Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χαιρετίζουμε εγκάρδια , την επιστροφή του , λοιπόν !

παιδιά ευχαριστώ αλλά ακόμη το πράγμα δεν έχει δείξει ακόμα...
Θα νομίζετα ότι σας γράφω μαλακείες αλλά προ πέντε ωρών είχα αφήσει τις τελευταίες επιθυμίες μου, στα αρχίδια μου ότι και να γίνει απλά δεν θέλω να αφήσω την ικανοποίηση σε κάποια μουνόπανα εδώ, με συγχωρείτε για τις εκφράσεις μου...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ιωσηφ καλο ειναι παντως να πεις δημοσια αυτο που σε εχει πειραξει και να μαθουμε ολοι ποιοι ειναι τα μουνοπανα.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD SOY ANHKEI.ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

Επισκέπτης
ιωσηφ καλο ειναι παντως να πεις δημοσια αυτο που σε εχει πειραξει και να μαθουμε ολοι ποιοι ειναι τα μουνοπανα.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD SOY ANHKEI.ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

Ρε παιδιά κοιτάτε να δείτε...Κάποια πράγματα λέγονται κάποια πράγματα δεν λέγονται...
άντε να το πάρει το ποτάμι...Άς πούμε ότι άνοιξα αυτό το θρεντ γιατί είχα ανοικτου΄ς λογαριασμούς με το χειρότερο μουνόπανο της Ουκρανίας και για νά ναι κάποιος το χειρότερο μουνόπανο στην Ουκρανία πά να πεί ότι είναι παγκοσμίως.
Κάτι σαν το προσωπικό μου ημερολόγιο δηλαδή σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι. Όχι ότι έχω παιδιά σκυλιά δηλαδή , ούτε νομίζω ότι θα λείψω σε κανέναν, εκείνοι που θα τους έλειπα έχουν ήδη φύγει προ πολλού...
με νοιάζει τι θα μου συμβεί αύριο, στα αρχίδια μου!
απώς επαναλάμβάνω δεν θέλω να δώσω την ικανοποίηση σε ένα μεγάλο αρχίδι που χει βάλει λυτούς και δεμένους να με σιδερώσουν...
ήδη είπα πάρα -πάρα πολλά...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητοί φίλοι,
σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Ο λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι ότι εδώ γίνανε κάτι χοντρές φάσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Είδωμεν...
Τώρα περί στριπτιτζούδων που κερνάγανε κτλ τι να πω ρε παιδιά μου φαίνεται έχει τις ίδιες πιθανότητες με τον Άγιο Βασίλη να έρθει από την καμινάδα μου. Όπως έχω ξαμαγράψει να κεράσουν οι τύποι στην Ουκρανία είναι πολύ πιθανό όταν είναι μεθυσμένοι και στο τσακίρ κέφι. Να κεράσουνε οι γκόμενες? Ε όχι αυτό δεν το χω δει ποτέ! Άντε άμα είναι καλά κορίτσια να πάρουν το πιο φτηνό που υπάρχει στον κατάλογο, μπυ΄ρα ξέρω γω με 7-8 ρούβλια, γκρίβεν που λέτε σεις, ή χυμό με 3-4 ρούβλια και να πληρώσει ο γκόμενος, αλλά να πληρώσουν αυτές είναι άνω ποταμών! Αλλιως άμα σε δουν αμάθητο αυτές οι πουτάνες σε ξεσκίζουν παραγγέλουν κοκτέιλ, μαρτίνι, πίτσα, παγωτό, φυσικό χυμο (που χρεώνεται 70 ρούβλια) ουίσκι (θεωρείται πολύ σικ) και που να τα φάνε και πιούνε όλα αυτά, απλά για να χορ΄τασει το λιμασμένο μάτι και να διασκεδάσουν οι κομπλεξικές με το μαλάκα που θα ξοδέψει ένα σωρό λεφτά για πάρτη τους.
Ηθικό δίδαγμα: όσα πιο λίγα λεφτά ξοδέψετε γι αυτές τόσο καλύτερα θα περάσετε...
Φιλικά

Ιωσήφ
εχεις απολυτο δικιο!εγω οταν μου λενε για κερασμα τους απανταω:αν κερναγα την καθε γκομενα που γνωριζω θα ειχα χρεωκοπισει!οταν χορευα στριπτιζ παντος κατι θαυμαστριες θελαν να με κερασουν!----για πες μας με το γκαζι τη γινεται?εχουν ζεστη τα σπιτια?πως τη βλεπεις την κατασταση?

Επισκέπτης
εχεις απολυτο δικιο!εγω οταν μου λενε για κερασμα τους απανταω:αν κερναγα την καθε γκομενα που γνωριζω θα ειχα χρεωκοπισει!οταν χορευα στριπτιζ παντος κατι θαυμαστριες θελαν να με κερασουν!----για πες μας με το γκαζι τη γινεται?εχουν ζεστη τα σπιτια?πως τη βλεπεις την κατασταση?

με το γκάζι επί του παρόντος τουλάχιστον ουδέν πρόβλημα!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και γιατι ρε ιωσηφ δεν την κοπανας απο εκει καθεσε με τουσ καριολιδες αυτους?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σημερα ηρθα Αγια Πετρουπολη!ολα τελεια.το μονο κακο οτι οι  :bigdick:της Αλιταλια μου αφησαν της 2 βαλιτσες στη Ρωμη.βεβαια το ξερα τι μπορει να πεχτει και ολα τα καλα πραγματα τα εβαλα στη χειραποσκευη.----9 μερες στην Ελλαδα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!δεν συγκρινονται πως να το κανουμε!εδω ειναι παραδισος!μετα την Ελλαδα μου φενονται ολες θεομουνα!ειναι παντος πολυ ωραιες!6-7 στις 10 ειναι ωραιες!

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ρε δημητρακη οπου και να πας ευκολο ειναι να γαμισεις.αλλα να σε φανε οι ουκρανοι μαλακια δεν ειναι.τους γραφεις στα αρχιδια σου και αυτους και τισ πουτανες τουσ και φευγεις.

Επισκέπτης
και γιατι ρε ιωσηφ δεν την κοπανας απο εκει καθεσε με τουσ καριολιδες αυτους?

είπα το ξεροκεφαλό μου, δεν θέλω να δώσω την ικανοποίση σε μερικούς. Φοβούμαι ότι η ιστορία μου είναι περίπτωση στο ένα εκκατομμύριο. Νομίζω το χω ξαναγράψει: Ξέρεις όταν γαμηθείς στην ζωή σου κι ανέβεις Ιμαλάια κι από μίοα πουστία της τύχης, του Θεού δεν ξέρω πές το όπως θέλεις αλλάπάντως περίπτωση στο ένα εκκατομμύριο τα χάσεις όλα, ξέρεις μετά χάνεις και την επιθυμία για ζωή, στα αρχίδια σου τα χεις όλα τι μπορεί να συμβεί χειρότερο?
Ξέρεις ο Κανάρης όταν πήγε να βυθίσει την Τουρκι΄κη ναυαρχίδα με το καρυδοτσουφλό του σηκώθηκε το πρωί και είπε¨στον εαυτόν του: Κωσταντή σήμερα θα πεθάνεις.
Είναι αδύνατον να φανταστείς τι φρίκη έχω ζήσει φίλε μου, γι αυτό και είμαι έτσι χα χα χουχας α΄λλιώς σε παίρνει τούμπα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ ρε δημητρακη οπου και να πας ευκολο ειναι να γαμισεις.αλλα να σε φανε οι ουκρανοι μαλακια δεν ειναι.τους γραφεις στα αρχιδια σου και αυτους και τισ πουτανες τουσ και φευγεις.
στην Ελλαδα ΟΧΙ!ναι να γαμησεις θα βρεις αλλα ενα μπαζο.και θα εχεις μια γκομενα.τωρα με την κριση στην Ουκρανια αν ειναι καποιος εξυπνος μπορει να κανει λεφτα απ΄το τιποτα!

Επισκέπτης
στην Ελλαδα ΟΧΙ!ναι να γαμησεις θα βρεις αλλα ενα μπαζο.και θα εχεις μια γκομενα.τωρα με την κριση στην Ουκρανια αν ειναι καποιος εξυπνος μπορει να κανει λεφτα απ΄το τιποτα!

Συγχωρείστε με,
απόψε έχω μια βαθύτατη φιλοσοφική διάθεση.
Ξέρετε καλά είναι τα γαμήσια, οι γκόμενες ξέρω γω αλλά υπάρχει κι ένα πράγμα που λέγεται αυτοσεβασμός, αξιοπρέπεια ξέρω γω πως να το πω ρε παιδιά εν πάση περιπτώση που πάει όλη η ανθρώπινη ενέργεια στο κάτω κεφάλι ή στο πάνω...

Επισκέπτης
Συγχωρείστε με,
απόψε έχω μια βαθύτατη φιλοσοφική διάθεση.
Ξέρετε καλά είναι τα γαμήσια, οι γκόμενες ξέρω γω αλλά υπάρχει κι ένα πράγμα που λέγεται αυτοσεβασμός, αξιοπρέπεια ξέρω γω πως να το πω ρε παιδιά εν πάση περιπτώση που πάει όλη η ανθρώπινη ενέργεια στο κάτω κεφάλι ή στο πάνω...

εν τω μεταξύ σήμερα είχα βγει με δυο μουνάρες άπαιχτες, έγιναν και κάτι φάσεις μιλάμε η αδρεναλίνη στα ύψη...

Επισκέπτης

η κρίση μόλις έχει αρχίσει. Εξακολουθούνε και είναι στα σύννεφα της μαλακείας. Επαναλαμβάνω πρέεπι να διαρκέσει και το καλοκαίρι για να δούμε αποτελέσματα

Επισκέπτης
η κρίση μόλις έχει αρχίσει. Εξακολουθούνε και είναι στα σύννεφα της μαλακείας. Επαναλαμβάνω πρέεπι να διαρκέσει και το καλοκαίρι για να δούμε αποτελέσματα

Μέχρις στιγμής το μόνον θύμα της κρίσεως είμαι εγώ που τρώω πιροσκί στο δρόμο από μηχανόλαδα!
Ήμουν καζίνο απόψε φουλ στους Ουκρανούς! Χτες βράδυ στο καλύτερο εστιατόριο πάλι τα ίδια κι εδώ ήταν κάτι τσόγλανοι 18-20 ετών (καμιά σχέση οι χαρακτηρισμοί με την υπερήφανοι ελληνική νεολαία). Που τα βρίσκουν τα λεφτά?

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον στο κατω κεφαλι ιωσηφ απο οτι βλεπω.τις ιδιες μαλακιες κανω και εγω

Επισκέπτης

Κοίτα το χωξαναγράψει κι αυτό: εδώ οι κοπέλες δια παιδαγωγούνται από τον κοινωνικό περίγυρο να γίνονται πουτάνες. Ξέρεις είναι αυτό το πουτάνα αλλά ουκρανικά: ήτοι κάθομαι να με γαμήσεις εάν μου τα χώνεις και σήμερα εσύ, αύριο άλλος και πάει λέγοντας...

Επισκέπτης
Κοίτα το χωξαναγράψει κι αυτό: εδώ οι κοπέλες δια παιδαγωγούνται από τον κοινωνικό περίγυρο να γίνονται πουτάνες. Ξέρεις είναι αυτό το πουτάνα αλλά ουκρανικά: ήτοι κάθομαι να με γαμήσεις εάν μου τα χώνεις και σήμερα εσύ, αύριο άλλος και πάει λέγοντας...

εν τω μεταξύ υπάρχει εδώ αυτό το διπρόσωπο: καμία πουτάνα δεν παραδέχεται ότι είναι πουτάνα! Α πα πα πα! Τα λεφτά τα παίρνει απλώς γιατί θέλουν να τις κάνουν ένα δώρο! Κατάσταση βαράτε με κι ας κλαίω...

Επισκέπτης
εν τω μεταξύ υπάρχει εδώ αυτό το διπρόσωπο: καμία πουτάνα δεν παραδέχεται ότι είναι πουτάνα! Α πα πα πα! Τα λεφτά τα παίρνει απλώς γιατί θέλουν να τις κάνουν ένα δώρο! Κατάσταση βαράτε με κι ας κλαίω...

ρε πούστη μου έφαγα και κάτι ζάρινι καρτόσκι στο καζίνο!!! και με χει πιάσει αηδία μετά τα πιροσκί...
Έχω καταντήσει σαν το μακαρίτη τον Μπίλυ:
"κάθε πρωί ξεκίναγε με δίψα για ζωή
και λιτά κολάτσιζε με δέκα πιροσκί!"
εντάξει εγώ έφαγα μόνο 2 1/2 μισή πίτσα (με γιώτα) και ζάρινι καρτόσκιι

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτοι οι λαοι θελουν ολοι βομβα ιωσιφ.δεν προκειτε να αλλαξουν με τιποτα και επιτιδες τους αφησαν να ειναι σε αυτο το χαλι.αφου οι μονη δουλεια που ξερουν ειναι η βιζιτα τιποτα αλλο.Οι ανθρωποι κανουν τις μανες.κορες,αδερφες βιζιτες,τι να περιμενεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom