Ιωσηφ δαβαζω με πολυ ενδιαφερον το forum που ανοιξες.οντως οι Ουκρανοι ειναι πολυ πιο φιλικοι απο τους Ρωσσους.θα ελεγα οτ ειναι πολυ πιο εργατικοι σαν λαος.και ειναι θα ελεγα πιο γρηγοροι απο τους Ρωσσους που ειναι πολυ αργοι.αυτο που δεν μου αρεσει στους Ουκρανους ειναι οτι ειναι πολυ γλιωδεις τυποι.και θα ελεγα πιο φυλαργιροι απο τους Ρωσσους που ειναι παρα πολυ τσιγγουνιδες.εδω που ειμαι εχει παρα πολλες Ουκρανεζες.εχουνε δε ενα κομπλεξ απεναντι στης Ρωσσιδες.ειδηκα οι ανατολικες Ουκρανεζες που δεν διαφερουνε σε τιποτα απο της Ρωσσιδες εμφανησιακα.νιωθουνε πολυ υποτημιτικα γιατι ειναι Ρωσσιδες και ειναι σαν λαθρομεταναστες στην ιδια τη Ρωσσια.και δεν μπορουνε να βρουνε μια καλη δουλεια σε μια εταιρια να κονομανε 800-1100 ευρω το μηνα.και το μονο που μπορουνε να δουλεψουν ειναι πωλητριες ή σερβιτορες για 600-700 περιπου το μηνα....
Φίλε μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,
έχω την εντύπωση ότι οι καταπληκτικοί αυτοί άνθρωποι (Ρώσσοι-Ουκρανοί) είναι το ίδιο....γενναιώδοροι. Μια σημείωση βέβαια. Υποθέτω το ίδιο και στην Ρωσσία εδώ οι γκόμενες μόλις ξεπορτίσουν λιγάκι, στον 2ο , 3ο γκόμενο ασ πούμε, έχουν την απαίτηση ο γκόμενος να τους κάνει όλα τα έξοδα. Ο πρώτος γκόμενος που θα τους την πέσει στο σχολείο θα γαμήσει τσάμπα. Οι υπόλοιποι προοδευτικά θα αρχίσουν να πληρώνουν από μπύρες, ντίσκο. παντελόνια, γούνες μέχρι ..αμάξι.Βλέπουν τις άλλες θρασύτατες λιμασμένες καρίόλες που έχουν έρθει από το χωριό και ζητάνε τα πάντα.
Επίσης άλλη παρατήρηση: Οι Ουκρανοί είναι τρομερά πεισματάρηδες και ανθεκτικοί στην φτώχια. Ήτοι: η πουτάνα θα σου πει μια τιμή υψηλή ξέρω γω 200Ε. Της λες 150. ΟΧΙ εκεί θα επιμείνει. Πρόσεξε θα φύγει για κάνα δυο βραδυές χωρίς κανένα πελάτη! Εκεί αμέτι Μωχαμέτη να πάρει ότι αυτή έχει ζητήσει!
Δε'υτερον γι' αυτούς που ενδιαφέρονται πιο σοβαρά. Συναντάς μια μαλάκω που δεν έχει στον ήλιο μοίρα κι ούτε δεύτερο βρακί. Θα σου πρήξει τα αρχίδια! Θέλω έτσι κι έτσι κι έτσι...Είναι σαν να βγάζω εγώ 1500Ε το μήνα και να'χω την απαίτηση να έχω όχι γιωτ αλλά αεροπλανοφόρο¨!
Παρατήρηση: Χωρίς παρεξήγηση. Στην Μόσχα πρέπει να πέφτει μεγάλη αγαμία διότι τους χαλάσανε κι αυτοί οι μαλάκες οι Ρωσσιανοί που ανεβάζανε κορίτσια με την σέσουλα κάθε σαββατοκύριακο για να γαμήσουν με 700Ε!
Δεύτερη παρατήρηση¨πάλι σε Μόσχες, Πετρουπόλης κλπ. Πρέπει νε έχουν ξεμείνει απο΄μουνί διότι βλέπω σε σάιτ Νιγηριανές πουτάνες! Που στην Μόσχα!
Προχωρώ: κοίτα κατ'εμέ όλοι αυτοί γενικώς από τον καύκασο είναι η ίδια περίπου φυλή και διαφέρουν ως προς το θρήσκευμα. Εμένα κάνα δυο φορές οι Τσετσένοι που γίναν κάτι φάσεις στην Ντίσκο έχουν έρθει να με βοηθή σουν νομίζοντας ότι ήμουν δικο΄ς τους (ξέρεις από τα μαλλιά). Ενώ παλιά ήταν παράδεισος ησυχίας, μόνο οι μεθυσμένοικάναν μαλακέιες, εδώ και κάνα δυο χρόνια κάθε μέρα ακούω για μαχαιρο-πιστολίδια.
Κόιτα τα 1000-1100Ε το μήνα για εδώ είναι παπαριές. Εδώ φίλε μου με 150-200 και νομίζουν ότι είναι η βασίλισσα του σαββά κάτσε να πάρουν 1000 ! Γενικά βέβαια δεν ξέρω εκείνο που ξέρω είναι ότι τα ποσά αυτά είναι απάτη και ξαναγυρνούν στην τσέπη...αυτού που τα'δωσε.
Φίλε μου υπάρχει τρομερή αγαμία στην Ελλάδα. Διάβαζα κάπου στο Φόρουμ πληρώνουν λέει 50Ε στο στριπτιζ μια γκόμενα που τρίβεται πάνω σου για να στον παίξει! Κια φεύγουν με κάτι λογαριασμούς 300-400Ε!!! ΕΛΕΟΣ! Βρε μαλάκες άμα ήταν να τον παίξετε δεν τον παίζατε και μόνοι σας! Μ'αυτά τα λεφτά οπουδήποτε έχω πάει σε στριπ τιζ Ισραήλ, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ταυλάνδη γαμάς! Στην γαμημένη την ελλάδα οι πούστηδες σας κλέβουν και σας βάζουν να τον παίζετε!
έτερος διάβαζα: "πλήρωσα λέει 400Ε και γάμησα την Ροξάνα κλπ μουνάρα κλπ". Βλέπω στις φωτογραφίες μια θείτσα καμιά τριαντα-πενταριά και βάλε...
Ε με τέτοιες μαλακείες πως να μην έχει πάει η τιμή του μουνιού στα ύψη? Όλοι οι απανταχού μαλάκες (από χωριό)είτε έλληνες είναι, είτε ουκρανοί, είτε κινέζοι μόλις πιάσουν λεφτά στα χέρια τους πάνε να τα σκάσουν...
Τι να πω...
φιλικά Ιωσήφ