Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ξέρω τι να πω. όσους Σύριους γνώρισα εγώ ήταν κύριοι...(και άσπροι)
οι Συριοι ειδεικα οι Αλεβιτες εχουν Ελληνικη καταγωγη αφου πριν περασουν στο Ισλαμ ηταν χριστιανοι.οπως και οι Σούφι(που χορευουνε ολοι αγκαλιασμενοι).στη Συρια υπαρχουν παρα πολλες εθνοτητες.Αραμιτες,Δρουζοι,Κουρδοι...καθως και πολλες υποεθνοτητες θα ελεγα οπως Αλεβιτες,Σούφι...---οι Συριοι οποσδηποτε χωρις να φτανουν το επιπεδο των Ευρωπαιων ειναι πολυ πιο πανω πολητισμικα απο τους αλλους κατοικους των Αραβικων κρατων που ζουνε σε ημιαγρια κατασταση!

Επισκέπτης
Τωρα που το σκεφτομαι δεν αμολαμε καλυτερα μερικες Ελεινιδες Ουκρανια μπας και τρομαξουν οι δικες σας εκει πανω και ερθουν προς την μερια μας? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :think:

Καλά τι μου θύμισες! ¨ημουν μια μέρα χάρκοβο στο μετρό, βλέπω μια καμια τριανταρία με ένα μουστάκι! Πω, πω παναγιά μου λέω, που βρέθηκε αυτή εδώ? Ε λοιπόν μετά καμιά βδομάδα πάω στο πανεπιστήμιο και πέφτω πάνω της ήταν καθηγήτρια. Μου την συστήνουν οι φοιτήτριες και μου μιλά ελληνικά! Ήταν ρωμαίικης καταγωγής! Πω, πω αδερφέ καταντράπηκα ανάμεσα στα τόσα μουνιά...Τελικά ήταν 23, εδώ όλοι μεγαλοδείχνουν...

Επισκέπτης
οι Συριοι ειδεικα οι Αλεβιτες εχουν Ελληνικη καταγωγη αφου πριν περασουν στο Ισλαμ ηταν χριστιανοι.οπως και οι Σούφι(που χορευουνε ολοι αγκαλιασμενοι).στη Συρια υπαρχουν παρα πολλες εθνοτητες.Αραμιτες,Δρουζοι,Κουρδοι...καθως και πολλες υποεθνοτητες θα ελεγα οπως Αλεβιτες,Σούφι...---οι Συριοι οποσδηποτε χωρις να φτανουν το επιπεδο των Ευρωπαιων ειναι πολυ πιο πανω πολητισμικα απο τους αλλους κατοικους των Αραβικων κρατων που ζουνε σε ημιαγρια κατασταση!

Συμφωνώ και επαυξάνω...καμία σχέση δεν είναι Άραβες πρώτα- πρώτα...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μια καιρια ερωτηση...ποια πολη της ουκρανιας εχει τις μεγαλυτερες και πιο προσιτες μουναρες??
Ειμαι μεταξυ κιεβου-πολταβας και οδησσου που ειναι και τα πιο ευκολα μερη για να πας...

Επισκέπτης
μια καιρια ερωτηση...ποια πολη της ουκρανιας εχει τις μεγαλυτερες και πιο προσιτες μουναρες??
Ειμαι μεταξυ κιεβου-πολταβας και οδησσου που ειναι και τα πιο ευκολα μερη για να πας...

Καλά καρφώθηκες μόνος σου! Βρήκες στον χάρτη του σιδηροδρόμου τις ώρες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, άμα έρθω πετρούπολη και με φιλοξενήσεις στο διαμέρισμα θα πρέπει να με γαμήσεις το βράδυ? χα, Χα!
:2funny: :2funny:γιατι που ειμαστε στην Σαχαρα και δεν εχει γυναικες?αντρες δεν εχω γαμισει ποτε.μονη εξερεση μερικα τραβεστι στα μπουρδελα στη Φυλης.μακαρι να γαμαγα αντρες δεν θα ξενητευομουνα στα κρυα κα στην ακριβεια :2funny: :2funny:θα εμενα Ελλαδα θα ετρωγα σουβλακια και θα εκανα και μπανιο στη θαλασσα!αντι να τρωω κρυο και ακριβεια!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:γιατι που ειμαστε στην Σαχαρα και δεν εχει γυναικες?αντρες δεν εχω γαμισει ποτε.μονη εξερεση μερικα τραβεστι στα μπουρδελα στη Φυλης.μακαρι να γαμαγα αντρες δεν θα ξενητευομουνα στα κρυα κα στην ακριβεια :2funny: :2funny:θα εμενα Ελλαδα θα ετρωγα σουβλακια και θα εκανα και μπανιο στη θαλασσα!αντι να τρωω κρυο και ακριβεια!

λοιπόν προβλέπω να έρχεσαι εσύ σε μένα! Αλλά θα μου πάρεις τις γκόμενες! πάντως εγώ το κρύο το γουστάρω και σουβλάκια φτιάχνω σπίτι...Ρε σε σας σαόυρμα δεν πουλάνε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λοιπόν προβλέπω να έρχεσαι εσύ σε μένα! Αλλά θα μου πάρεις τις γκόμενες! πάντως εγώ το κρύο το γουστάρω και σουβλάκια φτιάχνω σπίτι...Ρε σε σας σαόυρμα δεν πουλάνε?
δε νομιζω οτι εχει καμια σχεση το Σκατοσαουρμα με το φανταστικο Ελληνικο σουβλακι!οσο για της γκομενες ειμαι δυνατος στο καμακι και βγαζω συνεχεια.θα ηταν ωραια εμπειρια το Κιεβο.εκει που πολυ θελω να παω ειναι στο Πρινεστροβιε!θα ειναι για μενα ενας παραδισος.

Επισκέπτης
δε νομιζω οτι εχει καμια σχεση το Σκατοσαουρμα με το φανταστικο Ελληνικο σουβλακι!οσο για της γκομενες ειμαι δυνατος στο καμακι και βγαζω συνεχεια.θα ηταν ωραια εμπειρια το Κιεβο.εκει που πολυ θελω να παω ειναι στο Πρινεστροβιε!θα ειναι για μενα ενας παραδισος.

πρινεστροβιε? τώρα με πιασες αδιάβαστο...Τι ναι αυτό τρώγεται?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έχεις χάσει μαθήματα σύντροφε.
Την Τρίτη νάρθεις διαβασμένος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφμας δουλευεις!δεν μπορει να μην ξερεις τη μη αναγνωρισμενη Δημοκρατια του Πρινεστροβιε της Μολδαβιας!το θε'ι'κο αυτο μερος!

Επισκέπτης
Ιωσηφμας δουλευεις!δεν μπορει να μην ξερεις τη μη αναγνωρισμενη Δημοκρατια του Πρινεστροβιε της Μολδαβιας!το θε'ι'κο αυτο μερος!

Ά ρε γαμώτο, λέω και γω τι'ναι αυτό...Εκτέθηκα και στους μαθητάς γι'αυτό το κωλοχώρι. όχι αγαπητά παιδιά αυτό βρίσκεται εκτός συνόρων Ουκρανίας, είπαμε Δρ. Ουκρανολογίας, όχι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αλλά υπήγετο στη Σ.Σ.Δ.Ουκρανίας πάλαι πότε !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Iblis

Ενεργό Μέλος