Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και εδω ολες οι Ουκρανες ειναι ολο προβληματα!ολο κλεγονται!οπως και να τους το πεις δεν θα το καταλαβουν.ειπαμε αν δεν παθουν δεν θα μαθουν.παντος στην Ελλαδα οι πιο πολλες Ουκρανες λενε οτι ειναι απο τη Ρωσσια και απο τη Μοσχα!βεβαια οταν της αρχιζω να μιλαω Ρωσσικα λενε απο που ειναι στ'αληθεια.σε οποιο σα'ι'τ εχω βαλει οτι μενω Ελλαδα παιρνω πολλα τετοια e-mail!πεθανε η μανα μου η προ γιαγια μου και κατι τετοιες μαλακιες!

ρε συ δημητράκη είναι μπουζούκια δεν καταλαβαίνουν με λόγια...Εν τω μεταξύ πάνε και τα φτιάχνουν με κάτι καριόλες απο τα κΑΠΗ, ρε συ παιδάκια 25-30 χρονών...Τι να πω ρε πούστη μου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε συ δημητράκη είναι μπουζούκια δεν καταλαβαίνουν με λόγια...Εν τω μεταξύ πάνε και τα φτιάχνουν με κάτι καριόλες απο τα κΑΠΗ, ρε συ παιδάκια 25-30 χρονών...Τι να πω ρε πούστη μου
η πλακα ειναι οτι στην Ελλαδα που ημουνα τον Οκτωβριο.εδα οτι η γκομενες ψυλοκοιτανε.δεν υπαρχει πια αυτη η τοσο τρομερη αγαμια οπως τη δεκαετια του '90.εγω δεν λεω τιποτα!ειμαι ευτυχησμενος που ζω στον παραδισο!το εχω πει Ελλαδα θα παω (Η ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΕ) μονο μεσα στο φερετρο για να ταφω!(εκανα μια υποχωριση στη μανα μου που παντα ηθελε να μενω μονιμα Ελλαδα!)

Επισκέπτης
η πλακα ειναι οτι στην Ελλαδα που ημουνα τον Οκτωβριο.εδα οτι η γκομενες ψυλοκοιτανε.δεν υπαρχει πια αυτη η τοσο τρομερη αγαμια οπως τη δεκαετια του '90.εγω δεν λεω τιποτα!ειμαι ευτυχησμενος που ζω στον παραδισο!το εχω πει Ελλαδα θα παω (Η ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΕ) μονο μεσα στο φερετρο για να ταφω!(εκανα μια υποχωριση στη μανα μου που παντα ηθελε να μενω μονιμα Ελλαδα!)
ρε συ, κάτι θέλω να σε ρωτήσω θα σου στείλω πμ...

Επισκέπτης

καλά αυτή η αγαμία της ελλάδος η κατάρα του έθνους.
Οι γαμημένοι όταν έπεσε το μπλοκ δεν ξλεραν να φέρουν μέσα κάνα 2 εκκατομμύρια ουκρανές ρωσίδες κλπ κι αφήσανε μόνο τα εκατομύρια των αλβανών που είναι και μουσουλμάνοι. Τέτοιοι καρίοληδες στην ελλάδα...

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα στην Ουκρανία

(ζητάω συγνωμη για το άσχετο του θέματος μου , αλλα δεν ήθελα να κάνω ολόκληρο thread για αυτο μονο , εχουμε πιξει στα ασχετα)

Εδω στην Μαλαισια ειναι 01:30

Θέλω να ζητήσω μία εξυπήρέτηση απο 'οποιον φίλο μπορει να μου βρεί μεταφραστρια απο ρωσικα σε αγγλικα για 3-4 μερες τον Δεκεμβριο, για μια εκθεση στην Μόσχα.

Περισότερα σε PM.

ευχαριστώ

Επισκέπτης
Για τον ερωτοχτηπημένο μικρό αδερφό:

ελα Ιωσήφ..!
οταν λες κρούσμα εννοείς ιδια υπόθεση με Ουκρανίδα που τον πιέζει να επενδυσει σε Ουκρανικά ΧΧΧΧΧΧΧ???
σε ρωτάω γιατί αν ειναι έτσι, το πιο πιθανό είναι να πρ΄΄οκειται για το ιδιο πρόσωπο, την πρώην γκομενα μου την ΝΧΧΧΧΧ(πλασαρεται και σαν ΑΧΧΧΧΧεχω μαθει).
Μπορούμε να το εξακριβώσουμε?
πες του παιδιου να φυγει τρέχιντας (αφου τη στειλει στο διαλο)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τον ερωτοχτηπημένο μικρό αδερφό:

ελα Ιωσήφ..!
οταν λες κρούσμα εννοείς ιδια υπόθεση με Ουκρανίδα που τον πιέζει να επενδυσει σε Ουκρανικά ΧΧΧΧΧΧΧ???
σε ρωτάω γιατί αν ειναι έτσι, το πιο πιθανό είναι να πρ΄΄οκειται για το ιδιο πρόσωπο, την πρώην γκομενα μου την ΝΧΧΧΧΧ(πλασαρεται και σαν ΑΧΧΧΧΧεχω μαθει).
Μπορούμε να το εξακριβώσουμε?
πες του παιδιου να φυγει τρέχιντας (αφου τη στειλει στο διαλο)
εγω δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να επενδισει κανεις στην Ουκρανια?εκτος απο μουνι δεν εχει τιποτα!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
βρε Ιωσηφ ρωσσιδες ουκρανιδες κ.α με παιζουν αν βρεθω μπροστα τους, πραγμα που δεν γινεται με ελληνιδες(σε μικροτερο βαθμο), και μου φαινεται περιεργο

Επισκέπτης
βρε Ιωσηφ ρωσσιδες ουκρανιδες κ.α με παιζουν αν βρεθω μπροστα τους, πραγμα που δεν γινεται με ελληνιδες(σε μικροτερο βαθμο), και μου φαινεται περιεργο

αγαπητέ φίλε,

δεν λέω ότι δεν παίζουν. άμα είναι ωραίος γκόμενος ή έχει το κατιτίς του γουστάρουν. Εκείνο που λέω είναι προσοχή στις απάτες.
Υ/Γ: για όσους μου γράφουν μαλακείες εφιστώ προσοχή έχω κάνει τουρμά. ευχαριστώ.
ιωσήφ

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
και εδω ολες οι Ουκρανες ειναι ολο προβληματα!ολο κλεγονται!οπως και να τους το πεις δεν θα το καταλαβουν.ειπαμε αν δεν παθουν δεν θα μαθουν.παντος στην Ελλαδα οι πιο πολλες Ουκρανες λενε οτι ειναι απο τη Ρωσσια και απο τη Μοσχα!βεβαια οταν της αρχιζω να μιλαω Ρωσσικα λενε απο που ειναι στ'αληθεια.σε οποιο σα'ι'τ εχω βαλει οτι μενω Ελλαδα παιρνω πολλα τετοια e-mail!πεθανε η μανα μου η προ γιαγια μου και κατι τετοιες μαλακιες!

Φιλαρακο μπροστα μου δεν μετρας.
Σε μενα σκαει τυπος μηνυμα στον υπολογιστη και μου λεει ειμαι απο το Ιραν και χρειζομαι 10000$ για να μην μου κατασχεσει η κυβερνηση το σπιτι :headbang:
Ε,... εγω σαν καλο παιδι ειπα να το ψαξω, τα στοιχεια που μου εδινε ηταν για τον πουτσο, το ονομα που μου ειχε δωσει απλα δεν αντιστοιχουσε στα λοιπα στοιχεια του, στοιχεια για την κατασχεση δεν μου εστειλε ποτε κτλ.κτλ. Ε...τον συνεδεσα και εγω με Καιρο. :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ιωσηφ μου θυμισες με αυτα που γραφεις για την αγαμια:πριν 4-5 χρονια ειχαν ερθει εδω κατι παιδια νομιζω η εθνικη ομαδα του ΟΣΕ αν θυμαμαι καλα.τους ειχα συναντισει στην Ντισκο τυχαια.ηταν εδω 4-5 μερες μονο ο ενας γαμησε και πηρε μια απο την Ντισκο ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ της εδωσε 210 ευρω (με το ξενοδοχειο μαζι 150 η γκομενα και 60 το ξενοδοχειο)για να τη γαμισει.μετα απο μια βδομαδα ειπα σε ενα φιλο μου Ελληνα την ιστορια διχνωντας την γκομενα.και του ειπα:η γκομενα θα σκεφτει.αφου μου δινουν 150 ευρω ετσι για να γαμηθω γιατι να παω τσαμπα με καποιον απο τη Ντισκο και να μην τα κονομισω κιολας(τοτε ο μισθος στη Ρωσσια ηταν το πολυ 200 ευρω!).καπως ετσι χαλανε την πιατσα γι αυτο και εγω χαιρομαι που δεν εχει ξενους!

Επισκέπτης
Ιωσηφ μου θυμισες με αυτα που γραφεις για την αγαμια:πριν 4-5 χρονια ειχαν ερθει εδω κατι παιδια νομιζω η εθνικη ομαδα του ΟΣΕ αν θυμαμαι καλα.τους ειχα συναντισει στην Ντισκο τυχαια.ηταν εδω 4-5 μερες μονο ο ενας γαμησε και πηρε μια απο την Ντισκο ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ της εδωσε 210 ευρω (με το ξενοδοχειο μαζι 150 η γκομενα και 60 το ξενοδοχειο)για να τη γαμισει.μετα απο μια βδομαδα ειπα σε ενα φιλο μου Ελληνα την ιστορια διχνωντας την γκομενα.και του ειπα:η γκομενα θα σκεφτει.αφου μου δινουν 150 ευρω ετσι για να γαμηθω γιατι να παω τσαμπα με καποιον απο τη Ντισκο και να μην τα κονομισω κιολας(τοτε ο μισθος στη Ρωσσια ηταν το πολυ 200 ευρω!).καπως ετσι χαλανε την πιατσα γι αυτο και εγω χαιρομαι που δεν εχει ξενους!

ρε συ δεν είναι για τα 200Ε. Και μένα τώρα με τρώει ο κώλος μου να πάρω τηλ. μια πουτανίτσα που γνωριζόμαστε κάνα 2 χρόνια. Δεν την παίρνω την γαμιόλα ενώ γουστάρω, γιατί ένα βράδυ που με πυροβολήσανε κάτι πουστάκια έξω απ το σπίτι μου κι ήμουν μες τα αίματα σηκώθηκε και την έκανε, άντι να κάτσει να με βοηθήσει. Ουκρανίδες για σπίτι κύριοι...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
τα ουκρανικα με τα ρωσικα τι διαφορα εχουν?

Επισκέπτης
ρε συ δεν είναι για τα 200Ε. Και μένα τώρα με τρώει ο κώλος μου να πάρω τηλ. μια πουτανίτσα που γνωριζόμαστε κάνα 2 χρόνια. Δεν την παίρνω την γαμιόλα ενώ γουστάρω, γιατί ένα βράδυ που με πυροβολήσανε κάτι πουστάκια έξω απ το σπίτι μου κι ήμουν μες τα αίματα σηκώθηκε και την έκανε, άντι να κάτσει να με βοηθήσει. Ουκρανίδες για σπίτι κύριοι...

Προσέχτε να δείτε για τι καραπουτάνες μιλάμε:
το ίδιο ακριβώς πρωινό η καριόλα είχε έρθει να μου κλαφτεί ότι θα την πέταγε έξω η σπιτονυκοκοιρά της γιατί δεν είχε πληρώσει (ήταν αλήθεια)και την βοήθησα ο μαλάκας! Και μετά μου μιλάτε για επενδύσεις και παπαριές και πόσο καλά τις ξέρετε μπλα-μπλα...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
σε ειδανε Ελληνα φιλυσυχο και γενναιοδωρο 

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
ιωσήφ και δημητράκη καθε μέρα παρακολουθούμε σε κλασσικά θρενταρισμένα το boulevard μυθιστόρημα
"΄Λάσπη και σκουριά στη παγωμένη ποδιά της αδίστακτης βλαχοσβετλάνας"

Επισκέπτης
ιωσήφ και δημητράκη καθε μέρα παρακολουθούμε σε κλασσικά θρενταρισμένα το boulevard μυθιστόρημα
"΄Λάσπη και σκουριά στη παγωμένη ποδιά της αδίστακτης βλαχοσβετλάνας"

παιδάκια πάω να φάω στο καζίνο, σας αφήνω να παίξετε λιγάκι μόνοι σας και τα ξαναλέμε
με αγάπη

Ιωσήφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προσέχτε να δείτε για τι καραπουτάνες μιλάμε:
το ίδιο ακριβώς πρωινό η καριόλα είχε έρθει να μου κλαφτεί ότι θα την πέταγε έξω η σπιτονυκοκοιρά της γιατί δεν είχε πληρώσει (ήταν αλήθεια)και την βοήθησα ο μαλάκας! Και μετά μου μιλάτε για επενδύσεις και παπαριές και πόσο καλά τις ξέρετε μπλα-μπλα...
εγω δεν βοηθαω κανεναν που να πεθαινει!θυμαμαι πριν λιγο καιρο ημουνα με τη γιδα μου με τ'αμαξι και ητανε στην ακρη του δρομου ενας πατημενος απο αυτοκηνιτο (ηδη ηταν πτωμα)εμενα εντελως στ'αρχηδια μου.η γιδα μου μου ελεγε να σταματισουμε να τον βοηθισουμε και μαλακιες!και πριν 4-5 μερες νυχτα ηταν 2 κοπελιτσες πατημενες απο ενα αυτοκηνιτο (ενας νεαρος με ενα Mitsubishi Lancer ηταν χεσμενος αφου θα περασει στης Ρωσσικες φυλακες 2-3 χρονια και κατι τετοιους εκει τους αγαπανε παρα πολυ  :knockinb:)η μια ηταν μπρουμιτα πεσμενη και δεν εδειχνε σημαδια ζωης η αλλη μες,τα αιματα ζωντανη σοκαρισμενη.περασα διπλα με τ'αμαξι εριξα μια ματια και εφυγα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom