Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
απο το κρυο θες να κοιμασε γρηγορα,ολα αδεια,δεν εχω ορεξη να παω κλαμπ.ειπα στην κοπελα μεινε σπιτι σημερα να κοιμηθω λιγο.δεν μπορω να μενουν εδω δεν κλινω ματι.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτα τα λεει αυτος :2funny:η αληθεια ειναι οτι τους δινει πολυ παραπανω απ'οσα λεει συμφωνα με φιλους μου Ρωσσους που κανανε το ιδιο υπολογιστε γυρω στα 1000-2000 Γρίβνια για ολο το βραδυ εξαρταται απο την ποιοτητα αλλα και παλι σιγουρα φτηνα ειναι.
  Μου ειπαν Ελληνες απο την Οδησσό (οχι ο Χάρης) οτι αυτο το κανει σαν επιδηξη για να δειξει στους Ελληνες οτι μετραει.
  Ενα αλλο που μου ειπαν σχετικα μ'αυτον ειναι οτι ειναι Σπαγγοραμένος! :2funny: μετραει και τη δεκάρουλα!Εεγω το πιστευω αυτο γιατι ντυνεται άθλια!Αυτα γιατι δεν μας τα ειπες να  :2funny:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin:
GUILTI  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο το κρυο θες να κοιμασε γρηγορα,ολα αδεια,δεν εχω ορεξη να παω κλαμπ.ειπα στην κοπελα μεινε σπιτι σημερα να κοιμηθω λιγο.δεν μπορω να μενουν εδω δεν κλινω ματι.
Αν ειναι αυτη που ειχες χτες,μπορει να της άρεσε η ιδεα να σε κατουρίσει και εκει που κοιμασε να κατσει πανω σου και να στα κανει  :2funny:.
  Δηλαδη αν ερθεις και παμε Νόβγκοροντ το χειμωνα που μπορει να εχει -10 με -20 και οχι -1 που εχει τωρα η Οδησσός θα κοιμασαι συνέχεια? :2funny:Πηγες εκει για να κοιμασαι.Ο κοσμος πεφτει για υπνο στις 3-5 το πρω'ι' μετα την ντισκο και ξυπναει κατα της 11-13.Το αντιθετο το χειμωνα ειναι πολυ καλητερα γιατι οι γκομενες καθονται στ'αμαξι γιατι κρυωνουν ενω το καλοκαιρι πανε και με τα πόδια χωρις να εχουν προβλημα.Εδω τωρα ο καιρος εχει τρελαθει!Εχει +3 ειναι αρκετα πανω απο το μεσο όρο!Κανονικα θα επρεπε να ειχε απο -2 μεχρι -10 τετοια εποχη.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτα τα λεει αυτος :2funny:η αληθεια ειναι οτι τους δινει πολυ παραπανω απ'οσα λεει συμφωνα με φιλους μου Ρωσσους που κανανε το ιδιο υπολογιστε γυρω στα 1000-2000 Γρίβνια για ολο το βραδυ εξαρταται απο την ποιοτητα αλλα και παλι σιγουρα φτηνα ειναι.
 Μου ειπαν Ελληνες απο την Οδησσό (οχι ο Χάρης) οτι αυτο το κανει σαν επιδηξη για να δειξει στους Ελληνες οτι μετραει.

Ρε  Μητσο σου ειπα οτι εχω προσωπικη εμπειρια .. μου συστησε κοπελες  με 400 γριβινια την βραδυα οποτε..........  λες να πληρωσε αυτος την διαφορα;;;;;;

Εγω θελω να του κανω δωρο σε αυτον και ολους τους ΓΑΒΡΟΥΣ τις   φωτο.... εμειναν με την  :bigdick: :bigdick:  στο χερι  χαρισμνες στον Σχινο - Μολντο  -   και απανταχου γαβρους....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tsapoustoxeri.jpg
    tsapoustoxeri.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • gkooool.png
    gkooool.png
    301,2 KB · Εμφανίσεις: 44

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε  Μητσο σου ειπα οτι εχω προσωπικη εμπειρια .. μου συστησε κοπελες  με 400 γριβινια την βραδυα οποτε..........  λες να πληρωσε αυτος την διαφορα;;;;;;

Εγω θελω να του κανω δωρο σε αυτον και ολους τους ΓΑΒΡΟΥΣ τις   φωτο.... εμειναν με την  :bigdick: :bigdick:  στο χερι  χαρισμνες στον Σχινο - Μολντο  -   και απανταχου γαβρους....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω κατι μέτριες ειδα,αυτες ναι πανω απο 400 δεν αξιζουνε.Ειναι κατι οπως ο γάμος των μεγιστανων που πηγε στη Μόσχα  :2funny:
  Οταν καποιος γραφει ψέματα αυτος γινεται ρεζιλι των σκυλιων  :2funny:.Οι Ελληνες που τον ειδαν εκει ειπανε δυο πραγματα γ'αυτον ενα οτι ειναι Σπαγγοραμένος μεχρι αηδίας.Εγω το πιστευω γιατι ειναι άθλια ντυμενος σαν αστεγος  :2funny: και το δευτερο οτι εχει της γκομενες αυτες για να πουλαει μαγκια στους  Ελληνες για να δειξει οτι καποιος ειναι.Δεν πηγαινει λεει πουθενα για να μη χαλασει λεφτα  :2funny: μετραει και το 1 Γρινβνα  :2funny:.Μιλαμε για μεγαλη καταντια  :2funny:.Τωρα αν ειστε τόσο υπαναπτικτοι και τον θαυμαζεται εγω τι να πω?
  Με τι Μολδαβια κατι παρομοιο εγινε λεγανε οι μεγαλοι γαμιαδες  :jerking: :2funny: ιστοριες για αγριους και οταν πηγα εγω εκει ουτε γαμιαδες ειδα ουτε πλουτο ουτε τιποτα.Μονο κατι φουκαραδες ειδα που ηταν για να τους λυπασαι.Αποκαλυψα και το παθημα του Flower  :2funny:.θα μπορουσατε να τα ειχατε γραψει ολα αυτα για να  :2funny: με τα ζωα.

Συνημμένα

• gamos skylohara.jpg
    gamos skylohara.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • a4.jpg
    a4.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 34

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βλέπω πετυχες και νεα φωτο του Davarits .....  Οι ρουφιανοι δουλευουν  ακομα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Αστυνόμος Σα'ί'νης μου την εστειλε.Πολύ άθλιος ειναι  :2funny:Μου ειπανε οτι εχει φωτογένεια στην πραγματικοτητα ειναι για  :shit:δεν βλεπετε λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αυτο που μας μενει ειναι να βρει καποιος φωτογραφια του Βλάκμαν του Θύμιου που γραφει παραμυθια σχετικα με την Πολωνια :2funny: εκει θα γελάει ολη η Ελλαδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι θυμασε αδεια ηταν στο γιο καθημερινη,εδω εχει και την θαλασσα διπλα το κρυο περισοτερο.εβαλα φοτο κοντακτε εξω απο το ψυχιατρειο,μετα καλεσα την τρελη για καφε και ειπα παιρνω κανονικα τα χαπια μου μην φοβασαι αν δεν ερθεισ θα ερθω σπιτι σου για καφε με τον αντρα σου χαχαχαχ.το βραδι λεει εισαι νορμαλ?μετα απο αυτα που γραφεισ θεσ να ερθω?αυτον τον δεκεβρη δεν εχει καμακι,ουτε μακτοναλτσ διπλα μου μονο πιτσιρικες παρεα.τιποτα στον δρομο,βγηκεσ χωρισ γαντια,σκουφο σε 2 λεπτα ξεπαγιαζεισ.σαλον μονο μερα παω,τωρα ετυχε να ειναι φιλοι εδω και  χανω τον χρονο μου σε καφε,εστιατορια.πηγα στο νοβι ρινακ χωρισ γαντια,μεχρι να ερυω 6 λεπτα με τα ποδια σπιτι τα χερια και τα ποδια μου τρελαθηκαν,μπηκ στο βραστο ντουσ αμεσως λιγα λεπτα.δεν εχει παντου τιποτα για καμακι,στα μολλ λιγοσ κοσμοσ,κατι βρομοαραβες,τουρκοι,τιποτα γκομενες.πριβοζ ουτε να σκεφτεισ 10 λεπτα περπατημα και ξεπαγιασεσ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι θυμασε αδεια ηταν στο γιο καθημερινη,εδω εχει και την θαλασσα διπλα το κρυο περισοτερο.εβαλα φοτο κοντακτε εξω απο το ψυχιατρειο,μετα καλεσα την τρελη για καφε και ειπα παιρνω κανονικα τα χαπια μου μην φοβασαι αν δεν ερθεισ θα ερθω σπιτι σου για καφε με τον αντρα σου χαχαχαχ.το βραδι λεει εισαι νορμαλ?μετα απο αυτα που γραφεισ θεσ να ερθω?αυτον τον δεκεβρη δεν εχει καμακι,ουτε μακτοναλτσ διπλα μου μονο πιτσιρικες παρεα.τιποτα στον δρομο,βγηκεσ χωρισ γαντια,σκουφο σε 2 λεπτα ξεπαγιαζεισ.σαλον μονο μερα παω,τωρα ετυχε να ειναι φιλοι εδω και  χανω τον χρονο μου σε καφε,εστιατορια.πηγα στο νοβι ρινακ χωρισ γαντια,μεχρι να ερυω 6 λεπτα με τα ποδια σπιτι τα χερια και τα ποδια μου τρελαθηκαν,μπηκ στο βραστο ντουσ αμεσως λιγα λεπτα.δεν εχει παντου τιποτα για καμακι,στα μολλ λιγοσ κοσμοσ,κατι βρομοαραβες,τουρκοι,τιποτα γκομενες.πριβοζ ουτε να σκεφτεισ 10 λεπτα περπατημα και ξεπαγιασεσ
Εχει πλακα η φωτογραφια με το μπουφαν που φωρας εισαι σαν Μπάτσος  :2funny:.
  Καλα το ё καθημερινες ειχε κοσμο,εισοδο σχεδον τσαμπα 20-25 Γρίβνια.Καλα ουτε αυτα δεν εχουνε πια?Στο Πριβόζ ηταν γεματο απο γκομενάκια τι γινανε?
  Παντα ηταν ετσι η Οδησσός το χειμωνα ή μονο αυτη τη φορα ειναι ετσι πεθαμένα?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.437
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny:
Αυτός που πρέπει να χάρηκε πιο πολύ είναι ο Αλέκος... βάζελος γαρ :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εχει πλακα η φωτογραφια με το μπουφαν που φωρας εισαι σαν Μπάτσος  :2funny:.
 Καλα το ё καθημερινες ειχε κοσμο,εισοδο σχεδον τσαμπα 20-25 Γρίβνια.Καλα ουτε αυτα δεν εχουνε πια?Στο Πριβόζ ηταν γεματο απο γκομενάκια τι γινανε?
 Παντα ηταν ετσι η Οδησσός το χειμωνα ή μονο αυτη τη φορα ειναι ετσι πεθαμένα?
Παντα ετσι ηταν, και στην Ρωσια ετσι ειναι.Και το Πετερμπουργκ σε νυχτερινα μαγαζια και καφε εχει τα μισα της Θεσσαλονικης.  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντα ετσι ηταν, και στην Ρωσια ετσι ειναι.Και το Πετερμπουργκ σε νυχτερινα μαγαζια και καφε εχει τα μισα της Θεσσαλονικης.  
Με τη διαφορα οτι στην Αγια Πετρουπολη βλεπεις γκομενάκια ενω στη Θεσσαλονικη βλεπεις κάφρους και Πιρφόρους!
  Το δε Νόβγκοροντ εχει μόνο 2 ντισκο που δουλευουν της καθημερινες αλλα φτανουν και περισσευουν :)
  Οδησσό περσι τον Οκτωβριο που ειχα παει ειχε κινηση στο ё ειχε γκομενακια.Αλλα οπως ειχα γραψει η αναλογια ανδρων γυναικων ηταν κοντα στο 50%-50%!Και εκτος αυτου οι Ουκρανοι καμακωνουνε ενω οι Ρωσσοι οχι.Και ενα αλλο αρνητικο ηταν οτι ειχε Τουρκους και Αζέρους.Εμας δεν τους βαζουν στην ντισκο γιατι και φασαριες θα γινουνε και οι ανθρωποι επιπεδου δεν θα ξαναπατησουν αν δουνε τετοιους μεσα στην ντισκο.Ευτυχως που δεν τους βαζουν γιατι μετα οι γκομενες καποιου επιπεδου δεν προκειται να ξαναπανε εκει οποτε αν δεν εχει γκομενες δεν παω κ'εγω.
Στην Οδησσό ειχε 2 μαγαζια το Λέ'ι'λα και το Τουρκουάζ (ή Τιρκουάζα δεν θυμαμαι ακριβως) που ηταν καθαρα για Τουρκους και αθλιες γκομενες που πηγαινουν μαζι τους  :shit:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.668
Πόντοι
266
Ουκ εν το πολλω το ευ.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Με τη διαφορα οτι στην Αγια Πετρουπολη βλεπεις γκομενάκια ενω στη Θεσσαλονικη βλεπεις κάφρους και Πιρφόρους!
 Το δε Νόβγκοροντ εχει μόνο 2 ντισκο που δουλευουν της καθημερινες αλλα φτανουν και περισσευουν :)
 Οδησσό περσι τον Οκτωβριο που ειχα παει ειχε κινηση στο ё ειχε γκομενακια.Αλλα οπως ειχα γραψει η αναλογια ανδρων γυναικων ηταν κοντα στο 50%-50%!Και εκτος αυτου οι Ουκρανοι καμακωνουνε ενω οι Ρωσσοι οχι.Και ενα αλλο αρνητικο ηταν οτι ειχε Τουρκους και Αζέρους.Εμας δεν τους βαζουν στην ντισκο γιατι και φασαριες θα γινουνε και οι ανθρωποι επιπεδου δεν θα ξαναπατησουν αν δουνε τετοιους μεσα στην ντισκο.Ευτυχως που δεν τους βαζουν γιατι μετα οι γκομενες καποιου επιπεδου δεν προκειται να ξαναπανε εκει οποτε αν δεν εχει γκομενες δεν παω κ'εγω.
Στην Οδησσό ειχε 2 μαγαζια το Λέ'ι'λα και το Τουρκουάζ (ή Τιρκουάζα δεν θυμαμαι ακριβως) που ηταν καθαρα για Τουρκους και αθλιες γκομενες που πηγαινουν μαζι τους  :shit:
σωστος ο πορνομιτσος
οδησο εχει πολλα καμακια κ μαριοπολ επισης,,ιμπιζα κλαμπ κ ιτακα η αναλογια καλοκαιρι ειναι μαπα,,100 φρη γκομενες,500 που καμακωνουν
πιο βορεια παιζεις μονος σου ,,πχ ντιπρε
βεββαια οντεσα ειναι κ πολυ ωραια,ψηλα ειναι μαπεξ,, :o
προφανως κ στην πολυ πιο βορεια ρωσσια ;) ;) ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
σωστος ο πορνομιτσος
οδησο εχει πολλα καμακια κ μαριοπολ επισης,,ιμπιζα κλαμπ κ ιτακα η αναλογια καλοκαιρι ειναι μαπα,,100 φρη γκομενες,500 που καμακωνουν
πιο βορεια παιζεις μονος σου ,,πχ ντιπρε
βεββαια οντεσα ειναι κ πολυ ωραια,ψηλα ειναι μαπεξ,, :o
προφανως κ στην πολυ πιο βορεια ρωσσια ;) ;) ;)
Ακριβως το αντιθετο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οκ λαθος καταλαβα τοτε.Για μενα οι ομορφοτερες πολεις της Ουκρανιας ειναι το Κιεβο και η Σεβαστουπολη

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οκ λαθος καταλαβα τοτε.Για μενα οι ομορφοτερες πολεις της Ουκρανιας ειναι το Κιεβο και η Σεβαστουπολη
κιεβο δεν μ αρεσε ,,σεβαστοπολ δεν εχω παει
ωραια μερη παροτι εχουν μουνοπανα ειναι στην ζαπατνα,,λβοβ φρανκιφσκ ουζγκοροντ
κριμαια οντως μαλλ,ια μου ποτε δεν πηγα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι