Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχασες.
Τον είχαν κάνει πρόεδρο στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ.

Και φημολογείται ότι ήταν και στο ΔΣ της Μεγάλης Βρεττανίας.

ε καλά αφού είχε κλίση εκεί το παιδί τι να του κάναμε???
Ρωτήστε και μένα που το ξέρω από μικρό όταν οι κ.κ. Adriano Chulo, Chacla Money φουσκώνανε...πουλάκια,  αυτό φούσκωνε μπαλόνια, έκανε τσιχλόφουσκες, επέρδετο, γενικά είχε μια τάση προς τα αέρια...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Κάμνεις λάθος.
Πρόσεξε. Ρούχα - υποδήματα κάνουν ακριβώτερα από την Ελλάδα και είναι όλα Κινέζικα της κακιάς ώρας!
Καλύτερης ποιότητας είναι και θεωρούνται τα Τουρκικά. Οπορωλαχανικά είναι καλά και φτηνά το καλοκαίρι, πανάκριβα και μάπα το χειμώνα, θερμοκηπίου- εισαγωγής). Γενικά τα τρόφιμα στην Ουκρανία είναι καλά διότι δεν είναι με λιπάσματα, θερμοκήπια , ορμόνες αλλά μόνο το καλοκαίρι. Απλώς οι μερίδες είναι για κινέζους! (κατάλοιπο της κομμουνιστικής οικονομίας προς εξοικονόμηση πόρων). Το χειμώνα λόγω κρύου δεν υπάρχει παραγωγή. Φάτε ουκρανική πατάτα τηγανιτή σκέτη, χωρίς τίποτα και θα με θυμηθείτε, είναι πεντανόστιμη. ακόμη οι αγρότες εδώ δεν κάνουν τις πουστιές της ελλάδος...
Στην ελλάδα αγρότες δηλώνουν εκκατομμύρια, παίρνουν την σύνταξη του ΟΓΑ που πληρώνουν άλλοι!!! και ξύνουν τ'αρχίδια τους. Εδώ δεν έχει τέτοια. άμα είσαι αγρότης και δεν δουλέψεις δεν ξύνεις τ'αρχίδια σου, αλλά παίρνεις τ'αρκίντια μου! Δεν υπάρχει τίποτα τζάμπα εδώ, για όλα πρέπει να δουλέψεις.
Το' χω ξαναγράψει, σου βάζω τιμωρία να μάθεις απ'έξω τις πέντε πρώτεσ σελίδες του θεματός μου και θα μου τις πεις αύριο:

Φτηνά είναι:
τσιγάρα
βόντκες, κρασιά (της κακιάς ώρας τα κρασιά)
ταξί
CD
ντισκοτέκ
οδοντίατροι (και γιατροί αλλά αυτοί θα σας στείλουν μιαν ώρα αρχύτερα)
Συμφωνω για τα ρουχα/παπουτσια οτι ειναι πραγματι ακριβωτερα απο την Ελλαδα.
Οσο για τα Κινεζικα, να ξερεις οτι υπαρχουν Κινεζικα και Κινεζικα. Αν το παρεις απο καλο μαγαζι και το ακριβοπληρωσεις, τοτε ειναι καλο. Αγορασα εγω ενα μπουφαν  και μια μπλουζα περυσι τον Σεπτεμβριο διοτι μου ετυχε εκτακτο ταξιδι στη Νορβηγια, τα οποια ακριβοπληρωσα μεν (καπου 1900 γριβνα)αλλα φαινοτανε και τελικα ητανε καλα. Εδω βλεπεις οτι και στην Αμερικη πλεον οτι φιρμα και να αγορασεις ειναι φτιαγμενα στην Κινα. Φυσικα αυτα ειναι για εξαγωγη μονο. Στην Κινα δεν τα βρισκεις. Αλλα και στην Κινα εχει παντελονια πχ Jean - Armani φτιαγμενα στη Κινα οπου μπορει να τα βρεις απο 10 εως +100 δολλαρια. Σε πληροφορω οτι αυτα με τα +100 ειναι καλα. Οσο για τα αλλα, .... αστα. Μια δοση ειχα αγορασει ενα για να το εχω στη δουλεια. και στο πρωτο πλυσιμο εγινε .... μουνι, διαλυθηκε στην κυριολεξια.
-------------------------
Τα εισαγωμενα τυρια οπως θα εχεις διαπιστωσει ειναι πανακριβα. Μια φορα ειπα να παρω ενα κομματι ντοπιο, οχι για οικονομια αλλα για να το δοκιμασω. Εννοειται οτι τελικα οπως το αγορασα, ετσι το ....πεταξα.
Εγω θελω να μου απαντησεις σε ενα ερωτημα που εθεσα προηγουμενως.
Πως και ολες οι γκομενες φορουν τοσο ακριβα ρουχα? Τι γινεται? υπαρχουν τπτ στοκατζιδικα και τα παιρνουν φτηνα? Ε δεν μπορω να δεχτω οτι "Ολες πουτανες ειναι"

Επισκέπτης
Εγω θελω να μου απαντησεις σε ενα ερωτημα που εθεσα προηγουμενως.
Πως και ολες οι γκομενες φορουν τοσο ακριβα ρουχα? Τι γινεται? υπαρχουν τπτ στοκατζιδικα και τα παιρνουν φτηνα? Ε δεν μπορω να δεχτω οτι "Ολες πουτανες ειναι"

Ά παιδάκι μου εσύ δεν παίρνεις από λόγια...
Δεν μου λες πιστεύεις κι ότι θα σου φέρει δώρο ο Άγιος Βασίλης κι ότι η Ελλάδα κυβερνάται από ευηπόληπτους ανθρώπους?
Για παραμύθια στον ...Μπαρμπα- Μυτούση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
με τιμή στον Μεγιστο Ουκρανολόγο Ιωσήφ!!!!!! :rockon:

Συνημμένα

• UCRAINE.jpg
    UCRAINE.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
[-------------------------
Τα εισαγωμενα τυρια οπως θα εχεις διαπιστωσει ειναι πανακριβα. Μια φορα ειπα να παρω ενα κομματι ντοπιο, οχι για οικονομια αλλα για να το δοκιμασω. Εννοειται οτι τελικα οπως το αγορασα, ετσι το ....πεταξα.
[/quote]

τα ουκρανικά τυρία είναι καλά. Τι γίνεται όμως. Οι ουκρανοί δεν βάζουν καθόλου αλάτι. Επομένως όλα τα τυριά τους φαίνονται σε μας γλυκά και όλα τα τυριά μας, σε αυτούς λύσσα!  Πχ μπλινί με τυρί το τρώνε αυτοί για φαί , εγώ μόνον για γλυκό μπορώ να το φάω, τόσο γλυκό μου φαίνεται για τί δεν έχει καθόλου αλάτι. Την επόμενη δοκίμασε ροσίσκι σιρ και θα με θυμηθείς. Κια μία επισήμανση¨: Η ουκραίνα δεν φημήζεται για το φαί της αλλά για τις μουνάρες! Περί Κίνας το ανάγνωσμα παρακαλώ να μην  ανοιχτεί διότι ίσως και να έχω ψιλοπεράσει από κει κάνα 2-3 φο΄ρες τυχαίως...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχασες.
Τον είχαν κάνει πρόεδρο στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ.

Και φημολογείται ότι ήταν και στο ΔΣ της Μεγάλης Βρεττανίας.
Χαχα...
Τώρα εσύ έχασες...
Ο αδελφός Νικόλαος είναι αυτός που ήταν και είναι μέλος του ΔΣ της ΛΑΜΨΑ, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεττανία.

Μέλη του ΔΣ:
ΓΑΛΑΝΑΚΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΔΑΝΔΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΕΛΟΣ/ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ), ΜΟΝΤΙΑΝΟ ΜΩΡΙΣ (ΜΕΛΟΣ), ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΜΕΛΟΣ), ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ), ΤΣΑΚΤΑΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΜΕΛΟΣ), ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΕΛΟΣ)

Με μπλε χρώμα σημείωσα έτερο εκλεκτό μελος του ΔΣ, έτσι, για να δώσουμε λίγη τροφή στους κακεντρεχείς...

Πηγή:

Επισκέπτης
Χαχα...
Τώρα εσύ έχασες...
Ο αδελφός Νικόλαος είναι αυτός που ήταν και είναι μέλος του ΔΣ της ΛΑΜΨΑ, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεττανία.

Μέλη του ΔΣ:
ΓΑΛΑΝΑΚΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΔΑΝΔΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΕΛΟΣ/ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ), ΜΟΝΤΙΑΝΟ ΜΩΡΙΣ (ΜΕΛΟΣ), ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΜΕΛΟΣ), ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ), ΤΣΑΚΤΑΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΜΕΛΟΣ), ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΕΛΟΣ)

Με μπλε χρώμα σημείωσα έτερο εκλεκτό μελος του ΔΣ, έτσι, για να δώσουμε λίγη τροφή στους κακεντρεχείς...

Πηγή:

είστε και οι δυό σας συκοφάντες!
Τα αδέρφια Σταυροπούλου έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα για αυτές τις θέσεις. Εμπεριέχεται στο DNA τους.
επίσης ξεχάσατε εκείνη την φουκαριάρα την Sophie, ελπίζω να μην είναι αραγμένη φτωχή και άπορη σε καμιά σοφίτα!
Υπάρχει επίσης και αυτό το φουκαριάρικο εκ Φιλανδίας. Ελπίζω να έχει διοριστεί κάπου κι αυτό...

Επισκέπτης
είστε και οι δυό σας συκοφάντες!
Τα αδέρφια Σταυροπούλου έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα για αυτές τις θέσεις. Εμπεριέχεται στο DNA τους.
επίσης ξεχάσατε εκείνη την φουκαριάρα την Sophie, ελπίζω να μην είναι αραγμένη φτωχή και άπορη σε καμιά σοφίτα!
Υπάρχει επίσης και αυτό το φουκαριάρικο εκ Φιλανδίας. Ελπίζω να έχει διοριστεί κάπου κι αυτό...

Είστε όλοι σας βλάκες και μπουμπούνες! σιγά μην έιχατε το μυαλό του Che Riacho ή του Georghi Σταυρόπουλου.
Γι'αυτό και δεν κάνατε προκοπή στην ζωή σας. Βάζει κι η Μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες...
Εκείνη που πρέπει να είναι πολύ καλό κορίτσι είναι το Νατασουδέλι. Ά λαμπρή επιστήμων τα παίρνει τα γράμματα...Αλήθεια ας της πει κάποιος ότι Νατάσα σημαίνει Ζωή, όχι Αναστασία που επί το χαιδευτικότερον γίνεται Νάστυα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[-------------------------

τα ουκρανικά τυρία είναι καλά. Τι γίνεται όμως. Οι ουκρανοί δεν βάζουν καθόλου αλάτι. Επομένως όλα τα τυριά τους φαίνονται σε μας γλυκά και όλα τα τυριά μας, σε αυτούς λύσσα!  Πχ μπλινί με τυρί το τρώνε αυτοί για φαί , εγώ μόνον για γλυκό μπορώ να το φάω, τόσο γλυκό μου φαίνεται για τί δεν έχει καθόλου αλάτι. Την επόμενη δοκίμασε ροσίσκι σιρ και θα με θυμηθείς. Κια μία επισήμανση¨: Η ουκραίνα δεν φημήζεται για το φαί της αλλά για τις μουνάρες!
σε αυτο Ιωσηφ δεν χωραει καμια αμφηβολια.οτι η Ρωσσικη κουζινα ειναι σκατα!και το φαγητο απαισιο!αλλα δεν μπορεις να τα εχεις και ολα.για μενα στη Ρωσσια το κωλοφα'ί' ειναι ισως το πιο αρνητικο!εγω απο τυρι μου αρεσει πιο πολυ το Μοτσαρελα.εδω εχει Gouda Ουκρανιας που ειναι πολυ ανοστο!οταν πας πισω πες μας για τηνκατασταση.διαβασα σημερα οτι το Γκριβεν σε σχεσει με το $ εφτασε 14 προς 1.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
σε αυτο Ιωσηφ δεν χωραει καμια αμφηβολια.οτι η Ρωσσικη κουζινα ειναι σκατα!και το φαγητο απαισιο!αλλα δεν μπορεις να τα εχεις και ολα.για μενα στη Ρωσσια το κωλοφα'ί' ειναι ισως το πιο αρνητικο!εγω απο τυρι μου αρεσει πιο πολυ το Μοτσαρελα.εδω εχει Gouda Ουκρανιας που ειναι πολυ ανοστο!οταν πας πισω πες μας για τηνκατασταση.διαβασα σημερα οτι το Γκριβεν σε σχεσει με το $ εφτασε 14 προς 1.
Γεια σου Φιλε Δημητρακη. Καιρο εχω να σε δω. Το Ευρω εχει 13,5 Γκριβεν, το Δολλαριο μονο ...9,3.

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ιωσήφ γειά σου. Ανεβαίνω μετά τις γιορτές Κίεβο...Εχω εντοπίσει στόχους όπως Beatris, Sofyia, Liza, Katia και δύο άλλες για προθέρμανση με στημένες φάσεις-γκόλ. Ερώτηση...θέλουν ευρώ η δολάρια. Μπορώ να επιμείνω να δωρίσω σε ξεφτίλα γκρίβεν. Μετά αναλαμβάνω το ρόλο του κουναλητή μπαλαδόρου. Εχω τζάμπα φαγητά από την εταιρία όπου γουστάρω. Οπότε σκοπεύω να κάνω ντίνερ κάθε μέρα και σε άλλη. Για ποιά εστιατόρια και ντίσκο χύνουν τα κορίτσια εκεί. Χορηγός περιορισμένης ευθύνης.

Ελπίζω βέβαια και να τα πούμε και εκεί. Εχεις κανένα email address?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεια σου Φιλε Δημητρακη. Καιρο εχω να σε δω. Το Ευρω εχει 13,5 Γκριβεν, το Δολλαριο μονο ...9,3.
αυτο ηταν 2-3 μερες πριν!τωρα τι γινεται?αυτη τη στιγμη η κατασταση αλλαζει πολυ γρηγορα!οπως ο καιρος!!!

Επισκέπτης
Ιωσήφ γειά σου. Ανεβαίνω μετά τις γιορτές Κίεβο...Εχω εντοπίσει στόχους όπως Beatris, Sofyia, Liza, Katia και δύο άλλες για προθέρμανση με στημένες φάσεις-γκόλ. Ερώτηση...θέλουν ευρώ η δολάρια. Μπορώ να επιμείνω να δωρίσω σε ξεφτίλα γκρίβεν. Μετά αναλαμβάνω το ρόλο του κουναλητή μπαλαδόρου. Εχω τζάμπα φαγητά από την εταιρία όπου γουστάρω. Οπότε σκοπεύω να κάνω ντίνερ κάθε μέρα και σε άλλη. Για ποιά εστιατόρια και ντίσκο χύνουν τα κορίτσια εκεί. Χορηγός περιορισμένης ευθύνης.

Ελπίζω βέβαια και να τα πούμε και εκεί. Εχεις κανένα email address?

Σόρυ γιατί εγώ από Ουκρανία δεν ξέρω καθόλου. Αυτά τα Beatris, Sofyia, Liza, Katia τι είναι? Μοντέλα αυτοκινήτου, πρακτορεία, γκόμενες τι?

"Εχω τζάμπα φαγητά από την εταιρία όπου γουστάρω. Οπότε σκοπεύω να κάνω ντίνερ κάθε μέρα και σε άλλη."

Ω, Ω! Άρχισε κάτι τέτοια κι αν γαμήσεις γράψε μου! Εκτός αν πηγαίνεις μόνο με πουτάνες οπότε την ώρα που τις πληρώνεις για να γαμάς, εσύ προτιμάς να τρως, ξέρω γω υπάρχουνε και βίτσια...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
οι κοπέλες είναι δυνατά παιδιά απο πρακτορεία....

Σόρυ ρε Ιωσηφ αλλά ας πουμε ΄΄οτι βλέπεις μια γκόμενα στο παγκάκι η στη στάση η στο καφέ και της λες κάποια μαλακία και τσιμπάει...τι θα κάνεις? θα τη βγάλεις στο παγκάκι η θα τη πας ζαχαροπλαστείο...έλεος..αμα μπορεί να τσιμπήσει δε θα της πετάξεις ένα ωραίο μέρος για να τσιμπήσει περισσότερο...?

εκτός και αν όλα γίνονται εκεί στο δρόμο....

Επισκέπτης
οι κοπέλες είναι δυνατά παιδιά απο πρακτορεία....

Σόρυ ρε Ιωσηφ αλλά ας πουμε ΄΄οτι βλέπεις μια γκόμενα στο παγκάκι η στη στάση η στο καφέ και της λες κάποια μαλακία και τσιμπάει...τι θα κάνεις? θα τη βγάλεις στο παγκάκι η θα τη πας ζαχαροπλαστείο...έλεος..αμα μπορεί να τσιμπήσει δε θα της πετάξεις ένα ωραίο μέρος για να τσιμπήσει περισσότερο...?

εκτός και αν όλα γίνονται εκεί στο δρόμο....

Έχεις ακούσει που λέει είναι του δρόμου? έ κάπως έτσι
Τώρα σοβαρά σε βλέπω να μαζεύεις γύρω σου διάφορες μαλακισμένες να φάνε και να πιούνε τζάμπα και συ να μένεις με το στρουθίον ανά χείρας... Χμμμ δεν πρέπει να'σαι άνω των 35...

Επισκέπτης
Έχεις ακούσει που λέει είναι του δρόμου? έ κάπως έτσι
Τώρα σοβαρά σε βλέπω να μαζεύεις γύρω σου διάφορες μαλακισμένες να φάνε και να πιούνε τζάμπα και συ να μένεις με το στρουθίον ανά χείρας... Χμμμ δεν πρέπει να'σαι άνω των 35...

δεν μας είπες αλ΄ηθεια από Ρώσικα πως πας???

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
από ρώσικα λίγα..αλλά από παραδάκι πολύ....

δε μου απάντησες όμως καθαρά στην ερώτηση....μόνο στο παγκάκι γίνεται η δουλιά

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
δεν το έπιασες το υπονοούμενο οπότε άστο...

μη βαριέσαι κάνε καμάκι στο παγκάκι καλύτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom