Ναι,εντάξει γαμάτε τζάμπα με παραμύθα χωρίς ρωσικά γιατί είστε πολύ καλοί.Οι άλλοι δεν τα έχουν κάνει αυτά στο ίδιο κοινό.Είστε απλά οι πρώτοι που χρησιμοποιείτε μάμπα και συνεχίστε να το δουλεύετε.Για όλους έχει ο Θεός.Υπάρχουν έξυπνοι και μαλάκες.Η το ένα είσαι ή το άλλο.Οι έξυπνοι γαμάνε τζάμπα οι μαλάκες πληρώνοντας.
Κλατς,κλατς,κλατς.
Αυτοί που πάνε 15 χρόνια ανατολικό μπλοκ μάλλον μαλακίες γράφουνε πώς γίνεται τώρα να ποστάρουμε μόνο αληθινές σύγχρονες φωτό και οι άλλοι τίποτα ή φωτό από ίντερνετ ή με τις ίδιες γκόμενες από 5 χρόνια περίεργο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι οτι υπάρχουν άτομα που βγάζουν 200 ευρώ και πάνω την ημέρα δυτικό μπλοκ και για αυτούς πάνω από μια μέρα στην Ουκρανία είναι απλά μαλακία γιατί χάνουν πάνω από 200 ευρώ εισόδημα τη μέρα απλά γιατί είναι στην πουτανοχώρα.
Ειδικά οι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνω πώς κάνουνε τόσο χοντρές θυσίες γιατί αυτοί χάνουνε πραγματικά πολύ χρήμα.Δεν πιστεύω οι επιτυχημένος ή μέσος απλά Αμερικανός π.χ. σε N.Y.C. με εισόδημα πάνω από 100000 δολλάρια το χρόνο θα δοικίμαζε τύχη του Ουκρανία απλά δεν αξίζει τον κόπο εκτός αν είσαι τρομερά καυλωμένος ή καυλιάρης.
Για καυλιάρη Ελληνα με κάτω από 20000 ευρώ το χρόνο και παραμύθι εντάξει έχει κάποιο νόημα δεδομένης της εν Ελλάδει γκομενικής και οικονομικής κατάστασης.
Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν είναι απλά υπερβολή γιατί κάθεσαι με τις γκόμενες πάνω από μια μέρα που είναι απλά υπερβολή άμα έχεις ρευστό.Χρόνος στη Δύση = χρήμα.Αυτά που λες τα 200 ευρώ εγώ Ουκρανία επαρχία δε θα τα φάω σε γκόμενα ούτε σε μια βδομάδα.Γιατί οι γκόμενες επαρχία είναι τζάμπα.Και Κίεβο οι γκόμενες από τα κλαμπ τζάμπα είναι.
Το τζάμπα όμως πέθανε αν θες να γαμάς 5 τη μέρα και κλασάτες.Αυτό δε γίνεται χωρίς λεφτά.
Γενικά μπερδεύετε τα μπούτια σας.Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.Πώς να είσαι Βαλκάνιος πουτσαράς Δυτική Ευρώπη και να γαμάς χώνοντας σε πουτανάκια ανατολική Ευρώπη vs πώς να πουλάς παραμύθα σε Σλάβες όντας Ελληναράς πέουλας με παραμύθα.Μιλάμε για εντελώς διαφορετικό game και προοπτικές.
Γενικά δεν καταλαβαίνετε το παίγνιο πώς είναι εγώ vs all τα βλέπετε όλα στρογγυλά και εκεί είναι το λάθος.Ο Βαλκάνιος πέουλας είναι ασταμάτητος.Απλά τους γαμάει όλους αδιαφορώντας για τις συνέπειες.Μιλάμε για απόλυτη ανωτερότητα όχι εξυπνάδες.
Δεν πρέπει γενικά να σέβεσαι τα βίτσια και τις απαιτήσεις των γυναικών και απλά να γαμάς στυλ τελείως brutal άξεστου τσομπάνη δε χρειάζονται πολλά για εμάς τους ανώτερους πέουλες.
παροτι γραφεις μαλ..ιες γενικως ,εχεις το τοπ τροπο γραφης
εχεις ξεπερασει κ τον εκλιπωντα μιτσο29!!!
οσον αφορα την ταμπακιερα,χρειαζονται 2 σελιδες για να αντιμετωπισουμε αναλυτικα τα φαντασιακα επειχηρηματα....200 την μερα καθαρα ειναι μεροκαματα ελβετιας ,αμφισβητω αν κατ ονειρο υπαρχουν στην Γερμανια,γνωριζω ατομα με υψηλες θεσεις αρχιμηχανικοι διευθυντες,οχι ceo,σε καλες εταιρειες,μεχρι 4-5000 παιρνουν δηλ καθαρα 2500 με 3000.στην καλυτερη δηλ 100ε μεροκαματο κι οχι 200.... ;)
το να πετας 200-500$ σε μια γκομενα ειπα σε κανει imop μακακα κλαρινογαμπρο κι οχι μαγκα..
αν υποθεσουμε οτι οντως κανεις,τοσο συχνα αυτα που λες, σε καθιστα προτυπο προς αποφυγη κι οχι το αναποδο,εχεις το αλλοθι οτι λογω ηληκιας σε κυνηγα ο χρονος ,οπως κι ολους μας,αλλα δεν μπορει την καθε καρακαξα η αιδονι αν θες να την χρυσωνουμε...εγω προσφατα στο νικολαεφ γνωρισα μια μοντελοειδη που λες,κ μου ζηταγε 150$ γαι 2 ωρες κ κατι τετοια...αν θες της λεω 20-30$ πααιρνουν οι φοιτητριες Α διαλογης,αντε να στα κανω τα διπλα...δηλ τα μισα απ οσα λες..μου ειπε 120$,κ της ειπα οχι,για να μην χαλαω κ την πιατσα,
ασε που δεν ηταν και η καρακαυλιαρα ,,εσυ θαλεγες ναι με κλειστα ματια..εδω υπαρχει θεμελιωδης διαφορα.εγω πανω απ οσα ειναι το μηνιατικο δηλ 3000χριβνα .ΔΕΝ δινω ,ας ειναι η μις ουκραινα,,να απει να τα ζητησει απο τους ουκρανους να φαει κι ενα χερι ξυλο κι απο πανω...
φυσικα δεν συμφωνω ουτε με σλαβιανι που κλεινει για βδομαδα κ βαλε τις ιδιες γκομενες ,κατωτερες σαφως απ οτι εσυ εχεις ποστσρει,για λογους οικονομιας
εγω πιστευω στο παν μετρο αριστο ,εξ ου κ ειπα το 100-120 τηνμερα ολα μεσα σαν ενα χρυσο κανονα για οποιον του περισευουν 15-20χιλ το χρονο.αλλιως κυριολεκτικα δεν αξιζει
αυτα τα ολιγα
keep walking παντως ,εισαι μες στους 5-6 μαχιμους στο θρεντ κι ειναι ενδιαφεροντα τα ποστ σου