Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δλδ αμα δεν εισαι επιχειρηματιας δε γαμας ε............
αν δεν εχεις δικο σου διαμερισμα(πολυ θετικο) ή στη χειροτερη περιπτωση δεν νοικιαζεις ενα πολυ καλο στο κεντρο θα εχεις μια 2 γκομενες και θα μπορουνε και να σου τη λενε οτι τους ειναι πολυ ευκολο να βρουνε καποιον καλητερο σου.στην Ουκρανια τα πραγματα ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι στη Ρωσσια να ζησει κανεις γιατι δεν θελεις βιζα και μαλακιες!αλλα εχει το μεγαλο αρνητικο(κατα τη γνωμη μου.ο Ιωσηφ διαφωνει και λεει οτι οι Ουκρανοι που ειναι μαλακες και καμακωνουνε συνεχεια χαλανε την πιατσα.μαλλον εχει δικιο αφου μενει εκει και τον βλεπω διαβασμενο.το αμαξι οτι θα εχεις αμαξι εννοειται.εδω παντος οι Ρωσσοι δεν καμακωνουνε και γι αυτο δεν εχει χαλασει η πιατσα.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......εδω αυτες που το παιζουν(ή προσπαθουνε να το παιξουν)ειναι απο νοτιο Ρωσσια (Κρασνονταρ,Ροστωβ).εχουνε συνηθισει οτι της καμακωνουνε συνεχεια.βεβαια εγω της βαζω στη θεση τους!γιατι εδω καταλαβαινουνε οτι τους ειναι πολυ δυσκολο να βρουνε αντρα!οι δε Ουκρανες ενω στην Ουκρανια μισουνε τη Ρωσσια!εδω κανουν τα παντα για να μεινουν μονιμα.και η συμπεριφορα τους ειναι παρα πολυ καλη(ή το παιζουνε καλες) προκειμενου να μεινουνε στην Αγια Πετρουπολη και να παιρνουνε 700-800 ευρω μισθο δουλευοντας σε καποιο γραφειο ή στη χειροτερη περιπτωση γκαρσονες.πως φερονται στην Ουκρανια δεν μπορω να ξερω γιατι δεν μενω εκει!

Επισκέπτης
......εδω αυτες που το παιζουν(ή προσπαθουνε να το παιξουν)ειναι απο νοτιο Ρωσσια (Κρασνονταρ,Ροστωβ).εχουνε συνηθισει οτι της καμακωνουνε συνεχεια.βεβαια εγω της βαζω στη θεση τους!γιατι εδω καταλαβαινουνε οτι τους ειναι πολυ δυσκολο να βρουνε αντρα!οι δε Ουκρανες ενω στην Ουκρανια μισουνε τη Ρωσσια!εδω κανουν τα παντα για να μεινουν μονιμα.και η συμπεριφορα τους ειναι παρα πολυ καλη(ή το παιζουνε καλες) προκειμενου να μεινουνε στην Αγια Πετρουπολη και να παιρνουνε 700-800 ευρω μισθο δουλευοντας σε καποιο γραφειο ή στη χειροτερη περιπτωση γκαρσονες.πως φερονται στην Ουκρανια δεν μπορω να ξερω γιατι δεν μενω εκει!

Για τον απορούντα, όχι τον Δητράκη αυτός ξέρει...
Ρε μιλάμε για... λεπτά αισθήματα τώρα ! (όχι όλες το 99%)

Επισκέπτης
Για τον απορούντα, όχι τον Δητράκη αυτός ξέρει...
Ρε μιλάμε για... λεπτά αισθήματα τώρα ! (όχι όλες το 99%)

Και την εκατοστή πρέπει κανείς να προσέχει να σας πω εγώ ιστορία που μουν διασωληνωμένος και κόντεψα να τινάξω τα πέταλα με την εκκατοστή να σας φύγει το...καφάσι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο επόμενος παρακαλώ...
«παιδια καλοι οι κωλοι.αλλα για να μην τους βλεπει μονο κανεις αλλα να μπορει να τους χα'ι'δευει και να τους γαμαει πρεπει να εχει και καποιες προοπτικες.περιμενουμε Ιωσηφ να μας πεις ποσο πεφτουν οι τιμες στα διαμερισματα.γιατι κακα τα ψεματα χωρις διαμερισμα τους κωλους μονο τους βλεπεις.θυμαμαι μια διαφημιση απο μια οικοδομικη εταιρια.ειχε μια γκομενα και πισω της μια καινουργια πολυκατοικια.και ελεγε σε τι διαμερισμα θα με καλεσεις?»

Ρε πούστη Δημητράκη, άλλος έχει το’νομα και άλλος έχει την χάρη...Θα πρέπε να σε βαφτίζανε...Σάιλοκ!
Έχω την εντύπωση ότι πας και γαμάς κάτι άστεγους που μένουν στα παγκάκια! Χα, χα !!! Μετά τους αφήνεις κάνα ρούβλι? Υπήρχε και σχετικό ανέκδοτο παλιά στην ελλάδα!

Με τιμή

Ιωσήφ

αχ βρε Ιωσηφ αλλο εννοουσα και αλλο μου απαντας!εσυ τα εχεις ολα στο Κιεβο γι αυτο και γαμας οποια θελεις.απαντησε μου.Αν ΔΕΝ ΕΙΧΕς ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.νοικιαζες ενα διαμερισμα παναθλιο.Π.Χ. 2 δωματιων με καποιον αλλον.ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕς.δεν ηξερες καλα τη γλωσσα και ζουσες με 500 Ευρω το μηνα. ΤΙ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕς???θα ειχες μια γκομενα στην καλητερη περιπτωση 2.αν δεν ησουνα καλος στο καμακι μπορει να μην ειχες και καμια!---καπως ετσι ηταν οι Ελληνες φοιτητες ζουσαν στης εστιες Ντισκο πηγαιναν 2-3 φορες το χρονο και δε γαμαγανε τιποτα.τους εχεις ζησει και'συ αφου εχουμε και κοινο γνωστο το Γιωργο τον Μ... που ειχε μονο τη φιλη του την Β... που οπως εμαθα τον παρατησε και αυτη!------δε νομιζω οτι εχεις διαφορετικη αποψη!!!!

Επισκέπτης
αχ βρε Ιωσηφ αλλο εννοουσα και αλλο μου απαντας!εσυ τα εχεις ολα στο Κιεβο γι αυτο και γαμας οποια θελεις.απαντησε μου.Αν ΔΕΝ ΕΙΧΕς ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.νοικιαζες ενα διαμερισμα παναθλιο.Π.Χ. 2 δωματιων με καποιον αλλον.ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕς.δεν ηξερες καλα τη γλωσσα και ζουσες με 500 Ευρω το μηνα. ΤΙ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕς???θα ειχες μια γκομενα στην καλητερη περιπτωση 2.αν δεν ησουνα καλος στο καμακι μπορει να μην ειχες και καμια!---καπως ετσι ηταν οι Ελληνες φοιτητες ζουσαν στης εστιες Ντισκο πηγαιναν 2-3 φορες το χρονο και δε γαμαγανε τιποτα.τους εχεις ζησει και'συ αφου εχουμε και κοινο γνωστο το Γιωργο τον Μ... που ειχε μονο τη φιλη του την Β... που οπως εμαθα τον παρατησε και αυτη!------δε νομιζω οτι εχεις διαφορετικη αποψη!!!!

Έλα ρε πλάκα σου κάνω...
Σοβαρά τώρα. Κοίτα αυτό το φαινόμενο υπήρχε εδώ παλιά, του τύπου αν μ’αφήσεις να μείνω στο διαμερισμά σου θα κάτσω να με γαμήσεις, θα γίνω γκομενά σου κλπ. Τώρα εμένα έχουν να μου το πούνε χρόνια, ξέρω γω κάνα 3-4. Τι να πω χορτάσανε? Πούρεψα τελείως? Δεν έχω ακούσει να το λένε εδώ τα τελευταία χρόνια. Διαμέρισμα να ζητάνε δικό τους να τους νοικιάσεις-αγοράσεις ναι, το άλλο...
Εν πάση περιπτώση τι περιμένετε κι από μένα είμαι φτωχός, γέρος (φαίνεται απ’τα γραφόμενα) και  πούστης...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
καλημερα βλεπω οτι τελικα συζητατε για διαμερισματα και σπιτια στην ουκρανια ... οταν σας ειχα ρωτισει πριν το κλεισιμο... ειχε παει το μυαλο σας στο κακο , διαβαζω ενδιαφερον πληροφοριες οταν εχω χρονο θα κατσω να τα διαβασω αναλυτικα και θα σας κανω κ αλλες ερωτησεις ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έλα ρε πλάκα σου κάνω...
Σοβαρά τώρα. Κοίτα αυτό το φαινόμενο υπήρχε εδώ παλιά, του τύπου αν μ’αφήσεις να μείνω στο διαμερισμά σου θα κάτσω να με γαμήσεις, θα γίνω γκομενά σου κλπ. Τώρα εμένα έχουν να μου το πούνε χρόνια, ξέρω γω κάνα 3-4. Τι να πω χορτάσανε? Πούρεψα τελείως? Δεν έχω ακούσει να το λένε εδώ τα τελευταία χρόνια. Διαμέρισμα να ζητάνε δικό τους να τους νοικιάσεις-αγοράσεις ναι, το άλλο...
Εν πάση περιπτώση τι περιμένετε κι από μένα είμαι φτωχός, γέρος (φαίνεται απ’τα γραφόμενα) και  πούστης...
:2funny:οχι εδω το να μεινουνε μαζι σου ειναι το ονειρο τους.ειδεικα οταν τους δειχνω και τον παιδικο σταθμο απεναντι απο το σπιτι και τους λεω οτι εδω θα πηγαινουν τα παιδακια μας!τραιλενονται!μονες τους ξαπλωνουν!οπως καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις στο Κιεβο εχουν κακωμαθει παρα πολυ!εδω ευτυχως δεν ειναι ετσι.ισως η τρομερη ελειψη αντρων?ισως το οτι δεν υπαρχουν ξενοι?παντος μια γκομενα απο Κιεβο παραπονιοταν οτι ειναι γεματο ξενους και της την πεφτουν συνεχεια.μου ειχε πει μαλιστα οτι σε μια ντισκο μεχρι και Αλβανο ειχε που ηθελε να την καμακωσει!το αρνητικο στην εμαφανιση των γυναικων στην Αγια Πετρουπολη κατα τη γνωμη μου ειναι τα βυζια 7 στις 10 ειναι αβυζες!ενω απο Ουκρανια εχουνε ωραιες βυζαρες!

Επισκέπτης
:2funny:οχι εδω το να μεινουνε μαζι σου ειναι το ονειρο τους.ειδεικα οταν τους δειχνω και τον παιδικο σταθμο απεναντι απο το σπιτι και τους λεω οτι εδω θα πηγαινουν τα παιδακια μας!τραιλενονται!μονες τους ξαπλωνουν!οπως καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις στο Κιεβο εχουν κακωμαθει παρα πολυ!εδω ευτυχως δεν ειναι ετσι.ισως η τρομερη ελειψη αντρων?ισως το οτι δεν υπαρχουν ξενοι?παντος μια γκομενα απο Κιεβο παραπονιοταν οτι ειναι γεματο ξενους και της την πεφτουν συνεχεια.μου ειχε πει μαλιστα οτι σε μια ντισκο μεχρι και Αλβανο ειχε που ηθελε να την καμακωσει!το αρνητικο στην εμαφανιση των γυναικων στην Αγια Πετρουπολη κατα τη γνωμη μου ειναι τα βυζια 7 στις 10 ειναι αβυζες!ενω απο Ουκρανια εχουνε ωραιες βυζαρες!

Βυζάρες και κωλάρες έχουν κατά Χάρκοβο μεριά. Οι υπόλοιπες είναι σε στυλ μοντελέ (ψηλές, λιγνές με σχετική αβυζία)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλημερα βλεπω οτι τελικα συζητατε για διαμερισματα και σπιτια στην ουκρανια ... οταν σας ειχα ρωτισει πριν το κλεισιμο... ειχε παει το μυαλο σας στο κακο , διαβαζω ενδιαφερον πληροφοριες οταν εχω χρονο θα κατσω να τα διαβασω αναλυτικα και θα σας κανω κ αλλες ερωτησεις ...
ναι ρωτα μας οτι θελεις.η γνωμη μου ειναι τωρα ουτε να το σκεφτεις να αγωρασεις!μαζεψε λεφτα και περιμενε.στη Ρωσσια οι τιμες στα ακινητα θα πεσουν απο 2 φορες μεχρι 5.Π.χ.το διαμερισμα μου 40 τ.μ. πουλιοταν αμεσως για 120.000 Ευρω την ανοιξη.τωρα τιμαται 70.000 και δεν υπαρχουν αγωραστες.αν γινει και μεγαλη υποτημιση του ρουβλιου τοτε οι τιμες θα πεσουν πολυ ακομα.τωρα οι τιμες πεφτουνε περιπου 1% την εβδομαδα.πιστευω την ανοιξη θα γινει το μεγαλο κραχ στην Ρωσσικη οικονομια αν οι τιμες του πετρελαιου παραμεινουν σε αυτα τα επιπεδα που ειναι σημερα.η Ουκρανια ειναι ηδη υπο καταρευση.

Επισκέπτης

Δεν θυμάμαι τώρα...Μπορεί να έγραψες και καμιά μαλακεία γιατί πετάγονται και διάφοροι κουφιοκεφαλάκηδες και ξερόλες που και που. Αλλά ρε αδερφέ βγάνε εκίνο το μουνί από το άβατάρ σου, πως να  πάρω για σοβαρά ότι λες άμα είναι του μουνιού?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βυζάρες και κωλάρες έχουν κατά Χάρκοβο μεριά. Οι υπόλοιπες είναι σε στυλ μοντελέ (ψηλές, λιγνές με σχετική αβυζία)
εκει πρεπει να παω!αυτες ειναι πιο καυλιαρες!τα στυλ μοντελε ειναι μονο για βολτα!στο γαμησι ειναι αηδια σκετη!σα να γαμας πτωμα!παντος οσες ειχα απο Λβοφ καθαρες Ουκρανες 100% ειχανε βυζαρες και κωλαρες!φοβερες γκομενες!

Επισκέπτης
εκει πρεπει να παω!αυτες ειναι πιο καυλιαρες!τα στυλ μοντελε ειναι μονο για βολτα!στο γαμησι ειναι αηδια σκετη!σα να γαμας πτωμα!παντος οσες ειχα απο Λβοφ καθαρες Ουκρανες 100% ειχανε βυζαρες και κωλαρες!φοβερες γκομενες!

Έ καθαρές ουκρανές? τι να σου πω οι δικές μου πλενόσανταν όχι βέβαια φανατικά στην αρχή αλλά μετά τις δίδαξα όλες εκτός από μία με τον ιεραπόστολο πατέρα που έχω γράψει αυτή ήταν καθαρώτατατη από μόνη της

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

μην το υποτιμας ειναι φλεγομενο μουνι ...

Επισκέπτης
Έ καθαρές ουκρανές? τι να σου πω οι δικές μου πλενόσανταν όχι βέβαια φανατικά στην αρχή αλλά μετά τις δίδαξα όλες εκτός από μία με τον ιεραπόστολο πατέρα που έχω γράψει αυτή ήταν καθαρώτατατη από μόνη της

ά ρε σύντροφε Δημητράκη να'χα τα νειάτα σου...Άσε την ομορφιά σου καλύτερα να'μοιαζα στον Κορεάτη Сhe Ria Ko.

Επισκέπτης
βρε παιδάκι μου Leon βγάνε αυτό το μουνί να χαρείς την μάνα σου γιατί εδώ νομίζουν ότι γράφω σε σάιτ ιστορίας και συ μου τα χαλάς!

άτιμη καινωνία! Άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα (να δουλεύουνε και κυριακές).
Πόρκα μιζέρια...Και μετά μου λε΄τε για γκόμενα και διαμέρισμα...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
πες τους τοτε οτι ειναι ιστορικο μουνι και μαρτυρησε ... το ριξανε στην πυρα κατι ξιπασμενοι αγγλοι στο μεσαιωνα ... με λιγα λογια επεσε φλεγομενο επισης σε παρακαλω την μανα μου μην την ξανα αναφαιρης ...

Επισκέπτης
πες τους τοτε οτι ειναι ιστορικο μουνι και μαρτυρησε ... το ριξανε στην πυρα κατι ξιπασμενοι αγγλοι στο μεσαιωνα ... με λιγα λογια επεσε φλεγομενο επισης σε παρακαλω την μανα μου μην την ξανα αναφαιρης ...

Αγαπητέ φίλε,

βλέπω ότι είσαι εύθικτος και καταλαβαίνω γιατί μάλλον σε αποπήρα ίσως κάποτε...
γράψε ότι θες για την δικιά μου εκεί που είναι.
Τώρα έχω δουλειά ξέρεις, τακτοποιώ κάτι σίδερόστρες...

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον η μικρη μου εμπειρια με Ουκρανιδα μουναρα (επαγγελματια χορευτρια) οχι σε στρπ!! ...σε μπουζουκια με φιρμες και σε γνωστα club.

Κανονας πρωτος 99% πανε για τα φραγκα.

Ειδα φωτο της δικιας μου και απο τις φιλες της που κατι μαλακες τις ειχανε σπιτωσει σε κατι βιλαρες και κατι ταξιδακια ανα την υφιλιο που εγω θα μπορεσω να παω ισως σε 10 χροννια.

Κανονας δευερος

το 1% που θα σου κατσει τσαμπα θα ειναι γιατι εχει καιρο να γαμιθει καλα (οι μπαρμπαδες που χωνουν φραγκα δεν σημαινει οτι τις οικανοποιουν) οπωτε αμα κατσει τιποτα τετοιο θα περασετε καλα.

κανονας τριτος

Οσο και να σας γουσταρει που την γαματε καλα (δεν λεει ψεματα) μολις χορτασει σεξακι θα ξαναθημιθει οτι καπου πρεπει να βρει χρηματοδοτηση (Πρεπει να ειστε προετιμασμενοι...εσεις θα πειτε οχι γιατι μετα ξεκινα η κατρακυλα και δεν θα γαμας και κερατας και θα πληρωνεις)
Βλεπε κανονα πρωτο

κανονας τεταρτος

Ξεσκιστε την οσο ο χρονος ειναι με το μερος σας και μην σκευτεστε το μελλον. κοινως ΓΑΜΑΤΕ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ. Αλλοι παρακαλανε να το κανουν αυτο και μαλιστα τσαμπα.

Τελευτεος και πεμπτος κανονας.

Οι γκομενες ειναι ΚΙΝΚΥ τι συμενει αυτο?

Αφηστε τις να κανουν οτι θελουν. θα σας κανουν πραγματα που οι ελεεινιδες αμα ακουσουν πως θελετε να τα κανουν μαζι σας θα πανε να σας καταγγειλουν στην αστυνομια.
Επισεις ειναι μεταξι τους γνωστες οι περισοτερες αμα καλογαμισεις μια μετα παιζει να σε κανουν πασα η εστω (επειδη ειναι καριολες) να σε γλυκοκοιτανε οι αλλες ωστε μολις σε βαρεθει αυτη που σε εχει να παρει σειρα η αλλη.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom