Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η πραγματικη τιμη αυτη τη στιγμη ειναι ενα ρουβλι ενα γκριβνα!Δηλαδη για 1 Ευρω 55 Γκριβνια!Τόσο τα παιρνουν τα γκρίβνια στο Белгород και εχει πολυ κοσμο που παει εκει για να απαλλαγει απο τα γκριβνια.
Αυτη τη δουλεια κανουνε οι κατοικοι των Ρωσσικων πολεων κοντα στην Ουκρανια αγωραζουν απο τους Ουκρανους που ερχονται σε εξευτελιστικες τιμες Γριβνια  απο τους Ουκρανους που ερχονται στη Ρωσσια και μετα πηγαινουν στο Χάρκοβο και αγωραζουν πραγματα απο τα μαγαζια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι οταν παω στο ρινακ εκει που ειναι η μαυρη αγορα θα προτεινω 200 ευρο για 20 γριβνα να δουμε τι θα πουνε.σημερα 18,35.εμενα δεν μου ετυχε ποτε οδυσσο να με κυνηγανε στον δρομο για να αλλαξω λεφτα.τα αναλακτυρια στο κεντρο εχει 3-4 κατερινσκαγια και ντιριπασοσκαγια που δεν ειναι σε κλιστα καταστηματα η τραπεζες ετσι τα αποφευγω γιατι δεν ξερεις πειοσ παραμονευει.παντα αλλασω στο εβα το μαγαζι διπλα απο μακτονλτσ για να μην με βλεπει ο κοσμοσ.φιλο μου στην πραγα ετσι τον εκλεψαν στα αναλακτιρια στον δρομο.κιεβο παλι πηγαινα στο μανταριν η το γλοπους να αλλαξω αλλα ηξερα ημουν σε κλειστο χωρο.δεν αξιζει να ρισκαρεις,απλα θα κνω προταση στο ρινακ και θα επιμενω 20 απο περιεργεια γιατι δεν το κυνηγησα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διαβαζω στο κοντακτε τωρα οτι χεστηκαν οι ουκρανοι αφου εβαλαν οι  ρωσοι στα συνορα ροστοβ λα ντονιπυραυλουσ ισκαντερ 500 χιλιομετρα βελινεκες.χτες αποφασισε το δικαστηριο ακομα 2 μηνες αναβολη δικης και κρατησης του γειτονα και φιλου μου που κατηγορειτε για τρομοκρατια αδικα.δεν αφηνουν ουτε τους δικους του να τον δουν και ειναι μεχρι 15 χρονια που θα φαει.η αδερφη του φοβαται να με συναντησει αν και μενουν απο κατω μου γιατι λενε παρακολουθανε το κινητο της και ερχονται συνεχεια σπιτι της,αυτο με ανυσηχει λιγο γιατ δεν θελει και πολυ να σε μπλεξουν.ο κοσμος διαμαρτυρεταιγια την αστυνομευση.ο μονος που ζει σε αλλο κοσμο ειναι ο κυπριος που ζει 15 χρονια εκει,ολα τα βλεπει ροδινα και οτι δεν εχει τιποτα.δεν μιλα ρωσικα,ουτε διαβαζει,δουλεια,σπιτι,μια δυο ωρες καφε στο κεντρο.κιεβο ο κολητος μου που πηγε δικηγορος μου ελεγε ολα καλα,ολα δουλευουν τα μαγαζια δεν ειδα τιποτα.εγω κινουμαι σαν ντοπιος και απο μαρτι καταλαβα οτι αλλαξε η οδυσσος,η πιο πολλοι το καταλαβαν μετα την σφαγη 300 ατομων 2 του μαι.ευτυχως θα ειναι ο γιαννης ο φιλοσ αποσαλονικη και δεν θα κινουμε πολυ ασκοπα σε λαθος περιοχες του πραβι σεκτορ και της αμυνας.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Mετα από ταλαιπωρία απίστευτη και έξοδα  έβγαλα visa στη δικιά μου .Μολις μου έστειλε μήνυμα..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ελπιζω να μην θελει να τησ στειλεις χρημα,το συνηθος επομενο βημα που κανουν.καλητερα να πηγαινες εσυ να δεις τι παιζει παρα να ρισκαρεις.δεν εχω καλεσει ποτε καπεια κυπρο ουτε ποτε θα το κανω εκτος αν ερθει απο μονη της.το γριβνα 19 σημερα ολε ολε δεν νομιζω να εφτασε αλλη φορα τοσο

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ελπιζω να μην θελει να τησ στειλεις χρημα,το συνηθος επομενο βημα που κανουν.καλητερα να πηγαινες εσυ να δεις τι παιζει παρα να ρισκαρεις.δεν εχω καλεσει ποτε καπεια κυπρο ουτε ποτε θα το κανω εκτος αν ερθει απο μονη της.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ο κυπριοσ φιλοσ μου οδυσσο αλλαξε στην μαυρη αγορα 100 ευρο,πηρε 100 γριβνα περισοτερα απο τραπεζα αρα 1 γριβνα θα του εδωσαν περισοτερο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παλια Ρωσια,Πολωνια,Ουκρανια και Λευκορωσια ηταν ενα κρατος  

και πιο παλιά, Τουρκία, Ελλάδα, Βουλγαρία, και Σερβία ήταν ένα κράτος.

Το λέγαν Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
:cum: Προβλεπεται καυτος χειμωνας...ο πολεμος θα τους διαλυσει αλλα μαζι τους θα φαει κ χοντρη ηττα η ρουσια του Πουτινιαρη...οσο πεφτει το πετρελαιο και συνεχιζονται οι κυρωσεις το ρουβλι φουνταρει...το γκριβνα επισης σπαει καθε ρεκορ τωρα ειναι στο 19,5 αλλα το βλεπω στο 25+...ολες οι καλες κρα κανουν να φυγουν...ανοιξτε συνορα βρε πισωγλεντηδες γεμισαμε πακηδες  :headbang: κ οχι ουκρανιδες...  :knockinb:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
και πιο παλιά, Τουρκία, Ελλάδα, Βουλγαρία, και Σερβία ήταν ένα κράτος.

Το λέγαν Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Η μονη διαφορα που δεν γνωριζεις ειναι οτι αυτοι ειναι ενας λαος μια φυλη μια θρησκεια και τα ιδια ηθη και εθιμα .Και ξεκινησαν σαν ενα ενιαιο κρατος που στην πορεια χωριστηκε. Εμας και τους αλλους βαλκανικους λαους μας υποδουλωσαν. Τους τουρκους γιατι τους αναφερεις ???? Τουρκοσπορος εισαι η τρυφερο αγοριτση και σε επιασε νοσταλγια για οθωμανικο δικαιο ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
:cum: Προβλεπεται καυτος χειμωνας...ο πολεμος θα τους διαλυσει αλλα μαζι τους θα φαει κ χοντρη ηττα η ρουσια του Πουτινιαρη...οσο πεφτει το πετρελαιο και συνεχιζονται οι κυρωσεις το ρουβλι φουνταρει...το γκριβνα επισης σπαει καθε ρεκορ τωρα ειναι στο 19,5 αλλα το βλεπω στο 25+...ολες οι καλες κρα κανουν να φυγουν...ανοιξτε συνορα βρε πισωγλεντηδες γεμισαμε πακηδες  :headbang: κ οχι ουκρανιδες...  :knockinb:
  :jerking: στο τετραγωνο

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
nyktere αρα με την λογικη σου -->Δεν επεσε η γκριβνια ,ουτε το ρουβλι γαμηθηκε ,ουτε οι ουκρανιδες θελουν να φυγουν απο το διαλυμενο μερος ,ΠΟΛΕΜΟΣ δεν ξαναρχιζει ,δεν εχουν μπανκραν και πουλανε οσο οσο γιουρια στην μαυρη ,ουτε γεμισαν κακοποιους και τελειωμενους στο κιεβ απο ντονεσκ και λουχανσκ που ζητιανευουν και κλεβουν... δεν θελουν οι μουνιτσες ελλαδα ουτε ευρωπη να πανε......και φυσικα η ελλαδα δεν εχει πακιδες... :jerking: απεδειξε μια μαλακια που ειπα....ντομπρε νοτσι!!!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.550
Πόντοι
2.886
Η μονη διαφορα που δεν γνωριζεις ειναι οτι αυτοι ειναι ενας λαος μια φυλη μια θρησκεια και τα ιδια ηθη και εθιμα .Και ξεκινησαν σαν ενα ενιαιο κρατος που στην πορεια χωριστηκε. Εμας και τους αλλους βαλκανικους λαους μας υποδουλωσαν. Τους τουρκους γιατι τους αναφερεις ???? Τουρκοσπορος εισαι η τρυφερο αγοριτση και σε επιασε νοσταλγια για οθωμανικο δικαιο ?

:rockon: :rockon: :rockon:

Διάβασες το θρεντ για τα αγορίτσια ;  :rockon:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
συναγωνιστές έχει υπόψη κανείς σας που θα βρω καλή ουκρανή, κατά προτίμηση νεαρά σε φυλής ή μετάξι?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.426
Πόντοι
2.356
Χαρη,πρωτοχρονια θα ειμαι Οδησσο...στειλε πμ αν θες και εισαι και συ να βρεθουμε.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
και ομως ακομα με αυτες τισ μαλακιες καμια δεν φευγει νορμαλ κοπελα!σιγουρα καπεια αλκοολικη με ψυχολογικα προβληματα που δεν δουλεψε ποτε στην ζωη της και τιν βγαζει καθε μερα με διαφορετικο μεθυστακα σιγουρα ερχεται.η ζωη συνεχιζεται κανονικα,κανουν τα ταξιδακια τους και αν δεις στο κοντακτε δεν ασχολουνται πολλοι με τι γινεται,μονο σελφι ποζες στο ιτερνετ,καφε,κλαμπ και ταξιδια χαχαχα.μιλω τωρα με μια κοπελιτσα εμφανισιακα 10 το στιλ μου,μενει οδεσσα με την θεια της αλλα δεν απαντησε ακομα αν θα γνωριστουμε.ειναι η μονη νορμαλ που μιλαμε αλλα αν δεν ηταν προσφυγας χωρις δουλεια απο κοντα στο ντονετσκ δεν θα μου απαντουσε οπως ολες οι νορμαλ κοπελεσ.κανω καθημερινα λικε σε εκατονταδες κοπελες,εστειλα και σε μερικες που φενονταν κρυφοβιζιτες μυνημα να σας πω ποσες απαντησαν?μια κρυφοβιζιτα και 3 τελειωμενες με μωρα,2 2 σιγουρα βιζιτεσ χαχαχα.στο κοντακτε ειμαι ευγενικος και τισ καλεσα για καφε,φαι,αλλα αρνηθηκαν.ειναι και χαζουλες δεν παιρνουν απο την πρωτη,επρεπε να ελεγα ισια ελατε σπιτι 500 γριβνα χαχαχα.γνωρισα καπειον λευκορωσο κυπρο ισως βρεθουμε οδυσσο,τωρα ειναι μιλανο.μενει 250 χιλ απο οδυσσο αλλα εχει κυκλο οδθσσο ισως βγει κατι.παντως στο κοντακτε εχει φιλους 10 ατομα μονο απο την οικογενεια του και εβαλε και μενα,αυτο ειναι υποπτο λιγο.ισως να ειναι μαφιοζος η εχει αλλο προφιλ με τουσ φιλουσ.απο κιροβογραντ καιεχει λεφτα να ειναι οικογενειακα κυπρο και μετα απο 2 εβδομαδες μιλανο.οσοι ηταν καλα ουκρανια σθνεχιζουν να ειναι καλα,ο φτωχος κοσμος ασχολειτε μονο με την κατασταση και ο κοσμος που εχει πολεμο στην περιοχη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom