Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστα φιλε.αρχισα να προετειμαζω το εδαφος με ενα μικρο 20 χρονων νορμαλ κοπελιτσα.δεν θα παιξω με αλλες πριν παω αφου κερδισα την εντυπωσεις που την γνωρισα και την θεωρω τελειωμενη υποθεση.απλα επικεινωνια.θα μου στοιχηση τζαμπα η υποθεση,μικροδωρακια θα τα κανω απο μονος μου.υπαρχουν απλα κοριτσακια που ερχονται απο μικρες πολεις και ψαχνουν εργασια η καπειον να τις σπιτωσει.αν εχεις τυχη μπορεις να τις συναντησεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μάλλον εδώ μέσα δεν είναι για να μιλάμε.. Λοιπόν στη Μολδαβία ανέβαινα για τρίτη φορά Την πρώτη ήμουν για μια ημέρα περαστικός και έφαγα καληνύχτα ως απροετοιμάστος. Τη δεύτερη φορά λοιπόν υπήρχε ήδη το έδαφος για τη μία η οποία συνέχιζε να το παίζει.. αλλά ευτυχώς η Μολδαβία έχει πληθώρα επιλογών και έφαγα άλλη. Την τρίτη φορά από 18/10 έως 22/10 όπως γράφει το διαβατήριο μου έγινε το μεγάλο Πάρτυ.  Ναι ήταν 4. Έχω γυμνές φωτογραφίες για τις 2 απο τις 4 στο Hotel Prestise που έμενα. Για την 3 είναι ντυμένη μόλις ξυπνήσαμε το πρωί πριν πάει στη δουλειά της στο Super Market. Τα άστρα ήταν μαζί μου και όλες μου έκατσαν εύκολα σχετικά. Προφανώς υπάρχουν σφραγίδες στο διαβατήριο που επιβεβαιώνουν πόσες μέρες ήμουν επάνω. Επίσης έχω συνομιλίες αποθηκευμένες απο dating site καθώς στο Skype όπως είδα σβήνονται στο εξάμηνο. Με τη μια ακόμη κρατάμε επαφή και την τελευταία φορα που ανέβηκα είχαμε μια repetition. Το ερώτημα είναι.. Πορνόβλακα προτιμάς να ποστάρεις εδώ επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια ή θέλεις να το λύσουμε το θεματάκι?? Σου έδωσα πολλές επιλογές για να λύσουμε τη διαφωνία μας. Άντε έχω πέσει στο επίπεδο σου.. Αν θέλεις να το λύσουμε ιδού η Ρόδος.
Εσύ όταν έγραψες πρωτη φορα ειχες γραψει οτι νοικιαζες διαμέρισμα με τη μερα  :think:.Τωρα έγινε ξενοδοχείο? :think:.Ξενοδοχειο ειναι ακομα πιο δυσκολο να βαλεις γκομενα γιατι στα περισσοτερα δεν αφηνουν οι φύλακες σε καποια τους δινεις λεφτα και κανουν τα στραβα μάτια σε καποια ομως δεν σε αφηνουν με τιποτα.Και μια γκόμενα για να ανεβει σε δωματιο ξενοδοχειου πρεπει να ειναι εντελώς τελειωμένη!Μια απλη γκομενα ντρεπεται γιατι θα την χαρατηρισουν πουτάνα.Εσυ μας λες οτι και οι 4 γκομενες ηρθαν και ανεβηκαν στο δωματιο σου και της  :knockinb:.Η μονη περιπτωση να εγινε αυτο ειναι να της πηρες απο το Ντεζαβού αυτες ερχονται παντου  :2funny:.Οσο για της 2 φωτογραφίες που έβαλες  :2funny: τοτε ολο το σα'ι'τ.θελεις μεγενθηντικο φακό για να της δεις,ασε που δεν φενεται τιποτα στη μια ειναιι μονο βυζια και κωλος.Πιθανοτατα μούφα απο ιντερνετ ειναι.Στο ειπα και στο ξαναλέω ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΦΥΓΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ? :2funny:Γιατί κρυβόσουνα σαν Αρουραίος?Τι φοβόσουνα? :2funny:Πηγαινες στο El Greco εβγαζες φωτογραφιες με κρυφη καμερα για να δειξεις οτι πηγες και έφευγες  :2funny:τότε  :2funny: μαζι σου ολοι.Εχεις μεγαλη φαντασία παντος  :2funny:
σωστα φιλε.αρχισα να προετειμαζω το εδαφος με ενα μικρο 20 χρονων νορμαλ κοπελιτσα.δεν θα παιξω με αλλες πριν παω αφου κερδισα την εντυπωσεις που την γνωρισα και την θεωρω τελειωμενη υποθεση.απλα επικεινωνια.θα μου στοιχηση τζαμπα η υποθεση,μικροδωρακια θα τα κανω απο μονος μου.υπαρχουν απλα κοριτσακια που ερχονται απο μικρες πολεις και ψαχνουν εργασια η καπειον να τις σπιτωσει.αν εχεις τυχη μπορεις να τις συναντησεις.
Εγω σου ειπα οτι με την τρελλη χάνεις το χρόνο σου εσυ ομως δεν με ακους.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι και εγω ετσι καταλαβα οτι το νεο κοριτσακι ηταν νορμαλ.της ειπα ελα να σοθ δειξω το διαμερισμα μου περναμε απο εξω,πρεπει να στειλω μυνημα στο  λαπτοπ επειγον.αυτη δεν ερχοταν,τησ ειπα περιμενε ενα λεπτο εδω να στειλω επειγον ενα μυνημα,απαντησε μεσα δεν ερχομαι,εξω δεν μενω μονη στο κρυο και συνεχισα την βολτα μαζι της.μετα απο τισ φοτο τις καταλαβα δεν επαισα εξω,νορμαλ κοριτσακι,διμητρακι θα στην δειξω φοτο και σε κανενα εναμιση μηνα θα στην δειξω ζωντανη απο το σκαυπ.αρχισε να επικεινωνεις αν θεσ με την διδυμη και πες θα ερθεις οδησσο αν θελει να σε σηναντησει.πες δεν εχω προβλημα,ειμα μαλακας που φερθηκα ετσι σε αυτηνμτην αδερφη και την φιλη τησ χαχαχαχ.

D

dude901123

Επισκέπτης
Εσύ όταν έγραψες πρωτη φορα ειχες γραψει οτι νοικιαζες διαμέρισμα με τη μερα  :think:.Τωρα έγινε ξενοδοχείο? :think:.Ξενοδοχειο ειναι ακομα πιο δυσκολο να βαλεις γκομενα γιατι στα περισσοτερα δεν αφηνουν οι φύλακες σε καποια τους δινεις λεφτα και κανουν τα στραβα μάτια σε καποια ομως δεν σε αφηνουν με τιποτα.Και μια γκόμενα για να ανεβει σε δωματιο ξενοδοχειου πρεπει να ειναι εντελώς τελειωμένη!Μια απλη γκομενα ντρεπεται γιατι θα την χαρατηρισουν πουτάνα.Εσυ μας λες οτι και οι 4 γκομενες ηρθαν και ανεβηκαν στο δωματιο σου και της  :knockinb:.Η μονη περιπτωση να εγινε αυτο ειναι να της πηρες απο το Ντεζαβού αυτες ερχονται παντου  :2funny:.Οσο για της 2 φωτογραφίες που έβαλες  :2funny: τοτε ολο το σα'ι'τ.θελεις μεγενθηντικο φακό για να της δεις,ασε που δεν φενεται τιποτα στη μια ειναιι μονο βυζια και κωλος.Πιθανοτατα μούφα απο ιντερνετ ειναι.Στο ειπα και στο ξαναλέω ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΦΥΓΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ? :2funny:Γιατί κρυβόσουνα σαν Αρουραίος?Τι φοβόσουνα? :2funny:Πηγαινες στο El Greco εβγαζες φωτογραφιες με κρυφη καμερα για να δειξεις οτι πηγες και έφευγες  :2funny:τότε  :2funny: μαζι σου ολοι.Εχεις μεγαλη φαντασία παντος  :2funny: Εγω σου ειπα οτι με την τρελλη χάνεις το χρόνο σου εσυ ομως δεν με ακους.
Ρε μαλάκα είσαι εντελώς καμένος. Presige Hotel είναι το όνομα αλλά στην ουσία είναι διαμερίσματα σε 3 διαφορετικά κτήρια. Αν κάνεις τον κόπο πριν μιλήσεις να ρίξεις μια ματιά θα το δεις το Internet. Επαναλαμβάνω.. όποτε θέλεις εσύ ή κάποιος που εμπιστεύεσαι στη Θεσσαλονίκη πάμε για ενα γρήγορο καφέ.. να τελειώνει το θέμα και να κατοχυρωθεί το όνομα 'Μέγας Πορνόβλακας' Πήγες για sex στη Μολδαβία και γύρισες με πολλά προσόντα.. Cameraman, πρωταθλητής στο τάβλι, θαμώνας σε καφενεία.. όποτε θέλεις κούκλα το λύνουμε το θέμα και άσε τα γαυγίσματα εδώ μέσα. Σε περιμένω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μαλάκα είσαι εντελώς καμένος. Presige Hotel είναι το όνομα αλλά στην ουσία είναι διαμερίσματα σε 3 διαφορετικά κτήρια. Αν κάνεις τον κόπο πριν μιλήσεις να ρίξεις μια ματιά θα το δεις το Internet. Επαναλαμβάνω.. όποτε θέλεις εσύ ή κάποιος που εμπιστεύεσαι στη Θεσσαλονίκη πάμε για ενα γρήγορο καφέ.. να τελειώνει το θέμα και να κατοχυρωθεί το όνομα 'Μέγας Πορνόβλακας' Πήγες για sex στη Μολδαβία και γύρισες με πολλά προσόντα.. Cameraman, πρωταθλητής στο τάβλι, θαμώνας σε καφενεία.. όποτε θέλεις κούκλα το λύνουμε το θέμα και άσε τα γαυγίσματα εδώ μέσα. Σε περιμένω
Πισω απο το πληκτρολόγιο εισαι πολύ μάγκας  :2funny: αλλα οταν ημασταν και οι δυο Μολδαβία κρυβοσουνα σαν αρουραίος  :2funny: δεν τολμισες να με συναντισεις  :2funny:
διμητρακι και εγω ετσι καταλαβα οτι το νεο κοριτσακι ηταν νορμαλ.της ειπα ελα να σοθ δειξω το διαμερισμα μου περναμε απο εξω,πρεπει να στειλω μυνημα στο  λαπτοπ επειγον.αυτη δεν ερχοταν,τησ ειπα περιμενε ενα λεπτο εδω να στειλω επειγον ενα μυνημα,απαντησε μεσα δεν ερχομαι,εξω δεν μενω μονη στο κρυο και συνεχισα την βολτα μαζι της.μετα απο τισ φοτο τις καταλαβα δεν επαισα εξω,νορμαλ κοριτσακι,διμητρακι θα στην δειξω φοτο και σε κανενα εναμιση μηνα θα στην δειξω ζωντανη απο το σκαυπ.αρχισε να επικεινωνεις αν θεσ με την διδυμη και πες θα ερθεις οδησσο αν θελει να σε σηναντησει.πες δεν εχω προβλημα,ειμα μαλακας που φερθηκα ετσι σε αυτηνμτην αδερφη και την φιλη τησ χαχαχαχ.
Εδώ ο άλλος πηγε στη Μολδαβία πρωτη φορα και :knockinb: τεσσερις γκόμενες σε τρεις μέρες  :2funny:Και μας το απεδειξε  :jerking: :2funny:.Στη Μολδαβια κιόλας που το μουνί ειναι δύσκολο και χωρις να ξερει λεξη Ρωσσικα  :2funny: κ'έσυ που μιλάς Ρωσσικά και είσαι και εμπειρος αφου πηγαινεις πανω απο 10 χρονια Ρωσσια,Ουκρανία και  δεν μπορεσες μια πιτσιρίκα στην Οδησσό που πεινανε να την φέρεις σπίτι σου! :2funny:.Πρεπει να πας να σου κανει μαθηματα ο Dirty  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Πισω απο το πληκτρολόγιο εισαι πολύ μάγκας  :2funny: αλλα οταν ημασταν και οι δυο Μολδαβία κρυβοσουνα σαν αρουραίος  :2funny: δεν τολμισες να με συναντισεις  :2funny:Εδώ ο άλλος πηγε στη Μολδαβία πρωτη φορα και :knockinb: τεσσερις γκόμενες σε τρεις μέρες  :2funny:Και μας το απεδειξε  :jerking: :2funny:.Στη Μολδαβια κιόλας που το μουνί ειναι δύσκολο και χωρις να ξερει λεξη Ρωσσικα  :2funny: κ'έσυ που μιλάς Ρωσσικά και είσαι και εμπειρος αφου πηγαινεις πανω απο 10 χρονια Ρωσσια,Ουκρανία και  δεν μπορεσες μια πιτσιρίκα στην Οδησσό που πεινανε να την φέρεις σπίτι σου! :2funny:.Πρεπει να πας να σου κανει μαθηματα ο Dirty  :2funny:.
Τέλος.. είσαι αυτιστικός.. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ. ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΟ ΜΥΘΟ.. COME ON GIRL.. LETS DO IT, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αφησες μια 20 ετια σχεδον πισω που παω.μπηκα στο ιεροδουλες να δω τι παιζει αλλα ειναι μονο για ελλαδα.τρεθαληκαν με το βιντεακι σου της προεδριας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τέλος.. είσαι αυτιστικός.. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ. ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΟ ΜΥΘΟ.. COME ON GIRL.. LETS DO IT, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ
Ποιό μύθο?Εγω οπου πηγα δεν κρυφτικα  :2funny:.Ποιον δεν εμπιστευεσαι?Απλος κρυβόσουνα  :2funny: Εκτος του οτι μας παραμυθιάζεις  :2funny:Ποιός ξέρει πόσο χάλια εισαι εμφανησιακα  :think: :2funny:.Ναι αν εισαι σαν τα αλλα τέρατα της φυσεως φυσικα και θα σε εκραζα μετα αν σε εβλεπα  :2funny:.Εχω συναντιθει με πολλα νορμάλ παιδια απο το σά'ι'τ δεν δαγκωσα ουτε βίασα κανεναν  :2funny:Αν δεν φοβόσουν δεν θα κρυβόσουν.
Με ενα αλλο που γελάω μαζι σου ειναι που παιφτεις για υπνο με της κότες  :2funny: μετα της 22-22.30 δεν εισαι ποτέ ιντερνέτ  :2funny:.

αφησες μια 20 ετια σχεδον πισω που παω.μπηκα στο ιεροδουλες να δω τι παιζει αλλα ειναι μονο για ελλαδα.τρεθαληκαν με το βιντεακι σου της προεδριας.
Συγγνώμη δεν το ήξερα οτι πηγαινεις τόσα χρόνια.Παρολαυτα βλέπεις ο DIRTY σου έβαλε τα γυαλια χωρις να ξερει γλωσσα και στη Μολδαβία πηδηξε 4 γκομενες σε τρεις μερες  :2funny: (στον υπνο του φυσικα).
  Ετοιμαζομαι για Πορνοεκδρομη στο Νόβγκοροντ.Αν ερθω Κύπρο θα μου βρει ενα αγαρινό για να  :zfuck:? :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
γαμησα μια ρουμανα 30 ευρο αστερι,θα το γραψω για κυπρο να με τρελανουν στα μυνηματα χαχαχαχ,εχει αλλες 2 κουκλες φιλες.2 παιδια μου εστειλαν τηλεφωνα ελληνιδες βιζιτες κυπρο ακομα δεν βρηκα χρονο.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ηρεμησε μαν,,ο πορνομιτσος αν κολησει η βελονα δεν αλλαζει
την επομενη φορα που θα πας ομως αφου σε ενδιαφερει η αξιοπιστια σου μπορεις να βαλεις κ 2-3 φωτο που θασαι κι εσυ μεσα πχ,αν δεν εισαι παντρεμενος,οπως κανει κι ο τασος3,,με καλυμενο προσωπο ισως  ;)

D

dude901123

Επισκέπτης
την επομενη φορα που θα πας ομως αφου σε ενδιαφερει η αξιοπιστια σου μπορεις να βαλεις κ 2-3 φωτο που θασαι κι εσυ μεσα πχ,αν δεν εισαι παντρεμενος,οπως κανει κι ο τασος3,,με καλυμενο προσωπο ισως  ;)
Να βάλω φωτογραφία με εμένα μέσα δεν παίζει. Είχα βάλει παλιότερα φωτογραφίες και ο ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑΣ έλεγε πως τις κατέβασα από το ιντερνετ. Ούτε το Tineye δεν γνωρίζει για να ελέγξει. Επειδή μου έχει γυρίσει το μυαλό όποιος είναι Θεσσαλονίκη και θέλει πληροφορίες για οτιδήποτε σχετικό με Chisinau μπορώ να τον συναντήσω και να του δείξω ότι θέλει. Τα παλιότερα ποσταρίσματα με τις φώτο είναι εδώ. Αν θέλεις κοίταξε τις φωτογραφίες του δωματίου και κάνε σύγκριση με αυτές που είναι και τα κορίτσια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα συγγνωμη δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενα ανθρωπος να πιστευει αυτον τον γελοιο ψευτη  :2funny:.Καλα δεν καταλαβες ακομα οτι σας λεει  :jerking:γ'αυτο και κρυβεται  :2funny: η ψυχολογία του Πιρφόρου ειναι η εξης αν εχει γκόμενα θα την διχνει παντου  :2funny:.Αν ειχε γκομενα που να βλεποταν θα ετρεχε απο μόνος του να με συναντισει να μου το παιξει μάγκας! :2funny:
Να βάλω φωτογραφία με εμένα μέσα δεν παίζει. Είχα βάλει παλιότερα φωτογραφίες και ο ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑΣ έλεγε πως τις κατέβασα από το ιντερνετ. Ούτε το Tineye δεν γνωρίζει για να ελέγξει. Επειδή μου έχει γυρίσει το μυαλό όποιος είναι Θεσσαλονίκη και θέλει πληροφορίες για οτιδήποτε σχετικό με Chisinau μπορώ να τον συναντήσω και να του δείξω ότι θέλει. Τα παλιότερα ποσταρίσματα με τις φώτο είναι εδώ. Αν θέλεις κοίταξε τις φωτογραφίες του δωματίου και κάνε σύγκριση με αυτές που είναι και τα κορίτσια.
Αυτες της μούφα φωτο εβαλες και γέλαγε όλο το σά'ι'τ  :2funny: 2 φωτο μας εβαλες που το πιθανοτερο ειναι να Μπηκες σε ενα σα'ι'τ να της κατεβασες και μας της έβαλες απλα πραγματα το ιδιο εχουνε κανει και καποιοι απο την Ουκρανια με της δικες μου φωτογραφίες μια γκομενα απο Χάρκοβο που με βρηκε στο 24οπεν μου ειπε οτι έγραφε με μενα και έλεγε οτι μένω Χάρκοβο πηγε στη συναντιση και φυσικα δεν ημουν εγω  :2funny: κ'εμενα δεν με πιστευε οτι ειμαι εγω  :2funny:!Και κανενα προγραμμα δεν μπορεσε να το βρει!
  Φωτο με'σενα δεν βάζεις γιατι εμφανησιακα μπορει να εισαι σα το Σινοχάρα  :think: :2funny:.Γάυτο και κρυβοσουνα απο'μενα στο Κισινιώφ γιατι ηξερες πολυ καλα οτι μετα θα σε έκραζα αν ησουνα χάλια:2funny:
Πιο πολυ  :2funny: μαζι σου που παιφτεις για υπνο στις 10-10.30 το βραδυ με της κότες  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μας έχει πρήξει τα αρχίδια.Ο άλλος βγάζει φωτό μ κίνδυνο και οδημητράκης λέει τις κατέβασες από το ίντερνετ.Οχι ρε φίλε.Από τη στιγμή που ισχυρίζεσαι κάτι πρέπει να το αποδεικνύεις.Αλλιώς είσαι ψεύτης και κοινός συκοφάντης.Απόδειξε οτι ο άλλος τις κατέβασε από το ίντερνετ.Εσύ έχεις το βάρος της απόδειξης.Αλλιώς τον πούλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μας έχει πρήξει τα αρχίδια.Ο άλλος βγάζει φωτό μ κίνδυνο και οδημητράκης λέει τις κατέβασες από το ίντερνετ.Οχι ρε φίλε.Από τη στιγμή που ισχυρίζεσαι κάτι πρέπει να το αποδεικνύεις.Αλλιώς είσαι ψεύτης και κοινός συκοφάντης.Απόδειξε οτι ο άλλος τις κατέβασε από το ίντερνετ.Εσύ έχεις το βάρος της απόδειξης.Αλλιώς τον πούλο.
Μιλας κ'εσυ φιδέμπορα  :2funny: Εσυ σκεφτηκες κατι αλλο  :2funny: μου εσβισε λεει η γκομενα της φωτογραφιες απο το κομπιουτερ  :2funny:.
  Ειστε και οι δυο γελοιοι και ψεύτες  :2funny:.Ναι ηταν επικυνδινο γ'αυτον  :2funny:γάυτο και κρυβόταν απο'μένα μην καταλαβω ποιος ειναι και τον φωτογραφίσω  :2funny:και δουμε τα χάλια του! :2funny:
  Ωριαα το ειπες  :2funny:θα βαζουν ολοι οι ψευτες μούφα φωτογραφιες και θα πρεπει να τους πιστευουμε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.
  Εσυ γιατι 2 χρόνια δεν πας να συναντισεις κανεναν απο το σά'ι'τ? :2funny:κ'εσυ οπως ολοι οι ψευτες κρυβεσε  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ειρήνη ημιν. ..Η μίνι. ..φουστα. ..
Ρε κμαν. Πάντως όσο καλοπιστος ναναι καποιος  αυτό το μου σβήσε κάποια τις φωτο. .ε είναι κάπως. ..

Και γιατί να το γράψω?Θα μπορούσα να μην το γράψω?Δηλαδή όποιος γαμάει κάποια τη φωτογραφίζει ταυτόχρονα?Το έγραψα γιατί έγινε?
Απλά όλοι αυτοί οι μαλάκες όπως ο δημητράκης επαναλαμβάνουν συνέχεια τα σημεία που θεωρούν αδυναμίες του άλλου θεωρώντας οτι κάνουν κάτι σπουδαίο.Προσπαθούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες ενώ είναι φύσει ηλίθιοι.Χέζω όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες.Εδώ έτσι κι αλλιώς είναι ίντερνετ και μπορώ να το γράφω.Και 100 φορές τα ίδια να πουν δε με ενδιαφέρει αφού είναι παραμύθια.Αν νομίζουν οτι είναι πιο κοντά στο μέσο όρο και στην κοινή λογική τους χέζω ξανά.Αδιαφορώ για την κοινή λογική.Οποιος πιστεύει πιστεύει.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ειρήνη ημιν. ..Η μίνι. ..φουστα. ..
Ρε κμαν. Πάντως όσο καλοπιστος ναναι καποιος  αυτό το μου σβήσε κάποια τις φωτο. .ε είναι κάπως. ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και γιατί να το γράψω?Θα μπορούσα να μην το γράψω?Δηλαδή όποιος γαμάει κάποια τη φωτογραφίζει ταυτόχρονα?Το έγραψα γιατί έγινε?
Απλά όλοι αυτοί οι μαλάκες όπως ο δημητράκης επαναλαμβάνουν συνέχεια τα σημεία που θεωρούν αδυναμίες του άλλου θεωρώντας οτι κάνουν κάτι σπουδαίο.Προσπαθούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες ενώ είναι φύσει ηλίθιοι.Χέζω όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες.Εδώ έτσι κι αλλιώς είναι ίντερνετ και μπορώ να το γράφω.Και 100 φορές τα ίδια να πουν δε με ενδιαφέρει αφού είναι παραμύθια.Αν νομίζουν οτι είναι πιο κοντά στο μέσο όρο και στην κοινή λογική τους χέζω ξανά.Αδιαφορώ για την κοινή λογική.Οποιος πιστεύει πιστεύει.
Αυτο ειναι το πρόβλημα οτι εδω ειναι ιντερνετ και ολοι οι ψεύτες μπορουνε να γραφουνε οτι  :jerking: θελουνε! :2funny:Κρυβομενοι πισω απο ενα ψευδονυμο  :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατί πολλοί κρύβονται επειδή είναι παντρεμένοι ή έχουν σοβαρές δουλειές και δε θέλουν να εκτεθούν.Ενώ εσύ που είσαι για τον πούτσο εντελώς δεν έχεις ανάγκη να κρυφτείς είσαι όνομα και πράγμα.Ειδικά όταν απειλείς οτι θα τους ρουφιανέψεις γιατί ο άλλος να συναντηθεί μαζί σου?

D

dude901123

Επισκέπτης
Μα συγγνωμη δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενα ανθρωπος να πιστευει αυτον τον γελοιο ψευτη  :2funny:.Καλα δεν καταλαβες ακομα οτι σας λεει  :jerking:γ'αυτο και κρυβεται  :2funny: η ψυχολογία του Πιρφόρου ειναι η εξης αν εχει γκόμενα θα την διχνει παντου  :2funny:.Αν ειχε γκομενα που να βλεποταν θα ετρεχε απο μόνος του να με συναντισει να μου το παιξει μάγκας! :2funny:Αυτες της μούφα φωτο εβαλες και γέλαγε όλο το σά'ι'τ  :2funny: 2 φωτο μας εβαλες που το πιθανοτερο ειναι να Μπηκες σε ενα σα'ι'τ να της κατεβασες και μας της έβαλες απλα πραγματα το ιδιο εχουνε κανει και καποιοι απο την Ουκρανια με της δικες μου φωτογραφίες μια γκομενα απο Χάρκοβο που με βρηκε στο 24οπεν μου ειπε οτι έγραφε με μενα και έλεγε οτι μένω Χάρκοβο πηγε στη συναντιση και φυσικα δεν ημουν εγω  :2funny: κ'εμενα δεν με πιστευε οτι ειμαι εγω  :2funny:!Και κανενα προγραμμα δεν μπορεσε να το βρει!
  Φωτο με'σενα δεν βάζεις γιατι εμφανησιακα μπορει να εισαι σα το Σινοχάρα  :think: :2funny:.Γάυτο και κρυβοσουνα απο'μενα στο Κισινιώφ γιατι ηξερες πολυ καλα οτι μετα θα σε έκραζα αν ησουνα χάλια:2funny:
Πιο πολυ  :2funny: μαζι σου που παιφτεις για υπνο στις 10-10.30 το βραδυ με της κότες  :2funny:

Ρε ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑ, άχρηστε, μάτια δεν έχεις να δεις το φόντο στις φωτογραφίες πως είναι το ίδιο? Εκτός απο βλάκας είσαι και τυφλός. Τι μιλάω μαζί σου, είσαι κλινική περίπτωση χαμηλής νοημοσύνης. Έχεις σύνδρομο κατωτερότητας. Νομίζεις πως όποιος πετυχαίνει κάτι καλύτερο από εσένα σε απειλεί και σε κάνει να φαίνεσαι άχρηστος. Δεν σε ανταγωνίζομαι. Δεν πηγαίνω με ζώα και δεν μου αρέσει να με χέζουν και να με κατουράνε. Επίσης δεν είμαι Πορνοτουρίστας. Απλώς τουρίστας είμαι και έτυχε να περάσω καλά στη Μολδαβία και να αποκτήσω κύκλο με γκόμενες. Πρόσεξε.. είπα γκόμενες γιατί εγώ φλερτάρω, δεν πληρώνω για υπηρεσίες SEX. Εδώ και 3,4 σελίδες και 10 ποσταρίσματα σου ζητάω να πάμε για ένα καφεδάκι μαζί ή με όποιον γουστάρεις εσύ και είναι της εκτίμησης σου στη Θεσσαλονίκη να του δείξω στοιχεία και εσύ έχεις κολλημένη τυρόπιτα στο εγκέφαλο. Μπρρρρρ ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑ ξεκόλα. Δώσε μια ουσιαστική απάντηση αν έχεις τα αρχίδια και μην επαναλαμβάνεις την ίδια βλακεία..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom