Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι αν εχεις αυτα που εγραψα δυσκολο δεν ειναι ΑΛΛΑ με μια γκομενα πρεπει να βγεις και 3 φορες για να τη γαμισεις.θα χαλασεις δηλαδη απο 3000-8000 ρουβλια περιπου (90-235 ευρω περιπου)και μπορει να μη σου κανει και καλο γαμησι!ενω στο σαλον δινεις τα 2000 και τη γαμας 2 φορες.συνηθως εμενα αν η γκομενα απο το σαλον μου αρεσει (οχι μονο ομορφια αλλα και σαν χαρακτηρας)παω 2 φορες και μετα συναντιωμαστε.εκει αρχιζουν τα αλλα προβληματα!εμενα το μαγαλητερο μου προβλημα ειναι οτι ολες θελουν να μεινουν μαζι μου!

κάτσε για να θέλουν να μείνουν μαζί σου πάει να πει ότι έχεις και γαμώ τα διαμερίσματα και γενικώς ότι το φυσάς αλλέως αυτές όλες δεν μπορεί να τις πιάνει ερωτικός παροξυσμός...

Επισκέπτης
η μια το ξερει για την αλλη.η αλλη ομως με το παιδι ζει στον κοσμο της την κορο'ι'δευω τρελλα δεν ξερει για μενα τιποτα!--ναι να μενουμε μαζι οπως εκανα και στην Βαρσοβια να τρωω ξυλο απο 2 μαζι ταυτοχρονα!αν ειναι μια τη βαζεις κατω της ριχνεις και καμια δαγκωνια και ηρεμη αν ειναι 2 ομως ειναι δυσκολο!

καλά άμα δεν θέλουν, ειδικά όταν έχεις γνωρίσειτημ μία ξέχωρα από την άλλη είναι αδύνατον, πάντως σβούρα και καμία γιατί το σηκώνει ο οργανισμός τους απ 'οτι κατάλαβα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι κοίτα η ρετζιστράτσια για τους ξένους έχει καταργηθεί στην Ουκρανία εδώ και πολλά χρόνια!
Οι ιθαγενείς έχουν εμείς όχι!
τουλάχιστον για μας της ΕΟΚ τώρα κάτι άραβες τούρκοι δεν θυμάμαι μπορεί ακόμη να τους αναγκάζει να έχουν ρετζιστράτσια να πηγαίνουν μιλίτσια να δηλώνονται και τις άλλες μαλακίες απ τον καιρό του 21
στη Ρωσσια ακομα και εμεις οι Ιθαγενεις αν παμε σε αλλη πολη για πανω απο 90 μερες πρεπει να κανουμε Ρετζιστρατσια.μεχρι πριν 3 χρονια ηταν 3 μερες!θυμαμαι οταν ειχα παει Ουλαν Ουντε με το που εφτασα την αλλη μερα πηγα στο αστυνομικο τμημα ζητησαν 2 φωτο πληρωσα στην τραπεζα κατι πενταροδεκαρες και μου βαλανε και σφραγγιδα στο εσωτερικο διαβατηριο!--η Ρωσσια σε αυτα ειναι ακομα πολυ πισω.αφου μονοι τους οι Ρωσσοι λενε РОССИЯ СТРАНА ДУРАКОВ=Ρωσσια η χωρα των ηληθιων!

Επισκέπτης
οχι αν εχεις αυτα που εγραψα δυσκολο δεν ειναι ΑΛΛΑ με μια γκομενα πρεπει να βγεις και 3 φορες για να τη γαμισεις.θα χαλασεις δηλαδη απο 3000-8000 ρουβλια περιπου (90-235 ευρω περιπου)και μπορει να μη σου κανει και καλο γαμησι!ενω στο σαλον δινεις τα 2000 και τη γαμας 2 φορες.συνηθως εμενα αν η γκομενα απο το σαλον μου αρεσει (οχι μονο ομορφια αλλα και σαν χαρακτηρας)παω 2 φορες και μετα συναντιωμαστε.εκει αρχιζουν τα αλλα προβληματα!εμενα το μαγαλητερο μου προβλημα ειναι οτι ολες θελουν να μεινουν μαζι μου!

κάτσε ρε με 200Ε κάθησε ελλάδα και γαμάς δυο φο΄ρες στα σίγουρα πως την ένε αυτη΄ν την Νταρίνα χωρίς να χρειαστείς να ξενιτευτείς....

Επισκέπτης
στη Ρωσσια ακομα και εμεις οι Ιθαγενεις αν παμε σε αλλη πολη για πανω απο 90 μερες πρεπει να κανουμε Ρετζιστρατσια.μεχρι πριν 3 χρονια ηταν 3 μερες!θυμαμαι οταν ειχα παει Ουλαν Ουντε με το που εφτασα την αλλη μερα πηγα στο αστυνομικο τμημα ζητησαν 2 φωτο πληρωσα στην τραπεζα κατι πενταροδεκαρες και μου βαλανε και σφραγγιδα στο εσωτερικο διαβατηριο!--η Ρωσσια σε αυτα ειναι ακομα πολυ πισω.αφου μονοι τους οι Ρωσσοι λενε РОССИЯ СТРАНА ДУРАКОВ=Ρωσσια η χωρα των ηληθιων!

ενώ η Ουκραίνα των Αινστάιν...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κάτσε για να θέλουν να μείνουν μαζί σου πάει να πει ότι έχεις και γαμώ τα διαμερίσματα και γενικώς ότι το φυσάς αλλέως αυτές όλες δεν μπορεί να τις πιάνει ερωτικός παροξυσμός...
το ενα το τριαρι ειναι σπιτι του 1997.ειναι ευρυχωρο.στο αλλο εχω πολλα χρονια να κανω επισκευη-μα και τι να κανουνε!που θα βρουνε αντρα να της γλυφει καλητερα?εδω για μια γυναικα απο 25 και πανω ειδεικα αν εχει παιδι ειναι αδυνατον να βρει αντρα!εχουμε τρομερη ελειψη αντρων!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενώ η Ουκραίνα των Αινστάιν...
κοιτα τουλαχιστον η Ουκρανια προκειμενου να μπει στην Ε.Ο.Κ (ισως μπει το 2100 μετα τη Νεα Ζηλανδια και την Αργεντινη).εχει κοψει αυτες της μαλακιες και οι ξενοι ερχονται 90 μερες χωρις βιζα.ενω η Ρωσσια το παιζει Υπερδυναμη  :bigdick:

Επισκέπτης
κοιτα τουλαχιστον η Ουκρανια προκειμενου να μπει στην Ε.Ο.Κ (ισως μπει το 2100 μετα τη Νεα Ζηλανδια και την Αργεντινη).εχει κοψει αυτες της μαλακιες και οι ξενοι ερχονται 90 μερες χωρις βιζα.ενω η Ρωσσια το παιζει Υπερδυναμη  :bigdick:

Ναι είναι πολύ μαλάκες μου τη σπαει πολλές φορ΄΄ες θέλω να ανέβω για ψώνια και δεν μπορώ πρέπει να πάρω βίζα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο είναι...
ο ηλίθιος και ο παν-ηλίθιος.
Όσο για μένα, για σένα δεν ξέρω, ο παν-παν ηλίθιος που κάθομαι ακόμα μ 'αυτά τα γαιδούρια.
οχι εγω καλα παιρναω.θε'ι'κα μπορω να σου πω!οσα παιδια εχω συναντισει απο το σα'ι'τ τους αρεσε παρα πολυ η Αγια Πετρουπολη.ειναι δε το Ελσινκι και το Ταλιν πολυ κοντα.το μονο κακο ειναι οτι τα αεροπορικα εισητηρια ειναι πανακρυβα για να πας Ευρωπη(αν πας απο Μοσχα ειναι πολυ φτηνοτερα)!

Επισκέπτης
Ναι είναι πολύ μαλάκες μου τη σπαει πολλές φορ΄΄ες θέλω να ανέβω για ψώνια και δεν μπορώ πρέπει να πάρω βίζα

κι οι μαλάκες κρατάνε το διαβατήριο μέρες, και πες ότι με σταματά κάπου η μιλίτσια(δω μου και μένα μπάρμπα τι κάνω?)

Επισκέπτης
οχι εγω καλα παιρναω.θε'ι'κα μπορω να σου πω!οσα παιδια εχω συναντισει απο το σα'ι'τ τους αρεσε παρα πολυ η Αγια Πετρουπολη.ειναι δε το Ελσινκι και το Ταλιν πολυ κοντα.το μονο κακο ειναι οτι τα αεροπορικα εισητηρια ειναι πανακρυβα για να πας Ευρωπη(αν πας απο Μοσχα ειναι πολυ φτηνοτερα)!

Ελσίνκι πάω σε 3-4 μέρες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι εδω το Ρωσσικο διαβατηριο ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να εχει κανεις για να ζησει!αν δεν το εχεις τη γαμησες.και δουλεια να βρεις θα πληρωνεις φορο 30% αντι για 13%.και ειναι τρομερη ταλαιπωρια το να βγαλεις αδεια εργασιας!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελσίνκι πάω σε 3-4 μέρες
εκει ειναι ενα παιδι απο το σα'ι'τ ο Zironvenom ηταν εδω πριν καμια 10αρια μερες και ειχαμε παει μαζι σε ενα σαλον.γραψαμε σχετικα στο Forum για τη Ρωσσια.και εγω σχεδιαζω να παω μαλλον αρχες Δεκεμβριου για ενα σαββατοκυριακο.

Επισκέπτης
ναι εδω το Ρωσσικο διαβατηριο ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να εχει κανεις για να ζησει!αν δεν το εχεις τη γαμησες.και δουλεια να βρεις θα πληρωνεις φορο 30% αντι για 13%.και ειναι τρομερη ταλαιπωρια το να βγαλεις αδεια εργασιας!

κάτσε γιατί εσένα τι σε νοιάζει? κολλάς ένσημα του...ΙΚΑ? εδώ ότι έχουμε είναι στο όνομα της εταιρίας, αν η εταιρία είναι δικιά μας έτερον εκάτερον, δεν νομίζω ότι φαίνεται κανείς από μας τους ξένους (εν τάξει τους πιο περι ωπής) σαν υπάλληλος στα χαρτια πουθενά

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κάτσε γιατί εσένα τι σε νοιάζει? κολλάς ένσημα του...ΙΚΑ? εδώ ότι έχουμε είναι στο όνομα της εταιρίας, αν η εταιρία είναι δικιά μας έτερον εκάτερον, δεν νομίζω ότι φαίνεται κανείς από μας τους ξένους (εν τάξει τους πιο περι ωπής) σαν υπάλληλος στα χαρτια πουθενά
οχι το λεω σαν γενικη πληροφωρια.τωρα μαλιστα στη Ρωσσια κοψανε της βιζες του 1 ετους που μπορουσες να κατσεις 90 μερες καθε εξαμηνο και δινουνε μονο εξαμηνιεες!μεχρι περσι η Μπιζνες βιζα 1 ετους κοστιζε 450-500 ευρω!----ξεχασαμε κατι στα θετικα οτι η συνομηλια με τα κινητα ειναι σχεδον τσαμπα!στην Ελλαδα ειναι πανακρυβα!

Επισκέπτης
οχι το λεω σαν γενικη πληροφωρια.τωρα μαλιστα στη Ρωσσια κοψανε της βιζες του 1 ετους που μπορουσες να κατσεις 90 μερες καθε εξαμηνο και δινουνε μονο εξαμηνιεες!μεχρι περσι η Μπιζνες βιζα 1 ετους κοστιζε 450-500 ευρω!----ξεχασαμε κατι στα θετικα οτι η συνομηλια με τα κινητα ειναι σχεδον τσαμπα!στην Ελλαδα ειναι πανακρυβα!

με τα κινητά κι εδω το ίδιο. Στην ελλάδα οι κκ Κοκαλις-λαπμράκης πιάνουν πόπκες ο δεύτερος και πισούνια...

Επισκέπτης

[/quote]
άσχετον...ξέρεις τι εστί Сайга ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom