Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Άστους να λένε Χάρη,αυτοί που γράφουν ότι γαμανε μουνάρες γαμανε την δεξιά τους και ενίοτε την αριστερά τους για αλλαγή :2funny:
Έλα Κισινάου οπότε θέλεις,αν σου αρέσουν τα :piss: έχει και εδώ τέτοιες,η ξανθούλα το έχει κάνει αρκετές φορές :grin:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τασο μου δεν γουσταρω κατουρηματα χαχαχα,μια στο κιεβο που γαμουσα 3 χρονια μια μερα με κατουρησε και απο τοτε δεν με ξαναειδε χαχαχα.δεν ειχε ποτε τετεια ανωμαλια ουτε τσιμπουκι δεν επαιρνε.διαβασα  στο ιτερνετ για αυτο μαλλον κανα προβλημα ειχε απλα ετυχε αλλα ξενερωσα τοσο που την σουταρα,22 χρονων ηταν.τελευτεο βραδι η μικρη που με περιμενε 3 ωρεσ εξω απο το σπιτι τρελαθηκα,της ειπα σου ειπα θελω να κοιμηθω,λεει μετα δεν θα σε αποχαιρετουσα.της εριξα ενα αγριο,δεκτηκε απο κολο ενω πριν εκανε νουμερα και την εχυσα στο στομα για να μαθει τα μυστικα μου χαχαχα.της πληρωσα 100 γριβνα ταξι και τησ εδωσα 150 γριβνα για τον δρομο,λεω παρε κατι αυριο δηλ 8 ευρο.την λυπηθηκα και της εδωσα αλλα 200 αλλα δεν δεκτηκε!ενωθα τυψεισ γιατι ηρθε εξω απο την οδυσσο.περιμενε στο κρυο με χωρισ γαντια,σκουφο,ελαφρι σακακι και 9 το πρωι παει δουλεια.αν και θυμωσα το εκτιμησα αλλα μακρια την επομενη φορα γιατι θα μου την πεφτει συνεχεια.η μικρη 20 ακομα δεν μπηκε κοντακτε για να με βαλει στουσ φιλουσ αλλα θα ειναι σιγουρι αυτη τον φεβραρη που θα κατσω 10-12 μερεσ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τασο μου δεν γουσταρω κατουρηματα χαχαχα,μια στο κιεβο που γαμουσα 3 χρονια μια μερα με κατουρησε και απο τοτε δεν με ξαναειδε χαχαχα.δεν ειχε ποτε τετεια ανωμαλια ουτε τσιμπουκι δεν επαιρνε.διαβασα  στο ιτερνετ για αυτο μαλλον κανα προβλημα ειχε απλα ετυχε αλλα ξενερωσα τοσο που την σουταρα,22 χρονων ηταν.τελευτεο βραδι η μικρη που με περιμενε 3 ωρεσ εξω απο το σπιτι τρελαθηκα,της ειπα σου ειπα θελω να κοιμηθω,λεει μετα δεν θα σε αποχαιρετουσα.της εριξα ενα αγριο,δεκτηκε απο κολο ενω πριν εκανε νουμερα και την εχυσα στο στομα για να μαθει τα μυστικα μου χαχαχα.της πληρωσα 100 γριβνα ταξι και τησ εδωσα 150 γριβνα για τον δρομο,λεω παρε κατι αυριο δηλ 8 ευρο.την λυπηθηκα και της εδωσα αλλα 200 αλλα δεν δεκτηκε!ενωθα τυψεισ γιατι ηρθε εξω απο την οδυσσο.περιμενε στο κρυο με χωρισ γαντια,σκουφο,ελαφρι σακακι και 9 το πρωι παει δουλεια.αν και θυμωσα το εκτιμησα αλλα μακρια την επομενη φορα γιατι θα μου την πεφτει συνεχεια.η μικρη 20 ακομα δεν μπηκε κοντακτε για να με βαλει στουσ φιλουσ αλλα θα ειναι σιγουρι αυτη τον φεβραρη που θα κατσω 10-12 μερεσ.
Κατα βαθος το θελεις αλλα το θεωρεις σαν μη αποδεκτο και υποτιμιτικο.Αυτο προερχεται απο καποια ταμπου της κοινωνιας που μας περνάνε απο της πρωτες ταξεις του σχολειου.Πρεπει να χαλαρωσεις και να μαθεις να απολαμβανεις την γλυκεια χρυση βροχη  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν αρχισω μετα το επομενο βημα θα γινω κτηνοβατησ χαχαχα,καλα ελεγες στην μικρη θα γινω ο προεδροσ κτηνοβατων κυπρου.αν και εδω οι κυπριοι ηταν καποτε οι μεγαλητεροι κτηνοβατες αφου ηταν ολοι βοσκοι και μεχρι τωρα ακουμε τετειες ιστοριεσ χαχαχα.ελα εδω αντι ελλαδα θα σε παρω στο μαντρι του κασαπη θειου μου να σε φιλοξενησει εκει με τα προβατακια χαχαχα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν αρχισω μετα το επομενο βημα θα γινω κτηνοβατησ χαχαχα,καλα ελεγες στην μικρη θα γινω ο προεδροσ κτηνοβατων κυπρου.αν και εδω οι κυπριοι ηταν καποτε οι μεγαλητεροι κτηνοβατες αφου ηταν ολοι βοσκοι και μεχρι τωρα ακουμε τετειες ιστοριεσ χαχαχα.ελα εδω αντι ελλαδα θα σε παρω στο μαντρι του κασαπη θειου μου να σε φιλοξενησει εκει με τα προβατακια χαχαχα.
Την πρωτη φορά που θα σε κατουρίσει η γκομενα θα  πρεπει να εισαι δεμένος για να μην μπορεις να φυγεις μετα σιγουρα θα σου αρέσει.Αυτο ειναι τρομερη ιδεα να γινει προεδρος των Κυπρίων κτηνοβατων!Θα βγουμε μαζι στην Ευρωβουλη να διεκδικησουμε τα δικαιοματα των κτηνοβατων του Ελληνισμου!Και τη διατηριση της παραδοσης μας.

D

dude901123

Επισκέπτης
θέλω να μάθω από τον χάρη πόσες μέρες ήταν και πόσα χρήματα ξόδεψε στην Οδησσό και αν γάμησε κάνα μουνί τις προκοπής
ευχαριστω
Καλησπέρα και από εμένα. Η ερωτησή σου αφορα το Χάρη.. αλλά επειδή το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα 2 φορές την ίδια διαδρομή από Θεσσαλονίκη έως Τιράσπολ την πρώτη φορά, με παραμονή στο Κισινάου 5 ημέρες και Βουκουρέστι άλλες 2 και από Θεσσαλονίκη έως Οδησσό (2 νύχτες Βουκουρέστι, 3 Κισινάου και 3 Οδησσό) τη δευτερή, ακολουθώντας μια παρόμοια λογική με φλερτ και ραντεβού και όχι με πληρωμένο sex μπορώ να σου πω πως η ιστορία αυτή χρειάζεται από 700 έως 1000 ευρώ. Τα έξοδα βασικά είναι τα ξενοδοχεία κατά 40%, το αέριο για το δικό μου αυτοκίνητο γυρω στο 20% και τα λοιπά (φαγητό, ποτά, κεράσματα, δώρα) το υπόλοιπο 40% περίπου. Αν αξίζει να το κάνει κάποιος φαντάζομαι είναι η ερώτηση. Εδώ ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση. Για εμένα που γουστάρω τις διαδρομές, την περιπέτεια, το ρίσκο και γενικά την όλη φάση λέω ναι αξίζει. Δεν πας εκεί για να γ..εις και μόνο γιατί τότε είσαι looser. Πας γιατί γουστάρεις να πας. Και όταν το ταξίδι σου αποφέρει και γκομενάκια με τα οποία περνάς καλά.. τότε είναι Super φάση και πας και ξαναπάς όπως εγώ.

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από εμένα. Η ερωτησή σου αφορα το Χάρη.. αλλά επειδή το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα 2 φορές την ίδια διαδρομή από Θεσσαλονίκη έως Τιράσπολ την πρώτη φορά, με παραμονή στο Κισινάου 5 ημέρες και Βουκουρέστι άλλες 2 και από Θεσσαλονίκη έως Οδησσό (2 νύχτες Βουκουρέστι, 3 Κισινάου και 3 Οδησσό) τη δευτερή, ακολουθώντας μια παρόμοια λογική με φλερτ και ραντεβού και όχι με πληρωμένο sex μπορώ να σου πω πως η ιστορία αυτή χρειάζεται από 700 έως 1000 ευρώ. Τα έξοδα βασικά είναι τα ξενοδοχεία κατά 40%, το αέριο για το δικό μου αυτοκίνητο γυρω στο 20% και τα λοιπά (φαγητό, ποτά, κεράσματα, δώρα) το υπόλοιπο 40% περίπου. Αν αξίζει να το κάνει κάποιος φαντάζομαι είναι η ερώτηση. Εδώ ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση. Για εμένα που γουστάρω τις διαδρομές, την περιπέτεια, το ρίσκο και γενικά την όλη φάση λέω ναι αξίζει. Δεν πας εκεί για να γ..εις και μόνο γιατί τότε είσαι looser. Πας γιατί γουστάρεις να πας. Και όταν το ταξίδι σου αποφέρει και γκομενάκια με τα οποία περνάς καλά.. τότε είναι Super φάση και πας και ξαναπάς όπως εγώ.
  :thumbsup:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλησπέρα και από εμένα. Η ερωτησή σου αφορα το Χάρη.. αλλά επειδή το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανα 2 φορές την ίδια διαδρομή από Θεσσαλονίκη έως Τιράσπολ την πρώτη φορά, με παραμονή στο Κισινάου 5 ημέρες και Βουκουρέστι άλλες 2 και από Θεσσαλονίκη έως Οδησσό (2 νύχτες Βουκουρέστι, 3 Κισινάου και 3 Οδησσό) τη δευτερή, ακολουθώντας μια παρόμοια λογική με φλερτ και ραντεβού και όχι με πληρωμένο sex μπορώ να σου πω πως η ιστορία αυτή χρειάζεται από 700 έως 1000 ευρώ. Τα έξοδα βασικά είναι τα ξενοδοχεία κατά 40%, το αέριο για το δικό μου αυτοκίνητο γυρω στο 20% και τα λοιπά (φαγητό, ποτά, κεράσματα, δώρα) το υπόλοιπο 40% περίπου. Αν αξίζει να το κάνει κάποιος φαντάζομαι είναι η ερώτηση. Εδώ ο καθένας δίνει τη δική του απάντηση.[size=10pt] Για εμένα που γουστάρω τις διαδρομές, την περιπέτεια, το ρίσκο και γενικά την όλη φάση λέω ναι αξίζει. Δεν πας εκεί για να γ..εις και μόνο γιατί τότε είσαι looser. Πας γιατί γουστάρεις να πας. Και όταν το ταξίδι σου αποφέρει και γκομενάκια με τα οποία περνάς καλά.. τότε είναι Super φάση και πας και ξαναπάς όπως εγώ.
[/size]

Δεν το σχολιαζω απλα εσυ εισαι δικος μου ακριβως ετσι το βλεπω και εγω.....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
παιδια πιο παλλια ποιο νεοσ και ποιο απειρος ιδικα στο κιεβο ετυχε να τρωω πολλα λεφτα και να μενω με το πουλι στο χερι καπειες φορες που εχανα χρονο με λαθος γκομενες.αν εβλεπα δεν βγαινει τιποτα επαιρνα βιζιτες η απο σαλον.τωρα ειμαι πιο χαλαρος,δεν κυνηγω πανω κατω σαν πεινασμενος σε ολη την πολη,ξεχωριζω το θυραμα που θα φαω και δεν κερνω ασκοπα,εκει που πονταρω εχω επιτυχια,τωρα με την μικρουλα δεν εφαγα αλλα φεβραρη την θεωρω τελειωμενη.με απλο τροπο,την πλισιασα ευγενικα,κερασα καφε,ενα μικρο δορακι,σοκολατακια και μου ειπε να εχουμε επικεινωνια μεχρι να παω ξανα.εδειξα αληθηνος,οτι δεν παιζει κατι με γκομενα αλλη και ενδιαφερων σε αυτη με προσοχη.απο τισ φοτο τισ φενεται δεν εκανα λαθος νορμαλ κοριτσακι.παντα κατι βρισκω χωρισ να μου στοιχηζει τιποτα.τα δωρακια που παιρνω εγω τισ παρακαλω αυτες δεν ζητανε ποτε,απλα τις κανω να νιωθουν οτι ειναι πριγκιπισες και εγω σειχης μπροστα στους αφραγκους που συναναστρεφονται χαχαχα.αυτο ειναι καλη τεχνικη για απλες νορμαλ κοπελιτσες που δεν ειναι δυνατες οικονομικα,μπορω να βρω ετσι 20-22 χρονων,πριν 5 χρονια εβρισκα 15-21!που φενομουν μικροτερος ακομη.μου αρεσει να τισ φροντιζω και τους αρεσει αυτο.αν πας αποκλειστικα για γαμηση σιγουρα σαλον,αν πας σαν λιγουρης δεν θα φας τζαμπα η καθολου.επικροτω τους φιλους πιο πανω και εγω που παω αλλες χωρες εκτος ουκρανια παω με το ιδιο σκεφτικο.δεν σκεφτομαι μονο το γαμηση,δεν νειαζομαι ποσα θα ξοδεψω και προσπαθω να κανω παιχνιδι αν κατσει η φαση καλος,δεχομαι και να χασω.ουκρανια ολα μπορουν να γινουν να εχεις την τυχη του πρωταρη η και να μεινεις με το πουλι στο χερι.γαμαμε και ελλαδα με 20 ευρο,αλλη χαρα του ταξιδιου και της εμπειριας,σε αυτο ειμαι μαζι με τους φιλους πιο πανω.σεξ ειναι το πιο απλο που μπορεις να βρεις παντου,δεν χρειαζεται να πας καπου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν πας Ουκρανία ξοδέψεις 1000 ευρώ και μείνεις αγάμητος είναι φοβερή αποτυχία είναι τελείως ασύμφορο.Δε μου έχει τύχει ποτέ αλλά σε όποιον τύχει είναι απαράδεκτο.Ουκρανία ο Βαλκάνιος καουμπόυ πρέπει να γαμάει μία κάθε δύο μέρες για να πιάνουν τόπο τα λεφτά του.Τα πάω για την περιπέτεια κτλ είναι φτηνές δικαιολογίες.Σημασία έχει πόσες γαμάς σε πόσο χρόνο και πόσα λεφτά ξοδεύεις.Επίσης η εμφάνιση αυτών που γαμάς.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δυστηχως ο βαλκανιος καουμποης πλεον δεν μετρα στην ουκρανια πλεον χαχαχα,προτιμουνε τον ουκρανο καουμποι ακομα και ξυπολητο και αφραγκο μονο για γαμηση.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλη τυχη στον ολυμπιακο παιδεια τα λεμε αργοτερα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικα θα αρχισω να πιστευω οτι μόνο ο Σινοχάρας εδω μέσα γαμάει! :2funny: Ολοι οι αλλοι ειστε κακομοιρηδες και αποτυχημενοι  :jerking: :2funny:.
 Συγγνωμη να πας σε αυτα τα αθλια μέρη για να κανεις τι?Να φας αυτον τον άνοστο πουρέ απο καλαμπόκι τη Μαμαλίγκα  :2funny: να δεις τους χωματοδρομους,τη φτωχια και το πως ζουσαν οι ανθρωποι του Νεάντερταλ αν πας στα χωριά της Μολδαβίας?Να γυρισεις στην επαρχια της Ουκρανιας στη λιθινη εποχη ? :2funny:Να δεις της γριες που πουλάνε κρεμυδια και πατατες στην ακρη του δρομου?Τι αλλη  :jerking: θα ακουσω! :2funny:
 Μου θυμισατε που μου ειχαν πει για ενα τυπο που πηγαινε Τα'ι'λανδη για να κυνηγισει πεταλουδες  :2funny: ενω ολοι πηγαιναν για να  :knockinb: αυτος πηγαινε στη ζουγκλα με μια απόχη και κυνηγουσε πεταλουδες  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Τελικά μόνο ο Σινοχάρας γαμάει εδώ μέσα όλοι οι άλλοι είσαστε γιά κλάματα πηγε εκει πηρε τρεις γκομενες και της ειχε και της  :knockinb: ενω εσεις μιλατε για  τα καταπρασινα λειβαδια της τροφαντες αγελαδες και:jerking: Εγω οταν πηγαινω καπου πηγαινω ή για να  :knockinb: ή να αγωρασω ρουχα οπως εκανα στο τελευταιο ταξηδι στις Η.Π.Α. Γ'αυτο και εβγαλα off τη Μολδαβια γιατι δεν κανει γ'αυτο που ηθελα και δεν ειμαι φισιοδυφης  :jerking:για να πηγαινω για πικνικ στη φυση  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι ο φιλος αν πηγαινε αποκλειστικα για σεξοτουρισμο θα καθοταν 10 μερες μονο βουκουρεστι η οδυσσο και θα ξεσκιζοταν στο γαμηση.μας ειπε πηγε απο 2 μερεσ μολδαβια,ρουμανια,ουκρανια,αλλο ταξιδιοτης αλλο πορνοτουριστας.φιλοι πανε τσεχια παιρνουν αμαξι πανε μια μερα γαλλια,μια γερμανια,ι ιταλια,2 πορτογαλια απλα σαν τουρ.ταιλανδοι πανε και ζευγαρακια μηνα του μελιτος οχι μονο ανωμαλοι και σεξοτουριστες χαχαχαχ.εσυ πας μονο για γαμηση σεξοτουριστας ο αλλος για την τρελα του δρομου πολοι το γουσταρουν αυτο.ο θειος μου ολλανδια παει σε ολη την ευρωπη μεχρι και σερβια με το αυτοκινητο ,οπως γουσταρει ο καθενας δεν μπορουμε να πυροβολησουμε το παιδι.περσι τον δεκεβρη που πηγα σαραγεβο δεν παιζει εκει τιποτα με πουτανες και γκομενες ετσι ξοδεψα καμια 400 ευρο σε ρουχα στα μολλ που ηταν εκπτωσεις.θεσαλονικη πηγα για βολτα μετα απο 20 χρονια ελλαδα να δω αν μου αρεσει,σεξοτουρισμο εκανα πριν παω στην σοφια.αν θες αποκλειστικα σεξ πας σε ενα μερος.εγω αν παω μολδαβια απο οδυσσο 2-3 μερες για τα παιδεια εκει θα παω βολτα,πουτανες σχεδον ειναι ολες οδυσσο χαχαχα.εχω φιλο μου καθε χρονο παει νησια,αμερικες,ευρωπη,δεν παει ποτε με πουτανες.πριν 4-5 χρονια τον φιλοξενησα κιεβο,ηρθε αποκλειστηκα για να παει στην λαυρα αφου ειναι θρησκος,παει στα κλαμπ,καμακι αλλα δεν γουσταρει πληρωμενο.δεν ταξιδευουν ολοι με τον ιδιο τροπο σκεψης.αλλοι πανε πουτανοχωρες μονο για να δουνε ποδοσφαιρο την ομαδα τους.περσι ειπα σε αγγλουσ οδυσσο αν θελουν πουτανες οπαδους της τοτεναμ μονο που δεν με εδειραν και ελεγαν ειναι παρανομο!βαρκελωνη πηγαινα στις πουτανες και οι αγγλοι τις σελτικ εμεναν εκει διπλα απο τις πουτανες και μονο επιναν και τραγουδουσαν χαχχαχα.αλλο σεξοτουριστασ αλλο ταξιδιωτης.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τελικα θα αρχισω να πιστευω οτι μόνο ο Σινοχάρας εδω μέσα γαμάει! :2funny: Ολοι οι αλλοι ειστε κακομοιρηδες και αποτυχημενοι  :jerking: :2funny:.
 Συγγνωμη να πας σε αυτα τα αθλια μέρη για να κανεις τι?Να φας αυτον τον άνοστο πουρέ απο καλαμπόκι τη Μαμαλίγκα  :2funny: να δεις τους χωματοδρομους,τη φτωχια και το πως ζουσαν οι ανθρωποι του Νεάντερταλ αν πας στα χωριά της Μολδαβίας?Να γυρισεις στην επαρχια της Ουκρανιας στη λιθινη εποχη ? :2funny:Να δεις της γριες που πουλάνε κρεμυδια και πατατες στην ακρη του δρομου?Τι αλλη  :jerking: θα ακουσω! :2funny:
 Μου θυμισατε που μου ειχαν πει για ενα τυπο που πηγαινε Τα'ι'λανδη για να κυνηγισει πεταλουδες  :2funny: ενω ολοι πηγαιναν για να  :knockinb: αυτος πηγαινε στη ζουγκλα με μια απόχη και κυνηγουσε πεταλουδες  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Τελικά μόνο ο Σινοχάρας γαμάει εδώ μέσα όλοι οι άλλοι είσαστε γιά κλάματα πηγε εκει πηρε τρεις γκομενες και της ειχε και της  :knockinb: ενω εσεις μιλατε για  τα καταπρασινα λειβαδια της τροφαντες αγελαδες και:jerking: Εγω οταν πηγαινω καπου πηγαινω ή για να  :knockinb: ή να αγωρασω ρουχα οπως εκανα στο τελευταιο ταξηδι στις Η.Π.Α. Γ'αυτο και εβγαλα off τη Μολδαβια γιατι δεν κανει γ'αυτο που ηθελα και δεν ειμαι φισιοδυφης  :jerking:για να πηγαινω για πικνικ στη φυση  :2funny:
Τι καμένοι πράγματι που είναι κάποιοι τύποι...Στην Ανατολική Ευρώπη δεν υπάρχει φύση!!!!!Όλα επίπεδα είναι άντε κανένα βουνό μαύρο και αποκρουστικό ...Μόνο νυχτερινή ζωή υπάρχει..!!!
Και να είχε τι να τι κάνεις αν δεν γαμάς;
Η φώτο είναι απο το πουστόνησο που είμαι εγκλωβισμένος!Οι Πορτογάλοι είναι οι πιο Γκέι Άντρες που έχω δει ποτέ...Φαςώνονται στους δρόμους και δεν έχουν ίχνος νεύρου..Καταλαβαίνω γιατι πήραμε το Euro14 και γιατι είναι Loosers..Πλέον αν μου πει γκόμενα για Πορτογάλους ή Πορτογαλία δεν θα ανυσηχώ...Μόνο θα γελάω...

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    229,5 KB · Εμφανίσεις: 64
  • image.jpg
    image.jpg
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι ο φιλος αν πηγαινε αποκλειστικα για σεξοτουρισμο θα καθοταν 10 μερες μονο βουκουρεστι η οδυσσο και θα ξεσκιζοταν στο γαμηση.μας ειπε πηγε απο 2 μερεσ μολδαβια,ρουμανια,ουκρανια,αλλο ταξιδιοτης αλλο πορνοτουριστας.φιλοι πανε τσεχια παιρνουν αμαξι πανε μια μερα γαλλια,μια γερμανια,ι ιταλια,2 πορτογαλια απλα σαν τουρ.ταιλανδοι πανε και ζευγαρακια μηνα του μελιτος οχι μονο ανωμαλοι και σεξοτουριστες χαχαχαχ.εσυ πας μονο για γαμηση σεξοτουριστας ο αλλος για την τρελα του δρομου πολοι το γουσταρουν αυτο.ο θειος μου ολλανδια παει σε ολη την ευρωπη μεχρι και σερβια με το αυτοκινητο ,οπως γουσταρει ο καθενας δεν μπορουμε να πυροβολησουμε το παιδι.περσι τον δεκεβρη που πηγα σαραγεβο δεν παιζει εκει τιποτα με πουτανες και γκομενες ετσι ξοδεψα καμια 400 ευρο σε ρουχα στα μολλ που ηταν εκπτωσεις.θεσαλονικη πηγα για βολτα μετα απο 20 χρονια ελλαδα να δω αν μου αρεσει,σεξοτουρισμο εκανα πριν παω στην σοφια.αν θες αποκλειστικα σεξ πας σε ενα μερος.εγω αν παω μολδαβια απο οδυσσο 2-3 μερες για τα παιδεια εκει θα παω βολτα,πουτανες σχεδον ειναι ολες οδυσσο χαχαχα.εχω φιλο μου καθε χρονο παει νησια,αμερικες,ευρωπη,δεν παει ποτε με πουτανες.πριν 4-5 χρονια τον φιλοξενησα κιεβο,ηρθε αποκλειστηκα για να παει στην λαυρα αφου ειναι θρησκος,παει στα κλαμπ,καμακι αλλα δεν γουσταρει πληρωμενο.δεν ταξιδευουν ολοι με τον ιδιο τροπο σκεψης.αλλοι πανε πουτανοχωρες μονο για να δουνε ποδοσφαιρο την ομαδα τους.περσι ειπα σε αγγλουσ οδυσσο αν θελουν πουτανες οπαδους της τοτεναμ μονο που δεν με εδειραν και ελεγαν ειναι παρανομο!βαρκελωνη πηγαινα στις πουτανες και οι αγγλοι τις σελτικ εμεναν εκει διπλα απο τις πουτανες και μονο επιναν και τραγουδουσαν χαχχαχα.αλλο σεξοτουριστασ αλλο ταξιδιωτης.
Αυτος ειναι μεγάλος φιδέμπορας :2funny: ειχε πει οτι  :knockinb: τεσσερις Μολδαβές σε τρεις μέρες :2funny:.Επρεπε να γραψω σε αυτον ΠΜ και να του δωσω το Σκάιπ σου και όχι στον Σινοχάρα για να σε παει βόλτα στα Μολδαβικά χωριά.
 Ο Σινοχάρας δινει και γκομενες κιόλας.Σκεψου πόσο κακομοιρηδες ειναι  :jerking: που περιμενουνε απο τονο χοντρό και τέρας να τους δωσει γκομενες  :2funny:.Αλλο μετα αν γραφουνε εδω πέρα ιστορίες για αγρίους  :2funny:

Τι καμένοι πράγματι που είναι κάποιοι τύποι...Στην Ανατολική Ευρώπη δεν υπάρχει φύση!!!!!Όλα επίπεδα είναι άντε κανένα βουνό μαύρο και αποκρουστικό ...Μόνο νυχτερινή ζωή υπάρχει..!!!
Και να είχε τι να τι κάνεις αν δεν γαμάς;
Η φώτο είναι απο το πουστόνησο που είμαι εγκλωβισμένος!Οι Πορτογάλοι είναι οι πιο Γκέι Άντρες που έχω δει ποτέ...Φαςώνονται στους δρόμους και δεν έχουν ίχνος νεύρου..Καταλαβαίνω γιατι πήραμε το Euro14 και γιατι είναι Loosers..Πλέον αν μου πει γκόμενα για Πορτογάλους ή Πορτογαλία δεν θα ανυσηχώ...Μόνο θα γελάω...
Ασε τους έφαγα στη μάπα ενα μηνα!Με επιανε καταθλιψη μονο που τους έβλεπα σαν γηροκομειο ητανε το ΟΠΑ  :2funny: ενα καφενειο τίγκα στην τσιγαριλα και ολοι αυτοι καθοντουσαν και παιζανε χαρτιά και τάβλι  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ναι το διαβασα πριν κοντακτε εβαλαν σε ενα μεροσ που περιθαλπτουν τραυματιες πολεμου.κοβουν το ρευμα ακομα καποτε αλλα εμενα δεν ετυχε αυτες της μερες ειχα ρευμα,ζεστο νερο συνεχεια.ξεχασα να σου πω για την μαυρη αγορα δεν πηγα.μου ειπε φιλος παλαιστινιος μην πας,παντου καμερεσ εκει και επιδει ειναι και αστυνομικοι μπλεγμενοι μπορει να στιν στισουν δεν αξιζει για να παρω 5 ευρο περισοτερα στα 100 ευρο απο οτι στην τραπεζα.τελευτεα μερα ηθελα να αλλαξω 50 ευρο στο αθηνα μπασ και ερθει αργοτερα η μικρη που γνωρισα.προσεξα οτι με παρακολουθουσε ενας ψηλος με αθλιτικες φορμες και μια χοντρη.κοιταζα με τροπο και με παρακολουθουσαν.πηγα στο καφε και ειπα στον κλεανθη και τον γρηγορη τον αστθνομικο που γνωρισες οδυσσο,οτι με βλεπανε και να παμε ολοι μαζι εξω.εναν ελληνα οταν εφηγε απο μολλ πηραν αλλοι απο κατω τηλεφωνο και πανω τον ληστεωψαν με μαχαιρι.λεει ο κλεανθης παμε να κανω ψωνα πρωτα και μετα ολοι μαζι πανω.ο γρηγορης προχωρησε πρωτος η χοντρη νομιζε πηγαινε στο αναλακτιριο διπλα απο το σουπερμαρκετ,καταλαβε ξενος ειναι και τον ρωτησε αν θελει γριβνα να του δωσει δολλαρια.ο ψηλος δεν ηταν εκει μαζι της.τις ειπα αγρια τι θες,φυγε και χαθηκε.ειπα του γρηγορη αυτη με παρακολουθουσε.που φευγαμε εγω κοιταζα κατω να δω αν μιλα καπειοσ στο κινητο,τελικα φυγαμε ολοιμαζι τιποτα δεν εγινε.αν ειμουν μονος θα εκανα οτι φευγω,2,3,γυρους και πισω καφε για να τους ξεγελασω,μετα παλι γυρο και αλλη εξοδο.παντα ειμαι προσεκτικοσ.που με εστειλαν μι1,δυο το πρωι η μαλακισμενες που κερασα αδικα να φερω σαμπανια μπηκαν 5 μεθυσμενοι αφραγγοι στο 0πζορα το μαγαζι.τσακωθηκαν μεταξυ τους ειχαν σαρπες απο ντονετσκ,βοβηθηκα μπας και επιτεθουν ειχα αρκετα χρηματα πανω μου και ποτα στα χερια.ηταν τοσο μεθυσμενοι δηλαδη που ενα παιδακι τους εδιρνε,δεν στεκονταν στα ποδια,εκλισαν την εισοδο,τσακωνωνταν ματαξι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom