Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
νοτοσετ.....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Ά ρε γαμώτο, λέω και γω τι'ναι αυτό...Εκτέθηκα και στους μαθητάς γι'αυτό το κωλοχώρι. όχι αγαπητά παιδιά αυτό βρίσκεται εκτός συνόρων Ουκρανίας, είπαμε Δρ. Ουκρανολογίας, όχι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...

μη μου πειτε οτι στην μολδαβια υπαρχει και αλλο αυτοανεξαρτητοποιημενο κρατιδιο θα φρικαρουμε τελειως.
εγω θα παω ουκρανια οχι για τις γυναικες αλλα για να δω το ελληνικο χωριο κοντα στην οδησσο και το μουσειο της φιλικης εταιριας να κασβλωσω που ειμαι ελληναρας.

Επισκέπτης
μη μου πειτε οτι στην μολδαβια υπαρχει και αλλο αυτοανεξαρτητοποιημενο κρατιδιο θα φρικαρουμε τελειως.
εγω θα παω ουκρανια οχι για τις γυναικες αλλα για να δω το ελληνικο χωριο κοντα στην οδησσο και το μουσειο της φιλικης εταιριας να κασβλωσω που ειμαι ελληναρας.

Πάαινε και στο σπίτι του Υψηλα΄ντη κοντά στον σταθμό Αρσενάλ

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ιωσηφ με γνωστες μου Ουκρανες και Ρωσιδες που εχω συζητησει διαφορα μου εχουν πει οτι απεχθανονται πολυ λεει τους αντρες απο ανατολικες χωρες ακομα και τους ιδιους τους Ρωσους λεει δεν τους κανουν κεφι....
Επισης αραβες οπως συριοι,πακιστανοι κτλ τους συχαινονται λεει τρομερα γιατι ειναι αξεστοι και διαφορα αλλα...Και οτι δεν πανε ποτε μαζι τους...

Αληθευει οτι οντως δεν πανε ποτε μαζι τους?
Εγώ έχω ακούσει διάφορες από εκεί (όχι μία και δύο) ότι άμα με πληρώσει ο Άραβας (που κατά τα άλλα τους συχαίνονται) θα κάνω ότι γούστο θέλει, τα παιδιά του κλπ.
Κλασσικές γυναίκες που για τα λεφτά τα κάνουν όλα.
Τους συχαίνονται αλλά για λεφτά No problem (μιλάω για απλές κοπέλες και όχι για επαγγελματίες)

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ιωσηφμας δουλευεις!δεν μπορει να μην ξερεις τη μη αναγνωρισμενη Δημοκρατια του Πρινεστροβιε της Μολδαβιας!το θε'ι'κο αυτο μερος!

Δημητράκη μιας και το ξεκίνησες πες μας κατι παραπάνω. Εξήγησε μας το "θεικό" που αναφέρεις. Μιλάς μονο για Τιρασπολ ή γενικά;
Ευχαριστώ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μολις επεστρεψα απο το ραντεβουδακι με το πιπινι. Δεν μαμησα αλλα ηταν καλα για μια πρωτη επαφη, πιστευω οτι την αλλη φορα θα την φαω. Της ειπα οτι ειμαι και απογονος του Ναυερχου Πιπινη και γελαγε.
Εχω ενα παραπονο ομως Συντροφε Δασκαλε Σιφη ο Θρουλης δεν θελει να μου δωσει τις σημειωσεις του.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μολις επεστρεψα απο το ραντεβουδακι με το πιπινι. Δεν μαμησα αλλα ηταν καλα για μια πρωτη επαφη, πιστευω οτι την αλλη φορα θα την φαω. Της ειπα οτι ειμαι και απογονος του Ναυερχου Πιπινη και γελαγε.
Εχω ενα παραπονο ομως Συντροφε Δασκαλε Σιφη ο Θρουλης δεν θελει να μου δωσει τις σημειωσεις του.
τι ινε σιμιοσισ????

Επισκέπτης

Τώρα ξέρεις εσύ μου θυμίζεις τον γνωστό και φίλο μου 3άκαρδο που είναι στην Αθήνα άτομο που το φυσά άλλά από κείνους που δεν ακούγονται...Σιγανοπαπαδιά!

Επισκέπτης
Εγώ έχω ακούσει διάφορες από εκεί (όχι μία και δύο) ότι άμα με πληρώσει ο Άραβας (που κατά τα άλλα τους συχαίνονται) θα κάνω ότι γούστο θέλει, τα παιδιά του κλπ.
Κλασσικές γυναίκες που για τα λεφτά τα κάνουν όλα.
Τους συχαίνονται αλλά για λεφτά No problem (μιλάω για απλές κοπέλες και όχι για επαγγελματίες)

Ναι παιδί μου αρχίζεις και μπάινεις στο νόημα, την δόξα πολλοί εμίσησαν αλλά το χρήμα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ιωσήφ έκανες την άσκησιν σου?

Επισκέπτης

ε καλά σιγά μην έβαζες το ονομά σου στο άβαταρ κι άμα ήταν θα ήσουν ο γυιος που πρέεπι να ναι καμιά 30αριά. Σιγά μην ο γερό μπιρμπίλης 3άκαρδος έγραφε στο ιντερνέτι. δεν είναι όλοι τζόβενα όπως εμείς!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Σιφη να σε ρωτησω μονο, την κορη του δυστηχη ιεραποστολου, μονο ιεραποστολικα θα την μαμησεις?

Επισκέπτης
Την καριόλα άμα δεν έρθει? Στα αρχίδια μου! Απ'αύριο το μεσημέρι δεν δουλεύω θα βρω κάμια άλλη!

Βλέπετε εμείς εδώ οι Νότιοι έχουμε πήξει...Πάνω ο Δημητράκης όλο γυρνά και σαλιαρίζει με γκόμενες και μεις σπίτι-δουλειά-δουλειά σπίτι. άτιμη καινωνία ! Ξέρετε εγώ είμαι του Πανάγου που με νε εδώ πιο πάνω...

Επισκέπτης
Βλέπετε εμείς εδώ οι Νότιοι έχουμε πήξει...Πάνω ο Δημητράκης όλο γυρνά και σαλιαρίζει με γκόμενες και μεις σπίτι-δουλειά-δουλειά σπίτι. άτιμη καινωνία ! Ξέρετε εγώ είμαι του Πανάγου που με νε εδώ πιο πάνω...

Καλά την αρχίδω άμα κάνει κάνα αστείο και δεν έρθει αύριο θα της δώκω...ένα αρκίντι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη μιας και το ξεκίνησες πες μας κατι παραπάνω. Εξήγησε μας το "θεικό" που αναφέρεις. Μιλάς μονο για Τιρασπολ ή γενικά;
Ευχαριστώ
γι αυτο το μερος ειδηκος ειναι ο Vonmakoulis διαβασε το Thread για τη Μολδαβια εκει τα γραφει ολα.εγω αν μου πεις για Αγια Πετουπολη να σου πω οτι θες.αλλα για εκει δεν μπορω να ξερω πολλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom