Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 890
αφου η ουκρανια ειναι λιγο καλυτερη απο το τοκυο και την νεα υορκη με μπεντλει και φεραρι και δεν γαμας, τοτε γιατι πας ρε φιλεμαλακιες λες,δεν προτεινα σε καμια κοπελα στο παρκο χρηματα.απλα σαν περπατουσαμε ηθελα να σου αποδειξω οτι καμια νορμαλ κοπελα δεν μιλα με κανενα ξενο και ολες στα αρχιδια τους.σου προτεινα να κανεις το ιδιο να δεις,να δοκιμασεις για να δουμε αν ειναι θεμα ικανοτητων που λεει ο αγαπητος σλαβιανη.ικανοτητον στην διαπραγματευση ενοη ο σλαβιανη οχι να καμακωσει νορμαλ γκομενες.οπως σου εγραψα και για τσερνικοβ οτι αν καμακωνες τις φοιτητριες απο τα πανεπιστημια στα καφε αντι απο σαιτ θα ετρωγες αποριψη.φιλε ντερτι ηρθανε φιλοι χρονια καμακια κυπρο οδυσσο,φιλοξενησα 3 οδθσσο και 2 κιεβο,πηραν αρχιδια.τελευταια βιζιτα που πηρα ηταν οταν ηρθε ο διμητρακις για παρεα πηγαμε σαλον και γαμησαμε.σου ειπα η κοπελα βιζιτα ειναι και φενεται,ειπες πες της λεφτα και αν θελει λεφτα παρε την χαχαχα.με ειχες τελειος για χαζο δηλαδη,μετα που την πηδηξες τσαμπα οπως ειπες μου ξαναειπες να της προτεινω αλλα δεν το εκανα.ηρθα στο καφε για να δω την βιζιτα φιλη της,αν μου αρεσει να την παρω,μου ειπες περασες καλα με την κοπελα και θα την επαιρνες ξενοδοχειο.αφου ητανε βιζιτα καθαρη,τι να προτεινω?,μετα θα ελεγες τις γνωστες ιστοριες,θα λεω της εδωσα 700 εσθ θα λες εμενα με πηρε τζαμπα αχαχαχαχ.αν θελεται μπορω να σας γραφω καθε μερα ιστοριες,αν θελεται μην της πιστευεται χαχαχαχ.ασε τις κοπελες απο σαιτ και βγες εξω στα παρκα,θαλασσα, να παιξεις και πες μας εντυπωσεις αν πιανονται οι γκομενες.δεν λεω νυχτα γιατι εκει παντα κερνας αδικα,παιζεις μπαλα μερα.το θεμα τον ικανοτητων που λεει ο σλαβιανει ειναι οτι καπειος δινει 700 την ωρα,αλλος με 500 αλλα καπειος να διαπραγματευεται να γαμα τσαμπα τι να πω.μην προσπαθειται να με παρουσιασεται ηλιθιο και οτι εγω εχω το προβλημα απο την στιγμη που κανενας απο εσας δεν παιζει εκτος μαμπα.δεν ειναι απαντηση αυτη αν απο αλλους παιρνει λεφτα δεν σημαινει παιρνει απο εμενα.προσπαθεις να παρουσιασεις οτι ειναι ηλιθιοι ανθρωποι που ζουνε,σπουδασαν και πανε δεκαετιες εκει.αν το 3 τις εκατο ειναι αποτυχημενοι το υπολειπο γιατι εξαφανανηστηκε και δεν πατανε ουκρανια?κυπριοι πλεον μονο δικιγοροι,τραπεζιτες για δουλειες και λιγοι αμερικλανοι στα πρακτορεια γαμου,πλεον βλεπω.
οτι γαμαμε ολοι εμεις ειναι βιζιτες δηλαδη και οι δικες σου μολις βγηκαν απο μοναστηρι με περιουσια απο 1 εκ δολλαρια και πανω
οκ εμεις ολοι ειμαστε οι ηλιθιοι