Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Πλεον ειναι σε καθεστως ρωσικης βιζας, Η απο Σοτσι μερια η απο Μοσχα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Για μενα η πιο ωραια πολη της ουκρανιας ειναι το λβιβ και ολη η περιοχη εκει γυρω ιβανο φρανκιφσκ με μπουκοβελ για σκι κλπ τα πιο ωραια μουνια στα δυτικα πολωνοφερνουν κιολας οσο πας προς συνορα... το τριγωνο του μουνιου ειναι λβιβ ουκρανια μπρεστ λευκορωσια και λουμπλιν πολωνια εκει πρεπει να γινει σοβαρη πορνοεκδρομη

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εκανα λαθοσ χτεσ και πηγα σπιτι μιασ πρωην με την φιλη τησ να γαμησω.τελικα δεν εκατσε η φαση πηρα πιτσες,γαριδες,6 σαμπανιες,χαλασα 70 ευρο αλλα τιποτα,μονο φιληθηκαμε με την φιλη τησ και με καλεσε σημερα σπιτι τησ.5 πρωι παω αεροδρομιο ισως δεν παω,μιλα πολυ και χτες απο 10 εγινε 3 το πρωι μπλα μπλα.μου λεει εισαι ομορφοσ σαν θεοσ χαχαχα,θελεισ να με παρεισ  κυπρο χαχαχα.την εχω ξαναδει παλλια αυτη,καλη ειναι σεξουαλα 38,η αδερφη της ειναι διασημη ηθοπειος οδυσσο κι βλεπαμε  ταινειες της στο ιτερνετ.χτεσ καμακωσα μια κοπελα που δουλευει στο μολ,μετα με εβλεπε συνεχεια που πηγαινα.το παρατηρησαν και οι αλλοι ελληνες,πηγαινα επαιρνα καφε απο αυτην και μιλουσαμε ηταν τελειωμενη κατασταση.το βραδι θα καθομουν εκει και θα τησ ελεγα μολισ σχολασει να παμε να φαμε αλλα με προλαβαν οι αλλεσ και εχασα τον χρονο μου.η μικρη με τρελενει μυνηματα.η τρελη μου εκανε μια μικρη επεμβαση στο νοσοκομειο,μου εστελνε μυνηματα ολη μερα απο εκει.θυμωσε που περασαν 3 ωρες χωρισ να στειλω πως νιωθει,της ειχα αφησει χρονο να ξεκουραστη ειπα και θα την επαιρνα αργοτερα.επιασε το κολπο οτι ταχα 2 φορες τισ πηρα δακτυλιδι πανακριβο και το εδωσα 2 φορες σε αγνωστεσ στον δρομο χαχαχαχ.επιδει με ξερει,δεν ειναι απιθανο και το πιστεψε,ακομα οι φιλεσ που με ξερουν πιστευουν οτι το εκανα!σημερα αν δουλευει αυτη στο μολλ ετειμαζω τρομοκρατικο κτυπημα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
19 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα,
σκεφτήκατε το δώρο θα ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη η . .τη . . . .Βασιλίτσα του????

Συνημμένα

• 19dxmas.jpg
    19dxmas.jpg
    121,4 KB · Εμφανίσεις: 38

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
θέλω να μάθω από τον χάρη πόσες μέρες ήταν και πόσα χρήματα ξόδεψε στην Οδησσό και αν γάμησε κάνα μουνί τις προκοπής
ευχαριστω

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
κανενας δεν γαμα μουνι τισ προκοπης εδω χαχχαχ,το σηζητησα με τον γιαννη στο καφε και στο μαγαζι απο τα κινητα που πηγαμε,του ειπα κοιτα τησ κοπλεσ που δουλευουν εδω και αυτες που βρισκουμε,κατι τελειωμενες με παιδια παιζεις σαν τουριστας,αυτες ουτε οι αθλιοι εκει δεν πηδανε.ακομα και αν ειναι εμφανισημες και ειναι βιζιτες δεν με ενδιαφερουν.βρηκα χτες μια ομορφη 20 νορμαλ απο κοτοβκ.το απογευμα δεν ηρθε για βολτα αλλα μιλουσαμε στο κινητο και μου ειπε να εχουμε επικεινονια στο κοντακτε μεχρι φεβραρη που θα παω.ομορφη 7 απο 10,εδειξε ενδιαφερων νικιαζει 700 γριβνα τον μηνα δωματιο σε σπιτι οδυσσο,εψαχνε δουλεια αν ηταν βιζιτα θα δεχοταν να παμε σπιτι που τις προτινα.μετα που ειδα και τησ φοτο της ειναι νορμαλ κοριτσακι.η μικρουλα που πηδουσα απο το εστιατοριο με περιμενε 11 το βραδι εξω απο το σπιτι.της ειπα 5 πρωι πετω μην ερθεις να κοιμηθω και νομιζα θα ερχοταν η μικρουλα 20 να παμε βολτα.ειρθε με το λεοφορειο να με βρει 20χιλιομετρα απο οδυσσο και βολταρε 3 ωρες στο κρυο χωρισ γαντια και σκουφο.μου ειπε αν σου ελεγα θα ερθω δεν θα σε αποχαιρετουσα,δεν θα με αφηνες.της εριξα ενα γαμηση απο παντου και την εστειλα με ταξι.τα μονα εξοδα που ειχα ηταν που εκανα το λαθος να παω στις ηλιθιες που εφαγα 1700-1800 γρ.τα εστιατορια που παντα καιρνω φιλους λιγα,εφαγα καμια 100 ευρο να χαρτσιλικωνω γειτωνες με οικονομικα προβληματα.στην μικρη εδωσα μια μερα 500 γριβνα να παρει κατι για το μορω της και μια μερα 200,χτες πληρωσα 100 γριβνα το ταξι δεν ηθελε τα 200 γρ που της εδωσα για το μορο της.συντα κερασματα καθε μερα εστιατορια,καφε εδινα καμια 600-700 γριβνα 30 ευρο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν ειχα χρονο και λογο του καιρου σαβατο ειχε κοσμο την μερα και καμακωσα την 20 χρονη.αλλες μερες αδεια ολα.εχασα χρονο με φιλους που ηταν εδω,με την αλλη που εγινε κολιτσιδα.επρεπε καθε λιγο να περνω να στελνω μυνηματα στην τρελη που εκανε μια μικρη επεμβαση και εμεινε νοσοκομειο.μαλλον δεν αντεξε που της ειπα 2 φορες της πηρα πανακριβο δακτθλιδι και το εδωσα στον δρομο χαχαχαχ.παντως ολα ειρθαν οπως τα ηυελα και οργανωνω το εδαφος για φεβραρη,χριστουγενα δεν παω.εφαγα πιο πολλα λεφτα στις μαλακισμενες που κερασα με 1800 γαμουσα 7-8 στο σαλον χαχαχα.κοπελεσ που ειναι για το επιπεδο μου το ξαναλεω ειναι δουλεια μεχρι αργα το βραδι δεν μπορεις να της καμακωσεις εκει.με τρελανε φιλοσ ουκρανος,τον βρηκα εξω απο το εστιατοριο που πηγα και τον καλεσα,ναυτικος.μου λεει να γνωρισω τις φιλες της γυναικας του δικηγορινες οπως αυτη και μου τα ψαλει που δεν εχω οικογενεια.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν θελω αναλυση χαρη . απλα πες μου μερες χρημα και ποσα καλα εφαγες .
νομιζω ειναι πολυ απλες οι ερωτησεις μου
(και εννοω μουνια οχι σουβλακια)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν μου στοιχησουν τιποτα οι κοπελες εδω και αν τους παρω κατι εγω τισ παρακαλω και προτεινω σαν χουβαρτας χαχαχα.στην μικρη πηρα απο το μαγαζι δωρο ενα αρωμα 7 ευρο που τησ αρεσε χαχαχα.της πηρα 5 ευρο σοκολατακια και εκανα εντυπωση.η τρελη που ειναι επιπεδο και οι ελληνες,κυπριοι που την ειδανε καταλαβαν οτι ειναι σοβαρη,καλη και δεν εχει αναγκη μου στοιχησε κανα καφε.μια φορα τησ πηρα αρωμα και θυμωθηκε,μετα της επαιρνα κανα καφε απο δρομο η παγωτο χαχαχα.οι φιλοι μου εκει που ερχονται ολες που βρισκουν ειναι αρπακτικα η κρυφοβιζιτες η κανονικες πουτανες χαχαχα.μεχρι και τα ρεστα απο τα εστιατορια τα εβαζαν αυτες στην τσεπη αυτες που κυκλοφορανε και εκανα χαζι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μια εβδομαδα λογο τον πιο πανω γαμησα μονο την κοπελα απο το εστιατοριο που γνωρισα κοντακτε,δεν παω για βιζιτες εκει,προτιμω να καλεσω κοπελιτσες στον δρομο να παμε να φαμε.λογο του κρυου μονο σαβατο ειχε κοσμο,κυριακη 5 πρωι πετουσα.εκανα ομως κονε και θα εχω τον φεβραρη αλλη κοπελιτσα τσαμπα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν ειχα λογο να παω για πορτογαλια ετειμαζομουν και τελικα αντι 2 εβδομαδες πηγα μια γιατι δεν ειχα επικεινωνεια με την κοπελα που με ενδιαφερει οι αλλες στα αρχιδια μου.την μικρη την γνωρισα μια εβδομαδα πριν παω και απο την πρωτη ωρα πηγαμε φαγαμε και την πηδηξα.μετα δεν μπορουσα να την ξεφωρτωθω,μια αλλη μου εκανε νουμερα και ο καιρος δεν εκανε για βολτα εξω απο εκει που μενω κεντρο

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη μια βδομαδα 1000 ευρω περιπου και γαμησες μια σαβουρα .
μαλιστα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τουλαχιστον γραφω αληθειες παρα να γραφω στα παιδια γαμαμε μοντελα,μας κυνηγανε οι γκομενες και μαλακιες.αν ειχα χρονο,παντα παω 2 εβδομαδες θα ειχα ακομα 2 κοπελες νορμαλ τσαμπα.δεν εφαγα 1000 ευρο,γυρω στα 50 ευρο την μερα τωρα που περνω διπλασια γριβνα.συνηθιζω να κερνω οπειον φιλο δω σε καφε και προτεινω στους φιλουσ μου να φαμε μαζι,τα λεφτα δεν σκεφτομαι.το σαβατο καθομουν με ελληνα της οδυσσου στο μολλ,αυτος καθε μερα παμε για καφε και με βλεπει στο μολλ που οι κοπελες με γουσταρουν,απλα δεν εχω χρονο.μου ειπε ο φιλοσ που του εδειχνα γκομεναρες με κατι αθλιους,αν εμενες μονιμα και εσυ τετειες θα ειχες αφου βλεπω οπου παμε σε κοιταζουν,χαμογελανε και σε ξερουν οι γκομενες εδω.μου ειπε εκανες λαθοσ με την μικρουλα σημερα που ειπες φευγεις αυριο,αυτο ειναι το πλιν μου οτι δεν μενω μονιμα.ξανατονιζω οτι δεν παω για σεξοτουρισμο απλα λεω τα πραγματα εδω τι παιζει για να μην νομιζουν τα παιδια εδω θα φανε τοπ μουνια απο αυτα που εχουν οι ουκρανοι.τωρα ανακαλυψα ενα μαγαζακι κοντα μου με νορμαλ τοπ κοσμο χωρισ πουτανιες,με ομορφο κοσμο εκει θα πηγαινω.τωρα ειπα ειχα φιλουσ εδω και επρεπε να ειμαι μαζι τους παρεα η μεταφραστης ετσι δεν ημουν ελευθεροσ να παω οπου θελω.αν ερθει ενας φιλοσ για σεξοτουρισμο σιγουρα θα αφοσιωνω τον χρονο μου στον φιλο να του βρω να γαμησει.αν ειμαι μονοσ διαφορετικα κινουμε.την μικρη που γαμουσα και εγω σαβουρα την ειχα χαχαχα ο φιλος μου του αρεσε και ελεγε ειναι το στιλ σου μικροκαμωμεν και θα την ερωτευτης χαχαχαχ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
νορμαλ,καλα κοριτσακια που μιλουσα πριν δουλευουν μεχρι 9-10 το βραδι,καπεια και τα σαβατοκυριακα.11 ερχοταν η μικρη απο το εστιατοριο,μονο 2 μερεσ καταφερα να την ξεφωρτωθω που ειχαν πελατες ως αργα και θα ερχοταν μετα τησ 12,ελεγα μεινε σπιτι αλλα δεν ειχε καθημερινες τιποτα.τισ κοπελες που ονειρευονται ολοι εδω οτι θα βρουν τα ειπαμε χιλιαδεσ φορες ειναι καλα σπονσαρισμενες,απλα δεστε στο κιεβο στο αεροδρομιο τισ κοπελες που ταξιδευουν,τοπ μουνια με αντρες που δεν κοιτα καμια ελληνιδα αλλα πως ντυνονται,τι κινητα εχουν.κουραστηκα να λεμε τα ιδια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Για μενα η πιο ωραια πολη της ουκρανιας ειναι το λβιβ και ολη η περιοχη εκει γυρω ιβανο φρανκιφσκ με μπουκοβελ για σκι κλπ τα πιο ωραια μουνια στα δυτικα πολωνοφερνουν κιολας οσο πας προς συνορα... το τριγωνο του μουνιου ειναι λβιβ ουκρανια μπρεστ λευκορωσια και λουμπλιν πολωνια εκει πρεπει να γινει σοβαρη πορνοεκδρομη

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
επλεπα τιμες απο οδησσο-λβοβ η ιβανοφρανγοβκ εεσωτερικη πτηση ταλαιπωρια μεσο κιεβο πανω απο 480-500 ευρο.μονο με αεροπλανο ταξιδευω.τωρα καλοκαιρι θα αρχισουν οδυσσο-λβοβ απευθειας,λβοβπηγα βαρσωβια κατι παρομειο,προτιμω ιβανοφρανγοβσ,σιγουρα καλυτεροσ,απλοσ κοσμοσ στην περιοχη

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.438
Πόντοι
2.356
Άστους να λένε Χάρη,αυτοί που γράφουν ότι γαμανε μουνάρες γαμανε την δεξιά τους και ενίοτε την αριστερά τους για αλλαγή :2funny:
Έλα Κισινάου οπότε θέλεις,αν σου αρέσουν τα :piss: έχει και εδώ τέτοιες,η ξανθούλα το έχει κάνει αρκετές φορές :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom