Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
εγω ειπα που πηγα και τι μαρεσε..εσυ λές να μην ξερω οτι στα ακριβα μαγαζια πανε και εσκορτς προ ή σεμι προ?ελεος...
Για να μην παραπλανιθεί κόσμος και να αποδείξω τα γραφόμενα μου βάζω τους διαλόγους ακριβώς....
Εκανες λαθος το συναλλαγμα!Αν της εγραφες 2000 Ευρω αντι για Γκριβνια θα δεις πως θα ρχοτανε σε 2-3 μερεςΚαι η απάντηση ....
ουτε πουθενα αλλου,,κιεβο αστανα μπακου κλπ,,,, ;)Ρωσια δυσκολο για ολους μας θελει χρημα βιζες και γλωσσα...δεν παιζουμε μπαλα στην μοσχα ευκολα.
αν ταχε κ ταδινε θαταν αλλο ενα θυμα,,,Εκανες λαθος το συναλλαγμα!Αν της εγραφες 2000 Ευρω αντι για Γκριβνια θα δεις πως θα ρχοτανε σε 2-3 μερες![]()
εδώ πρώην μέλος του σάιτ δίνει 200ευρα..Γιατί εγώ να δώσω τόσα όσα λέτε;Εκανες λαθος το συναλλαγμα!Αν της εγραφες 2000 Ευρω αντι για Γκριβνια θα δεις πως θα ρχοτανε σε 2-3 μερες![]()
Αρκετοι εδω (οχι ολοι) μπαινουν να πουν τηνκυριως ΟΜΩΣ να την πουν στον αλλο απο κομπλεξ...εδω και καιρο καμμια σοβαρη πληροφορια ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ,εγω ειδικος δεν ειμαι στην ουκρανια ουτε το παιζω!!
αν ειναι να γινει της μολδαβιας))) να αποχωρησω
Με 2000 ευρω οποια θες ρωσιδα η ουκρανη εχεις και οχι μονο για δυο-τρεις μερεςΕκανες λαθος το συναλλαγμα!Αν της εγραφες 2000 Ευρω αντι για Γκριβνια θα δεις πως θα ρχοτανε σε 2-3 μερες![]()
Αν και καινουργιος μπηκες γρηγορα στο πνευμα.Αρκετοι εδω (οχι ολοι) μπαινουν να πουν τηνκυριως ΟΜΩΣ να την πουν στον αλλο απο κομπλεξ...εδω και καιρο καμμια σοβαρη πληροφορια ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ,εγω ειδικος δεν ειμαι στην ουκρανια ουτε το παιζω!!
αν ειναι να γινει της μολδαβιας))) να αποχωρησω
Μοσχα ειναι λιγο δυσκολα αλλα στην Ρωσικη επαρχια ειναι πολυ ευκολοΡωσια δυσκολο για ολους μας θελει χρημα βιζες και γλωσσα...δεν παιζουμε μπαλα στην μοσχα ευκολα.
Αν δεν απολογηθείς εδω θα σε καλεσει ο ανακριτης για απολογιανα σου απολογηθω αν σε τσαντισα,δεν το συνιθηζω να ερχομαι σε αντιπαραθεση.οι κοπελες με επιπεδο δεν μας χρειαζονται,εχουν εκει δικους τους με χοντρα πορτοφολια.ουτε στα πιο πανω μερη θα τις βρεις.για να γαμησεισ υπαρχουν σαλον,σαιτ οπου μπορει να επισκεφτεισ.στα κλαμπ μονο χαλασ λεφτα σε κερασματα και παλι θα τισ πληρωσεισ διπλασια
ειρηνη υμιν παιδες!!!το θεμα ειναι να παμε μπροστα και να...
εγω φιλτραρω ολες τις πληροφοριες που δινετε...ασχετα αν συμφωνω ή οχι.
χαρυ ξερω οτι εχουν τυπους με βαρια πορτοφολια και δεν μπορουμε
να τους ανταγωνιστουμε στο χρημα αλλα στο
επιπεδο ,στο στυλ και φυσικα στο μυαλο και στις γνωσεις!!
εχει πολλες γυναικες κ θελει κυνηγι...
Πηγα με γριβνα στο 10 να μην ξαναπαω στο 20?)))
hunt or be hunted!
Πολυ καλο το Μινσκ,θα βρεθεις ξανα στην CCCP αν πας προς εκει.Η γυναικες δεν ειναι τοσο ξεκωλες οπως στην Ουκρανια και Ρωσιακαλα λεει ο διμητρακισ για νοβγοραντ,ακομα σαμαρα ,περμ ειναι ιδανικα.φιλος που μενει σαμαρα ειπε η πιο ψηλοι μισθοι 500-700 ευρο.πολλες κοπελες γνωρισα απο ουφα,400 χιλιομετρα απο καζαν,ολες κουκλες.αν δεν ηταν η βιζα δεν θα ξαναπατουσα ουκρανια,απλα την διαδικασια βαριεμαι αν και μενω διπλα απο την ρωσικη πρεσβεια.να δω τι θα παιξει τωρα με μια 27 απο ντονετσκ που μενει με την θεια τησ οδυσσο.ειναι η μονη νορμαλ που βρηκα εδω και καιρο,αν δεν ηταν ανεργη,προσφυγας δεν νομιζω να μου μιλουσε χαχαχα.κριμα που δεν μπορω να κανω βολτα μολδαβια να δω τα παιδια εκει.ισως αργοτερα αν δεν εχω κατι καλο οδυσσο.φιλοσ στρατιωτικοσ κυπριοσ εζησε σε πολλα μερη ρωσια,μου ειε τα καλυτερα για ομσκ που ηταν 2 χρονια εκπεδευση,το νιζνι νοβγοραντ και για το μινσκ.επιμενει οτιαν παω μινσκ δεν θα ξαναπαω ουκρανια.
Μην ακους κανενα, ο ανθρωπος διδασκεται απο τις δικες του εμπειριες.ειρηνη υμιν παιδες!!!το θεμα ειναι να παμε μπροστα και να...
εγω φιλτραρω ολες τις πληροφοριες που δινετε...ασχετα αν συμφωνω ή οχι.
χαρυ ξερω οτι εχουν τυπους με βαρια πορτοφολια και δεν μπορουμε
να τους ανταγωνιστουμε στο χρημα αλλα στο
επιπεδο ,στο στυλ και φυσικα στο μυαλο και στις γνωσεις!!
εχει πολλες γυναικες κ θελει κυνηγι...
Πηγα με γριβνα στο 10 να μην ξαναπαω στο 20?)))
hunt or be hunted!
Και εμεις προβληματικοι ειμαστεοι νορμαλ και λογικες κοπελες εδω ειναι παρα πολυ λιγες,δεν ειναι για εμας.μονο προβληματικες βρισκεις σαν τουριστασ.