Αγαπητοί φίλοι,
σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Ο λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι ότι εδώ γίνανε κάτι χοντρές φάσεις οι οποίες ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Είδωμεν...
Τώρα περί στριπτιτζούδων που κερνάγανε κτλ τι να πω ρε παιδιά μου φαίνεται έχει τις ίδιες πιθανότητες με τον Άγιο Βασίλη να έρθει από την καμινάδα μου. Όπως έχω ξαμαγράψει να κεράσουν οι τύποι στην Ουκρανία είναι πολύ πιθανό όταν είναι μεθυσμένοι και στο τσακίρ κέφι. Να κεράσουνε οι γκόμενες? Ε όχι αυτό δεν το χω δει ποτέ! Άντε άμα είναι καλά κορίτσια να πάρουν το πιο φτηνό που υπάρχει στον κατάλογο, μπυ΄ρα ξέρω γω με 7-8 ρούβλια, γκρίβεν που λέτε σεις, ή χυμό με 3-4 ρούβλια και να πληρώσει ο γκόμενος, αλλά να πληρώσουν αυτές είναι άνω ποταμών! Αλλιως άμα σε δουν αμάθητο αυτές οι πουτάνες σε ξεσκίζουν παραγγέλουν κοκτέιλ, μαρτίνι, πίτσα, παγωτό, φυσικό χυμο (που χρεώνεται 70 ρούβλια) ουίσκι (θεωρείται πολύ σικ) και που να τα φάνε και πιούνε όλα αυτά, απλά για να χορ΄τασει το λιμασμένο μάτι και να διασκεδάσουν οι κομπλεξικές με το μαλάκα που θα ξοδέψει ένα σωρό λεφτά για πάρτη τους.
Ηθικό δίδαγμα: όσα πιο λίγα λεφτά ξοδέψετε γι αυτές τόσο καλύτερα θα περάσετε...
Φιλικά
Ιωσήφ