Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
παντως ηταν ησυχια,λογο του κρυου,μια μερα εκανα βολτα μπροσ την μπουλβαρ με το αγαλμα του δουκα και δεν ειχε κοσμο.λιγο πιο πανω που κανω γυμναστικη το βραδι τον γιο αυτης που κερασα με την φιλη της του την επεσαν 2 και τον κτυπησαν.το απδακι 18 τον ειδα σπιτι του μαυρισμενο ματι,ο πατερασ κυπριος η μανα του η σπιτονικοκοιρα του μικρου του γρηγορακη που πηδηξα πριν 3 χρονια χαχαχ.απο τοτε που την εκλασα πολλες φορες με πηρε σπιτι της ξοδευτηκα αδικα για να με εκδικηθει.θυμαστε για την μικρουλα που πηγε να με κλεωψει τον αυγουστο?μου ειπε μια γυναικα που την προστατεψε τοτε που την απειλησα και φοβερισα οτι τελικα ειχες δικαιο για αυτην ,εκλεψε απο ενα μικρο αζερπαιζαν 7000 γριβνα και χαθηκε.θα την βρω καποτε,κανα καλοκαιρι και θα εκδικηθω,θα την γαμησω αγρια χαχαχα.ειδα το παιδακι τον αζερπαιζαν αρχικα νομιζα με αυτον θα με εκλεβε,μου ειπε ειναι ο πρωην γκομενοσ μου.μετα την ειδα με ενα βλακα και τους τρομαξα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μου ειπε ο παλαιστινιοσ που με πηρε απο αεροδρομιο ξεκινησαν να χτιζουν νεο αεροδρομιο κοντα στο παλλιο,του λεω πειοσ θα το πληρωσει χαχαχαχ.οδυσσο ολοι περιμεναν πολεμο αλλα απο οτι φενεται ισως αργοτερα βρουνε μια λυση χωρις πολεμο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντως ηταν ησυχια,λογο του κρυου,μια μερα εκανα βολτα μπροσ την μπουλβαρ με το αγαλμα του δουκα και δεν ειχε κοσμο.λιγο πιο πανω που κανω γυμναστικη το βραδι τον γιο αυτης που κερασα με την φιλη της του την επεσαν 2 και τον κτυπησαν.το απδακι 18 τον ειδα σπιτι του μαυρισμενο ματι,ο πατερασ κυπριος η μανα του η σπιτονικοκοιρα του μικρου του γρηγορακη που πηδηξα πριν 3 χρονια χαχαχ.απο τοτε που την εκλασα πολλες φορες με πηρε σπιτι της ξοδευτηκα αδικα για να με εκδικηθει.θυμαστε για την μικρουλα που πηγε να με κλεωψει τον αυγουστο?μου ειπε μια γυναικα που την προστατεψε τοτε που την απειλησα και φοβερισα οτι τελικα ειχες δικαιο για αυτην ,εκλεψε απο ενα μικρο αζερπαιζαν 7000 γριβνα και χαθηκε.θα την βρω καποτε,κανα καλοκαιρι και θα εκδικηθω,θα την γαμησω αγρια χαχαχα.ειδα το παιδακι τον αζερπαιζαν αρχικα νομιζα με αυτον θα με εκλεβε,μου ειπε ειναι ο πρωην γκομενοσ μου.μετα την ειδα με ενα βλακα και τους τρομαξα.
Δηλαδη δεν ειναι και τόσο ησυχα :think:Καλα ποια απ'ολες σε εκλεψε? :2funny:Τι σου πήρε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καμια δεν με εκλεψε,τον αυγουστο αν θυμασε την ιστορια με την μικρη που ηυελα να παμε το βραδι οπερα και εκανε σημα με το φαναρι σε καπειους,ειπα εχω πιστολι και χαθηκε,πριν σπιτι δεν μου καθοταν και ειπε θελω τον κοδικο τησ πορτασ σου.παντως μια μερα ειδα απογευμα την αλεξαντρα τρομαγμενη με την μανα ττης.καποιοι απο πραβι σεκτορ κλοτσουσαν την πορτα τισ και καλεσαν αστυνομια.φοβαται ο αδερφοσ της ειναι φυλακη και καθε λιγο ερχονται οι μαλακεσ και τισ κτυπανε την πορτα.θα πηγαινε με την μανα της στο χωριο για 2-3 μερεσ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καμια δεν με εκλεψε,τον αυγουστο αν θυμασε την ιστορια με την μικρη που ηυελα να παμε το βραδι οπερα και εκανε σημα με το φαναρι σε καπειους,ειπα εχω πιστολι και χαθηκε,πριν σπιτι δεν μου καθοταν και ειπε θελω τον κοδικο τησ πορτασ σου.παντως μια μερα ειδα απογευμα την αλεξαντρα τρομαγμενη με την μανα ττης.καποιοι απο πραβι σεκτορ κλοτσουσαν την πορτα τισ και καλεσαν αστυνομια.φοβαται ο αδερφοσ της ειναι φυλακη και καθε λιγο ερχονται οι μαλακεσ και τισ κτυπανε την πορτα.θα πηγαινε με την μανα της στο χωριο για 2-3 μερεσ
Γάυτο κ'εγω πηγαινω Νόβγκοροντ εκει ουτε παει κανεις να σε κλεωψει ουτε οι γκομενες ζητανε τιποτα ουτε правый сектор εχει! :2funny:

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
η προσωπική μου γνώμη για την Ουκρανία είναι πως μουναρα γαμάς μόνο βίζιτα για να σου βγει  φθηνά...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τελικα θα αρχισω να πιστευω οτι μόνο ο Σινοχάρας εδω μέσα γαμάει! :2funny: Ολοι οι αλλοι ειστε κακομοιρηδες και αποτυχημενοι  :jerking: :2funny:.
  Συγγνωμη να πας σε αυτα τα αθλια μέρη για να κανεις τι?Να φας αυτον τον άνοστο πουρέ απο καλαμπόκι τη Μαμαλίγκα  :2funny: να δεις τους χωματοδρομους,τη φτωχια και το πως ζουσαν οι ανθρωποι του Νεάντερταλ αν πας στα χωριά της Μολδαβίας?Να γυρισεις στην επαρχια της Ουκρανιας στη λιθινη εποχη ? :2funny:Να δεις της γριες που πουλάνε κρεμυδια και πατατες στην ακρη του δρομου?Τι αλλη  :jerking: θα ακουσω! :2funny:
  Μου θυμισατε που μου ειχαν πει για ενα τυπο που πηγαινε Τα'ι'λανδη για να κυνηγισει πεταλουδες  :2funny: ενω ολοι πηγαιναν για να  :knockinb: αυτος πηγαινε στη ζουγκλα με μια απόχη και κυνηγουσε πεταλουδες  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.
   Τελικά μόνο ο Σινοχάρας γαμάει εδώ μέσα όλοι οι άλλοι είσαστε γιά κλάματα πηγε εκει πηρε τρεις γκομενες και της ειχε και της  :knockinb: ενω εσεις μιλατε για  τα καταπρασινα λειβαδια της τροφαντες αγελαδες και:jerking: Εγω οταν πηγαινω καπου πηγαινω ή για να  :knockinb: ή να αγωρασω ρουχα οπως εκανα στο τελευταιο ταξηδι στις Η.Π.Α. Γ'αυτο και εβγαλα off τη Μολδαβια γιατι δεν κανει γ'αυτο που ηθελα και δεν ειμαι φισιοδυφης  :jerking:για να πηγαινω για πικνικ στη φυση  :2funny:
Δημητράκη !!!!    :rockon:
Την έκανες γυριστη με τον Σινοχάρα...!!!!!!  :think:

Πρωτη φορα διαβαζω να λες καλό λογο γι αυτον.
Μου θυμιζεις Κουγια-Μαρινάκη....
Ετσι τα γυρισε και ο κοντός με τον ....χοντρό... :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη !!!!    :rockon:
Την έκανες γυριστη με τον Σινοχάρα...!!!!!!   :think:

Πρωτη φορα διαβαζω να λες καλό λογο γι αυτον.
Μου θυμιζεις Κουγια-Μαρινάκη....
Ετσι τα γυρισε και ο κοντός με τον ....χοντρό... :2funny:
Δεν αναιρεσα τιποτα απο αυτα που εγραψα γ'αυτον  ειναι άθλιος,ειναι τέρας της φύσεως,ειναι ανάπηρος,ντυνεται άθλια,ειναι βρωμικος κλπ.... κλπ....κλπ.!
  ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  :jerking: ακομα και αυτος ο ανάπηρος γαμάει πολυ περισσότερο! :2funny:Εγω δεν το ειπα για να ανεβάσω το Shinohara αλλα για να δειξω τι κακομοιρηδες ειναι αυτοι ολοι που γραφουνε εδω μέσα  :2funny:.
  Εγω πηγα Μολδβία και ειδα την κατάντια τους  :2funny:Ακόμα δεν εχω σταματίσει να  :2funny: με αυτα που ειδα και με αυτα που μου ειπανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αλλη βομβα χτεσ οδυσσο,καπειοσ αφηνει μια τσαντα  εξω απο μια πορτα,μετα απο 1 λεπτο εγινε μικρη εκρηξη,βομβα γηπεδου ηταν.δεν ξερω αργοτερα αν σοβαρεψουν τα πραγματα,προς το παρον δεν ανησυχω.δεν νιωθουν την υποστιρηξη που εχουν στο ντονετσκ απο την ρωσια και εδω κανει οτι θελει ελευθερα η αστυνομια με τον πραβι σεκτορ.βεβαια υπαρχουν και αστυνομικοι που αρνουνται να εναντιωθουν στους φιλορωσους σε διαφορες εκδηλωσεις και υπαρχουν βιτεο με μαλακες φασιστες που τους προκαλουν να πουνε σλαβα ουκρανια στην καμερα ενω αυτοι δεν λενε τιποτα και τους γραφουν.απλα ειναι αναγγασμενοι να προστατευουν τους φασιστεσ.

D

dude901123

Επισκέπτης
Δεν αναιρεσα τιποτα απο αυτα που εγραψα γ'αυτον  ειναι άθλιος,ειναι τέρας της φύσεως,ειναι ανάπηρος,ντυνεται άθλια,ειναι βρωμικος κλπ.... κλπ....κλπ.!
 ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  :jerking: ακομα και αυτος ο ανάπηρος γαμάει πολυ περισσότερο! :2funny:Εγω δεν το ειπα για να ανεβάσω το Shinohara αλλα για να δειξω τι κακομοιρηδες ειναι αυτοι ολοι που γραφουνε εδω μέσα  :2funny:.
 Εγω πηγα Μολδβία και ειδα την κατάντια τους  :2funny:Ακόμα δεν εχω σταματίσει να  :2funny: με αυτα που ειδα και με αυτα που μου ειπανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πραγματικά προσπαθώ να μην σου απαντήσω αλλά δεν τα καταφέρνω. Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση της ιστορίας του Δημητράκη στη Μολδαβία, είναι άλλωστε πολύ απλή. Ξεκίνησε να πάει πιστεύοντας πως με χρήματα και ντυσίματα αλλά μπρούκλης, με φιδίσιες ζώνες και παπούτσια Πετρούπολης θα έπεφταν όλες και θα τον παρακαλούσαν. Στη Μολδαβία όμως παρά τη φτώχεια τους δεν συγκινήθηκαν. Οργανωμένη πορνεία δεν υπάρχει. Και έτσι ο μπρούκλης μας, ο Δημητράκης, έμεινε με το πουλί στο χέρι. 20 μέρες τριγυρνούσε σαν μαλ... στο Κισινάου. Έφαγε χρήματα, έπινε καφέδες, έπαιζε όλη μέρα τάβλι, έγραφε βιντεάκια αλλά από γυναίκες τίποτα. Και όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για όλα όσα έζησε εκεί τι είχε να πει? Πόσο βλάκες είναι όλοι, ψεύτες, φιδέμποροι, καημένοι κτλ. Που μπορεί και να είναι αλήθεια στην τελική. Η Μολδαβία είναι γνωστό πως είναι η πιο φτωχή χώρα στην Ευρώπη. Αλλά όλα αυτά δεν αποτελούν επιχείρημα για να δικαιολογηθεί η δική του αποτυχία. Δημητράκη.. στο είπα ξανά και θα στο ξαναπώ. Εδώ είμαστε για να μοιραζόμαστε απόψεις, εμπειρίες και γνώσεις. Όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε για όσα λέμε. Εγώ το τι έκανα σε αυτά τα μέρη το έγραψα. Την επόμενη φορά που θα βρεθείς Θεσσαλονίκη γράψε μου να βρεθούμε να σου δείξω φωτογραφίες με τα κορίτσια και όλα όσα έγραψα ένα προς ένα. Όπως είπα δεν είμαι πορνοτουρίστας. Εγώ πάω γιατί γουστάρω το ταξίδι, την περιπέτεια και την όλη φάση. Ίσως ήμουν τυχερός λοιπόν και μου έκατσαν και τα γκομενάκια. Κάνε μια αυτοκρίτικη, δεν μπορεί όλοι να είναι μαλάκες και εσύ έξυπνος. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνει το αντίθετο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ψες το βραδι κοντα στο διαμερισμα που νοικιαζω ντιριπασοσκαγια 10 ατομα κτυπησαν αγρια ενα φασιστα που εκανε βολτα τον σκυλο του,εχει φοτο τον εκαναν αγνωριστο σαν να του πολτοποιησαν το κεφαλι.θελει παντα προσοχη ακομα και στο κεντρο μπορει να σε ληστεψουν.λιγο παραξενο ντιριπασοσκαγια βραδι αν περπατησω 12 το βραδι τωρα στο κρυο μπορει να συναντησω 2-3 ατομα παρεα μπροστα μου,ιδικα καθημερινη δεν πατα κανενασ τετεια ωρα.μεχρι 12 εχει 20-30 ατομα στο μακτοναλτσ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πραγματικά προσπαθώ να μην σου απαντήσω αλλά δεν τα καταφέρνω. Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση της ιστορίας του Δημητράκη στη Μολδαβία, είναι άλλωστε πολύ απλή. Ξεκίνησε να πάει πιστεύοντας πως με χρήματα και ντυσίματα αλλά μπρούκλης, με φιδίσιες ζώνες και παπούτσια Πετρούπολης θα έπεφταν όλες και θα τον παρακαλούσαν. Στη Μολδαβία όμως παρά τη φτώχεια τους δεν συγκινήθηκαν. Οργανωμένη πορνεία δεν υπάρχει. Και έτσι ο μπρούκλης μας, ο Δημητράκης, έμεινε με το πουλί στο χέρι. 20 μέρες τριγυρνούσε σαν μαλ... στο Κισινάου. Έφαγε χρήματα, έπινε καφέδες, έπαιζε όλη μέρα τάβλι, έγραφε βιντεάκια αλλά από γυναίκες τίποτα. Και όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για όλα όσα έζησε εκεί τι είχε να πει? Πόσο βλάκες είναι όλοι, ψεύτες, φιδέμποροι, καημένοι κτλ. Που μπορεί και να είναι αλήθεια στην τελική. Η Μολδαβία είναι γνωστό πως είναι η πιο φτωχή χώρα στην Ευρώπη. Αλλά όλα αυτά δεν αποτελούν επιχείρημα για να δικαιολογηθεί η δική του αποτυχία. Δημητράκη.. στο είπα ξανά και θα στο ξαναπώ. Εδώ είμαστε για να μοιραζόμαστε απόψεις, εμπειρίες και γνώσεις. Όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε για όσα λέμε. Εγώ το τι έκανα σε αυτά τα μέρη το έγραψα. Την επόμενη φορά που θα βρεθείς Θεσσαλονίκη γράψε μου να βρεθούμε να σου δείξω φωτογραφίες με τα κορίτσια και όλα όσα έγραψα ένα προς ένα. Όπως είπα δεν είμαι πορνοτουρίστας. Εγώ πάω γιατί γουστάρω το ταξίδι, την περιπέτεια και την όλη φάση. Ίσως ήμουν τυχερός λοιπόν και μου έκατσαν και τα γκομενάκια. Κάνε μια αυτοκρίτικη, δεν μπορεί όλοι να είναι μαλάκες και εσύ έξυπνος. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνει το αντίθετο.
Εσυ εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλαει.Εγω ουτε τάβλι παιζω ουτε καφέ πινω και γέλαγα με τα ζώα εκει  :2funny:.
 Ειχα το θαρρος να πω οτι σε 20 μερες :knockinb: μονο μια καινουργια μέτρια λεπτη και αβυζη (22-23 ετων) που την τριτη μέρα μου ζηταγε τα κλειδια απο το διαμερισμα :rockon: γ'αυτο και εφυγα για Οδησσο καθως και μια απο την ΠΜΡ που ειχα απο την προηγουμενη φορά.Εεχω γραψει τι προβλημα υπαρχει με της Μολδαβες και τη συμπεριφορα τους.
 Εσυ εγινες ρεζιλι με τα ψεματα σου που κρυβοσουνα  :2funny:.Οταν μας εγραφες οτι  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μέρες  :jerking: :2funny: σου έλεγα έλα να σε δουμε και εσυ αντι να ερθεις εβαζες φωτογραφιες απο το El Greco σαν αποδειξη  :2funny: Και έλεγες οτι πέρασες για ενα λεπτο απο το ΟΠΑ αλλα δεν εκατσες με λιγα λόγια κρυβόσουνα  :2funny:.Αν ηταν αληθεια ολα αυτα που μας εγραφες απο μόνος σου θα ερχόσουν να συναντιθουμε αντι να κρυβεσαι.Τωρα εκ των υστερων μου λες ελα Θεσσαλονίκη να σου δειξω φωτογραφίες  :jerking: Σαν τα παιδάκια ελα να ανταλλαξουμε φωτογραφίες για να εχουμε υλικο για  :jerking: :2funny:.Οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ ομως εσυ κυκλοφορουσες σαν μυστικος πρακτορας  :2funny:.Το ιδιο κανει και ο Βλάκμαν γραφει  :jerking: λεει οτι παει Πολωνία συνεχεια βαζει φωτο απο εισητηρια  :jerking:  λεει οπως εσυ οτι ξεσκιζεται στο  :knockinb:  αλλα δεν παει να συναντιθει με κανεναν το αντιθετο κρύβεται  :2funny:.
 Θα το ξαναπω και πειτε οτι αυμπαθησα το Σινοχάρα ή οτι  :jerking: θελετε!:Εισαστε ολοι αχρηστοι και παραμυθαδες :jerking: καθως και καταφαντασιαν γαμιαδες :jerking:.Ο Σινοχάρας σας εχει βαλει τα γυαλια!Μπορει να ειναι τέρας της φυσεως και ολα τα αλλα που εχω πει γ'αυτον αλλα τελικα μονο αυτος γαμαει στ'αληθεια ολοι οι αλλοι ειστε τελείως  :jerking: και ψευτες!Η μεγαλητερη κατάντια ειναι που λέτε ψέματα ειναι σα να κορο'ι'δευεται τον εαυτο σας.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Dimitrakis29 μπορείς να μου πεις στα ταξίδια που έχεις κάνει τα τελευταία 2-3 χρονιά πόσα (αξιόλογα) μουνιά γάμησες σε κάθε ταξίδι(όχι βίζιτες)?
θα εκτιμουσα την ειληκρινεια σου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Dimitrakis29 μπορείς να μου πεις στα ταξίδια που έχεις κάνει τα τελευταία 2-3 χρονιά πόσα (αξιόλογα) μουνιά γάμησες σε κάθε ταξίδι(όχι βίζιτες)?
θα εκτιμουσα την ειληκρινεια σου
Αυτο δεν ειναι κανενα μυστικο.Τ εχω γραψει και ειχα βαλει και φωτο με κατι γκομενες για να δειξω το επιπεδο των γυναικων της ΠΜΡ.Τωρα αν για καποιους απο Ελλαδα αυτα τα μπάζα ειναι κουκλάρες εγω τι να πω? :think:Καταρχην ταξηδι με αυτο το σκοπο πηγα ΜΟΝΟ ΠΜΡ και Κισινιώφ.Νέα Υόρκη δεν πηγα για Πορνοτουρισμό αλλα για να αγωρασω ρούχα.
  Περσι στην ΠΜΡ σε 25 μερες πηδηξα 2 η μια 28 ετων τραπεζικος με παιδι  :shit: Αγια Πετρουπολη ουτε θα γυριζα να την κοιταξω θα με παρακαλαγε η αλλη απο το Μπεντέρι ηρθε μετα Κισινιώφ οταν ειχα ξαναπαει.Εκει αν θελεις να πας για σεξοτουρισμό ΞΕΧΝΑ ΤΟ :rockon:!
  Κισινιωφ μονο μια πηδηξα γλυκο κοριτσάκι αλλα πολυ μέτρια.Θα μπορουσα να ειχα πηδηξει και αλλη μια συμπαθητικη θα ελεγα αλλα αρκετα χοντρή κ'αυτη με ενα παιδακι (την ειχα δειξει του Αλέκου φωτογραφια και του άρεσε,εγω τη θεωρισα πολυ μέτρια) αν πηγαινα στην πόλη της (Ουνγκέν 170 χλμ. απο το Κισινιώφ κοντα στα συνορα με τη Ρουμανία) που μου προτεινε να παω και υπονοουσε να μεινω σπιτι της το προβλημα ειναι μετα το  :knockinb: που γινεσαι ιδιοκτησια τους! :headbang:.Γιατι να γραψω ψέματα?Για να γινω ρεζιλι των σκυλιών σαν τον Βλάκμαν? :2funny:.Μιλάμε οτι ξερω απταιστα Ρωσσικά,την ψυχολιγία τους και εχω ντυσιμο,εμφανιση και μπορούσα να τους πω οτι θα της παρω Αγια Πετρουπολη που γ'αυτες ειναι ενα ονειρο να πανε Μόσχα και Αγια Πετρουπολη!Γελάω που βγαινουνε παραμυθάδες και γράφουνε  :jerking: :2funny: οτι χωρις να ξερουν Ρωσσικα ή εστω Ρουμάνικα γαμάγανε καθε μέρα και διαφορετικές.Αν ηταν ετσι εγω επρεπε να  :knockinb: πανω απο 10 την μέρα μεχρι να τα τεζάρω  τελείως απο το πολυ  :knockinb:  :2funny:.
  Αν με συγκρίνεις με τους Ελληνες κακομοιρηδες που ειναι εκει  :jerking: σιγουρα ειχα επυτηχια.Αλλα στη Ρωσσια ειναι πολυ πιο ευκολο να  :knockinb: (αν βεβαια εχεις αυτα που εχω πει).

Γιατι να πω ψέματα?
  Τωρα αν αυτο ειναι κατορθωμα εγω τι να πω

D

dude901123

Επισκέπτης
Εσυ εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλαει.Εγω ουτε τάβλι παιζω ουτε καφέ πινω και γέλαγα με τα ζώα εκει  :2funny:.
 Ειχα το θαρρος να πω οτι σε 20 μερες :knockinb: μονο μια καινουργια μέτρια λεπτη και αβυζη (22-23 ετων) που την τριτη μέρα μου ζηταγε τα κλειδια απο το διαμερισμα :rockon: γ'αυτο και εφυγα για Οδησσο καθως και μια απο την ΠΜΡ που ειχα απο την προηγουμενη φορά.Εεχω γραψει τι προβλημα υπαρχει με της Μολδαβες και τη συμπεριφορα τους.
 Εσυ εγινες ρεζιλι με τα ψεματα σου που κρυβοσουνα  :2funny:.Οταν μας εγραφες οτι  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μέρες  :jerking: :2funny: σου έλεγα έλα να σε δουμε και εσυ αντι να ερθεις εβαζες φωτογραφιες απο το El Greco σαν αποδειξη  :2funny: Και έλεγες οτι πέρασες για ενα λεπτο απο το ΟΠΑ αλλα δεν εκατσες με λιγα λόγια κρυβόσουνα  :2funny:.Αν ηταν αληθεια ολα αυτα που μας εγραφες απο μόνος σου θα ερχόσουν να συναντιθουμε αντι να κρυβεσαι.Τωρα εκ των υστερων μου λες ελα Θεσσαλονίκη να σου δειξω φωτογραφίες  :jerking: Σαν τα παιδάκια ελα να ανταλλαξουμε φωτογραφίες για να εχουμε υλικο για  :jerking: :2funny:.Οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ ομως εσυ κυκλοφορουσες σαν μυστικος πρακτορας  :2funny:.Το ιδιο κανει και ο Βλάκμαν γραφει  :jerking: λεει οτι παει Πολωνία συνεχεια βαζει φωτο απο εισητηρια  :jerking:  λεει οπως εσυ οτι ξεσκιζεται στο  :knockinb:  αλλα δεν παει να συναντιθει με κανεναν το αντιθετο κρύβεται  :2funny:.
 Θα το ξαναπω και πειτε οτι αυμπαθησα το Σινοχάρα ή οτι  :jerking: θελετε!:Εισαστε ολοι αχρηστοι και παραμυθαδες :jerking: καθως και καταφαντασιαν γαμιαδες :jerking:.Ο Σινοχάρας σας εχει βαλει τα γυαλια!Μπορει να ειναι τέρας της φυσεως και ολα τα αλλα που εχω πει γ'αυτον αλλα τελικα μονο αυτος γαμαει στ'αληθεια ολοι οι αλλοι ειστε τελείως  :jerking: και ψευτες!Η μεγαλητερη κατάντια ειναι που λέτε ψέματα ειναι σα να κορο'ι'δευεται τον εαυτο σας.
Σου είπα αρκετές φορές πως εγώ πήγα πάνω για λίγες μέρες. Δεν έψαχνα ούτε γνωριμίες, ούτε καφεδάκια ειδικά πέρυσι το φθινόπωρο. Λοιπόν αν έχεις να μοιραστείς μαζί μας κάποια πληροφορία την αναμένουμε. Μη γαμάς όμως το Forum με τα προσωπικά σου προβλήματα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες της κάθε γκόμενας που γνώρισες, ειδικά αν αυτές τις λεπτομέρειες τις διανθίζεις με άχρηστες πληροφορίες του στυλ.. 'φαντάστηκα πως θα μου έδινε τα κλειδιά από το διαμέρισμα'. Πληροφορίες ουσιαστικές θέλουμε. Έχεις κάτι να προσφέρεις πέρα απο το γεγονός πως σε 20 μέρες γάμησες 2 μέτριες? Είναι και αυτό μια πληροφορία δεν λέω αλλά πόσο πια θα συζητάμε για την αποτυχία σου? Επαναλαμβάνω παμέγιστε επαγγελματία πορνοτουρίστα πως όποτε θέλεις και βρεθείς Θεσσαλονίκη με στοιχεία, φωτογραφίες, τηλέφωνα, συνομιλίες πριν και μετά το ταξίδι μου επάνω μπορώ να σου αποδείξω όσα γράφω. Πολλά profile υπάρχουν ακόμα στα site που μιλούσα μαζί τους και έκλεινα τα ραντεβού και μπορείς μόνος σου να μιλήσεις και να ρωτήσεις όσα θα σου δείξω και θα σου πω. Αν με γνωρίζουν, αν βγήκαν μαζί μου και αν μου έκατσαν. Χαλάρωσε τώρα και σταμάτα να μοιράζεις παράσημα μαλακίας σε όσους θεωρείς άξιους και ανάξιους. Επαναλαμβάνω.. εδώ είναι χώρος ανταλλαγής πληροφοριών και όχι κοινωνικής καταξίωσης. Αυτήν θα την κερδίσεις στην πράξη της ζωής σου, στην πραγματική σου ζωή και όχι εδώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σου είπα αρκετές φορές πως εγώ πήγα πάνω για λίγες μέρες. Δεν έψαχνα ούτε γνωριμίες, ούτε καφεδάκια ειδικά πέρυσι το φθινόπωρο. Λοιπόν αν έχεις να μοιραστείς μαζί μας κάποια πληροφορία την αναμένουμε. Μη γαμάς όμως το Forum με τα προσωπικά σου προβλήματα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες της κάθε γκόμενας που γνώρισες, ειδικά αν αυτές τις λεπτομέρειες τις διανθίζεις με άχρηστες πληροφορίες του στυλ.. 'φαντάστηκα πως θα μου έδινε τα κλειδιά από το διαμέρισμα'. Πληροφορίες ουσιαστικές θέλουμε. Έχεις κάτι να προσφέρεις πέρα απο το γεγονός πως σε 20 μέρες γάμησες 2 μέτριες? Είναι και αυτό μια πληροφορία δεν λέω αλλά πόσο πια θα συζητάμε για την αποτυχία σου? Επαναλαμβάνω παμέγιστε επαγγελματία πορνοτουρίστα πως όποτε θέλεις και βρεθείς Θεσσαλονίκη με στοιχεία, φωτογραφίες, τηλέφωνα, συνομιλίες πριν και μετά το ταξίδι μου επάνω μπορώ να σου αποδείξω όσα γράφω. Πολλά profile υπάρχουν ακόμα στα site που μιλούσα μαζί τους και έκλεινα τα ραντεβού και μπορείς μόνος σου να μιλήσεις και να ρωτήσεις όσα θα σου δείξω και θα σου πω. Αν με γνωρίζουν, αν βγήκαν μαζί μου και αν μου έκατσαν. Χαλάρωσε τώρα και σταμάτα να μοιράζεις παράσημα μαλακίας σε όσους θεωρείς άξιους και ανάξιους. Επαναλαμβάνω.. εδώ είναι χώρος ανταλλαγής πληροφοριών και όχι κοινωνικής καταξίωσης. Αυτήν θα την κερδίσεις στην πράξη της ζωής σου, στην πραγματική σου ζωή και όχι εδώ.
Εσεις το εχετε καταντίσει χώρο ψευτών  :jerking:!Πριν ελεγες οτι της  :knockinb: τωρα μας λες εκλεινα ραντεβου  :2funny:Αλλο εκλεινα ραντεβου!Ραντεβου αν κλεισεις ειναι το πιο ευκολο εχει μεγαλη διαφορα απο το να της  :knockinb:.
  Οσο για τα κλειδια απο το διαμερισμα μου ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ και αυτη στην ΠΜΡ απο το Μπεντέρι και αυτη που πηδησα στο Κισινιώφ!Εκει οταν πηδηξεις μια γκομενα παει να σου γινει κολιτσίδα αυτο το παραδεχονται και οι ντόπιοι.
  Αστα αυτα δεν ψαχνω γνωριμιες  :2funny: Εσυ εγραφες οτι  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μερες κυριε Γκουσγκούνη  :2funny: Και οταν σου ειπα ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ εσυ κρυβοσουνα  :2funny:.Εγραφες εφυγα,ξαναρθα,ειμαι εδω ειμαι εκει μας μπερδευες :jerking:.Και μας εβαζες φωτογραφιες απο το El Greco σαν αποδειξη οτι εισαι εκει!?και κατι φωτο απο κατι γκομενες πιθανοτατα κατεβασμενες απο ιντερνετ αποδειξη οτι  :knockinb:  :2funny:.
  Αν ελεγες αληθεια δεν θα κρυβόσουν πισω απο το πληκτρολόγιο και θα ερχόσουν στο ΟΠΑ ή στο El Greco να με βρεις :2funny:.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για οτι γραφει :)

D

dude901123

Επισκέπτης
Εσεις το εχετε καταντίσει χώρο ψευτών  :jerking:!Πριν ελεγες οτι της  :knockinb: τωρα μας λες εκλεινα ραντεβου  :2funny:Αλλο εκλεινα ραντεβου!Ραντεβου αν κλεισεις ειναι το πιο ευκολο εχει μεγαλη διαφορα απο το να της  :knockinb:.
  Οσο για τα κλειδια απο το διαμερισμα μου ΜΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ και αυτη στην ΠΜΡ απο το Μπεντέρι και αυτη που πηδησα στο Κισινιώφ!Εκει οταν πηδηξεις μια γκομενα παει να σου γινει κολιτσίδα αυτο το παραδεχονται και οι ντόπιοι.
  Αστα αυτα δεν ψαχνω γνωριμιες  :2funny: Εσυ εγραφες οτι  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μερες κυριε Γκουσγκούνη  :2funny: Και οταν σου ειπα ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ εσυ κρυβοσουνα  :2funny:.Εγραφες εφυγα,ξαναρθα,ειμαι εδω ειμαι εκει μας μπερδευες :jerking:.Και μας εβαζες φωτογραφιες απο το El Greco σαν αποδειξη οτι εισαι εκει!?και κατι φωτο απο κατι γκομενες πιθανοτατα κατεβασμενες απο ιντερνετ αποδειξη οτι  :knockinb:  :2funny:.
  Αν ελεγες αληθεια δεν θα κρυβόσουν πισω απο το πληκτρολόγιο και θα ερχόσουν στο ΟΠΑ ή στο El Greco να με βρεις :2funny:.Ο καθενας ειναι υπευθυνος για οτι γραφει :)

Αυτιστικός είσαι? Είσαι βυθισμένος στο μικρόκοσμό σου και δεν μπορείς να αντιληφθείς όσα διαβάζεις? Δεν είπα ποτέ πως είμαι πορνοτουρίστας. Δεν είπα ποτέ πως ο σκοπός του ταξιδιού μου ήταν-είναι να γαμήσω. Αυτό το έχω στην πόλη μου εκεί που ζω. Δεν θα κάνω 1.200 km σαν μαλάκας μόνο για sex. Άλλωστε η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη με κορίτσια απο την πρώην USSR που σπουδάζουν και εργάζονται. Εγώ έκλεινα ραντεβού μέσω site όχι για sex αλλά για γνωριμία. Με όσες δεν μείναμε σε ένα τυπικό πρώτο καφέ υπήρξε SEX. Γύρω στο 80% των περιπτώσεων. Πήγα βγήκαμε για καφέ, φαγητό, ποτό, με ξενάγησαν, μου έδειχναν την πόλη τους και με λίγες πήγαμε κοντινές εκδρομούλες σε Tricova, Orhei, Voda Lui Voda όπου μου έδειξαν τη χώρα τους. Ήμουν τυχερός? Μάλλον.. θα μπορούσα να είχα γυρίσει με τη ψωλή στο χέρι. Τώρα που μιλάμε ετοιμάζω invitation για 2 που θα έρθουν στις γιορτές. Το σύστημά τους ακόμη και με τα καινούρια διαβατήρια επιβάλει να έχουν ξενοδοχείο ή κάποιον που θα αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτές.
Καλό ντοκυμαντέρ.
Υ.Γ. Η πρόταση μου για όποτε έρθεις Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτή, με την προϋπόθεση πως μετά θα μπεις εδώ και θα ζητήσεις συγνώμη για όλες τις μαλακίες που έγραψες και γάμησες το Forum γεμίζοντάς το με με άχρηστες βλακείες. Αν και η βλακεία είναι αήττητη στην περίπτωση σου παμέγιστε.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο δεν ειναι κανενα μυστικο.Τ εχω γραψει και ειχα βαλει και φωτο με κατι γκομενες για να δειξω το επιπεδο των γυναικων της ΠΜΡ.Τωρα αν για καποιους απο Ελλαδα αυτα τα μπάζα ειναι κουκλάρες εγω τι να πω? :think:Καταρχην ταξηδι με αυτο το σκοπο πηγα ΜΟΝΟ ΠΜΡ και Κισινιώφ.Νέα Υόρκη δεν πηγα για Πορνοτουρισμό αλλα για να αγωρασω ρούχα.
 Περσι στην ΠΜΡ σε 25 μερες πηδηξα 2 η μια 28 ετων τραπεζικος με παιδι  :shit: Αγια Πετρουπολη ουτε θα γυριζα να την κοιταξω θα με παρακαλαγε η αλλη απο το Μπεντέρι ηρθε μετα Κισινιώφ οταν ειχα ξαναπαει.Εκει αν θελεις να πας για σεξοτουρισμό ΞΕΧΝΑ ΤΟ :rockon:!
 Κισινιωφ μονο μια πηδηξα γλυκο κοριτσάκι αλλα πολυ μέτρια.Θα μπορουσα να ειχα πηδηξει και αλλη μια συμπαθητικη θα ελεγα αλλα αρκετα χοντρή κ'αυτη με ενα παιδακι (την ειχα δειξει του Αλέκου φωτογραφια και του άρεσε,εγω τη θεωρισα πολυ μέτρια) αν πηγαινα στην πόλη της (Ουνγκέν 170 χλμ. απο το Κισινιώφ κοντα στα συνορα με τη Ρουμανία) που μου προτεινε να παω και υπονοουσε να μεινω σπιτι της το προβλημα ειναι μετα το  :knockinb: που γινεσαι ιδιοκτησια τους! :headbang:.Γιατι να γραψω ψέματα?Για να γινω ρεζιλι των σκυλιών σαν τον Βλάκμαν? :2funny:.Μιλάμε οτι ξερω απταιστα Ρωσσικά,την ψυχολιγία τους και εχω ντυσιμο,εμφανιση και μπορούσα να τους πω οτι θα της παρω Αγια Πετρουπολη που γ'αυτες ειναι ενα ονειρο να πανε Μόσχα και Αγια Πετρουπολη!Γελάω που βγαινουνε παραμυθάδες και γράφουνε  :jerking: :2funny: οτι χωρις να ξερουν Ρωσσικα ή εστω Ρουμάνικα γαμάγανε καθε μέρα και διαφορετικές.Αν ηταν ετσι εγω επρεπε να  :knockinb: πανω απο 10 την μέρα μεχρι να τα τεζάρω  τελείως απο το πολυ  :knockinb:  :2funny:.
 Αν με συγκρίνεις με τους Ελληνες κακομοιρηδες που ειναι εκει  :jerking: σιγουρα ειχα επυτηχια.Αλλα στη Ρωσσια ειναι πολυ πιο ευκολο να  :knockinb: (αν βεβαια εχεις αυτα που εχω πει).

Γιατι να πω ψέματα?
 Τωρα αν αυτο ειναι κατορθωμα εγω τι να πω
χαίρομε που εισαι ειλικρινείς ! 2 μέτριες σε 25 μέρες ! πολύ καλύτερα από τον χαζοχαρη !!!

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ψες το βραδι κοντα στο διαμερισμα που νοικιαζω ντιριπασοσκαγια 10 ατομα κτυπησαν αγρια ενα φασιστα που εκανε βολτα τον σκυλο του,εχει φοτο τον εκαναν αγνωριστο σαν να του πολτοποιησαν το κεφαλι.θελει παντα προσοχη ακομα και στο κεντρο μπορει να σε ληστεψουν.λιγο παραξενο ντιριπασοσκαγια βραδι αν περπατησω 12 το βραδι τωρα στο κρυο μπορει να συναντησω 2-3 ατομα παρεα μπροστα μου,ιδικα καθημερινη δεν πατα κανενασ τετεια ωρα.μεχρι 12 εχει 20-30 ατομα στο μακτοναλτσ.
αν έχεις να μας πεις κάτι για μουνιά ευχαρίστως να το διαβάσουμε . δεν εχεις βαρεθεί να γραφεις αυτες τις μαλακιες ?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ηταν απαντηση στον διμητρακι οτι ειναι πλεον επικυνδηνα και εκει.πρεπει να λεμε και τους κινδυνους γιατι σιγουρα οταν σας πλισιασει ενας ουκρανοσ καισας πιασει φιληκη κουβεντα σαν αφελεις που ειναι οι πιο πολλοι θα καταληξετε παραλυτοι το πιο λιγο σαν τον φιλο μου τον δασκαλο αγγλικων .πες μας φιλε ,εισαι εκατομυριουχος και μενεις μονιμα ουκρανια?αν ναι γαμας τοπ μουνια χαχαχ.τοπ μουνια δεν θεωρω τισ βιζιτες των 400-500 γριβνα αλλα κοπελες με μισθο πανω απο 3-5 χιλ.μια εβδομαδα γαμησα μια,ενω μπορουσα 3.ειχα φιλοξενουμενους και επρεπε να ειμαι συνεχεια μαζι τους.αν πηγαινα αποκλειστικα για βιζιτες θα επαιρνα 20-30 απο 20 ευρο χαχαχαχ.δες στη σοφια που πηγα για σεξοτουρισμο,4 μερες πεντε και μια τσιμπουκι.αν θες να διαβαζεις μονο ιστοριες παρε ενα πορνοπεριοδικο χαχαχαχ.πες μας εσυ φιλε ποσες φορες πηγες στην ζωη σου ουκρανια και ποσες γαμησες.βαλε και φοτο σου να σε δουμε.ειμαι χαζος γιατι 1800 γριβνα που κερασα τις ηλιθιες επαιρνα 8-10 βιζιτες η γαμουσα την κοπελιτσα απο το μολλ που καμακωσα χαχαχαχ.τα ειπαμε χιλιαδες φορες,τζαμπα δεν γαμας ποτε τοπ μουνια,ουτε μια θεωρω τοπ μια πουτανα που πηγε με χιλιαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom