ρε συ που θέλω να καταλήξω:
οι πουτάνες είτε ελληνίδες είναι, ούτε ουκρανίδες είτε κινέζες θέλουν σφαλιάρες!
αλλά γαμώ την πουτάνα μου η άλλη να πεθάνει ο άνδρας και να μην πάει στην κηδεία γιατί μπεκρούλιαζε και γαμιόταν με τον γκόμενο ρε παιδιά στην ελλάδα τέτοιο πράμα δεν έχω δει.
υπομονή μέχρι να βγάλω καμια φωτό κι εγγυώμαι ότι μόλις δεις μοθνίη όρεξίς σου θα επιστρέψει!
Σώπα μωρέ που θέλουν σφαλιάρες.
Χέστηκα που παθαίνει ο άντρας της και αυτή γαμιέται με άλλον. Καλά κάνει. Ο μαλάκας που ψόφησε δεν ήξερε ότι ήταν πουτάνα η κυρία. Αν ήταν μαλάκας και πήγε και τη παντρεύτηκε τι να του κάνουμε τώρα ;
Οι πουτάνες προσφέρουν το κορμί τους επί πληρωμής. Ξέρουμε τι είναι, ξέρουμε τι κάνουν, ξέρουμε και γιατί το κάνουν. Και επίσης και αυτές ξέρουν τι θέλουμε.
Στον αγοραίο έρωτα υπάρχει ειλικρίνεια παρόλο που φαίνεται το αντίθετο.
Η κυρία δεν κρύβει ότι είναι πουτάνα, στο λέει κατάμουτρα. Ούτε εσύ κρύβεις ότι θέλεις να τη γαμήσεις και τίποτα άλλο.
Αυτή η ειλικρίνεια είναι πολύ «ευγενής», αριστοκρατική θα έλεγα.
Ζυγίζεις ποιότητα και τιμή, βλέπεις το value for money που λέμε και κάνεις τη κίνησή σου. Όλα τα άλλα είναι παπαριές.
Όποιος ερωτεύεται πουτάνα είναι μαλάκας.
Όποιος παντρεύεται πουτάνα είναι δύο φορές μαλάκας.
Και όποιος γαμάει μόνο 5 γυναίκες στη ζωή του (4 γκόμενες όσο ήταν μικρός, και μετά τη γυναίκα του) είναι τρεις φορές μαλάκας.
Το δικό μου χόμπι λοιπόν είναι αυτό. Συνεχής έλεγχος αγοράς. Βλέπω που υπάρχει ποιότητα και ποσότητα και κοιτάω τις τιμές. Και εκεί που βλέπω τη καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής κανονίζω ταξιδάκι όταν έχω όρεξη, είπαμε, χόμπι είναι, όχι επάγγελμα.
Να είναι καλά λοιπόν ο φίλος Δημητράκης και ο vonmakoulis για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έχουν δώσει. Μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους συναγωνιστές που κατά καιρούς δίνουν έγκυρες πληροφορίες. Είμαστε πολύ τυχεροί που βρήκαμε ένα συναγωνιστή Ουκρανολόγο, Πραγματικά μας έλλειπες Ιωσήφ.