καλι θινι εχι στι λουτσα στι παραλια,με πικραγκουρια για δοκιμασε,αλλα μετα μην μου ριξεις ευθυνη για το αποτελεσμα..
αλα πικραμιγδαλα ιχα δοκιμασι και ακομι να δο αποτελεσμα
μαλαον τα πικροδροσιστικα να χουνε λισι στο προβλιμα
φχαριστο
καλι θινι εχι στι λουτσα στι παραλια,με πικραγκουρια για δοκιμασε,αλλα μετα μην μου ριξεις ευθυνη για το αποτελεσμα..
να σου πω δεν εγραψα και τιποτα τρομερα κακο.το σα'ι'τ ειναι φυσικο να εχει και καποια αρνητικα αν και δεν ειναι ιδιεταιρα κακο.ελπιζω να γινει ακομα καλητερο.απο εσας τους Admin εξαρτωνται πολλα.δεν ειναι δυσκολο πιστευω να απομονοσεται αυτους που μπαινουν στο σα'ι'τ μονο για να βρισουν!να καλησπερισω με την σειρά μου τον Ιωσήφ!
ότι γράφει είναι πολύ ενδιαφέρον.
dimitraki29 έχασα πάσα ιδέα για εσένα.
Και εξηγούμε: για αυτά που πήγες και εγραψες κατά του bourdela.com στο σάιτ του Αρίωνα που πανηγύριζε το κλείσιμο και έγραφε τα ψεματα και την λάσπη με την οκά....
Τώρα όμως μας ξανάρθες εδώ και αβαβα....
μπραβο Ιωσηφ.η ιδιες μαλακιες συνεβησαν και στη Ρωσσια!ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ $. αυτες της μαλακιες της ελεγε ο Πουτην πριν 6 μηνες ακομα!και η Ρωσσια για το ισχυρο ρουβλι χαλαγε και χαλαει τρελλα λεφτα.μιλαμε για πανω απο 100 ΔΙς $ το χρονο για τη στιρηξη του ρουβλιου!και εδω οι πιο πολλοι πολλοι πλουτισαν απο τα εργοστασια.κλεινανε επητηδες ενα εργοστασιο αξιας Π.Χ. 200 εκατ. $ και μετα το κλεισημο το αγοραζανε τσαμπα!υπηρχαν περιπτωσεις που δωθηκαν κρατικα εργοστασια για 1 $...... Η Γκρίβνα εσυζειτήτο ήδη από 4ετίας ότι θα έπρεπε να έχει ισοτιμία 15 γκρίβνες ένα Ευρώ. Όταν όμως βγήκε πρόεδρος ο Γιούσενκο, έξυπνος κατά τ’άλλα, αλλά θεράπων της κομμουνιστικής ολιγαρχίας, με Αμερικανική εντολή τα δάνεια δεκαπλασιαστήκανε. Αποτέλεσμα η Κεντρική τράπεζα της Ουκρανίας αφού είχε λεφτά με το τσουβάλι τεχνιέντως αγόραζε συνέχεια γκρίβνες κρατώντας την απαράδεκτη ισοτιμία 7 προς 1 ευρώ και 5 προς 1 δολλάρια για 4 χρόνια. Η αλόγιστη παροχή χρήματος είχε σαν αποτέλεσμα να εκτοξευθούν οι τιμές όλων 4 φορές πάνω σε τέσσερα χρόνια. Εδώ πρέπει να επισημάνω και κάτι για τους αναγνώστες μου. ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να διανοηθεί τον βαθμό απληστίας(και βλακείας) των δήθεν επιχειρηματιών Ουκρανών. Ξαναλέω πραγματικοί επιχειρηματίες μεγάλοι σε μέγεθος δεν υπάρχουν, είναι οι συντρόφοι του κομμουνιστικού παρακράτους που εξακολουθεί και υπάρχει και αχυράνθρωποι της εξουσίας. Εγώ στην μακρυνή πατρίδα μου Ιταλία, γνωρίζω άτομο που διορίστηκε πρόεδρος σε μεγάλο νοσοκομείο με μισθό χιλιάδων ευρώ διότι καθότανε και του έπιανε τον πούτσο ο υπουργός αρρώστιας και μετέπειτα δήμαρχος της Ρώμης. Έ ρε παιδιά τέτοια ξεφτύλα εδώ δεν έχει...
Με τιμή
Ιωσήφ
απορω τι θα εκανα χωρις τους παπαδες εδω μεσα...το εκανε γαργαρα..
τα πε ολα η μενα γκο.
το 'χε φερει η συζητιση για το στρατο.μου απαντησε:τι διαφορα εχει επαγγελματικος ή οχι αφου ετσι και αλλιως αν γινει τιποτα ολοι αμεσως θα παραδωθουνε!....
....μιλαγα με την γκομενα με το πρασινο φορεμα που αν θυμασαι ειχα βαλει τη φωτο της στο σα'ι'τ.και το 'χε φερει η συζητιση για το στρατο.της ειπα οτι ισως δεν ειναι καλητερα για την Ουκρανια ο επαγγελματικος στρατος.και μου απαντησε:τι διαφορα εχει επαγγελματικος ή οχι αφου ετσι και αλλιως αν γινει τιποτα ολοι αμεσως θα παραδωθουνε!....
η Ρωσσια δεν προκειται να επυτεθει ποτε στην Ουκρανια γιατι δεν εχει τιποταμονο της Ψειρες!η Τσετσενια εχει πετρελαιο που με τα χερια να σκαψεις βγαινει.και ειναι και αριστης ποιοτητας.μπορεις να το χρησημοποιησεις σαν μαζουτ σχεδον χωρις διηλιση.αν η Ουκρανια ειχε πετρελαιο θα εβλεπες τι θα γινιτανε!δεν θα την αφηνανε!Καλά όχι ότι θα πολεμήσουνε οι Ρώσσοι εναντίον των Ουκρανών με όρεξη αν δεν υπάρχει πλιάτσικο. Τώρα από τους Ουκρανούς τι θα πάρουνε τις Ψείρες? Πάντως εάν κάνουν κάνα ντου οι Ρώσσοι προβλέπω να φτάνουν στο Κίεβο σε χρόνο d/t κι εκεί όντως κάτι θα βρούνε να βάλαουνε στην πάντα. Έχω τσαντίλες διότι τα τελευταία δυο χρόνια μεταφράζουν όλα τα έργα στα Ουκρανικά από την μαλακεία που τους δέρνει, που κι ανάθεμα κι αν οι ίδιοι οι Ουκρανοί τα καταλαβαίνουν. Γενικά μόμως για να καταλαβαίνουν κι οι αναγνώστες τι παίζει όλοι αυτοί είναι θρασύδειλοι και παίζει ρόλο ποιοι κάνουν πιο πολύ μπούγιο. Τώρα οι ρώσσοι είναι πιο πολλοί, επομένως τους Ουκρανούς τους βλέπω να την κάνουν διακριτικά σε περίπτωση πολέμου ή να ξαναθυμούνται ΄το είναι κι αυτοί Ρώσσοι το πιθανότερον...
η Ρωσσια δεν προκειται να επυτεθει ποτε στην Ουκρανια γιατι δεν εχει τιποταμονο της Ψειρες!η Τσετσενια εχει πετρελαιο που με τα χερια να σκαψεις βγαινει.και ειναι και αριστης ποιοτητας.μπορεις να το χρησημοποιησεις σαν μαζουτ σχεδον χωρις διηλιση.αν η Ουκρανια ειχε πετρελαιο θα εβλεπες τι θα γινιτανε!δεν θα την αφηνανε!
παντος η Λετονια ζητησε απο μονη της να την καταλαβει η Σουηδια!μαζευουν υπογραφες!πιστευω οτι και οι Ουκρανοι δεν θα λεγαν οχι στο να τους καταλαβει η Ρωσσια!αλλα η Ρωσσια σκεφτεται μονο την τσεπη της.
με την εννοια Ρωσσος μπορει να 'ναι ο τελειως Μογγολος που και αυτος ειναι Ρωσσος αν εχει χασει της ριζες του.ο εντελως ξανθος Σκανδιναυ'ι'κου τυπου ή ο μελαχρυνος κατοικος του Ροστοβ και του Κρασνονταρ.μιλαμε για ενα κραμα λαων.το μονο καλο που εχουν ειναι οτι δεν παραποιουνε την ιστορια.παραδεχονται οτι η Μεγαλη Αικατερινη ηταν Γερμανιδα.οτι το καστρο στο Βιμποργκ το εχτισαν Σουηδοι.και αλλες πολλες αληθειες.ενω οι Τουρκοι για παραδειγμα μεχρι και τον Ομηρο τον κανανε Ομαρ Τουρκο αρχαιο ποιητη!
Πόσοι γνωρίζουν ότι αυτόν τον συρφετό τον κουβάλησε μία άσχετη κωλόγρια ονόματι Chirchinia Chu Be Rou που την είχε κάνει υφυπoυργό εξωτερικών
Χα, χα, βρε Ιωσήφ, αυτό πως να το αποκρυπτογραφήσουν;
Δεν λες ότι ο μπαμπάς της διετέλεσε υπουργός του Βενιζέλου και ήταν πρωθυπουρός σε μία κυβέρνηση που παρέα με τον Βασιλέα την έκανε για την Αραπιά;
Αγαπητέ φίλε,
πρέπει να σε συγχαρώ για την ευφυία σου. Ελπίζω να μην έχεις διαβάσει τις πρώτες σελίδες του Thread μου με τον γνωστό ιταλό επιχειρηματία Gianni διότι βλέπω να πυροβολούμαι κα στην Ελλάδα μετά την Ουκρανία.
Φιλικά
Ιωσήφ