εκανα λαθοσ χτεσ και πηγα σπιτι μιασ πρωην με την φιλη τησ να γαμησω.τελικα δεν εκατσε η φαση πηρα πιτσες,γαριδες,6 σαμπανιες,χαλασα 70 ευρο αλλα τιποτα,μονο φιληθηκαμε με την φιλη τησ και με καλεσε σημερα σπιτι τησ.5 πρωι παω αεροδρομιο ισως δεν παω,μιλα πολυ και χτες απο 10 εγινε 3 το πρωι μπλα μπλα.μου λεει εισαι ομορφοσ σαν θεοσ χαχαχα,θελεισ να με παρεισ κυπρο χαχαχα.την εχω ξαναδει παλλια αυτη,καλη ειναι σεξουαλα 38,η αδερφη της ειναι διασημη ηθοπειος οδυσσο κι βλεπαμε ταινειες της στο ιτερνετ.χτεσ καμακωσα μια κοπελα που δουλευει στο μολ,μετα με εβλεπε συνεχεια που πηγαινα.το παρατηρησαν και οι αλλοι ελληνες,πηγαινα επαιρνα καφε απο αυτην και μιλουσαμε ηταν τελειωμενη κατασταση.το βραδι θα καθομουν εκει και θα τησ ελεγα μολισ σχολασει να παμε να φαμε αλλα με προλαβαν οι αλλεσ και εχασα τον χρονο μου.η μικρη με τρελενει μυνηματα.η τρελη μου εκανε μια μικρη επεμβαση στο νοσοκομειο,μου εστελνε μυνηματα ολη μερα απο εκει.θυμωσε που περασαν 3 ωρες χωρισ να στειλω πως νιωθει,της ειχα αφησει χρονο να ξεκουραστη ειπα και θα την επαιρνα αργοτερα.επιασε το κολπο οτι ταχα 2 φορες τισ πηρα δακτυλιδι πανακριβο και το εδωσα 2 φορες σε αγνωστεσ στον δρομο χαχαχαχ.επιδει με ξερει,δεν ειναι απιθανο και το πιστεψε,ακομα οι φιλεσ που με ξερουν πιστευουν οτι το εκανα!σημερα αν δουλευει αυτη στο μολλ ετειμαζω τρομοκρατικο κτυπημα