Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κοιμαμαι λιγο.τωρα καμακωνω στο περιμενω κατα της 4 να τελειωσει μια γκομενα τη δουλεια της να βγω ραντεβου.η Ουκρανια οπωσδηποτε εχει πολυ μουνι.αλλα και η Ρωσσια δεν παει πισω.παντος οι Πολωνεζες πιο πολυ απ'ολες μου αρεσουνε.ειναι πολυ καλητερες στο γαμησι

ρε συ σοβαρά τώρα, μιλάμε οι δυό μας (κι άλλοι 100 διαβάζουν!) Εγώ ξέρω ότι οι γκόμενες που αξίζουν σε κάτι τέτοια σάιτ σου λένε δω μου και μένα κατιτίς μπάρμπα. Τώρα τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν μπορεί να είμαι παλαβός... 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε συ σοβαρά τώρα, μιλάμε οι δυό μας (κι άλλοι 100 διαβάζουν!) Εγώ ξέρω ότι οι γκόμενες που αξίζουν σε κάτι τέτοια σάιτ σου λένε δω μου και μένα κατιτίς μπάρμπα. Τώρα τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν μπορεί να είμαι παλαβός...   
δεν θα το λεγα.στα καθαρα Ρωσσικα σα'ι'τ ειναι κοπελιτσες που θελουνε να βρουνε γκομενο γιατι ειναι μονες τους.αλλα ειναι το κακο οτι θελουν πολυ σοβαρες σχεσεις και οχι μονο να πηδηχτουνε.και αρκετες φορες με εχουν αναγνωρισει απο το στριπτιζ που εκανα και αρκετες μου γραφουνε οτι με εχουνε δει στης Ντισκο.παντος εγω απο το ιντερνετ συνανατω συνεχεια.τωρα στα Αγγλικα σα'ι'τ εχει πολυ βρωμια.εκει ουτε κοιταω τι μου γραφουνε!

Επισκέπτης
δεν θα το λεγα.στα καθαρα Ρωσσικα σα'ι'τ ειναι κοπελιτσες που θελουνε να βρουνε γκομενο γιατι ειναι μονες τους.αλλα ειναι το κακο οτι θελουν πολυ σοβαρες σχεσεις και οχι μονο να πηδηχτουνε.και αρκετες φορες με εχουν αναγνωρισει απο το στριπτιζ που εκανα και αρκετες μου γραφουνε οτι με εχουνε δει στης Ντισκο.παντος εγω απο το ιντερνετ συνανατω συνεχεια.τωρα στα Αγγλικα σα'ι'τ εχει πολυ βρωμια.εκει ουτε κοιταω τι μου γραφουνε!

Μάλιστα! τι να πω? Θα αρχίσω να γράφω κι εγώ τότε, νομίζω ότι ξέρω κάτι ψιλο-ρώσικα...

Εδώ αγαπητά μου παιδία ο Ιωσηφάκης θα σας αποχαιρετίσει επί του παρόντος, διότι πρέπει να αναχωρήσει από την θαλπωρή και σιγουριά του γραφείου, του δια τον φευ! σκληρό έξω κόσμο. Πόρκα μιζέρια...Πρέπει και να εκτελέσουμε εξωτερικές εργασίες οι δυστυχείς...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει και η Ελλαδα τα θετικα της.τον φανταστικο καιρο(εκτος της εποχης απο τελη Μα'ι'ου μεχρι τελη Σεπτεβριου που κανει τρομερη ζεστη και δεν πηγαινω με τιποτα).εγω οταν ερχομαι Ελλαδα ολο εξω ειμαι κανω τα ψωνια μου,της βολτες μου.

Επισκέπτης
εχει και η Ελλαδα τα θετικα της.τον φανταστικο καιρο(εκτος της εποχης απο τελη Μα'ι'ου μεχρι τελη Σεπτεβριου που κανει τρομερη ζεστη και δεν πηγαινω με τιποτα).εγω οταν ερχομαι Ελλαδα ολο εξω ειμαι κανω τα ψωνια μου,της βολτες μου.

άντε με προκάλεσες βάνω το σακάκι μου και φεύγω...Κοίτα ξέρεις ποιο είναι το θετικότερο στην Ουκραίνα? Δεν έχει πούστηδοι!
Κάτι κ.κ. Ali Cara, Сha Bra Ki, Andriano Chulo, Ra Rio Ti, Chacla Marie. Ελαφροχέρηδες υπάρχουν πολλοί, αλλά ελαφροχέρηδες και τοιούτοι, ακόμη τέτοιο φαινόμενον δεν έχει παρουσιαστεί εδώ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πως περασες τη μερα στην Ελλαδα?στη Ρωσσια εχει πουστηδες αλλα ειναι πολυ σοβινιστες οι Ρωσσοι και οι πουστηδες κρυβονται.πολλοι λιγοι ειναι οι ξεφωνημενοι!η Ρωσσια εχει ομως το μεγαλητερο ποσοστο ανηκανων μεταξυ των αντρων!αν προσθεσεις τους αλκοολικους και τους ναρκομανεις που δε γαμανε μενει 1 στους 10 ικανος!

Επισκέπτης
Χωρίς πλάκα, θεωρώ ότι "Το εγχειρίδιον του καλού κλέφτη" θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία. Αν και τώρα με αυτά που συμβαίνουν είναι μάλλον ξεπερασμένο. Τον καιρό εκείνο το διαβάζαμε με κάτι Ζάκουλα, Οριμπίλε, Τραστ λες και ήτανε τι να σου πω τώρα...πυρηνικά μυστικά και τα απόκρυφα της μασονίας μαζί.
Εν πάση περιπτώση τότε καλώς - κακώς υπήρχαν και κάποια ιδανικά, κάποια φιλοπατρία, φιλότιμο - πολύ βασικό-...

Όλα τα βιβλία του Πετρόπουλου θα έπρεπε να διδάσκονται  ;)

Επισκέπτης
Όλα τα βιβλία του Πετρόπουλου θα έπρεπε να διδάσκονται  ;)

Παιδιά έχω γαμηθεί σήμερα στην δουλειά! ούτε πουτάνα να ήμουνα!
Κοίτα θεωρώ το εγχειρίδιο του καλού κλέφτη το ύψιστο βιβλίο του πετρόπουλου, τώρα τα άλλα ο Τούρκικος καφές εν ελλάδι, περί πορδολαγνείας  το μπουρδέλο κλπ δεν τα θυμάμαι και καλά διότι έχουν περάσει  τριάντα χρόνια από τότε ήταν υποδεέστερα.
Εκείνο που θυμάμαι από το "Μπουρδέλο" αν θυμάμαι καλά τον τίτλο του βιβλίου του ήταν περιγραφή κάποιοων περιχαρακωμένων μπουρδέλων τώρα στην Θεσσαλονίκη που να θυμάμαι έχουν περάσει τόσα χρόνια. Εν πάση περιπτώση όταν ΄πήγα Σμύρνη κι εκεί τα μπουρδέλα έχουν την ίδια διάταξη, είναι δηλαδή σε ένα γκέτο στην πύλη του οποίουβρίσκονται μπάτσι, για να μην μπαίνει ο πάσα ένας που θα γραφε κι ο κυρ Ηλίας

Επισκέπτης
Παιδιά έχω γαμηθεί σήμερα στην δουλειά! ούτε πουτάνα να ήμουνα!
Κοίτα θεωρώ το εγχειρίδιο του καλού κλέφτη το ύψιστο βιβλίο του πετρόπουλου, τώρα τα άλλα ο Τούρκικος καφές εν ελλάδι, περί πορδολαγνείας  το μπουρδέλο κλπ δεν τα θυμάμαι και καλά διότι έχουν περάσει  τριάντα χρόνια από τότε ήταν υποδεέστερα.
Εκείνο που θυμάμαι από το "Μπουρδέλο" αν θυμάμαι καλά τον τίτλο του βιβλίου του ήταν περιγραφή κάποιοων περιχαρακωμένων μπουρδέλων τώρα στην Θεσσαλονίκη που να θυμάμαι έχουν περάσει τόσα χρόνια. Εν πάση περιπτώση όταν ΄πήγα Σμύρνη κι εκεί τα μπουρδέλα έχουν την ίδια διάταξη, είναι δηλαδή σε ένα γκέτο στην πύλη του οποίουβρίσκονται μπάτσι, για να μην μπαίνει ο πάσα ένας που θα γραφε κι ο κυρ Ηλίας

για μένα είναι ο καλύτερος έλληνας λαογράφος που πέρασε από τον πλανήτη... δεν νομίζω να ξαναγεννηθεί αντίστοιχος...

εδώ υπάρχει ένας κατάλογος με όλα του τα βιβλία

όσο για τη δουλειά φίλε μου, πιστεψέ με υπάρχουν κ άλλοι που το σημερινό που πέρασες το τραβανε κάθε μέρα...

Επισκέπτης
για μένα είναι ο καλύτερος έλληνας λαογράφος που πέρασε από τον πλανήτη... δεν νομίζω να ξαναγεννηθεί αντίστοιχος...

εδώ υπάρχει ένας κατάλογος με όλα του τα βιβλία

όσο για τη δουλειά φίλε μου, πιστεψέ με υπάρχουν κ άλλοι που το σημερινό που πέρασες το τραβανε κάθε μέρα...

Κι άλλοι πουτάνοι σαν και μένα και χειρότεροι? Ταλαίπωροι...

Κοίτα τότε ήταν της μόδας και πολύ το βιβλίο "Μπέτυ" αν θυμάμαι καλά τον τίτλο. Συγγραφεύς ήτο ένας τραβεστί που διηγήτο τα της πουστοποιησεώς του και κάτσε να θυμηθώ και ποιοι άλλοι.  Μου είχε κάνει εντύπωση σε άλλο θρεντ κάτι παιδάρια προφανώς που συζητούσαν για τον γνωστόν τραβεστί αλόμαν και δεν είχαν ιδέα ότι ο άνθρωπος ονομαζόταν Χαράλαμπος Τ...ίδης. Αυτός ήτανε  γνωστός για το γεγονός ότι φορούσε περούκα, ήτο ο φουκαράς καραφλός...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλη η φυλοσοφια Ιωσηφ.αλλα δωσε μας αν μπορεις νεα απο την Ουκρανικη αγορα εσυ που εισαι Ουκρανολογος!διαβασα χτες οτι το $ πλησιαζει τα 10 Γκριβεν.ηταν 1$-9,6 Γκριβεν.για το Ευρω δεν εγραφε τιποτα.εδω στη Ρωσσια το ρουβλι υποτημιθηκε σε σχεση με το Ευρω εφτασε 1 Ευρω 40 ρουβλια απο 1 προς 35.το $ επεσε!1 προς 27.70 ενω ηταν 1 προς 28.τι προβλεπεις να γινεται στο μελλον?θα καταφερουμε επιτελους να παρουμε κανα φτηνο διαμερησματακι?

Επισκέπτης
καλη η φυλοσοφια Ιωσηφ.αλλα δωσε μας αν μπορεις νεα απο την Ουκρανικη αγορα εσυ που εισαι Ουκρανολογος!διαβασα χτες οτι το $ πλησιαζει τα 10 Γκριβεν.ηταν 1$-9,6 Γκριβεν.για το Ευρω δεν εγραφε τιποτα.εδω στη Ρωσσια το ρουβλι υποτημιθηκε σε σχεση με το Ευρω εφτασε 1 Ευρω 40 ρουβλια απο 1 προς 35.το $ επεσε!1 προς 27.70 ενω ηταν 1 προς 28.τι προβλεπεις να γινεται στο μελλον?θα καταφερουμε επιτελους να παρουμε κανα φτηνο διαμερησματακι?

Κοίτα προχθές η ισοτιμία ήταν 10,5 γρίβνες / 1 ευρώ. Προβλέπω ότι τα χριστούγεννα θα παραμείνει περίπου αυτή η ισοτιμία και μετά το Νέο έτος θα πέσει κι άλλο η γρίβνα. Λογικά ίσως ανέβει και λιγάκι αυτές τις μέρες προσωρινά, τώρα πρέπει να το ψάξω αλλά ξέρεις πόσο πνιγμένος είμαι από δουλειές...
Για να υπάρξει αισθητή βελτίωση στις προσφο΄ρες ακινήτων πρέπει η πτωτική τάση  να συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2009. εκείνο που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι η τιμή των ακινήτων δεν ανέβεικαι λόγω της ευμενούς προς την γκρ΄βνα-ρούβλι ισοτιμίας αλλά λόγω υπερπροσφοράς δανείων προς αγορά κατοικίας. Οι τιμές πέφτουν τώρα διότι δεν δίνονται νέα δάνεια λόγω της διθνούς κρίσεως? (αρκίντια κρίση) διότι μειώνεται η ζήτησις από ρώσους-Ουκρανούς που δεν διέθεταν δικό τους κεφάλαιο προς αγορά ακινήτου αλλά δανειοδοτούντο. αυτοί οι δανειολήπτες τεχνητά ανέβασαν την ζήτηση. εάν δεν εχορειγούντο δάνεια ουδείς εξ αυτών θα έπαιρννε διαμέρισμα και οι τιμές θα διετηρούντο λογικές με μία λογική ετήσία αύξηση του 15% καθ έτος όχι τον παραλογισμό του 100% κατα γεωμετρική πρόοδο που ζήσαμε τα τελευταία 4-5 χρόνια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοίτα προχθές η ισοτιμία ήταν 10,5 γρίβνες / 1 ευρώ. Προβλέπω ότι τα χριστούγεννα θα παραμείνει περίπου αυτή η ισοτιμία και μετά το Νέο έτος θα πέσει κι άλλο η γρίβνα. Λογικά ίσως ανέβει και λιγάκι αυτές τις μέρες προσωρινά, τώρα πρέπει να το ψάξω αλλά ξέρεις πόσο πνιγμένος είμαι από δουλειές...
Για να υπάρξει αισθητή βελτίωση στις προσφο΄ρες ακινήτων πρέπει η πτωτική τάση  να συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2009. εκείνο που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι η τιμή των ακινήτων δεν ανέβεικαι λόγω της ευμενούς προς την γκρ΄βνα-ρούβλι ισοτιμίας αλλά λόγω υπερπροσφοράς δανείων προς αγορά κατοικίας. Οι τιμές πέφτουν τώρα διότι δεν δίνονται νέα δάνεια λόγω της διθνούς κρίσεως? (αρκίντια κρίση) διότι μειώνεται η ζήτησις από ρώσους-Ουκρανούς που δεν διέθεταν δικό τους κεφάλαιο προς αγορά ακινήτου αλλά δανειοδοτούντο. αυτοί οι δανειολήπτες τεχνητά ανέβασαν την ζήτηση. εάν δεν εχορειγούντο δάνεια ουδείς εξ αυτών θα έπαιρννε διαμέρισμα και οι τιμές θα διετηρούντο λογικές με μία λογική ετήσία αύξηση του 15% καθ έτος όχι τον παραλογισμό του 100% κατα γεωμετρική πρόοδο που ζήσαμε τα τελευταία 4-5 χρόνια...
εδω τα πραγματα ειναι λιγο πιο αγρια!η κεντρικη τραπεζα αφηνει επητιδες το ρουβλι εναντι του Ευρω να πεσει.δημιουργειται λιγακι πανικος.για την Ουκρανια εδω λενε οτι πουθενα δεν υπαρχει ουτε ΕΥΡΩ ουτε $ να αγωρασεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λεει οτι τ 2009 απο τη Ρωσσια θα παρουν οι επενδυτες 90 ΔΙς $ (ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ οΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΠΗΡΑΝ 50 ΔΙς $).η Ρωσσια εχασε 5,95% του συναλαγματος της σε ενα μηνα απο 1/11/2008 μεχρι 1/12/2008.ειχε 484 ΔΙς 590εκατ. $ και ευρω.και στης 1/12 ειχε 455 Δις730 εκατ.το 2009 .οι εξαγωγες της θα μειωθουν κατα 35% και θα ειναι 301,1 Δις $. αλλα λεει οτι θα μειωθουν και οι εισαγωγες και θα ειναι 285 Δις $.(αυτα τα λεει το υπουργειο αναπτυξης!).η αληθεια ειναι πολυ χειροτερη!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτες της μαλακιες λενε για να ηρεμησουν τον κοσμο.εγω προβλεπω (συμφωνα με την πειρα μου).χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος.οτι το νεο ετος το ρουβλι θα υποτημιθει.ο κοσμος θα εχει αρχισει το μεθυσι και πολυ στ'αρχηδια του.μετα οταν στις 10 του Ιανουαριου ανοιξουν πια οι τραπεζες δεν θα δημηουργιθει πανικος.κατι παρομοιο ειχε γινει και το 1991-1992.οταν το 1992 ανοιξαν τα μαγαζια μετα το νεο ετος και ο κοσμος ξυπνησε στο καινουργιο κρατος της Ρωσσιας.οι τιμες στα προ'ι'οντα ηταν 3-4 φορες πιο πανω (μιλαμε για αυξηση 300%-400%)απο της τιμες του 1991.ο κοσμος ηταν στο μεθυσι και περασε στο ντουκου!υπαρχει μια αποψη οτι η κεντρικη τραπεζα της Ρωσσιας θα υποτημισει το ρουβλι πριν της γιορτες κατα 20%-25%.για να δουμε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στη Ρωσσια Ιωσηφ ειναι λιγο διαφορετικα απο οτι στην Ουκρανια.εδω κυκλοφωρισε πετρελαιο χρημα.και ανθρωποι βρεθηκαν παμπλουτοι.οταν Π.Χ. οι μετοχες μιας εταιριας σε 3 χρονια ανεβηκαν 15-20 φορες (μιλαμε για 1500%-2000% ανοδο!)ανθρωποι βρεθηκανε εκατομυριουχοι απο το τιποτα.τωρα βεβαια το χρηματηστηριο καταποντιστηκε και αυτο ειναι μονο η αρχη.παντος οι Ρωσσοι απο οικονομια ειναι πολυ  :bigdick:δεν ξερουνε να επενδυσουνε!ειδεικα η κυβερνιση ολο μαλακιες λεει!λενε οτι ο πλυθορισμος στη Ρωσσια το 2009 θα ειναι 10%-12% (αυτα ειναι ονειρα) οταν φετος με σταθερο ρουβλι ηταν 14 μεχρι τωρα!!!!! που να δεις για τη μαλακες μιλαμε!οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου!ζουνε στον κοσμο τους!ή κρυβουν την αληθεια απο τον κοσμο!!!!!

Επισκέπτης
στη Ρωσσια Ιωσηφ ειναι λιγο διαφορετικα απο οτι στην Ουκρανια.εδω κυκλοφωρισε πετρελαιο χρημα.και ανθρωποι βρεθηκαν παμπλουτοι.οταν Π.Χ. οι μετοχες μιας εταιριας σε 3 χρονια ανεβηκαν 15-20 φορες (μιλαμε για 1500%-2000% ανοδο!)ανθρωποι βρεθηκανε εκατομυριουχοι απο το τιποτα.τωρα βεβαια το χρηματηστηριο καταποντιστηκε και αυτο ειναι μονο η αρχη.παντος οι Ρωσσοι απο οικονομια ειναι πολυ  :bigdick:δεν ξερουνε να επενδυσουνε!ειδεικα η κυβερνιση ολο μαλακιες λεει!λενε οτι ο πλυθορισμος στη Ρωσσια το 2009 θα ειναι 10%-12% (αυτα ειναι ονειρα) οταν φετος με σταθερο ρουβλι ηταν 14 μεχρι τωρα!!!!! που να δεις για τη μαλακες μιλαμε!οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου!ζουνε στον κοσμο τους!ή κρυβουν την αληθεια απο τον κοσμο!!!!!

Η ρωσσία διαθέτει φυσικό αέριο, πετρέλαιο και καλάσνικοβ. Πλην όμως σαν χώρα δεν είναι μαζεύολη σα ν την ουκρανία. Η Ουκρανία εάν είχε δημοκρατία και όχι την συνέχιση της κομμουνιστικής δυναστείας είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει Δυτική ευρώπη. γιατί είναι πιο κοντά με την Ε.Ε., γιατί έχει μόνο περίπου 50 εκκατομμύρια κατοίκους και η αξία της χώρας και βιομηχανοποιησή της μπορεί να προέλεθει από τον γεωργικό της πλούτο που λόγω των Κολχόζ μένει ανεκμετάλευτος. Πρέπει να γίνει αναδασμός της γης πάραυτα. Θυμηθείτε ότι η Ουκρανία κάποτε ήταν ο σιτοβολώνας όλου του κόσμου.
Ιωσήφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι εχεις δικιο.η Ουκρανια αν ειχε ακολουθισει αλλο δρομο θα μπορουσε να γινει αν οχι δυτικη ευρωπη τουλαχιστον Ουγγαρια ή Τσεχια (αρκετα κοντα στη δυτικη ευρωπη).τωρα πιστευω οτι το 'χασε το τραινο.παντος η Ρωσσια με τη μαλακια που τη δερνει Ευρωπη δεν θα γινει ποτε!να η χωρα που εχει πετρελαιο και φυσικο αεριο!!!!!

Συνημμένα

• 9d0ad31ba0dde24a5a376f97df272428.jpg
    9d0ad31ba0dde24a5a376f97df272428.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • dd593fbc7cf415fddf1c435b9e57a696.jpg
    dd593fbc7cf415fddf1c435b9e57a696.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom