Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
εγω ναι!δεν το μετανιωσα ποτε που εφυγα απο την Ελλαδα και γλυτωσα απο τη  :bigdick: και τη Φυλης.τα αρνητικα της Αγιας Πετρουπολης ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι 1.ο καιρος που ειναι φριχτος!πιο σκατα δεν γινεται!και 2.η ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕς ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!αυτο τελος παντον υποφερεται.--για καποιον ξενο (ειδηκα Ελληνα) τα θετικα ειναι το μουνι!υπαρχει παντου παρα πολυ και φτανει για ολους!Τα αρνητικα ειναι 1.τα διαμερισματα τα ΕΝΟΙΚΙΑ ΦΩΤΙΑ 600 ευρω το φτηνοτερο διαμερισμα 1 δωματιου 35-40 τετραγωνικα σχετικα κοντα σε σταση του μετρο εννοειται οχι κεντρο.2. η ΒΙΖΑ ενας πεδευεται παρα πολυ για να βγαλει βιζα.και μετα οταν ερθει μεσα σε 3 μερες πρεπει να παει στο αλλωδαπων να κανει Ρεγκιστρατσια.γενικα πολυ πεδεμα!και τελος οι γκομενες εχουνε ξυπνισει πια.αν θες να εχεις πολλες και να μη της κυνηγας πρεπει να εχεις (καλητερα δικο σου) διαμερισμα και εννοειται αυτοκηνιτο.αλλιως θα εχεις 1 το πολυ 2.----γραψε και συ Ιωσηφ αν μπορεις τα θετικα και τα αρνητικα της Ουκρανιας.
εμενα λιγο μιζερια μου ακουγεται ολο αυτο το σκηνικο.
ελπιζω το ουκρανικο ανακοινωθεν να ακουγεται...πιο ευοιωνο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα λιγο μιζερια μου ακουγεται ολο αυτο το σκηνικο.
ελπιζω το ουκρανικο ανακοινωθεν να ακουγεται...πιο ευοιωνο!
ετσι ειναι αν δεν εχεις καποιες προηποθεσεις δεν μετρας.το αμαξι ειναι το πιο ευκολο δινεις 7.000-15.000 ευρω και παιρνεις.το διαμερισμα ειναι το προβλημα ενα σαν το δικο μου 40 τετραγωνικα καινουργιο κοστιζε 120.000 περιπου πριν αρχισει η κριση τιμες Ιουλιου 2008.τωρα οι τιμες πεφτουνε αλλα ακομα πολυ λιγο.για να δουμε τι πεζεται στην Ουκρανια?

Επισκέπτης
ετσι ειναι αν δεν εχεις καποιες προηποθεσεις δεν μετρας.το αμαξι ειναι το πιο ευκολο δινεις 7.000-15.000 ευρω και παιρνεις.το διαμερισμα ειναι το προβλημα ενα σαν το δικο μου 40 τετραγωνικα καινουργιο κοστιζε 120.000 περιπου πριν αρχισει η κριση τιμες Ιουλιου 2008.τωρα οι τιμες πεφτουνε αλλα ακομα πολυ λιγο.για να δουμε τι πεζεται στην Ουκρανια?
σόρυ με π'έταξε έξω 5 λεπτά και γράφω

Επισκέπτης
σόρυ με π'έταξε έξω 5 λεπτά και γράφω

Θετικά:

1. Μουνάρες (ασσύληπτες)
2. ταξί (φτηνό σε παίρνει και αφήνει στην πόρτα σου όχι στον δρ΄μο, πας εσύ για φαί ψώνιακλπ και ο ταξιτζής σε περιμένει, δεν βάζει άλλους δυο άσχετους μαζί με σένα στην κούρσα και άλλα τέτοια ασσύληπτα για την Ελλάδα
3. θέρμανση (κάθε σπίτι έχει κεντρική θέρμανση από την πόλη εσύ δεν ασχολείσαι με πετρέλαια, καυστήρες και μαλακείες και τέλεια μόνωση τα σπίτια. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα κρυώνω!)
4. σινεμά 9καλα και φτηνά)
5. κλαμπς-ντίσκο καλές και φτηνές και προ παντώς με μουνάρες
6. Σι-ντι με κομπιούτερ προγράμματα 9όχι σαν την ελλάδα που για να πάρεις το γουόρντ πρέπει να σκασεις 200Ε ή να ψάχνεις στην ζούλα)
7. φτηνά κοινόχρηστα (εδώ αρχίζουν και το γαμάνε)
8. τέλεια συγκοινωνία (τα τραίνα είναι τζαστ εάν λέι αναχ΄ρηση 1403 θα φύγει 14¨03 ακριβώς
9. νεολαία (εδώ παντου έχει νεολαία στους δρόμους στην ελλάδα έχει όλο κωλό γερους 200 ετών)
10. πρώτες βοήθειες (παιδιά ενώ τα ουκρανικά νοσοκομεία είναι της ζόπας οι πρώτες τους βοήθεις θα ρθουνε σπίτι θα σε κοιτάξουν χωρίς φράγκο και θα παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα να ρωτάν πως είσαι
11. τσιγάρα-ποτά (πάμφθηνα κρίμας που δεν πίνω καπνίζω)

Επισκέπτης
Θετικά:

1. Μουνάρες (ασσύληπτες)
2. ταξί (φτηνό σε παίρνει και αφήνει στην πόρτα σου όχι στον δρ΄μο, πας εσύ για φαί ψώνιακλπ και ο ταξιτζής σε περιμένει, δεν βάζει άλλους δυο άσχετους μαζί με σένα στην κούρσα και άλλα τέτοια ασσύληπτα για την Ελλάδα
3. θέρμανση (κάθε σπίτι έχει κεντρική θέρμανση από την πόλη εσύ δεν ασχολείσαι με πετρέλαια, καυστήρες και μαλακείες και τέλεια μόνωση τα σπίτια. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα κρυώνω!)
6. Σι-ντι με κομπιούτερ προγράμματα 9όχι σαν την ελλάδα που για να πάρεις το γουόρντ πρέπει να σκασεις 200Ε ή να ψάχνεις στην ζούλα)
8. τέλεια συγκοινωνία (τα τραίνα είναι τζαστ εάν λέι αναχ΄ρηση 1403 θα φύγει 14¨03 ακριβώς
9. νεολαία (εδώ παντου έχει νεολαία στους δρόμους στην ελλάδα έχει όλο κωλό γερους 200 ετών)
10. πρώτες βοήθειες (παιδιά ενώ τα ουκρανικά νοσοκομεία είναι της ζόπας οι πρώτες τους βοήθεις θα ρθουνε σπίτι θα σε κοιτάξουν χωρίς φράγκο και θα παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα να ρωτάν πως είσαι

Αρνητικά

1. αστυνόμευση (παιδιά εδώ προσοχή: η Ουκρανία είχε την καλύτερη αστυνόμευση του κόσμου. Μιλάω συνέχεια περίπολα στους δρόμους, με σκυλια , με κομάντο, με ιδιωτικές εταιρίες με, με. Δεν ξέρω τι έχει γίνει τα δύο τελευταία χρόνια και έχουν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Αποτέλεσμα γίνεται της πουτάνας ενώ ήταν παράδεισος ασφαλείας και δεν κάνω πλάκα.
2. διαμερίσματα. Πήρανε φωτιά. Όταν ο Δημητράκης λέει διαμέρισμα 120000Ε εσείς μην περιμένετε διαμέρισμα όπωε στην Ελλάδα αλλά μια εργατική πολυκατοικία. Είναι σκέτη κοροιδία την οποία σαν μεγαλύτερος γνωρίζω γιατί αλλά για να το σχολιάσω εδώ θα μου πάρει βιβλίο

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Θετικά:

1. Μουνάρες (ασσύληπτες)
σορρυ δημητρακης το ουκρανια μερια μου ακουγεται καλυτερο !!!

Επισκέπτης
Αρνητικά

1. αστυνόμευση (παιδιά εδώ προσοχή: η Ουκρανία είχε την καλύτερη αστυνόμευση του κόσμου. Μιλάω συνέχεια περίπολα στους δρόμους, με σκυλια , με κομάντο, με ιδιωτικές εταιρίες με, με. Δεν ξέρω τι έχει γίνει τα δύο τελευταία χρόνια και έχουν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Αποτέλεσμα γίνεται της πουτάνας ενώ ήταν παράδεισος ασφαλείας και δεν κάνω πλάκα.
2. διαμερίσματα. Πήρανε φωτιά. Όταν ο Δημητράκης λέει διαμέρισμα 120000Ε εσείς μην περιμένετε διαμέρισμα όπωε στην Ελλάδα αλλά μια εργατική πολυκατοικία. Είναι σκέτη κοροιδία την οποία σαν μεγαλύτερος γνωρίζω γιατί αλλά για να το σχολιάσω εδώ θα μου πάρει βιβλίο

Αρνητικά

3. τρόφιμα (πανάκριβα τα οπορωκηπευτικά)
4. ρούχα (πανάκριβα και τρομερή κοροιδία όλα κινέζικα)
5. νοσοκομεία (απλώς πέθανες)
6. τελευταία και κυριώτερο.
Οι μαλάκες νεόπλουτοι ουκρανοί που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ’τ’αρχίδια.
Αυτοί παιδιά τα γαμάνε όλα γιατί είναι θρασύτατοι και δεν έχουν δουλέψει μισή μέρα στην ζωή τους και νομίζουν ότι τα μαθαν όλα με την μαλακεία που τους βαράει

Επισκέπτης
σορρυ δημητρακης το ουκρανια μερια μου ακουγεται καλυτερο !!!

παιδι'α η ουκρανία ήταν για μας πολύ καλύτερη χώρα, οι μαλάκες οι ρώσσοι την χαλάσανε με τα κλεψιμαίικα λεφτά που τα σκορπάγανε αβέρτα και οι μαλάκες οι αμερικάνοι που έρχονταν και μετά οι ουκρανοι νομίζανε ότι όλοι η ξένοι είναι τόσο μαλάκες όσο αυτοί...

Επισκέπτης
παιδι'α η ουκρανία ήταν για μας πολύ καλύτερη χώρα, οι μαλάκες οι ρώσσοι την χαλάσανε με τα κλεψιμαίικα λεφτά που τα σκορπάγανε αβέρτα και οι μαλάκες οι αμερικάνοι που έρχονταν και μετά οι ουκρανοι νομίζανε ότι όλοι η ξένοι είναι τόσο μαλάκες όσο αυτοί...

σόρυ πληκτρολογώ γρήγορα κι όταν οι αρχαιολόγοι του μέλοντος ανακαλύψουν τα κειμενά μου θα νομίζουν ότι ήμουν τελείως αγράμματος...

Επισκέπτης
ενα μεγάλο μπράβο και πάλι στους συναγωνιστές  dimitrakis29 & Ιωσήφ Μπλάσκος
για την ομορφη κουβέντα που κάνουν και τος ωραίες εμπειριες τους που μοιράζονται μαζί μας!

όμορφη εμπειρία να σου πω εγώ.
Ήταν ένας φουκαράς στο Φόρουμ και έλεγε για μια θείτσα ονόματι Μαργιό, Μαργκό που της έσκασε λέει 400Ε κι η κακομοίρα θειάκω του αγόρασε κερά από την τσέπη της (που κάνα 2Ε) και την γάμησε με τα κεράκια.
Παιδιά αυτό μου το έχει κάνει η δεύτερη πιο ωραία γυνάικα που έχω δει τόσα χρόνια στην ουκρανία, ένα κοριτσάκι 20 ετών όχι γιατί της έσκασα 400Ε αλλά επειδή με γούσταρε και μ'αγάπαγε...Τι να μιλήσω για εμεπειρίες...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

567$ για μία βραδυά ζητάνε.

Πρέπει να είναι το καλύτερο του Κιέβου. Αλλά 567$ για μία βραδυά είναι απαράδεκτο για Ουκρανία.
Τόσα πληρώνω στο St Moritz.

Αυτές τις ανωμαλίες στην Ουκρανική αγορά δεν τις καταλαβαίνω.

Επισκέπτης

567$ για μία βραδυά ζητάνε.

Πρέπει να είναι το καλύτερο του Κιέβου. Αλλά 567$ για μία βραδυά είναι απαράδεκτο για Ουκρανία.
Τόσα πληρώνω στο St Moritz.

Αυτές τις ανωμαλίες στην Ουκρανική αγορά δεν τις καταλαβαίνω.

άσε τις καταλαβαίνω εγώ...Οι νταβάδες τους επειδή όλοι εκεί είναι δουλάκια έχουν ανάγκες...
Οι νταβάδες τους φίλε μου είναι φαταούληδες σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες

Επισκέπτης
άσε τις καταλαβαίνω εγώ...Οι νταβάδες τους επειδή όλοι εκεί είναι δουλάκια έχουν ανάγκες...

παίδες επειδή η ώρα πέρασε θα την κάνω...
σποκόνι νότσι ή καληνύχτα John- boy που γράφει κάποιος άλλος (ρε πούστη αυτός είναι αρχαίος όπως κι εγώ!)

Επισκέπτης
ναι.και εγω καπως ετσι εμεινα στη Ρωσσια μονιμα.αλλα απο την πρωτη στιγμη που ηρθα ειπα θα μεινω εδω για παντα.τα παντα τα'χω γραψει στο Ρωσσια sex&vodka.φοιτητες με υποτροφιες απο το ΚΚΕ ειχε και εδω.οταν ηρθα οι πιο νεοι ηταν στο 2ο ή 3ο ετος.δεν καταφεραν παντος να προσαρμοστουνε.ουτε ξερω και κανεναν που να πλουτισε.αναπολουσαν ολοι τον παλιο καιρο οπου με 100$ ζουσες 3-4 μηνες....

Εγώ ξέρω Ελληνίδα που είχε ξεκινήσει να σπούδαζει Μόσχα Ιατρική με υποτροφία και μετά το 91 της είπαν να πληρώνεις δίδακτρα. Λέει αυτή που να βρω τα λεφτά..και της λέει ο καθηγητής γιατί δε γίνεσαι πουτανα τόσες υπάρχουν.. Τελικά τα παράτησε και γύρισε πίσω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θετικά:

1. Μουνάρες (ασσύληπτες)
και στη Ρωσσια ολα αυτα ειναι τα ιδια θετικα εκτος απο 2.ταξι θα το ελεγα ακριβο(εξαρταται βεβαια και την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος)δεν παει με το χιλιομετρο αλλα οπως τα συμφωνισεις.εγω παιρνω ταξι μονο οταν ερχομαι Αγια Πετρουπολη.στ'αεροδρομιο με περιμενει ενας γνωστος μου.μου παιρνει 900 ρουβλια (26 ευρω περιπου) και με παει σπιτι μου 30-35 χλμ.περιπου.---7.κοινοχρηστα δεν ξερω αν ειναι ακριβα η φτηνα θα βαλω μονο ποσα πληρωνω και βγαλτε τα συμπερασματα σας.70 τ.μ. σπιτι 3 δωματια (3ατομα γραμενα εγω η κορη μου και η γιδα μου) πληρωνω 3200 ρουβλια το μηνα (95 ευρω περιπου).2ο σπιτι 1 δωματιο 40 τ.μ. (κανεις γραμμενος) πληρωνω 1200 ρουβλια (36 ευρω περιπου).3ο σπιτι 65 τ.μ. 2 δωματια (παλιο σπιτι 3οροφο που τα χτισανε Γερμανοι αιχμαλωτοι μετα τον πολεμο) 1 ατομο γραμμενο (η Τανια η δευτερη γιδα μου) πληρωνω 2550 ρουβλια (75 ευρω περιπου) ολα αυτα χωρις το ρευμα και το σταθερο τηλεφωνο (10 ευρω το μηνα περιπου).ρευμα πληρωνω οσο θελω γιατι το ρολο'ι' ειναι μεσα στο σπιτι και οτι δηλωνω θελω!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θετικά:

1. Μουνάρες (ασσύληπτες)
4.σινεμα εχουν εισοδο 10-12 ευρω το ατομο.-Ελλαδα εχω να παω 100 χρονια και δεν ξερω της τιμες.παντος οπως λεει ο Ιωσηφ καμια σχεση με τα Ελληνικα.το Jam Hall που μου αρεσει περισσοτερο εχει μεγαλους καναπεδες ντιβανια για 2 ατομα--5.ντισκο κλαμπ για μενα ειναι ολα τσαμπα εχω παντου V.I.P καρτες ή με ξερουνε και μπαινω παντου τσαμπα αλλιως εχει εισοδο 300-500 ρουβλια (9-15 ευρω).δηλαδη για να βγει κανεις αν μενει σε διαμερισμα οχι στο κεντρο θελει 600-1000 ρουβλια αν παει σε 2 ντισκο ας πουμε οτι παει με το μετρο πριν της 0.30 (εισητηριο κερμα μισο ευρω).μετα θα γυρισει με ταξι 500-700 ρουβλια αναλογα με την περιοχη (αν ειναι ξενος και ειδηκα νυχτα ζητανε παντα παραπανω) συνολο 1100-3500 αν πιει και λιγακι (ποτα 7-15 ευρω) δηλαδη 33-103 ευρω.για καποιον ειναι φτηνα για καποιον οχι ολα ειναι σχετικα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αρνητικά

3. τρόφιμα (πανάκριβα τα οπορωκηπευτικά)
4. ρούχα (πανάκριβα και τρομερή κοροιδία όλα κινέζικα)
5. νοσοκομεία (απλώς πέθανες)
6. τελευταία και κυριώτερο.
Οι μαλάκες νεόπλουτοι ουκρανοί που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά απ’τ’αρχίδια.
Αυτοί παιδιά τα γαμάνε όλα γιατί είναι θρασύτατοι και δεν έχουν δουλέψει μισή μέρα στην ζωή τους και νομίζουν ότι τα μαθαν όλα με την μαλακεία που τους βαράει
ολα ακριβως τα ιδια!--3.τροφιμα εκτος απο πανακριβα ειναι και ολα βιολογικα μεταλλαγμενα.τρως λαχανο και νομιζεις οτι μασας αλουμηνιο!τα φρουτα ειναι σαν πλαστικα!---4.ρουχα αν ψαξεις μπορεις να βρεις καλα πραγματα σε εκπτωσεις.αλλα θελει παρα πολυ χρονο και υπομονη για ψαξιμο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ ξέρω Ελληνίδα που είχε ξεκινήσει να σπούδαζει Μόσχα Ιατρική με υποτροφία και μετά το 91 της είπαν να πληρώνεις δίδακτρα. Λέει αυτή που να βρω τα λεφτά..και της λέει ο καθηγητής γιατί δε γίνεσαι πουτανα τόσες υπάρχουν.. Τελικά τα παράτησε και γύρισε πίσω...
η ιατρικη οντως μετα το 1991 δεν αφησε κανεναν τσαμπα.το πολυτεχνειο (ειχε πολλους Ελληνες)και κατι αλλες σχολες της υποτροφιες της αφησανε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εδω παντος στην Ρωσσια οι νταβατζηδες ειναι ειδος προς εξαφανιση.οι κοπελες στα σαλον ειναι απλες φοιτητριες ή 25-30αρες χωρισμενες με παιδι.που απλως εκει πηγαινουν και δουλευεουν.γραψε μας Ιωσηφ για τα σαλον του Κιεβου αν ξερεις πληροφωριες.δες στο Russia sex&vodka που εχω γραψει για τα σαλον που εχω παει και εγω και ο Νεαρχος εχουμε βαλει και φωτο απο κοπελες που δουλευουν εκει.γιατι ενω η ζωη στο Κιεβο ειναι πιο φτηνη τα σαλον ειναι τοσο ακριβα?κανονικα πρεπει να ειναι πολυ φτηνοτερα απο την Αγια Πετρουπολη.γραψε μας αν ξερεις ποιο ειναι το καλητερο απο θεμα τιμης ποιοτητας.

Επισκέπτης

Απο Καζακστάν ξέρει κανείς τίποτα; Θα πάει ένα φιλαράκι να συναντήσει μια γκόμενα που γνώρισε απ το ιντερνετ..Θα γυρίσει ή θα τον φάνε λάχανο; Πάντως απο αεροπορικά εισητήρια δε λέει θα του ρθει κανα 800-900ρι δεν έχει απευθείας μέσω Τουρκίας θα πάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom