Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μου λένε και για διαμερίσματα....αλλά που να μπλέκω τώρα...γκομενικώς μετράει πιο πολύ το Ραντ, τι λες?  Μετά χαράς να γνωριστουμε...

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
καλό αυτό..άρα μετράει..

συνήθως οταν ανεβαίνω παιδιά από το γραφείο μου γνωρίζουν κάτι φίλες κλπ οπότε σκοράρω

Αλλά αυτά που βλέπω στη στάση και στο ζαχαροπλαστείο θέλω να κουμαντάρω και δεν ξερω τα βήματα. Μετά τη κρούση πας για καφέ η το βράδυ σε κάποιο μπαρ τα πίνεις με παρέα? η τη πας στη ντίσκο? τη καλείς στο διαμέρισμα?

Με λίγα λόγια, από την εμπειρία σου..Ποιό είναι το σίγουρο ψηστήρι, από άποψη τοποθεσιών? Ο δρόμος για το γκόλ περνάει από την επόμενη τοποθεσία και ελπίδα που προτείνεις...αυτό μου λέει η εμπειρία μου τουλάχιστον

Επισκέπτης
καλό αυτό..άρα μετράει..

συνήθως οταν ανεβαίνω παιδιά από το γραφείο μου γνωρίζουν κάτι φίλες κλπ οπότε σκοράρω

Αλλά αυτά που βλέπω στη στάση και στο ζαχαροπλαστείο θέλω να κουμαντάρω και δεν ξερω τα βήματα. Μετά τη κρούση πας για καφέ η το βράδυ σε κάποιο μπαρ τα πίνεις με παρέα? η τη πας στη ντίσκο? τη καλείς στο διαμέρισμα?

Με λίγα λόγια, από την εμπειρία σου..Ποιό είναι το σίγουρο ψηστήρι, από άποψη τοποθεσιών? Ο δρόμος για το γκόλ περνάει από την επόμενη τοποθεσία και ελπίδα που προτείνεις...αυτό μου λέει η εμπειρία μου τουλάχιστον

Κοίτα μου'χει κάνει εντύπωση από τα γραφομενά σου, πως να το πω, η σεμνότητα που σε χαρακτηρίζει. Γιατί ξέρεις είναι κάτι άλλοι φούσκες κι αρχίζουν εγώ κι εγώ μπλα-μπλα-μπλα...Τι να πω? Έλα πάνω κι είμαι σίγουρος ότι θα τα περάσεις μπάνικα!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τι να κάνω...διδάσκω αεί διδασκόμενος...και αυτή είναι η χαρά της ζωής

Ωραία. τα λέμε επάνω.....

Επισκέπτης
Τι να κάνω...διδάσκω αεί διδασκόμενος...και αυτή είναι η χαρά της ζωής

Ωραία. τα λέμε επάνω.....

τώρα για κάτσε γιατί έτσι όπως λες το απόφθεγμα μόνον ένας το έλεγε έτσι στην Ελλάδα. Χωρίς πλάκα τώρα μπας και ήξερες κάποιον Billy έτσι κάπως χοντρό στην Ελλάδα?

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Οχι δε θυμάμαι...μαλλον δεν είμαι αυτός ....

Επισκέπτης
Οχι δε θυμάμαι...μαλλον δεν είμαι αυτός ....

όχι, όχι αυτός αποκλείεται να ήσουν εκτός κι αν...νεκραναστήθηκε! Γράψε λάθος...
Απορία αγαπητοί αναγνώστες¨:

Κανε'ις σας δεν ήξερε τον Billy πίσω από το Περοκέ και μετά στην Πολυκλείτου?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ιωσήφ η Γιάλτα λέει τίποτα?

Επισκέπτης
Ιωσήφ η Γιάλτα λέει τίποτα?

Για τους Ουκρανούς ομοιάζει προς Ελλάδα. Έχει θάλασσα, γκρεμούς, βουνά, βράχους...Άμα βρεις πέτρα να πετροβολήσεις σκύλο που σε κυνηγά στην υπόλοιπη Ουκραίνα εμένα να μου γράψεις! Καποτε είχα γνωρίσει και μια ωραία γκόμενα από κει κάτσε ναδεις ονόματι Ναντυα. Δεν το προώθησα το θέμα έμπλεξα με μια άλλη μαλακισμένη (γιατί μου πεφτε πιο κοντά) κι η ζωή μου έφτασε εκεί που έφτασε. Ξέρεις τώρα σαν κάτι ταινίες που δείχνει εάν αλλάζε ένα δευτερόλεπτο τι θα γινόταν.
Τέλος πάντων από μαλακείες άλλο τίποτα...ξέρεις είναι κάτι πράματα που σε κάνουν κι αναρωτιέσαι πως θα ήταν εάν. Τώρα αυτή θα έχει κάνα 2-3 κουτσούβελα...Στο θέμα μας.
Κοίτα εσένα δεν σε συμφέρει, καλοκαίρι θα πας και θα είναι όλα πανάκριβα. Τώρα φέτος αναμένω εξελίξεις, είδομεν...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Δασκαλε Σιφη να παω ενα λεπτο τουαλετα?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αντε για παμεεεεεε!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Δασκαλε, οπως επεστρεφα απο την τουαλετα ανα πιπινακι μου εδωσε το κινητο της και λεω να την παω βολτα αποψε. Να παω? και μην ανησυχεις θα παρω τις σημειωσεις του Θρουλη, για μελετη, κανει και ωραια γραμματα!

Επισκέπτης
Ιωσηφ με γνωστες μου Ουκρανες και Ρωσιδες που εχω συζητησει διαφορα μου εχουν πει οτι απεχθανονται πολυ λεει τους αντρες απο ανατολικες χωρες ακομα και τους ιδιους τους Ρωσους λεει δεν τους κανουν κεφι....
Επισης αραβες οπως συριοι,πακιστανοι κτλ τους συχαινονται λεει τρομερα γιατι ειναι αξεστοι και διαφορα αλλα...Και οτι δεν πανε ποτε μαζι τους...

Αληθευει οτι οντως δεν πανε ποτε μαζι τους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom