Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αρκίντια! εγώ προσπαθώ να κάνω μάθημα κι η τάξη την έκανε κοπάνα!

Βρε πουστόπαιδα! Τι σας ζήτησα? να κάνετε μία μικρή θυσία, μίαν αγρύπνια για να σας διδάξω και σεις την πέσ(Ξ)ατε! Εδ'ω ρε πούστη τόσα χρόνια μόνο που δεν με χουν γαμήσει οι Ουκρανοί (εντάξει τις Ουκρανίδες τις γάμησα εγώ) και σεις πουστόπαιδα δεν κάνατε μίαν μικρή θυσία...

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
αν έχεις να μας δώσεις δουλειά για το σπίτι.... να μείνουμε στο μάθημα :2funny:

Επισκέπτης
Παίδες επέστρεψον. όποιος έχει καβλίτσες και όρεξη γθα ερωτήσεις είμαι έτοιμος (για τις ερωτήσεις, για τις καβλίτσες συνιστώ την δεξιάν)

Να πα να γαμηθείται κωλόπαιδα! Δεν φτάνει που δεν με πληρώνεται, κολλάτε ένσημα, δώρα στην γιορτή μου, πληρωμένες διακοπές Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι την κάνατε κοπάνα!!!

Επισκέπτης
Αρκίντια! εγώ προσπαθώ να κάνω μάθημα κι η τάξη την έκανε κοπάνα!
Δάσκαλε , απ'ό,τι βλέπετε , 15 νοματαίοι σας παρακολουθούν !
Δυστυχώς , εγώ ο τάλας , με τον χώρο σχέση δεν έχω , αν σας ρωτήσω γιά το αν κρυφοκαίει ακόμη φωτιά επαναστάσεως στην αγαπητή μας χώρα , φοβούμαι ό,τι θα με απογοητεύσετε με την απάντηση , οπότε , ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Voltaire 45 ! Θα διαβάσω τις σημειώσεις του εξόχου μαθητού Vothros !
                                         Eυχαριστώ !
...μόλις έγιναν 18 ...

neos40aris

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
0
ναι δασκαλε, καινούργιος, και λόγω ηλικίας... είπα να παρακολουθήσω "νυχτερινό" !!

Επισκέπτης
Δάσκαλε , απ'ό,τι βλέπετε , 15 νοματαίοι σας παρακολουθούν !
Δυστυχώς , εγώ ο τάλας , με τον χώρο σχέση δεν έχω , αν σας ρωτήσω γιά το αν κρυφοκαίει ακόμη φωτιά επαναστάσεως στην αγαπητή μας χώρα , φοβούμαι ό,τι θα με απογοητεύσετε με την απάντηση , οπότε , ακολουθώ τον δρόμο που χάραξε ο Voltaire 45 ! Θα διαβάσω τις σημειώσεις του εξόχου μαθητού Vothros !
                                         Eυχαριστώ !
...μόλις έγιναν 18 ...

εύγε και συ παιδί μου!

Επισκέπτης
iwsif hdi h epistoli mou exei fygei stin proedria tis dimokratias me ari8mo protokoulou 69 gia to aitima mou.

καλά άμα έβλεπες εσύ την κωλόγρια την πρόξενο που είχανε εδώ. Μαλάκες μιλάμε για μίσος για τις Ουκρανίδες. Έμ βέβαια τέτοια φελούκα που ήταν η γριά τι περιμένεις...Μεγάλη αρχίδω. Γενικώς ο΄΄υλοι αυτοί με εξαίρεση τον στρατιωτικό ακόλουθο είναι ΜΕΓΑΛΑ αρκίντια

Επισκέπτης
iwsif hdi h epistoli mou exei fygei stin proedria tis dimokratias me ari8mo protokoulou 69 gia to aitima mou.
Δεν στο παίζω μάγκας , ούτε σου πουλάω μούρη !
Σε περίπτωση που πατήσεις ταυτόχρονα alt+shift , θα δεις αξιοθαύμαστα αποτελέσματα ...
Ρώτα και τον δάσκαλο !?!?!?!

Επισκέπτης
Δεν στο παίζω μάγκας , ούτε σου πουλάω μούρη !
Σε περίπτωση που πατήσεις ταυτόχρονα alt+shift , θα δεις αξιοθαύμαστα αποτελέσματα ...
Ρώτα και τον δάσκαλο !?!?!?!

ναι όντως απορώ πως ο δημητάκις και ο μακούλης αλλάζουν πληκτρολόγειο στην κυριλλική εμένα με μπερδεύει , είναι κουραστικό...

Επισκέπτης
ναι όντως απορώ πως ο δημητάκις και ο μακούλης αλλάζουν πληκτρολόγειο στην κυριλλική εμένα με μπερδεύει , είναι κουραστικό...

ο συμμαθητής σας με ετοίμησε δια της προτασεώς του αλλά έχω δύο τυπικά κολλήματα για την θέση¨:
α. δεν είμαι πούστης
β, δεν είμαι γλύφτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom