Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δικαιο εχεισ θα γραφω πμ του διμητρακι τι γινεται,τι να γραφω για μουνια πες τι θες να ακους που δεν ξανακουσες.οτι στην ουκρανια γαμαμε γυναικαρες αυτα τα λενε καποιοο στο χωριο τους σε οσους πηγαν μεχρι το χωριο πιο κατω.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστο με 1200-1500 γριβνα,αν σε ευχαριστει να γαμας μονο πουτανες μουναρες για σενα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ουκρανια παντα εχω καπεια γκομενα,εστο μετρια τσαμπα.σε αλλες χωρες  που ξερω δεν θα ξαναπαω η δεν εχω σχεδια να παω συντομα και εγω προτιμω να παρω βιζιτα παρα να ξοδευτο αδικα σε κερασματα σε κλαμπ και μαλακιες.ουκρανια δεν ειμαι πορνοτουριστας που πηγε ιδικα για βιζιτες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτιστικός είσαι? Είσαι βυθισμένος στο μικρόκοσμό σου και δεν μπορείς να αντιληφθείς όσα διαβάζεις? Δεν είπα ποτέ πως είμαι πορνοτουρίστας. Δεν είπα ποτέ πως ο σκοπός του ταξιδιού μου ήταν-είναι να γαμήσω. Αυτό το έχω στην πόλη μου εκεί που ζω. Δεν θα κάνω 1.200 km σαν μαλάκας μόνο για sex. Άλλωστε η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη με κορίτσια απο την πρώην USSR που σπουδάζουν και εργάζονται. Εγώ έκλεινα ραντεβού μέσω site όχι για sex αλλά για γνωριμία. Με όσες δεν μείναμε σε ένα τυπικό πρώτο καφέ υπήρξε SEX. Γύρω στο 80% των περιπτώσεων. Πήγα βγήκαμε για καφέ, φαγητό, ποτό, με ξενάγησαν, μου έδειχναν την πόλη τους και με λίγες πήγαμε κοντινές εκδρομούλες σε Tricova, Orhei, Voda Lui Voda όπου μου έδειξαν τη χώρα τους. Ήμουν τυχερός? Μάλλον.. θα μπορούσα να είχα γυρίσει με τη ψωλή στο χέρι. Τώρα που μιλάμε ετοιμάζω invitation για 2 που θα έρθουν στις γιορτές. Το σύστημά τους ακόμη και με τα καινούρια διαβατήρια επιβάλει να έχουν ξενοδοχείο ή κάποιον που θα αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτές.
Καλό ντοκυμαντέρ.
Υ.Γ. Η πρόταση μου για όποτε έρθεις Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτή, με την προϋπόθεση πως μετά θα μπεις εδώ και θα ζητήσεις συγνώμη για όλες τις μαλακίες που έγραψες και γάμησες το Forum γεμίζοντάς το με με άχρηστες βλακείες. Αν και η βλακεία είναι αήττητη στην περίπτωση σου παμέγιστε.
Απλος ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ γ'αυτο και κρυβόσουν  :2funny:.Ερχόσουν στο El Greco και το ΟΠΑ τα εγβαζες φωτογραφίες και οταν σου ειπα ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ Στην καλητερη περιπτωση να  :knockinb: μια που ειχες μαζι σου τρεις μερες που λες οτι ησουν  :2funny: αλλα ακομα και ετσι να ειναι ποιός ξέρει τι χάλια ητανε  :shit: και γ'αυτο κρυβοσουνα γιατι θα ρεζιλευοσουν ακομα περισσοτερο αν εφερνες καμια σαν κ'αυτες που δουλευουν καθαριστριες στην Ελλαδα  :2funny:.
  Τωρα παντος εχεις μαζευτει  :2funny: δεν ξανααναφερεις αυτα τα τερατωδη που εγραφες  :jerking: οτι γάμησες τεσσερις σε τρεις μέρες χωρις να ξερεις λέξη Ρωσσικα και Ρουμάνικα! :2funny: Οταν εκει πολυ λίγες ξέρουν Αγγλικά.

χαίρομε που εισαι ειλικρινείς ! 2 μέτριες σε 25 μέρες ! πολύ καλύτερα από τον χαζοχαρη !!!
Συγγνώμη γιατί να πω ψέματα?Θα ειναι σα να κορο'ι'δευω τον εαυτο μου.Δηλαδη τι να γραφω σαν τον αλλον οτι πηγα Μολδαβία χωρις να ξερω Ρωσσικα ή τουλάχιστον Ρουμάνικα και  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μερες? :2funny:Αν τα έλεγα αυτα το πιθανοτερο θα ηταν ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ σαν τον Μπαρμπαφώτη και τον Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Λεω την αληθεια και δεν κρυβομαι.Ο Χάρης τουλάχιστον κατι γαμάει που να δεις οι αλλοι Ελληνες  :jerking: που γαμάνε μόνο στη φαντασία τους  :jerking: :2funny:
ουκρανια παντα εχω καπεια γκομενα,εστο μετρια τσαμπα.σε αλλες χωρες  που ξερω δεν θα ξαναπαω η δεν εχω σχεδια να παω συντομα και εγω προτιμω να παρω βιζιτα παρα να ξοδευτο αδικα σε κερασματα σε κλαμπ και μαλακιες.ουκρανια δεν ειμαι πορνοτουριστας που πηγε ιδικα για βιζιτες.
Αγια Πετρούπολη θα έχεις χωρις λεφτα μια πανέμορφη Κορεάτισα και μια γλυκεια κοπελίτσα απο την Καλμίκια που θα σου χαρίσουν γλυκεία,χρυσή βροχή  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι με τον γιαννη τα ειπαμε στην οδυσσο και λεει γραφε παντα την αληθεια οπως κανεις γιατι και μενα οι φιλοι μου νομιζουν εδω που ερχομαι και βρισκω γκομενες οτι κυκλοφορω με μοντελα.ο γιαννης κανει προεργασια σαν τον σινοχαρα και γαμαει καθε μερα 2-3 βιζιτες.αλλα εχει κανονικες γκομενες με παιδια 35-38 που του στοιχιζουν μονο κανα εστιατοριο.μειονεκτιμα δεν μιλα ρωσικα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Πιστεύεις οτι ο Σχινοχάρας καμακώνει στα κλαμπ ή στην Κρεσάτικ?Αν μένεις στο ίντερνετ χάνεις το 90%.Και οι γκόμενες στο ίντερνετ δεν είναι οι καλύτερες.Κίεβο χωρίς κλαμπ δε λέει τίποτα.Για εμένα είναι αποτυχία λιγότερες από τρεις την εβδομάδα ειδικά αν είναι όλες μέσω ίντερνετ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
φιλε kman 2 στο ιτερνετ μονο οι πουτανες απαντανε,χρισιατικ τι καμακι να κενεις?μονο πουτανες παλι θα γνωρισεις.3 την εβδομαδα απο κλαμπ στο κιεβο?ειναι κατι αδυνατο στο κλαμπ μονο θα κερνας σαν μαλακας και θα περιμενουν εξω οι ουκρανοι γκομενοι να στις παρουν.να βρω γκομενα στο κλαμπ που καθε μερα εβγαινα εξω τα τελευτεα 4 χρονια που πηγαινα κιεβο καθε μηνα να βρηκα 4-5,αρα 3 την εβδομαδα ειναι αδυνατον.εκει ειμουν γνωστος με κυκλο και παλι στο κλαμπ μονο ηθελαν τσαμπα ποτα.μου ετυχε σε 12 μερεσ οδησσο πριν 5 χρονια να πηδηξω 4 νορμαλ γκομενες και μια βιζιτα αφου τις πρωτες 3 μερες δεν βρηκα κατι και απογοητευτικα.βεβαια τοτε δεν πηγαινα οδυσσο,μονο κιεβο,απλα επρεπε να παω οδυσσο.ξαναπηγα παλι 2 χρονια μετα και προτιμησα να πηγαινω εκει οπου δεν ηταν επικυνδηνα.τις 4 γκομενες που γαμησα τοτε τις 2 γνωρισα στιν ντιριπασοσκαγια να βολταρουν,μια 38,αλλη 40-42.αλλες 2 25-26 τις βρηκα στο λειλα το τουρκικο,τοτε εκει δεν ηταν βιιτες αλλα τουριστριες απο ουκρανια.η μια κοπελα ηταν απο τουρμενισταν,απλα κερασα μια βοτκα 10 ευρο τα εξοδα μου.να γαμας τσαμπα 3 την εβδομαδα σαν τουριστασ ειναι αδυνατο για μενα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
για καπειον που παει μονο για βιζιτες αποκλειστικα ο σινοχαρασ θα βοηθουσε τα παιδια αυτα και θα ηταν καλο να γραφει.βεβαια ο σινοχαρας μιλα λιγα ρωσικα ενω τα αλλα παιδια δεν θα μπορουν να παιξουν το παιχνιδι του μονο απο μαμπα,μαιλ ρυ εχει βιζιτες να μιλανε αγγλικα.με βιζιτες πρωσωπικα μια ωρα τις θελω το πολυ,ουτε νορμαλ κοπελες θελω να μενουν σπιτι μου.καπειες που ηρθαν απλα ηταν απο μακρινες πολεις και σαν κυριοσ που ειμαι δεν τισ εδιωχνα χαχαχαχ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για καπειον που παει μονο για βιζιτες αποκλειστικα ο σινοχαρασ θα βοηθουσε τα παιδια αυτα και θα ηταν καλο να γραφει.βεβαια ο σινοχαρας μιλα λιγα ρωσικα ενω τα αλλα παιδια δεν θα μπορουν να παιξουν το παιχνιδι του μονο απο μαμπα,μαιλ ρυ εχει βιζιτες να μιλανε αγγλικα.με βιζιτες πρωσωπικα μια ωρα τις θελω το πολυ,ουτε νορμαλ κοπελες θελω να μενουν σπιτι μου.καπειες που ηρθαν απλα ηταν απο μακρινες πολεις και σαν κυριοσ που ειμαι δεν τισ εδιωχνα χαχαχαχ.
Χάρη δεν εχεις καταλαβει οτι τωρα υπαρχει κρίση στην Ελλαδα και οι Πιρφόροι τη βγαζουν Ελλαδα με φρεσκο ψαρακι και μπάνιο στη θαλασσα! :2funny: Οποτε ξεχνα οτι θα βρεθει καποιος να δωσει 1000 Ευρω για να παει Ουκρανία!

D

dude901123

Επισκέπτης
Απλος ΕΓΙΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ γ'αυτο και κρυβόσουν  :2funny:.Ερχόσουν στο El Greco και το ΟΠΑ τα εγβαζες φωτογραφίες και οταν σου ειπα ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ Στην καλητερη περιπτωση να  :knockinb: μια που ειχες μαζι σου τρεις μερες που λες οτι ησουν  :2funny: αλλα ακομα και ετσι να ειναι ποιός ξέρει τι χάλια ητανε  :shit: και γ'αυτο κρυβοσουνα γιατι θα ρεζιλευοσουν ακομα περισσοτερο αν εφερνες καμια σαν κ'αυτες που δουλευουν καθαριστριες στην Ελλαδα  :2funny:.
  Τωρα παντος εχεις μαζευτει  :2funny: δεν ξανααναφερεις αυτα τα τερατωδη που εγραφες  :jerking: οτι γάμησες τεσσερις σε τρεις μέρες χωρις να ξερεις λέξη Ρωσσικα και Ρουμάνικα! :2funny: Οταν εκει πολυ λίγες ξέρουν Αγγλικά.
Συγγνώμη γιατί να πω ψέματα?Θα ειναι σα να κορο'ι'δευω τον εαυτο μου.Δηλαδη τι να γραφω σαν τον αλλον οτι πηγα Μολδαβία χωρις να ξερω Ρωσσικα ή τουλάχιστον Ρουμάνικα και  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μερες? :2funny:Αν τα έλεγα αυτα το πιθανοτερο θα ηταν ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΟΥΝ σαν τον Μπαρμπαφώτη και τον Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Λεω την αληθεια και δεν κρυβομαι.Ο Χάρης τουλάχιστον κατι γαμάει που να δεις οι αλλοι Ελληνες  :jerking: που γαμάνε μόνο στη φαντασία τους  :jerking: :2funny:Αγια Πετρούπολη θα έχεις χωρις λεφτα μια πανέμορφη Κορεάτισα και μια γλυκεια κοπελίτσα απο την Καλμίκια που θα σου χαρίσουν γλυκεία,χρυσή βροχή  :2funny:
Η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα βιντεάκια. Είναι καλύτερα και απο τον Benny Hill. Απλά η διαφορά είναι πως εκείνος ξέρει πως είναι κωμικός.
Είσαι ο μόνος που πήγε Μολδαβία τόσες μέρες και έμεινε με τη ψωλή στο χέρι. Κάνε την αυτοκριτική σου δεν είναι κακό. Εγώ δεν είμαι ο μεγαλύτερος γαμιάς, υπάρχουν χιλιάδες καλύτεροι από εμένα. Απλά ήμουν τυχερός, το έπαιξα σωστά και στη Μολδαβία ξεσκίστηκα. Θέλεις να το πεις τύχη? Οκ, δεκτόν. Αλλά μην αμφισβητείς όσα γράφω. Εγώ δεν ψάχνω σαν και εσένα κοινωνική καταξίωση εδώ μέσα. Τώρα ασ'τα αυτά και πες μας καμιά εμπειρία σου που να είναι σχετική. Έχω βαρεθεί να μοιράζεις βλακόσημα. Κάθε φορά που παραδέχεσαι κάποιον είναι σαν να τον κατεβάζεις στο δικό σου επίπεδο. Διάβασε καλύτερα όσα γράφω και αφού μελετήσεις έλα μια βόλτα Θεσσαλονίκη να τις δεις όλες, μια προς μια με στοιχεία και ημερομηνίες. Εγώ στη Μολδαβία δεν πήγα για κοινωνικές επαφές. Και από τα ελληνικά τα μαγαζιά πέρασα με γκόμενες, και στο El Greko πήγα με γκόμενα για φαγητό. Η διαφορά είναι πως δεν πήγα για τάβλι ούτε για κοινωνικοποίηση. Με μουνιά ήμουν. Για αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά. Δεν μας είπες όμως? Πόσα χρόνια έχει να πάει γκόμενα μαζί σου χωρίς να την πληρώσεις? 10-15?

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα βιντεάκια. Είναι καλύτερα και απο τον Benny Hill. Απλά η διαφορά είναι πως εκείνος ξέρει πως είναι κωμικός.
Είσαι ο μόνος που πήγε Μολδαβία τόσες μέρες και έμεινε με τη ψωλή στο χέρι. Κάνε την αυτοκριτική σου δεν είναι κακό. Εγώ δεν είμαι ο μεγαλύτερος γαμιάς, υπάρχουν χιλιάδες καλύτεροι από εμένα. Απλά ήμουν τυχερός, το έπαιξα σωστά και στη Μολδαβία ξεσκίστηκα. Θέλεις να το πεις τύχη? Οκ, δεκτόν. Αλλά μην αμφισβητείς όσα γράφω. Εγώ δεν ψάχνω σαν και εσένα κοινωνική καταξίωση εδώ μέσα. Τώρα ασ'τα αυτά και πες μας καμιά εμπειρία σου που να είναι σχετική. Έχω βαρεθεί να μοιράζεις βλακόσημα. Κάθε φορά που παραδέχεσαι κάποιον είναι σαν να τον κατεβάζεις στο δικό σου επίπεδο. Διάβασε καλύτερα όσα γράφω και αφού μελετήσεις έλα μια βόλτα Θεσσαλονίκη να τις δεις όλες, μια προς μια με στοιχεία και ημερομηνίες. Εγώ στη Μολδαβία δεν πήγα για κοινωνικές επαφές. Και από τα ελληνικά τα μαγαζιά πέρασα με γκόμενες, και στο El Greko πήγα με γκόμενα για φαγητό. Η διαφορά είναι πως δεν πήγα για τάβλι ούτε για κοινωνικοποίηση. Με μουνιά ήμουν. Για αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά. Δεν μας είπες όμως? Πόσα χρόνια έχει να πάει γκόμενα μαζί σου χωρίς να την πληρώσεις? 10-15?
  :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η διαφορα μας ομως ειναι οτι εγω δεν λεω ιστορίες για αγριους  :2funny:.Είσαι κατα φαντασία γαμιάς  :2funny:.Αφου ησουν στο El Greco πως δεν σε ειδα?Αόρατος εισαι? :2funny:
 Εχετε ξεφυγει τελείως  :2funny: ειδα τους μεγάλους γαμιάδες εκεί  :2funny:
 Αφου ειναι ετσι γιατι κρυβόσουν τότε? :jerking: :2funny:Εκτος αν εισαι Ανθέλληνας? :think:Γιατι δεν ηρθες να μου τα πεις αυτα απο κοντά? :2funny:Να μου δειξεις την τεχνική σου?Να μου διδάξεις το μυστικό της επυτηχιας σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Παντος οπως τα έγραψες ειχε πολύ  :2funny:.Της πηγαινα λεει να φαμε το μεσημερι και αμεσως μετα το φα'ι'  της  επαιρνα και της:knockinb:.Γιατι δεν ζητησες απο το Μόλντο να σου δωσει το Prive μπορει να γαμούσες εκει και να μην έχανες χρόνο να της πηγαινεις σπίτι,μετα θα επαιρνες εκει την επομενη.
 Σοβαρά τωρα η γνωμη μου ειναι οτι δεν  :knockinb: καμία  :2funny: Αν ειχες εστω και μια γκομενα ακομα και γριά δεν θα με απεφευγες θα ερχοσουν αμεσως να μου την δειξεις.Ποιά θεσσαλονίκη να ερθω :jerking: ημασταν στην ίδια μικρη πόλη που ημουν κ'εγω πηγαινες για φαγητο στο ιδιο εστιατόριο με'μενα και οταν σου ειπα να συναμντηθουμε εσυ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝΑ :shit:  :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αγια Πετρούπολη θα έχεις χωρις λεφτα μια πανέμορφη Κορεάτισα και μια γλυκεια κοπελίτσα απο την Καλμίκια που θα σου χαρίσουν γλυκεία,χρυσή βροχή  :2funny:
Σε κατουράει η Μογγόλα ρε φιλε?  :S
Αίσχος, εσύ την έκανες άνθρωπο και αυτή να σου εξηγείται έτσι?  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε κατουράει η Μογγόλα ρε φιλε?  :S
Αίσχος, εσύ την έκανες άνθρωπο και αυτή να σου εξηγείται έτσι?  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
Αντί να γραφεις πράγματα εκτος θέματος γραψε κ'εσυ της εμπειριες σου απο τη Μολδαβία,Ουκρανία :2funny: Πόσες  :knockinb: στο τελευταιο σου ταξηδι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο αλλος  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μέρες  :jerking: τον βοηθισε η εμπειρια του  :2funny: :jerking: και ηταν τυχερος :2funny:Εσύ πρεπει να  :knockinb: παραπάνω? :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Η διαφορα μας ομως ειναι οτι εγω δεν λεω ιστορίες για αγριους  :2funny:.Είσαι κατα φαντασία γαμιάς  :2funny:.Αφου ησουν στο El Greco πως δεν σε ειδα?Αόρατος εισαι? :2funny:
 Εχετε ξεφυγει τελείως  :2funny: ειδα τους μεγάλους γαμιάδες εκεί  :2funny:
 Αφου ειναι ετσι γιατι κρυβόσουν τότε? :jerking: :2funny:Εκτος αν εισαι Ανθέλληνας? :think:Γιατι δεν ηρθες να μου τα πεις αυτα απο κοντά? :2funny:Να μου δειξεις την τεχνική σου?Να μου διδάξεις το μυστικό της επυτηχιας σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Παντος οπως τα έγραψες ειχε πολύ  :2funny:.Της πηγαινα λεει να φαμε το μεσημερι και αμεσως μετα το φα'ι'  της  επαιρνα και της:knockinb:.Γιατι δεν ζητησες απο το Μόλντο να σου δωσει το Prive μπορει να γαμούσες εκει και να μην έχανες χρόνο να της πηγαινεις σπίτι,μετα θα επαιρνες εκει την επομενη.
 Σοβαρά τωρα η γνωμη μου ειναι οτι δεν  :knockinb: καμία  :2funny: Αν ειχες εστω και μια γκομενα ακομα και γριά δεν θα με απεφευγες θα ερχοσουν αμεσως να μου την δειξεις.Ποιά θεσσαλονίκη να ερθω :jerking: ημασταν στην ίδια μικρη πόλη που ημουν κ'εγω πηγαινες για φαγητο στο ιδιο εστιατόριο με'μενα και οταν σου ειπα να συναμντηθουμε εσυ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝΑ :shit:  :2funny: :2funny: :2funny:
Μεγάλε εσύ φαίνεται είχες πολύ χρόνο για καφέδες και αναλύσεις. Αν σε 4 βδομάδες πήγες μόνο με 2.. γάμησέ τα. κανονικός Πορνόβλακας. Εγώ ανέβηκα λίγες μέρες το φθινόπωρο (4,5 μέρες) και πήγαινα γαμιώντας κυριολεκτικά απο ραντεβού σε ραντεβού. Ειδικά εκείνη τη φορά που ήταν και η πιο επιτυχημένη από όσες έχω ανέβει δεν είχα χρόνο για τάβλι και καφέδες. Αν λοιπόν επιμένεις πως είμαι παραμυθάς βρες κάποιον τον οποίο εμπιστεύεσαι στη Θεσσαλονίκη, αφού εσύ είσαι μακρία, να τον συναντήσω και να τελειώνει το παραμυθάκι σου. Αλλά αν το κάνουμε αυτό και φανεί πόσο μαλάκας είσαι μετά για ένα μήνα θα ζητάς συγνώμη και θα ξεκινάς όλα τα ποσταρίσματά σου με την έκφραση εγώ ο Πορνόβλακας. Ήδη ένας κοινός γνωστός μας (ο Μάκης) σου είπε πως είδε φώτο και στοιχεία από όσα λέω. Αλλά αφού εσύ είσαι τόσο επίμονος χαλβάς μπορούμε να το επαναλάβουμε για να γελάσουμε άλλη μια φορά. Απλά πες ποιος θέλεις να επιβεβαιώσει όσα λέω. Άντε να τελειώνουμε με την Πορνοβλακεία εδώ μέσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom