Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εδω παντος στην Ρωσσια οι νταβατζηδες ειναι ειδος προς εξαφανιση.οι κοπελες στα σαλον ειναι απλες φοιτητριες ή 25-30αρες χωρισμενες με παιδι.που απλως εκει πηγαινουν και δουλευεουν.γραψε μας Ιωσηφ για τα σαλον του Κιεβου αν ξερεις πληροφωριες.δες στο Russia sex&vodka που εχω γραψει για τα σαλον που εχω παει και εγω και ο Νεαρχος εχουμε βαλει και φωτο απο κοπελες που δουλευουν εκει.γιατι ενω η ζωη στο Κιεβο ειναι πιο φτηνη τα σαλον ειναι τοσο ακριβα?κανονικα πρεπει να ειναι πολυ φτηνοτερα απο την Αγια Πετρουπολη.γραψε μας αν ξερεις ποιο ειναι το καλητερο απο θεμα τιμης ποιοτητας.

Άστο δεν εννοούσα αυτό, πάντως ένα να ξέρεις όλοι αυτοί χωρίς νταβα να τους τα παίρνει, είτε πουτάνες είναι, είτε οπορωλαχανοπόλαι, είτε εστιάτορες ή ή δεν ξέρω'γω δεν κάνουν...
ρε συ για βάστα, ρώσικα ξέρεις σε χρεώνουν τις ίδιες τιμές που χρεώνουν τους ξένους????Εδώ κάτι δεν πάει καλά αυτοί πάντα σε ζυγίζουν φάτσα κι άμα δουν ότι ξέρεις τι παίζει κόβουν τις πολλές μαλακίες...

Επισκέπτης
η ιατρικη οντως μετα το 1991 δεν αφησε κανεναν τσαμπα.το πολυτεχνειο (ειχε πολλους Ελληνες)και κατι αλλες σχολες της υποτροφιες της αφησανε.

Κοίτα εδώ υποτροφίες έχει ακόμη. Το ξέρω γιατί αυτή η αρχίδω από το Ντανμπας είχε υποτροφία. Απλώς κάνουν κάτι άλλες πουστιές σε βάζουν να πληρώσεις εξέτραστρα και ξαίρω-γω....

Επισκέπτης
και στη Ρωσσια ολα αυτα ειναι τα ιδια θετικα εκτος απο 2.ταξι θα το ελεγα ακριβο(εξαρταται βεβαια και την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος)δεν παει με το χιλιομετρο αλλα οπως τα συμφωνισεις.εγω παιρνω ταξι μονο οταν ερχομαι Αγια Πετρουπολη.στ'αεροδρομιο με περιμενει ενας γνωστος μου.μου παιρνει 900 ρουβλια (26 ευρω περιπου) και με παει σπιτι μου 30-35 χλμ.περιπου.---7.κοινοχρηστα δεν ξερω αν ειναι ακριβα η φτηνα θα βαλω μονο ποσα πληρωνω και βγαλτε τα συμπερασματα σας.70 τ.μ. σπιτι 3 δωματια (3ατομα γραμενα εγω η κορη μου και η γιδα μου) πληρωνω 3200 ρουβλια το μηνα (95 ευρω περιπου).2ο σπιτι 1 δωματιο 40 τ.μ. (κανεις γραμμενος) πληρωνω 1200 ρουβλια (36 ευρω περιπου).3ο σπιτι 65 τ.μ. 2 δωματια (παλιο σπιτι 3οροφο που τα χτισανε Γερμανοι αιχμαλωτοι μετα τον πολεμο) 1 ατομο γραμμενο (η Τανια η δευτερη γιδα μου) πληρωνω 2550 ρουβλια (75 ευρω περιπου) ολα αυτα χωρις το ρευμα και το σταθερο τηλεφωνο (10 ευρω το μηνα περιπου).ρευμα πληρωνω οσο θελω γιατι το ρολο'ι' ειναι μεσα στο σπιτι και οτι δηλωνω θελω!

κάτσε σόρρυ γιατί έχω χάσει τεύχη οι "γίδες" τι είναι γκομενές σου, γυναίκες σου κτλ? Προφανώς από ντιεριέβνια άνευ παρεξηγήσεως... Εκεί βγάζουν τις καλύτερες. Καλά ρε αδερφέ αφού ο κόσμος το'χει τούμπανο γιατί δεν μαίνεται όλοι μαζί? Είναι και η καλύτερη φάση. Ήτοι βάζεις τις γυναίκες μαζί, όποτε τις βαριέσαι πας εσύ στο άλλο διαμέρισμα και μένεις μόνος και σπίτι πλένει η εσκιμό!
έτσι είναι το ρολόι το δικό μου αλλά περνάνε που και που χτυπάνε την πόρτα και το κοιτάνε κι αυτοί εκτός από αυτά που γράφω εγώ στο κιτάπι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε συ για βάστα, ρώσικα ξέρεις σε χρεώνουν τις ίδιες τιμές που χρεώνουν τους ξένους????Εδώ κάτι δεν πάει καλά αυτοί πάντα σε ζυγίζουν φάτσα κι άμα δουν ότι ξέρεις τι παίζει κόβουν τις πολλές μαλακίες...
μιλαω για ατομα που δεν ξερουν Ρωσσικα και δεν αντεχουν να κατσουν στο κρυο να παζαρεψουν ταξητζιδες.εμεις εχουμε και ενα αλλο προβλημα τα γεφυρια η πολη ειναι χωρισμενη στη μεση απο της 2.00 μεχρι της 5.00 με ενα διαλειμα που κλεινει ενα γεφυρι 2.45-3.15 αυτο γινεται απο αρχες απρηλιου μεχρι 20 νοεμβριου περιπου.υπαρχει βεβαια και ο περιφεριακος που εγω παω συχνα απο εκει.εκεινο το γεφυρι δεν ανοιγει αλλα ειναι κυκλος 35χλμ περιπου(εδω εχουμε τεραστιες αποστασεις).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κάτσε σόρρυ γιατί έχω χάσει τεύχη οι "γίδες" τι είναι γκομενές σου, γυναίκες σου κτλ? Προφανώς από ντιεριέβνια άνευ παρεξηγήσεως... Εκεί βγάζουν τις καλύτερες. Καλά ρε αδερφέ αφού ο κόσμος το'χει τούμπανο γιατί δεν μαίνεται όλοι μαζί? Είναι και η καλύτερη φάση. Ήτοι βάζεις τις γυναίκες μαζί, όποτε τις βαριέσαι πας εσύ στο άλλο διαμέρισμα και μένεις μόνος και σπίτι πλένει η εσκιμό!
έτσι είναι το ρολόι το δικό μου αλλά περνάνε που και που χτυπάνε την πόρτα και το κοιτάνε κι αυτοί εκτός από αυτά που γράφω εγώ στο κιτάπι...
γιδες μου λεω της γυναικες μου μεταφραση απο το Ρωσσικο КОЗА!τη μια την παντρευτηκα με το Ρωσσικο διαβατηριο και τη δευτερη με το Ελληνικο!πηγα Ελλαδα εφτιαξα μονος μου ενα ποιστοποιητικο του δημου που εγραφε οτι δεν ειμαι παντρεμενος το πηγα στο Ρωσσικο προξενειο μεταφρασμενο και πηρα Ρωσσικη βιζα σαν Ελληνας και πηγα σε αλλο ЗАГС και παντρευτηκα την Τανια.δουλευε следуватель και δεν κανανε καθολου ερωτισεις!τοτε τη δεκαετια του '90 ηταν πολυ πιο μπουρδελο η Ρωσσια απο οτι ειναι τωρα!υπαρχει δε καινο νομου....

Επισκέπτης
μιλαω για ατομα που δεν ξερουν Ρωσσικα και δεν αντεχουν να κατσουν στο κρυο να παζαρεψουν ταξητζιδες.εμεις εχουμε και ενα αλλο προβλημα τα γεφυρια η πολη ειναι χωρισμενη στη μεση απο της 2.00 μεχρι της 5.00 με ενα διαλειμα που κλεινει ενα γεφυρι 2.45-3.15 αυτο γινεται απο αρχες απρηλιου μεχρι 20 νοεμβριου περιπου.υπαρχει βεβαια και ο περιφεριακος που εγω παω συχνα απο εκει.εκεινο το γεφυρι δεν ανοιγει αλλα ειναι κυκλος 35χλμ περιπου(εδω εχουμε τεραστιες αποστασεις).

όχι αναφέρομαι στις κυρίες- κυρίες ιερόδουλες και όχι στην συμπαθή τάξη των αναξιοπαθών ταριφών...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....οταν κανανε αναθεωριση του ποινηκου κωδικα το 1961 το αρθρο για τη δηγαμια το βγαλανε!ναι μεν αν πας στο ЗАГС και εισαι παντρεμενος δεν σε παντρευουνε ΑΛΛΑ ποινηκα δεν διωκεσαι αν με καποιο τροπο καταφερεις και διπλοπαντρευτης!στην Ουκρανια ανετα μπορω να ερθω να παντρευτω με τον ιδιο τροπο με το Ελληνικο διαβατηριο!

Επισκέπτης
όχι αναφέρομαι στις κυρίες- κυρίες ιερόδουλες και όχι στην συμπαθή τάξη των αναξιοπαθών ταριφών...

καλά σας γράφω μια ιστορία με μια πουτάνα (κακή κοπέλλα!) εδώ αλλά θα μου πάρει ώρα και θα χρειαστώ και την συνδρομή των δεσποινίδων επαγγελματιών του χώρου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι ιεροδουλες τα ιδια χρεωνουνε σε ολους στο ιντερνετ γραφει ποσο κανει η ωρα.τωρα αν μπεις σε κανα ταξι κοντα στη Ντισκο και του πεις ΣΑΛΟΝ οπως γραφει και ο Vasilis θα σε πανε στα  και συνηθως αν σε πανε αυτοι πληρωνεις παραπανω απο το οτι αν πας μονος σου.

Επισκέπτης
....οταν κανανε αναθεωριση του ποινηκου κωδικα το 1961 το αρθρο για τη δηγαμια το βγαλανε!ναι μεν αν πας στο ЗАГС και εισαι παντρεμενος δεν σε παντρευουνε ΑΛΛΑ ποινηκα δεν διωκεσαι αν με καποιο τροπο καταφερεις και διπλοπαντρευτης!στην Ουκρανια ανετα μπορω να ερθω να παντρευτω με τον ιδιο τροπο με το Ελληνικο διαβατηριο!

ναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κέρδισες? Στ'αρχίδια σου. Υποθέτω ότι όπως κι εδώ γυναίκα θεωρείται όποια μένει μαζί σου (εδώ και νομικά). Δεν νομίζω ότι έχει πάει στο ЗАГС πάνω από το 20% των ουκρανικών ζευγαριών. εγώ ξέρω τέτοια ζευγάρια που είναι παπούδες τώρα....Εντάξει την μία παντρεύτηκες να πάρεις ρώσικο διαβατήριο, την δεύτερη τι για να μην γκρινιάζει η πρώτη??

Επισκέπτης
ναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κέρδισες? Στ'αρχίδια σου. Υποθέτω ότι όπως κι εδώ γυναίκα θεωρείται όποια μένει μαζί σου (εδώ και νομικά). Δεν νομίζω ότι έχει πάει στο ЗАГС πάνω από το 20% των ουκρανικών ζευγαριών. εγώ ξέρω τέτοια ζευγάρια που είναι παπούδες τώρα....Εντάξει την μία παντρεύτηκες να πάρεις ρώσικο διαβατήριο, την δεύτερη τι για να μην γκρινιάζει η πρώτη??

δηλαδή πως να στο πω, εδώ την πάτησες αν αυτή έχει κάνει ρετζιστράτσια μαζί σου στο ίδιο διαμέρισμα, νομικά πιάνεται ότι είναι γυναίκα σου κι ας λες εσύ δεν την ξέρω την κυρία...

Επισκέπτης
οι ιεροδουλες τα ιδια χρεωνουνε σε ολους στο ιντερνετ γραφει ποσο κανει η ωρα.τωρα αν μπεις σε κανα ταξι κοντα στη Ντισκο και του πεις ΣΑΛΟΝ οπως γραφει και ο Vasilis θα σε πανε στα  και συνηθως αν σε πανε αυτοι πληρωνεις παραπανω απο το οτι αν πας μονος σου.

κοίτα απ'ότι αντιλαμβάνομαι σε σας υπάρχουν πιο σοβαρές αγαμίες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
νομιζα οτι θα κονομαγαμε λεφτα ο πατερας της ηταν τοτε Зам. Начальник РУВД Кировского района.подполковник милиций.αλλα  :bigdick: παντος δεν το μετανιωσα!εχει πολυ χαβαλε.οταν βαριεμαι το ενα μερος παω στο αλλο.τωρα ειμαι στο σπιτι που ειμαι μονος μου.την πεμπτη θα παω στο παιδακι και μετα θα φυγα απο'κει το σαββατο.σαββατο βραδυ θα παω Ντισκο.(παλια δε νοικιαζα και διαμερισμα στο Νοβγκοροντ!ελεγα ειμαι σαν Τσιγγανος της υψηλης κοινωνιας!εδρα οπου ξημερωσει.τωρα πηγαινω πορνοεκδρομες μια φορα το μηνα περιπου).και την κυριακη ετοιμαζομαι για πορνοεκδρομη στο Νοβγκοροντ!

Επισκέπτης
δηλαδή να το θέσω αλλιώς: αν θες να γαμήσεις πουτάνα είναι γεμα΄τος ο τόπος!!!
όταν σας έγραφα ότι όλες στις καφετέριες κλπ είναι πουτάνες δεν έκανα πλάκα.
εδώ κάνουμε αμάν να γνωρίσουμε έναν σωστό άνθρωπο αλλά από πουτάνες άλλο τίποτα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δηλαδή πως να στο πω, εδώ την πάτησες αν αυτή έχει κάνει ρετζιστράτσια μαζί σου στο ίδιο διαμέρισμα, νομικά πιάνεται ότι είναι γυναίκα σου κι ας λες εσύ δεν την ξέρω την κυρία...
δε νομιζω οτι θα χωρισουμε ποτε.λεει οτι τη γλυφω πολυ καλα!το διαμερισμα το αγορασαμε τοτε μαζι.ειναι στο ονομα μου αλλα αυτη εχει εκει Ρετζιστρατσια.ειχε βαλει τοτε 10.000$ και εγω ειχα βαλει 15.000$.και το πηραμε

Επισκέπτης
δε νομιζω οτι θα χωρισουμε ποτε.λεει οτι τη γλυφω πολυ καλα!το διαμερισμα το αγορασαμε τοτε μαζι.ειναι στο ονομα μου αλλα αυτη εχει εκει Ρετζιστρατσια.ειχε βαλει τοτε 10.000$ και εγω ειχα βαλει 15.000$.και το πηραμε

αυτή το ξέρει , η άλλη το ξέρει γιατί δεν μαίνεται όλοι μαζί αυτό δεν μπορώ να αντιληφθω?

Επισκέπτης
αυτή το ξέρει , η άλλη το ξέρει γιατί δεν μαίνεται όλοι μαζί αυτό δεν μπορώ να αντιληφθω?

ναι κοίτα η ρετζιστράτσια για τους ξένους έχει καταργηθεί στην Ουκρανία εδώ και πολλά χρόνια!
Οι ιθαγενείς έχουν εμείς όχι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δηλαδή να το θέσω αλλιώς: αν θες να γαμήσεις πουτάνα είναι γεμα΄τος ο τόπος!!!
όταν σας έγραφα ότι όλες στις καφετέριες κλπ είναι πουτάνες δεν έκανα πλάκα.
εδώ κάνουμε αμάν να γνωρίσουμε έναν σωστό άνθρωπο αλλά από πουτάνες άλλο τίποτα!
οχι αν εχεις αυτα που εγραψα δυσκολο δεν ειναι ΑΛΛΑ με μια γκομενα πρεπει να βγεις και 3 φορες για να τη γαμισεις.θα χαλασεις δηλαδη απο 3000-8000 ρουβλια περιπου (90-235 ευρω περιπου)και μπορει να μη σου κανει και καλο γαμησι!ενω στο σαλον δινεις τα 2000 και τη γαμας 2 φορες.συνηθως εμενα αν η γκομενα απο το σαλον μου αρεσει (οχι μονο ομορφια αλλα και σαν χαρακτηρας)παω 2 φορες και μετα συναντιωμαστε.εκει αρχιζουν τα αλλα προβληματα!εμενα το μαγαλητερο μου προβλημα ειναι οτι ολες θελουν να μεινουν μαζι μου!

Επισκέπτης
ναι κοίτα η ρετζιστράτσια για τους ξένους έχει καταργηθεί στην Ουκρανία εδώ και πολλά χρόνια!
Οι ιθαγενείς έχουν εμείς όχι!

τουλάχιστον για μας της ΕΟΚ τώρα κάτι άραβες τούρκοι δεν θυμάμαι μπορεί ακόμη να τους αναγκάζει να έχουν ρετζιστράτσια να πηγαίνουν μιλίτσια να δηλώνονται και τις άλλες μαλακίες απ τον καιρό του 21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η μια το ξερει για την αλλη.η αλλη ομως με το παιδι ζει στον κοσμο της την κορο'ι'δευω τρελλα δεν ξερει για μενα τιποτα!--ναι να μενουμε μαζι οπως εκανα και στην Βαρσοβια να τρωω ξυλο απο 2 μαζι ταυτοχρονα!αν ειναι μια τη βαζεις κατω της ριχνεις και καμια δαγκωνια και ηρεμη αν ειναι 2 ομως ειναι δυσκολο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom