Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οχι ποτέ.εγω λεω οτι δουλευω το καμακι ειναι η δουλεια μου!ειμαι τους λεω Greek lover!μια μαλιστα στο Νοβγκοροντ που της ειπα οτι παω Ντισκο στη δουλεια μου ειπε:μετα θα δουλεψεις μαζι μου?Νοβγκοροντ 6 γυναικες για καθε αντρα!παραδισος!

Επισκέπτης
οχι ποτέ.εγω λεω οτι δουλευω το καμακι ειναι η δουλεια μου!ειμαι τους λεω Greek lover!μια μαλιστα στο Νοβγκοροντ που της ειπα οτι παω Ντισκο στη δουλεια μου ειπε:μετα θα δουλεψεις μαζι μου?Νοβγκοροντ 6 γυναικες για καθε αντρα!παραδισος!

κοίτα να δεις! κι εγω που νόμιζα ότι είμαι το ρεμάλι της φωκιωνος νέγρη. Που ναι η μακαρίτισα η μανα μου να δει ότι υπαρχουν και χειρότερα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοίτα να δεις! κι εγω που νόμιζα ότι είμαι το ρεμάλι της φωκιωνος νέγρη. Που ναι η μακαρίτισα η μανα μου να δει ότι υπαρχουν και χειρότερα!
με μενα εχει γελιο που οποιος θελει να διξει στη μανα του οτι υπαρχουν και χειροτερα διχνει εμενα!και ολες οι μαναδες ηρεμουνε!

Επισκέπτης
με μενα εχει γελιο που οποιος θελει να διξει στη μανα του οτι υπαρχουν και χειροτερα διχνει εμενα!και ολες οι μαναδες ηρεμουνε!

κοίτα εκεί που διαφωνώ μαζίσου είναι ότι τις γκόμενες θα τις είχα μαζί και το βράδυ θα κάναμε κάτι παρτούζες...Δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο με έχει απασχολήσει το ζήτημα!

Επισκέπτης
κοίτα εκεί που διαφωνώ μαζίσου είναι ότι τις γκόμενες θα τις είχα μαζί και το βράδυ θα κάναμε κάτι παρτούζες...Δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο με έχει απασχολήσει το ζήτημα!

σποκόνι νότσι έβρι μπάντι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω εχω τωρα το Ρωσσικο συνδρομο!το ψυριζω παρα πολυ!η μια δεν εχει βυζια η αλλη δεν εχει αυτο η αλλη εκεινο κ.τ.λ αν εισαι εδω μονιμα μετα απο καποιο καιρο δεν της προλαβενεις πια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πραγματικα απορω τι λετε

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.878
Πόντοι
216

Επισκέπτης
πραγματικα απορω τι λετε

Ο Ζορό ξαναχτυπά...

Έλεος σακαρα κατραμέια.
Δεν υπάρχει μέρα που να μην μου γράφεις κάποιος για Ουκρανίδα που είτε τον έχει τυλίξει ήδη ή ετοιμάζεται να τον βάλει στο χέρι.
Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι όλες αυτές (ε φυσικά αφού της γνωρίσατε στην Ελλάδα) είναι και κάτι γιαγιάδες, μπάμπουσκιι κοινώς. Ρε παιδία αφού σας γουστάρει να σας κοροιδεύουν δεν ερχόσαστε Ουκρανία να σας κοροιδεύουν μουνίτσες 18-20 ετών και όχι η γιαγιά μου? Προχωρώ για τον σημερινό φίλο...

Αγαπητό  μου παιδί,

Μεγάλη, μεγάλη προσοχή σε ότι μου γράφεις διότι η γιαγιά ετοιμάζεται να σε βάλει στο χέρι χοντρά απ’ότι καταλαβαίνω. Μην πιστεύεις καμία μαλακεία που σου πασάρει. Υπάρχει πιθανότης να σου λέει αλήθεια 0,01%. Εάν εσύ θες να κλαις τα ωραία σου λεφτουδάκια για να διαπιστώσεις τον νόμο των πιθανοτήτων προχώρησε!
Είσαι όσο χρονών μου γράφεις, βρες ρε φίλε μου μια κοπελίστα 18-20 ετών Ουκρανίδα και φτιάξτα μαζί της, την γιαγιά τι να την κάνεις?  Σου λέει παραμυθάκια, σε νανουρίζει, σε κάνει νταιχτιρντί, τι της βρίσκεις τέλος πάντων  ?  Στείλτην στο καλό σε κάναν χείρο εβδομηντάχρονο, μάζεψε τα φραγκάκια σου δουλεύοντας ο ίδιος για να σε πονάει,κι έλα στην Ουκραίνα να καψουρευτείς, τουλάχιστον να σε κοροιδεύει ένα ωραίο γκομενάκι κι όχι η θειάκω!

Φιλικά Ιωσήφ

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ιωσήφ,

Έχεις συγγραφικό ταλέντο, στο' χουν ξαναπεί φαντάζομαι...
Πως τα λες έτσι ρε μπαγάσα!!
Να' σαι καλα!

Επισκέπτης
Ιωσήφ,

Έχεις συγγραφικό ταλέντο, στο' χουν ξαναπεί φαντάζομαι...
Πως τα λες έτσι ρε μπαγάσα!!
Να' σαι καλα!

Άγαπητέ φίλε,
Σε ευχαριστώ για τα ευγενικά σου σχόλια,
φοβούμαι ότι έχω ταλέντο μόνον προς την μαλακείαν γιατί έχω κάνει όσες μαλακείες έχετε κάνει όλοι μαζί, μόνος. Γι’αυτό και όταν μου γράφει κάποιος, αναγνωρίζω έγκαιρα τα συμπτωματά της και προσπαθώ να την θεραπεύσω...
Στα καλά τώρα:
Συγχαρητήρια δημοσίως στον πρώτο φίλο που είχε τ’αρκίντια να στείλει την μπάμπουσκα σπίτι της (αλήθεια δεν μου έγραψες της έριξες κάνα δυο; Εντάξει κόλλωσες. Πρώτη φορά, η αρχή μετράει...)Προσοχή όταν  ξεμείνει από μαλάκες μπορεί να σε ξαναπάρει τηλέφωνο , με κλαψες παπαριές κτλ μην ενδώσεις θα το ξαναγυρίσει στο «ντάι μινιά ντόλαρι», είναι μουφα αυτές παιδί μου έχουν πρώτο βραβείο δραματικού ρόλου από το Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Μόσχας.

Υ/Γ: για να μαθαίνετε και κάτι: μπαγάσα εις την παλαιάν ιταλικήν αργκώ, σημαίνει πουτάνα!

Με αγάπη
Ιωσήφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Ζορό ξαναχτυπά...

Έλεος σακαρα κατραμέια.
Δεν υπάρχει μέρα που να μην μου γράφεις κάποιος για Ουκρανίδα που είτε τον έχει τυλίξει ήδη ή ετοιμάζεται να τον βάλει στο χέρι.
Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι όλες αυτές (ε φυσικά αφού της γνωρίσατε στην Ελλάδα) είναι και κάτι γιαγιάδες, μπάμπουσκιι κοινώς. Ρε παιδία αφού σας γουστάρει να σας κοροιδεύουν δεν ερχόσαστε Ουκρανία να σας κοροιδεύουν μουνίτσες 18-20 ετών και όχι η γιαγιά μου? Προχωρώ για τον σημερινό φίλο...

Αγαπητό  μου παιδί,

Μεγάλη, μεγάλη προσοχή σε ότι μου γράφεις διότι η γιαγιά ετοιμάζεται να σε βάλει στο χέρι χοντρά απ’ότι καταλαβαίνω. Μην πιστεύεις καμία μαλακεία που σου πασάρει. Υπάρχει πιθανότης να σου λέει αλήθεια 0,01%. Εάν εσύ θες να κλαις τα ωραία σου λεφτουδάκια για να διαπιστώσεις τον νόμο των πιθανοτήτων προχώρησε!
Είσαι όσο χρονών μου γράφεις, βρες ρε φίλε μου μια κοπελίστα 18-20 ετών Ουκρανίδα και φτιάξτα μαζί της, την γιαγιά τι να την κάνεις?  Σου λέει παραμυθάκια, σε νανουρίζει, σε κάνει νταιχτιρντί, τι της βρίσκεις τέλος πάντων  ?  Στείλτην στο καλό σε κάναν χείρο εβδομηντάχρονο, μάζεψε τα φραγκάκια σου δουλεύοντας ο ίδιος για να σε πονάει,κι έλα στην Ουκραίνα να καψουρευτείς, τουλάχιστον να σε κοροιδεύει ένα ωραίο γκομενάκι κι όχι η θειάκω!

Φιλικά Ιωσήφ
πες τους τα Χρισοστομε Ιωσηφ!μπας και καταλαβουνε!αυτα τους τα εγραφα και'γω στο Forum για τη Ρωσσια!κατι γιαγιαδες 35 χρονες πανε και βρισκουνε που εγω ουτε γυριζω να της κοιταξω!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ιωσήφ, χωρίς πλάκα. Το έχεις.

Πολύ γουστάρω να διαβάζω κείμενά σου. Ποτέ δεν έχω παει ουκρανία και δεν το σκέφτομαι κιόλας (εκτός αν προκύψει 20χρονο που θέλει να μου τα φάει). Αλλά τα γραπτά σου είναι ειλικρινή, και με μια πολύ ρεαλιστική ματιά.

Συνέχισε έτσι φιλαρακο.

Επισκέπτης
πες τους τα Χρισοστομε Ιωσηφ!μπας και καταλαβουνε!αυτα τους τα εγραφα και'γω στο Forum για τη Ρωσσια!κατι γιαγιαδες 35 χρονες πανε και βρισκουνε που εγω ουτε γυριζω να της κοιταξω!

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...
Παλαιά ουκρανική παροιμία.
Ο ουκρανόπληκτος φίλος επιμένει...
Απόσπασμα από το νέο συγκινιτικό πμ, εντάξει όχι όλα μην τον κάνουμε και ρόμπα τελείως τον άνθρωπο...

«na thn voithisw na ths dosw sumvoules . Exei mia sunadelfo ekei pou exei analavei olo to project me to azimeiwto vevaia alla emena mou fenete oti einai ta zwa mou arga»

Βρε παιδάκι για να τα πάρουμε δυο –δυο...
1. εσύ είσαι ΧΧ ηλικίας αυτή είναι ΧΧ+10 χρονών. Τι συμβουλή θα της δώσεις? Τι έχεις δει εσύ στην ζωή σου που δεν έχει δει αυτή πρώτα? Βρε παιδάκι μου ξέρεις πόσους πούτσους έχει φάει αυτή και πόσους έχει χορέψει στα δάκτυλα? Εσένα περίμενε να την συμβουλέψεις...
2. αυτή ήταν όλη της την ζωή στην ουκρανία, νομίζεις περιμένει εσένα να την συμβουλέψεις πως είναι στην Ουκρανία που δεν έχεις πατήσει το ποδάρι σου και την έχεις γνωρίσει μόνο από καρτ ποστάλ???
3. ρε βούρλο δεν κατανοείς ότι αυτή πετάει άδειες για να τσιμπήεις εσύ ο χαζούλιακας και να στα φάει
4. Έχω σχεδόν τ α διπλά σου χρόνια: όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου δούλευα λατζέρης στις τζιτζιφιές σε μια ψαροταβέρνα κι είχε γίνει ο πάτος μου όχι σαν της Βερόνικας πως την λένε από την δουλειά  αλλά σαν τα σοσίβια εκείνα τα στρογγυλά που είχαν παλιά στα καράβια και τα πετάγανε στην θάλασσα...Πόσες φορές να στο πω να το χωνέψεις απ την καψούρα: ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ, αυτή είναι γάτα κι εσύ είσαι λούτσος, έ στο τέλοςαν δεν αλλάξεις μυαλά θα σε φάει...
5. πήγαινε ρε πουλάκι έτσι για πλάκα σε μια οικοδομή μια μέρα, δες πως βγαίνουν τα γαμημένα τα λεφτά κι άμα γουστάρεις βουρ. Αλλά όχι έτσι...

με πατρική αγάπη

Ιωσήφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα τα λες Ιωσηφ αλλα θα κανεις εχθρους ετσι!μην τους βριζεις δεν προκειται να αλλαξουνε!μονο αν παθουν θα μαθουν!εμενα ενας με μισησε γιατι:πριν κανα εξαμηνο στο Forum για τη Ρωσσια εγραψε οτι δινει πουρμπουαρ 20 ευρω σε καποια καφετερια σε κατι ''Ρωσσιδες'' σερβιτορες(το πιθανοτερο ειναι να ειναι Μολδαβες.και στην καλητερη περιπτωση απο Ουκρανια).η απαντηση μου ηταν ΕΛΕΟς!κατι τετοια κανεται και χαλασατε τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια!τα ειχα γραψει και παλια''μια 35 χρονη Ουκρανεζα ή μια βρωμερη Μολδαβη που στην πατριδα της ουτε θα γυρισει κανεις να την κοιταξει και αν ερθει στη Ρωσσια θα δουλευει στα σουβλατζιδικα για 1000 ρουβλια 24ωρη βαρδια(δουλευεις 24ωρες και μετα 2 μερες ξεκουραζεσαι) και οι μονοι αντρες που θα εχει θα ειναι τιποτα Ουζμπεκοι ή Τατζικοι λαθρομεταναστες.ερχεται στην Ελλαδα και γινεται θεα!την κυνηγανε 100 μαλακες και την παρακαλανε να βγει μαζι τους!''

Επισκέπτης
καλα τα λες Ιωσηφ αλλα θα κανεις εχθρους ετσι!μην τους βριζεις δεν προκειται να αλλαξουνε!μονο αν παθουν θα μαθουν!εμενα ενας με μισησε γιατι:πριν κανα εξαμηνο στο Forum για τη Ρωσσια εγραψε οτι δινει πουρμπουαρ 20 ευρω σε καποια καφετερια σε κατι ''Ρωσσιδες'' σερβιτορες(το πιθανοτερο ειναι να ειναι Μολδαβες.και στην καλητερη περιπτωση απο Ουκρανια).η απαντηση μου ηταν ΕΛΕΟς!κατι τετοια κανεται και χαλασατε τη Βουλγαρια και τη Ρουμανια!τα ειχα γραψει και παλια''μια 35 χρονη Ουκρανεζα ή μια βρωμερη Μολδαβη που στην πατριδα της ουτε θα γυρισει κανεις να την κοιταξει και αν ερθει στη Ρωσσια θα δουλευει στα σουβλατζιδικα για 1000 ρουβλια 24ωρη βαρδια(δουλευεις 24ωρες και μετα 2 μερες ξεκουραζεσαι) και οι μονοι αντρες που θα εχει θα ειναι τιποτα Ουζμπεκοι ή Τατζικοι λαθρομεταναστες.ερχεται στην Ελλαδα και γινεται θεα!την κυνηγανε 100 μαλακες και την παρακαλανε να βγει μαζι τους!''

Ρε μπουζούκια,
Πως να το γράψω να το καταλάβετε:
Όταν μιλάς φιλικά με μια Ουκρανίδα κι αρχίσει αχ ξέρεις π΄ρεπει να φύγω αρρώστησε η μάνα μου, τρύπησε το βρακί μου, πρέπει να πληρώσω το νοίκι ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ πετούν άδεις για τσιμπήσεις «ά για πες μου τι έγινε?» να προσφερθείς να βοηθήσεις και να στα πάρουν, Τώρα τρύπησε το βρακί της, η τσάντα της κλπ άντε να της πάρεις άλλο πόσο κάνει...Αρρώστιες είναι 99% παπαριές 1% είναι αλήθεια κάντε την μαλακεία να βοήθεσετε όπως βοήθησα εγώ την άλλη την αρχίδω και μ’άφησε μετά διασωληνωμένο να πεθάνω ερωτευμένη γαρ με τον νέον γκόμενον.
Εάν όμως αρχίσει να λέει έχω πρόβλημα πχ με τις δόσεις του  διαμερίσματος, με τ αυτοκίνητο κλπ ε! Εκεί πάει να σας τα φάει χοντρά!

Βάλτε μυαλό κι αφήστε τα χαζά!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μπουζούκια,
Πως να το γράψω να το καταλάβετε:
Όταν μιλάς φιλικά με μια Ουκρανίδα κι αρχίσει αχ ξέρεις π΄ρεπει να φύγω αρρώστησε η μάνα μου, τρύπησε το βρακί μου, πρέπει να πληρώσω το νοίκι ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ πετούν άδεις για τσιμπήσεις «ά για πες μου τι έγινε?» να προσφερθείς να βοηθήσεις και να στα πάρουν, Τώρα τρύπησε το βρακί της, η τσάντα της κλπ άντε να της πάρεις άλλο πόσο κάνει...Αρρώστιες είναι 99% παπαριές 1% είναι αλήθεια κάντε την μαλακεία να βοήθεσετε όπως βοήθησα εγώ την άλλη την αρχίδω και μ’άφησε μετά διασωληνωμένο να πεθάνω ερωτευμένη γαρ με τον νέον γκόμενον.
Εάν όμως αρχίσει να λέει έχω πρόβλημα πχ με τις δόσεις του  διαμερίσματος, με τ αυτοκίνητο κλπ ε! Εκεί πάει να σας τα φάει χοντρά!

Βάλτε μυαλό κι αφήστε τα χαζά!!!
και εδω ολες οι Ουκρανες ειναι ολο προβληματα!ολο κλεγονται!οπως και να τους το πεις δεν θα το καταλαβουν.ειπαμε αν δεν παθουν δεν θα μαθουν.παντος στην Ελλαδα οι πιο πολλες Ουκρανες λενε οτι ειναι απο τη Ρωσσια και απο τη Μοσχα!βεβαια οταν της αρχιζω να μιλαω Ρωσσικα λενε απο που ειναι στ'αληθεια.σε οποιο σα'ι'τ εχω βαλει οτι μενω Ελλαδα παιρνω πολλα τετοια e-mail!πεθανε η μανα μου η προ γιαγια μου και κατι τετοιες μαλακιες!

Επισκέπτης
και εδω ολες οι Ουκρανες ειναι ολο προβληματα!ολο κλεγονται!οπως και να τους το πεις δεν θα το καταλαβουν.ειπαμε αν δεν παθουν δεν θα μαθουν.παντος στην Ελλαδα οι πιο πολλες Ουκρανες λενε οτι ειναι απο τη Ρωσσια και απο τη Μοσχα!βεβαια οταν της αρχιζω να μιλαω Ρωσσικα λενε απο που ειναι στ'αληθεια.σε οποιο σα'ι'τ εχω βαλει οτι μενω Ελλαδα παιρνω πολλα τετοια e-mail!πεθανε η μανα μου η προ γιαγια μου και κατι τετοιες μαλακιες!

Ερώτησις : κι άμα μου αρχίσει αυτά τι κάνω ε΄γω θέλω να γαμάω...
Απάντησις: Είπον, εάν είναι για μικρά ρούχα, δίδακτρα, γούνες δεν ξέρω μέχρι που βαστά η τσέπη σας ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ και της τα παίρνεις εάν έχει διαγωγή κοσμία.
Άμα αρχίσει να μιλάει για διαμερίσματα, επενδύσεις, τόκους, ομόλογα και δεν ξέρω τι όξω και μακρυά!

ιωσήφ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom