Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
μας ξεφτυλισες γκλοκ,,,Έχει και συνέχεια..πολύ ένδοξη!!....στη Φιλανδία ;)αν τόλμαγες να πείς ότι πήγες Σουηδία π.χ και δεν γάμησες!Ναι πήγα Σουηδία κα ΔΕΝ γάμησα!
μας ξεφτυλισες γκλοκ,,,Έχει και συνέχεια..πολύ ένδοξη!!....στη Φιλανδία ;)αν τόλμαγες να πείς ότι πήγες Σουηδία π.χ και δεν γάμησες!Ναι πήγα Σουηδία κα ΔΕΝ γάμησα!
εμ,,,Δυο γάιδαροι σκοτώνονται ποιός πήδηξε και αν πήδηξε τα περισσότερα μολδαβικά βλαχαδερά καραπουταναριά επί χρήμασι .
το "χωρις" εχει αξιαεγώ έβαλα και "χωρίς" να μην παρεξηγηθούν οι επιβήτορες/εραστές.
ελα ρε πορνομιτσε ,,τα γραψατε 10 φορες >Και γιατι δεν ερχοσουνα τότε να με γνωρισεις στο Κισινιώφ?Γιατί κρυβόσουνα τοτε?Τοτε με απεφευγες?Ενω τωρα θελεις να με συναντισεις?Παντος τωρα μαζευτηκες λιγάκι
δεν μιλας για 4 ή 6 ΄γ 7 γκομενες που
Που τους είδες τους γαμιάδες εκεί?
Εγω κατι τελειωμένους ειδα μόνο που φυσικά λεγανε οτι
![]()
παντος δεν ειδα κανεναν να μετράει.Οσοι μετράνε δεν εχουνε ξεχασει τιποτα εκει στο πιο υποβαθμισμενο μέρος του κόσμου.
Μ'αρεσει που 2 φωτογραφιες εχεις και μας τσαμπουνάςη μια ειναι τεραστίων διαστασεων και φενονται ολα πολυ καλά
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά απο που την κατέβασες και είναι τόσο μικρή?
Ο Βλάκμαν σκεφτηκε κατι αλλομου εσβισε της φωτογραφιες η γκόμενα
![]()
.Τελικά είστε εντελώς για
Εντελως κακομοιρηδες
![]()
![]()
![]()
![]()
αν κατάλαβα σωστά όλο αυτό το καιρό που ποστάρεις έχεις το σύστημα "Shinoharas " Παιχνίδι απο το Ίντερνετ και στρωμένες καταστάσεις όπου πηγαίνεις;Νομίζω πως αυτή η συζήτηση τερμάτισε. Είπα μια ιστορία, τη δική μου ιστορία στη Μολδαβία και άρχισα να ακούω πως είμαι ψεύτης, λέω παπάδες κτλ. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έδωσα σημασία, άλλωστε τι σημασία έχει τι πιστεύει ο καθένας. Σημασία έχει τι κάνουμε. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Σκέφτηκα λοιπόν.. δε γαμιέται, ας πιούμε ένα καφέ, ας δουμε συνομιλίες και φωτογραφίες.. τι στον πούτσο.. να τελειώνει η ιστορία. Να πάρει και ένα μαθηματάκι ο Πορνόβλακας να να μιλάει λιγότερο. Μπορεί και κάποιος να μη λέει ψέματα στην τελική. Ξέρεις δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να με λένε παραμυθά. Και όπως λες εσύ για τη Σουηδία σου ανταπαντώ πως την πρώτη φορά που πήγα Chisinau απροετοίμαστος, βγήκα με ένα γκομενάκι, με πήγε για καφε, γλυκό, μαμαλίγκα, πλήρωσα 40-50 ευρώ μια και με πήγε σε τουριστικά μαγαζιά και μετά μου είπε καληνύχτα και έφυγε. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με το μέρος. Στη συνέχεια όταν ξαναπήγα προετοιμάστηκα καλύτερα, το οργάνωσα και το προετοίμασα με σωστό τρόπο και δεν την ξαναπάτησα. Ούτε φάπες θα ρίξω, ούτε θα φερμάρω κανέναν. Απλά ήθελα να δω τα μούτρα του όταν καταλάβει πως όσα έλεγε για τη Μολδαβία απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα που έζησα εγώ και προφανώς πολλοί άλλοι καλύτεροι γαμιάδες από εμένα.
Επιτέλους αργησατε λιγακι αλλα το καταλαβατε οτι είναι παραμυθάδες και οι δυο τουςελα ρε πορνομιτσε ,,τα γραψατε 10 φορες >
βγηκαν συμπερασματα,,, ;)
Η περιπέτεια έχει πολλά σκέλη. Όταν ξεκινάς από Θεσσαλονίκη οδική εκδρομή μόνος σου και έχεις κλείσει κάποια ραντεβού στο Chisinau και στο Bucharest η μόνη σου σταθερά είναι ο δρόμος. Όλα τα άλλα είναι ρευστά. Μπορείς να πας εκεί και τελικά να μη σηκώνει κανείς το τηλ, να βγεις και να στο παίξει δωράκια και ιστορίες.. Ναι προσπαθώ να στρώνω τις καταστάσεις πριν πάω μέσω net αλλά τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο στόχος μου είναι το ταξίδι, η περιπέτεια. Αν ήταν δεδομένα όλα δεν θα πήγαινα. Για αυτό ακόμη και όταν έχω κάποιες πάνω που τις έχω σίγουρες πάντα προσθέτω νέα ραντεβού. Εχθρός του καλού το καλύτερο, και του πολύ το περισσότερο.αν κατάλαβα σωστά όλο αυτό το καιρό που ποστάρεις έχεις το σύστημα "Shinoharas " Παιχνίδι απο το Ίντερνετ και στρωμένες καταστάσεις όπου πηγαίνεις;
Τότε γιατί πρωταρχικός σκοπός σου είναι η περιπέτεια;
Ο Σίνο είχε στόχο!Εσύ παίζεις απο Ίντερνετ για την περιπέτεια άμα κάτσει;
Γράψ μας της εμπειρίες σου,πες μας πως ρίχνεις της γκόμενες?Η περιπέτεια έχει πολλά σκέλη. Όταν ξεκινάς από Θεσσαλονίκη οδική εκδρομή μόνος σου και έχεις κλείσει κάποια ραντεβού στο Chisinau και στο Bucharest η μόνη σου σταθερά είναι ο δρόμος. Όλα τα άλλα είναι ρευστά. Μπορείς να πας εκεί και τελικά να μη σηκώνει κανείς το τηλ, να βγεις και να στο παίξει δωράκια και ιστορίες.. Ναι προσπαθώ να στρώνω τις καταστάσεις πριν πάω μέσω net αλλά τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ο στόχος μου είναι το ταξίδι, η περιπέτεια. Αν ήταν δεδομένα όλα δεν θα πήγαινα. Για αυτό ακόμη και όταν έχω κάποιες πάνω που τις έχω σίγουρες πάντα προσθέτω νέα ραντεβού. Εχθρός του καλού το καλύτερο, και του πολύ το περισσότερο.
κατσικάκια γαμάει ο πρόεδρος όχι προβατάκια... εσύ χαζοχαρη τι προτιμάς ??αν αρχισω μετα το επομενο βημα θα γινω κτηνοβατησ χαχαχα,καλα ελεγες στην μικρη θα γινω ο προεδροσ κτηνοβατων κυπρου.αν και εδω οι κυπριοι ηταν καποτε οι μεγαλητεροι κτηνοβατες αφου ηταν ολοι βοσκοι και μεχρι τωρα ακουμε τετειες ιστοριεσ χαχαχα.ελα εδω αντι ελλαδα θα σε παρω στο μαντρι του κασαπη θειου μου να σε φιλοξενησει εκει με τα προβατακια χαχαχα.
με τι προσόντα βρε κατσικογαμι ? ένα και δέκα είσαι βρε παναθεμασε θες να γαμήσεις κιόλας ... γάμα την χούφτα σου τώρα και ξέχνα την γιουλια γιατί δεν προκειται να την έχεις ποτέ ...θα σε γαμησω εσενα
εδω τα λες σωστα..Η περιπέτεια έχει πολλά σκέλη. Ο στόχος μου είναι το ταξίδι, η περιπέτεια. Αν ήταν δεδομένα όλα δεν θα πήγαινα. Για αυτό ακόμη και όταν έχω κάποιες πάνω που τις έχω σίγουρες πάντα προσθέτω νέα ραντεβού. Εχθρός του καλού το καλύτερο, και του πολύ το περισσότερο.
ασε μας στον πονο μας...