Παιδια εγω θα πω τα εξης για να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις και λαθος ονειρα.
Τα περισσοτερα εχουν ηδη ειπωθει εδω περα αλλα τα συνοψιζω.
Πρωτα διευκρινιζω εξ αρχης οτι Ουκρανια δεν εχω παει ποτε μου ουτε Ουκρανεζα γκομενα ειχα ποτε μου, ουτε σε στουντιος-μπουρδελα εχω παει ποτε, εχω ομως πολλες συναναστροφες με χωρες του ανατολικου μπλοκ, και απο διαφορα κοινωνικα στρωματα, εξαιτιας του φιλικου μου περιβαλλοντος, του χομπυ μου και απο τα στριπτιτζαδικα.
Παρ' ολα αυτα δεν θεωρω τον εαυτο μου σε καμια περιπτωση ειδικο ή κατι τετοιο, και σιγουρα δεν ειμαι.
Εχω επισκεπτει δε και ο ιδιος ολες τις χωρες του ανατολικου μπλοκ πλην Ουκρανιας, Εσθονιας, Μολδαβιας.
Επεισης επειδη για πολλα χρονια δεν φιλοδοξουσα να βγαλλω καποια γκομενα απο αυτες τις συναναστροφες μου εχω την πολυτελεια να εχω παρατηρησει διαφορα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια.
Σας λεω λοιπον τα εξης. Καμια γκομενα νεα και ωραια ειτε Ουκρανεζα ειτε Ρωσσιδα ειτε Ρουμανα ειτε οτιδηποτε αλλο δεν εχει κανενα λογο να καψουρευτει ενα μεσηλικα μετριο εμφανισιακα Ελληνα, πολυ δε περισσοτερο επειδη το τι θεωρειται σεξυ στην Ελλαδα δεν εχει καμια σχεση με τι θεωρειται σε αυτες τις χωρες. (Κατι για γυφτικο DNA που ειπωθηκε?)
Καμια απο τις κοπελιτσες που δεν εχουν να φανε και εχουν ζησει καταστασεις που εμεις δεν μπορουμε ουτε να διανοηθουμε δεν εχει αθωο μυαλο. Μια Ελληνιδα μπορει να <<σπασει>> αμα καψουρευτει, αυτες ξεχαστε το. Δηλαδη αμα ειναι κανεις ωραιο παιδι νεο με στυλ κτλ κτλ και τυχει να τον ερωτευτουν μπορει να του κατσουν κανα δυο φορες αλλα μετα θα την κανουν για αλλες πολιτειες.
Για ολους τους υπολοιπους ειτε σε παιρνει και γουσταρεις να γινεις χορηγος ειτε το ξεχνας εξ αρχης.
Απο κει και περα αν ειναι να παει κανεις σε καποια απο αυτες τις χωρες θα σας πω τι θα εκανα εγω και θα εξηγησω γιατι
-Θα πηγαινα ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ με αμαξι και ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ Μερσεντες. Το ιδανικοτερο CLS.
-Θα πηγαινα οποσδηποτε με αλλον ενα ή δυο Ελληνες, και θα ελεγα οτι εχω ανεβει για <δουλειες>
-Θα δηλωνα (ειδικα για οσους ειναι ανω των 30) οτι ειμαι προσφατα χωρισμενος, αλλα ΧΩΡΙΣ παιδια.
Γιατι
-Το πρωτο δηλωνει οτι εισαι excecutive
-Το δευτερο επειβεβαιωνει πως εχεις παει οντως για δουλειες, οι πουτανες γνωριζουν πολυ καλα πως μονος δεν πας ποτε για δουλειες.
-Το τριτο επειδη αν εισαι +30 ανυπαντρος ειναι δειγμα ηττοπαθιας για αυτες. Κανενας ανατολικος της προκοπης δεν μενει ανυπαντρος σε αυτη την ηληκια. Ενω αν εισαι προσφατα χωρισμενος μοιαζεις το ιδανικο θυμα.
Τα παραπανω ειναι ενδεικτικα του πως σκεφτονται και αν θελεις να εχεις ελπιδες να γαμησεις χωρις να γινεις χορηγος και χωρις να γινεις μεταναστης
πρεπει να σκεφτεσαι αντιστοιχα.