πες τους τα Χρισοστομε Ιωσηφ!μπας και καταλαβουνε!αυτα τους τα εγραφα και'γω στο Forum για τη Ρωσσια!κατι γιαγιαδες 35 χρονες πανε και βρισκουνε που εγω ουτε γυριζω να της κοιταξω!
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...
Παλαιά ουκρανική παροιμία.
Ο ουκρανόπληκτος φίλος επιμένει...
Απόσπασμα από το νέο συγκινιτικό πμ, εντάξει όχι όλα μην τον κάνουμε και ρόμπα τελείως τον άνθρωπο...
«na thn voithisw na ths dosw sumvoules . Exei mia sunadelfo ekei pou exei analavei olo to project me to azimeiwto vevaia alla emena mou fenete oti einai ta zwa mou arga»
Βρε παιδάκι για να τα πάρουμε δυο –δυο...
1. εσύ είσαι ΧΧ ηλικίας αυτή είναι ΧΧ+10 χρονών. Τι συμβουλή θα της δώσεις? Τι έχεις δει εσύ στην ζωή σου που δεν έχει δει αυτή πρώτα? Βρε παιδάκι μου ξέρεις πόσους πούτσους έχει φάει αυτή και πόσους έχει χορέψει στα δάκτυλα? Εσένα περίμενε να την συμβουλέψεις...
2. αυτή ήταν όλη της την ζωή στην ουκρανία, νομίζεις περιμένει εσένα να την συμβουλέψεις πως είναι στην Ουκρανία που δεν έχεις πατήσει το ποδάρι σου και την έχεις γνωρίσει μόνο από καρτ ποστάλ???
3. ρε βούρλο δεν κατανοείς ότι αυτή πετάει άδειες για να τσιμπήεις εσύ ο χαζούλιακας και να στα φάει
4. Έχω σχεδόν τ α διπλά σου χρόνια: όταν ήμουν περίπου στην ηλικία σου δούλευα λατζέρης στις τζιτζιφιές σε μια ψαροταβέρνα κι είχε γίνει ο πάτος μου όχι σαν της Βερόνικας πως την λένε από την δουλειά αλλά σαν τα σοσίβια εκείνα τα στρογγυλά που είχαν παλιά στα καράβια και τα πετάγανε στην θάλασσα...Πόσες φορές να στο πω να το χωνέψεις απ την καψούρα: ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ, αυτή είναι γάτα κι εσύ είσαι λούτσος, έ στο τέλοςαν δεν αλλάξεις μυαλά θα σε φάει...
5. πήγαινε ρε πουλάκι έτσι για πλάκα σε μια οικοδομή μια μέρα, δες πως βγαίνουν τα γαμημένα τα λεφτά κι άμα γουστάρεις βουρ. Αλλά όχι έτσι...
με πατρική αγάπη
Ιωσήφ