Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....θυμαμαι το Νοεμβριο του 1993 πηγαινα με τ'αμαξι και ηταν μια πατημενη γρια στη μεση του δρομου!κανεις δεν σταματαγε ολοι περναγανε σα να μην συνεβαινε τιποτα.ακομα αρκετες φορες τη δεκαετια του '90 χειμωνα εβλεπα σε παγκακια παιθαμενους απο το κρυο (συνηθως μεθυσμενοι αποκοιμηθηκανε και παγωσανε) και εκει εριχνα μια ματια και περναγα διπλα σα να μην συμβαινει τιποτα.οι Ουκρανοι παντος πρεπει να 'ναι πιο συναισθηματικοι σαν ανθρωποι απο τους Ρωσσους.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
… πριν 4-5 μερες νυχτα ηταν 2 κοπελιτσες πατημενες απο ενα αυτοκηνιτο … η μια ηταν μπρουμιτα πεσμενη και δεν εδειχνε σημαδια ζωης ... .περασα διπλα με τ'αμαξι εριξα μια ματια και εφυγα..

Της έριξες κανά πούτσο ή είχε κρυώσει ;

Χοχοχο, black humor, και όποιος αντέχει …

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε συ δεν είναι για τα 200Ε. Και μένα τώρα με τρώει ο κώλος μου να πάρω τηλ. μια πουτανίτσα που γνωριζόμαστε κάνα 2 χρόνια. Δεν την παίρνω την γαμιόλα ενώ γουστάρω, γιατί ένα βράδυ που με πυροβολήσανε κάτι πουστάκια έξω απ το σπίτι μου κι ήμουν μες τα αίματα σηκώθηκε και την έκανε, άντι να κάτσει να με βοηθήσει. Ουκρανίδες για σπίτι κύριοι...
μαλλον θα σε πυροβολισανε με Газовый пистолет.αρα το Κιεβο εχει μεγαλητερη εγκληματικοτητα απο εμας εδω.εγω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.μια φορα μου ειχανε κλεψει το σπιτι κατι ποντιοι το 1995 καταλαβα ποιοι ειναι και η Τανια τους γαμησε.του ενος  θυμαμαι με κλοτσιες με της Wermaht του ειχα πσασει το στομαχι τον περιμενε το ασθενοφορο απ'εξω και η Τανια δεν αφηνε να τον παρουνε ενω ξερναγε αιμα αν δεν υπεγραφε το κειμενο που ριχαν ετοιμασει οπου τα παραδεχοταν ολα.και μετα κανονισε να τον βαλουν σε κελι με καλους γαμιαδες οπου τον κανανε αντρα!----εμας εδω δεν εχει τετοια.το πολυ πολυ κανας μεθυσμενος να σου κολισει τον φυσας και πεφτει.εξω απο το σπιτι να σε πυροβολισουν δεν εχω ακουσει ποτε.εκτος αν εχεις καμια 30.000 ευρω και το ξερουνε τοτε ναι σιγουρα θα σε πυροβολισουν.το μονο θα ελεγα ειναι οτι κλεβουνε κινητα και τσαντες συνηθως απο γυναικες.αλλα τωρα το φαινομενο εχει λιγοστεψει.η Ρωσσια εχει αυτη τη στιγμη πανω απο 1.100.000 φυλακισμενους!για κλοπη κινητου μπορεις να φας 2 χρονια φυλακη.οποτε το σκεφτονται!...

Επισκέπτης
ρε συ δεν είναι για τα 200Ε. Και μένα τώρα με τρώει ο κώλος μου να πάρω τηλ. μια πουτανίτσα που γνωριζόμαστε κάνα 2 χρόνια. Δεν την παίρνω την γαμιόλα ενώ γουστάρω, γιατί ένα βράδυ που με πυροβολήσανε κάτι πουστάκια έξω απ το σπίτι μου κι ήμουν μες τα αίματα σηκώθηκε και την έκανε, άντι να κάτσει να με βοηθήσει. Ουκρανίδες για σπίτι κύριοι...

Γιατι σε πυροβολησανε αν επιτρεπεται?
Και στην τελικη φανταζομαι λογικο να εκλασε μεντες το πουτανακι και να αρχισε να τρεχει.Τι ειναι στην τελικ?αδερφη σου?
Και εγω να ειμουν σιγα μην καθομουν να φαω σφαιρες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Της έριξες κανά πούτσο ή είχε κρυώσει ;

Χοχοχο, black humor, και όποιος αντέχει …
ηθελα να την παρω φωτο να σας την βαλω στο σα'ι'τ αλλα ειχε κοντα κατι μπατσους (вневедемостой охраной=μπατσοι σεκιουριταδες.εδω η αστυνομια εχει κανει σεκιουριτη βαζεις συναγερμο πληρωνεις καθε μηνα ενα παγιο και αν βαρεσει ο συναγερμος ερχονται.σιγουρα θα εχεις δει Νεαρχε περιπολικα με ενα αυτοκολητο το κεφαλι μιας Κουκουβαγιας στις πορτες που γραφει με μεγαλα γραμματα УВО και συνηθως πανε αργα στην ακρη του δρομου).και λεω ασε μη νομιζουν οτι ειμαι κανας δημοσιογραφος που βαζω αρθρα κατα της Ρωσσιας για να τους βλαψω!στη Ρωσσια εχουν μια μανια καταδιωξης νομιζουν οτι ολοι τους απειλουνε!απο την Εστονια με πλυθησμο 1,7 εκατομυρια που το 60%-70% ειναι Ρωσσοι.οι Μογγολοι που δεν εχουνε να φανε.και γενικα ολοι γυρω τους!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
παιδια, μεχρι να ρθει ο ιωσηφ απο το καζινο,λεω να πεταχτώ σε ένα ωραίο μπουζουξίδικο να μη νομίζει κανεις ότι δεν περνάμε καλά εδώ στη ελλάδα...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πάντως στο θέμα της ασφάλειας έχω να πω ότι στη Νέφσκι κυκλοφορούσα άνετα μόνος μου και χωρίς να φοβάμαι στις 2-3 το βράδυ. Δεν είμαι αφελής, συνήθως είμαι πολύ προσεκτικός, αλλά δεν παρατήρησα κάτι ύποπτο παρόλο που έκανα μπαμ ότι ήμουν ξένος. Και από σκηνικά με μιλίτια που είχα ακούσει ότι πείραζαν ξένους εγώ δεν παρατήρησα τίποτα.

Μία φορά μόνο σε εκείνη τη πλατεία εκεί που αρχίζει η οδός Εφήμοβα μπροστά από τα MacDonalds έχει κάτι καντίνες που είναι ανοιχτές το βράδυ αργά. Μετά από επίσκεψη και πολύ καλή εμπειρία που είχα στο σαλόν εκεί κοντά πεινούσα και πήγα να πάρω ένα σάντουιτς. Εκεί με πλησίασε ένα μεθυσμένος και μου μιλούσε στα Ρωσικά και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε, σε κάποια φάση γινόταν πιεστικός και ύψωνε τη φωνή του, νομίζω λεφτά ζητούσε. Δεν του έδωσα τίποτα, πήρα το σάντουιτς και απομακρύνθηκα.

Επισκέπτης
Γιατι σε πυροβολησανε αν επιτρεπεται?
Και στην τελικη φανταζομαι λογικο να εκλασε μεντες το πουτανακι και να αρχισε να τρεχει.Τι ειναι στην τελικ?αδερφη σου?
Και εγω να ειμουν σιγα μην καθομουν να φαω σφαιρες

γιατί είχαμε διαφωνήσει προηγουμένως για το φιλιόκβε...
φίλε μου κάνεις κάτι κουτές ερωτήσεις...

Επισκέπτης
μαλλον θα σε πυροβολισανε με Газовый пистолет.αρα το Κιεβο εχει μεγαλητερη εγκληματικοτητα απο εμας εδω.εγω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.μια φορα μου ειχανε κλεψει το σπιτι κατι ποντιοι το 1995 καταλαβα ποιοι ειναι και η Τανια τους γαμησε.του ενος  θυμαμαι με κλοτσιες με της Wermaht του ειχα πσασει το στομαχι τον περιμενε το ασθενοφορο απ'εξω και η Τανια δεν αφηνε να τον παρουνε ενω ξερναγε αιμα αν δεν υπεγραφε το κειμενο που ριχαν ετοιμασει οπου τα παραδεχοταν ολα.και μετα κανονισε να τον βαλουν σε κελι με καλους γαμιαδες οπου τον κανανε αντρα!----εμας εδω δεν εχει τετοια.το πολυ πολυ κανας μεθυσμενος να σου κολισει τον φυσας και πεφτει.εξω απο το σπιτι να σε πυροβολισουν δεν εχω ακουσει ποτε.εκτος αν εχεις καμια 30.000 ευρω και το ξερουνε τοτε ναι σιγουρα θα σε πυροβολισουν.το μονο θα ελεγα ειναι οτι κλεβουνε κινητα και τσαντες συνηθως απο γυναικες.αλλα τωρα το φαινομενο εχει λιγοστεψει.η Ρωσσια εχει αυτη τη στιγμη πανω απο 1.100.000 φυλακισμενους!για κλοπη κινητου μπορεις να φας 2 χρονια φυλακη.οποτε το σκεφτονται!...

με τραβματτίτσετσκι...εντάξει πήρανε κι αυτοί τις ντιρκούλες τους μην ανησυχείς...

Επισκέπτης
γιατί είχαμε διαφωνήσει προηγουμένως για το φιλιόκβε...
φίλε μου κάνεις κάτι κουτές ερωτήσεις...

γιατι κουτη ερωτηση?
Συγνωμη κιολας αλλα κουτη μου φαινεται η απορια που δεν εκατσε μια βιζιτου να σε προσεξει μετα απο πυροβολισμους

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πάντως στο θέμα της ασφάλειας έχω να πω ότι στη Νέφσκι κυκλοφορούσα άνετα μόνος μου και χωρίς να φοβάμαι στις 2-3 το βράδυ. Δεν είμαι αφελής, συνήθως είμαι πολύ προσεκτικός, αλλά δεν παρατήρησα κάτι ύποπτο παρόλο που έκανα μπαμ ότι ήμουν ξένος. Και από σκηνικά με μιλίτια που είχα ακούσει ότι πείραζαν ξένους εγώ δεν παρατήρησα τίποτα.

Μία φορά μόνο σε εκείνη τη πλατεία εκεί που αρχίζει η οδός Εφήμοβα μπροστά από τα MacDonalds έχει κάτι καντίνες που είναι ανοιχτές το βράδυ αργά. Μετά από επίσκεψη και πολύ καλή εμπειρία που είχα στο σαλόν εκεί κοντά πεινούσα και πήγα να πάρω ένα σάντουιτς. Εκεί με πλησίασε ένα μεθυσμένος και μου μιλούσε στα Ρωσικά και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε, σε κάποια φάση γινόταν πιεστικός και ύψωνε τη φωνή του, νομίζω λεφτά ζητούσε. Δεν του έδωσα τίποτα, πήρα το σάντουιτς και απομακρύνθηκα.

Μία άλλη φορά στο δρόμο μία κοπέλα μου ζητούσε λεφτά, κέρματα δηλαδή. Τα κέρματα ρούβλια δεν έχουν καμία αξία, πολύ λίγο άξιζαν.
Δεν ξέρω πως την είδα τότε αλλά θεώρησα ότι η κυρία είδε ξένο και πήγε να του ζητήσει λεφτά, και μουλάρωσα και δεν της έδωσα τίποτα.
Αμέσως μετά ζήτησε από έναν περαστικό νεαρό Ρώσο πάλι λεφτά και αυτός της έδωσε αμέσως κάποια κέρματα. Ο νεαρός ήταν σχετικά φτωχοντυμένος.

Η κοπέλα δεν ήθελε ούτε να με εκμεταλλευτεί ούτε τίποτα, κάνα κέρμα ήθελε για το λεωφορείο ή δε ξέρω εγώ για τι.
Ένοιωσα πολύ μαλάκας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

αυτα με την αστυνομια γινοντανε παλια.τωρα δεν εχει ακουστει τιποτα τετοιο.και γινοντανε σπανια.απλως συνηθως αν δεν ειχες Ρετζιστρε'ι'σον τους εδινες 500 ρουβλια για να μην σε πανε στο τμημα να σε κρατισουνε 3 ωρες και να σου κωψουνε προστιμο 500 ρουβλια.τετοιοι μεθυσμενοι πλησιαζουνε συχνα.θυμαμαι ημουνε με τη γιδα μου πριν καμια βδομαδα και ηταν μια παρεα μεθυστακες.εμεις βγαιναμε απο ενα μαγαζι και ο ενας ηθελε να μου πουλισει το διαβατηριο του!αρνηθικα τι να το κανω?και καθως φευγαμε ο ενας λεει στη γιδα μου.θελεται να σας παντρευτω να εχεται συζηγο μεθυστακα?το θυμαμαι ακομακαι γελω.παντος για το Κιεβο ακουω οτι εχει τσακομους.ισως οι Ρωσσοι του βορα ειναι πιο φυλησιχοι απο τους νοτιους Ρωσσους και τους Ουκρανους.

Επισκέπτης
γιατι κουτη ερωτηση?
Συγνωμη κιολας αλλα κουτη μου φαινεται η απορια που δεν εκατσε μια βιζιτου να σε προσεξει μετα απο πυροβολισμους

α σόρυ όπως δήλωσα και χθες με την λέξη πουτάνα εννοώ κακή κοπέλα γκόμενα πως να το πω όχι ιερόδουλη.
΄Γκομενά μου ήταν...

Ιωσήφ

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

....θυμαμαι το Νοεμβριο του 1993 πηγαινα με τ'αμαξι και ηταν μια πατημενη γρια στη μεση του δρομου!κανεις δεν σταματαγε ολοι περναγανε σα να μην συνεβαινε τιποτα.ακομα αρκετες φορες τη δεκαετια του '90 χειμωνα εβλεπα σε παγκακια παιθαμενους απο το κρυο (συνηθως μεθυσμενοι αποκοιμηθηκανε και παγωσανε) και εκει εριχνα μια ματια και περναγα διπλα σα να μην συμβαινει τιποτα.οι Ουκρανοι παντος πρεπει να 'ναι πιο συναισθηματικοι σαν ανθρωποι απο τους Ρωσσους.

εγω δεν βοηθαω κανεναν που να πεθαινει!θυμαμαι πριν λιγο καιρο ημουνα με τη γιδα μου με τ'αμαξι και ητανε στην ακρη του δρομου ενας πατημενος απο αυτοκηνιτο (ηδη ηταν πτωμα)εμενα εντελως στ'αρχηδια μου.η γιδα μου μου ελεγε να σταματισουμε να τον βοηθισουμε και μαλακιες!και πριν 4-5 μερες νυχτα ηταν 2 κοπελιτσες πατημενες απο ενα αυτοκηνιτο (ενας νεαρος με ενα Mitsubishi Lancer ηταν χεσμενος αφου θα περασει στης Ρωσσικες φυλακες 2-3 χρονια και κατι τετοιους εκει τους αγαπανε παρα πολυ  )η μια ηταν μπρουμιτα πεσμενη και δεν εδειχνε σημαδια ζωης η αλλη μες,τα αιματα ζωντανη σοκαρισμενη.περασα διπλα με τ'αμαξι εριξα μια ματια και εφυγα..

μαλλον θα σε πυροβολισανε με Газовый пистолет.αρα το Κιεβο εχει μεγαλητερη εγκληματικοτητα απο εμας εδω.εγω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.μια φορα μου ειχανε κλεψει το σπιτι κατι ποντιοι το 1995 καταλαβα ποιοι ειναι και η Τανια τους γαμησε.του ενος  θυμαμαι με κλοτσιες με της Wermaht του ειχα πσασει το στομαχι τον περιμενε το ασθενοφορο απ'εξω και η Τανια δεν αφηνε να τον παρουνε ενω ξερναγε αιμα αν δεν υπεγραφε το κειμενο που ριχαν ετοιμασει οπου τα παραδεχοταν ολα.και μετα κανονισε να τον βαλουν σε κελι με καλους γαμιαδες οπου τον κανανε αντρα!----

Ρε παιδια ειπαμε να γραψεται μυθιστορημα αλλα οχι και επιστημονικης φαντασιας ρε γαμωτο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μία άλλη φορά στο δρόμο μία κοπέλα μου ζητούσε λεφτά, κέρματα δηλαδή. Τα κέρματα ρούβλια δεν έχουν καμία αξία, πολύ λίγο άξιζαν.
Δεν ξέρω πως την είδα τότε αλλά θεώρησα ότι η κυρία είδε ξένο και πήγε να του ζητήσει λεφτά, και μουλάρωσα και δεν της έδωσα τίποτα.
Αμέσως μετά ζήτησε από έναν περαστικό νεαρό Ρώσο πάλι λεφτά και αυτός της έδωσε αμέσως κάποια κέρματα. Ο νεαρός ήταν σχετικά φτωχοντυμένος.

Η κοπέλα δεν ήθελε ούτε να με εκμεταλλευτεί ούτε τίποτα, κάνα κέρμα ήθελε για το λεωφορείο ή δε ξέρω εγώ για τι.
Ένοιωσα πολύ μαλάκας.
εγω δεν τους δινω ποτε!τους λεω Νιετο και φευγω.ο γερο Πεπε ειχε φαει ξυλο πριν 7-8 χρονια μια επαρνε συνεχεια πουτανες στο σπιτι του απο το ιντερνετ και δεν της πληρωνε.και παλι δεν εφαγε  πολυ ξυλο. στην Ελλαδα θα τον ειχανε καθαρισει πιστευω.

Επισκέπτης
α σόρυ όπως δήλωσα και χθες με την λέξη πουτάνα εννοώ κακή κοπέλα γκόμενα πως να το πω όχι ιερόδουλη.
΄Γκομενά μου ήταν...

Ιωσήφ

α σορρυ παρεξηγησις τοτε...
Τι να κανουμε φιλε...σε κανεναν δεν μπορεις να βασιζεσαι πια!

Επισκέπτης
α σορρυ παρεξηγησις τοτε...
Τι να κανουμε φιλε...σε κανεναν δεν μπορεις να βασιζεσαι πια!

ε ναι, γι αυτό λέω ότι είναι καριόλες και θέλει προσοχή. Μιλάω για γκόμενες που ήξερα χρόνια.
Η μαλακισμένη μόλις πέσανε οι πυροβολισμοί μην νομίζετε ότι φοβήθηκε. Στ αρχίδια της! Δεν κάνω πλάκα τώρα...

Επισκέπτης
ε ναι, γι αυτό λέω ότι είναι καριόλες και θέλει προσοχή. Μιλάω για γκόμενες που ήξερα χρόνια.
Η μαλακισμένη μόλις πέσανε οι πυροβολισμοί μην νομίζετε ότι φοβήθηκε. Στ αρχίδια της! Δεν κάνω πλάκα τώρα...

τώρα ισχυρίζεται ότι καθαρίσανε την γυναίκα του αδερφού της (μένουν σε άλλη πόλη) αλήθεια-ψέμα δεν ξέρω.
εκείνο που ξέρω είναι ότι ο πατέρας της ήταν ιεραπόστολος και τον φάγανε οι άγριοι εδώ πέρα. Και πάλι χωρίς πλάκα γι'αυτό είναι κι έτσι στ'αρχίδια της αν και τώρα κάνει την φοβισμένη. αλήθεια - παπαριές δεν ξέρω γιατί από τότε την έχω στην μπούκα και έχω κόψει τα πολλά-πολλά...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ρε Ιωσηφ μηπως η γκομενα ειδε απο τους γκαγκστερ κανεναν πρωην νταβα της και πηρε δρόμο να μη φαει καμια σφαιρα επειδη τελευταια δεν επαιρνε καλα τσιμπουκια, και την πληρωσες εσυ....

μηπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom