Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελα μαλάκα Δημητράκη σε πήρανε χαμπάρι παντού.Στην καλύτερη κουβαλάς μαζί σου τα γατιά και τις κατσίκες σου αλλιώς δε γαμάς τίποτα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μεγάλε εσύ φαίνεται είχες πολύ χρόνο για καφέδες και αναλύσεις. Αν σε 4 βδομάδες πήγες μόνο με 2.. γάμησέ τα. κανονικός Πορνόβλακας. Εγώ ανέβηκα λίγες μέρες το φθινόπωρο (4,5 μέρες) και πήγαινα γαμιώντας κυριολεκτικά απο ραντεβού σε ραντεβού. Ειδικά εκείνη τη φορά που ήταν και η πιο επιτυχημένη από όσες έχω ανέβει δεν είχα χρόνο για τάβλι και καφέδες. Αν λοιπόν επιμένεις πως είμαι παραμυθάς βρες κάποιον τον οποίο εμπιστεύεσαι στη Θεσσαλονίκη, αφού εσύ είσαι μακρία, να τον συναντήσω και να τελειώνει το παραμυθάκι σου. Αλλά αν το κάνουμε αυτό και φανεί πόσο μαλάκας είσαι μετά για ένα μήνα θα ζητάς συγνώμη και θα ξεκινάς όλα τα ποσταρίσματά σου με την έκφραση εγώ ο Πορνόβλακας. Ήδη ένας κοινός γνωστός μας (ο Μάκης) σου είπε πως είδε φώτο και στοιχεία από όσα λέω. Αλλά αφού εσύ είσαι τόσο επίμονος χαλβάς μπορούμε να το επαναλάβουμε για να γελάσουμε άλλη μια φορά. Απλά πες ποιος θέλεις να επιβεβαιώσει όσα λέω. Άντε να τελειώνουμε με την Πορνοβλακεία εδώ μέσα..
τυπε νταξει το καταλαβαμε οτι εισαι μεγαλος γαμιας,κατουρα και λιγο  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ελα μαλάκα Δημητράκη σε πήρανε χαμπάρι παντού.Στην καλύτερη κουβαλάς μαζί σου τα γατιά και τις κατσίκες σου αλλιώς δε γαμάς τίποτα.
εχει κ πεπονια γαμησει ο πορνομιτσος!! :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μεγάλε εσύ φαίνεται είχες πολύ χρόνο για καφέδες και αναλύσεις. Αν σε 4 βδομάδες πήγες μόνο με 2.. γάμησέ τα. κανονικός Πορνόβλακας. Εγώ ανέβηκα λίγες μέρες το φθινόπωρο (4,5 μέρες) και πήγαινα γαμιώντας κυριολεκτικά απο ραντεβού σε ραντεβού. Ειδικά εκείνη τη φορά που ήταν και η πιο επιτυχημένη από όσες έχω ανέβει δεν είχα χρόνο για τάβλι και καφέδες. Αν λοιπόν επιμένεις πως είμαι παραμυθάς βρες κάποιον τον οποίο εμπιστεύεσαι στη Θεσσαλονίκη, αφού εσύ είσαι μακρία, να τον συναντήσω και να τελειώνει το παραμυθάκι σου. Αλλά αν το κάνουμε αυτό και φανεί πόσο μαλάκας είσαι μετά για ένα μήνα θα ζητάς συγνώμη και θα ξεκινάς όλα τα ποσταρίσματά σου με την έκφραση εγώ ο Πορνόβλακας. Ήδη ένας κοινός γνωστός μας (ο Μάκης) σου είπε πως είδε φώτο και στοιχεία από όσα λέω. Αλλά αφού εσύ είσαι τόσο επίμονος χαλβάς μπορούμε να το επαναλάβουμε για να γελάσουμε άλλη μια φορά. Απλά πες ποιος θέλεις να επιβεβαιώσει όσα λέω. Άντε να τελειώνουμε με την Πορνοβλακεία εδώ μέσα..
Το οτι λες ΨΕΜΑΤΑ φενεται αμεσως.
 Το κυριοτερο ειναι γιατι δεν ηρθες να με συναντισεις να μου τα δειξεις όλα αυτα και κρυβοσουν? :think:Αντιθετα απεφευγες να με συναντισεις συνηθως Κρυβεται οποιος λεει ψέματα :2funny: αν ελεγες αληθεια θα ειχες ερθει να με συναντισεις να μου τα δειξεις ολα αυτα.Οσο για τη μερα που πηγες και μιλησες με τον ιδιοκτητη του ΟΠΑ ο Λάμπης μου ειπε οτι ο Μονος που τον πλησισε απο τους Ελληνες εκεινη τη μερα ηταν ο Μπαρμπαφώτης ενας 65 χρονος απο τη Θεσσαλονικη που ερχεται εκει με το λεοφωρειο και τρωει πιλάφι στο Ουζμπέκικο οπως κ'εσυ (συμπτωση? :think:).
 Εκτος αυτου ομως παιφτεις σε πολλες αντιφασεις.Πως πρόλαβες να της  :knockinb: ολες αυτες? :think:Δηλαδη της συναντουσες καθοσασταν 20 λεπτα και τους ελεγες παμε σπιτι μου? :2funny: (σε αυτες της χωρες το παμε σπιτι μου σημαινει παμε να  :knockinb: αλλα πιο ευγενικα) μου φενεται λιγο απιθανο? :think:
 Ενα αλλο περιεργο ειναι πως προλαβες και να  :knockinb: ολες αυτες και να γυρισεις ολα τα χωρια της Μολδαβιας οπως λες? :think:
 Ακομα πιο περιεργο ειναι το πως συνενοηθηκες μαζι τους?  :think: αφου δεν ξερεις ουτε Ρωσσικα ουτε Ρουμάνικα  :2funny:!
 Και εγω τρωω ρυζι  :2funny:αλλα οχι Ουζμπέκικο (φωτο σημερινες).

Συνημμένα

• 10438323_947368108609213_3390448552448044905_n.jpg
    10438323_947368108609213_3390448552448044905_n.jpg
    74,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 10433861_947374778608546_7588328253293687916_n.jpg
    10433861_947374778608546_7588328253293687916_n.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 27
D

dude901123

Επισκέπτης
τυπε νταξει το καταλαβαμε οτι εισαι μεγαλος γαμιας,κατουρα και λιγο  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Αν αυτό κατάλαβες..  Όλα αυτά που γράφω έγιναν πριν τα ενα χρόνο και συνεχίστηκαν μέχρι το καλοκαίρι. Κάθε φορά που πήγαινα να γράψω κάτι στο Forum της Μολδαβίας πεταγόταν ο κριτής των πάντων και έκρινε με βάση τη δική του αποτυχία προσπαθώντας να μας πείσει πως πήγαμε σε άλλη χώρα. Εγώ δεν διεκδικώ το ρόλο του πορνοτουρίστα, άλλωστε αυτός ο ρόλος έχει ξεφτιλιστεί εκεί πάνω από διάφορα υποκείμενα σαν και λόγου του. Εγώ απλώς τουρίστας ήμουν που γούσταρα το ταξίδι. Και έτσι μέσα στην πράξη διαπίστωσα πως δεν είναι δύσκολο να βρεις και γκομενάκια σε αυτή τη χώρα που λέγεται Μολδαβία. Και όταν πήγα να γράψω για τις εμπειρίες μου εμφανίστηκε ο φωτεινός παντογνώστης. Γαμιάδες εδώ μέσα έχει πολλούς.. και σίγουρα δεν είμαι εγώ. Ίσως είσαι εσύ, ποιος ξέρει. Με τόσες παπάρες εδώ μέσα.. μέχρι και πολιτικο-κοινωνικo-οικονομικές αναλύσεις γράφονται για δεκάδες σελίδες.. μήπως είμαι σε λάθος σίτε? Τι γράφει ο τίτλος?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ελα μαλάκα Δημητράκη αφού τρως ρύζι σίγουρα γαμάς.

D

dude901123

Επισκέπτης
Το οτι λες ΨΕΜΑΤΑ φενεται αμεσως.
 Το κυριοτερο ειναι γιατι δεν ηρθες να με συναντισεις να μου τα δειξεις όλα αυτα και κρυβοσουν? :think:Αντιθετα απεφευγες να με συναντισεις συνηθως Κρυβεται οποιος λεει ψέματα :2funny: αν ελεγες αληθεια θα ειχες ερθει να με συναντισεις να μου τα δειξεις ολα αυτα.Οσο για τη μερα που πηγες και μιλησες με τον ιδιοκτητη του ΟΠΑ ο Λάμπης μου ειπε οτι ο Μονος που τον πλησισε απο τους Ελληνες εκεινη τη μερα ηταν ο Μπαρμπαφώτης ενας 65 χρονος απο τη Θεσσαλονικη που ερχεται εκει με το λεοφωρειο και τρωει πιλάφι στο Ουζμπέκικο οπως κ'εσυ (συμπτωση? :think:).
 Εκτος αυτου ομως παιφτεις σε πολλες αντιφασεις.Πως πρόλαβες να της  :knockinb: ολες αυτες? :think:Δηλαδη της συναντουσες καθοσασταν 20 λεπτα και τους ελεγες παμε σπιτι μου? :2funny: (σε αυτες της χωρες το παμε σπιτι μου σημαινει παμε να  :knockinb: αλλα πιο ευγενικα) μου φενεται λιγο απιθανο? :think:
 Ενα αλλο περιεργο ειναι πως προλαβες και να  :knockinb: ολες αυτες και να γυρισεις ολα τα χωρια της Μολδαβιας οπως λες? :think:
Ακομα πιο περιεργο ειναι το πως συνενοηθηκες μαζι τους?  :think: αφου δεν ξερεις ουτε Ρωσσικα ουτε Ρουμάνικα  :2funny:!
 Και εγω τρωω ρυζι  :2funny:αλλα οχι Ουζμπέκικο (φωτο σημερινες).

Ρε μεγάλε.. ρώτα το Μάκη να σου πει ποιος είμαι. Άιντε κόλησες λες και είσαι 80 χρονών. Ξεκόλα ρε. Μπρρρρρ. Σου έδωσα πολλές επιλογές να το λύσουμε το θέμα. Διάλεξε μία να τελειώνουμε. Στη Θεσσαλονίκη έχεις κανέναν που εμπιστεύεσαι? Μου τα έπρηξες να επαναλαμβάνεις άχρηστες αηδίες που κατέβασες από το μυαλό σου για Φώτηδες. Διάλεξε κάποιον δικό σου να πάω να του τα δείξω όλα αν δεν εμπιστεύεσαι το Μάκη. Και μετά θα γράφεις πριν απο κάθε ποστάρισμα.. εγώ ο Πορνομαλάκας έτσι για να γελάμε και λίγο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμάν ρε μαλάκα Δημητράκη.Πρήζεις τα αρχίδια ολωνών εδώ μέσα γιατί παίρνεις τον εαυτό σου οτι είσαι ο μέσος όρος ή ανώτερος του μέσου όρους.Στην πραγματικότητα είσαι πολύ κατώτερος του μέσου όρου είσαι πάτος.Για αυτό και δεν μπορείς να έχεις τις επιτυχίες που οι άλλοι έχουνε είσαι στο μηδέν.Κάποιος έπρεπε να στο πει για να σταματήσεις να μας πρήζεις.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ρε μεγάλε.. ρώτα το Μάκη να σου πει ποιος είμαι. Άιντε κόλησες λες και είσαι 80 χρονών. Ξεκόλα ρε. Μπρρρρρ. Σου έδωσα πολλές επιλογές να το λύσουμε το θέμα. Διάλεξε μία να τελειώνουμε. Στη Θεσσαλονίκη έχεις κανέναν που εμπιστεύεσαι? Μου τα έπρηξες να επαναλαμβάνεις άχρηστες αηδίες που κατέβασες από το μυαλό σου για Φώτηδες. Διάλεξε κάποιον δικό σου να πάω να του τα δείξω όλα αν δεν εμπιστεύεσαι το Μάκη. Και μετά θα γράφεις πριν απο κάθε ποστάρισμα.. εγώ ο Πορνομαλάκας έτσι για να γελάμε και λίγο.
δεν κανει λαθη ο πορνομιτσος τυπε... :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν κανει λαθη ο πορνομιτσος τυπε... :rolleyes:
Μ'αρεσει που καθεστε και ακουτε τον κάθε ψεύτη  :2funny: τοτε τι ειχε γραψει θα πεθανετε στα γέλια :2funny: εγραφε οτι γαμησε τεσσερις σε τρεις μέρες και οτι τους υποσχόταν οτι θα της παρει Ελλαδα να της σωσει  :2funny: τωρα σε τι γλωσσα εκανε αυτη τη συζητηση δεν μπορω να ξερω? :think:αλλα οσοι εχουνε παει εκει εστω και μια φορα θα ξερουν οτι ελαχιστοι στη Μολδαβία μιλανε Αγγλικά!
  Και οταν του ειπα:Ελα να συναντιθουμε ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ  :2funny: αφου νομιζα οτι δεν ειναι καν εκει  :think: και για να αποδειξει οτι ειναι εκει ανεβαζε φωτογραφιες απο το EL GRECO  :2funny:.Να με σηναντισει ομως κωλοσε γιατι θα γινότανε ρεζίλι των σκυλιών μετα γιατι ουτε γκομενες θα ειχε και θα ηταν κανενας κακομοιρης  :2funny:Λεει τωρα να παω Θεσσαλονίκη  :jerking: Οταν ημασταν και οι δυο Κισινιώφ αυτος  :shit: να με συναντισει  :think: :think: :think: :think:Αυτος ειναι ενας απο τους μεγαλους γαμιάδες που κρυβεται πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δικαιο εχεισ θα γραφω πμ του διμητρακι τι γινεται,τι να γραφω για μουνια πες τι θες να ακους που δεν ξανακουσες.οτι στην ουκρανια γαμαμε γυναικαρες αυτα τα λενε καποιοο στο χωριο τους σε οσους πηγαν μεχρι το χωριο πιο κατω.
ξέρω ότι έχω δίκιο !θέλω να μου πεις αν επιτέλους γάμησες την Γιουλια .

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ηταν απαντηση στον διμητρακι οτι ειναι πλεον επικυνδηνα και εκει.πρεπει να λεμε και τους κινδυνους γιατι σιγουρα οταν σας πλισιασει ενας ουκρανοσ καισας πιασει φιληκη κουβεντα σαν αφελεις που ειναι οι πιο πολλοι θα καταληξετε παραλυτοι το πιο λιγο σαν τον φιλο μου τον δασκαλο αγγλικων .πες μας φιλε ,εισαι εκατομυριουχος και μενεις μονιμα ουκρανια?αν ναι γαμας τοπ μουνια χαχαχ.τοπ μουνια δεν θεωρω τισ βιζιτες των 400-500 γριβνα αλλα κοπελες με μισθο πανω απο 3-5 χιλ.μια εβδομαδα γαμησα μια,ενω μπορουσα 3.ειχα φιλοξενουμενους και επρεπε να ειμαι συνεχεια μαζι τους.αν πηγαινα αποκλειστικα για βιζιτες θα επαιρνα 20-30 απο 20 ευρο χαχαχαχ.δες στη σοφια που πηγα για σεξοτουρισμο,4 μερες πεντε και μια τσιμπουκι.αν θες να διαβαζεις μονο ιστοριες παρε ενα πορνοπεριοδικο χαχαχαχ.πες μας εσυ φιλε ποσες φορες πηγες στην ζωη σου ουκρανια και ποσες γαμησες.βαλε και φοτο σου να σε δουμε.ειμαι χαζος γιατι 1800 γριβνα που κερασα τις ηλιθιες επαιρνα 8-10 βιζιτες η γαμουσα την κοπελιτσα απο το μολλ που καμακωσα χαχαχαχ.τα ειπαμε χιλιαδες φορες,τζαμπα δεν γαμας ποτε τοπ μουνια,ουτε μια θεωρω τοπ μια πουτανα που πηγε με χιλιαδες.
εγώ τα μουνιά τα κρίνω από την ομορφιά και όχι από τον μισθό...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ξέρω ότι έχω δίκιο !θέλω να μου πεις αν επιτέλους γάμησες την Γιουλια .
Συγγνώμη ο Χάρης ειναι απο τους λιγους εδω μέσα που ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!Τι σου φταιει?Γιατι δεν κραζεις τους ψεύτες του σά'ι'τ.
  Ο Χάρης γουστάρει ιντριγκες  :2funny:
  Οι ιντρεγκές εχουν το χαβαλέ.Ξερεις πόσες κανω να με κυνηγανε και δεν της πηδάω επιτηδες? :2funny:Υπαρχει ενας νόμος της φυσης που λεει όσο πιο πολυ της κλανεις τόσο πιο πολυ σε κυνηγάνε  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μεγάλε εσύ φαίνεται είχες πολύ χρόνο για καφέδες και αναλύσεις. Αν σε 4 βδομάδες πήγες μόνο με 2.. γάμησέ τα. κανονικός Πορνόβλακας. Εγώ ανέβηκα λίγες μέρες το φθινόπωρο (4,5 μέρες) και πήγαινα γαμιώντας κυριολεκτικά απο ραντεβού σε ραντεβού.
εσύ δεν είσαι ο τύπος με τα 4 μουνιά σε 3 βράδια??Τώρα μας λες 4-5 βράδια;Και απο ραντεβού σε ραντεβού μήπως ξέχασες τις γυναίκες και ήταν 4-5;Κράτησες λογαριασμό;Και όλα αυτά στη Μολδαβία;
Και αν καταλαβαίνω καλά βγήκες πολλά παραπάνω ραντεβού αλλά σου έκατσαν "μόνο" ...3 (που θυμάσαι)

Διαβάζει κόσμος και παρακαλώ να είναι όλοι προσεχτικοί και αντικειμενικοί σε ότι γράφουν...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσύ δεν είσαι ο τύπος με τα 4 μουνιά σε 3 βράδια??Τώρα μας λες 4-5 βράδια;Και απο ραντεβού σε ραντεβού μήπως ξέχασες τις γυναίκες και ήταν 4-5;Κράτησες λογαριασμό;Και όλα αυτά στη Μολδαβία;
Και αν καταλαβαίνω καλά βγήκες πολλά παραπάνω ραντεβού αλλά σου έκατσαν "μόνο" ...3 (που θυμάσαι)

Διαβάζει κόσμος και παρακαλώ να είναι όλοι προσεχτικοί και αντικειμενικοί σε ότι γράφουν...
Εγω δεν πιστευω οτι υπηρξε εστω και ΕΝΑΣ που να τον πιστεψε αυτον  :2funny:.Αυτος ειχε ξεφυγει τελείως  :2funny:
  Τον Βλάκμαν γιατι τον κουρδίζεις? :2funny:Για να γράφει σελίδε με μαλακίες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνώμη ο Χάρης ειναι απο τους λιγους εδω μέσα που ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!Τι σου φταιει?Γιατι δεν κραζεις τους ψεύτες του σά'ι'τ.
  Ο Χάρης γουστάρει ιντριγκες  :2funny:
  Οι ιντρεγκές εχουν το χαβαλέ.Ξερεις πόσες κανω να με κυνηγανε και δεν της πηδάω επιτηδες? :2funny:Υπαρχει ενας νόμος της φυσης που λεει όσο πιο πολυ της κλανεις τόσο πιο πολυ σε κυνηγάνε  :2funny:
τον χαρακτήρισα ψεύτη? μια ερώτηση του έκανα!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
να σου απαντησω,την γιουλια δεν την γαμησα.ειναι απιαστη,κλασατη,δεν ειναι σαν τις ομορφες των 400 γριβνα που γαμανε ολοι στην ουκρανια.την κοπελα την γουσταρω για οικογενεια,απο βιζιτες,πουτανες ομορφες ολες τισ βλεπω 400 γριβνα,20 ευρο απο αυτες τις κοινοχρηστες ειμαι παραχορτασμενος.δεν εγραψα ποτε το ονομα της κοπελας.την αποκαλω τρελη γιατι δεν εχει αναγγη τα 400 γριβνα των ομωρφον πουτανων χαχαχαχ,ουτε εχει αναγγη αυτα που ονειρευονται ολες και οι πουτανες εκει.το εγραψα ξανα οτι θαυμαζω οπειον εχει οικογενοια και παιδακια οχι οπειον γαμα πουτανες αυτες ολοι τις εχουν.μπορω και εγω να παιρνω να πληρωνω ομορφες κοπελιτσες,να φοτογραφιζομαι μαζι τους και να λεω οτι τις γαμω τζαμπα στους αλλους που δεν ξερουν οπως εκανε φιλος μου στην μοσχα και τον ρεζιλεψα χαχαχα.αυτα τα εκανα πριν 15-17 χρονια στην μοσχα μολις απολειθηκα απο στρατο.πηγαινα σε κλαμπ μοσχα φορτωνα μια την μερα απο 150-300 δολαρια και ελεγα σε φιλους ειναι γκομενες μου μεχρι που ενας πλουσιος φιλος της οικογενοιας μου ρωσος με ρεζιλεψε.του ειπα σε ενα παρτι αυτι ειναι η γκομενα μου,συνοδος ηταν εγω 20 χρονων η κοπελα το ιδιο.λεει ο ρωσος  ομορφη ειναι ποσα της εδωσες?χαχαχαχ εγινα ρεζιλι και σταματησα την φιγουρα με τις πουτανες.που να δειτε που τις εφερνα και απο μοσχα κυπρο σε ξενοδοχειο,εκανα φιγουρα στους φιλους μου που να ξερανε αυτοι οτι ειναι η δουλεια τους.διαλεγα μικροκαμωμενες που φενωνταν νορμαλ κοπελιτσες ιδικα μια απο τουλα την εφερα 2 φορες και πηγα μοσχα μετα μαζι της.τωρα ντρεπομαι να κανω το ιδιο.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
να σου απαντησω,την γιουλια δεν την γαμησα.ειναι απιαστη,κλασατη,δεν ειναι σαν τις ομορφες των 400 γριβνα που γαμανε ολοι στην ουκρανια.την κοπελα την γουσταρω για οικογενεια,απο βιζιτες,πουτανες ομορφες ολες τισ βλεπω 400 γριβνα,20 ευρο απο αυτες τις κοινοχρηστες ειμαι παραχορτασμενος.δεν εγραψα ποτε το ονομα της κοπελας.την αποκαλω τρελη γιατι δεν εχει αναγγη τα 400 γριβνα των ομωρφον πουτανων χαχαχαχ,ουτε εχει αναγγη αυτα που ονειρευονται ολες και οι πουτανες εκει.το εγραψα ξανα οτι θαυμαζω οπειον εχει οικογενοια και παιδακια οχι οπειον γαμα πουτανες αυτες ολοι τις εχουν.μπορω και εγω να παιρνω να πληρωνω ομορφες κοπελιτσες,να φοτογραφιζομαι μαζι τους και να λεω οτι τις γαμω τζαμπα στους αλλους που δεν ξερουν οπως εκανε φιλος μου στην μοσχα και τον ρεζιλεψα χαχαχα.αυτα τα εκανα πριν 15-17 χρονια στην μοσχα μολις απολειθηκα απο στρατο.πηγαινα σε κλαμπ μοσχα φορτωνα μια την μερα απο 150-300 δολαρια και ελεγα σε φιλους ειναι γκομενες μου μεχρι που ενας πλουσιος φιλος της οικογενοιας μου ρωσος με ρεζιλεψε.του ειπα σε ενα παρτι αυτι ειναι η γκομενα μου,συνοδος ηταν εγω 20 χρονων η κοπελα το ιδιο.λεει ο ρωσος  ομορφη ειναι ποσα της εδωσες?χαχαχαχ εγινα ρεζιλι και σταματησα την φιγουρα με τις πουτανες.που να δειτε που τις εφερνα και απο μοσχα κυπρο σε ξενοδοχειο,εκανα φιγουρα στους φιλους μου που να ξερανε αυτοι οτι ειναι η δουλεια τους.διαλεγα μικροκαμωμενες που φενωνταν νορμαλ κοπελιτσες ιδικα μια απο τουλα την εφερα 2 φορες και πηγα μοσχα μετα μαζι της.τωρα ντρεπομαι να κανω το ιδιο.
θέλεις λοιπόν  να κάνεις οικογένεια με αυτήν την άπιαστη κλασσατη  κοπέλα. Αυτό πότε το κατάλαβες ? πριν δυο χρόνια που είχατε βγει  1-2 φορές για καφέ η στα επόμενα δυο χρόνια που την παρακαλάς να βγείτε και δεν έρχεται ποτέ στα ραντεβού ? το ότι είναι παντρεμένη και είναι μια χαρά με τον άντρα τις ξέρω ότι δεν σε πειράζει... 

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αν μπορειτε παιδια δινετε πληροφοριες του παροντος στους συναγωνιστες για ουκρανια κ ουκρανες και μην αλληλοτσακωνεστε ποιος ειναι μεγαλυτερος πηδικουλας!

D

dude901123

Επισκέπτης

Μάλλον εδώ μέσα δεν είναι για να μιλάμε.. Λοιπόν στη Μολδαβία ανέβαινα για τρίτη φορά Την πρώτη ήμουν για μια ημέρα περαστικός και έφαγα καληνύχτα ως απροετοιμάστος. Τη δεύτερη φορά λοιπόν υπήρχε ήδη το έδαφος για τη μία η οποία συνέχιζε να το παίζει.. αλλά ευτυχώς η Μολδαβία έχει πληθώρα επιλογών και έφαγα άλλη. Την τρίτη φορά από 18/10 έως 22/10 όπως γράφει το διαβατήριο μου έγινε το μεγάλο Πάρτυ.  Ναι ήταν 4. Έχω γυμνές φωτογραφίες για τις 2 απο τις 4 στο Hotel Prestise που έμενα. Για την 3 είναι ντυμένη μόλις ξυπνήσαμε το πρωί πριν πάει στη δουλειά της στο Super Market. Τα άστρα ήταν μαζί μου και όλες μου έκατσαν εύκολα σχετικά. Προφανώς υπάρχουν σφραγίδες στο διαβατήριο που επιβεβαιώνουν πόσες μέρες ήμουν επάνω. Επίσης έχω συνομιλίες αποθηκευμένες απο dating site καθώς στο Skype όπως είδα σβήνονται στο εξάμηνο. Με τη μια ακόμη κρατάμε επαφή και την τελευταία φορα που ανέβηκα είχαμε μια repetition. Το ερώτημα είναι.. Πορνόβλακα προτιμάς να ποστάρεις εδώ επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια ή θέλεις να το λύσουμε το θεματάκι?? Σου έδωσα πολλές επιλογές για να λύσουμε τη διαφωνία μας. Άντε έχω πέσει στο επίπεδο σου.. Αν θέλεις να το λύσουμε ιδού η Ρόδος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom