Λοιπον η μικρη μου εμπειρια με Ουκρανιδα μουναρα (επαγγελματια χορευτρια) οχι σε στρπ!! ...σε μπουζουκια με φιρμες και σε γνωστα club.
Κανονας πρωτος 99% πανε για τα φραγκα.
Ειδα φωτο της δικιας μου και απο τις φιλες της που κατι μαλακες τις ειχανε σπιτωσει σε κατι βιλαρες και κατι ταξιδακια ανα την υφιλιο που εγω θα μπορεσω να παω ισως σε 10 χροννια.
Κανονας δευερος
το 1% που θα σου κατσει τσαμπα θα ειναι γιατι εχει καιρο να γαμιθει καλα (οι μπαρμπαδες που χωνουν φραγκα δεν σημαινει οτι τις οικανοποιουν) οπωτε αμα κατσει τιποτα τετοιο θα περασετε καλα.
κανονας τριτος
Οσο και να σας γουσταρει που την γαματε καλα (δεν λεει ψεματα) μολις χορτασει σεξακι θα ξαναθημιθει οτι καπου πρεπει να βρει χρηματοδοτηση (Πρεπει να ειστε προετιμασμενοι...εσεις θα πειτε οχι γιατι μετα ξεκινα η κατρακυλα και δεν θα γαμας και κερατας και θα πληρωνεις)
Βλεπε κανονα πρωτο
κανονας τεταρτος
Ξεσκιστε την οσο ο χρονος ειναι με το μερος σας και μην σκευτεστε το μελλον. κοινως ΓΑΜΑΤΕ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ. Αλλοι παρακαλανε να το κανουν αυτο και μαλιστα τσαμπα.
Τελευτεος και πεμπτος κανονας.
Οι γκομενες ειναι ΚΙΝΚΥ τι συμενει αυτο?
Αφηστε τις να κανουν οτι θελουν. θα σας κανουν πραγματα που οι ελεεινιδες αμα ακουσουν πως θελετε να τα κανουν μαζι σας θα πανε να σας καταγγειλουν στην αστυνομια.
Επισεις ειναι μεταξι τους γνωστες οι περισοτερες αμα καλογαμισεις μια μετα παιζει να σε κανουν πασα η εστω (επειδη ειναι καριολες) να σε γλυκοκοιτανε οι αλλες ωστε μολις σε βαρεθει αυτη που σε εχει να παρει σειρα η αλλη.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
"Κανονας πρωτος 99% πανε για τα φραγκα."
ά πα πα πα !!! Τι είναι αυτά που γ΄ραφεις καημένε? Δηλαδή η δική μου κοπέλλα δεν με αγαπά? Θεός φυλάξη!!!
"το 1% που θα σου κατσει τσαμπα θα ειναι γιατι εχει καιρο να γαμιθει καλα (οι μπαρμπαδες που χωνουν φραγκα δεν σημαινει οτι τις οικανοποιουν)"
μπαρμπαριά και Τούνεζη!!! Εντάξει οι ώριμοι κύριοι, ξέρεις είναι και η γοητεία της ωριμότητος. μα τι είναι αυτά που γράφεις ρε παιδάκι μου...
"Οσο και να σας γουσταρει που την γαματε καλα (δεν λεει ψεματα) μολις χορτασει σεξακι θα ξαναθημιθει οτι καπου πρεπει να βρει χρηματοδοτηση (Πρεπει να ειστε προετιμασμενοι...εσεις θα πειτε οχι γιατι μετα ξεκινα η κατρακυλα και δεν θα γαμας και κερατας και θα πληρωνεις)"
ΧΜΜΜΜ...κάτι έχεις πιάσει. έ πάρε και συ κάνα καταλωτικό βρε παιδί μου...
"Αφηστε τις να κανουν οτι θελουν. θα σας κανουν πραγματα που οι ελεεινιδες αμα ακουσουν πως θελετε να τα κανουν μαζι σας θα πανε να σας καταγγειλουν στην αστυνομια."
ΟΧΙ. Και δω ξέρω και την εξήγηση. Κοίτα εσύ έχεις γαμήσει πουτάνες που μάλλον ήρθαν εδώ και μάθανε και γαμηθήκανε. Πάνω δεν είναι έτσι. Εάν δεν διδάξεις εσύ δεν γαμα΄ς καλά. Άκου τι σου λέω, κάτι ξέρω. επίσης οι της ελλάδος ΚΑΜΙΑ σχέση εμφανισιακά με τις πάνω. Οι πάνω είναι ΑΠΑΙΚΤΕΣ. Στην ελλάδα είναι οι Β και Γ διαλογής και οι πουρές. Κι εδώ ξέρω τι γράφω...
Γενικώς καλούτσικα τα πήγες σου βάζω 7. Εντάξει απάντησες λάθος στο τελευταίο...Την επόμενη θα πάρεις 10.