Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Συμφωνω οτι δεν θα ερθουν εδω γιατι εδω δεν παιζει δουλεια..παντως αν ειχαν εξασφαλισμενο σπονσορινγκ πανε και αλασκα...)).παντως ειναι καλα για εμας να πηγαινουμε εκει...φυσικα η οικονομικη κατασταση μας βολευει...εγω απλα εδωσα 2-3 παραδειγματα απο γνωστες που ξερω εκει και τις γνωριζω απο κοντα οχι απο τσατ...και εγω θελω να φυγω απο ελλαδα λογω κριςης..αλλα το οτι ημουν με σκαφος στο ιονιο τις προαλλες..δε λεει κατι)))
Κοιτα αν εισαι σκαφατος σπονσορας εχεις οποια θες την στιγμη που θες. Εγω αναφερομαι για τον μεσο ελληνα και οτι δεν θα υπαρξει μεταναστευτικο ρευμα απο εκει προς εδω .  Δεν ειπα οτι δεν ερχονται για ολιγοημερες διακοπες εδω αν εχεις τον τροπο να της προσεγγισεις .Εδω γνωστος μου καθε μηνα δυο-δυο τις φερνει  και με πολυ μικρα εξοδα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ο φιλος με 3 επισκεψεις στο κιεβο ισχυριζεται οτι βρηκε κοπελα απο υπουργειο,τρελαθηκε με ελλαδα.ακομα δεν απαντησα πως την γνωρισε αφου η κοπελα λογικα δουλευει πολλες ωρες,μαλλον στο ιτερνετ στα μαιλ ρυ και στα μαμπα.δεν γνωριζει την γλωσσα που ξερει ειναι η δουλεια της και δεν ειχε κατι να κανει εκει?εμενα καμια δεν θελει να παω εκει ουτε γινεται να τις συνοδευσω εκει γιατι δεν θελουν οι συνδελφοι να βλεπουν.τον φιλο μου μια του ειπε να την συνοδευση σε ψυχιατρο για να εξεταστει,οταν πηγαν αυτη κατι ειπε στουσ γιατρους και υθελαν να τον κρατησουν αυτον μεσα για τρελλο  χαχαχαχα.με 3 επισκεψεις δεν γνωριζεις νορμαλ κοπελα τα ειπαμε χιλιαδεσ φορες.ακομα και ο θειοσ μου που ειναι 70,φενεται 50 η γκομενα του που εχει 38 ετων κοπελα αν την δεις θα καταλαβεις ειναι βιζιτα σπονσαρισμενη.ο θειος το 1988 στο κιεβο ειχε 60 εκατομυρια δολλαρια,εζησε μεχρι το 2009 εκει και δεν κρατουσε νορμαλ γκομενα!προεδροι,βοθλευτες,δημαρχος του κιεβου ολοι ηταν του κυκλου του.δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με τον φιλο,αλλα ετσι δινουμε ελπιδες σε καπειους οτι ειναι καταληλο μερος εκει να ψαχνουν.το ειπε ο δασκαλος πριν τοσα χρονια,σπονσορας εδω και τωρα,ακομα δικαιωνεται ο ιωσιφ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να σταματηση η παραπληροφορηση και τα ονειρα μερικων οτι θα πλημμυρίσει η Ελλαδα απο Ουκρανες θα αναφερθω στους λογους για τους οποιους ειναι αδυνατο αυτο να συμβει.Πρωτος λογος ειναι η ανεργια στην Ελλαδα ειναι 30% στην  διαμελισμενη και κατακερματισμενη εμπολεμη Ουκρανια κατω του 5% . Μισθος Ελλαδας 500-600 ευρω Ουκρανια 200-300 ευρω . Αν συνοψισουμε το φθηνο κοστος ζωης της Ουκρανιας και το οτι σε ξενη χωρα ανεβαινουν κατα πολυ τα εξωδα διαβιωσεις Ενοικια,ταξιδιωτικα εγγραφα,εισιτηρια ρευματα,κοινοχρηστα κτλ θα συνειδητοποιησουμε οτι τα λεφτα που εισπρατουν εκει ουσιαστικα ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που θα παρουν εδω.  Οποτε ακομα και αν υπαρχει επιτακτικη αναγκη για να μεταναστευσουν θα προτιμησουν καποια αλλη ευρωπαικη χωρα Γερμανια,Ολλανδια, Βελγιο κτλ οπου οι μισθοι ειναι 1500+ ευρω.  Ακομα και αυτες που θα θελησουν να ασκησουν το επαγγελμα της πορνης στην βορεια Ευρωπη και στις αραβικες χωρες  η μισθοι ειναι πολυ μεγαλυτερη και η δουλεια περισσοτερη απο εδω . Οποτε η μοιρα μας ειναι να ερχονται στην Ελλαδα οι τσιγγανες τον βαλκανιων και ατελειωτες στρατιες απο μαυριδερους μεταναστες .  
Ετσι ακριβως ειναι.Δεν εχω να προσθεσω τιποτα :)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οι νορμαλ και λογικες κοπελες εδω ειναι παρα πολυ λιγες,δεν ειναι για εμας.μονο προβληματικες βρισκεις σαν τουριστασ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι νορμαλ και λογικες κοπελες εδω ειναι παρα πολυ λιγες,δεν ειναι για εμας.μονο προβληματικες βρισκεις σαν τουριστασ.
Αν πας λιγο παραεξω απο το κεντρο βρισκεις.Στο Привоз για δεν πηγαινεις?

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Την γνωρισα σε σεμιναριο στην αθηνα.σπονσορας δεν ειμαι ,ενταξει θα χαλασω αλλα οχι πολλα..ουτε σκαφατος ειμαι επειδη ασχολουμαι με ιστιοπλοιια...ειπα αυτη ηταν η εξαιρεση ...ετυχε κ δουλευε σε υπουργειο και ειχε και μεταπτυχιακο...οι πιο πολλες ειναι οπως ακριβως λετε..παντως τα δωρακια ολες τα θελουν

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αν γνωριζεις καλα την γλωσσα και το παιξεις αγαπες και λουλουδια την περνας και στο τζαμπα . Ολες οι αλλες περιπτωσεις που βαπτιζονται κερασματα,ψωνια,βοηθημα,σπονσοραρισμα , εινα επι χρημασι

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δουλευε σε υπουργειο σου ειπε αθηνα,αρα ουτε δουλευει πλεον ουτε πηγες εκει να δεις.τωρα απο κιεβο 100 ευρο ερχονται,κυπρο-κιεβο παω 120 με ουκρανιαν η wizzair,αλλα δινω 400 σχεδον για οδεσσα δεν παω με λεωφορεια και τρενα.φετοσ ειχαμε μονο γυφτουλες ουκρανιδες εδω.μου ελεγαν κιεβο οπως και στον ρολογα οταν τους ελεγα ολο το μετρο κιεβο,ακουστα το ειχαν,η καλητερη που εμενε κιεβο opolon. πηγα και βουκουρεστι και σοφια και καταλαβα ποιοι ηρθαν εδω,ο κοσμοσ καμια σχεση.βουλγαροι μικροαπατεωνες απο ρουσε,σταρα ζαγορα και τσιγγανοι,βουκουρεστι αλλοσ κοσμοσ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν εμπαινε ευρωπη η ουκρανια μονο αστεγους,προβληματικουσ και τσιγγανουσ θα ειχαμε χαχαχαχ.μια μου ειπε οτι δουλευει οδυσσο σε ενα εστιατοριο,οταν πηγα δεν ειχε τετεια κοπελα,ελλαδα λενε οτι θελουν πειοσ της ξερει

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να μην παραπλανιθεί κόσμος και να αποδείξω τα γραφόμενα μου βάζω τους διαλόγους ακριβώς....

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    184,5 KB · Εμφανίσεις: 41

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και η απάντηση ....

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    173,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Λαθος καταλαβες,εκει δουλευει ακομη, πηγα και ειδα στην φινανσοβα ινσπεξια κιολας,σιγα τα ωα... ειπαμε βρε φιλε γιατι αμφισβητεις οτι λεω...τωρα αν εσυ τρως παπα απο ουκρανιδες δε φταιω εγω πασχα εμενα σπιτι της και χαλασα 100 γιουρια ολα κι ολα!!!καμμια δεν ξεροχυνει στην ελλαδα...μονο στην μπιχλα της οδυσσου...ολες γουσταρουνε ουκρανιγια οφ δε γαρ τελος)))

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λαθος καταλαβες,εκει δουλευει ακομη, πηγα και ειδα στην φινανσοβα ινσπεξια κιολας,σιγα τα ωα... ειπαμε βρε φιλε γιατι αμφισβητεις οτι λεω...τωρα αν εσυ τρως παπα απο ουκρανιδες δε φταιω εγω πασχα εμενα σπιτι της και χαλασα 100 γιουρια ολα κι ολα!!!καμμια δεν ξεροχυνει στην ελλαδα...μονο στην μπιχλα της οδυσσου...ολες γουσταρουνε ουκρανιγια οφ δε γαρ τελος)))
Φίλε Φιντέλιο βλέπω πως βρίσκεσαι σε αρχική φάση καψούρας που όλα είναι ιδανικά!Λοιπόν σε πληροφορώ πως η νεαρά σου κορασίδα έχει οσφριστεί λίγο χρηματάκι μαζί σου και σου ανοίγει το ..σπίτι πασχαλιάτικα ..Όλες Μα ΟΛΕΣ οι ανατολικές έχουν την εξής ατάκα αν θέλουν να δέσουν τη θηλιά "I just want to be with you, no matter where"!Όταν λοιπόν το πούνε αυτό σημαίνει πως πλέον σε βλέπουν μόνο ως αποκατάσταση!!!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Φυσικα βρε γκλοκ ολες οι γκομενες σκεφτονται το γαμο...ειδικα στην ουκρανια παντρευονται στα 18-22...
το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε..εγω σκεφτομαι πως θα φαω αλλα μουνακια :knockinb:
Το γεγονος οτι η κατασταση ειναι τραγικη στην χωρα δεν το αμφιςβητει κανεις διεθνως κ εκει....εκτος απο τις εσκορτ που μιλανε καποιοι στα σαιτ)))αλλα εγω εκτος απο το πηδημα  για να κανω σχεση θελω επιπεδο οχι μπαροβιες )οταν βλεπω καποιες ντουμπαι μαροκο αιγυπτο τουρκιες διακοπες μακρυα...
Απο μαγαζια  κιεβ μου αρεσε το budha bar πολυ γιατι ειμαι ταυλανδοφιλος κιολας)))εκτος απο dekadance arena θραυση κανει το heaven bar και φυσικα το σορρυ μπαμπουσκα!στο τελευταιο ειχα παει τα χριστουγεννα με γκομενα κ γυναικοπαρεα κ μου την πεσαν δυο αλλες ασχετες τοπ μουνια....αν ημουν μονος δεν θα μου την επεφταν νομιζω...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φυσικα ολες οι γκομενες σκεφτονται το γαμο...ειδικα στην ουκρανια παντρευονται στα 18-22...το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε..εγω σκεφτομαι πως θα φαω αλλα μουνακια :knockinb: αλλα για να κανω σχεση θελω επιπεδο οχι μπαροβιες )οταν βλεπω καποιες ντουμπαι μαροκο αιγυπτο τουρκιες διακοπες μακρυα...
Απο μαγαζια Στο κιεβ μου αρεσε το budha bar πολυ γιατι ειμαι ταυλανδοφιλος κιολας)))εκτος απο dekadance arena θραυση κανει το heaven bar και φυσικα το σορρυ μπαμπουσκα!
Τότε ψάξτο με Ρωσίδες απο Μόσχα!Μόνο αυτές θα σου μιλήσουν απαξιωτικά για τα τριτοκοσμικά μέρη που ανέφερες ...Σε αυτό έχει δίκιο ο Πορνομετανάστης που λέει πως οι Ουκρανίδες είναι επιρρεπείς να τραβιούνται με Μουσουλμάνους!Βασικά δεν μπορούν στο μυαλουδάκι τους να καταλάβουν εκ των προτέρων τη διάφορα μεταξί ημών και των ..άλλων...
Αλλά πλέον με την επιμονή μας να ακολουθούμε την Ευρωπαική (γκέι)Ένωση και οι Ρωσίδες θα μας γυρίσουν τη πλάτη...

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ρωσια δυσκολο για ολους μας θελει χρημα βιζες και γλωσσα...δεν παιζουμε μπαλα στην μοσχα ευκολα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Φυσικα βρε γκλοκ ολες οι γκομενες σκεφτονται το γαμο...ειδικα στην ουκρανια παντρευονται στα 18-22...
το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε..εγω σκεφτομαι πως θα φαω αλλα μουνακια :knockinb:
Το γεγονος οτι η κατασταση ειναι τραγικη στην χωρα δεν το αμφιςβητει κανεις διεθνως κ εκει....εκτος απο τις εσκορτ που μιλανε καποιοι στα σαιτ)))αλλα εγω εκτος απο το πηδημα  για να κανω σχεση θελω επιπεδο οχι μπαροβιες )οταν βλεπω καποιες ντουμπαι μαροκο αιγυπτο τουρκιες διακοπες μακρυα...
Απο μαγαζια  κιεβ μου αρεσε το budha bar πολυ γιατι ειμαι ταυλανδοφιλος κιολας)))εκτος απο dekadance arena θραυση κανει το heaven bar και φυσικα το σορρυ μπαμπουσκα!στο τελευταιο ειχα παει τα χριστουγεννα με γκομενα κ γυναικοπαρεα κ μου την πεσαν δυο αλλες ασχετες τοπ μουνια....αν ημουν μονος δεν θα μου την επεφταν νομιζω...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τωρα που ειπες και το βουδα μπαρ καταλαβα χαχαχα,πας σε ολα τα μερη που εχει μονο πουτανες.στο βουδα ολες ειναι πουτανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom