Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Δασκαλε Σιφη εισαι καλα?

Ανησυχω που δεν εκανες την εμφανηση σου ακομα.
Οι μαθητες σου σε αναμενουν αναμενοι.

Μηπως η ιεραποστολος σε εστηλε και πονανε τα νεφρα σου ή καταποσες πολλα βιαγκρα και ακομη μαμεις?

Επισκέπτης
Συντροφε Δασκαλε Σιφη εισαι καλα?

Ανησυχω που δεν εκανες την εμφανηση σου ακομα.
Οι μαθητες σου σε αναμενουν αναμενοι.

Μηπως η ιεραποστολος σε εστηλε και πονανε τα νεφρα σου ή καταποσες πολλα βιαγκρα και ακομη μαμεις?

Αγαπητά μου παιδιά,

καλησπέρα σας. Με συγκίνησε το ενδιαφέρον σας προς το ταπεινό μου πρόσωπο. Ναι όντως χθες ήταν η μέρα του... ιεραποστολικού κι ήμουνα λιγάκι μπίζι. Ρε Δημητ΄ρακη, τι'ναι αυτό re γαμώτο...Όλο ο νους σου στα διαμερίσματα, ισοτιμίες κλπ. Κοιτάξτε οι τιμές των διαμερισμ΄λατων ναι μεν έχουν πέσει αλλά όχι τόσο ώστε να είναι ελκυστικές

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Δασκαλε Σιφη, ποιο κεφαλαιο θα οαραδισεις αποψε?
Αν μπορεις να μας πεις για τις λαγνειες των Ουκρανιδων.
Περα δλδ απο την απληστια τους, ερωτηκων τι γουσταρουνε εχουνε βιτσια, λοκο δινουνε

Επισκέπτης
Περα δλδ απο την απληστια τους, ερωτηκων τι γουσταρουνε εχουνε βιτσια, λοκο δινουνε

απληστία, απληστία. απληστία
Εν πάση περιπτώση απόψε πάω σ ε να κλαμπ θα επιστρέψω για μεταμεσονύκτια διάλεξη περί τις 2 πμ.
όσοι πιστοί προσέλθετε...

Επισκέπτης
Εν πάση περιπτώση απόψε πάω σ ε να κλαμπ θα επιστρέψω για μεταμεσονύκτια διάλεξη περί τις 2 πμ.

ή αν προτιμάς απληστία, μαλακέια και τρεις τον πούτσο κλαίγανε...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητά μου παιδιά,

καλησπέρα σας. Με συγκίνησε το ενδιαφέρον σας προς το ταπεινό μου πρόσωπο. Ναι όντως χθες ήταν η μέρα του... ιεραποστολικού κι ήμουνα λιγάκι μπίζι. Ρε Δημητ΄ρακη, τι'ναι αυτό re γαμώτο...Όλο ο νους σου στα διαμερίσματα, ισοτιμίες κλπ. Κοιτάξτε οι τιμές των διαμερισμ΄λατων ναι μεν έχουν πέσει αλλά όχι τόσο ώστε να είναι ελκυστικές
εγω Ιωσηφ οτι και να γινει τα εισοδηματα μου θα ειναι 1500 το πολυ 2000 ευρω το μηνα.και οπως καταλαβαινεις πρεπει να εκμεταλευτω καθε ευκαιρια!τωρα κανω μεγαλες οικονομιες.πρεπει να αγωρασω οταν θα ειναι φτηνα.οι γκομενες εδω θα 'ναι δεν φευγουνε!μου δινεται μια ευκαιρια να κερδισω και να εχω 1 ή 2 διαμερισματα.που οταν ξανανεβουν οι τιμες ουτε στα ονειρα μου δεν θα μπορεσω να αγορασω!ειτε ενα διαμερισμα κοστιζει 12.000$ (τοσο το ειχα αγωρασει)ειτε 120.000 Ευρω (τοσο πουλιωταν την ανοιξη) τα εισοδηματα μου δεν αυξανουνε.οποτε θα περασω οικονομικα 1 χρονο και θα βγω κερδισμενος με 1 μεγαλο ή 2 μικρα διαμερισματα!

scientist

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Ζητώ συγνώμη που διακόπτω τη συζήτησή σας, αν και την παρακολουθώ ανελλιπώς, αλλά, αν επιτρέπεται, σε ποιο κλαμπ θα πας απόψε φίλτατε??? Δεν ειμαι τώρα στα μέρη σου, απλά απο περιέργεια, επειδή έχω επισκεφτεί το μέρος ;) ;) ;)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Συνάδελφε Ιωσήφ, για να τρέχεις στα κλαμπ το λέει η ψυχούλα σου.
Άντε και με τη νίκη. Κοίταξε να μας βγάλεις ασπροπρόσωπους.

Εγώ την μεταμεσονύκτια διάλεξη δεν θα την παρακολουθήσω.
Κανένα τήλιο και μετά στα κρεβάτι μου.
Αύριο έχει ξενύχτι και δύο συνεχόμενα δεν τα αντέχει ο οργανισμός μας (γαμήσια και ξενύχτια).

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μεγα Βολτερε και εγω δεν δυναμε να παρακολουθησω την μεταμεσινυχτια διαλεξη του Συντροφου Σιφη.

Μην σε στεναχωρει ομως η κοπανα μας, ο Θρουλης θα κρατησει σημειωσεις για ολους μας. :2funny:

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μεγα Βολτερε και εγω δεν δυναμε να παρακολουθησω την μεταμεσινυχτια διαλεξη του Συντροφου Σιφη.

Μην σε στεναχωρει ομως η κοπανα μας, ο Θρουλης θα κρατησει σημειωσεις για ολους μας. :2funny:
ο Θρουλης ειναι ρουλης ,θα του πω να σας κοψει την ενημερωση.Εμενα με σεβεται.Οχι σαν τον αρχοντα Μακλειν που τον συμπονα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο Θρουλης ειναι ο καλυτερος μαθητης της Ουκρανοσχολης, λιγο σπασικλας αλλα αγαπητος :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
paidia kalispera.palakolou8w apo tin arxi tin oli sizitisi tis fasis.einai h prwti fora pou grafo kai 8elo na episimano ta eksis.o megas daskalos iwsif prepei na analavei tin presvia mas stin oukrania isovios kai na parasimofori8i me to stayro tou tagmatos twn gennaiwn apo ton proedro tis dimokratias tis ellados stin kentriki plateia tis oukranias parousia tou proedrou poutin.eimai 33 xronwn kai spoudaza stin sofia tis vourgarias.hmou 8 xronia ekei.dektes ka8e eidous erwtiseis kai plirofories.iwsif synexise kai eimaste mazi sou sti kataktisi tis oukranias,sta xnaria tou megalou aleksandrou oloi mazi paidia.

κάνε το στα ελληνικά γιατί θα στο σβήσουν.

Επισκέπτης
ο Θρουλης ειναι ρουλης ,θα του πω να σας κοψει την ενημερωση.Εμενα με σεβεται.Οχι σαν τον αρχοντα Μακλειν που τον συμπονα.

Παίδες επέστρεψον. όποιος έχει καβλίτσες και όρεξη γθα ερωτήσεις είμαι έτοιμος (για τις ερωτήσεις, για τις καβλίτσες συνιστώ την δεξιάν)

Επισκέπτης
Παίδες επέστρεψον. όποιος έχει καβλίτσες και όρεξη γθα ερωτήσεις είμαι έτοιμος (για τις ερωτήσεις, για τις καβλίτσες συνιστώ την δεξιάν)

Ρε πούστη μου είχε ένα μουνί στην ντίσκο σαν την πρώην γκομενά μου την Άνια Ψόλοβνα, 1.80 χωρίς τακούνες

Επισκέπτης
paidia kalispera.palakolou8w apo tin arxi tin oli sizitisi tis fasis.einai h prwti fora pou grafo kai 8elo na episimano ta eksis.o megas daskalos iwsif prepei na analavei tin presvia mas stin oukrania isovios kai na parasimofori8i me to stayro tou tagmatos twn gennaiwn apo ton proedro tis dimokratias tis ellados stin kentriki plateia tis oukranias parousia tou proedrou poutin.eimai 33 xronwn kai spoudaza stin sofia tis vourgarias.hmou 8 xronia ekei.dektes ka8e eidous erwtiseis kai plirofories.iwsif synexise kai eimaste mazi sou sti kataktisi tis oukranias,sta xnaria tou megalou aleksandrou oloi mazi paidia.

Αγαπητό μου παιδί,

τι να πω με συγκίνησες ιδιαιτέρως. Παρ'όλα ταύτα πρέπει να γνωρίζεις ότι είμαι ένας μαλεύρας και μισός. Γέρασα και μυαλό δεν έβανα...

Επισκέπτης
Αγαπητό μου παιδί,

τι να πω με συγκίνησες ιδιαιτέρως. Παρ'όλα ταύτα πρέπει να γνωρίζεις ότι είμαι ένας μαλεύρας και μισός. Γέρασα και μυαλό δεν έβανα...

Είσα στε και γκαντέμηδες. σας είπα ότι θα ρχοταν η κόρη του ιεραποστόλου ήρθε και έπαθα...ορχίτιδα!
Ξεκουμπίστηκε σήμερα τ'απόγευμα. Μου τα κανε ομελέτα κι όλα αυτά γιατι? Δια έναν πούτσον...

Επισκέπτης

Κοίτα τώρα που επέστρεψα λέγω να γράψω μία πραγματεία για το μουνί ή την ντίσκο

Επισκέπτης

Αρκίντια! εγώ προσπαθώ να κάνω μάθημα κι η τάξη την έκανε κοπάνα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom