Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ουτε ασχημος ουτε γερος ειμαι αν ηταν ετσι απλα λογο του πολεμου θα με τρελεναν ολες και δενθα προλαμβαινα να τις γαμησω.θα κανω τισ βολτεσ μου κλαμπ οδυσσο αλλα οπως παντα τυποτα δεν βγαινει.μην νομιζετε οτι ειναι πλουσιες αυτες απλα φοιτητριες η και νορμαλ η κρυφοβιζιτες,στα αρχιδια τους αν ειμαι απο κυπρο.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αν κρινουμε απο τις φωτο στο φβ των ελλεινιδων η ελλαδα ειναι μονακο)))μιλαμε για χωρα που εχει πολεμο και το νομισμα εχει υποτιμηθει γυρω στο 100%...η δικια μου δουλευει σε υπουργειο και ο μισθος δεν πιανει μια τωρα κ φυσικα θελει να φυγει,μια αλλη φιλη μου θα παει μοσχα για δουλεια και μια αλλη σουηδια...και οι 3 που ξερω ειναι ωραιες γκομενες με μορφωση γλωσσες κ με μεταπτυχιακα και οχι βιζιτουδες απο το mamba k to vk.Η κατασταση εχει χειροτερεψει πολυ και απο την εσωτερικη μεταναστευση.ακομη και οι φραγκατοι που ειναι το 5% εχουν θεμα ποσω μαλλον οι υπολοιποι που ζουν με 200€ μαξ το μηνα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χιλιαδες τοσες ξερω που λενε τα ιδια χαχαχα,αλλα δεν φευγουν!αυτα τα λενε σε αυτους που πιστευουν καιμενα μια που μου εγραψε τετειες μαλακιες με εμφανιση μοντελου την εκραξα,της ειπα οπως σε βλεπω καλα εισαι σπονσαρισμενη,αν θες θαλασσα τραβα κριμαια οχι κυπρο χαχαχ.της ειπα παιξε με κανα αμερικανο,πορνογερο εγγλεζο και οχι μαζι μου που ερχομαι 28 χρονια χαχαχα.εισαι σιγουρος οτι δουλευει υπουργειο?οσες μου λενε ειναι ψυχολογοι παντα ειναι κατι τρελες και οσες ειναι οικονομολογοι οι δουλευουν σε τραπεζα η σπουδαζουν οικονομικα παντα δια μαγειας θελουν χρηματα χαχαχαχ.δεν ξερω καπεια που δουλευει σε υπουργειο,πολλες κοπελες που ξερω που δουλευουν σε εταιριες μια χαρα πληρονονται.νυκτερε αν θες σου στελνω τα ονοματα των κοπελων αυτον να δεις ποσο χαλια περνανε χαχαχα και οι φιλοι τους δενειναι οπειοσ οπειοσ ολοι του κυκλου τους.φυσικα αυτες δεν θα εκαναν ποτε παρεα με ενα ελληνα,μονο δικο τους,του κυκλου τους που εχουν εκει.ουτε στο ιτερνετ σου απαντανε,αποδειξη σε οπειον ελληνα πω για καπεια απο εταιρια,τισ κανουν αιτιση φιλιας ιτερνετ και ποτε δεν απαντανε αυτες.σημερα για αυτο θυμωσα με ενα φιλο,του ειπα δες την κοπελαοχι να τισ τελνεις μυνηματα τι θα πει για μενα.εγραψα παλιοτερα για τον φιλο στην κυπρο που βρηκε τραπεζικο απο μοσχα,τρελαθηκε να ερθει να μεινει ταχα κυπρο,να αφησει την τραπεζα για εναν  ανεργο αθλιο εδω χαχαχαχ.γνωρισα ενα ζευγαρι που ηρθε κυπρο να βρει δουλεια αλλα ηταν κακομοιρηδες και εμεναν σε ενα αγνωστο μεροσ μακρια απο κιεβο.ο αλλοσ παλι τραπεζικο,τελικα τραπεζα σπερματος δουλευε.μενεισ ουκρανια?ποσο συχνα πας και που γνωρισες την κοπελα με ενδιαφερει.παντως ξερω πολλες σπουδασμενες δικηγορινες,λενε ειμαι δικηγορος αλλα δεν δουλευουν,μονο βιζιτεσ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν δεις ολες αυτες που μου στελνουν μυνηματα και ολες ειναι απο πρακτορεια γαμου,ειναι μορφωμενες,ξερουν αγγλικα γραφουν δικηγορινες και μαλακιες,ειναι σε αυτα τα σιτε και ταχα θελουν να φυγουν.μαλλον απο αυτα τα σαιτ ειναι οι σπουδασμενες φιλεσ σου

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
λογικα τοσα χρονια θα επρεπε να κρατουσα την κορη της γιουλιας τιμοσιενκο

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αν δεις ολες αυτες που μου στελνουν μυνηματα και ολες ειναι απο πρακτορεια γαμου,ειναι μορφωμενες,ξερουν αγγλικα γραφουν δικηγορινες και μαλακιες,ειναι σε αυτα τα σιτε και ταχα θελουν να φυγουν.μαλλον απο αυτα τα σαιτ ειναι οι σπουδασμενες φιλεσ σου
ενας γερμανος εστειλε 3χιλ προ μηνων  σε σιριους σαιτ... :helpplea: για χολιντει γκιρλ ριλασιον,,,ακομα στο αερπορτο αναμενει,,, :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Φιλαρακι μπηκα μεσα στο υπουργειο με καρτελακι στην οικονομικη επιθεωρηση στην δουλεια της,διπλα στην κοντρακτοβα ...και μετα πηγα στο treasury... Εχω παει 3 φορες κιεβ κ εχω σχεση κ γνωριζω προσωπικως πολλες ,ο μισθος της εχει πεσει πολυ αν παρεις και την υποτιμηση του νομισματος...δεν μιλαω με γκομενακια vk ´η dating sites...επισης απο μια αλλη που γνωρισα που δουλευει στο decadance υπευθυνη με εβαλε στα πριβε του μαγαζιου ,εκει τρωτε πορτα γιατι εχει μεσα βουλευτες και εκατομμυριουχους...ηρθε ελλαδα και επαθε ταραχη...κρα κανει να φυγει απο το μπουρδελο..λεφτα εχει αυτη....οποτε εγω δεν λεω πιπες ιντερνετικες...με γκριβνα στο 20 ειναι καλα)))

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πρωτοχρονια θα ειμαι κυπρο,μετα αρχεσ φεβραρι οδυσσο και λισαβωνα μαλλον.ελα αρχες δεκεβρη αν μπορεις να μεινεισ 2-3 μερεσ,εχω χωρο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
nyktere αρα με την λογικη σου -->Δεν επεσε η γκριβνια ,ουτε το ρουβλι γαμηθηκε ,ουτε οι ουκρανιδες θελουν να φυγουν απο το διαλυμενο μερος ,ΠΟΛΕΜΟΣ δεν ξαναρχιζει ,δεν εχουν μπανκραν και πουλανε οσο οσο γιουρια στην μαυρη ,ουτε γεμισαν κακοποιους και τελειωμενους στο κιεβ απο ντονεσκ και λουχανσκ που ζητιανευουν και κλεβουν... δεν θελουν οι μουνιτσες ελλαδα ουτε ευρωπη να πανε......και φυσικα η ελλαδα δεν εχει πακιδες... :jerking: απεδειξε μια μαλακια που ειπα....ντομπρε νοτσι!!!
Για να σταματηση η παραπληροφορηση και τα ονειρα μερικων οτι θα πλημμυρίσει η Ελλαδα απο Ουκρανες θα αναφερθω στους λογους για τους οποιους ειναι αδυνατο αυτο να συμβει.Πρωτος λογος ειναι η ανεργια στην Ελλαδα ειναι 30% στην  διαμελισμενη και κατακερματισμενη εμπολεμη Ουκρανια κατω του 5% . Μισθος Ελλαδας 500-600 ευρω Ουκρανια 200-300 ευρω . Αν συνοψισουμε το φθηνο κοστος ζωης της Ουκρανιας και το οτι σε ξενη χωρα ανεβαινουν κατα πολυ τα εξωδα διαβιωσεις Ενοικια,ταξιδιωτικα εγγραφα,εισιτηρια ρευματα,κοινοχρηστα κτλ θα συνειδητοποιησουμε οτι τα λεφτα που εισπρατουν εκει ουσιαστικα ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που θα παρουν εδω.  Οποτε ακομα και αν υπαρχει επιτακτικη αναγκη για να μεταναστευσουν θα προτιμησουν καποια αλλη ευρωπαικη χωρα Γερμανια,Ολλανδια, Βελγιο κτλ οπου οι μισθοι ειναι 1500+ ευρω.  Ακομα και αυτες που θα θελησουν να ασκησουν το επαγγελμα της πορνης στην βορεια Ευρωπη και στις αραβικες χωρες  η μισθοι ειναι πολυ μεγαλυτερη και η δουλεια περισσοτερη απο εδω . Οποτε η μοιρα μας ειναι να ερχονται στην Ελλαδα οι τσιγγανες τον βαλκανιων και ατελειωτες στρατιες απο μαυριδερους μεταναστες .  

Επισκέπτης
Για να σταματηση η παραπληροφορηση και τα ονειρα μερικων οτι θα πλημμυρίσει η Ελλαδα απο Ουκρανες θα αναφερθω στους λογους για τους οποιους ειναι αδυνατο αυτο να συμβει . Πρωτος λογος ειναι η ανεργια στην Ελλαδα ειναι 30% στην  διαμελισμενη και κατακερματισμενη εμπολεμη Ουκρανια κατω του 5% . Μισθος Ελλαδας 500-600 ευρω Ουκρανια 200-300 ευρω . Αν συνοψισουμε το φθηνο κοστος ζωης της Ουκρανιας και το οτι σε ξενη χωρα ανεβαινουν κατα πολυ τα εξωδα διαβιωσεις Ενοικια,ταξιδιωτικα εγγραφα,εισιτηρια ρευματα,κοινοχρηστα κτλ  θα συνειδητοποιησουμε οτι τα λεφτα που εισπρατουν εκει ουσιαστικα ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που θα παρουν εδω.  Οποτε ακομα και αν υπαρχει επιτακτικη αναγκη για να μεταναστευσουν θα προτιμησουν καποια αλλη ευρωπαικη χωρα Γερμανια,Ολλανδια, Βελγιο κτλ οπου οι μισθοι ειναι 1500+ ευρω.  Ακομα και αυτες που θα θελησουν να ασκησουν το επαγγελμα της πορνης στην βορεια Ευρωπη και στις αραβικες χωρες  η μισθοι ειναι πολυ μεγαλυτερη και η δουλεια περισσοτερη απο εδω . Οποτε η μοιρα μας ειναι να ερχονται στην Ελλαδα  η τσιγγανες τον βαλκανιων και ατελειωτες στρατιες απο μαυριδερους μεταναστες . 
:S :S :S

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστη αναλυση νυχτερε.αλλα δεν ειναι ευρωπαικη ενωση να πανε ευρωπη,θα εφευγαν αυτες που δουλευουν γκαρσονες 300 ευρο να πανε σε αυτες τισ χωρες.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Φιλαρακι μπηκα μεσα στο υπουργειο με καρτελακι στην οικονομικη επιθεωρηση στην δουλεια της,διπλα στην κοντρακτοβα ...και μετα πηγα στο treasury... Εχω παει 3 φορες κιεβ κ εχω σχεση κ γνωριζω προσωπικως πολλες ,ο μισθος της εχει πεσει πολυ αν παρεις και την υποτιμηση του νομισματος...δεν μιλαω με γκομενακια vk ´η dating sites...επισης απο μια αλλη που γνωρισα που δουλευει στο decadance υπευθυνη με εβαλε στα πριβε του μαγαζιου ,εκει τρωτε πορτα γιατι εχει μεσα βουλευτες και εκατομμυριουχους...ηρθε ελλαδα και επαθε ταραχη...κρα κανει να φυγει απο το μπουρδελο..λεφτα εχει αυτη....οποτε εγω δεν λεω πιπες ιντερνετικες...με γκριβνα στο 20 ειναι καλα)))

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
σωστη αναλυση νυχτερε.αλλα δεν ειναι ευρωπαικη ενωση να πανε ευρωπη,θα εφευγαν αυτες που δουλευουν γκαρσονες 300 ευρο να πανε σε αυτες τισ χωρες.
Για αυτο υπαρχουν και οι βιζες ακομα και ενος ετους που περνουν σχετικα ευκολα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν παω σε τετεια κλαμπ,η πουτανες εκει παιρνουν 300 ευρο ενω στα σαλουν οι ιδιες 700-800 γριβνα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες! Με επαφές μου με μια δυό ντέβουσκες κατοικούντες πλησίον του Δνείπερου ποταμού εις αστικήν περιοχή επιβαιβεώνουν πως ουδέναν λόγο έχουν να αποχωρήσουν από την Μαγευτική τους πατρίδα!!  Ούτε δελεάζονται από τα κοσμοπολίτικά νησιά και ότι έχει απομείνει επι Ελληνικού χώρου...
Αντιθέτως μου λένε πως η ζωή τους έχει πλέον δυσκολέψει αλλά για τους επισκέπτες είναι όλα καλά και μπορούν να απολαυσουν την πόλη!!
Αν έχει και άλλη μετάφραση αυτό, ας μας το πούνε οι πιο έμπειροι σε θέματα Ρωσο-Ουκρανίδων...
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως χρειάζονται εντός έδρας σπονσοράρισμα διότι ίσως παρεξηγηθεί ο εγχώριος γαμιάς αν ταξιδέψει Ευρώπη διότι ο ίδιος πλέον δεν μπορεί να πάει ούτε Οδυσσό...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.426
Πόντοι
2.356
πρωτοχρονια θα ειμαι κυπρο,μετα αρχεσ φεβραρι οδυσσο και λισαβωνα μαλλον.ελα αρχες δεκεβρη αν μπορεις να μεινεισ 2-3 μερεσ,εχω χωρο.
Κριμα αλλη φορα τοτε.Δεκεμβριο ελλαδα,χριστουγεννα Κισιναου και πρωτοχρονια Οδησσο...εχει βγει το προγγραμα ;)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Συμφωνω οτι δεν θα ερθουν εδω για καριερα γιατι εδω δεν παιζει δουλεια..παντως αν ειχαν εξασφαλισμενο σπονσορινγκ πανε και αλασκα...)).παντως ειναι καλα για εμας να πηγαινουμε εκει...φυσικα η οικονομικη κατασταση μας βολευει.,δεν ξερω ποσο επικινδυνο θα γινει στο μελλον..εγω απλα εδωσα 2-3 παραδειγματα απο γνωστες που ξερω εκει και τις γνωριζω απο κοντα οχι απο τσατ..η μια ειπα παει ρωσια και η αλλη σουηδια...

Υγ.και εγω θελω να φυγω απο ελλαδα λογω κρισης..αλλα το οτι ημουν με σκαφος στο ιονιο τις προαλλες..δε λεει κατι)))

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Φίλε θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες! Με επαφές μου με μια δυό ντέβουσκες κατοικούντες πλησίον του Δνείπερου ποταμού εις αστικήν περιοχή επιβαιβεώνουν πως ουδέναν λόγο έχουν να αποχωρήσουν από την Μαγευτική τους πατρίδα!!  Ούτε δελεάζονται από τα κοσμοπολίτικά νησιά και ότι έχει απομείνει επι Ελληνικού χώρου...
Αντιθέτως μου λένε πως η ζωή τους έχει πλέον δυσκολέψει αλλά για τους επισκέπτες είναι όλα καλά και μπορούν να απολαυσουν την πόλη!!
Αν έχει και άλλη μετάφραση αυτό, ας μας το πούνε οι πιο έμπειροι σε θέματα Ρωσο-Ουκρανίδων...
Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως χρειάζονται εντός έδρας σπονσοράρισμα διότι ίσως παρεξηγηθεί ο εγχώριος γαμιάς αν ταξιδέψει Ευρώπη διότι ο ίδιος πλέον δεν μπορεί να πάει ούτε Οδυσσό...
Αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα διωτη ουτε τους υπολογιζουν ουτε τις υπολογιζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom