Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εγώ έβαλα και "χωρίς" να μην παρεξηγηθούν οι επιβήτορες/εραστές.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Και γιατι δεν ερχοσουνα τότε να με γνωρισεις στο Κισινιώφ?Γιατί κρυβόσουνα τοτε?Τοτε με απεφευγες?Ενω τωρα θελεις να με συναντισεις? :2funny:Παντος τωρα μαζευτηκες λιγάκι  :think: δεν μιλας για 4 ή 6 ΄γ 7 γκομενες που  :knockinb:Που τους είδες τους γαμιάδες εκεί? :2funny:Εγω κατι τελειωμένους ειδα μόνο που φυσικά λεγανε οτι  :knockinb:  :2funny: παντος δεν ειδα κανεναν να μετράει.Οσοι μετράνε δεν εχουνε ξεχασει τιποτα εκει στο πιο υποβαθμισμενο μέρος του κόσμου.
  Μ'αρεσει που 2 φωτογραφιες εχεις και μας τσαμπουνάς  :2funny: η μια ειναι τεραστίων διαστασεων και φενονται ολα πολυ καλά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Καλά απο που την κατέβασες και είναι τόσο μικρή? :2funny:
 Ο Βλάκμαν σκεφτηκε κατι αλλο  :2funny: μου εσβισε της φωτογραφιες η γκόμενα  :jerking: :2funny:.Τελικά είστε εντελώς για  :shit:Εντελως κακομοιρηδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε πορνομιτσε ,,τα γραψατε 10 φορες  >:(
βγηκαν συμπερασματα,,, ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Νομίζω πως αυτή η συζήτηση τερμάτισε. Είπα μια ιστορία, τη δική μου ιστορία στη Μολδαβία και άρχισα να ακούω πως είμαι ψεύτης, λέω παπάδες κτλ. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έδωσα σημασία, άλλωστε τι σημασία έχει τι πιστεύει ο καθένας. Σημασία έχει τι κάνουμε. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Σκέφτηκα λοιπόν.. δε γαμιέται, ας πιούμε ένα καφέ, ας δουμε συνομιλίες και φωτογραφίες.. τι στον πούτσο.. να τελειώνει η ιστορία. Να πάρει και ένα μαθηματάκι ο Πορνόβλακας να να μιλάει λιγότερο. Μπορεί και κάποιος να μη λέει ψέματα στην τελική. Ξέρεις δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να με λένε παραμυθά. Και όπως λες εσύ για τη Σουηδία σου ανταπαντώ πως την πρώτη φορά που πήγα Chisinau απροετοίμαστος, βγήκα με ένα γκομενάκι, με πήγε για καφε, γλυκό, μαμαλίγκα, πλήρωσα 40-50 ευρώ μια και με πήγε σε τουριστικά μαγαζιά και μετά μου είπε καληνύχτα και έφυγε. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με το μέρος. Στη συνέχεια όταν ξαναπήγα προετοιμάστηκα καλύτερα, το οργάνωσα και το προετοίμασα με σωστό τρόπο και δεν την ξαναπάτησα. Ούτε φάπες θα ρίξω, ούτε θα φερμάρω κανέναν. Απλά ήθελα να δω τα μούτρα του όταν καταλάβει πως όσα έλεγε για τη Μολδαβία απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα που έζησα εγώ και προφανώς πολλοί άλλοι καλύτεροι γαμιάδες από εμένα.
αν κατάλαβα σωστά όλο αυτό το καιρό που ποστάρεις έχεις το σύστημα "Shinoharas " Παιχνίδι απο το Ίντερνετ και στρωμένες καταστάσεις όπου πηγαίνεις;
Τότε γιατί πρωταρχικός σκοπός σου είναι η περιπέτεια;
Ο Σίνο είχε στόχο!Εσύ παίζεις απο Ίντερνετ για την περιπέτεια άμα κάτσει;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
D

dude901123

Επισκέπτης
αν κατάλαβα σωστά όλο αυτό το καιρό που ποστάρεις έχεις το σύστημα "Shinoharas " Παιχνίδι απο το Ίντερνετ και στρωμένες καταστάσεις όπου πηγαίνεις;
Τότε γιατί πρωταρχικός σκοπός σου είναι η περιπέτεια;
Ο Σίνο είχε στόχο!Εσύ παίζεις απο Ίντερνετ για την περιπέτεια άμα κάτσει;
Η περιπέτεια έχει πολλά σκέλη. Όταν ξεκινάς από Θεσσαλονίκη οδική εκδρομή μόνος σου και έχεις κλείσει κάποια ραντεβού στο Chisinau και στο Bucharest η μόνη σου σταθερά είναι ο δρόμος. Όλα τα άλλα είναι ρευστά. Μπορείς να πας εκεί και τελικά να μη σηκώνει κανείς το τηλ, να βγεις και να στο παίξει δωράκια και ιστορίες.. Ναι προσπαθώ να στρώνω τις καταστάσεις πριν πάω μέσω net αλλά τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο στόχος μου είναι το ταξίδι, η περιπέτεια. Αν ήταν δεδομένα όλα δεν θα πήγαινα. Για αυτό ακόμη και όταν έχω κάποιες πάνω που τις έχω σίγουρες πάντα προσθέτω νέα ραντεβού. Εχθρός του καλού το καλύτερο, και του πολύ το περισσότερο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η περιπέτεια έχει πολλά σκέλη. Όταν ξεκινάς από Θεσσαλονίκη οδική εκδρομή μόνος σου και έχεις κλείσει κάποια ραντεβού στο Chisinau και στο Bucharest η μόνη σου σταθερά είναι ο δρόμος. Όλα τα άλλα είναι ρευστά. Μπορείς να πας εκεί και τελικά να μη σηκώνει κανείς το τηλ, να βγεις και να στο παίξει δωράκια και ιστορίες.. Ναι προσπαθώ να στρώνω τις καταστάσεις πριν πάω μέσω net αλλά τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο στόχος μου είναι το ταξίδι, η περιπέτεια. Αν ήταν δεδομένα όλα δεν θα πήγαινα. Για αυτό ακόμη και όταν έχω κάποιες πάνω που τις έχω σίγουρες πάντα προσθέτω νέα ραντεβού. Εχθρός του καλού το καλύτερο, και του πολύ το περισσότερο.
Γράψ μας της εμπειρίες σου,πες μας πως ρίχνεις της γκόμενες?  :2funny:Δε βλέπεις οτι τα παιδια θελουνε να μάθουνε το μυστικό της επυτηχιας σου :2funny:.
  Χωρίς πλάκα μου έκανε εντυπωση στη Μολδαβία οτι ακόμα και τελειωμένες χωριάτες ντυμένες σαν το 19ο αιωνα με κατι μακριες παλιες φουστες και χοντρές (ηταν μαζι μου στη Μαρσούτκα οταν γυριζα απο Οδησσό) ΕΙΧΑΝΕ ΓΚΟΜΕΝΟ!Τους περιμενανε στη στάση στο χωριό!Και οι Μολδαβοί καμακώνουνε συνέχεια και παντού!Οχι τόσο για να βγαλουνε γκόμενες αλλα για να επιβεβαιωσουνε τον ανδρισμό τους!Οι δε γκόμενες πολύ συχαμερές μπορούνε να έχουνε τον πιό τελειωμένο για γκόμενο!Αλλα να του κανουν τη ζωη μαρτυριο! :rockon:

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν αρχισω μετα το επομενο βημα θα γινω κτηνοβατησ χαχαχα,καλα ελεγες στην μικρη θα γινω ο προεδροσ κτηνοβατων κυπρου.αν και εδω οι κυπριοι ηταν καποτε οι μεγαλητεροι κτηνοβατες αφου ηταν ολοι βοσκοι και μεχρι τωρα ακουμε τετειες ιστοριεσ χαχαχα.ελα εδω αντι ελλαδα θα σε παρω στο μαντρι του κασαπη θειου μου να σε φιλοξενησει εκει με τα προβατακια χαχαχα.
κατσικάκια γαμάει ο πρόεδρος όχι προβατάκια... εσύ χαζοχαρη τι προτιμάς ??

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
θα σε γαμησω εσενα
με τι προσόντα βρε κατσικογαμι ? ένα και δέκα είσαι βρε παναθεμασε θες να γαμήσεις κιόλας ... γάμα την χούφτα σου τώρα και ξέχνα την γιουλια γιατί δεν προκειται να την έχεις ποτέ ...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 5dxmas.jpg
    5dxmas.jpg
    113,5 KB · Εμφανίσεις: 39

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Η περιπέτεια έχει πολλά σκέλη. Ο στόχος μου είναι το ταξίδι, η περιπέτεια. Αν ήταν δεδομένα όλα δεν θα πήγαινα. Για αυτό ακόμη και όταν έχω κάποιες πάνω που τις έχω σίγουρες πάντα προσθέτω νέα ραντεβού. Εχθρός του καλού το καλύτερο, και του πολύ το περισσότερο.
εδω τα λες σωστα.. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
x

Συνημμένα

• santaclaousa.jpg
    santaclaousa.jpg
    92,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Μερυ ουκρανοκριστμας

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 58

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως με τον αναπτυσσόμενο εθνικισμό(που σημαίνει και επιμονή στον εθνικό πούτσο) των Ουκρανέζων και κυρίως την απώλεια των εδαφών της Novorossiya και Κριμαίας είμαι πολύ επιφυλακτικός αν η Ουκρανία συμφέρει πλέον ως τόπος σεξοτουρισμού συγκρινόμενος με Πολωνία,Λευκορρωσία.Οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν δυσχεράνει την κατάσταση.
Προσωπικά στο Κατοβίτσε βρήκα την κατάσταση στα κλαμπ πολύ καλύτερη από το Λβωφ(αν και στο Λβωφ παίζανε θεικές μουνάρες που τώρα πλέον δε βλέπεις στην Πολωνία λόγω χοντροποίησης-γερμανοποίησης).
Γενικά το θέμα Ουκρανία vs γειτονικές χώρες είναι τεράστιο(εξαιρούνται όσοι θύουν από τιμή στους ουκρανικούς κώλους).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom