Επισκέπτης
Ε ρε πούστη μου ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχαν τόσοι Ρωσσοπαθής και ουκρανόπληκτοι...
χαχαχαχαχαχαχαχαΕ ρε πούστη μου ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχαν τόσοι Ρωσσοπαθής και ουκρανόπληκτοι...
Κάτι τέτοια ?Καλά είχε κάτι μουνάρες σήμερα στην ντίσκο...Άπαικτες! Εντάξει είχε και κάνα 2 μπάζα αλλά τα πιο πολλά ήσανε 8 και πάνω
Ε ρε πούστη μου ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχαν τόσοι Ρωσσοπαθής και ουκρανόπληκτοι...
Κάτι τέτοια ?
στην αρχη και 'γω δεν μπορουσα αλλα για να καμακωνω με το ιντερνετ το συνηθησα!ναι όντως απορώ πως ο δημητάκις και ο μακούλης αλλάζουν πληκτρολόγειο στην κυριλλική εμένα με μπερδεύει , είναι κουραστικό...
στην αρχη και 'γω δεν μπορουσα αλλα για να καμακωνω με το ιντερνετ το συνηθησα!
Εχω αγοράσει αυτοκόλλητα κυριλλικά γράμματα (από Ουκραϊνα μάλιστα )και τα έχω κολλήσει στο πληκτρολόγιο.
στην αρχη και 'γω δεν μπορουσα αλλα για να καμακωνω με το ιντερνετ το συνηθησα!
τη δευτερα πεταω για Ελλαδα.θα φχαρηατιθω σχεδον καθε απογευμα θα ειμαι Φυλης για και το βραδακι θα κυλιεμαι απο τη .12 μερες στη χωρα της μαλακιας θα περασουν γρηγορα!ας ειναι καλα η Φυλης!καλώς τον και τον επιτετραμμένο στην Ρωσσία...
τη δευτερα πεταω για Ελλαδα.θα φχαρηατιθω σχεδον καθε απογευμα θα ειμαι Φυλης για και το βραδακι θα κυλιεμαι απο τη .12 μερες στη χωρα της μαλακιας θα περασουν γρηγορα!ας ειναι καλα η Φυλης!
μπα δεν εχει ενδιαφερον.ολο μεθυσμενοι ειναι!οι περισσοτερες παντρεμενες ειναι με τους αντρες τους!ετσι κι αλλιως 3-4 μερες καθομαι με την κορη μου οποτε δεν εχει και διαφορα να παω Ελλαδα.θα παρω και 3-4 χιλιαδες Ευρω φευγοντας που δυστηχως δεν θα τα φαω σε γιατι πρεπει να μαζεψω για διαμερισμα!Καλά αφού εδώ είναι γαμάτα χριστούγεννα δεν μπορώ να σε καταλάβω γιατί έφυγες...
Παιδια εδω τα χριστουγεννα ειναι στις 7 Ιανουαριου.και οχι 25 ΔεκεμβριουΜα Χριστούγεννα θάναι Ρωσσία αν κατάλαβα.
Μα Χριστούγεννα θάναι Ρωσσία αν κατάλαβα.
Παιδια εδω τα χριστουγεννα ειναι στις 7 Ιανουαριου.και οχι 25 Δεκεμβριου
λογω παλαιου ημερολογιου...Παιδια εδω τα χριστουγεννα ειναι στις 7 Ιανουαριου.και οχι 25 Δεκεμβριου