Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
γενικα ειστε ικανοποιημενοι απο τη ζωη σε Ρωσια και Ουκρανία? Ρωταω αυτο επειδη ειδαμε οτι η Αμερικη επεσε και εσπασε επιτελους το κεφαλι της και η ελευθερη αγορα την επιασε και την σοδομισε τελικά μεχρι αηδιας.

Επειδη σιγουρα μας βλεπουν και απο Αμερική και νομιζω οτι αρκετοι θα ηθελα ν αν φυγουν απο αυτη την χωρα. Ηξερα μια Αμερικανα που ηθελε τουλαχιστον. Γι αυτο κανω τετοια χαζη ερωτηση...

Επισκέπτης
γενικα ειστε ικανοποιημενοι απο τη ζωη σε Ρωσια και Ουκρανία? Ρωταω αυτο επειδη ειδαμε οτι η Αμερικη επεσε και εσπασε επιτελους το κεφαλι της και η ελευθερη αγορα την επιασε και την σοδομισε τελικά μεχρι αηδιας.

Επειδη σιγουρα μας βλεπουν και απο Αμερική και νομιζω οτι αρκετοι θα ηθελα ν αν φυγουν απο αυτη την χωρα. Ηξερα μια Αμερικανα που ηθελε τουλαχιστον. Γι αυτο κανω τετοια χαζη ερωτηση...

Αμ! τώρα έθεσες την ερώτηση! Αυτοί οι μαλάκες οι Αμερικάνοι χαλάσανε την Ουκρανία! Αυτοί είναι δημητράκη που μας γαμήσανε εδώ σαν ξένοι όσον αναφορά τις γκόμενες! Παιδιά τέτοιυς μαλάκες δεν έχω ξαναδει! Μιλάμε η μαλακεία σσυυυυυυύνεφο!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ιωσηφ και Δημτρακι σας βγαζω το καπελο για τις γνωσεις σας. Κυριολεκτικα Ουκρανορωσολογοι !  :thumbsup:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Αμ! τώρα έθεσες την ερώτηση! Αυτοί οι μαλάκες οι Αμερικάνοι χαλάσανε την Ουκρανία! Αυτοί είναι δημητράκη που μας γαμήσανε εδώ σαν ξένοι όσον αναφορά τις γκόμενες! Παιδιά τέτοιυς μαλάκες δεν έχω ξαναδει! Μιλάμε η μαλακεία σσυυυυυυύνεφο!
το ξερω οτι ειναι ζωα αυτοι οι πουστηδες δεν ξερουν να συμπεριφερθουν σε γυναικα

Επισκέπτης
το ξερω οτι ειναι ζωα αυτοι οι πουστηδες δεν ξερουν να συμπεριφερθουν σε γυναικα

μωρέ τους γλύφανε και τ'αρχίδια ...
κοιτάχτε είχα έναν μπάρμπα πάλαι ποτέ ιδιοκτήτη κλωστουφαντουργίας στην Νέα Ιωνία ονόματο Σπύρο Π.
έλεγε νεαρός όταν ήμουν "οι γυναίκες θέλουν ξύλο και γαμίσι!"
έλεγα από μέσα μου τι μαλακείες τώρα τσαμπουνάει αυτός, τι είμαι εγώ ο τζέικ λαμότα?
Παιδιά δυστυχώς ύστερα από 30 χρόνια κατάλαβω πόσο δίκαιο είχε...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ρε συ που θέλω να καταλήξω:

οι πουτάνες είτε ελληνίδες είναι, ούτε ουκρανίδες είτε κινέζες θέλουν σφαλιάρες!
αλλά γαμώ την πουτάνα μου η άλλη να πεθάνει ο άνδρας και να μην πάει στην κηδεία γιατί μπεκρούλιαζε και γαμιόταν με τον γκόμενο ρε παιδιά στην ελλάδα τέτοιο πράμα δεν έχω δει.
υπομονή μέχρι να βγάλω καμια φωτό κι εγγυώμαι ότι μόλις δεις μοθνίη όρεξίς σου θα επιστρέψει!

Σώπα μωρέ που θέλουν σφαλιάρες.
Χέστηκα που παθαίνει ο άντρας της και αυτή γαμιέται με άλλον. Καλά κάνει. Ο μαλάκας που ψόφησε δεν ήξερε ότι ήταν πουτάνα η κυρία. Αν ήταν μαλάκας και πήγε και τη παντρεύτηκε τι να του κάνουμε τώρα ;

Οι πουτάνες προσφέρουν το κορμί τους επί πληρωμής. Ξέρουμε τι είναι, ξέρουμε τι κάνουν, ξέρουμε και γιατί το κάνουν. Και επίσης και αυτές ξέρουν τι θέλουμε.
Στον αγοραίο έρωτα υπάρχει ειλικρίνεια παρόλο που φαίνεται το αντίθετο.
Η κυρία δεν κρύβει ότι είναι πουτάνα, στο λέει κατάμουτρα. Ούτε εσύ κρύβεις ότι θέλεις να τη γαμήσεις και τίποτα άλλο.
Αυτή η ειλικρίνεια είναι πολύ «ευγενής», αριστοκρατική θα έλεγα.
Ζυγίζεις ποιότητα και τιμή, βλέπεις το value for money που λέμε και κάνεις τη κίνησή σου. Όλα τα άλλα είναι παπαριές.

Όποιος ερωτεύεται πουτάνα είναι μαλάκας.
Όποιος παντρεύεται πουτάνα είναι δύο φορές μαλάκας.
Και όποιος γαμάει μόνο 5 γυναίκες στη ζωή του (4 γκόμενες όσο ήταν μικρός, και μετά τη γυναίκα του) είναι τρεις φορές μαλάκας.

Το δικό μου χόμπι λοιπόν είναι αυτό. Συνεχής έλεγχος αγοράς. Βλέπω που υπάρχει ποιότητα και ποσότητα και κοιτάω τις τιμές. Και εκεί που βλέπω τη καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής κανονίζω ταξιδάκι όταν έχω όρεξη, είπαμε, χόμπι είναι, όχι επάγγελμα.

Να είναι καλά λοιπόν ο φίλος Δημητράκης και ο vonmakoulis για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έχουν δώσει. Μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συναγωνιστές που κατά καιρούς δίνουν έγκυρες πληροφορίες. Είμαστε πολύ τυχεροί που βρήκαμε ένα συναγωνιστή Ουκρανολόγο, Πραγματικά μας έλλειπες Ιωσήφ.

Επισκέπτης
Σώπα μωρέ που θέλουν σφαλιάρες.
Χέστηκα που παθαίνει ο άντρας της και αυτή γαμιέται με άλλον. Καλά κάνει. Ο μαλάκας που ψόφησε δεν ήξερε ότι ήταν πουτάνα η κυρία. Αν ήταν μαλάκας και πήγε και τη παντρεύτηκε τι να του κάνουμε τώρα ;

Οι πουτάνες προσφέρουν το κορμί τους επί πληρωμής. Ξέρουμε τι είναι, ξέρουμε τι κάνουν, ξέρουμε και γιατί το κάνουν. Και επίσης και αυτές ξέρουν τι θέλουμε.
Στον αγοραίο έρωτα υπάρχει ειλικρίνεια παρόλο που φαίνεται το αντίθετο.
Η κυρία δεν κρύβει ότι είναι πουτάνα, στο λέει κατάμουτρα. Ούτε εσύ κρύβεις ότι θέλεις να τη γαμήσεις και τίποτα άλλο.
Αυτή η ειλικρίνεια είναι πολύ «ευγενής», αριστοκρατική θα έλεγα.
Ζυγίζεις ποιότητα και τιμή, βλέπεις το value for money που λέμε και κάνεις τη κίνησή σου. Όλα τα άλλα είναι παπαριές.

Όποιος ερωτεύεται πουτάνα είναι μαλάκας.
Όποιος παντρεύεται πουτάνα είναι δύο φορές μαλάκας.
Και όποιος γαμάει μόνο 5 γυναίκες στη ζωή του (4 γκόμενες όσο ήταν μικρός, και μετά τη γυναίκα του) είναι τρεις φορές μαλάκας.

Το δικό μου χόμπι λοιπόν είναι αυτό. Συνεχής έλεγχος αγοράς. Βλέπω που υπάρχει ποιότητα και ποσότητα και κοιτάω τις τιμές. Και εκεί που βλέπω τη καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής κανονίζω ταξιδάκι όταν έχω όρεξη, είπαμε, χόμπι είναι, όχι επάγγελμα.

Να είναι καλά λοιπόν ο φίλος Δημητράκης και ο vonmakoulis για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έχουν δώσει. Μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συναγωνιστές που κατά καιρούς δίνουν έγκυρες πληροφορίες. Είμαστε πολύ τυχεροί που βρήκαμε ένα συναγωνιστή Ουκρανολόγο, Πραγματικά μας έλλειπες Ιωσήφ.

να εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι: με τον όρο πουτάνα δεν αναφέρομαι σε ιερόδουλες. Αυτές την δουλειά τους κάνουνε όποιος γουστάρει πάει, όποιος γουστάρει δεν πάει.
Αναφέρομαι σε ανειλικρινής φιλοχρήματες ψεύτρες γυναίκες που δεν κρατούν λόγο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ιωσηφ......να βαζεις εισαγωγικα στο "πουτανες" αναλογα πως το εννοεις για να ξερουμε αν πρεπει να παρεξηγηθουμε ή οχι :P

(παντως ειναι πολυ ωραιος ο τροπος που γραφεις, πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λες και εχεις ωραιο στυλακι :) ευγε....)

υ.γ. μου κανει εντυπωση που ενω "κραζεις" καποιο κοσμο δεν εχει κανεις τα @@δια να κανει το μαγκα οπως κανουν αλλου ;)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ιωσηφ......να βαζεις εισαγωγικα στο "πουτανες" αναλογα πως το εννοεις για να ξερουμε αν πρεπει να παρεξηγηθουμε ή οχι :P

Έχει δίκιο η μουνίτσα. Σε αυτό το σάιτ τον όρο πουτάνες τον εννοούμε κυριολεκτικά.

Επισκέπτης

(παντως ειναι πολυ ωραιος ο τροπος που γραφεις, πολυ ενδιαφεροντα αυτα που λες και εχεις ωραιο στυλακι :) ευγε....)

υ.γ. μου κανει εντυπωση που ενω "κραζεις" καποιο κοσμο δεν εχει κανεις τα @@δια να κανει το μαγκα οπως κανουν αλλου ;)

βρε πουλάκι μου σε ευχαριστώ,
ειδικά από εσένα είχα ήδη και σκοπό να ζητήσω συγνώμη γιατί την πρώτη φο΄ρα που άνοιξα το Thread είπα και κάποια άσχημα λόγια στα ρώσικα γιατί με είχαν πρήξει κάποιοι και μετά αντελήφθην ότι είσαι κοπέλα.
ειλικρινά συγνώμη. Δυστυχώς στον κόσμο όπως υπάρχουν παλιάνθρωποι άνδρες υπάρχουν και γυναίκες γι'αυτό και αναγκάζομαι και λέω αυτά που λέω...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
βρε πουλάκι μου σε ευχαριστώ,
ειδικά από εσένα είχα ήδη και σκοπό να ζητήσω συγνώμη γιατί την πρώτη φο΄ρα που άνοιξα το Thread είπα και κάποια άσχημα λόγια στα ρώσικα γιατί με είχαν πρήξει κάποιοι και μετά αντελήφθην ότι είσαι κοπέλα.
ειλικρινά συγνώμη. Δυστυχώς στον κόσμο όπως υπάρχουν παλιάνθρωποι άνδρες υπάρχουν και γυναίκες γι'αυτό και αναγκάζομαι και λέω αυτά που λέω...

με εκραξες στα ρωσικα και δεν το πηρα χαμπαρι???? χαχαχααχχααχαχ

δεν το ξερα να σου πω κανα μπινελικακι τουρκικο :2funny:

νο προμπλεμ βρε :) οταν μπηκα εδω ηξερα οτι δεν μπηκα στο
απλα εγω τουλαχιστον τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα αυτα που γραφεις γιατι εχω συναναστραφει πολλα ατομα απο ολα σχεδον τα ανατολικα κρατη και συγκλινουν αρκετα οι αποψεις μου με τις δικες σου.......επισης σε βρισκω αρκετα αντικειμενικο και κυριως οχι λιγουρη :) κατι το οποιο σπανιζει....και σε ανεβαζει πολυ στα δικα μου ματια τουλαιχστον :2funny:

υ.γ. και επιμενω στα περι μαγκιας ;) οσοι κανουν τους μαγκες προφανως σε σενα και το δημητρακη και κανα δυο ακομα το βουλωνουν γιατι δεν τους παιρνει......

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Ιωσήφ μια φαινομενικά "ασχετη" ερώτηση. το όνομα σου είναι εβραικό και το μπλάσκος παραφθορά σλάβικη η κάτι τέτοιο. Ρωτάω απλώς από απλή περιέργεια τίποτα περισσότερο.

Επίσης, επειδή το θρεντ έχει πιάσει φωτιά ίσως θα πρέπει να εφαρμόσουμε λίγο δημοκρατικό συγκεντρωτισμό -να μαζεύει κάποιος τις ερωτήσεις και να τις οργανώνει ανά θέμα για να μην αναγκάζεσαι και εσύ να γράφεις για κάθε χαζή ερώτηση και να χάνεται η ροή.

casablancas

Επισκέπτης
Ιωσήφ μια φαινομενικά "ασχετη" ερώτηση. το όνομα σου είναι εβραικό και το μπλάσκος παραφθορά σλάβικη η κάτι τέτοιο. Ρωτάω απλώς από απλή περιέργεια τίποτα περισσότερο.

Επίσης, επειδή το θρεντ έχει πιάσει φωτιά ίσως θα πρέπει να εφαρμόσουμε λίγο δημοκρατικό συγκεντρωτισμό -να μαζεύει κάποιος τις ερωτήσεις και να τις οργανώνει ανά θέμα για να μην αναγκάζεσαι και εσύ να γράφεις για κάθε χαζή ερώτηση και να χάνεται η ροή.

casablancas

χε,χε έχεις ακούσει που λέει έλλην πολίτης μουσουμάνος το θρήσκευμα? έ κάπως έτσι...εντάξει επειδή οι μικρότεροι δεν τα πιάνετε κι όλα πλάκα σου κάνω...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά, από τα καλύτερα θρεντ του φόρουμ!

Συγχαρητήρια στους 2 συνομιλητές! Για τη σοβαρότητα και τη σεμνότητα!

Το διαβάζω από καθαρό ακαδημαϊκο ενδιαφέρον και με συνεπαίρνει σαν μυθιστόρημα (που δεν είναι ευτυχώς ή δυστυχώς)...

Μπράβο και πάλι!

Επισκέπτης
Παιδιά, από τα καλύτερα θρεντ του φόρουμ!

Συγχαρητήρια στους 2 συνομιλητές! Για τη σοβαρότητα και τη σεμνότητα!

Το διαβάζω από καθαρό ακαδημαϊκο ενδιαφέρον και με συνεπαίρνει σαν μυθιστόρημα (που δεν είναι ευτυχώς ή δυστυχώς)...

Μπράβο και πάλι!

φίλε μου,
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δυστυχώς ότι γράφω δεν μου τα έχουν πει, ακούσει μπλα-πλα μπλα. Έχουν συβεί σε μένα τον ίδιο.  Πρέπει να αναφέρω κάτι για πρώτη φορά
Ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου ήταν Ουκρανός και ήταν γυναίκα.
Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ¨στην ζωή μου και πάλι ήταν ουκρανός και πάλι γυναίκα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

εγω ναι!δεν το μετανιωσα ποτε που εφυγα απο την Ελλαδα και γλυτωσα απο τη  :bigdick: και τη Φυλης.τα αρνητικα της Αγιας Πετρουπολης ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι 1.ο καιρος που ειναι φριχτος!πιο σκατα δεν γινεται!και 2.η ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕς ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!αυτο τελος παντον υποφερεται.--για καποιον ξενο (ειδηκα Ελληνα) τα θετικα ειναι το μουνι!υπαρχει παντου παρα πολυ και φτανει για ολους!Τα αρνητικα ειναι 1.τα διαμερισματα τα ΕΝΟΙΚΙΑ ΦΩΤΙΑ 600 ευρω το φτηνοτερο διαμερισμα 1 δωματιου 35-40 τετραγωνικα σχετικα κοντα σε σταση του μετρο εννοειται οχι κεντρο.2. η ΒΙΖΑ ενας πεδευεται παρα πολυ για να βγαλει βιζα.και μετα οταν ερθει μεσα σε 3 μερες πρεπει να παει στο αλλωδαπων να κανει Ρεγκιστρατσια.γενικα πολυ πεδεμα!και τελος οι γκομενες εχουνε ξυπνισει πια.αν θες να εχεις πολλες και να μη της κυνηγας πρεπει να εχεις (καλητερα δικο σου) διαμερισμα και εννοειται αυτοκηνιτο.αλλιως θα εχεις 1 το πολυ 2.----γραψε και συ Ιωσηφ αν μπορεις τα θετικα και τα αρνητικα της Ουκρανιας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οσο για τους Αμερικανους που αναφεραται πιο πανω ουτε για σκατα δεν κανουνε!ειναι οι πιο κακοντυμενοι ανθρωποι που εχω δει!κυκλοφωρουνε δε με κατι τεραστια κινητα του προηγουμενου αιωνα :2funny:και δεν χαλανε ιδιεταιρα λεφτα!οταν λεω για ξενους που χαλαγανε την πιατσα μιλαω κατ'αρχην για Ιταλους(ευτυχως εχουν το καλο και βρισκουν μια σταματανε να καμακωνουν και καθονται μαζι της σα μαλακες.οι Ισπανοι ειναι λιγο πιο κυριλε λιγοτερο την παιφτουν.γενικα οι ξενοι εδω τα καλοκαιρια κανανε μεγαλο κακο.εδω μας σωζει οτι οι Ρωσσοι ειναι πιο ψωφιοι απο τους Ουκρανους!σκεψου Ιωσηφ τι ζωα ειναι οι Ρωσσοι!αν σκεφτεις οτι οι μαλακες Ουκρανοι που ειναι για τα μπαζα εδω θεωρουνται σεξουαλικοι αντρες!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
ενα μεγάλο μπράβο και πάλι στους συναγωνιστές  dimitrakis29 & Ιωσήφ Μπλάσκος
για την ομορφη κουβέντα που κάνουν και τος ωραίες εμπειριες τους που μοιράζονται μαζί μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom