Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ένα σοφό Ρώσικο ρητό λέει ακριβώς--->Μην ακους κανενα, ο ανθρωπος διδασκεται απο τις δικες του εμπειριες.
χαχαχα,αυτο μου λεει και η μανα μου,οτι ντρεπεται να λεει οτι πηγα ουκρανια χαχαχχα,με εχουν ολοι προβληματικο λεει που δεν βρισκω κυπρια
εχεις δωσει μεγαλο ρεπορταζ τοσον καιρο απο ουκρανια, χωρις τους κομπλεξισμους του δημητρακησημερα πηγα μολλ λευκωσια,ειχε λιγο κοσμο μεσημερι αλλα ειδα ομορφες κοπελες μονες η φιλες.οχι μονο ομορφες αλλα φενονταν και πολυ καλες κοπελες,τρελαθηκα.οδυσσο παντα αδειο το μολ εδω και 2 χρονια ακομα και χειμωνα.οι κοπελες ποιοτικα κυπρο ειναι καλητερες απο τις αχριστες,προβληματικες στην ουκρανια.ειδικα μια κοπελιτσα που ειδα εμεινα και χαζευα,οχι κατι σπουδαιο αλλα αν την εβλεπεσ σιγουρα την προτιμω αυτην απο την καλητερη ουκρανιδα.δεν με ενθουσιαζει καμια ρωσιδα,ουκρανιδα.πιο οραιες κοπελες,ερωτευσιμες οταν τις δεις ειδα μονο βουκουρεστι,βελιγραδι και μπρατισλαβα.φιλος μου 55 χρονων μου ελεγε παντα,τα λεφτα που σπονσαρεις ουκρανια θα ειχες την καλητερη κυπρια η καλαμαρου που λεμε τισ ελληνιδες.απλα κυπρο δεν μπορεις να κανεις σαν τρελος μονος καμακι οπως κανω ουκρανια.δεν πλισιαζεις τις γκομενες αν δεν εισαι στην παρεα.εδω το προβλημα θελεις κυκλο,μονο οι φοιτητες εχουν.οι φιλοι μοθ εφυγαν 15-16 χρονων για σπουδες ειρθαν μετα απο χρονια με γυναικες,παιδια.δεν ασχολουμαι με φεισπουκ και αναγκαστικα κανω βολτεσ μονος εδω.μου αρεσει μονος,δεν ειμαι των κλαμπ,καφε,προτιμω να περπατω να χαζευω κοσμο και να γνωριζομαι,ετσι κανω ουκρανια.οι ξενοι κιεβο,οδυσσο καθονται στα καφε και χαζευουν τισ πουτανες ενω δωρεαν μπορεις να το κανεισ σε ενα παρκο,μικρουλες,μαμαδες με μωρα οι αντρες ναυτικοι οδυσσο ειναι παρα πολλες εκει που κανω βολτα.
Η πλακα ειναι οτι ολες οσες ειναι φοιτητριες ή δουλευουνε στη Μόσχα θα σου πουνε οτι ειναι απο'κειΈνα σοφό Ρώσικο ρητό λέει ακριβώς--->
Οι χαζοί άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη ΤΟΥΣ
Οι έξυπνοι μαθαίνουν απο τα λάθη των ΑΛΛΩΝ!
Για αυτό διαβάζουμε dela...Αυτούς που δεν αντέχω να διαβάζω είναι όσοι τα κάνουν όλα τέλεια και αλάνθαστα..Είναι οι μόνοι που δεν προσφέρουν τίποτα στους υπόλοιπους(έκτος απο τον Leader που είναι βασικός στυλοβάτης ηθικού ;))
υ.γ Ο φίλος έβαλε υψηλά στάνταρ στις γυναίκες που δεν καλύπτονται απο την Ρώσικη επαρχία ούτε και απο την Αγ Πετρούπολη τολμάω να πω! Αν κάποια γυναίκα πλησιάσει τις απαιτήσεις μας ως Άντρες μπορεί να είναι μόνο απο Μόσχα!
Αδελφέ μας περιγράφεις την σημερινή οικονομική κατάσταση στην Κύπρο, ειδικά μετά το κούρεμα των καταθέσεων..;;
Πως κινηθήκανε οι επιχειρήσεις ...;;;
εχεις δωσει μεγαλο ρεπορταζ τοσον καιρο απο ουκρανια, χωρις τους κομπλεξισμους του δημητρακη![]()
Απο τους Ουκρανους μαφιοζους ξερεις και σωζεσαι απο το κατουριμα της πρηγγιπισσας μου ομως δεν νομιζω οτι θα σωθεις?ευχαριστω φιλε αλλα η ιδικοτητα μου ειναι πρωτα να προστατεψω τους φιλους απο τους διαφορους κινδυνους της ουκρανιας,της απατες των scamers,των κοπελων απο πρακτορεια.να τονισω τους κινδυνους,να μην εμπιστευομασται κανενα ιδικα αν σε πλισιασουν με αγγλικα και τασουν γκομενες και γνωριμιες.οσα εχω παθει με εχουν κανει καχυποπτο,πονηρο και δεν πεφτω πισω απο κανενα μουνι οταν μιριζομαι κινδυνο.αυτο πρωτα ειναι το σημαντικο η ασφαλεια μας και μετα οι πουτανες.φιλοι μου που ρισκαραν την επαθαν και αυτοι.τελικα ο σαλονικιος φιλος μου δεν θα ερθει ουκρανια,το ακυρωσε.απο μια πλακα που του εστησα οτι μιλω με την γκομενα του ανακαληψμε οτι δεν ειναι απο μαριουπολη,παντα εμενε οδυσσο,του την ειχε στημενη τωρα να τον κλεψει με μικροεγληματιες συν το οτι ηξερε τα παντα για μια αλλη κοπελα βιζιτα ενω ταχα ειναι απο μαριουπολη.ο φιλος θα την αφηνε μονη στο διαμερισμα για να βλεπει γκομενες αλλες κρυφα.πριν ενα μηνα τον πηρε τηλεφωνο βρηκε που ειχε κρυμμενα 2000 ευρο και του ειπε μην τα αφηνεις θα σε κλεψουν.του κτηπησα σημα αρχικα τοτε οτι εψαχνε και τα βρικε και απο την αρχη την καταλαβα κρυφοβιζιτα.απλα τοτε σε πηρε απλα τηλεφωνο να σει αν ερχεται μπηκες σπιτι αμεσως και δεν προλβε να οργανωθει με τους τυπους που συνεργαζεται.φιλος μου χρονια,ενα μηνα πριν κειμοταν 3 μερες σπιτι μου και τον αλλο μηνα με πιστολι ηρθε να με κλεωψει!του εξηγησα οτι μην την αφησεισ ξανα και θα στην στησει.τελικα βγηκα αληθινος και αφου την αποκαλυψα και ειπε ο φιλος μου δεν ερχεται αρχισε να απειλα οτι υα ερθουν οι τυποι αεροδρομιο με οπλα οταν ερθω,εδω ειναι ουκρανια και θα δει τι θα παθει χαχαχαχ.του ειπα πες θα της κοψω το κεφαλι οταν την βρω αλλα πρωτα θα την γαμησω και θα αναγασω τους μαλακες να βλεπουν χαχαχαχ.τρελαθηκε αυτη οταν την ειδε ο φιλοσ στο σκαυπ με τι μισος μιλουσε για μενα θα παει κινα τελικα,απλα εχασε 150 ευρο πεναλτι
Εισαι πολυ τυχερος ή ατυχος οπως το παρεις.Μιλησα και στη Λόρα για σένα της αρεσες.Αυτη γουσταρει να τα κανει στο στομα!χαχαχαχ,διμητρακη εισαι τρελα
Αληθινοτατη αλλα εχει φωτοσόπ η φωτογραφια κανει ομως και φανταστικο ξεκαποτο τσιμπουκακι!αληθινη ειναι αυτη?μενει βλαντιμιρσκαγια εκει εμενα πετρουπολη,αν ειναι αληθινη να κανω την βολτα μου εκει