Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χε-χε. έχεις ακούσει που λέει πήγα για γιατρός και βγήκα γαμπρός ! Κάπως έτσι...Πλάκα κάνω...άν ήσουν λίγο πιο πολλά χρόνια θα υπέθετα ότι ήρθες με το κόμμα, εδώ είχε καμποσους οι οποίοι βέβαια τι κόμμα κι αρκίντια βγάλανε πολλά λεφτά...
Από τα γρφόμενά σου να υποθέσω ότι μένεις πετρούπολη, ορθόν???
ναι.και εγω καπως ετσι εμεινα στη Ρωσσια μονιμα.αλλα απο την πρωτη στιγμη που ηρθα ειπα θα μεινω εδω για παντα.τα παντα τα'χω γραψει στο Ρωσσια sex&vodka.φοιτητες με υποτροφιες απο το ΚΚΕ ειχε και εδω.οταν ηρθα οι πιο νεοι ηταν στο 2ο ή 3ο ετος.δεν καταφεραν παντος να προσαρμοστουνε.ουτε ξερω και κανεναν που να πλουτισε.αναπολουσαν ολοι τον παλιο καιρο οπου με 100$ ζουσες 3-4 μηνες....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......πρεπει να ξερεις την παρεα απο τους φοιτητες του ΚΚΕ.αρκετοι απο αυτους μενανε Αγια Πετρουπολη αλλα μετα το 94-95 ακριβινε παρα πολυ και ειχανε και προβληματα με τη βιζα στη Ρωσσια και οπως ακουσα πηγαν ολοι Κιεβο.θα σου γραψω σε Π.Μ. το ονομα ενος να μου πεις αν τον ξερεις.εγω καμια φορα τους εβλεπα αλλα ηταν πολυ φανατισμενοι και ολο πινανε οποτε δεν ειχαμε πολλα κοινα.-στις Ντισκο ξερα'ι'λα ο κοσμος κουραστικε να γλενταει!την Παρασκευη ειχαμε το Hellowen και μεχρι αυριο ολο αργιες!

Επισκέπτης
ναι.και εγω καπως ετσι εμεινα στη Ρωσσια μονιμα.αλλα απο την πρωτη στιγμη που ηρθα ειπα θα μεινω εδω για παντα.τα παντα τα'χω γραψει στο Ρωσσια sex&vodka.φοιτητες με υποτροφιες απο το ΚΚΕ ειχε και εδω.οταν ηρθα οι πιο νεοι ηταν στο 2ο ή 3ο ετος.δεν καταφεραν παντος να προσαρμοστουνε.ουτε ξερω και κανεναν που να πλουτισε.αναπολουσαν ολοι τον παλιο καιρο οπου με 100$ ζουσες 3-4 μηνες....

Κοίτα λυπάμαι που το λέω αλλά κάθε πέρσι και καλύτερα. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και όλοι οι Ουκρανοί εκτός από τα μυξομαλακισμέναπου είναι 18 χρονών και κάτι ψωλόβιες 35άρες που τώρα τον αρπάζουνε και παίρνουνε τηλεόραση flat screen kκαι κάτι μαλακείες.
Επίσης τα μαχαιρο-πιστολίδια που έχω γράψει αλλού είναι εξ'αιτίας αυτής της καταστάσεως. Άντε να σε κόψει ο άλλος ο μαλάκας για να πάρει παπούτσια ADIDAS! Οι Ουκρανοί ήταν μαλάκες που ήταν μαλάκες αλλά για να λέμε τα σύκα-σύκα ΟΛΕΣ-μα ΟΛΕΣ αυτές οι μαλακείες έχουν έρθει από τους Ρωσσιάνους!
Επίσης τα λεφτά που λες 1000Ε-2000-300)Ε το μήνα σόρυ αλλά είναι μαλακείες¨:
Ήτανε μια ψωλαρχίδο εδώ απ'το Ντανμπάς (καλά τώρα ήρθε κι έδεσε...) Η γαμιόλα είχε έναν αδερφό προκομένο, όλη μέρα στην βόντκα ξέρεις τώρα εσύ. Αρχίζει το τροπάρι θα πάωστην Μόσχα εκεί πληρώνουν 1500Ε στην οικοδομή, θα δουλέψω 6 μήνες κλπ, κλπ. Άσε τις μαλακείες και κάτσε φρόνιμα τίποτα αυτός...
ηΘικόν δίδαγμα¨: Πήγε τον είχανε για σκλάβο, δούλευε 20! ώρες την ημέρα,  έπεσε από την σκαλωσιά έσπασε το πόδι του και τον στείλανε πίσω με 1500 αρχίδια.
Για τις ψωλιέγκες που αναφέρεσαι πάλι με 2000Ε-3000Ε. Κοίτα χωρίς να είμαι εκεί αλλά γνωρίζοντας το σύστημα από εδώ να τι γίνεται¨: Δουλεύουν στον εργοδότη Α παίρνουν 2000Ε, παίρνουν δάνειο από την τράπεζα Χ που όλως συμπτωματικώς είναι του Α, αγοράζουν μια τηλεόραση από την εταιρία Χ που πάλι συμπτωματικώς είναι του Α, πληρώνουν δόσεις 300Ε τον μήνα για την τηλεόραση που ο Α έχει αγοράσει από τους κινέζους για 100Ε!, νοικιάζουν ή αγοράζουν σπίτι από την εταιρία του Ζ του Α πάλι για 1500Ε το μήνα , ψωνίζουν από το σούπερμάρκετ του Α και στο τέλος τους μένει ένα αρχίντι! Η κάθε μαλάκω δεν έχει κάνα πρόβλημα διότι βλήτο ήταν, βλήτο θα παραμείνει. Το πρόβλημα είναι με μας τους ξένους που ξέρουμε τον Α όταν έμενε σε διαμέρισμα ενός δωματίου στην Σουιάσκα και  λέμε αγαπητέ Α είσαι μεγάλος φαταούλας, τα'χεις ξεσκίσεις τα δουλάκια, μην μας ξεσκίζεις κι εμάς γιατί στο τέλος θα σου γαμήσουμε το πρέκιπαλιομαλάκα...
Από τους συντρόφους ναι έχεις δίκαιο η του κομματος ήταν πιο πολύ ιδεαλιστές. εκείνοι που κάναν τις μεγάλες λαμογιές ήταν οι σύντροφοι???? του ΣΑ.ΠΟΚ ειδικά όσοι ήσαν οπισθογεμείς. ¨οσοι δεν κονομήσανε εδώ γενικά πάντως στην ελλάδα διοριστήκανε σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Δημαρχεία, νοσοκομεία κλπ,κλπ εκτός από κάνα 2-3 συντρόφους που ήταν και οι πιο αγνοί και  Αυτοί όντως πιστεύανε δεν αντέξανε την δυσωδία μετά το 93-94 και σηκωθήκανε και φύγανε κι ακόμα τριγυρίζουνε στην πλατεία ή στην βιβλιοθήκη της Ιατρικής...

Ιωσήφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καπως ετσι ειναι.οι Ουκρανοι γι'αυτο μισουνε τους Ρωσσους.γιατι αυτα τα λεφτα που παιρνει ο Ρωσσος σε μια εταιρια ουτε στον υπνο τους δεν τα βλεπουνε.παντος εδω κυκλοφωρουσε πολυ χρημα δουλευοντας καποιος σε μια εταιρια.εκτος απο ενα καλο μισθο ειχε μια  2 φορες το χρονο τσαμπα διακοπες Αιγυπτο ή Τουρκια.και αρκετες φορες παρτυ σε καποια Ντισκο με εξοδα της εταιριας.εγω αυτου του τυπου γκομενες της ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ!βγαζουνε 2.000 ευρω το μηνα και νομιζουν οτι καποιες ειναι!οσο για τον Α που λες εχεις δικιο οι Νεορωσσοι ειναι πολυ συχαμεροι!εχουνε ενα φραγκο παραπανω και νομιζουν οτι καποιοι ειναι!θυμαμαι μια γκομενα που τωρα ειναι Ген.Директор σε μια εταιρια πηρε ενα τζιπ Ινφινιτι και εχει σηκωσει μια μυτη.τη θυμαμαι το 1994 οταν εμενε σε μια φοιτητικη εστια και μου ζηταγε να της παρω καλτσον και τσιγαρα!εγω τωρα με την κριση το φχαριστιεμαι που θα τους κοπουνε ολα αυτα....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....για το καθε περσι και καλητερα εχεις καποιο δικιο.ηταν φτηνοτερα αλλα υπηρχαν αλλα προβληματα.παντος και τωρα για μενα ειναι παραδισος.ο ανθρωπος πιστευω πρεπει να προσαρμοζεται και να παιρναει καλα με ολα τα συστηματα.αυτο που δεν μ'αρεσει καθολου στη Ρωσσια ειναι η ελειψη δημοκρατιας.εδω εχουμε το Θεο Πουτιν!επι Γιελτσιν χωρις να ηταν δημοκρατικο καθεστως υπηρχαν καποιες ελευθεριες.τωρα τιποτα.σε κανενα καναλι σε καμια εφημεριδα δεν θα δεις τιποτα εναντιον του.

Επισκέπτης
καπως ετσι ειναι.οι Ουκρανοι γι'αυτο μισουνε τους Ρωσσους.γιατι αυτα τα λεφτα που παιρνει ο Ρωσσος σε μια εταιρια ουτε στον υπνο τους δεν τα βλεπουνε.παντος εδω κυκλοφωρουσε πολυ χρημα δουλευοντας καποιος σε μια εταιρια.εκτος απο ενα καλο μισθο ειχε μια  2 φορες το χρονο τσαμπα διακοπες Αιγυπτο ή Τουρκια.και αρκετες φορες παρτυ σε καποια Ντισκο με εξοδα της εταιριας.εγω αυτου του τυπου γκομενες της ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ!βγαζουνε 2.000 ευρω το μηνα και νομιζουν οτι καποιες ειναι!οσο για τον Α που λες εχεις δικιο οι Νεορωσσοι ειναι πολυ συχαμεροι!εχουνε ενα φραγκο παραπανω και νομιζουν οτι καποιοι ειναι!θυμαμαι μια γκομενα που τωρα ειναι Ген.Директор σε μια εταιρια πηρε ενα τζιπ Ινφινιτι και εχει σηκωσει μια μυτη.τη θυμαμαι το 1994 οταν εμενε σε μια φοιτητικη εστια και μου ζηταγε να της παρω καλτσον και τσιγαρα!εγω τωρα με την κριση το φχαριστιεμαι που θα τους κοπουνε ολα αυτα....

Σύντροφε, έχεις απολύτως δίκιο, φταίμε εμείς οι μαλεύρες που δώσαμε θάρρος στον χωριάτη κι ανέβηκε να μας συνουσιάσει. Εδώ όλοι είναι Ген.Директор σε ένα δωμάτιο! Αγαπητοί λοιποι αναγνώστες: ηθικό δίδαγμα:
εάν δώσετε θάρρητα ή τα ψιλοοικονομήσουν Ρωσσοουκρανοί ανεβαίνοιυν στο κρεβάτι να σας καβαλήσουν. Εδώ με 100Ε και νομίζουν ότι κάποιοι είναι, άμα είχανε 2000 θα έπρεπε να κυκλοφοράω με ατσαλένιο σωβρακάκι. Ειλικρινά έχω συχαθεί...Τις μαλακείες πάρτυ και τέτοια της εταιρίας τις κάνουνε και δω ξέρεις Νόβι Γκοντ και κάτι άλλες γιορτές δικές τους πάσχα δεν πολυπαίζει. Για να καταλάβεις τι μαλάκες είναι μια φορά στάρι Νόβι Γκοντ σε ένα μέρος που σύχναζα και τους τ'ακούμπαγα κάθε μέρα επί 2 χρόνια μου είπαν ότι δεν είχε τραπέζι καθ΄λου γιατί ήταν κλεισμένα για μπανκέτ όλα. Τα πήρα στην κράνα, τους έκανα ριζική επαναδιακόσμηση στα γκιπσοκαρτόνια έγινε της πουτάνας πέσανε πάνω αχράνικοι κλπ, κλπ Στο τέλος βέβαια τους πλήρωσα τις ζημιές αλλά τώρα τραπέζι έχω. έτσι είναι αγαπητοί άμα δεν τους καβαλήσεις σε καβαλάνε αυτόι.
Λοιπόν τον κ. Γ. ΧΧΧΧ που αναφέρεις εάν δεν ανέφερες και την μικρή λεπτομέρεια με την "μουνάρα" που ήταν μαζί δεν θα τον θυμόμουνα. Πάντως όλο και κΆΠΟΙΟ κοκκαλάκι θα έγλειψε διότι αν δεν με απατά η μνήμη μου όλο και κάποιο τηλεφωνάκι έπεσε στην Ιταλική πρεσβεία και τον πήραν να κάνει μεταφράσεις και παπαρίτσες ξέρω γω. ¨Εχω απωλέσει τα ίχνη του. Τυχαίως πέτυχα στην Αθήνα πριν κάνα δυο χρόνια τον σύντροφο Κωστάκη Μ. ο οποίος έχει παραμείνει όπως λες στο τι γινότανε πριν από 15-20 χρόνια τον συνεβούλευσα να μην ανέβει πάνω διότι εάν έβλεπε πως αλλάξανε θα αυτοκτονούσε. Η συντρόφισσα Τανιούσκα που ήταν γκομενά του φυσικά και τον είχε εγκαταλείψει, τώρα εδώ δεν φταίει η συντρόφισσα αν ο σύντροφος ήταν μαλάκας και τώρα λέει τις ειδήσεις στην τηλεόραση. Τώρα τελεόραση και μαλακείες δεν βλέπω αλήθεια ψέματα, η πραγματικότητα ήταν ότι τότε γαμούσε κι ο Κωστάκης που άμα τον δείτε λοιποί σύντροφοι του χώρου είναι σαν πιγγουίνος. Καλό παιδί καλός σύντροφος αλλά στον κόσμο του ακόμη ζει στον Τροτσκι...
ένα τελευταίο για να σε τρελάνω. Λοιπόν στο σπίτι μου μένω έμενε κι ο συντροφος Χάρης το 1950!  Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είχε πέσει σε δυσμένεια φαίνεται κα΄ποιο διάστημα ή πέρναγε κάνα σχολείο και την είχε κάνει από δω...
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός...

Φιλικά
Ιωσήφ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν τον κ. Γ. ΧΧΧΧ που αναφέρεις εάν δεν ανέφερες και την μικρή λεπτομέρεια με την "μουνάρα" που ήταν μαζί δεν θα τον θυμόμουνα. Πάντως όλο και κΆΠΟΙΟ κοκκαλάκι θα έγλειψε διότι αν δεν με απατά η μνήμη μου όλο και κάποιο τηλεφωνάκι έπεσε στην Ιταλική πρεσβεία και τον πήραν να κάνει μεταφράσεις και παπαρίτσες ξέρω γω. ¨Εχω απωλέσει τα ίχνη του. Τυχαίως πέτυχα στην Αθήνα πριν κάνα δυο χρόνια τον σύντροφο Κωστάκη Μ. ο οποίος έχει παραμείνει όπως λες στο τι γινότανε πριν από 15-20 χρόνια τον συνεβούλευσα να μην ανέβει πάνω διότι εάν έβλεπε πως αλλάξανε θα αυτοκτονούσε. Η συντρόφισσα Τανιούσκα που ήταν γκομενά του φυσικά και τον είχε εγκαταλείψει, τώρα εδώ δεν φταίει η συντρόφισσα αν ο σύντροφος ήταν μαλάκας και τώρα λέει τις ειδήσεις στην τηλεόραση. Τώρα τελεόραση και μαλακείες δεν βλέπω αλήθεια ψέματα, η πραγματικότητα ήταν ότι τότε γαμούσε κι ο Κωστάκης που άμα τον δείτε λοιποί σύντροφοι του χώρου είναι σαν πιγγουίνος. Καλό παιδί καλός σύντροφος αλλά στον κόσμο του ακόμη ζει στον Τροτσκι...
ένα τελευταίο για να σε τρελάνω. Λοιπόν στο σπίτι μου μένω έμενε κι ο συντροφος Χάρης το 1950!  Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είχε πέσει σε δυσμένεια φαίνεται κα΄ποιο διάστημα ή πέρναγε κάνα σχολείο και την είχε κάνει από δω...
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός...

Φιλικά
Ιωσήφ
ναι μπραβο το ειχα ξεχασει οτι ο Γ.ΧΧΧΧ ηξερε και Ιταλικα.και αυτον η Βουλα τον παρατησε.τον Κωστακη δεν τον ξερω ισως δεν ειχε παει ποτε Αγια Πετρουπολη.ειχα ακουσει για εναν αλλον απο αυτη τη παρεα που ειναι ολοι αλκοολικοι.οτι επαθε πετρα στη χολη ή δηλητηριαστηκε απο νοθευμενη βοτκα και πεθανε.ολοι αυτοι παντος πολυ λιγουρια!απο δω φυγανε γιατι ακριβινε παρα πολυ και πηγαν ολοι Κιεβο για πιο φτηνα.εμενα δε με πολυπηγαιναν γιατι τους την ειχα πει σε μια φαση:θελετε τον Κομμουνισμο γιατι ησασταν μαγγες και ολο και κατι γαμαγατε ενω τωρα δεν σας κοιταει καμια.ολοι πανε με αμαξια και σεις με το τρολε'ι'.και για αυτο δεν με κοιταγανε με πολυ καλο ματι.παντος ειχαν το χαβαλε τους.ακομα εχουνε μεινει στην εποχη του Μπρεζνιεφ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πατος και εδω εχει τ'αρνητικα του.το νουμερο  1. αρνητικο ειναι ο καιρος!ειδεικα της Αγιας Πετρουπολης ειναι απαισιος(ειδηκα Αγια Πετρουπολη αν πας Νοβγκοροντ ή πιο μακρια απο τ θαλασσα δεν φυσαει και δεν βρεχει τοσο).απο το μα'ι'ο μεχρι πριν μια βδομαδα περιπου σχεδον καθε μερα εβρεχε!2.η μεγαλη ακριβεια(πιστευω οτι αργα η γρηγορα με την υποτημιση του ρουβλιου θα φτηνηνουν ολα).εσεις εχετε αλλα προβληματα.πιστευω το μεγαλητερο προβλημα στο Κιεβο ειναι οι ξενοι που χαλανε την πιατσα.εδειχνε εδω η τηλεωραση διαμαρτηρια απο κοπελες εξω απο την Τουρκικη πρεσβεια στο Κιεβο κατα των Τουρκων αντρων!εγω τους Ρωσσους δεν τους υπολογιζω οτι μπορουνε να χαλασουνε την πιατσα.θα κατσουνε και θα πιουνε σα μαλακες.αυτοι που κανουν το κακο ειναι οι ξενοι οταν ειναι πολλοι και λιγουριδες.ισως γι αυτο και δεν σκεφτομαι να παω Κιεβο.και εδω καθε καλοκαιρι μαζευε σκατο.πιο πολυ μαλακες αγαμητους Ιταλους και μπεκρουλιακες Γερμανους οσο να ναι χαλαγανε την πιατσα.τωρα ευτυχως δεν ερχονται πια.πανε Κιεβο!!!!!ειχα μια γκομενα απο Κιεβο που μου ελεγε συνεχεια:καταστρεψανε την ομορφη χωρα μας την κανανε ενα τεραστιο μπουρδελο!!!!της ελεγα για φαντασου να μπει η Ουκρα'ι'να και στην Ε.Ο.Κ τι εχει να γινει???και με κοιταγε εντρομη.αν και εσυ δεν θα χεις ιδιεταιρο προβλημα απ'αυτους γιατι οπως ξερεις τρυγιρνανε μονο στο κεντρο αν πας παραεξω σε ενα αλλο район του Κιεβου δεν θα 'χει σχεδον κανεναν.

Επισκέπτης
πατος και εδω εχει τ'αρνητικα του.το νουμερο  1. αρνητικο ειναι ο καιρος!ειδεικα της Αγιας Πετρουπολης ειναι απαισιος(ειδηκα Αγια Πετρουπολη αν πας Νοβγκοροντ ή πιο μακρια απο τ θαλασσα δεν φυσαει και δεν βρεχει τοσο).απο το μα'ι'ο μεχρι πριν μια βδομαδα περιπου σχεδον καθε μερα εβρεχε!2.η μεγαλη ακριβεια(πιστευω οτι αργα η γρηγορα με την υποτημιση του ρουβλιου θα φτηνηνουν ολα).εσεις εχετε αλλα προβληματα.πιστευω το μεγαλητερο προβλημα στο Κιεβο ειναι οι ξενοι που χαλανε την πιατσα.εδειχνε εδω η τηλεωραση διαμαρτηρια απο κοπελες εξω απο την Τουρκικη πρεσβεια στο Κιεβο κατα των Τουρκων αντρων!εγω τους Ρωσσους δεν τους υπολογιζω οτι μπορουνε να χαλασουνε την πιατσα.θα κατσουνε και θα πιουνε σα μαλακες.αυτοι που κανουν το κακο ειναι οι ξενοι οταν ειναι πολλοι και λιγουριδες.ισως γι αυτο και δεν σκεφτομαι να παω Κιεβο.και εδω καθε καλοκαιρι μαζευε σκατο.πιο πολυ μαλακες αγαμητους Ιταλους και μπεκρουλιακες Γερμανους οσο να ναι χαλαγανε την πιατσα.τωρα ευτυχως δεν ερχονται πια.πανε Κιεβο!!!!!ειχα μια γκομενα απο Κιεβο που μου ελεγε συνεχεια:καταστρεψανε την ομορφη χωρα μας την κανανε ενα τεραστιο μπουρδελο!!!!της ελεγα για φαντασου να μπει η Ουκρα'ι'να και στην Ε.Ο.Κ τι εχει να γινει???και με κοιταγε εντρομη.αν και εσυ δεν θα χεις ιδιεταιρο προβλημα απ'αυτους γιατι οπως ξερεις τρυγιρνανε μονο στο κεντρο αν πας παραεξω σε ενα αλλο район του Κιεβου δεν θα 'χει σχεδον κανεναν.

καλά τώρα που γνωριστήκαμε θα κάνουμε πολιτιστικές ανταλλαγές. Ειλικρινά το πιο μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι ξένοι αλλά οι μαλακίες που κάνουν οι ίδιοι οι ουκρανοι μπας και γαμήσουνε. Μιλάμε όλοι μέχρι και 50-60 ετών. Καλά τώρα για μπεκρούλιακες. εμένα μου χτύπαγε την πόρτα ο γειτονάςμου στις 0830 το πρωί να τον βοηθήσω να πάει στο ασανσέρ για δουλεία γιατίήταν σκνίπα! 0830πμ !!! ¨εχει και κάτι γκόμενες βέβαια αξίους ανατωγωνιστές.! Κοίτα στο κόμμα παιζόντουσαν πολλά παιχνίδια γνικα οι μικροί (φοιτητές, νεολαίοι στελε΄χοι της πλάκας πήραν τ'αρκ΄΄ιντια μου) αλλά όλοι οι άλλοι ειδικά κάτι ΣΥΝ που παίζαν σε όλα τα ταμπλώ και ΣΑ. ΠΟΚ . κονόμησαν. Ψάξε και δες ποιοι έχουν τώρα αντιπροσωπείες από πάνω, τιμιτικά προξενεία κλπ και θα μπεις στο νόημα. Γενικά εγώ τα είχα καλά , μαλάκες μεν στον κόσμο τους δε, να εξηγούμαι πατριώτες δεν ήταν, εδώ κάπως έγιναν βλέποντας τα χάλια αλλά εν πα΄σει περιπτώση λόγω φανατισμού είχαν κάποιο ιδεαλισμό. εκείνη που ήταν ότι γαμήσουμε, τζιν πουλήσουμε ήταν ΣΑ.ΠΟΚ και όσοι μετά πήγαν ΣΥΝ και δω μου και μένα μπάρμπα Τομ. Π'αντως καινα το ξέρετε όλοι κάποτε το κόμμα αφού αλλάξει όνομα θα τα ξαναβρεί με την μαμαα Ρωσσία. Είναι ζήτημα χρόνου. Όλες τις μαλακείες που λέμε ότι ειναιγαιδούρια τις λέμε μπας και συνετιστούν (σσσιιιιιιιιιιιιιγουρα....). Εγώ προσωπικά είμαι ΟυκρανόΡωσσόφιλος. Αυτοί κάνουν τις χοντρομαλακείες...   

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχεις δικιο που λες οτι οι Ουκρανοι χαλανε την πιατσα.το ιδιο συμβαινει στη νοτια Ρωσσια Ροστοβ,Κρασνονταρ αυτοι οι αποκαλουμενοι ХАЧИКИ (ХАЧИК=Αρμενικο ονομα,με αυτον τον ορο οι Ρωσσοι αποκαλουν υποτημιτικα ολους τους Καυκασιους) κανουνε τρομερο κακο σε ολη τη νοτια Ρωσσια.οι γκομενες απο 'κει την εχουνε δει!ερχονται εδω και νομιζουν οτι καποιες ειναι γιατι εχουνε συνηθισει οτι τους την παιφτουνε ολα τα λιγουρια.ενω οι αλλες γκομενες εμενα δεν μου το παιζουν πριγγκιπισσες αυτες νομιζουν οτι ειναι θεες.για την Αγια Πετρουπολη λενε οτι ειναι ολο πουσταριο δεν εχει καθολου αντρες!παντος οι Ουκρανες σε μας εδω δεν ειναι ετσι.το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλες στη συμπεριφορα τους(οπως ομως μου γραφεις στην Ουκρανια εχουν καβαλισει το καλαμι και καλπαζουν)ισως γιατι εδω  ειναι σα λαθρομεταναστριες?και οι Ρωσσοι σαν τσιγγουνιδες και συμφεροντολογοι πολυ δυσκολα εως αδυνατον θα παντρευτουνε μια Ουκρανεζα χωρις τιποτα(κατοικοι της Αγιας Πετρουπολης με δικο τους διαμερισμα και οχι αυτοι που ηρθαν απο αλλες πολεις).και οι Ουκρανεζες δεν τους θελουν γιατι ειναι αργοι και γαμανε χειροτερα απο τους Ουκρανους(θα σου φανει περιεργο αλλα ετσι ειναι-και εμενα μου φενεται περιεργο που λες οτι οι Ουκρανοι καμακωνουνε!).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοίτα στο κόμμα παιζόντουσαν πολλά παιχνίδια γνικα οι μικροί (φοιτητές, νεολαίοι στελε΄χοι της πλάκας πήραν τ'αρκ΄΄ιντια μου) αλλά όλοι οι άλλοι ειδικά κάτι ΣΥΝ που παίζαν σε όλα τα ταμπλώ και ΣΑ. ΠΟΚ . κονόμησαν. Ψάξε και δες ποιοι έχουν τώρα αντιπροσωπείες από πάνω, τιμιτικά προξενεία κλπ και θα μπεις στο νόημα. Γενικά εγώ τα είχα καλά , μαλάκες μεν στον κόσμο τους δε, να εξηγούμαι πατριώτες δεν ήταν, εδώ κάπως έγιναν βλέποντας τα χάλια αλλά εν πα΄σει περιπτώση λόγω φανατισμού είχαν κάποιο ιδεαλισμό. εκείνη που ήταν ότι γαμήσουμε, τζιν πουλήσουμε ήταν ΣΑ.ΠΟΚ και όσοι μετά πήγαν ΣΥΝ και δω μου και μένα μπάρμπα Τομ.
αυτοι που γραφεις που εχουν αντιπροσωπιες και προκοψανε και ειναι πολλοι λιγοι συνηθως το 2ο το πολυ 3ο ετος πηραν μεταγραφη με μεσον για Ελλαδα.οι περισσοτροι ηταν σαν το Γιωργο Μ.... πανεπηστημιο παρτι στη φοιτητικες εστιες και πολυ βοτκα και ζουσαν με το ονειρο το καλοκαιρι να πανε Ελλαδα.και λεγανε αντε να τελειωνουμε να φυγουμε το συντομοτερο απ'το μπουρδελο(Ρωσσια).εγω δεν τους πολυεβλεπα γιατι ολο δανεικα μου ζηταγανε!παντος ολοι οσους ξερω που σπουδαζανε μαζι μου εδω απου ειχαν ερθει απο 1986 και μετα μονο 2-3 πετυχανε ολοι οι αλλοι :bigdick:μερικοι θελανε να μεινουν Ρωσσια αλλα ετσι μαλακοδως που ζουσανε δεν καταφερανε τιποτα.βλεπω στην Ελλαδα μερικους.ενας Π.Χ. που τελειωσε την ιατρικη το 1999 και ακομα αναγνωριζει το διπλωμα δουλευε Κουριερ με ενα παπακι!ενας αλλος πωλητης σε μαγαζι με αθλητικα ειδη στην Αθηνα!ενας αλλος που ουτε καν τελειωσε εμεινε 3 χρονια στο 2ο ετος και τα παρατησε!δουλευει Ελλαδα σε μια μεταφορικη και παιρνει 800 ευρω δουλευοντας και σαββατο και ειναι και ευχαρηστιμενος :rockon: :rockon: :rockon:τα παιδια που σπουδασαν Κιεβο τι καταλιξη ειχαν?για πες μερικα παραδιγματα!πιστευω κατι παρομοιο γινανε!

Επισκέπτης
εχεις δικιο που λες οτι οι Ουκρανοι χαλανε την πιατσα.το ιδιο συμβαινει στη νοτια Ρωσσια Ροστοβ,Κρασνονταρ αυτοι οι αποκαλουμενοι ХАЧИКИ (ХАЧИК=Αρμενικο ονομα,με αυτον τον ορο οι Ρωσσοι αποκαλουν υποτημιτικα ολους τους Καυκασιους) κανουνε τρομερο κακο σε ολη τη νοτια Ρωσσια.οι γκομενες απο 'κει την εχουνε δει!ερχονται εδω και νομιζουν οτι καποιες ειναι γιατι εχουνε συνηθισει οτι τους την παιφτουνε ολα τα λιγουρια.ενω οι αλλες γκομενες εμενα δεν μου το παιζουν πριγγκιπισσες αυτες νομιζουν οτι ειναι θεες.για την Αγια Πετρουπολη λενε οτι ειναι ολο πουσταριο δεν εχει καθολου αντρες!παντος οι Ουκρανες σε μας εδω δεν ειναι ετσι.το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλες στη συμπεριφορα τους(οπως ομως μου γραφεις στην Ουκρανια εχουν καβαλισει το καλαμι και καλπαζουν)ισως γιατι ειναι σα λαθρομεταναστριες?και οι Ρωσσοι σαν τσιγγουνιδες και συμφεροντολογοι πολυ δυσκολα εως αδυνατον θα παντρευτουνε μια Ουκρανεζα χωρις τιποτα(κατοικοι της Αγιας Πετρουπολης με δικο τους διαμερισμα και οχι αυτοι που ηρθαν απο αλλες πολεις).και οι Ουκρανεζες δεν τους θελουν γιατι ειναι αργοι και γαμανε χειροτερα απο τους Ουκρανους(θα σου φανει περιεργο αλλα ετσι ειναι-και εμενα μου φενεται περιεργο που λες οτι οι Ουκρανοι καμακωνουνε!).

Ο νους τους είναι μπυρο-βόντκα και μουνί. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Για να λέμε και τα καλά εδώ με τόσο μουνί δεν έχει και πούστηδες. Τόσα χρόνια δυο φορές έχω δει πούστηδες τον ένα μάλιστα τραβεστί στην μαρσούτκα. Να σκεφτείς δε από δω είναι κι ο Ντανίλκο, εσύ δημητράκη ξέρεις για ποιον κύριο-κυρία μιλάω... Η αλήθεια είναι ότι όποιος είναι αδερφή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα διότι δεν υπάρχουν ομοιδεάτες. Επειδή δε είναι και χωριό τους πούστηδες τους καταχερίζουν
άμα τους βρουν στο δρόμο καμιά φορά. Τώρα εδώ τι να πω , να'χεις το προβλημα΄σ ου και ναρ'χονται και οι κάφρουλες να σε βαράνε κι από πάνω σκέτη απανθρωπια...Τώρα βέβαια πούστηδες ξεπούστηδες αυτοί εδώ βαριούνται μεταξύ τους σε ημερήσιο πρόγραμμα. Πίνουν και αρχίζει ο ένας τον άλλον. Τώρα στα κυριλέ κέντρα έχει Αχράνα στα υπόλοιπα γίνεται της πουτάνας από διαφόρους μαλάκες. Δεν ξέρω για τις Ουκρανές στην ρωσσία αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ πχ είχα μια γνωστή που πήγαινε κάθε σαβατοκύριακο για να πιπώσει έναν μαλάκα στην Μόσχα με 700Ε πριν 4-5 χρόνια. Τώρα αυτός για να πληρώνει τόσα λεφτά (5μηνιάτικα εδώ) + εισητήρια+δώρα+ γούνες παπαριές βρε παιδί μου πρέπει νε έχει στερέψει από μουνί η Μόσχα ή αυτές να ζητάγαν χιλιάδες. γενικά οι ουκρανοί πλούσιοι και μη είναι άσωτοι. Απλώς οι πλούσιοι τελείως στα αρχίδια τους, δεν πάει ο άλλος να παιθένει δίπλα τους από φυματίωση στον πούτσο τους, θα πάνε ν'αγοράσουν μια τσάντα Λουί Βιτόν θα μπούνε και στην Μερσεντές και στην καραπουτσακλάρα τους. Νεόπλουτοι του κερατά! Για αργοί πρέπεοι να κάνεις λάθος! Κάτσε να δεις τους Ουκρανούς! Παιδιά αληθινό περιστατικό όχι μαλακείες. Μια φορά ήθελε να καρφώσω ένα κάδρο σπίτι μου που είχα αγοράσει. ήταν μεγάλο κι ήρθαν τρία άτομα. Ακολούθησε σύσκεψη 45 λεπτών για το που ακριβώς θα έμπαινε το καρφί στον τοίχο. εάν δεν τους έλεγα να κόψουν την μαλακία και μου ζαλίσαν τον έρωτα ακόμη εκεί θα είμασταν.
Εκει πυ αποκτούν ταχύτητα είναι να πάρουν από πίσω καμιά γκόμενα στο δρόμο ή να πιούνε. Άμα πιούνε συμβαίνουν δύο τινά: ή γίνονται εχθρικοί και θέλουν να σε δείρουν ή σ'αγκαλιάζουν, αρχίζουν να σε κερνάνε, σε σηκώνουν στα χέρια κλπ
άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. όπως αντιλαμβάνονται οι έστω και για ένα έτος παρακολουθη΄σαντες την ειδικότητα της ψυχιατρικής οι άνθρωποι εδώ στην καθημερινή ζωή καταπιέζουν τα συναισθηματά τους και ζητουν να ξεσπάσουν. Εμένα στην Ντίσκο άπειρες φορές με έχουν κεράσει μεθυσμένοι Ουκρανοί που ούτε είχα ξαναδεί στην ζωή μου. άλλες τόσες μου την έχουν πέσει διάφοροι γιατί είτε ήμουν ξένος, ή ξυπνήσανε με κάβλες ή ή. Γενικά συμβαίνει η μεταμόρφωση που περιέγραψα πιο πάνω...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ιωσηφ σου βαζω τη φωτο μιας Ουκρανεζας που εχω τωρα.πριν λιγο μιλαγαμε στο τηλεφωνο.τη γνωρισα απο το ιντερνετ και μενει Αγια Πετρουπολη.ειχε ερθει η μανα της πριν 5-6 ρονια και μετα ηρθε και αυτη και μενει με τη μανα της.την εχω συναντισει 2 φορες.το κακο ειναι οτι δεν εχει βυζια.παντος δυσκολευεται να βρει αντρα εδω.γιατι οι Ρωσσοι ειναι πιο βλακες απο τους Ουκρανους.και γαμανε ακομα λιγοτερο.οσες γκομενες εχω που ειναι καταγωγη απο Ουκρανια και ειδεικα οσες εχουν παντρευτει με Ρωσσους παραπονιουνται για το ιδιο πραγμα.---οτι ειναι αγαμητες!η συμπεριφορα της κοπελας στη φωτογραφια ειναι πολυ καλητερη απο της γκομενες που ειναι απο Αγια Πετρουπολη.και εναι πολυ πιο καυλιαρα σαν γυναικα.ενω οι καθαρες (ξανθιες)Ρωσσιδες ειναι σαν να γαμας πτωματα!
καλα λενε οτι εμεις γαμαμε περισσοτερο τελικ.α

Σημειωση εχει ωραιο μπουτι η γκομενα αυτη

Επισκέπτης
αυτοι που γραφεις που εχουν αντιπροσωπιες και προκοψανε και ειναι πολλοι λιγοι συνηθως το 2ο το πολυ 3ο ετος πηραν μεταγραφη με μεσον για Ελλαδα.οι περισσοτροι ηταν σαν το Γιωργο Μ.... πανεπηστημιο παρτι στη φοιτητικες εστιες και πολυ βοτκα και ζουσαν με το ονειρο το καλοκαιρι να πανε Ελλαδα.και λεγανε αντε να τελειωνουμε να φυγουμε το συντομοτερο απ'το μπουρδελο(Ρωσσια).εγω δεν τους πολυεβλεπα γιατι ολο δανεικα μου ζηταγανε!παντος ολοι οσους ξερω που σπουδαζανε μαζι μου εδω απου ειχαν ερθει απο 1986 και μετα μονο 2-3 πετυχανε ολοι οι αλλοι :bigdick:μερικοι θελανε να μεινουν Ρωσσια αλλα ετσι μαλακοδως που ζουσανε δεν καταφερανε τιποτα.βλεπω στην Ελλαδα μερικους.ενας Π.Χ. που τελειωσε την ιατρικη το 1999 και ακομα αναγνωριζει το διπλωμα δουλευε Κουριερ με ενα παπακι!ενας αλλος πωλητης σε μαγαζι με αθλητικα ειδη στην Αθηνα!ενας αλλος που ουτε καν τελειωσε εμεινε 3 χρονια στο 2ο ετος και τα παρατησε!δουλευει Ελλαδα σε μια μεταφορικη και παιρνει 800 ευρω δουλευοντας και σαββατο και ειναι και ευχαρηστιμενος :rockon: :rockon: :rockon:τα παιδια που σπουδασαν Κιεβο τι καταλιξη ειχαν?για πες μερικα παραδιγματα!πιστευω κατι παρομοιο γινανε!

Πρόσεξε δεν μιλάω για παιδιά φοιτητές κλπ. Εδώ παίζανε και άλλοι μεγαλύτερης ηλικίας κι εννοώ πριν το '93. Αυτοί παίζανε σε πολλά ταμπλώ και είχανε πολλά κοννέ. Για αυτούς μιλαω. Είναι ηλικίας τώρα από 45-65. Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμαι άνθρωποι που δουλεύαν σε συγκεκριμένα πόστα εδώ και κάτω μόλις διαλύθηκε το μαγαζάκι εδώ βρέθηκαν με πολλά λεφτά από τα αζήτητα. Ο νοών νοείτο και το κόβω εδώ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Πρόσεξε δεν μιλάω για παιδιά φοιτητές κλπ. Εδώ παίζανε και άλλοι μεγαλύτερης ηλικίας κι εννοώ πριν το '93. Αυτοί παίζανε σε πολλά ταμπλώ και είχανε πολλά κοννέ. Για αυτούς μιλαω. Είναι ηλικίας τώρα από 45-65. Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμαι άνθρωποι που δουλεύαν σε συγκεκριμένα πόστα εδώ και κάτω μόλις διαλύθηκε το μαγαζάκι εδώ βρέθηκαν με πολλά λεφτά από τα αζήτητα. Ο νοών νοείτο και το κόβω εδώ.
Ιωσηφ θα προτεινες σε κανενα να παει για μεταπτυχιακο σε Ουκρανία και για δουλεια σε πολυεθνική (οχι απο την βιομηχανια σαρκας)

Επισκέπτης
Ιωσηφ θα προτεινες σε κανενα να παει για μεταπτυχιακο σε Ουκρανία και για δουλεια σε πολυεθνική (οχι απο την βιομηχανια σαρκας)

ρε πουλάκι μου,
στην ουκρανία τα πανεπιστήμια χωρίζονται σε εκέινα που δίνεις  10 κιλα τυρί φέτα και περνάς το μάθημα και σε άλλα που είναι σοβαρά. Εξαρτάται από το πανεπιστήμιο. Προσοχή στις Ιατρικές σχολές, άν ποτέ βρεθείτε στο εξωτερικό και αρρωστήσετε και ο γιατρόςσας έχει πάρει πτυχίο στην Ουκρανία καλύτερα να βάλετε γιατροσόφια να βάλετε αβδέλες, κλπ. εκει ΟΛΟΙ πληρώνουν. Τώρα ο Κωστάκης Μ. πχ που ανέφερα αυτός έχει τελειώσει σοβαρό Πανεπιστήμιο, το Τάρας σεβτσένκα και φυσικά στην Ελλάδα πήρε τ'αρχίδια μου! Κάτι άλλη που τελείωσαν ιατρική ακαδημία τώρα είναι στο ΕΣΥ και θα ξαποστέλονουν κάμποσο κόσμο. Φίλε η πρεσβεία η Ιταλική πρεσβεία εδώ ξξξύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυνει αρχίδια...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
φιλατε Ιωσηφ απο αγοραπωλησιες ακινητων στο Κιεβο γνωριζεις ?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ρε Ιωσηφ μας τρομαζεις με οτι λες για τη χωρα αυτη και τισ γκομενες εκει που τωρα σε μενα μου μοιαζουν για λάμιες που πινουν αιμα. Θα το γυρισω σε ελεηνιδες και θα φταις

χαχαχαχα

Επισκέπτης
ρε Ιωσηφ μας τρομαζεις με οτι λες για τη χωρα αυτη και τισ γκομενες εκει που τωρα σε μενα μου μοιαζουν για λάμιες που πινουν αιμα. Θα το γυρισω σε ελεηνιδες και θα φταις

χαχαχαχα

ρε συ που θέλω να καταλήξω:

οι πουτάνες είτε ελληνίδες είναι, ούτε ουκρανίδες είτε κινέζες θέλουν σφαλιάρες!
αλλά γαμώ την πουτάνα μου η άλλη να πεθάνει ο άνδρας και να μην πάει στην κηδεία γιατί μπεκρούλιαζε και γαμιόταν με τον γκόμενο ρε παιδιά στην ελλάδα τέτοιο πράμα δεν έχω δει.
υπομονή μέχρι να βγάλω καμια φωτό κι εγγυώμαι ότι μόλις δεις μοθνίη όρεξίς σου θα επιστρέψει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom