Καλησπέρα συναγωνιστές
Δεν ξέρω αν έχει ασχοληθεί ή γνωρίζει κανείς την ιστοσελίδα travelgirl.com, αν κάποιος όμως ξέρει κάτι ή υποπτεύεται κάτι, θα ήθελα την βοήθειά του/σας..
Μπήκα πολύ πρόσφατα από συσταση φίλου μια κ θα πηγαινα σε Βαλκανική πρωτεύουσα πολύ πρόσφατα ..(εγώ ζω μόνιμα Αθήνα, απλά 4-5 φορές το χρόνο ταξιδέυω για δουλειά στο εξωτερικό).
Γενικώς το concept είναι ότι δηλώνεις το ταξίδι που πας κ γνωρίζεις (κοπέλες) travelmates ..
Εδώ κ 4-5 μέρες, άσχετο που επέστρεψα από το ταξίδι μου, δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από Ουκρανές (κυρίως - κ έπειτα από Ρωσσίδες κ άλλες Βαλκανιες φυλές ..)
Το θέμα μου λοιπόν κ εκεί είναι που θέλω τα φώτα σας, είναι ότι ενώ οι ΟΥΚΡΑΝΕΣ μου δίνουν αριθμό κινητού, οι περισσότερες μου λένε ότι δεν έχουν viber /skype / whatsApp, κλπ, κλπ !!!!!!!!!!!!!!!!! Κάνα 2 από αυτές, το αιτιολόγησαν ότι δεν έχουν γραμμή ίντερνετ στο σπίτι (!!!!!!)
Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι μου στέλνουν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μνμ στο inbox, σε ΑΨΟΓΑ Αγγλικά, γραμμένα λες κ είναι από συγγραφέα, αλλά να μιλήσεις μαζί τους στο τηλ., τα Αγγλικά τους είναι απλά μέτρια, χωρίς όλη αυτήν .."σαλτσοειδή" γραφή τους ..
Επίσης οι Φωτογραφίες που μου στέλνουν στο ε-μαιλ, ειναι όλες προιόν επγγελματικής φωτογράφισης (μακιγιάζ, στήσιμο, τοπίο, φωτισμός ακόμη κ προιόν fotoshop (οι περισσότερες ...)
Κάτι που με υποψιάζει, είναι ότι ολα τους τα e-mail είναι σε gmail.com (που νομίζω ή αν έχω καταλάβει καλά) το gmail.com είναι λίγο σπάνιο σε Ουκρανία ..
Και όλα έχουν την ίδια σχεδόν μορφή στην σύνταξη του account, σαν να βγαίνουν από ένα κοινό αλγόριθμο : iramaza7717 / lapuli44kal / berri4477
Επίσης τα μαιλ έρχονται παντα σχεδόν την ίδια ώρα .. 10-12 το πρωί .. Ποτέ απόγευμα ..
Ενδεχομένως να υπάρχει γραφείο πίσω από όλα αυτά, ΟΚ δεν με χαλάει αν έχει την μορφή υποστήριξης, το θέμα είναι ότι κάτι δεν μου κολλάει κ για αυτό ζητώ την βοήθειά σας, αν φυσικά γνωρίζει κάποιος κάτι ..
Όλες θέλουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη (αυτή είναι η λογική κ το concpet του travelgirls.com) ή ακόμη κ στην Ελλάδα, το θέμα είναι πριν γίνει αυτό, υπάρχει μούφα ή κάτι άλλο ?
Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας κ τις όποιες συμβουλές σας ..!!!