Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τώρα ισχυρίζεται ότι καθαρίσανε την γυναίκα του αδερφού της (μένουν σε άλλη πόλη) αλήθεια-ψέμα δεν ξέρω.
εκείνο που ξέρω είναι ότι ο πατέρας της ήταν ιεραπόστολος και τον φάγανε οι άγριοι εδώ πέρα. Και πάλι χωρίς πλάκα γι'αυτό είναι κι έτσι στ'αρχίδια της αν και τώρα κάνει την φοβισμένη. αλήθεια - παπαριές δεν ξέρω γιατί από τότε την έχω στην μπούκα και έχω κόψει τα πολλά-πολλά...

η ουσία είναι ότι όσο τα χα μ'αυτήν την γκόμενα (όχι πουτάνα για να μην σας μπερδεύω) μου την είχαν πέσει 2 φορές στο δρόμο κάθε φο΄ρα από 4-5 άτομα. Μυστήριον...Ήταν γκαντέμω? κάτι άλλο παιζόταν? δεν το έχω εννοήσει ακόμη. Πάντως ο πατήρ της όπως είπα ήτο άτακτον παιδάκι εδώ πέρα...

Επισκέπτης
ρε Ιωσηφ μηπως η γκομενα ειδε απο τους γκαγκστερ κανεναν πρωην νταβα της και πηρε δρόμο να μη φαει καμια σφαιρα επειδη τελευταια δεν επαιρνε καλα τσιμπουκια, και την πληρωσες εσυ....

μηπως?

όχι ρε συ, κάτι μαλακιστήρια ήταν με το πιστόλι. Εσύ νομίζεις ότι ήταν ο Βίτο κορλεόνε...Δεν ξέρω ποιος πούστης τους το είχε δώσει ή το είχανε βουτήξει γιατί σιγά μην είχανε λεφτά αυτά τα μούλικα να αγοράσουν σίδερα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παιδια ειπαμε να γραψεται μυθιστορημα αλλα οχι και επιστημονικης φαντασιας ρε γαμωτο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα δω για κανα 2 μηνες και θα δεις πολλα εργα επ.φαντασιας.--Π.Χ. τη δεκαετια του '90 εδειξε η τηλεωραση ρεπορταζ.τοτε στα νεκροτομια δουλευανε ακομα τα ψυγεια τωρα εχουν χαλασει εδω και χρονια και τα πτωμα ειναι στιβαγμενα στο διαδρομο.τοτε μεσα στα τεραστια ψυγεια αναμεσα στα πτωματα βαζανε και τα κιβωτια με της μπανανες που φερνανε με πλοια!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....ενα αλλο πραγμα επηστιμονικης φαντασιας που ειδα πριν απο κανα μηνα στην τηλεωραση.εδειχνε σε ενα υπογειο που η αστυνομια εκανε ερευνα σε αστεγους ειχανε τομαρια σκυλων πεταμενα που προφανος ειχανε φαει!και πριν λιγες μερες εδειχνε ρεπορταζ απο τη ζωη ενος αστεγου που επιανε τα σκυλια.και μετα τον εδειχνε σε ενα ακατοικητο σπιτι που εψηνε μπριζολες σκυλου στη φωτια!η Ρωσσια ειναι η χωρα των μεγαλων αντιθεσεων!

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 03aj5.jpg
    03aj5.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • OlgaKurylenko3.jpg
    OlgaKurylenko3.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 59
  • Olga-Kurylenko-4.jpg
    Olga-Kurylenko-4.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 35

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Έχει κάποια σχέση με τον μπασκετμπολίστα Κιριλένκο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα που ανοιξε το σα'ι'τ ξανα.ο Ιωσηφ που ειναι?

Επισκέπτης
καλα που ανοιξε το σα'ι'τ ξανα.ο Ιωσηφ που ειναι?

Ζει και βασιλεύει μέχρι να τον μαζέψει κι αυτόν η μιλίτσια!
Τι να πω ρε παιδιά η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι το καλύτερο κράτος στον κόσμο αλλά είναι ένα μπορντέλο.
Τον πιτσιρικά τον έφαγε ο φθόνος διότι το σάιτ έσκιζε...Κοιτάξτε να δείτε δεν είναι μόνο τα σόκινγκ του σάιτ για πουτάνες και τα τοιαύτα αλλά είναι και η γενικότερη πληροφόρηση που παρέχει για όλα τα θέματα. Εγώ μέχρι νατο ανακαλύψω ήμουν υποχρεωμένος να ανοίγω το σάιτ του ομίλου της γνωστής συκιάς για να παραπληροφορούμαι τα καθέκαστα στην Ελλάδα. Έλεος επειδή κάποιος δηλαδή είχε καλύτερη ιδέα από την δικιά μας να πέσουμε να τον φάμε? Εγώ ξέρω ότι αν οι πιτσιρικάδες σκαρώνανε αυτό το σάιτ με τέτοια απήχηση στις ΗΠΑ θα'χανε μπει στο χρηματηστήριο...Η Ελλάς είναι ένα οθωμανικό κρατίδιο που διοικείται από συμμορίες οπισθογεμών. Πόσοι άλλοι άνθρωποι έχουν καταταλαιπωρηθεί διότι ετόλμησαν να γράψουν την αλήθεια ή επειδή τόλμησαν να πάρουν με τον κόπο τους κομμάτι από την πίττα: Ανδρεάδης, Δράκος, Κολλάτος, Μιχαλόπουλος, Σοφιανόπουλος, Καραμπελιάς, Πετρόπουλος χίλιοι δυο. Είναι μια ξεφτύλα...
Με τιμή
Ιωσήφ   

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γεια σου Ιωσηφ/χερομαι που σε ξαναβρηκα.με την αναλυση που εκανες για την Ελλαδα ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΟΝΩς 100%.γι αυτο και εφυγα αλλωστε.σου στελνω με Π.Μ. τα τηλεφωνα μου μη μας ξανακλεισουνε το σα'ι'τ και χαθουμε παλι.για πες μας τι γινεται με την Ουκρανικη οικονομια?γιατι εδω μας λενε οτι ειναι υπο καταρευση.το Γκριβεν εχει ελευθερη πτωση,κοψανε τη θερμανση,τα εργοστασια κλεινουν.νομιζω βεβαια οτι τα μεγαλοποιουνε λιγακι.εδω η κριση ειναι μονο στην αρχη της μετα το νεο ετος θα υπαρξει η μεγαλη πτωση της Ρωσσικη οικονομιας.το βραδυ θα γραψω μια αναλυση στο Russia Sex&Vodka για τη Ρωσσικη οικονομια και το τι μπορει να συμβει κατα τη γνωμη μου.

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Χαιρετω τους Υπερβοριους Συντροφους :rockon:
Εμπρος ξανα στους αγωνες της εντιμης πληροφορισης.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η Ελλάς είναι ένα οθωμανικό κρατίδιο που διοικείται από συμμορίες οπισθογεμών.
Ακριβώς.Η Ελλάδα είναι γνωστή στον Δυτικό κόσμο για την 'δημοκρατία' της και την 'ελευθερία του λόγου' και ως Ιράν της Ευρώπης.Τόσους φασίστες,λαμόγια,μεσαιωνιστές,συντηρητικούς,θρησκόληπτους και ρουφιάνους δεν θα βρεις σε κανένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ηπείρου παρά μόνο εδώ.Ακόμα οι Βαλκάνιοι και οι πρώην Ανατολικοί έγιναν πιο προοδευτικοί απο εμάς σε πολλά θέματα.Μην την ψάχνεις φίλε.Αν δεις την νομοθεσία της Ελλάδας θα σου φύγει η μαγκιά και θα λες πρόκειται περί αστείου.Εξάλλου αυτό το κρατίδιο που ήταν ουραγός των μεγάλων δυνάμεων απο το 1830 μέχρι και σήμερα πάντα σαν αστείο ακουγότανε.

Επισκέπτης

Σύντροφοι σας χαιρετώ με την σειρά μου.
Όχι ακόμα θέρμανση δεν έχουν κόψει και όντως ένα ευρώ έχει πάει 10 γκρίβεν. Κοιτάξτε η οικονομία εδώ έιναι ένα τεχνητό δημιούργημα των κομμισαρίων και των δυτικών δανείων για πολιτικούς λόγους. Να εξηγούμαστε πλούσιοι Ουκρανοί με την έννοια ότι δουλέψανε από δω κι από κει και κάνανε λεφτά όπως οι Ωνάσσης, ο Αγγελόπουλος, ο Γεωργακάς, ο Ευγενίδης κλπ δεν υπάρχουνε. Υπάρχουν απλώς οι πρώην κομμισάριοι που με διάφορες πλαστογραφίες κυρίως, πήραν στα χέρια τους την περιουσία της πρώην ΕΣΣΔ. Η ΕΣΣΔ πάλι είχε αυτή την περιουσία γιατί είχε βάλει στο χέρι την περιουσία των πλουσίων ιδιωτών μετά την επανάσταση. Οι κομμισάριοι  με την σειρά τους βάζουν τα τσιράκια τους ως βιτρίνα για να μην εμφανίζονται και πολύ οι ίδιοι.
Ενώ στην Ιταλία για δέκα χρόνια ζήσαμε την βιομηχανική εποχή (1965-1975) με πλήθος εργοστασίων (ΙΖΟΛΑ, ΕΣΚΙΜΟ, ΧΡΩΠΗ, κλπ, κλπ) και μετά άρχισαν τα δάνεια που μας κρατήσανε μέχρι τώρα, στην Ουκρανία σαν ανεξάρτητη χώρα κλείσανε κατευθείας τα εργοστάσια και τα κάνανε εμπορικά κέντρα οι πρώην διευθυντές τους και στραφήκανε όλοι στο εμπόριο. Ήτοι σε πάμφθηνες εισαγωγές από την Κίνα, πανάκριβες τιμές όλων αυτών των παλιοπραγμάτων ώστε να ξεζουμίζουν τον κόσμο και  να ζούνε μόνο από τα εξωτερικά δάνεια , διότι οι Αμερικανοί θέλαν να διεμβολίσουν την Ρωσσία εκτός από τα 7 τουρκικά κράτη που δημιουργηθήκανε και με την Ουκρανία και τον ψευτο-εθνικισμό της. Η Γκρίβνα εσυζειτήτο ήδη από 4ετίας ότι θα έπρεπε να έχει ισοτιμία 15 γκρίβνες ένα Ευρώ. Όταν όμως βγήκε πρόεδρος ο Γιούσενκο, έξυπνος κατά τ’άλλα, αλλά θεράπων της κομμουνιστικής ολιγαρχίας, με Αμερικανική εντολή τα δάνεια δεκαπλασιαστήκανε. Αποτέλεσμα η Κεντρική τράπεζα της Ουκρανίας αφού είχε λεφτά με το τσουβάλι τεχνιέντως αγόραζε συνέχεια γκρίβνες κρατώντας την απαράδεκτη ισοτιμία 7 προς 1 ευρώ και 5 προς 1 δολλάρια για 4 χρόνια. Η αλόγιστη παροχή χρήματος είχε σαν αποτέλεσμα να εκτοξευθούν οι τιμές όλων 4 φορές πάνω σε τέσσερα χρόνια. Εδώ πρέπει να επισημάνω και κάτι για τους αναγνώστες μου. ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να διανοηθεί τον βαθμό απληστίας(και βλακείας) των δήθεν επιχειρηματιών Ουκρανών.  Ξαναλέω πραγματικοί επιχειρηματίες μεγάλοι σε μέγεθος δεν υπάρχουν, είναι οι συντρόφοι του κομμουνιστικού παρακράτους που εξακολουθεί και υπάρχει και αχυράνθρωποι της εξουσίας.  Η ομοιώτης με την  Ιταλία είναι συγκλονιστική, η διαφορά εγκειται ότι η Ουκρανία χρειάστηκε μόνον 15 χρόνια για να φτάσει εκεί που έφτασε η Ιταλιά μετά από 50-60 έτη και στην Ουκρανία τουλάχιστον οι κρατούντες δεν είναι δεν είναι πούστηδες... Δεν χρειάστηκε να περάσει κανείς από τα διαμερίσματα του κ. Αταξία ούτε και του κ. Ραμπράκη γιατί εδώ τους αρέσουν οι γκόμενες. Εγώ στην μακρυνή πατρίδα μου Ιταλία, γνωρίζω άτομο που διορίστηκε πρόεδρος σε μεγάλο νοσοκομείο με μισθό χιλιάδων ευρώ διότι καθότανε και του έπιανε τον πούτσο ο υπουργός αρρώστιας και μετέπειτα δήμαρχος της Ρώμης.  Έ ρε παιδιά τέτοια ξεφτύλα εδώ δεν έχει...
Με τιμή
Ιωσήφ 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
να καλησπερισω με την σειρά μου τον Ιωσήφ!  :rockon:
ότι γράφει είναι πολύ ενδιαφέρον.

dimitraki29 έχασα πάσα ιδέα για εσένα.
Και εξηγούμε: για αυτά που πήγες και εγραψες κατά του bourdela.com στο σάιτ του Αρίωνα που πανηγύριζε το κλείσιμο και έγραφε τα ψεματα και την λάσπη με την οκά....

Τώρα όμως μας ξανάρθες εδώ και αβαβα....

Επισκέπτης
dimitraki29 έχασα πάσα ιδέα για εσένα.
Και εξηγούμε: για αυτά που πήγες και εγραψες κατά του bourdela.com στο σάιτ του Αρίωνα που πανηγύριζε το κλείσιμο και έγραφε τα ψεματα και την λάσπη με την οκά....

Τώρα όμως μας ξανάρθες εδώ και αβαβα....

χμ αυτο μου ειχε διαφυγει .  ρισπεκτ στο ζερο που παιρνει θεση κ οχι να χαμε να λεγαμε οπως κανουν οι περισσοτεροι.Εισαι ωραιος  :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
χμ αυτο μου ειχε διαφυγει .  ρισπεκτ στο ζερο που παιρνει θεση κ οχι να χαμε να λεγαμε οπως κανουν οι περισσοτεροι.Εισαι ωραιος  :rockon:
ολι ινε καλα πεδια και ο τραγουδιστισ ινε ο καλιτεροσ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι θα πει αβαβα...