Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πω, πω, Ιωσήφ με κατέστρεψες.

Συνεδρίασε άμεσα το Πολίτ Μπυρό της Memsa και με διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες. Ξέρεις τώρα, πράχτορας των ηλιθίων, εχθρός του διανοητικού κινήματος κλπ, κλπ.

Άσε που προσπαθώ να βρω ποιός πρωθυπουργός είχε κόρες μεταπολεμικά και μόνον 3 βρίσκω: τον "δεν θέλω ου", τον μπαμπά (αν και όπως διαβάζω εδὠ αμφισβητείται) του λαμπρού νέου και επίτιμου προέδρου της Memsa και κάτοχο ΜΒΑ Στάνφορτντ και τον Che (που έχει δύο κοράκλες ο ατιμούλης).

Και για να μην πω ότι 2 βγάζω και τις κόρες του Σικελού μεγαλοεκδότη.

Δύο? Για κάτσε αυτό δεν το θυμάμαι...Δηλαδή είχε μία αδελφή και μία...αδελφή???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ξερο αποχοριτιριασατε εριξα το επιπεδο στο 82 ,τι να καμουμε ιμε ζουλισ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συντροφε Σιφη με ολο τον σεβασμο και ειλικρινη μου θαυμασμο στο προσωπο σου, που εχω καθαρα εκφρασει, δεν θα ηθελα την κρυα ειρωνια σου προς το προσωπο μου. Αλλωστε, σου εχω νομιζει δειξει οτι μπορω να διαβαζω.
Ο Νικος που σου λεω εμεινε χρονια στη Ρουσια και πεθανε καπου στη Σιβηρια, τον αγαπουσανε πολλοι και τον ακολουθησανε, αλλα αυτος τους πουλησε μαλλον και εζησε αυτος καλα και οι αλλοι χαλια.
Η φυλη που ηταν αρχηγος, δεν θυμαμε το ονομα της, αλλα ειχε ως τοτεμ κατι εργαλεια σε κοκκινο φοντο και ενα αστερι
αυτοκτονισε την 1 Αυγουστου του 1973.εμενε στο Σοργκουτ της Σιβηριας.σε ενα σπιτακι στα περιχωρα της πολης.τα τελευταια χρονια της ζωης του ηταν πολυ μοναχικος.φοιτευε πατατες στον κηπο πολυ σπανια εβγαινε εξω και δεν μιλαγε με κανεναν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βοθρε α σιχτιρι ρεεεεεεεεεεεεε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτοκτονισε την 1 Αυγουστου του 1973.εμενε στο Σοργκουτ της Σιβηριας.σε ενα σπιτακι στα περιχωρα της πολης.τα τελευταια χρονια της ζωης του ηταν πολυ μοναχικος.φοιτευε πατατες στον κηπο πολυ σπανια εβγαινε εξω και δεν μιλαγε με κανεναν.
εσυ να βγαλις τι γατα απω αβαταρ κε να βαλις ενα που θα μου δωσει τωρα ο βωθρακος

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βοθρο δει ενβελποπ πλιαζ :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Ά όχι αυτόν τον καιρό του 21 που να τον ξέρω...Κοιτάτε σπίτι στους γέρους όταν ήμουνα παιδί ερχόσαντε επίσκεψη  διάφοροι αλλά τότε ακόμη δεν είχε γίνει η συγχώνευση της Αριστεράς, ήτοι υπήρχε ακόμη κέντρο ή δημοκρατική μερίδα πως να το πω. Άτομα δηλαδή που ήσαν και κατά της κομμουνιστικής τυρρανίας αλλά και κατά της βασιλείας. Ο αχταρμάς προέκυψε μετά την αποστασία και κυρίως μετά το 74 που το Σα ΠΟΚ τους πήρε όλους. Προσέχτε πολλοί βουλευταί και πολιτευταί της ενώσεως κέντρου σήμερα θα θεωρούντο ακρο δεξιοί!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ά όχι αυτόν τον καιρό του 21 που να τον ξέρω...Κοιτάτε σπίτι στους γέρους όταν ήμουνα παιδί ερχόσαντε επίσκεψη  διάφοροι αλλά τότε ακόμη δεν είχε γίνει η συγχώνευση της Αριστεράς, ήτοι υπήρχε ακόμη κέντρο ή δημοκρατική μερίδα πως να το πω. Άτομα δηλαδή που ήσαν και κατά της κομμουνιστικής τυρρανίας αλλά και κατά της βασιλείας. Ο αχταρμάς προέκυψε μετά την αποστασία και κυρίως μετά το 74 που το Σα ΠΟΚ τους πήρε όλους. Προσέχτε πολλοί βουλευταί και πολιτευταί της ενώσεως κέντρου σήμερα θα θεωρούντο ακρο δεξιοί!
οποσ και ο προτοσ προτιπουργο μετα κατοχι που ανιξε τα ξερονισα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βοθρε πιο σ αρεσει