και ομως ακομα με αυτες τισ μαλακιες καμια δεν φευγει νορμαλ κοπελα!σιγουρα καπεια αλκοολικη με ψυχολογικα προβληματα που δεν δουλεψε ποτε στην ζωη της και τιν βγαζει καθε μερα με διαφορετικο μεθυστακα σιγουρα ερχεται.η ζωη συνεχιζεται κανονικα,κανουν τα ταξιδακια τους και αν δεις στο κοντακτε δεν ασχολουνται πολλοι με τι γινεται,μονο σελφι ποζες στο ιτερνετ,καφε,κλαμπ και ταξιδια χαχαχα.μιλω τωρα με μια κοπελιτσα εμφανισιακα 10 το στιλ μου,μενει οδεσσα με την θεια της αλλα δεν απαντησε ακομα αν θα γνωριστουμε.ειναι η μονη νορμαλ που μιλαμε αλλα αν δεν ηταν προσφυγας χωρις δουλεια απο κοντα στο ντονετσκ δεν θα μου απαντουσε οπως ολες οι νορμαλ κοπελεσ.κανω καθημερινα λικε σε εκατονταδες κοπελες,εστειλα και σε μερικες που φενονταν κρυφοβιζιτες μυνημα να σας πω ποσες απαντησαν?μια κρυφοβιζιτα και 3 τελειωμενες με μωρα,2 2 σιγουρα βιζιτεσ χαχαχα.στο κοντακτε ειμαι ευγενικος και τισ καλεσα για καφε,φαι,αλλα αρνηθηκαν.ειναι και χαζουλες δεν παιρνουν απο την πρωτη,επρεπε να ελεγα ισια ελατε σπιτι 500 γριβνα χαχαχα.γνωρισα καπειον λευκορωσο κυπρο ισως βρεθουμε οδυσσο,τωρα ειναι μιλανο.μενει 250 χιλ απο οδυσσο αλλα εχει κυκλο οδθσσο ισως βγει κατι.παντως στο κοντακτε εχει φιλους 10 ατομα μονο απο την οικογενεια του και εβαλε και μενα,αυτο ειναι υποπτο λιγο.ισως να ειναι μαφιοζος η εχει αλλο προφιλ με τουσ φιλουσ.απο κιροβογραντ καιεχει λεφτα να ειναι οικογενειακα κυπρο και μετα απο 2 εβδομαδες μιλανο.οσοι ηταν καλα ουκρανια σθνεχιζουν να ειναι καλα,ο φτωχος κοσμος ασχολειτε μονο με την κατασταση και ο κοσμος που εχει πολεμο στην περιοχη του.