Επισκέπτης
τουλαχιστον γραφω αληθειες
Ἔτσι. Honesty is the best policy.
τουλαχιστον γραφω αληθειες
Άστους να λένε Χάρη,αυτοί που γράφουν ότι γαμανε μουνάρες γαμανε την δεξιά τους και ενίοτε την αριστερά τους για αλλαγή![]()
Έλα Κισινάου οπότε θέλεις,αν σου αρέσουν ταέχει και εδώ τέτοιες,η ξανθούλα το έχει κάνει αρκετές φορές
![]()
Κατα βαθος το θελεις αλλα το θεωρεις σαν μη αποδεκτο και υποτιμιτικο.Αυτο προερχεται απο καποια ταμπου της κοινωνιας που μας περνάνε απο της πρωτες ταξεις του σχολειου.Πρεπει να χαλαρωσεις και να μαθεις να απολαμβανεις την γλυκεια χρυση βροχητασο μου δεν γουσταρω κατουρηματα χαχαχα,μια στο κιεβο που γαμουσα 3 χρονια μια μερα με κατουρησε και απο τοτε δεν με ξαναειδε χαχαχα.δεν ειχε ποτε τετεια ανωμαλια ουτε τσιμπουκι δεν επαιρνε.διαβασα στο ιτερνετ για αυτο μαλλον κανα προβλημα ειχε απλα ετυχε αλλα ξενερωσα τοσο που την σουταρα,22 χρονων ηταν.τελευτεο βραδι η μικρη που με περιμενε 3 ωρεσ εξω απο το σπιτι τρελαθηκα,της ειπα σου ειπα θελω να κοιμηθω,λεει μετα δεν θα σε αποχαιρετουσα.της εριξα ενα αγριο,δεκτηκε απο κολο ενω πριν εκανε νουμερα και την εχυσα στο στομα για να μαθει τα μυστικα μου χαχαχα.της πληρωσα 100 γριβνα ταξι και τησ εδωσα 150 γριβνα για τον δρομο,λεω παρε κατι αυριο δηλ 8 ευρο.την λυπηθηκα και της εδωσα αλλα 200 αλλα δεν δεκτηκε!ενωθα τυψεισ γιατι ηρθε εξω απο την οδυσσο.περιμενε στο κρυο με χωρισ γαντια,σκουφο,ελαφρι σακακι και 9 το πρωι παει δουλεια.αν και θυμωσα το εκτιμησα αλλα μακρια την επομενη φορα γιατι θα μου την πεφτει συνεχεια.η μικρη 20 ακομα δεν μπηκε κοντακτε για να με βαλει στουσ φιλουσ αλλα θα ειναι σιγουρι αυτη τον φεβραρη που θα κατσω 10-12 μερεσ.
Την πρωτη φορά που θα σε κατουρίσει η γκομενα θα πρεπει να εισαι δεμένος για να μην μπορεις να φυγεις μετα σιγουρα θα σου αρέσει.Αυτο ειναι τρομερη ιδεα να γινει προεδρος των Κυπρίων κτηνοβατων!Θα βγουμε μαζι στην Ευρωβουλη να διεκδικησουμε τα δικαιοματα των κτηνοβατων του Ελληνισμου!Και τη διατηριση της παραδοσης μας.αν αρχισω μετα το επομενο βημα θα γινω κτηνοβατησ χαχαχα,καλα ελεγες στην μικρη θα γινω ο προεδροσ κτηνοβατων κυπρου.αν και εδω οι κυπριοι ηταν καποτε οι μεγαλητεροι κτηνοβατες αφου ηταν ολοι βοσκοι και μεχρι τωρα ακουμε τετειες ιστοριεσ χαχαχα.ελα εδω αντι ελλαδα θα σε παρω στο μαντρι του κασαπη θειου μου να σε φιλοξενησει εκει με τα προβατακια χαχαχα.
Καλησπέρα και από εμένα. Η ερωτησή σου αφορα το Χάρη.. αλλά επειδή το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα 2 φορές την ίδια διαδρομή από Θεσσαλονίκη έως Τιράσπολ την πρώτη φορά, με παραμονή στο Κισινάου 5 ημέρες και Βουκουρέστι άλλες 2 και από Θεσσαλονίκη έως Οδησσό (2 νύχτες Βουκουρέστι, 3 Κισινάου και 3 Οδησσό) τη δευτερή, ακολουθώντας μια παρόμοια λογική με φλερτ και ραντεβού και όχι με πληρωμένο sex μπορώ να σου πω πως η ιστορία αυτή χρειάζεται από 700 έως 1000 ευρώ. Τα έξοδα βασικά είναι τα ξενοδοχεία κατά 40%, το αέριο για το δικό μου αυτοκίνητο γυρω στο 20% και τα λοιπά (φαγητό, ποτά, κεράσματα, δώρα) το υπόλοιπο 40% περίπου. Αν αξίζει να το κάνει κάποιος φαντάζομαι είναι η ερώτηση. Εδώ ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση. Για εμένα που γουστάρω τις διαδρομές, την περιπέτεια, το ρίσκο και γενικά την όλη φάση λέω ναι αξίζει. Δεν πας εκεί για να γ..εις και μόνο γιατί τότε είσαι looser. Πας γιατί γουστάρεις να πας. Και όταν το ταξίδι σου αποφέρει και γκομενάκια με τα οποία περνάς καλά.. τότε είναι Super φάση και πας και ξαναπάς όπως εγώ.θέλω να μάθω από τον χάρη πόσες μέρες ήταν και πόσα χρήματα ξόδεψε στην Οδησσό και αν γάμησε κάνα μουνί τις προκοπής
ευχαριστω
Καλησπέρα και από εμένα. Η ερωτησή σου αφορα το Χάρη.. αλλά επειδή το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα 2 φορές την ίδια διαδρομή από Θεσσαλονίκη έως Τιράσπολ την πρώτη φορά, με παραμονή στο Κισινάου 5 ημέρες και Βουκουρέστι άλλες 2 και από Θεσσαλονίκη έως Οδησσό (2 νύχτες Βουκουρέστι, 3 Κισινάου και 3 Οδησσό) τη δευτερή, ακολουθώντας μια παρόμοια λογική με φλερτ και ραντεβού και όχι με πληρωμένο sex μπορώ να σου πω πως η ιστορία αυτή χρειάζεται από 700 έως 1000 ευρώ. Τα έξοδα βασικά είναι τα ξενοδοχεία κατά 40%, το αέριο για το δικό μου αυτοκίνητο γυρω στο 20% και τα λοιπά (φαγητό, ποτά, κεράσματα, δώρα) το υπόλοιπο 40% περίπου. Αν αξίζει να το κάνει κάποιος φαντάζομαι είναι η ερώτηση. Εδώ ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση. Για εμένα που γουστάρω τις διαδρομές, την περιπέτεια, το ρίσκο και γενικά την όλη φάση λέω ναι αξίζει. Δεν πας εκεί για να γ..εις και μόνο γιατί τότε είσαι looser. Πας γιατί γουστάρεις να πας. Και όταν το ταξίδι σου αποφέρει και γκομενάκια με τα οποία περνάς καλά.. τότε είναι Super φάση και πας και ξαναπάς όπως εγώ.
Καλησπέρα και από εμένα. Η ερωτησή σου αφορα το Χάρη.. αλλά επειδή το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα 2 φορές την ίδια διαδρομή από Θεσσαλονίκη έως Τιράσπολ την πρώτη φορά, με παραμονή στο Κισινάου 5 ημέρες και Βουκουρέστι άλλες 2 και από Θεσσαλονίκη έως Οδησσό (2 νύχτες Βουκουρέστι, 3 Κισινάου και 3 Οδησσό) τη δευτερή, ακολουθώντας μια παρόμοια λογική με φλερτ και ραντεβού και όχι με πληρωμένο sex μπορώ να σου πω πως η ιστορία αυτή χρειάζεται από 700 έως 1000 ευρώ. Τα έξοδα βασικά είναι τα ξενοδοχεία κατά 40%, το αέριο για το δικό μου αυτοκίνητο γυρω στο 20% και τα λοιπά (φαγητό, ποτά, κεράσματα, δώρα) το υπόλοιπο 40% περίπου. Αν αξίζει να το κάνει κάποιος φαντάζομαι είναι η ερώτηση. Εδώ ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση.[size=10pt] Για εμένα που γουστάρω τις διαδρομές, την περιπέτεια, το ρίσκο και γενικά την όλη φάση λέω ναι αξίζει. Δεν πας εκεί για να γ..εις και μόνο γιατί τότε είσαι looser. Πας γιατί γουστάρεις να πας. Και όταν το ταξίδι σου αποφέρει και γκομενάκια με τα οποία περνάς καλά.. τότε είναι Super φάση και πας και ξαναπάς όπως εγώ.
[/size]
Τελικα θα αρχισω να πιστευω οτι μόνο ο Σινοχάρας εδω μέσα γαμάει!Καλησπέρα και από εμένα. Η ερωτησή σου αφορα το Χάρη.. αλλά επειδή το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα 2 φορές την ίδια διαδρομή από Θεσσαλονίκη έως Τιράσπολ την πρώτη φορά, με παραμονή στο Κισινάου 5 ημέρες και Βουκουρέστι άλλες 2 και από Θεσσαλονίκη έως Οδησσό (2 νύχτες Βουκουρέστι, 3 Κισινάου και 3 Οδησσό) τη δευτερή, ακολουθώντας μια παρόμοια λογική με φλερτ και ραντεβού και όχι με πληρωμένο sex μπορώ να σου πω πως η ιστορία αυτή χρειάζεται από 700 έως 1000 ευρώ. Τα έξοδα βασικά είναι τα ξενοδοχεία κατά 40%, το αέριο για το δικό μου αυτοκίνητο γυρω στο 20% και τα λοιπά (φαγητό, ποτά, κεράσματα, δώρα) το υπόλοιπο 40% περίπου. Αν αξίζει να το κάνει κάποιος φαντάζομαι είναι η ερώτηση. Εδώ ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση. Για εμένα που γουστάρω τις διαδρομές, την περιπέτεια, το ρίσκο και γενικά την όλη φάση λέω ναι αξίζει. Δεν πας εκεί για να γ..εις και μόνο γιατί τότε είσαι looser. Πας γιατί γουστάρεις να πας. Και όταν το ταξίδι σου αποφέρει και γκομενάκια με τα οποία περνάς καλά.. τότε είναι Super φάση και πας και ξαναπάς όπως εγώ.
Τι καμένοι πράγματι που είναι κάποιοι τύποι...Στην Ανατολική Ευρώπη δεν υπάρχει φύση!!!!!Όλα επίπεδα είναι άντε κανένα βουνό μαύρο και αποκρουστικό ...Μόνο νυχτερινή ζωή υπάρχει..!!!Τελικα θα αρχισω να πιστευω οτι μόνο ο Σινοχάρας εδω μέσα γαμάει!Ολοι οι αλλοι ειστε κακομοιρηδες και αποτυχημενοι
![]()
.
Συγγνωμη να πας σε αυτα τα αθλια μέρη για να κανεις τι?Να φας αυτον τον άνοστο πουρέ απο καλαμπόκι τη Μαμαλίγκανα δεις τους χωματοδρομους,τη φτωχια και το πως ζουσαν οι ανθρωποι του Νεάντερταλ αν πας στα χωριά της Μολδαβίας?Να γυρισεις στην επαρχια της Ουκρανιας στη λιθινη εποχη ?
Να δεις της γριες που πουλάνε κρεμυδια και πατατες στην ακρη του δρομου?Τι αλλη
θα ακουσω!
![]()
Μου θυμισατε που μου ειχαν πει για ενα τυπο που πηγαινε Τα'ι'λανδη για να κυνηγισει πεταλουδεςενω ολοι πηγαιναν για να
αυτος πηγαινε στη ζουγκλα με μια απόχη και κυνηγουσε πεταλουδες
![]()
![]()
![]()
.
Τελικά μόνο ο Σινοχάρας γαμάει εδώ μέσα όλοι οι άλλοι είσαστε γιά κλάματα πηγε εκει πηρε τρεις γκομενες και της ειχε και τηςενω εσεις μιλατε για τα καταπρασινα λειβαδια της τροφαντες αγελαδες και
Εγω οταν πηγαινω καπου πηγαινω ή για να
ή να αγωρασω ρουχα οπως εκανα στο τελευταιο ταξηδι στις Η.Π.Α. Γ'αυτο και εβγαλα off τη Μολδαβια γιατι δεν κανει γ'αυτο που ηθελα και δεν ειμαι φισιοδυφης
για να πηγαινω για πικνικ στη φυση
![]()
Αυτος ειναι μεγάλος φιδέμποραςδιμητρακι ο φιλος αν πηγαινε αποκλειστικα για σεξοτουρισμο θα καθοταν 10 μερες μονο βουκουρεστι η οδυσσο και θα ξεσκιζοταν στο γαμηση.μας ειπε πηγε απο 2 μερεσ μολδαβια,ρουμανια,ουκρανια,αλλο ταξιδιοτης αλλο πορνοτουριστας.φιλοι πανε τσεχια παιρνουν αμαξι πανε μια μερα γαλλια,μια γερμανια,ι ιταλια,2 πορτογαλια απλα σαν τουρ.ταιλανδοι πανε και ζευγαρακια μηνα του μελιτος οχι μονο ανωμαλοι και σεξοτουριστες χαχαχαχ.εσυ πας μονο για γαμηση σεξοτουριστας ο αλλος για την τρελα του δρομου πολοι το γουσταρουν αυτο.ο θειος μου ολλανδια παει σε ολη την ευρωπη μεχρι και σερβια με το αυτοκινητο ,οπως γουσταρει ο καθενας δεν μπορουμε να πυροβολησουμε το παιδι.περσι τον δεκεβρη που πηγα σαραγεβο δεν παιζει εκει τιποτα με πουτανες και γκομενες ετσι ξοδεψα καμια 400 ευρο σε ρουχα στα μολλ που ηταν εκπτωσεις.θεσαλονικη πηγα για βολτα μετα απο 20 χρονια ελλαδα να δω αν μου αρεσει,σεξοτουρισμο εκανα πριν παω στην σοφια.αν θες αποκλειστικα σεξ πας σε ενα μερος.εγω αν παω μολδαβια απο οδυσσο 2-3 μερες για τα παιδεια εκει θα παω βολτα,πουτανες σχεδον ειναι ολες οδυσσο χαχαχα.εχω φιλο μου καθε χρονο παει νησια,αμερικες,ευρωπη,δεν παει ποτε με πουτανες.πριν 4-5 χρονια τον φιλοξενησα κιεβο,ηρθε αποκλειστηκα για να παει στην λαυρα αφου ειναι θρησκος,παει στα κλαμπ,καμακι αλλα δεν γουσταρει πληρωμενο.δεν ταξιδευουν ολοι με τον ιδιο τροπο σκεψης.αλλοι πανε πουτανοχωρες μονο για να δουνε ποδοσφαιρο την ομαδα τους.περσι ειπα σε αγγλουσ οδυσσο αν θελουν πουτανες οπαδους της τοτεναμ μονο που δεν με εδειραν και ελεγαν ειναι παρανομο!βαρκελωνη πηγαινα στις πουτανες και οι αγγλοι τις σελτικ εμεναν εκει διπλα απο τις πουτανες και μονο επιναν και τραγουδουσαν χαχχαχα.αλλο σεξοτουριστασ αλλο ταξιδιωτης.
Ασε τους έφαγα στη μάπα ενα μηνα!Με επιανε καταθλιψη μονο που τους έβλεπα σαν γηροκομειο ητανε το ΟΠΑΤι καμένοι πράγματι που είναι κάποιοι τύποι...Στην Ανατολική Ευρώπη δεν υπάρχει φύση!!!!!Όλα επίπεδα είναι άντε κανένα βουνό μαύρο και αποκρουστικό ...Μόνο νυχτερινή ζωή υπάρχει..!!!
Και να είχε τι να τι κάνεις αν δεν γαμάς;
Η φώτο είναι απο το πουστόνησο που είμαι εγκλωβισμένος!Οι Πορτογάλοι είναι οι πιο Γκέι Άντρες που έχω δει ποτέ...Φαςώνονται στους δρόμους και δεν έχουν ίχνος νεύρου..Καταλαβαίνω γιατι πήραμε το Euro14 και γιατι είναι Loosers..Πλέον αν μου πει γκόμενα για Πορτογάλους ή Πορτογαλία δεν θα ανυσηχώ...Μόνο θα γελάω...