Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιρνεις memo χαπια ρε απολυτε?που τα θυμασαι ολα?? :booty:
515c6m-zZBL.jpg

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτα να τα βλεπεις εσυ που πηγες στην Ελβετία   :jerking:.
 Ναι ειναι αναπηρος,ναι ειναι τέρας της φυσεως ναι πιθανοτατα δεν του σηκωνεται ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΩΛΟΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ

οριστε δηλ,ναμην με κατηγορειτε αδικως... :tickedoff:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λενε στο χωριο μου...
ο νοων  νοήτο....

σημ :. η φωτο... απο παλαιωτερη καταδρομικη  Σχινου.(περυσινη)
,,,ααααπ περσινα ξινα σταφυλια λενε στο δικο μου χωριο,,, :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω νομιζω ο κμαν ταφαγε ολα τα λεφτα με τις καταδρομες  κ κανει καβα να ξαναπαει μετα το νεο ετος
ολλανδεζες καποτε γαμουσες για πλακα,,προ ΕΕ  ;)
αν κ τωρα ολλανδια εχει πιο πολλυ γαμησι κ μουνια απ οτι αλλου,,, :tits2:
οι πιο ψηλες γυναικες κ γενικα λαος στην ευρωπη
Στο Βερολίνο τον ιουνιο του 1945 να εβλεπες πως γαμουσες που ειχανε πεθανει ολοι οι αντρες στον πολεμο  :2funny:!

πρεπει να ειχε κεφια ο σινο  αυτη την φορα για να μην χανει χρονο αναμεσα στην διαδρομη Κιεβου Οδησσου  πηρε και ενα μωρο 20 ετων - 180 υψος ετσι για προθερμανση.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εδω ξεφυγες λιγακι γιατι αυτη ειναι παλιία φωτογραφια  :2funny: δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας.
στις βαλιτσες τοβαλε?  :think: :think:
ο πορνομιτσις παντως λεει οτι δεν του σηκωνετε... :P :rolleyes: :rolleyes:
υγ ωραιο  το θεμα  :tits2:
Το οτι δεν μπορει να περπατισει και οτι δεν του σηκωνεται το λενε στη Χερσόνησο.Το οτι δεν μπορει να περπατισει ειναι σιγουρο!Μου το ειπαν 4-5 διαφορετικα ατομα.Αυτο ομως ειναι υπερ του που ενω ειναι σε τετοια κατασταση σηκωνεται και πηγαινει Ουκρανια.Δεν κρυωνει οπως καποιοι αλλοι μεγαλοι γαμιαδες  :2funny: :2funny: :2funny:

νορβηγια δεν εχω παει
σαν τουριστριες ομως στα νησια κρητη κω ροδο κλπ ομως ηταν πολυ ευκολες,στο γαμησι,,τωρα ισως στην χωρα τους ναναι πιο δυσκολες απ οτι στις διακοπες,,λογικο ειναι
παντως απο γερμανια τα πραγματα ειναι δεκα φορες πιο ευκολα οπως κ ναχει...ολοι οσοι πηγαν τοχουν πει,,ισως πεταχτω κανα τριημερο για βλτα κ τεστ απο απριλη ,να χει κ λιγο μερ τωρα εχει σκοταδια φουλ... :S
Ναι τη δεκαετια του '80 ητανε πανευκολες στα νησια κυνηγαγαν τους ψαραδες και πηγαιναν εκει για να πηδηχτουνε.Απο τοτε ομως εχουν περασει 30 χρονια και πολλα εχουν αλλαξει.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στο Βερολίνο τον ιουνιο του 1945
κι αυτη ειναι παλιία φωτογραφια  :2funny:
δεν ειναι ομως αυτο το θεμα μας.Το οτι δεν μπορει να περπατισει και οτι δεν του σηκωνεται το λενε στη Χερσόνησο.Το οτι δεν μπορει να περπατισει ειναι σιγουρο!Μου το ειπαν 4-5 διαφορετικα ατομα.
 :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
ετσι ,γιατι μου την ειπανε εμενα οτι ζηλευω τον νεαρο της φωτογραφιας.. :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αφου ο δημητρακης λεει οτι δεν γαμαει τυπε :think:
πριν γαμουσε,,απο εκει τοπαθε,,απο το πολυ,,,
μιλαμε για τρια χρονια πριν απ οτι καταλαβα,, :rolleyes:
εγω την γλυτωσα,,γι αυτο ηρθα ελβετια,,για αποτοξινωση απο το πολυ μουνι... :tits2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω την γλυτωσα,,γι αυτο ηρθα ελβετια,,για αποτοξινωση απο το πολυ μουνι... :tits2:
Δεν το επαθε απ'αυτο! :2funny:Εχουν πριστει τα πόδια του και δεν μπορει να περπατισει.Παει εκει βρισκει μια γκομενα και την πληρωνει για να ειναι μαζι του.Την γκομενα αυτη την εχει διπλα του της εχει περιπου σαν νοσοκόμα για να τον φροντιζει.
  Εγω τι να ζηλεψω?Μενω μονιμα στον παραδεισο της Ρωσσιας και εχω ολες της ανεσεις μου.Και αν θελω να αλλαξω περιβαλλον πηγαινω και κανα ταξηδι.
  Βεβαια ο Σινοχάρας ειναι πολυ καλητερος απο αυτους τους κακομοιρηδες που τη βγαζουν Ελλαδα και δεν πανε πουθενα  :2funny:.Αλλα με'μενα τι να συγκρινει?Εγω ειμαι εδω μονιμα δεν πηγαινω δυο φορες το χρονο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

κοψε τις φιδιες ειπαμε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν το επαθε απ'αυτο! :2funny:Εχουν πριστει τα πόδια του και δεν μπορει να περπατισει.Παει εκει βρισκει μια γκομενα και την πληρωνει για να ειναι μαζι του.Την γκομενα αυτη την εχει διπλα του της εχει περιπου σαν νοσοκόμα για να τον φροντιζει.
 Εγω τι να ζηλεψω?Μενω μονιμα στον παραδεισο της Ρωσσιας και εχω ολες της ανεσεις μου.Και αν θελω να αλλαξω περιβαλλον πηγαινω και κανα ταξηδι.
 Βεβαια ο Σινοχάρας ειναι πολυ καλητερος απο αυτους τους κακομοιρηδες που τη βγαζουν Ελλαδα και δεν πανε πουθενα  :2funny:.Αλλα με'μενα τι να συγκρινει?Εγω ειμαι εδω μονιμα δεν πηγαινω δυο φορες το χρονο.

Μητσο τρεις πληρωνει οχι μια  και οσο για το αν ειναι ενεργος......... αστο εχω υλικο μπολικο να σου στειλω απλα ειναι πολυ hard-core  και δεν μπορω  να το ανεβασω  θα με πρηξη στην γκρινια και στα μπινελικια μετα....
Η αληθεια για αυτα που λες ειναι καπου στην μεση...... παντως ως προς το σεξ ειναι ακμαιος και ενεργος ακομη...... εχω  υλικο σου λεω ............προσφατο.
χαχχαχααααααααααααααααα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσο τρεις πληρωνει οχι μια  και οσο για το αν ειναι ενεργος......... αστο εχω υλικο μπολικο να σου στειλω απλα ειναι πολυ hard-core  και δεν μπορω  να το ανεβασω  θα με πρηξη στην γκρινια και στα μπινελικια μετα....
Η αληθεια για αυτα που λες ειναι καπου στην μεση...... παντως ως προς το σεξ ειναι ακμαιος και ενεργος ακομη...... εχω  υλικο σου λεω ............προσφατο.
χαχχαχααααααααααααααααα
Εεδω δεν ειναι το θεμα μας αυτο αν μπορει να περπατισει ή μπορει να γαμισει.Οποιος παει εκει τωρα οσες θελει παιρνει.
 Το θεμα ειναι οτι ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ DAVARITS ΚΑΙ ΒΛΑΚΜΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ!Ο Davarits δεν παει γιατι ειναι κωλοστρα και ο Βλακμαν εγραψε οτι δεν πηγαινει γιατι κρυωνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αφου λες παραμυθια,οτι πηδηξες σε ενα μηνα 15 τουριστριες  :2funny:
περιεργο ειναι??? :think: :think: μονο εγω τοχω κανει δηλ???καθε μερα κι αλλη γαμουσαν ολοι μπαρμεν πορτιερηδες γκαρσονια κλπ
,,15  μηνα ευκολα,,τιναι περιεργο?μιλαμε για μαλια κρητης,κω στο μπαρ στρητ,,,μιλιουνια σκανδιναυες τοτε βασικα,,,πουναι το περιεργο??? :think: :think:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
χαχχαχααααααααααααααααα
ρε παιδια περα απο την πλακα του πορνομιτσου
ο ανθρωπος αυτος πηγαινει σιγουρα μονο με εκδιδομενες
αν ειναι πλουσιος που λετε ποιο το κατορθωμα,,οσες θελει μαζευει κ πηδαει κι ουκρανια κι ελλαδα κι αμερικη,,οσο αντεχει η τσεπη του
αν εχει προβλημα υγειας οντωςμ, πρωτος ζηταω συγγνωμη  για την πλακα πριν,αλλα εσεις βαλετε την φωτογραφια του κλπ,,

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εεδω δεν ειναι το θεμα μας αυτο αν μπορει να περπατισει ή μπορει να γαμισει.Οποιος παει εκει τωρα οσες θελει παιρνει.
 Το θεμα ειναι οτι ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ DAVARITS ΚΑΙ ΒΛΑΚΜΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ!Ο Davarits δεν παει γιατι ειναι κωλοστρα και ο Βλακμαν εγραψε οτι δεν πηγαινει γιατι κρυωνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μεγαλη αληθεια που την ελεγα πριν χρονια και κανεις δεν με πιστευε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom