You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Добрый вечер товарищ
Σήμερα πρωτοανακάλυψα το παρόν θρεντ και ομολογουμένως απήλαυσα τα κείμενά σου ως και την απολααυστική ανταλλαγή απόψεων με τον αγαπητό Dimitraki.
Αν και δεν μπορώ να πώ ότι γνωρίζω καλά την την Ουκρανία καθώς όλες οι μέχρι τώρα επισκέψεις μου ήταν στη Νότια Ουκρανία (από Οντέσσα μέχρι Φάρος) και στη Βεσσαραβία, εντούτοις διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά διαβάζοντας τα πόστ σου ότι η ιδέα που είχα σχηματίσει για τη χώρα και τους ανθρώπους της ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Συνέχισε απτόητος.
Σήμερα πρωτοανακάλυψα το παρόν θρεντ και ομολογουμένως απήλαυσα τα κείμενά σου ως και την απολααυστική ανταλλαγή απόψεων με τον αγαπητό Dimitraki.
Αν και δεν μπορώ να πώ ότι γνωρίζω καλά την την Ουκρανία καθώς όλες οι μέχρι τώρα επισκέψεις μου ήταν στη Νότια Ουκρανία (από Οντέσσα μέχρι Φάρος) και στη Βεσσαραβία, εντούτοις διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά διαβάζοντας τα πόστ σου ότι η ιδέα που είχα σχηματίσει για τη χώρα και τους ανθρώπους της ανταποκρίνεται στην αλήθεια.
Συνέχισε απτόητος.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
γεια σου φιλε Vonmakouli καιρο ειχα να σε ακουσω.θα ειμαι Ελλαδα 29 Δεκεμβριου μεχρι της 9 Ιανουαριου.αν δεν πας ΠΜΡ θα τα πουμε και απο κοντα.Добрый вечер товарищ
Συνέχισε απτόητος.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μπορεί νάμαι Οντέσσα !!!
Θα ξέρω σε μερικές μέρες. Εννοείται ότι αν είμαι θα βρεθούμε.
Θα ξέρω σε μερικές μέρες. Εννοείται ότι αν είμαι θα βρεθούμε.
Επισκέπτης
Добрый вечер товарищ
Συνέχισε απτόητος.
καλά ρε παιδιά πότε κοιμάστε?
αγαπητέ φίλε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. καλά η χώρα είναι φανταστική (ένα φλατ άντε εκείνο που αλλάζει τα δάση και κάνα ποτάμι). Τώρα για γκόμενες τι να πω, εκεί είναι όλο το ζουμί...Όπως λέω χωρίς γκόμενα στην Ουκραίνα κάποιος είναι χαμένος! η γαμημένη η ώρα δεν περνάει με τίποτε! Συνιστώ 2-3 ταυτογχρόνως ώστε να μην υπάρχουν κενά στις ώρες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αγαπητοι συναγωνιστες.θελω να σας συμβουλεψω.η Ουκρανικη οικονομια ειναι υπο καταρευση.και η Ρωσσικη λιγοτερο μεν αλλα δεν παει και τοσο καλα.οι τιμες στο Κιεβο στα διαμερισματα (εννοειται και στη Ρωσσια λιγο λιγοτερο) θα καταποντιστουνε.αν η Ουκρανικη οικονομια καταρευση τελειως ενα διαμερισμα θα μπορει κανεις να το αγορασει με 15.000 Ευρω περιπου (κατα την αποψη μου.μπορει να κοστιζει και 10.000 αλλα μπορει και 20.000).το κακο με την Ουκρανια ειναι οτι οι ξενοι δεν θελουνε βιζα και μπορει να τρεξουνε Ευρωπαιοι να αγορασουνε διαμερισματα στο Κιεβο οπως εγινε και με τη Βουλγαρια.οποτε ισως κρατηθουνε οι τιμες σε καποιο επηπεδο.στη Ρωσσια ομως που η βιζα ειναι πολυ δυακολη αυτο δεν θα συμβει.εγω τωρα κανω τρομερη οικονομια και μαζευω λεφτα για να παρω ενα διαμερισμα την ανοιξη του 2010 περιπου.(αν οι τιμες πεσουν τρομερα).εγω και ο Ιωσηφ που ειναι πολυ διαβασμενος.θα προσπαθησουμε να σας δωσουμε οτι πληροφωρια θελεται.καντε οτι κανω και εγω τωρα ΜΑΖΕΨΤΑΙ ΛΕΦΤΑ!
Επισκέπτης
Αγαπητοι συναγωνιστες.θελω να σας συμβουλεψω.η Ουκρανικη οικονομια ειναι υπο καταρευση.και η Ρωσσικη λιγοτερο μεν αλλα δεν παει και τοσο καλα.οι τιμες στο Κιεβο στα διαμερισματα (εννοειται και στη Ρωσσια λιγο λιγοτερο) θα καταποντιστουνε.αν η Ουκρανικη οικονομια καταρευση τελειως ενα διαμερισμα θα μπορει κανεις να το αγορασει με 15.000 Ευρω περιπου (κατα την αποψη μου.μπορει να κοστιζει και 10.000 αλλα μπορει και 20.000).το κακο με την Ουκρανια ειναι οτι οι ξενοι δεν θελουνε βιζα και μπορει να τρεξουνε Ευρωπαιοι να αγορασουνε διαμερισματα στο Κιεβο οπως εγινε και με τη Βουλγαρια.οποτε ισως κρατηθουνε οι τιμες σε καποιο επηπεδο.στη Ρωσσια ομως που η βιζα ειναι πολυ δυακολη αυτο δεν θα συμβει.εγω τωρα κανω τρομερη οικονομια και μαζευω λεφτα για να παρω ενα διαμερισμα την ανοιξη του 2010 περιπου.(αν οι τιμες πεσουν τρομερα).εγω και ο Ιωσηφ που ειναι πολυ διαβασμενος.θα προσπαθησουμε να σας δωσουμε οτι πληροφωρια θελεται.καντε οτι κανω και εγω τωρα ΜΑΖΕΨΤΑΙ ΛΕΦΤΑ!
Ναι παιδιά συμφωνώ. Κάντε αιματηρές οικονομίες για να τα ακουμπήσετε στους Ουκρανούς που είναι και...άνθρωποι εμπιστοσύνης!
Το μουνί σέρνει καράβι...παλαιά Ουκρανική παροιμία...
Ιωσήφ
Επισκέπτης
Που θα είναι καλύτερα να αγοράσεις σπίτι στην Ουκρανία ή την Ρωσσία?
Που είναι για εμάς τους ΈΛληνες πιο ασφαλές μέρος?
Κοίτα το έχω ξαναγράψει...
Η Ουκρανία ήταν ασφαλέστατο μέρος μέχρι και πριν από κάνα δυο χρόνια. Μετά αρχίσανε παρατράγουδα, μαχαιροπιστολίδια και τα τοιαύτα. Για να είμαι ειλικρινής τα ίδια ακούω για Πετρουπόλεις, Μόσχες κτλ. Τις προάλλες πχ συνήντησα ένα ατομάκι εκ Πετρουπώλεως ονόματι Δυστύχη, που έλεγε πόσο πρόβλημα έχουν με τις επιθέσεις χαχόλων εναντίον ξένων, ξέρετε δέκα ρωσάκια εναντίον ενός άσπρου, μαύρου, κινέζου κι όποιον πάρει ο χάρος.
Τώρα για σπίτι όταν ήρθα εγώ πριν κάμποσα χρόνια όλα, με εξαίρεση τα ρούχα, είχαν λογικές τιμές. Τα ρούχα, κάτι μοντελάκια εκ Κίνας, τους γαμούσανε την Παναγίαν στην τιμή από τότε. Μετά εκβιαστικά ξεσκίσανε τις τιμές στα πάντα!!!
Ξέρεις μια θεία μου, έλεγε την άσεμνη παροιμία "είπαν της γριάς να κλάψει και έφεσε τον κόσμο όλο"...Κάπως έτσι και στην Ουκρανία. Οι τύποι την είδαν ότι είχαν πιάσει τον Παπάν από τ'αρχίδια και μπορούσαν να πάνε τις τιμές όπου γούσταρουν με τους μαλάκες τους ξένους να πληρώνουν ότι οι ξύπνιοι??? Ουκρανοί ονειρευόντουσαν. Τώρα και να μου χαρίζαν σπίτι, θα το σκεφτόμουνα πολύ δεδομένου της ανεγνωρισμένης μαλακείας τους. Βλέπεις είναι κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...
Φιλικά
Ιωσήφ
Επίσης υπάρχει κάποιο θέρετρο σττη Μαύρη θάλασσα (Ουκρανία ή Ρωσία) που μαζεύονται οι γκόμενες το καλοκαίρι και διασκεδάζουν?Κοίτα το έχω ξαναγράψει...
Η Ουκρανία ήταν ασφαλέστατο μέρος μέχρι και πριν από κάνα δυο χρόνια. Μετά αρχίσανε παρατράγουδα, μαχαιροπιστολίδια και τα τοιαύτα. Για να είμαι ειλικρινής τα ίδια ακούω για Πετρουπόλεις, Μόσχες κτλ. Τις προάλλες πχ συνήντησα ένα ατομάκι εκ Πετρουπώλεως ονόματι Δυστύχη, που έλεγε πόσο πρόβλημα έχουν με τις επιθέσεις χαχόλων εναντίον ξένων, ξέρετε δέκα ρωσάκια εναντίον ενός άσπρου, μαύρου, κινέζου κι όποιον πάρει ο χάρος.
Τώρα για σπίτι όταν ήρθα εγώ πριν κάμποσα χρόνια όλα, με εξαίρεση τα ρούχα, είχαν λογικές τιμές. Τα ρούχα, κάτι μοντελάκια εκ Κίνας, τους γαμούσανε την Παναγίαν στην τιμή από τότε. Μετά εκβιαστικά ξεσκίσανε τις τιμές στα πάντα!!!
Ξέρεις μια θεία μου, έλεγε την άσεμνη παροιμία "είπαν της γριάς να κλάψει και έφεσε τον κόσμο όλο"...Κάπως έτσι και στην Ουκρανία. Οι τύποι την είδαν ότι είχαν πιάσει τον Παπάν από τ'αρχίδια και μπορούσαν να πάνε τις τιμές όπου γούσταρουν με τους μαλάκες τους ξένους να πληρώνουν ότι οι ξύπνιοι??? Ουκρανοί ονειρευόντουσαν. Τώρα και να μου χαρίζαν σπίτι, θα το σκεφτόμουνα πολύ δεδομένου της ανεγνωρισμένης μαλακείας τους. Βλέπεις είναι κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...
Φιλικά
Ιωσήφ
Επισκέπτης
Επίσης υπάρχει κάποιο θέρετρο σττη Μαύρη θάλασσα (Ουκρανία ή Ρωσία) που μαζεύονται οι γκόμενες το καλοκαίρι και διασκεδάζουν?
Θα σε μαλώσω...Σε πιάνω αδιάβαστο.
Έχω ήδη καλύψει αυτήν την απορία σε προηγούμενη ερώτηση συμμαθητού σου (πριν μπουζουριάσει ο κ. Cha Kia Na Ki τον δύσμοιρον πιτσιρικά. Πάντως για το 2009 η κατάστασις είναι ρευστή, ανέμεινε ενημέρωση εμπεριστατωμένη περί τον Μάιον με Ιούνιον.
Φιλικά
Υ/Γ ενημερώθην ότι ο κ. Cha Kia Na Ki μάλλον βγήκε στην σύνταξιν. Άς μας ενημερώσει και εμάς με την σειρά μας ο συμπαθής νέος ποιός τον μπουζούριασε, για να μην τον καθυστερούμε δια συστάσεων όταν τυχόν έλθει η σειρά μας.
Ιωσήφ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
κοιτα η Ουκρανια εχει το θετικο οτι δεν θελεις βιζα.ενω στη Ρωσσια ταλαιπωρισε παρα πολυ και ξοδευεις ενα σωρο λεφτα.χωρια της ουρες που περιμενεις για να κανεις Ρεγκιστρατσια στο αλλωδαπων οταν φτανεις στη Ρωσσια.....Που θα είναι καλύτερα να αγοράσεις σπίτι στην Ουκρανία ή την Ρωσσία?
Που είναι για εμάς τους ΈΛληνες πιο ασφαλές μέρος?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
υπαρχουν ομως και παρα πολλα αρνητικα στην Ουκρανια.κατα τη γνωμη μου ΟΙ ΞΕΝΟΙ και Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ.οι ξενοι ειναι παρα πολλοι και οπωσδηποτε χαλανε την πιατσα και οι Ουκρανοι (συμφωνα με τον Ιωσηφ) καμακωνουνε συνεχεια (εγω το πιστευω γιατι και οι Πολωνοι θα ελεγα καμακωνουνε αρκετα χωρις να μετρανε βεβαια) ενω οι Ρωσσοι ειναι πιο ψυχροι και στ'αρχηδια τους για το μουνι.αυτο χαλαει την πιατσα.θυμαμαι οταν εδω τα ετη 1999-2002 ηταν γεματο βρομωιταλους στο κεντρο χαλαγε η πιατσα...
Επισκέπτης
κοιτα η Ουκρανια εχει το θετικο οτι δεν θελεις βιζα.ενω στη Ρωσσια ταλαιπωρισε παρα πολυ και ξοδευεις ενα σωρο λεφτα.χωρια της ουρες που περιμενεις για να κανεις Ρεγκιστρατσια στο αλλωδαπων οταν φτανεις στη Ρωσσια.....
ρετζιστράτσια? Τι είναι αυτό? Κοιτά κάπου, κάποτε κάτι είχε πάρει τ'αυτάκι μου, έστειλα την γραμματέα μου κάτι έγραψε.
Μετά θυμάμαι μια άλλη φορά έπρεπε να ήμουν κι εγώ αυτοπροσώπως, περιμέναμε σε μια σειρά ήταν και κάτι άλλοι ταλαίπωροι εκεί, μίλαγα για κώλους πέρασε η ώρα ούτε που το κατάλαβα! Ναι είχε και τα καλά της η Ουκραίνα!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
.......οι Ουκρανοι δε ειναι στο χαρακτηρα πιο απατεωνες και πολυ γλυωδεις τυποι.εχουν μια πονηραδα που οι Ρωσσοι δεν εχουν αλλα δεν τους κωβει και πολυ το μυαλο.οι Ρωσσοι οσο ψυχροι,αφιλοξενοι,αργοκινητοι και να 'ναι εχουν μια τιμιοτητα που οι Ουκρανοι δεν εχουν.οι Ουκρανοι μοιαζουν λιγακι με τους Βουλγαρους θα ελεγα στο χαρακτηρα(οχι παρα πολυ αλλα εχουν καποια κοινα στοιχεια.ενα ακομα αρνητικο για την Ουκρανια ειναι οτι δεν παραγει τιποτα και το μελλον της ειναι αβεβαιο.ειναι υπερχρεωμενη και οποιαδηποτε στιγμη μπορει να ξεσπασουν ταραχες και να χωριστει στα 2...
Επισκέπτης
υπαρχουν ομως και παρα πολλα αρνητικα στην Ουκρανια.κατα τη γνωμη μου ΟΙ ΞΕΝΟΙ και Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ.
ΆΑΑΑΑ !!!! Σε παρακαλώ μην μου τους προσβάλεις! Μιλάμε για κυρίους! (καλά οι κυρίες είναι 10 φορές πιο πολύ από τους κυρίους). Για να είμαι ειλικρινής οι τύποι είναι 100 φορές καλύτεροι από τις γκόμενες. Άμα σε γνωρίσουν λιγάκι κόβουν τις πουστιές ενώ πολλές φορές είναι εξ αρχής πολύ φιλικοί. Χωρίς πλάκα τώρα...
Ο Ουκρανός τι να σου κάνει? να την πέσει στην γκομενά σου όταν έχεις γυρισμένη την πλάτη για να στην φάει, λιγούρηδες γαρ. Αντίθετα οι γκόμενες σκαρώνουν χίλιες δυο πουστιές...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
....η Ρωσσια εχει πετρελαια,μεταλα,χρυσο,νιλελ,ξυλεια.και αν τελειωσει η οικονομικη κριση και οι τιμες των πρωτων υλων ανεβουν η οικονομια της θα αναπτυχθει πολυ γρηγορα ενω η Ουκρανια δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα.η γνωμη μου ειναι οτι αν καποιος θελει να αγωρασει ενα σπιτακι οταν οι τιμες πεσουν σε καποια λογικα επηπεδα (10.000-20.000 Ευρω για 1 διαμερισμα)και θελει να πηγαινει εκει για να γαμαει.ενα διαμερισμα στην Ουκρανια δεν θα του επεφται ασχημα.αν ομως καποιος θελει να φυγει απο την αγαμια της Ελλαδας και θελει ενα μερος για μονιμη εγκατασταση με προοπτηκες (δηλαδη αγωραζοντας ενα διαμερισμα για ενα ποσο 20.000 Ευρω περιπου.μετα απο καποια χρονια να μπορεσει να το πουλισει για πανω απο 50.000 Ευρω).και θελει να εχει και καποιο μελλον χωρις να εξαρταται μονο απο λεφτα που θα παιρνει απο την Ελλαδα τοτε η Ρωσσια του ταιριαζει καλητερα.
Επισκέπτης
....η Ρωσσια εχει πετρελαια,μεταλα,χρυσο,νιλελ,ξυλεια.και αν τελειωσει η οικονομικη κριση και οι τιμες των πρωτων υλων ανεβουν η οικονομια της θα αναπτυχθει πολυ γρηγορα ενω η Ουκρανια δεν εχει τιποτα απο ολα αυτα.
Τι λες καλό μου παιδί???
Η Ουκρανία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο στην παραγωγή Ουκρανίδων! Αυτό που το πας?
Παίδες σοβαρά άμα δείτε κανονική Ουκρανίδα θα πάθετε κολούμπρα που έλεγε κι ένα ξαδερφάκι μου.
Για να γράφω τόσα αρνητικά και να εξακολουθώ να παίζω μπάλα κάτι θα ξέρω...
Ιωσήφ
Υ/Γ όπως έγραψα και την πρωίαν το μουνί σέρνει καράβι. Καλά ρε Δημητράκη πότε κοιμάσαι ρε γαμώτο???
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
κοιμαμαι λιγο.τωρα καμακωνω στο περιμενω κατα της 4 να τελειωσει μια γκομενα τη δουλεια της να βγω ραντεβου.η Ουκρανια οπωσδηποτε εχει πολυ μουνι.αλλα και η Ρωσσια δεν παει πισω.παντος οι Πολωνεζες πιο πολυ απ'ολες μου αρεσουνε.ειναι πολυ καλητερες στο γαμησιΤι λες καλό μου παιδί???
Η Ουκρανία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο στην παραγωγή Ουκρανίδων! Αυτό που το πας?
Παίδες σοβαρά άμα δείτε κανονική Ουκρανίδα θα πάθετε κολούμπρα που έλεγε κι ένα ξαδερφάκι μου.
Για να γράφω τόσα αρνητικά και να εξακολουθώ να παίζω μπάλα κάτι θα ξέρω...
Ιωσήφ
Υ/Γ όπως έγραψα και την πρωίαν το μουνί σέρνει καράβι. Καλά ρε Δημητράκη πότε κοιμάσαι ρε γαμώτο???