Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ιωσηφ με γνωστες μου Ουκρανες και Ρωσιδες που εχω συζητησει διαφορα μου εχουν πει οτι απεχθανονται πολυ λεει τους αντρες απο ανατολικες χωρες ακομα και τους ιδιους τους Ρωσους λεει δεν τους κανουν κεφι....
Επισης αραβες οπως συριοι,πακιστανοι κτλ τους συχαινονται λεει τρομερα γιατι ειναι αξεστοι και διαφορα αλλα...Και οτι δεν πανε ποτε μαζι τους...

Αληθευει οτι οντως δεν πανε ποτε μαζι τους?

Ναι, βέβαια...Σίγουρα...πέρασε ο Άη Βασίλης από την καμινάδα ή ακόμα?
Λουλού Καραμπίνα από το γνωστό Λούκυ Λουκ "ο Λευκος Ιππότης":
"Στην ζωή γουστάρουν όλοι
το μεγάλο πορτοφόλι"

Επισκέπτης
Ναι, βέβαια...Σίγουρα...πέρασε ο Άη Βασίλης από την καμινάδα ή ακόμα?
Λουλού καραμπίνα από το γνωστό Λούκυ Λουκ "ο λευκος ιππότης":
"Στην ζωή γουστάρουν όλοι
το μεγάλο πορτοφόλι"

ναι αλλα εξαλλου οι παραπανω συνηθως δεν φημιζονται και για τα λεφτα τους >:( φτωχομπινεδες ειναι...
Εμεις λεμε σε θεμα επιλογης συντροφη οπου δεν παιζει πρωτο το κριτιριο του πορτοφολιου για καποιους λογους

Επισκέπτης
ναι αλλα εξαλλου οι παραπανω συνηθως δεν φημιζονται και για τα λεφτα τους >:( φτωχομπινεδες ειναι...

Βρε κουτό παιδί μπροστά στους περισσότερους Ουκρανούς αυτοί είναι μπρούκληδες!
Άσε που τα βλήτα δεν το ξέρουν οι γκόμενες κι αυτές σου λέει αφού είναι ξένος το φυσά...
Γενικά αυτές γουστάρουν να τους τα χώνεις ατάκα κι επιτόπου. Ξέρεις πόσους μαλέβρες έχω δει να μένουνε ταπί και μετά πάμε για άλλον...

Επισκέπτης
Άσε που τα βλήτα δεν το ξέρουν οι γκόμενες κι αυτές σου λέει αφού είναι ξένος το φυσά...
Γενικά αυτές γουστάρουν να τους τα χώνεις ατάκα κι επιτόπου. Ξέρεις πόσους μαλέβρες έχω δει να μένουνε ταπί και μετά πάμε για άλλον...

Γενικά πάντως αυτοί είναι μεγάλα λιγούρια. Σόρυ για την προσβολή αλλά μου θυμίζει ολίγο και Ελλάντα...

Επισκέπτης
Συντροφε Δασκαλε, οπως επεστρεφα απο την τουαλετα ανα πιπινακι μου εδωσε το κινητο της και λεω να την παω βολτα αποψε. Να παω? και μην ανησυχεις θα παρω τις σημειωσεις του Θρουλη, για μελετη, κανει και ωραια γραμματα!

Ναι να πας εξάλου θα το κόψω νωρίς διότι αύριο δουλειά!

Αύριο παιδάκια θα παίξετε μόνα δουλεύω όλη μέρα και το βράδυ θα έρθει η κοπέλλα μου, να πα να γαμηθείτε λοιπόν θα της ρίξω κάτι μανίκια! 

Επισκέπτης

Ποιοι ειναι οι μπρουκληδες?Ενταξει υπερβαλεις λιγο...Καταρχην μεχρι την Ελλαδα με το ζορι μπορει να φτασει το σαπιοκαραβο να τους πεταξει σε καμια ακτη.Θα πανε και στην Ουκρανια η Ρωσια? :grin:

Εγω παντως ελεγα κυριως για Ρωσιδες και Ουκρανες που ζουνε στην Ελλαδα.Και οι επιλογες τους σιγουρα δεν ειναι ουτε καν Ρωσοι!!!Προτιμουν κυριως Ελληνες η απο Βορεια Ευρωπη εστω αν βρουν...

Οι λοιποι Αλβανοι,αραβοπακιστανια κτλ μονο σε ρδελα κυριως μπορουν να τις εχουν και παλι και εκει τρωνε πορτα πολλες φορες

Επισκέπτης
Γενικά πάντως αυτοί είναι μεγάλα λιγούρια. Σόρυ για την προσβολή αλλά μου θυμίζει ολίγο και Ελλάντα...

Ετσι ειναι φιλε οπως τα λες...Και δεν εχουν τουλαχιστον και την στοιχειωδη εμφανιση η καθαριοτητα :o
Γιατι και οι Ιταλοι φημιζονται οτι ειναι λιγο λιγουρια αλλα ενταξει δεν ειναι στο ιδιο χαλι ποιοτητας...

Επισκέπτης
Ποιοι ειναι οι μπρουκληδες?Ενταξει υπερβαλεις λιγο...Καταρχην μεχρι την Ελλαδα με το ζορι μπορει να φτασει το σαπιοκαραβο να τους πεταξει σε καμια ακτη.Θα πανε και στην Ουκρανια η Ρωσια? :grin:

Εγω παντως ελεγα κυριως για Ρωσιδες και Ουκρανες που ζουνε στην Ελλαδα.Και οι επιλογες τους σιγουρα δεν ειναι ουτε καν Ρωσοι!!!Προτιμουν κυριως Ελληνες η απο Βορεια Ευρωπη εστω αν βρουν...

Οι λοιποι Αλβανοι,αραβοπακιστανια κτλ μονο σε ρδελα κυριως μπορουν να τις εχουν και παλι και εκει τρωνε πορτα πολλες φορες

Ουπς! Τραγική παρεξήγησις. Πρόσεξε εγώ μένω Ουκραίνα νόμιζα ότι γράφεις για Ουκραίνα!

Επισκέπτης
Ουπς! Τραγική παρεξήγησις. Πρόσεξε εγώ μένω Ουκραίνα νόμιζα ότι γράφεις για Ουκραίνα!
Πρόσεξε: καθ''οσον ξέρω αυτές Ελλάντα έχουν κάτι Γεωργιανούς (καλλιτεχνικό Ρωσσοπόντιοι). Αυτοί τώρα είναι πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο, νταβάδες, κλέφτες, λαθρέμποροι, μαχαιροβγάλτες, καλασνικοφοβγάλτες κτλ . Λέλουδα...

Επισκέπτης

Ναι για ουκρανια πιστευω οτι το μονο που θελουν οι Ουκρανιδες ειναι απλως να φυγουν και να ερθουν σε καποια ερωπαικη χωρα ακομα και στο Ελλαντα οπως σωστα λες...

Πρόσεξε: καθ''οσον ξέρω αυτές Ελλάντα έχουν κάτι Γεωργιανούς (καλλιτεχνικό Ρωσσοπόντιοι). Αυτοί τώρα είναι πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο, νταβάδες, κλέφτες, λαθρέμποροι, μαχαιροβγάλτες, καλασνικοφοβγάλτες κτλ 

Ε δεν μιλαμε για "επαγγελματιες"...Για απλες Ρωσιδες/Ουκρανιδες που δεν εχουν παρει αποφαση ακομα να αρχισουν το επαγγελμα αυτο :grin:

Σιγουρα πρωτες προτιμησεις δεν εχουν τετοια περιθωρειακα στοιχεια ποσο μαλλον πακιστονοαραβια κτλ
Ανεξαρτητα παντως το συμφερον τους αν ρωτησεις τις περισσοτερες την γνωμη τους για τους αντρες της Ρωσιας,Αλβανιας,Βουλγαριας λενε τα χειροτερα συνηθως...Τους θεωρουν ασχημους και βρωμιαρηδες...Ειδικα πακιστανους και Συριους

Επισκέπτης
Ναι για ουκρανια πιστευω οτι το μονο που θελουν οι Ουκρανιδες ειναι απλως να φυγουν και να ερθουν σε καποια ερωπαικη χωρα ακομα και στο Ελλαντα οπως σωστα λες...

Κάμνεις μέγα λάθος! Δεν θε να παν πουθενά. θέλουν τον γκόμενο με τον παρά εκεί εδώ και τώρα. Άκου τι λέω, κάτι θα ξέρω...
Γι αυτό και η Α+ ποιότητα δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Δεν χρειάστηκε να πάει πουθενά, βρήκε μονέδα από γκόμενους εδώ...

Επισκέπτης
Κάμνεις μέγα λάθος! Δεν θε να παν πουθενά. θέλουν τον γκόμενο με τον παρά εκεί εδώ και τώρα. Άκου τι λέω, κάτι θα ξέρω...
Γι αυτό και η Α+ ποιότητα δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Δεν χρειάστηκε να πάει πουθενά, βρήκε μονέδα από γκόμενους εδώ...

Και πως ειναι δυνατον σε μια τετοια εξαθλιωμενη χωρα να καλυβονται ολες οι εξαθλιωμενες ουκρανιδες με πλουσιους γαμπρους? :o
Δεν τα ξερω και απο πρωτο χερι εκει πανω αλλα ετσι εχω ακουσει απο καποιες

Επισκέπτης
[ αν ρωτησεις τις περισσοτερες την γνωμη τους για τους αντρες της Ρωσιας,Αλβανιας,Βουλγαριας λενε τα χειροτερα συνηθως...Τους θεωρουν ασχημους και βρωμιαρηδες...Ειδικα πακιστανους και Συριους
[/quote]

Τώρα Πατακιστανοί θα συμφωνήσω αλλά Σύριοι τι να πω? Ξέρεις οι περισσότεροι είναι νορμάλ, είναι και άσπροι. Χωρίς πλάκα πάρα πολλοί εκεί έχουν ρωμαίικη καταγωγή.

Επισκέπτης
Και πως ειναι δυνατον σε μια τετοια εξαθλιωμενη χωρα να καλυβονται ολες οι εξαθλιωμενες ουκρανιδες με πλουσιους γαμπρους? :o
Δεν τα ξερω και απο πρωτο χερι εκει πανω αλλα ετσι εχω ακουσει απο καποιες

θα σε μαλώσω. Το γραψα και σήμερα. Άλλο μέγα λάθος στην ελλάδα. Νομίζουν ότι εδώ δεν υπάρχει χρήμα. Παίδες εδώ υπάρχουν άτομα μπροστά στα οποία είμαι...πάμτωχος! Εντάξει δεν έχουν γούστο και είναι κάφρουλες αλλά από παρά-παρά...

Επισκέπτης
Τώρα Πατακιστανοί θα συμφωνήσω αλλά Σύριοι τι να πω? Ξέρεις οι περισσότεροι είναι νορμάλ, είναι και άσπροι. Χωρίς πλάκα πάρα πολλοί εκεί έχουν ρωμαίικη καταγωγή.

Χμ δεν ξερω λιγους Συριους που ξερω παντως ειναι αραπακλες σκετοι εκτος αν ειναι τπτ πακιστανοαφρικανοι και το κρυβουν :2funny:
Αλλα ενταξει ασχετα με το χρωμα τους ειναι και θεμα νοοτροπιας και συμπεριφορας...Οι περισσοτεροι ειναι αξεστοι με τις γυναικες αλλα και με το ευρυτερο κοινωνικο συνολο...

Επισκέπτης
θα σε μαλώσω. Το γραψα και σήμερα. Άλλο μέγα λάθος στην ελλάδα. Νομίζουν ότι εδώ δεν υπάρχει χρήμα. Παίδες εδώ υπάρχουν άτομα μπροστά στα οποία είμαι...πάμτωχος! Εντάξει δεν έχουν γούστο και είναι κάφρουλες αλλά από παρά-παρά...

ανησυχώ για κεινο το παιδάκι που ζήτησε άδεια να λείψει μπας και τον τύλιξε αυτή, κυλοφορούνε κάτι  πουτανάκια...

Επισκέπτης

Α σορρυ αυτο δεν το ειχα προσεξει...
Τεσπα,Εσυ ξερεις καλυτερα :) Κριμα για εμας τοτε που μενει η Α παστα πανω και εχουμε ακομα τις αθλιες ελεινιδες εδω :grin:

Επισκέπτης
Χμ δεν ξερω λιγους Συριους που ξερω παντως ειναι αραπακλες σκετοι εκτος αν ειναι τπτ πακιστανοαφρικανοι και το κρυβουν :2funny:
Αλλα ενταξει ασχετα με το χρωμα τους ειναι και θεμα νοοτροπιας και συμπεριφορας...Οι περισσοτεροι ειναι αξεστοι με τις γυναικες αλλα και με το ευρυτερο κοινωνικο συνολο...

Δεν ξέρω τι να πω. όσους Σύριους γνώρισα εγώ ήταν κύριοι...(και άσπροι)

Επισκέπτης
Α σορρυ αυτο δεν το ειχα προσεξει...
Τεσπα,Εσυ ξερεις καλυτερα :) Κριμα για εμας τοτε που μενει η Α παστα πανω και εχουμε ακομα τις αθλιες ελεινιδες εδω :grin:

Ά ελληνίδες! Οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom