Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δημήτρη σήμερα παντως οι Τράπεζες της ΠΜΡ (που ακολουθούν πιστά τις εντολές της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσσίας) δεν δίναν στους καταθέτες σε συναλλαγμα  πανω από 200€ ή αντίστοιχα $, ελλείψει ρευστού.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω ακομα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.ρευστο υπαρχει.μια 2 μερες μπορει να μην εχει η τραπεζα μετα η κεντρικη τραπεζα δινει συναλλαγμα.αλλα για ποσο καιρο αν συνεχιστει θα εχει να δινει?ο Πουτην στην συνομηλια που ειχε με τηλεγεφυρα με τον κοσμο ηταν σαν κλαμενο μουνι!τοσο λυπημενο δεν τον εχω ξαναδει!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Επέστρεψε το site και μου ήρθε να γράψω κάτι στους Σοβιετολόγους που το είχα ξεχάσει.

Είχα κάνει registration στο για πλάκα μια και βρέθηκα εκεί κατά λάθος, αλλά με το μουνί που είδα εκεί μέσα έπαθα εγώ την πλάκα μου!  :boobies:

Μιλάμε βάζεις στο drop-down Ουκρανία και με την πρώτη εικοσάδα από τις 2000+ σου έχει σηκωθεί ήδη.   :rockon:

Απάντησα σε μιά καραμουνάρα (μιλάμε απίστευτες αναλογίες, στήθος πόδια - Παναγία μου!!!  :dancing:) και μου έχει στείλει ήδη 6 virtual smiles!  :S Εντάξει, παίζει κάργα Photoshop, μην πέσετε να με φάτε.  :o

Πάντως είμαι σίγουρος ότι αυτά που έγραφε ο Ιωσήφ έχουν βάση: 1. Ότι είναι μουνάρες απίστευτες (στατιστικά από αυτά που είδα, ισχύει 100%) & 2. Ότι είναι λιμασμένες και θα στην κάνουν με την πρώτη ευκαιρία.

Η συγκεκριμένη πάντως έχει παιδί, οπότε την απέρριψα χαλαρά. ;) Υπάρχουν πάντως χιλιάδες - είναι απίστευτο. Καλά οι μαλάκες οι Ουκρανοί που είναι...  :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μην εμπυστευεσαι και τοσο τα Αγγλοφωνα σα'ι'τ.αν φανταστεις οτι το 95% (μην σου πω 99%)του πλυθησμου δεν ξερει Αγγλικα!θα καταλαβεις.μονο τα καθαρα Ρωσσικα σα'ι'τ εχουν κανονικες γκομενες.ο Ιωσηφ ειναι απολυτος κατα του ιντερνετ.αν θες να βρεις πραγματικη γκομενα κοιτα τα Ρωσσοφωνα σα'ι'τ.εγω προτιμω το καλο ειναι και το .το εχει μουνι και πολυ κοσμο αλλα και εκει δεν ειναι τοσο καθαρο.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι - το έχω καταλάβει. Το λένε κιόλας - very bad και τέτοια.

Πάντως πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που βλέπεις και εντάξει δε μπορείς να κάνεις φάμπρικα τόσο Photoshop άλλωστε.  :headbang:

Είναι στο DNA τους - period. Thanx για τα links - πως να κάνω navigate εκεί μέσα όμως που μόνο Αγγλικά ξέρω?  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το λεει και ο Ιωσηφ αν δεν μαθεις Ρωσσικα δεν κανεις τιποτα.οι φωτο δεν ειναι απαραιτητο να ειναι φωτοσοπ.μπορει να ειναι καποιος αλλος πισω απο αυτες της φωτο.Π.χ.εγω εχω βαλει αυτες της φωτο και εγραφα σε ενα φιλο μου μαλακα Αλγερινο και τον εστηλα εξω απο την πολη υποτιθεται στο εξωχικο της!που ηταν μονη της!ο μαλακας πηγε :2funny: :2funny: :2funny:ο Φουκαρας κοντεψε να παιθανει απο τον ερωτα και την καυλα!!!!!γι'αυτο μην πολυπιστευεις το Ιντερνετ και ειδεικα αυτα τα σα'ι'τ!

Συνημμένα

• malako8.jpg
    malako8.jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • malako1.jpg
    malako1.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • malako10.jpg
    malako10.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • malako7.jpg
    malako7.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 34

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε πουλάκι μου,
350Ε??? Χα-Χα!!! Πολλά λες.
Κοίτα εκεί ή βγάζεις 100-200Ε ή πάνω από 5000Ε το μήνα(οι νταβάδες τους)
+100000000

Σαν τακτικος επισκεπτης μου εχει και εμενα δημιουργηθει αυτη η απορια. Πως την βγαζουν με 100-200 αντε 350 ευρα το μηνα?
Καλα ολες πουτανες ειναι?
Μιλαμε για ντυσιματα που τυφλα να εχουν Παριζιανες.
Τα ενδυσης/υποδησης εγω ειδα τιμες Ελλαδος. Το ιδιο και στο Σουπερ Μαρκετ. Ορισμενα δε ειδη εισαγωγης (λαδι ποτα, τυρια, αλλαντικα) εχουν τα διπλασια απο την Ελλαδα. Μονο τα τσιγαρα ειναι φτηνα εκει.
Και μια αλλη ερωτηση προς τον αγαπητο Ιωσηφ. Εχω μεινει Ουκρανια πανω απο 4 μηνες (διακοπτομενα) τα 2 τελευταια χρονια. Γιατι δεν εχω δει ουτε μια (μα ουτε μια) γκομενα να φοραει γυαλια? Ειναι δυνατον? Το κουβεντιασα με τον Οφ8αλμιατρο μου. Ματαιοδοξια φιλε μου μου ειπε. Προτιμουν να μη βλεπουν καλα απο το να τους χαλα η εμφανιση τους.
Τα ρεστα μου !!!!!!!!!!!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Γιατι δεν εχω δει ουτε μια (μα ουτε μια) γκομενα να φοραει γυαλια? Ειναι δυνατον? Το κουβεντιασα με τον Οφ8αλμιατρο μου. Ματαιοδοξια φιλε μου μου ειπε. Προτιμουν να μη βλεπουν καλα απο το να τους χαλα η εμφανιση τους.

Δεν πάιζονται λέμε οι Ουκραννννννννίδες!!!!!!!!!!    :dancing: :dancing: :helpplea:

Επισκέπτης
+100000000

Σαν τακτικος επισκεπτης μου εχει και εμενα δημιουργηθει αυτη η απορια. Πως την βγαζουν με 100-200 αντε 350 ευρα το μηνα?
Τα ενδυσης/υποδησης εγω ειδα τιμες Ελλαδος. Το ιδιο και στο Σουπερ Μαρκετ. Ορισμενα δε ειδη εισαγωγης (λαδι ποτα, τυρια, αλλαντικα) εχουν τα διπλασια απο την Ελλαδα. Μονο τα τσιγαρα ειναι φτηνα εκει.
Και μια αλλη ερωτηση προς τον αγαπητο Ιωσηφ. Εχω μεινει Ουκρανια πανω απο 4 μηνες (διακοπτομενα) τα 2 τελευταια χρονια. Γιατι δεν εχω δει ουτε μια (μα ουτε μια) γκομενα να φοραει γυαλια? Ειναι δυνατον? Το κουβεντιασα με τον Οφ8αλμιατρο μου. Ματαιοδοξια φιλε μου μου ειπε. Προτιμουν να μη βλεπουν καλα απο το να τους χαλα η εμφανιση τους.

Φίλε εύγε όντως έχεις μείνει Ουκρανία και αρχίζεις και μπαίνεις στο νόημα¨
Ακούστε ιστορία:
Είχα μία γνωστή και φίλη την μαρίνα, μουνάρα πριν από 7-8 χρόνια τώρα πάτησε τα τριάντα κι είναι λιγάκι τιότια (για να μην νομίζετε και τότε που την γνώρισα ήταν 23-24 και δεν την γάμησα γιατί μου πεφτε μεγάλη, αυτά για κάτι μαλάκες που παν και μαζεύουν κάτι 35άρες και τους τα χω νουν κι από πάνω...
Τέλος πάντων αφού την ήξερα 4-5 χρόνια μια μέρα σπίτι μου κάτι έβλεπα στο κομπιούτερ μου, "ά "μου λέει θέλω να το δω κι εγώ, παιδιά βγα΄ζει κάτι γυαλάρες με κάτι κρύσταλα 2 πόντους!
¨Μωρή τι είναι αυτά τα γυαλιά" της λέω. Ά δικά μου είναι αλλά τα φοράω μόνο στον υπολογιστή! παίδες ήταν μυωπίας 7 βαθμών! Η κοπέλα δεν έβλεπε Χριστό στον δρόμο!

Συνεχίζω: Όσες βλέπετε με ντυσίματα γκραν στο δρόμο, ντισκοτέκ κλπ έχουν κάποιον ή κάποιους και τους τα ακουμπά. Διάβασε αγαπητέ φίλε τις σελίδες προ του μπουζουριάσματος και εκεί τα εξηγώ όλα αναλυτικά.
Ουκρανίδες, όπλα, αυτοκίνητα είναι ακριβά σπορ και δεν είναι για τον καθ'ένα. Προχωρείτε μέχρις όπου βαστά η τσέπη σας.
φιλικά
Ιωσήφ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαααααχ.
Βρε Ιωσήφ, καμία επιχείρηση με φακούς επαφής να ανοίξουμε στην Ουκρανία.
Θα πουλάμε και από το Νετ και θα βάζουμε διαφήμιση στα site γνωριμιών.
Άσε να κάνω το business plan και βουρ να βρούμε επενδυτές.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Επισκέπτης
+100000000

Κάμνεις λάθος.
Πρόσεξε. Ρούχα - υποδήματα κάνουν ακριβώτερα από την Ελλάδα και είναι όλα Κινέζικα της κακιάς ώρας!
Καλύτερης ποιότητας είναι και θεωρούνται τα Τουρκικά. Οπορωλαχανικά είναι καλά και φτηνά το καλοκαίρι, πανάκριβα και μάπα το χειμώνα, θερμοκηπίου- εισαγωγής). Γενικά τα τρόφιμα στην Ουκρανία είναι καλά διότι δεν είναι με λιπάσματα, θερμοκήπια , ορμόνες αλλά μόνο το καλοκαίρι. Απλώς οι μερίδες είναι για κινέζους! (κατάλοιπο της κομμουνιστικής οικονομίας προς εξοικονόμηση πόρων). Το χειμώνα λόγω κρύου δεν υπάρχει παραγωγή. Φάτε ουκρανική πατάτα τηγανιτή σκέτη, χωρίς τίποτα και θα με θυμηθείτε, είναι πεντανόστιμη. ακόμη οι αγρότες εδώ δεν κάνουν τις πουστιές της ελλάδος...
Στην ελλάδα αγρότες δηλώνουν εκκατομμύρια, παίρνουν την σύνταξη του ΟΓΑ που πληρώνουν άλλοι!!! και ξύνουν τ'αρχίδια τους. Εδώ δεν έχει τέτοια. άμα είσαι αγρότης και δεν δουλέψεις δεν ξύνεις τ'αρχίδια σου, αλλά παίρνεις τ'αρκίντια μου! Δεν υπάρχει τίποτα τζάμπα εδώ, για όλα πρέπει να δουλέψεις.
Το' χω ξαναγράψει, σου βάζω τιμωρία να μάθεις απ'έξω τις πέντε πρώτεσ σελίδες του θεματός μου και θα μου τις πεις αύριο:

Φτηνά είναι:
τσιγάρα
βόντκες, κρασιά (της κακιάς ώρας τα κρασιά)
ταξί
CD
ντισκοτέκ
οδοντίατροι (και γιατροί αλλά αυτοί θα σας στείλουν μιαν ώρα αρχύτερα)

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπω ότι γνωρίζετε άριστα την ουκρανική πραγματικότητα αλλά επιτρέψτε μου να κάνω 2-3 αφελείς ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα:
-υπάρχουν όμορφες ουκρανέζες ηλικίας 24-32 χρονών,που να μην είναι "πόρνες" και να θέλουν να φύγουν από Ουκρανία και να παντρευτούν π.χ. Έλληνες 45-50 ετών; (Το ρωτώ αυτό γιατί είχα προ ημερών συζήτηση με ένα φίλο, ο οποίος μου είπε για κάποιον γνωστό του ναυπηγό, ο οποίος δούλευε στην Ουκρανία, τότε ήταν 45 ετών και παντρεύτηκε μια 20άρα, ήρθαν μετά στην Ελλάδα, έκαναν και παιδάκι, η Ουκρανέζα έφερε και τη μαμά της και προσέλαβε και μια ουκρανέζα οικιακή βοηθό).
- οι γυναίκες, που εκεί τελειώνουν πανεπιστήμια, κολλέγια κ.λπ, βρίσκουν δουλειές, ανάλογα με τις σπουδές τους ή όπως και εδώ είναι η αντίστοιχη για τα δεδομένα της χώρας τους γενιά των 700 Ευρώ;
- έχει διαλυθεί τόσο πολύ ο κοινωνικός ιστός, που οι γονείς δεν ενδιαφέρονται για τις κόρες τους αν είναι πόρνες;
Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί πολλές φορές σε παρέες όλο τέτοια συζητάμε, οι δε ουκρανέζες που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα, άντε βαρειά να σου πουν ότι έχει φτώχεια στην πατρίδα τους, ότι έχουν κάποιον αδερφό-φή και ανηψάκι, ή είναι χωρισμένες με παιδί, που είναι πάνω με τη μαμά τους και κάποια στιγμή θα πάνε εκεί.

Επισκέπτης
Βλέπω ότι γνωρίζετε άριστα την ουκρανική πραγματικότητα αλλά επιτρέψτε μου να κάνω 2-3 αφελείς ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα:
-υπάρχουν όμορφες ουκρανέζες ηλικίας 24-32 χρονών,που να μην είναι "πόρνες" και να θέλουν να φύγουν από Ουκρανία και να παντρευτούν π.χ. Έλληνες 45-50 ετών; (Το ρωτώ αυτό γιατί είχα προ ημερών συζήτηση με ένα φίλο, ο οποίος μου είπε για κάποιον γνωστό του ναυπηγό, ο οποίος δούλευε στην Ουκρανία, τότε ήταν 45 ετών και παντρεύτηκε μια 20άρα, ήρθαν μετά στην Ελλάδα, έκαναν και παιδάκι, η Ουκρανέζα έφερε και τη μαμά της και προσέλαβε και μια ουκρανέζα οικιακή βοηθό).
- οι γυναίκες, που εκεί τελειώνουν πανεπιστήμια, κολλέγια κ.λπ, βρίσκουν δουλειές, ανάλογα με τις σπουδές τους ή όπως και εδώ είναι η αντίστοιχη για τα δεδομένα της χώρας τους γενιά των 700 Ευρώ;
- έχει διαλυθεί τόσο πολύ ο κοινωνικός ιστός, που οι γονείς δεν ενδιαφέρονται για τις κόρες τους αν είναι πόρνες;
Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί πολλές φορές σε παρέες όλο τέτοια συζητάμε, οι δε ουκρανέζες που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα, άντε βαρειά να σου πουν ότι έχει φτώχεια στην πατρίδα τους, ότι έχουν κάποιον αδερφό-φή και ανηψάκι, ή είναι χωρισμένες με παιδί, που είναι πάνω με τη μαμά τους και κάποια στιγμή θα πάνε εκεί.

Αγαπητό μου παιδί,
τα παίρνω ένα-ένα τα ερωτηματά σου και απαντώ:

α. υπάρχουν όμορφες ουκρανέζες ηλικίας 24-32 χρονών,που να μην είναι "πόρνες" και να θέλουν να φύγουν από Ουκρανία και να παντρευτούν π.χ. Έλληνες 45-50 ετών;

ναί πάρα πολλές και είναι μια χαρά γυναίκες. Πρόσεξε όμως: Συνήθως από 23 και πάνω έχουν και παιδί, εκεί η φυσιολογική ηλικία γάμου είναι κάπου στα είκοσι για αγόρια κορίτσια. Όχι σαν την γαμημένη την ελλάδα που για να κάνεις οικογένεια πρ;έπει να πας σαράντα χρονών. Κια εντάξει άμα είσαι άντρας, μια γυναίκα 30 -40 χρονών τι παιδιά μπορεί να κάνει? εξ ' όυ και οι ορμονοθεραπείες και εξωσωματικές της ελλάδος. Τώρα 45άρης παντρεήτηκε 20άρα, φίλε και γω κάνω κάτι τέτοια, δέον όπως σας ειπώ ότι εις την Ουκρανία (όπως και εις την αιωνίαν ελλάδαν) το τοιούτον δεν θεωρείται πολύ φυσιολογικόν...

β. οι γυναίκες, που εκεί τελειώνουν πανεπιστήμια, κολλέγια κ.λπ, βρίσκουν δουλειές, ανάλογα με τις σπουδές τους ή όπως και εδώ είναι η αντίστοιχη για τα δεδομένα της χώρας τους γενιά των 700 Ευρώ;

αρχίζει, υπογραμμίζω αρχίζει και γίνεται όπως εδώ. ήτοι βρίσκεις μίαν δουλείαν άσχετη με ότι εσπούδασες.

γ.έχει διαλυθεί τόσο πολύ ο κοινωνικός ιστός, που οι γονείς δεν ενδιαφέρονται για τις κόρες τους αν είναι πόρνες;

κοίτα γενικώς οι ξένοι, 'αγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι εις τους όρχεις τους δια την οικογένεια και τα παιδιά τους. Δεν μοιάζουν με μας. Στην Ιταλία βέβαια έχει την μαλακεία ότι κάποιος έχει τα παιδιά του και μας σπάει τα αρχίδια. Ήτοι πχ: Ο κ. Mecho Tachii ¨εχει τον συμπαθή υιο΄ν του Che Riacho και την κορούλα του DoLLa. επειδή είναι παιδιά του πρέπει να τους πληρώνουμε αργομισθίες εμείς οι μαλάκες, που ήδη πληρώνουμε τον κ. Mecho Tachii διότι ήταν ανιψιός-εγγονός δεν θυμάμαι του κ. Benny Jello και σαν μην φτάνει κι αυτό να προσλαμβάνεται κι ο υιός της κ. Dolla, Cho Stachii σύμβουλος από την υπουργό μαμά , που πληρώνουν οι Ιταλοι μαλάκες βέβαια με μισθό φημολογούμενο 10.000 ψωροευρό το μήνα. Αλήθεια τι την συμβουλεύει "μαμά τι θα μαγειρέψεις σήμερα?"

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τέλειο και κατατοπιστικό, σε ευχαριστώ.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ιωσήφ, θέλω να σε συγχαρώ άλλη μια φορά για το μοναδικό τρόπο με τον οποίο γραφεις... Εύγε :thumbsup:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μενουν πολλα να μαθω γιατρε?

Επισκέπτης
Ιωσήφ, θέλω να σε συγχαρώ άλλη μια φορά για το μοναδικό τρόπο με τον οποίο γραφεις... Εύγε :thumbsup:

Σπασίμπι!

Το εκπληκτικό με την Ιταλία που ποτέ δεν τολμά να πει κανείς είναι:

α. πόσο πάνος είναι ο κ. Raa Brachii και ο κ. Chaca Money. Μιλάμε για καραπανάρες του κερατά! Στην τηλεόραση τους κόβουν για να μην βλέπετετε τ'αδερφίστικα και ξυπνήσετε ποιοι σας κυβερνούν...
β. για τους παλιότερους πόσο αγράμματος ήταν ο παππούς Ali Chara (και γνωστός κολόμπος καθώς πρέπει κυρίων προπολεμικώς)
Μπροστά του ο κινέζος πρωθυπουργός Chi Mee Ti ήταν καθηγητής αρχαίων της Αρσακείου.
γ. ότι ο υιός Σταυρόπουλος, ναι έτσι τον λένε κανονικά κι όχι το επίθετο που σας έχουν πασάρει, το παιδί είναι καθυστερημένο ελαφρώς. Καλό παιδί και αξιοπρεπές είναι ο αδερφός του ο Adrew φτάνει να μην τον είχαμε  βάλει κι αυτόν παλιά σύμβουλο σε υπουργείο. Τέλος πάντων...
δ. έτερος καθυστερημένος είναι ο υιός Mecho Tachii κι αυτόν σας τον κόβουνε στην τελεόραση. Αντίτε να μιλήσετε μαζί του και να ξαναλέμε...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
γ. ότι ο υιός Σταυρόπουλος, ναι έτσι τον λένε κανονικά κι όχι το επίθετο που σας έχουν πασάρει, το παιδί είναι καθυστερημένο ελαφρώς. Καλό παιδί και αξιοπρεπές είναι ο αδερφός του ο Adrew φτάνει να μην τον είχαμε  βάλει κι αυτόν παλιά σύμβουλο σε υπουργείο. Τέλος πάντων...

Έχασες.
Τον είχαν κάνει πρόεδρο στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ.

Και φημολογείται ότι ήταν και στο ΔΣ της Μεγάλης Βρεττανίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom