Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Ε ρε πούστη μου ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχαν τόσοι Ρωσσοπαθής και ουκρανόπληκτοι...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• DSC00860.JPG
    DSC00860.JPG
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Επισκέπτης
Ε ρε πούστη μου ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχαν τόσοι Ρωσσοπαθής και ουκρανόπληκτοι...

Που λέτε αρχίζωιστορία τώρα, είχε ένα μουνί ψηλό 1.80 , ξανθό, λεπτό σαν δίδυμα με την Άνια Ψόλοβνα . Την είδα και τα πήρα στην κράνα. Η αρχίδω με είχε αφήσει να πεθάνω (η Άνια Ψόλοβνα) που όλες οι ψολές του κόσμου να μπουν ταυτογχρόνως στην κωλάρα της...

Επισκέπτης

κοίτα ναιαλλά αυτή είναι λίγο...γραία! Μιλάμε για 18χρονα...Πριν έιχα πάει για μάσα κι ήταν δίπλα μου μια ψωλόβια φτυστή ελληνίδα, ξέρετε καστανά μάτια και κωλάθρα. Φανταστείτε όλα τα μειονεκτήματα της Ελλήνίδας κι όλα τα μειονεκτήματα της Ουκρανίδας μαζί!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι όντως απορώ πως ο δημητάκις και ο μακούλης αλλάζουν πληκτρολόγειο στην κυριλλική εμένα με μπερδεύει , είναι κουραστικό...
στην αρχη και 'γω δεν μπορουσα αλλα για να καμακωνω με το ιντερνετ το συνηθησα!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εχω αγοράσει αυτοκόλλητα κυριλλικά γράμματα (από Ουκραϊνα μάλιστα )και τα έχω κολλήσει στο πληκτρολόγιο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλώς τον και τον επιτετραμμένο στην Ρωσσία...
τη δευτερα πεταω για Ελλαδα.θα φχαρηατιθω  :bigdick: σχεδον καθε απογευμα θα ειμαι Φυλης για  :knockinb: και το βραδακι θα κυλιεμαι απο τη  :bigdick:.12 μερες στη χωρα της μαλακιας θα περασουν γρηγορα!ας ειναι καλα η Φυλης!

Επισκέπτης
τη δευτερα πεταω για Ελλαδα.θα φχαρηατιθω  :bigdick: σχεδον καθε απογευμα θα ειμαι Φυλης για  :knockinb: και το βραδακι θα κυλιεμαι απο τη  :bigdick:.12 μερες στη χωρα της μαλακιας θα περασουν γρηγορα!ας ειναι καλα η Φυλης!

Καλά αφού εδώ είναι γαμάτα χριστούγεννα δεν μπορώ να σε καταλάβω γιατί έφυγες...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά αφού εδώ είναι γαμάτα χριστούγεννα δεν μπορώ να σε καταλάβω γιατί έφυγες...
μπα δεν εχει ενδιαφερον.ολο μεθυσμενοι ειναι!οι περισσοτερες παντρεμενες ειναι με τους αντρες τους!ετσι κι αλλιως 3-4 μερες καθομαι με την κορη μου οποτε δεν εχει και διαφορα να παω Ελλαδα.θα παρω και 3-4 χιλιαδες Ευρω φευγοντας που δυστηχως δεν θα τα φαω σε  :knockinb: γιατι πρεπει να μαζεψω για διαμερισμα!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μα Χριστούγεννα θάναι Ρωσσία αν κατάλαβα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό λέω και εγώ. Χροστούγεννα (7/1) θάσαι Ρωσσία και πάλι. Στοπ δεν γράφω άλλο, αφήνω τον δάσκαλο να μιλήσει (αν δεν κοιμήθηκε) :dancing:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom