για να κανω αμπελοσοφιες και αναλυσεις οπως λενε οι φιλοι πιο πανω,εγραψα απο τα πρωτα μου μυνηματα οτι ειχα πολλες αποτυχιες,με ξεγελουσαν,μου επαιζαν πουστιες,κερνουσα εγω και γαμουσαν αλλοι,ολοι τα εχουν περασει που πανε συνεχεια χρονια η εζησαν εκει.τρως χρημα,βαζεις μυαλο με την πρωτη αλλη με δευτερη αλλοι ποτε.καποτε νομιζα ολες μπορω να τισ αγορασω,λεω τι διαολο γινεται εδω,εχω λεφτα,κερνω και πανε με τους γυφτους.μετα καταλαβα την νοοτροπια τους,ειναι καλο παιδι,ο μαλακας που κερνα και μεις μετα κεφατες και χορτατες στον γκομενο.αλλαξα συμπεριφορα και με τα χρονια αποκτηνωθηκα και εγινα πιο σκληρος,αυτο ειχε αποτελεσμα.κυπρο μιλησα αγρια και εβρισα 2 ρωσιδες στα ρωσικα που ειχαν αναρμοστη συμπεριφορα,αντι να θυμωσουν τους αρεσε,μαλακωσαν,χαμογελουσαν και φερτηκαν οκ.αυτα που λεει ο μιτσος βρισκουν και κανουν.ενας φιλος αγια ναπα ελεγε σαν χαζος χαι ρασια στις κοπελες και χαζογελουσε,γελουσαν και αυτες.του ειπα γελανε μαζι σου αν ηξερες πως ειναι οι αντρες εκει,λενε τι ηλιθιος εισαι χαχαχα.μονο επιτυχιες εχεις απο το ιτερνετ στο μαμπα που ολες ειναι βιζιτες.συγνωμη αν δεν αρεσουν σε ολους οσα λεω αλλα λεω την αληθεια χωρις να σκεφτωμε τι θα πουνε για μενα,οτι δεν ειμαι ικανος ταχα.αυτες που γνωριζουμαι εκει εχουν αυτη την νοοτροπια να σε θεωρουν μαλακα.δυστηχως πανε θυμα οι καλες κοπελες,αυτες που δεν θα γνωρισουμε ποτε οι πουτανιαριδες σε καμια ιστοσελιδα η μπαρ η στα μερη που παμε.πραγματικα εχει πολυ καλες κοπελες αλλα δεν ειναι για μας,αν καπειος διαφωνει ας μου πει.