Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως ιωσήφ στην ουκρανία που δουλεύει ένας τρίτος ξάδελφος σε μινι μαρκετ και παίρνει 1850 ευρώ.Βέβαια δουλευει και σαββατοκυριακα με ενα ρεπο ανα 2 βδομαδες.

Ναι βέβαια 1850Ε τον χρόνο δεν είναι κι άσχημα!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Πω πω το θρεντ πήρε φωτιά....σε 2 μέρες χτύπησε άλλες 10 σελίδες....Ιωσήφ πήγα γλόμπο απόψε για καφεδάκι καραούλι στους καναπέδες καφε χαγια...στο πάνω όροφο...και έπαιζε με το μάτι ένα μελαχροινό πολύ δυνατό...επαιζε και αυτό ..να να κοιτάει ..να να παίζει το μαλλί...ημουνε έτοιμος να παω να του μιλήσω...μέχρι που ήρθαν 2 μαντράχαλοι και κάτσαν μαζί τους....και μετά φύγαν...άλλος φίλος πέρασε και κάθησε για λίγο...και λέω εδώ θα φάμε ξύλο απο κανα τούρκο και το κοψα το παιχνίδι.....Επισης για το κλαμπ παχίπα κάτι τέτοιο τι έχεισ ακούσει?

Επισκέπτης
Πω πω το θρεντ πήρε φωτιά....σε 2 μέρες χτύπησε άλλες 10 σελίδες....Ιωσήφ πήγα γλόμπο απόψε για καφεδάκι καραούλι στους καναπέδες καφε χαγια...στο πάνω όροφο...και έπαιζε με το μάτι ένα μελαχροινό πολύ δυνατό...επαιζε και αυτό ..να να κοιτάει ..να να παίζει το μαλλί...ημουνε έτοιμος να παω να του μιλήσω...μέχρι που ήρθαν 2 μαντράχαλοι και κάτσαν μαζί τους....και μετά φύγαν...άλλος φίλος πέρασε και κάθησε για λίγο...και λέω εδώ θα φάμε ξύλο απο κανα τούρκο και το κοψα το παιχνίδι.....Επισης για το κλαμπ παχίπα κάτι τέτοιο τι έχεισ ακούσει?

Μπίνγκο πήες???

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Το Μπιγκο μπαρμπα Ιωσηφ το φιλάω για πέμπτη....αφου μου είπες κυριακή δευτέρα είναι ψόφια.....καλύτερο τετάρτη η πέμπτη το μπίγκο?

Παχίπα...έχουμε ακούσει κάτι?  Α χθες πήγα ρίβερ νωρίς και έφαγα σαν άνθρωπος και μετά αποχώρησα..Λολ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Δρ.Δημητράκης κατέχει θέσεις σε πολλα πανεπιστημεια γιάυτό δεν παρεβρίσκεται σε όλες τις παραδόσεις.
οχι βρε παιδια εδω ειμαι!ημουνα με μια γκομενα που γουσταρω πολυ.και ημασταν ολη τη μερα και τη νυχτα αγκαλια!εγλυψα παρα πολυ!!!!---μου ξαναχαλασε και το κομπιουτερ.ημουνα μαζι της απασχολημενος και δεν μπορουσα να παω να αγωρασω αλλο.σημερα ομως πηγα και αγορασα.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΕΤΑΙ LAPTOP ΜΑΡΚΑς ROVER!!!!!!ναι ειναι 2 φορες φτηνοτερα αλλα ειναι για το πουτσο!!!!!!2 φορα μου χαλασε.ευτυχως που δεν περασαν 3 μηνες απο την πρωτη φορα και θα μου το φτιαξουν τσαμπα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οσο για την πεινα του 1932-1933.δεν εγινε μονο στην Ουκρανια αλλα και στην ιδια τη Ρωσσια.σοδεια υπηρχε αλλα οι Μπολσεβικοι κατασχαν το σιταρι και το πουλαγαν στο εξωτερικο και τα λεφτα τα διναν για να ενυσχισουν της επαναστασεις στον κοσμο.απλως οι Ουκρανοι πανε να το εκμεταλευτουνε και να το θεσουνε θεμα σαν γενοκτονια του Ουκρανικου λαου.

Επισκέπτης
οσο για την πεινα του 1932-1933.δεν εγινε μονο στην Ουκρανια αλλα και στην ιδια τη Ρωσσια.σοδεια υπηρχε αλλα οι Μπολσεβικοι κατασχαν το σιταρι και το πουλαγαν στο εξωτερικο και τα λεφτα τα διναν για να ενυσχισουν της επαναστασεις στον κοσμο.απλως οι Ουκρανοι πανε να το εκμεταλευτουνε και να το θεσουνε θεμα σαν γενοκτονια του Ουκρανικου λαου.

Δημήτρη μου, δημήτρη μου
μου το καψες το σπίτι μου
μου το κανες οικόπεδο
γιατί είσαι ομορφόπαιδο

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σε αυτό ΄πρέπει να έχεις απολυτο δίκιο....πρέπει να είναι μορφονιός ο δημητράκης...

Επισκέπτης
Σε αυτό ΄πρέπει να έχεις απολυτο δίκιο....πρέπει να είναι μορφονιός ο δημητράκης...

ε εντάξει έτσι λέει το τραγούδι.
τώρα αφού είχε την άλλη αγκαλια όλη νύχτα
εμείς δεν μπορούμε παρά να φαντασιώσουμε με το ...ένα χέρι.

Επισκέπτης
ε εντάξει έτσι λέει το τραγούδι.
τώρα αφού είχε την άλλη αγκαλια όλη νύχτα
εμείς δεν μπορούμε παρά να φαντασιώσουμε με το ...ένα χέρι.

Για να πω την μαύρη αλήθεια έχω απεθυμίσει αυτό το γαμημένο το φράιντειζ αλλά με όποιον πάω...πεθαίνει!
άσε καλύτερα...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μπα....δεν υπάρχει πλέον χρόνος πια για τέτοια....η μπάλα πρέπει να πηγαίνει κατευθείαν στο πλεκτό...πέμπτη έχω το πρώτο ραντεβουδάκι από καμάκι στο σουπερ μαρκετ στο μανταριν ....που να το πάω το κορίτσι για φαγητό?  

Επισκέπτης
Μπα....δεν υπάρχει πλέον χρόνος πια για τέτοια....η μπάλα πρέπει να πηγαίνει κατευθείαν στο πλεκτό...πέμπτη έχω το πρώτο ραντεβουδάκι από καμάκι στο σουπερ μαρκετ στο μανταριν ....που να το πάω το κορίτσι για φαγητό?  

στο δωματιό  σου θα πρότεινα για να την γαμήσεις!
δύο τινά θα συμβούν:
α. ή θα σου πει α πάενε ρε χαμένε
β ή θα γαμήσεις και θα βγάλεις γκόμενα

τώρα απ ότι θυμάμαι Πέμπτη αναχωρείς οπότε πρέπει να βιαστείς πολύ.

Επισκέπτης
στο δωματιό  σου θα πρότεινα για να την γαμήσεις!
δύο τινά θα συμβούν:
α. ή θα σου πει α πάενε ρε χαμένε
β ή θα γαμήσεις και θα βγάλεις γκόμενα

τώρα απ ότι θυμάμαι Πέμπτη αναχωρείς οπότε πρέπει να βιαστείς πολύ.

πιας της τον κώλο κατ ευθείαν!
νομίζεις ΄ότι σου κάνω πλάκα αλλά τα γουστάρουν κάτι τέτοια αυτές (άμα πραματικά σε γουστάρει ε??)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παιζει να κάτσω 1-2 μέρες ακόμη ένεκα η άτιμη η εργασία

Επισκέπτης
πιας της τον κώλο κατ ευθείαν!
νομίζεις ΄ότι σου κάνω πλάκα αλλά τα γουστάρουν κάτι τέτοια αυτές (άμα πραματικά σε γουστάρει ε??)

τώρα φαγιά και παπαριές θα παιδευτείς και ξοδευτείς άδικα και να γαμάς εν βλέπω...

Επισκέπτης
βρε παιδάκι μου επειδή αυτές τις μαλακείες τις έχουμε κάνει πιο πριν εμείς δια αυτής της μεθόδου δεν σε βλέπω να φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

πάρ της μωρέ κάνα πιροσκί απ το δρόμο και πες της να πάτε να το(ν) φάει στο ξενοδοχείο (το πιροσκί)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τη μέθοδο μου την έχεις κοινοποιήσει για την επόμενη φορά ...λίγη μαλακοπροπόνηση δε βλάπτει στο μεταξύ

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Α τώρα έχω διαμερισματάκι...και βλέπω όλη τη χερτσάτικ απο κάτω

Stories

Νέο!

Stories