Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Aγαπητά μου παιδιά,

Καταρ’χάς: να ευχαριστήσω την καλή νεράιδα που άλλαξε τον τίτλο επί το ορθώτερον.
Δεν είναι θέμα γραμματικής και μαλακείες...Είναι δείγμα σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, όποιος μαλάκας κι αν είναι αυτός...Ευχαριστώ.

Κατά δεύτερον: Χαίρομαι που σας άρεσε το...πόνημα! Δεν πολυσπατάλησα φαιά ουσία διότι μου έρχονται αυθορμήτως. (που να μην μου ερχόσαντε!).

Στα σχόλια τώρα:

«Στην συνέχεια πρέπει να μην τα "διαβάζετε" γραμμικά αλλά να δοκιμάζετε και κάποιες αντιμεταθέσεις και συνδυασμούς. Για παράδειγμα, η ακολουθία πατρώνυμο - επώνυμο στην Ελληνική γλώσσα μπορεί και να αντιστραφεί.»

Τώρα θα σε μαλώσω! Τους τα κάνεις εύκολα! Άσε να παιδευτούνε λιγάκι! 

«Από το παράθυρο μου ΤΩΡΑ , βλέπω το σπίτι του και θυμάμαι τα γεγονότα ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ !»

Τώρα άμα ήξερες και τον Δρα Ελ Σιουρή που έπαιζε σε κείνα τα μέρη, εκείνη την εποχή τι να πω ρε παιδάκι μου, σε λίγο θα βρεθούμε γνωστοί και με με τον Καματερό!

«"Λοιπόν θυμήθηκα που είχα δει τέτοιου τύπου γκόμενα στην Ελλάδα: Πρόκειται για την κόρη γνωστού παλαβιάρη ιατρού,"
Να δεις που θα βγούμε γνωστοι και στο τέλος. Ακριβώς αυτόν τον κώλο είχα στο νου όταν διάβαζα την περιγραφή του υπό (Γ) κώλου.»

Κοίτα εγώ εδώ είμαι εκπρόσωπος της Masha, είναι μια διεθνής οργάνωσις που δεν έχει ως σκοπόν την ...μάσα όπως η Memsa αλλά την γνωριμία, σύνδεση και αλληλουποστήριξη ατόμων με ανεπτυγμένο δείκτη ευφυίας.
Συγχαρητήρια παιδί μου, πέρασες το πρώτο τεστ!
Δια τους υπολοίπους ατυχήσαντες υποψηφίους: Κουράγιο παιδιά και για να μαθαίνετε: Ακόμη και εδώ είχαμε μίαν σκανδαλώδη περίπτωση οικογενειοκρατίας!
Ήτοι: ο ιατρός – πρωθυπουργός , εδιόρισε την κόρη του υπουργόν εις την κυβέρνησιν του διαμερίσματος! Τελικώς νομίζω ότι τον διορισμό απέρριψε το συμβούλιον της επικρατείας δια το ασυμβίβαστον της εργασίας, διότι η κόρη πήγαινε στο δημοτικό!
Άντε να το πάρει το ποτάμι! Μεταξύ αυτήςς που αναφέρεις και γνωστού Πάνου πρώην υπουργού υπάρχει κι ο...χαμένος κρίκος με την φαρέτραν του έρωτος! Ψάξε-Ψάξε Voltaire δεν θα το βρεις. Διονύσιος Αλλικαρνασεύς Ρωμαική αρχαιολογία ...

Για σένα παιδί μου Siegf:

“Στις 7 Ιουλίου 1978 η καθημερινή εφημερίδα «Το Βήμα» εκτός από το πρωτοσέλιδο σχόλιό της με τον προκλητικό τίτλο «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ;», εξέφραζε ανυπόγραφα την «ανησυχία» ότι δήθεν με το «αυτόνομο κράτος» του Τσιρώνη «υπονομευόταν η έννοια του κράτους» και αυτό «από το γεγονός ότι οι αρμόδιες αρχές επιτρέπουν στον ιδιότυπο αυτό γιατρό όχι μόνο να ζει υπό το κράτος ποινικής ασυλίας (αφού δικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για αδικήματα του κοινού ποινικού νόμου παραμένουν ανεκτέλεστες), αλλά και να μεταβάλλεται σε ελευθέρως δρώντα, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ελεύθερο σκοπευτή. Ονόμασε το διαμέρισμά του Κράτος, έχει προσβάλει ή προσβάλλει καθημερινά δέσμη από άρθρα του ποινικού νόμου, αλλά... έχει εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο».”

Λοιπόν στην Ιταλία μου θυμίζει την πάλαι ποτέ εφημερίδαν «Ελεύθερο Θύμα» γνωστού καταδικασμένου επί δοσιλογίαν μετά τον πόλεμο εκδότου από την...Σικελίαν!  Για να εμπαίξει τον νόμον, η εν λόγω εφημερίς, όπως αυτή που εξανίστατο στην Ελλάδα διότι ενέπαιζε τον νόμον ο μακαρίτης ιατρός, άλλαξε τίτλο και απέβαλε το «Ελεύθερον» μένοντας σκέτη η άλλη λεξούλα. Ο συμπαθής εκδότης έμεινε από καρδιά κι άφησε μία..κορούλα. Η κορούλα αύτη ήταν και είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ιταλίας και μεταξύ άλλων ταξιδιωτική πρακτόρισσα, εκδότισσα, τελεφωνήτρια, δημόσια εργάτρια κλπ, κλπ. Οι γκόμενοι της εν λόγω κυρίας διότι άλλαξε πολλούς (ε τα φράγκα κι η εξουσία) πάντοτε εδιορίζοντο και υπουργοί εις την εκάστοτε κυβέρνησι. (Άμα έχεις θεία στην Κορώνη...Τώρα αυτή είχε ένα γκόμενο από τα Joliana εκεί κοντά δεν πέφτουν ρε παιδιά?) Τέλος πάντων τώρα είναι γριά τώρα και συζεί πολλά χρόνια με απόγονο μεγάλου ποιητού και διευθυντού στην εφημερίδα «Θύμα»). Όχι παιδάκια δεν κάμανε ακόμη ...

Ο επόμενος παρακαλώ...
«παιδια καλοι οι κωλοι.αλλα για να μην τους βλεπει μονο κανεις αλλα να μπορει να τους χα'ι'δευει και να τους γαμαει πρεπει να εχει και καποιες προοπτικες.περιμενουμε Ιωσηφ να μας πεις ποσο πεφτουν οι τιμες στα διαμερισματα.γιατι κακα τα ψεματα χωρις διαμερισμα τους κωλους μονο τους βλεπεις.θυμαμαι μια διαφημιση απο μια οικοδομικη εταιρια.ειχε μια γκομενα και πισω της μια καινουργια πολυκατοικια.και ελεγε σε τι διαμερισμα θα με καλεσεις?»

Ρε πούστη Δημητράκη, άλλος έχει το’νομα και άλλος έχει την χάρη...Θα πρέπε να σε βαφτίζανε...Σάιλοκ!
Έχω την εντύπωση ότι πας και γαμάς κάτι άστεγους που μένουν στα παγκάκια! Χα, χα !!! Μετά τους αφήνεις κάνα ρούβλι? Υπήρχε και σχετικό ανέκδοτο παλιά στην ελλάδα!

Με τιμή

Ιωσήφ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ιωσήφ απο κάποια στιγμή και μετά σε έχασα λόγω του ότι μιλάς μερικές φορές σαν την πυθία - εκει που αναφέρεσαι σε πρόσωπα

το κακό ειναι οτι ορισμέοι σε καταλαβαινουν αρα μάλλον εγω ειμαι χαζός

πάντως χαιρομαι να σε διαβάζω και γουστάρω πολύ και τον τρόπο και τα όσα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Για ακομη μια φορα μενω ΑΦΩΝΟΣ.
Τι να γραψω τωρα δηλαδή ;
Για το επιπεδο νοησης και γραφης ;
Για τον πολιτικο λογο και τις ιστορικες  συγκηρίες ;
Για τον υπερρελισμο της σκεψης και τις μεγαλες αληθειες;

Επισκέπτης
Για ακομη μια φορα μενω ΑΦΩΝΟΣ.
Τι να γραψω τωρα δηλαδή ;
Για το επιπεδο νοησης και γραφης ;
Για τον πολιτικο λογο και τις ιστορικες  συγκηρίες ;
Για τον υπερρελισμο της σκεψης και τις μεγαλες αληθειες;

Εδώ οι γνώμες διίστανται: η μακαρίτισσα η μάνα μου διετείνετο ότι είμαι βλαξ και αυτή  εγνώριζε άπαντα, οπότε κάτι θά ήξερε  περισσότερο...
Τώρα την ευφυία του Сhe Ria Ko είναι πολύ δύσκολον να την προσεγγίσει η ανθρώπινη διάννοια...   

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ειμαι ειδικος για να απντησω τι εισαι, βλαξ ή κατι αλλο. Δεν με ενδιαφερει αλλωστε.
Ειληκρινα μενω ΑΦΩΝΟΣ.
Οσο για τον Che Ria Ko, λες αυτον που ο μπαμπας του ηταν μαλλον αιδος με το καλλιτεχνικο Fino d' Oro;

Επισκέπτης
Δεν ειμαι ειδικος για να απντησω τι εισαι, βλαξ ή κατι αλλο. Δεν με ενδιαφερει αλλωστε.
Ειληκρινα μενω ΑΦΩΝΟΣ.
Οσο για τον Che Ria Ko, λες αυτον που ο μπαμπας του ηταν μαλλον αιδος με το καλλιτεχνικο Fino d' Oro;

Ο Κορεάτης Αινστάιν Che Ria Ko έχει μπαμπά τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό  Tachii. Ο  Tachii ήτο με την σειρά του εγγονός, ανηψιός τα'χω χάσει τώρα του εκ Σικελίας ορμωμένου Benny Jello. Αυτοί είναι συγγενείς με τους Che Gianni κι όλοι μαζί με τους Bardino. Τσιράκι του Jello ήταν και ο μπαμπάς της...τενόρου.
Μας Δουλεύουν όλοι δηλαδή εδώ κι εξήντα χρόνια...Αυτοί τουλάχιστον (οι πιο πολλοί)δεν είναι...πάνηδες αλλά αλαφροχέρηδες μόνον. Οι άλλοι είναι και πάνηδες και αλαφροχέρηδες. Τώρα ως γνωστόν ο Tachii πήγε στο απέναντι μαγαζάκι εκ μεταγραφής. Πριν ήτο κολλητός με τον Σταυρόπουλο παππού.  

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σορρυ για την καταχρηση του χρονου σου συντροφε, αλλα ακουγετε οτι ο σοφος Κορεατης δεν εχει μπαμπα του γκαντεμη.
Λενε εγω δεν ξερω τιποτις, οτι μαμα του ειναι αδελγφη του, :think: και μπαμπας του ενας ψευδος αιδος D'Oro.
Αλλωστε του μιαζει πολυ στη οψη και την ομιλια.

Επισκέπτης
Τώρα θα σε μαλώσω! Τους τα κάνεις εύκολα! Άσε να παιδευτούνε λιγάκι! 

«Από το παράθυρο μου ΤΩΡΑ , βλέπω το σπίτι του και θυμάμαι τα γεγονότα ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ !»

Τώρα άμα ήξερες και τον Δρα Ελ Σιουρή που έπαιζε σε κείνα τα μέρη, εκείνη την εποχή τι να πω ρε παιδάκι μου, σε λίγο θα βρεθούμε γνωστοί και με με τον Καματερό!

Δεν ήταν απαραίτητες οι διευκρινίσεις του Εξοχωτάτου Voltaire 45 !
Εδώ , αποκρυπτογραφούμε , με μεγαλύτερη δυσκολία και όχι πάντα , ομολογώ , τον VOTHROS  ! Στον Caraman Ali θα κολλήσουμε ???
Πρέπει να παιδέψουμε και τον Δόκτωρα , άλλωστε ! ( Μην ανησυχείτε , δόκτωρ ! Θα σας στέλνω τα σκονάκια με p.m.  :2funny:)
Δεν μεταδίδω άλλο ...γιατί ΟΝΤΩΣ , είναι μικρός ο κόσμος !  ;)

Δ

Επισκέπτης
Σορρυ για την καταχρηση του χρονου σου συντροφε, αλλα ακουγετε οτι ο σοφος Κορεατης δεν εχει μπαμπα του γκαντεμη.
Λενε εγω δεν ξερω τιποτις, οτι μαμα του ειναι αδελγφη του, :think: και μπαμπας του ενας ψευδος αιδος D'Oro.
Αλλωστε του μιαζει πολυ στη οψη και την ομιλια.

Xa, Xa!Ρε συ την άκουσα κι εγώ την ιστορία αυτή πέρυσι. Κοίτα τόσο βαθειά στα μπούτια της Dolla δεν έχω μπει. Εκείνο όμως που ξέρω πολύ-πολύ καλά είναι ότι ο συμπαθής αοιδός Τακα Τάκα Τάκα Τα! ήταν...Πάνος! Τώρα έκανε καμιά παραπονδία? Τι να σου πω! ¨οτι έχει αυτό το χαζό ύφος το έχει ο Che...Τώρα κοίτα να παίρνεις και σαν δείκτη αληθείας και ποιος λέει αυτά τα πράματα, εμένα μου την είχε πει ένας κοινός μαλάκας εντάξει τι να πιστέψω τώρα. Δεν ήταν θέλω να πω κάποιος γνωστός της Dolla κλπ και εδώ κόβω και την συζήτηση διότι δεν θέλω να βρεθώ μακαρίτης...  

Επισκέπτης
Δεν ήταν απαραίτητες οι διευκρινίσεις του Εξοχωτάτου Voltaire 45 !
Εδώ , αποκρυπτογραφούμε , με μεγαλύτερη δυσκολία και όχι πάντα , ομολογώ , τον VOTHROS  ! Στον Caraman Ali θα κολλήσουμε ???
Πρέπει να παιδέψουμε και τον Δόκτωρα , άλλωστε ! ( Μην ανησυχείτε , δόκτωρ ! Θα σας στέλνω τα σκονάκια με p.m.  :2funny:)
Δεν μεταδίδω άλλο ...γιατί ΟΝΤΩΣ , είναι μικρός ο κόσμος !  ;)

Δ

τελικώς δεν ηννόησα? Τον ήξευρες ή όχι?

Επισκέπτης
:2funny:... Ο yrret μας ??? Έξοχο μέλος της Χρυσής Αυγής και του site μας ???
             Οποία τιμή !?!?! ...

τώρα εσείς πάτε να με μπερδέψετε...
κοιτάτε να δείτε. Τον Doro τον έχω γνωρίσει προσωπικώς τον άνθρωπο σε παρέα πριν πολλά- πολλά χρόνια.
Θυμάμαι ότι είναι συμπαθέστατος, κύριος αλλά αν θυμάμαι καλά είναι λιγάκι συκιά. Τώρα έχουν περάσει τόσα χρόνια
άμα τον κάνω ρόμπα τον άνθρωπο και με βρίζει τι να πω, αλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος έχω καλή μνήμη...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Σιφη, χαιρηκα που σε εκανα να γελασεις αλλα το ανεκδοτο χρονικα με τα χιλια ζωρια βγενει.
Παντως μικρος ειχα περασει σοβαρη αρρωστια, λες να μου εμεινε κανενα νοητικο κουσουρι?
Σε διαβαζω ανετα και μενω ΑΦΩΝΟΣ ( το βιδεο το ειδες? ) τι λες μακακιες?

Επισκέπτης
Συντροφε Σιφη, χαιρηκα που σε εκανα να γελασεις αλλα το ανεκδοτο χρονικα με τα χιλια ζωρια βγενει.
Παντως μικρος ειχα περασει σοβαρη αρρωστια, λες να μου εμεινε κανενα νοητικο κουσουρι?
Σε διαβαζω ανετα και μενω ΑΦΩΝΟΣ ( το βιδεο το ειδες? ) τι λες μακακιες?

ρε συ είναι μεγάλο κι εγώ εδώ δεν είμαι Δημητράκης δουελύω ταυτογχρόνως, μιλάω στο τηλέφωνο κλπ τα περί αρχαιολογία άλλη φορά τι λέει εν πάση περιπτώση?

Επισκέπτης
ιωσήφ απο κάποια στιγμή και μετά σε έχασα λόγω του ότι μιλάς μερικές φορές σαν την πυθία - εκει που αναφέρεσαι σε πρόσωπα

το κακό ειναι οτι ορισμέοι σε καταλαβαινουν αρα μάλλον εγω ειμαι χαζός

πάντως χαιρομαι να σε διαβάζω και γουστάρω πολύ και τον τρόπο και τα όσα

Ρε πουλάκι μου, να σε βοηθήσω αλλά έτσι που γράφω μην πάει και σε μπερδέψω περισσότερο! Πάντως μην ανησυχείς  κι οι άλλοι που κάτι κατάλαβαν κάτι πουροί είναι  προφανώς...Τώρα κοιμούνται μετά την χθεσινοβραδυνή κραιπάλη...Άσε καλύτερα νέος, πλούσιος και υγιής  παρά φτωχός,γέρος και πούστης!
Ξέρεις έχω πάει σε εξατάξιο σχολείο με δάσκαλο τον εξαίρετο Barano εξ’ου και ο βαθύτατος σεβασμός μου στο δημοκρατικό πολίτευμα. Εκεί λοιπόν ο ένας μαθητής βοηθούσε τον άλλον.
Ρε!  βοηθάτε εδώ τον συμμαθητή σας λιγάκι οι πιο παλιοι...

Με αγάπη
Ιωσήφ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μια και μιλας στο τλ καλεσε τον γκαντεμη ειναι συλλεκτης αρχαιων αντικειμενων και θα σου το εξηγησει.
Δεν ξερω ρουσικα.
Για τον Τσαούς Αντών, ξαχνω στοιχεια του χρονια και για εναν αλλων συν/ρχη Πουλο, ζει κανενας του απογωνος,  γιατι ανησυχω μην χαθει το Ελληνικο αιμα.

Επισκέπτης
Μια και μιλας στο τλ καλεσε τον γκαντεμη ειναι συλλεκτης αρχαιων αντικειμενων και θα σου το εξηγησει.
Δεν ξερω ρουσικα.
Για τον Τσαούς Αντών, ξαχνω στοιχεια του χρονια και για εναν αλλων συν/ρχη Πουλο, ζει κανενας του απογωνος,  γιατι ανησυχω μην χαθει το Ελληνικο αιμα.

Για τον Αντώνη Φωστερίδη (Αντών Τσαούς) σου συνιστώ το βιβλίο "Πολέμαρχοι του Αντισταλινισμού" του στρατηγού Χονδροκούκη και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ! (άμα το βρεις σφύρα μου!) Κοιτά τε να δείτε η λεγόμενη "Δημοκρατική Παράταξη" δεν ήταν οι κομμουνιστοσυμμορίτες αλλά οι άνθρωποι που θέλανε πραγματική δημοκρατία που βιαζότανε τ΄΄οτε από την ανάξια βασιλική οικογένεια. Το αστείον της υποθέσεως είναι ότι ο μοναδικός που μίλαγε Ελληνικά, είχε ελληνική φάτσα και αισθανότανε έλληνας ήταν Ο Κωνσταντίνος αυτός που διώξανε! άλλος τα γαμάει κι α΄λλος την πληρώνει!

Απλώς ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου, βρεθήκανε στην Δημοκρατική Παράταξη και οι κομμουνισταί που ήσαν και οι
πλέον τυρρανικοί. Γιατί? Διότι έπρεπε να φύγει η βασιλική οικογένεια της Πλάκας που ήταν και η τοποτηρήτρια των ξένων δυνάμεων. Αυτή έφυγε και μας μείνανε οι υπόλοιπες συμμορίες που ήσαν και αυτοί που την γλύφανε εδώ που τα λέμε (με εξαίρεση την τενόρισσα για να λέμε και του στραβού το δίκιο...)

Επισκέπτης
[
[/quote]

Ο αντών Τσαούς ήταν Πόντιος (όχι ΡωσοΠόντιος!)Για πάτε και κοιτάτε στο χάρτη που είναι ο Πόντος, κάτω από την Γεωργία εκεί φτάνανε οι έλληνες . Που να το δειδάξουν στα σχολεία αυτό...Ξέρετε αυτοί εκεί ήσαντε και σε αμιγώς ελληνικά χωριά, οι υπόλοιποι που ήρθανε έ κακά τα ψέματα παιδάκια, ήτανε και λίγο γιαλαντζί σε θέμα εθνικής συνειδήσεως (εντάξει υπήρχε κι ο θείος του γνωστού εφοπλιστου΄Μονάση ή Μονάσιογλου για να μαθαίνετε, με κάτι αρκίντια να...) 

Επισκέπτης
[

Ο αντών Τσαούς ήταν Πόντιος (όχι ΡωσοΠόντιος!)Για πάτε και κοιτάτε στο χάρτη που είναι ο Πόντος, κάτω από την Γεωργία εκεί φτάνανε οι έλληνες . Που να το δειδάξουν στα σχολεία αυτό...Ξέρετε αυτοί εκεί ήσαντε και σε αμιγώς ελληνικά χωριά, οι υπόλοιποι που ήρθανε έ κακά τα ψέματα παιδάκια, ήτανε και λίγο γιαλαντζί σε θέμα εθνικής συνειδήσεως (εντάξει υπήρχε κι ο θείος του γνωστού εφοπλιστου΄Μονάση ή Μονάσιογλου για να μαθαίνετε, με κάτι αρκίντια να...)   

ρε όσα χρόνια θυμάμαι και ζω σε αυτό το θλιβερό σαρκίο που ονομάζεται Ιωσήφ, εκτός από τους Καραολή - Δημητρίου που τους σκοτώσανε τα καθίκια οι...φίλοι μας τα μεγαλύτερα αρκίντια που έχω δει τα είχε ο Σολομών Σολομού. Πάνε 10 χρόνια από τότε?
ΗΡΩΑΣ
και γω σας γράφω κάτι μαλακείες...
ποιος τον θυμάται? Πίσω από τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης κι η μαλακεία που βάνουν οι διάφοροι...τενόροι για να αποβλακωνόσαστε και να την βγάζουν εκείνοι μπέικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom