Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εν πάση περιπτώση τι περιμένετε κι από μένα είμαι φτωχός, γέρος (φαίνεται απ’τα γραφόμενα) και  πούστης...
αν ησουνα πουστης δεν θα αγοραζες διαμερισμα στην Ουκρανια αλλα στο Αμμαν της Ιορδανιας στο Κα'ι'ρο ή στην Σαουδικη Αραβια!δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εισαι πουστης στη Ρωσσια!εδω γυναικες δεν προλαβαινουμε να γαμησουμε!ποιος να κοιταξει τους πουσηδες :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπον η μικρη μου εμπειρια με Ουκρανιδα μουναρα (επαγγελματια χορευτρια) οχι σε στρπ!! ...σε μπουζουκια με φιρμες και σε γνωστα club.

Κανονας πρωτος 99% πανε για τα φραγκα.

Ειδα φωτο της δικιας μου και απο τις φιλες της που κατι μαλακες τις ειχανε σπιτωσει σε κατι βιλαρες και κατι ταξιδακια ανα την υφιλιο που εγω θα μπορεσω να παω ισως σε 10 χροννια.

Κανονας δευερος

το 1% που θα σου κατσει τσαμπα θα ειναι γιατι εχει καιρο να γαμιθει καλα (οι μπαρμπαδες που χωνουν φραγκα δεν σημαινει οτι τις οικανοποιουν) οπωτε αμα κατσει τιποτα τετοιο θα περασετε καλα.

κανονας τριτος

Οσο και να σας γουσταρει που την γαματε καλα (δεν λεει ψεματα) μολις χορτασει σεξακι θα ξαναθημιθει οτι καπου πρεπει να βρει χρηματοδοτηση (Πρεπει να ειστε προετιμασμενοι...εσεις θα πειτε οχι γιατι μετα ξεκινα η κατρακυλα και δεν θα γαμας και κερατας και θα πληρωνεις)
Βλεπε κανονα πρωτο

κανονας τεταρτος

Ξεσκιστε την οσο ο χρονος ειναι με το μερος σας και μην σκευτεστε το μελλον. κοινως ΓΑΜΑΤΕ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ. Αλλοι παρακαλανε να το κανουν αυτο και μαλιστα τσαμπα.

Τελευτεος και πεμπτος κανονας.

Οι γκομενες ειναι ΚΙΝΚΥ τι συμενει αυτο?

Αφηστε τις να κανουν οτι θελουν. θα σας κανουν πραγματα που οι ελεεινιδες αμα ακουσουν πως θελετε να τα κανουν μαζι σας θα πανε να σας καταγγειλουν στην αστυνομια.
Επισεις ειναι μεταξι τους γνωστες οι περισοτερες αμα καλογαμισεις μια μετα παιζει να σε κανουν πασα η εστω (επειδη ειναι καριολες) να σε γλυκοκοιτανε οι αλλες ωστε μολις σε βαρεθει αυτη που σε εχει να παρει σειρα η αλλη.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

"Κανονας πρωτος 99% πανε για τα φραγκα."

ά πα πα πα !!! Τι είναι αυτά που γ΄ραφεις καημένε? Δηλαδή η δική μου κοπέλλα δεν με αγαπά? Θεός φυλάξη!!!

"το 1% που θα σου κατσει τσαμπα θα ειναι γιατι εχει καιρο να γαμιθει καλα (οι μπαρμπαδες που χωνουν φραγκα δεν σημαινει οτι τις οικανοποιουν)"

μπαρμπαριά και Τούνεζη!!! Εντάξει οι ώριμοι κύριοι, ξέρεις είναι και η γοητεία της ωριμότητος. μα τι είναι αυτά που γράφεις ρε παιδάκι μου...

"Οσο και να σας γουσταρει που την γαματε καλα (δεν λεει ψεματα) μολις χορτασει σεξακι θα ξαναθημιθει οτι καπου πρεπει να βρει χρηματοδοτηση (Πρεπει να ειστε προετιμασμενοι...εσεις θα πειτε οχι γιατι μετα ξεκινα η κατρακυλα και δεν θα γαμας και κερατας και θα πληρωνεις)"

ΧΜΜΜΜ...κάτι έχεις πιάσει. έ πάρε και συ κάνα καταλωτικό βρε παιδί μου...

"Αφηστε τις να κανουν οτι θελουν. θα σας κανουν πραγματα που οι ελεεινιδες αμα ακουσουν πως θελετε να τα κανουν μαζι σας θα πανε να σας καταγγειλουν στην αστυνομια."

ΟΧΙ. Και δω ξέρω και την εξήγηση. Κοίτα εσύ έχεις γαμήσει πουτάνες που μάλλον ήρθαν εδώ και μάθανε και γαμηθήκανε. Πάνω δεν είναι έτσι. Εάν δεν διδάξεις εσύ δεν γαμα΄ς καλά. Άκου τι σου λέω, κάτι ξέρω. επίσης οι της ελλάδος ΚΑΜΙΑ σχέση εμφανισιακά με τις πάνω. Οι πάνω είναι ΑΠΑΙΚΤΕΣ. Στην ελλάδα είναι οι Β και Γ διαλογής και οι πουρές. Κι εδώ ξέρω τι γράφω...
Γενικώς καλούτσικα τα πήγες σου βάζω 7. Εντάξει απάντησες λάθος στο τελευταίο...Την επόμενη θα πάρεις 10.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΟΧΙ. Και δω ξέρω και την εξήγηση. Κοίτα εσύ έχεις γαμήσει πουτάνες που μάλλον ήρθαν εδώ και μάθανε και γαμηθήκανε. Πάνω δεν είναι έτσι. Εάν δεν διδάξεις εσύ δεν γαμα΄ς καλά. Άκου τι σου λέω, κάτι ξέρω. επίσης οι της ελλάδος ΚΑΜΙΑ σχέση εμφανισιακά με τις πάνω. Οι πάνω είναι ΑΠΑΙΚΤΕΣ. Στην ελλάδα είναι οι Β και Γ διαλογής και οι πουρές. Κι εδώ ξέρω τι γράφω...
Γενικώς καλούτσικα τα πήγες σου βάζω 7. Εντάξει απάντησες λάθος στο τελευταίο...Την επόμενη θα πάρεις 10.
αυτο να λεγεται οι Ρωσσιδες (πιστευω και οι Ουκρανες)που ερχονται στην Ελλαδα δεν εχουνε καμια σχεση με αυτες που μενου στη Ρωσσια!και στην εμφανιση και στη συμπεριφορα.Ελλαδα ερχεται η Γ' εθνικη.απο κατι κωλοχωρια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτο προσεξα και εγω οταν πηγα στη Μοσχα δυο φορες φετος. Οι πουσιδες που ερχονται Ελλαδισταν ειναι χαλια.
Απανω γινεται της τανας. Και δεν ξερω αλλα με επαιζαν στα ισια. :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

ΔΑΣΚΑΛΕ   ...RESPECT

Εκανα το λαθος να γενικολογησω (πλατιασα)

Το δεχομαι.

Επισεις εκανα το λαθος να βαλω στον ιδιο κουβα το εμφανισιακο και την εμπειρια που εχει η καθε μια

Παλι το δεχομαι

Αυτα ειναι 2 βαθμοι

Γιατι μου εβαλες 7 και οχι 8 ????

αυτο ειναι αδικια

Οι μοδ σε αυτο το φορουμ να δουν την αδικια που υφισταμαι δεν υπαρχουν.

Θελω αμεση επανεξεταση του γραπτου μου παρακαλω

Επισκέπτης
αυτο να λεγεται οι Ρωσσιδες (πιστευω και οι Ουκρανες)που ερχονται στην Ελλαδα δεν εχουνε καμια σχεση με αυτες που μενου στη Ρωσσια!και στην εμφανιση και στη συμπεριφορα.Ελλαδα ερχεται η Γ' εθνικη.απο κατι κωλοχωρια.

έλα απορώ και συ τοσα χρόνια δεν έχεις καταλάβει ακριβώς το γιατί...
Γιατί η Μουνάρα-Μουνάρα εδώ θα βρεί τον γκόμενο τον λεφτά, με τα εμπορικά κέντρα, τον Βουλευτή, τον βιομήχνο, τον μαφιόζο, τον μπλάσκο, ξέρω γω και δεν χρειάζεται να μπει στην όλη διαδικασία να ξενιτευτεί.
Ξυπνήσατε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο προσεξα και εγω οταν πηγα στη Μοσχα δυο φορες φετος. Οι πουσιδες που ερχονται Ελλαδισταν ειναι χαλια.
Απανω γινεται της τανας. Και δεν ξερω αλλα με επαιζαν στα ισια. :rockon:
:2funny:οι πουστηδες εδω ειναι πολυ αγαμιτοι!ποιος να τους γαμισει οταν εχει τοσο μουνι γυρω!εγω τους χερομαι παντος!μας μενουν περισσοτερες γυναικες ελευθερες!μακαρι να ηταν ολοι πουστηδες!

Επισκέπτης
ΔΑΣΚΑΛΕ   ...RESPECT

Το δεχομαι.

Επισεις εκανα το λαθος να βαλω στον ιδιο κουβα το εμφανισιακο και την εμπειρια που εχει η καθε μια

Παλι το δεχομαι

Αυτα ειναι 2 βαθμοι

αυτο ειναι αδικια

Πω, πω ! παραπονιάρης που είσαι! έτσι είναι κι αυτή η γκόμενα που έχω η κόρη του ιεραποστόλου (ναι έκανα την μαλακεία εξ'αιτίας εσάς των κεφτέδων και την ξαναθυμήθηκα. Διαβάστε τα παλιότερα τεύχη)
Άντε το διόρθωσα με κόκκινο. 8. Την επόμενη 10 με τόνο, Ε???

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Δημητρακι λαθος αντι για ρουσιδες εργαψα πουσιδες

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δασκαλε Σιφη εχεις καμια συγκενια με τον παλιο αρχηγο τον Νικο?

Επισκέπτης
Δασκαλε Σιφη εχεις καμια συγκενια με τον παλιο αρχηγο τον Νικο?

αρχηγό τι σε φυλή Ινδιάνων? Κοίτα είχα ένα μπάρμπα Νίκο αλλά για να τον ξέρεις εσύ πρεέπι να είσαι αρχαίος-αρχαίος που δεν το νομίζω γιατί τώρα θα έπινες τήλιο.

Επισκέπτης
ΔΑΣΚΑΛΕ   ...RESPECT

Το δεχομαι.

Παλι το δεχομαι

Αυτα ειναι 2 βαθμοι

αυτο ειναι αδικια

Αυτός ο γαιδουράνθρωπος ο παραπονούμενος είπε κάνα ευχαριστώ ή στα αρχίδια του? Καλά θα του κοκκινήσω την κόλλα την φορά! Θα πάρει κόλλα ΚΚΕ εξωτερικού!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Συντροφε Σιφη με ολο τον σεβασμο και ειλικρινη μου θαυμασμο στο προσωπο σου, που εχω καθαρα εκφρασει, δεν θα ηθελα την κρυα ειρωνια σου προς το προσωπο μου. Αλλωστε, σου εχω νομιζει δειξει οτι μπορω να διαβαζω.
Ο Νικος που σου λεω εμεινε χρονια στη Ρουσια και πεθανε καπου στη Σιβηρια, τον αγαπουσανε πολλοι και τον ακολουθησανε, αλλα αυτος τους πουλησε μαλλον και εζησε αυτος καλα και οι αλλοι χαλια.
Η φυλη που ηταν αρχηγος, δεν θυμαμε το ονομα της, αλλα ειχε ως τοτεμ κατι εργαλεια σε κοκκινο φοντο και ενα αστερι

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αυτός ο γαιδουράνθρωπος ο παραπονούμενος είπε κάνα ευχαριστώ ή στα αρχίδια του? Καλά θα του κοκκινήσω την κόλλα την φορά! Θα πάρει κόλλα ΚΚΕ εξωτερικού!

ειπα ρε δασκαλε κοιτα λιγο πιο πανω

Επισκέπτης
Συντροφε Σιφη με ολο τον σεβασμο και ειλικρινη μου θαυμασμο στο προσωπο σου, που εχω καθαρα εκφρασει, δεν θα ηθελα την κρυα ειρωνια σου προς το προσωπο μου. Αλλωστε, σου εχω νομιζει δειξει οτι μπορω να διαβαζω.
Ο Νικος που σου λεω εμεινε χρονια στη Ρουσια και πεθανε καπου στη Σιβηρια, τον αγαπουσανε πολλοι και τον ακολουθησανε, αλλα αυτος τους πουλησε μαλλον και εζησε αυτος καλα και οι αλλοι χαλια.
Η φυλη που ηταν αρχηγος, δεν θυμαμε το ονομα της, αλλα ειχε ως τοτεμ κατι εργαλεια σε κοκκινο φοντο και ενα αστερι

Όχι βρε πουλάκι μου δεν σε δουλεύω έτσι απλώς γράφω...
Αχ τι να σας κάνω όλοι τζαναμπέτηδες μου είσαστε σήμερα.
Τώρα κοίτα με αυτό το όνομα υπήρχαν πολλοί, αλλά εδώ στην Ουκρανία κάποιον που να είχε ξεχωρίσει εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι. Περί Ρωσσίας ειδικός ο Δημητράκης, εγώ είμαι από χωριο!
Τώρα χωρίς πλάκα εδώ που μένω στο ίδιο σπίτι, νομίζω το έχω ξαναγράψει αλλέως το έχω πει μόνον στο Δημητράκη, έμενε κάποιος πολύ-πολύ μεγάλος από το ΚΚΕ. Πως ξέπεσε στην Ουκραίνα αυτός ξέρει, αν ζει ακόμη, λογικά πρέπει να έχει αποδημήσει εις Κύριον προ πολλού.

Επισκέπτης
ειπα ρε δασκαλε κοιτα λιγο πιο πανω

Α! συγνώμη παιδί μου, φόρτος εργασίας σε παρεξήγησα...
ρε χαιβάνι, τώρα το πρόσεξα θένκσ? Τι'να αυτά? Ο κόσμος λέει ευχαριστώ, παρακαλώ...
Γι'αυτό δεν το είδα! Καλά κάτσε να δεις την επόμενη φορά!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άντε να το πάρει το ποτάμι! Μεταξύ αυτήςς που αναφέρεις και γνωστού Πάνου πρώην υπουργού υπάρχει κι ο...χαμένος κρίκος με την φαρέτραν του έρωτος! Ψάξε-Ψάξε Voltaire δεν θα το βρεις. Διονύσιος Αλλικαρνασεύς Ρωμαική αρχαιολογία ...

Πω, πω, Ιωσήφ με κατέστρεψες.

Συνεδρίασε άμεσα το Πολίτ Μπυρό της Memsa και με διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες. Ξέρεις τώρα, πράχτορας των ηλιθίων, εχθρός του διανοητικού κινήματος κλπ, κλπ.

Άσε που προσπαθώ να βρω ποιός πρωθυπουργός είχε κόρες μεταπολεμικά και μόνον 3 βρίσκω: τον "δεν θέλω ου", τον μπαμπά (αν και όπως διαβάζω εδὠ αμφισβητείται) του λαμπρού νέου και επίτιμου προέδρου της Memsa και κάτοχο ΜΒΑ Στάνφορτντ και τον Che (που έχει δύο κοράκλες ο ατιμούλης).

Και για να μην πω ότι 2 βγάζω και τις κόρες του Σικελού μεγαλοεκδότη.

Αλλά μην τα πετάς έτσι και εσύ αυτά με τα Εξωτ.
Δίκαιο έχει η νέα γεννιά και μπερδεύεται.
Άσε που μπερδεύεται ο τρίκαρδος και θα σε βγάλει συγγενή και του Κολιγιάννη.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΙΣ ΚΑΙ ΕΣΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ?????

ΘΕλο να μαθο και γο ουκρανιδικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε φχαριστο Ζοζεφ οπια και να ιμε η απιντισι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερο οτι εχισ ελιψι χονου

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom