ναι.και εγω καπως ετσι εμεινα στη Ρωσσια μονιμα.αλλα απο την πρωτη στιγμη που ηρθα ειπα θα μεινω εδω για παντα.τα παντα τα'χω γραψει στο Ρωσσια sex&vodka.φοιτητες με υποτροφιες απο το ΚΚΕ ειχε και εδω.οταν ηρθα οι πιο νεοι ηταν στο 2ο ή 3ο ετος.δεν καταφεραν παντος να προσαρμοστουνε.ουτε ξερω και κανεναν που να πλουτισε.αναπολουσαν ολοι τον παλιο καιρο οπου με 100$ ζουσες 3-4 μηνες....
Κοίτα λυπάμαι που το λέω αλλά κάθε πέρσι και καλύτερα. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και όλοι οι Ουκρανοί εκτός από τα μυξομαλακισμέναπου είναι 18 χρονών και κάτι ψωλόβιες 35άρες που τώρα τον αρπάζουνε και παίρνουνε τηλεόραση flat screen kκαι κάτι μαλακείες.
Επίσης τα μαχαιρο-πιστολίδια που έχω γράψει αλλού είναι εξ'αιτίας αυτής της καταστάσεως. Άντε να σε κόψει ο άλλος ο μαλάκας για να πάρει παπούτσια ADIDAS! Οι Ουκρανοί ήταν μαλάκες που ήταν μαλάκες αλλά για να λέμε τα σύκα-σύκα ΟΛΕΣ-μα ΟΛΕΣ αυτές οι μαλακείες έχουν έρθει από τους Ρωσσιάνους!
Επίσης τα λεφτά που λες 1000Ε-2000-300)Ε το μήνα σόρυ αλλά είναι μαλακείες¨:
Ήτανε μια ψωλαρχίδο εδώ απ'το Ντανμπάς (καλά τώρα ήρθε κι έδεσε...) Η γαμιόλα είχε έναν αδερφό προκομένο, όλη μέρα στην βόντκα ξέρεις τώρα εσύ. Αρχίζει το τροπάρι θα πάωστην Μόσχα εκεί πληρώνουν 1500Ε στην οικοδομή, θα δουλέψω 6 μήνες κλπ, κλπ. Άσε τις μαλακείες και κάτσε φρόνιμα τίποτα αυτός...
ηΘικόν δίδαγμα¨: Πήγε τον είχανε για σκλάβο, δούλευε 20! ώρες την ημέρα, έπεσε από την σκαλωσιά έσπασε το πόδι του και τον στείλανε πίσω με 1500 αρχίδια.
Για τις ψωλιέγκες που αναφέρεσαι πάλι με 2000Ε-3000Ε. Κοίτα χωρίς να είμαι εκεί αλλά γνωρίζοντας το σύστημα από εδώ να τι γίνεται¨: Δουλεύουν στον εργοδότη Α παίρνουν 2000Ε, παίρνουν δάνειο από την τράπεζα Χ που όλως συμπτωματικώς είναι του Α, αγοράζουν μια τηλεόραση από την εταιρία Χ που πάλι συμπτωματικώς είναι του Α, πληρώνουν δόσεις 300Ε τον μήνα για την τηλεόραση που ο Α έχει αγοράσει από τους κινέζους για 100Ε!, νοικιάζουν ή αγοράζουν σπίτι από την εταιρία του Ζ του Α πάλι για 1500Ε το μήνα , ψωνίζουν από το σούπερμάρκετ του Α και στο τέλος τους μένει ένα αρχίντι! Η κάθε μαλάκω δεν έχει κάνα πρόβλημα διότι βλήτο ήταν, βλήτο θα παραμείνει. Το πρόβλημα είναι με μας τους ξένους που ξέρουμε τον Α όταν έμενε σε διαμέρισμα ενός δωματίου στην Σουιάσκα και λέμε αγαπητέ Α είσαι μεγάλος φαταούλας, τα'χεις ξεσκίσεις τα δουλάκια, μην μας ξεσκίζεις κι εμάς γιατί στο τέλος θα σου γαμήσουμε το πρέκιπαλιομαλάκα...
Από τους συντρόφους ναι έχεις δίκαιο η του κομματος ήταν πιο πολύ ιδεαλιστές. εκείνοι που κάναν τις μεγάλες λαμογιές ήταν οι σύντροφοι???? του ΣΑ.ΠΟΚ ειδικά όσοι ήσαν οπισθογεμείς. ¨οσοι δεν κονομήσανε εδώ γενικά πάντως στην ελλάδα διοριστήκανε σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Δημαρχεία, νοσοκομεία κλπ,κλπ εκτός από κάνα 2-3 συντρόφους που ήταν και οι πιο αγνοί και Αυτοί όντως πιστεύανε δεν αντέξανε την δυσωδία μετά το 93-94 και σηκωθήκανε και φύγανε κι ακόμα τριγυρίζουνε στην πλατεία ή στην βιβλιοθήκη της Ιατρικής...
Ιωσήφ