Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εμαθα τωρα οτι στο παζαρι 7κμ αλλαζουν κατι βιετναμεζοι το δολριο απο 15 σε 22 γριβνα,για ευρο δεν ξερω προτιμουν δολαρια αυτοι.δεν εχω παει εκει ποτε.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες και ένας πολίτης σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές. 

«Τέσσερις στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίστηκαν σε διάστημα 24 ωρών» δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής επιχείρησης στα ανατολικά. 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες και ένας πολίτης σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές. 

«Τέσσερις στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίστηκαν σε διάστημα 24 ωρών» δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής επιχείρησης στα ανατολικά. 
4 arxidia pio liga...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μην είσαι κακός... Δεν είναι του χαρακτήρα σου.. Τα παιδιά στο σπίτι τους θέλαν να ήταν...
Δεν είναι σοβαρός ανταγωνισμός οι Ουκράνοι.. Δεν μας ανταγωνίζονται στα πορνοτάξιδα ούτε Μπλοκάρουν τις Μουνίτσες...

Δεν χαίρομαι αν σκοτώνεται κόσμος που δεν πρέπει...Ούτε Τούρκοι είναι ούτε Αλβανοι..  ;)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Μην είσαι κακός... Δεν είναι του χαρακτήρα σου.. Τα παιδιά στο σπίτι τους θέλαν να ήταν...
Δεν είναι σοβαρός ανταγωνισμός οι Ουκράνοι.. Δεν μας ανταγωνίζονται στα πορνοτάξιδα ούτε Μπλοκάρουν τις Μουνίτσες...

Δεν χαίρομαι αν σκοτώνεται κόσμος που δεν πρέπει...Ούτε Τούρκοι είναι ούτε Αλβανοι..  ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Δεν χαίρομαι αν σκοτώνεται κόσμος που δεν πρέπει...Ούτε Τούρκοι είναι ούτε Αλβανοι..  ;)
μουνπανα φασιστιοειδη στρατωτακια της παγκοσμοιοποιησης
τι δικαιωμα εχουν να βομβαρδιζοουν τον κοσμο στο ντανμπας?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστοσ ο ρολογασ μας,εκλαιγα το βραδι για το παιδι τον 25χρονο σερβο που μαχαιρωσαν οι τουρκοι.αλλα και αυτοι οι σερβοι του αστερα το κανουν για σιοου,οπου πανε,οδυσσο τα εσπασαν περσι και ηθελαν να μου παρουν την γκομενα με την φιλη της,οταν ειπα ελληνας,αποελ,αρχισαν τα μπρατκο και μασ αφησαν υσηχουσ.το ποδοσφαιρο ειναι ενα μεσο για να κανεισ φιλουσ στο εξωτερικο,παντα ετσι το χρισειμοπηουσα με επιτυχια.αυτο το ακουσα πριν χρονια πρωτα απο τον τιμουρ κετπαγια και το εβαλα στο μυαλο μου.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ειπαμε εχουμε  επιπεδο στο σαιτ,δεν ασχολουμασται μονο με πουτανες αλλα ειναι επιμωρφωτικο προγραμα απο σεξολογους,ιστορικους και οικονομολογους χαχαχαχ

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
:rockon:
ειπαμε εχουμε  επιπεδο στο σαιτ,δεν ασχολουμασται μονο με πουτανες αλλα ειναι επιμωρφωτικο προγραμα απο σεξολογους,ιστορικους και οικονομολογους χαχαχαχ
τα παντα ολα  :rolleyes:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.432
Πόντοι
2.356
Και φαντασιόπληκτους :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
περιμενει ιδη μια κοπελιτσα που δουλευει μαγειρας και μιλω παραληλα με 2 αλλες καλες περιπτωσεις αν βρω ωρα ομως,η μαγειρας ειναι τελειωμενη υποθεση οι αλλες ακομα δεν απαντησαν.τοπροβλημα ολες δουλευουν μεχρι αργα ενω την μερα εχω ελεθερο χρονο.συνηθως τρεχω πανω κατω στην πολη,ψωνια,βολτα,καμακι και βιζιτουλες αν δω καμια καλουτσικη.
ολα τ  αλεθει ο χαρις
βαλε καμμια φβτο ρε

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
xaxaxax,εχει χιουμορ ο τασος,κριμα που δεν τον γνωρισα ακομα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δυστηχως δεν ξερω πως να βαζω φοτο,καταφερα να βαλω στο προφιλ μονο.κοντακτε παλι δεν βαζω φοτο μην βγαλουμε τα ματια μονοι μας.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.129
Πόντοι
7.815
Καλησπέρα συναγωνιστές :)

Δεν ξέρω αν έχει ασχοληθεί ή γνωρίζει κανείς την ιστοσελίδα travelgirl.com, αν κάποιος όμως ξέρει κάτι ή υποπτεύεται κάτι, θα ήθελα την βοήθειά του/σας..

Μπήκα πολύ πρόσφατα από συσταση φίλου μια κ θα πηγαινα σε Βαλκανική πρωτεύουσα πολύ πρόσφατα ..(εγώ ζω μόνιμα Αθήνα, απλά 4-5 φορές το χρόνο ταξιδέυω για δουλειά στο εξωτερικό).

Γενικώς το concept είναι ότι δηλώνεις το ταξίδι που πας κ γνωρίζεις (κοπέλες) travelmates ..

Εδώ κ 4-5 μέρες, άσχετο που επέστρεψα από το ταξίδι μου, δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από Ουκρανές (κυρίως - κ έπειτα από Ρωσσίδες κ άλλες Βαλκανιες φυλές ..)

Το θέμα μου λοιπόν κ εκεί είναι που θέλω τα φώτα σας, είναι ότι ενώ οι ΟΥΚΡΑΝΕΣ μου δίνουν αριθμό κινητού, οι περισσότερες μου λένε ότι δεν έχουν viber /skype / whatsApp, κλπ, κλπ !!!!!!!!!!!!!!!!! Κάνα 2 από αυτές, το αιτιολόγησαν ότι δεν έχουν γραμμή ίντερνετ στο σπίτι (!!!!!!)

Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι μου στέλνουν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μνμ στο inbox, σε ΑΨΟΓΑ Αγγλικά, γραμμένα λες κ είναι από συγγραφέα, αλλά να μιλήσεις μαζί τους στο τηλ., τα Αγγλικά τους είναι απλά μέτρια, χωρίς όλη αυτήν .."σαλτσοειδή" γραφή τους ..

Επίσης οι Φωτογραφίες που μου στέλνουν στο ε-μαιλ, ειναι όλες προιόν επγγελματικής φωτογράφισης (μακιγιάζ, στήσιμο, τοπίο, φωτισμός ακόμη κ προιόν fotoshop (οι περισσότερες ...)

Κάτι που με υποψιάζει, είναι ότι ολα τους τα e-mail είναι σε gmail.com (που νομίζω ή αν έχω καταλάβει καλά) το gmail.com είναι λίγο σπάνιο σε Ουκρανία ..
Και όλα έχουν την ίδια σχεδόν μορφή στην σύνταξη του account, σαν να βγαίνουν από ένα κοινό αλγόριθμο : iramaza7717 / lapuli44kal / berri4477

Επίσης τα μαιλ έρχονται παντα σχεδόν την ίδια ώρα .. 10-12 το πρωί .. Ποτέ απόγευμα ..

Ενδεχομένως να υπάρχει γραφείο πίσω από όλα αυτά, ΟΚ δεν με χαλάει αν έχει την μορφή υποστήριξης, το θέμα είναι ότι κάτι δεν μου κολλάει κ για αυτό ζητώ την βοήθειά σας, αν φυσικά γνωρίζει κάποιος κάτι ..

Όλες θέλουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη (αυτή είναι η λογική κ το concpet του travelgirls.com) ή ακόμη κ στην Ελλάδα, το θέμα είναι πριν γίνει αυτό, υπάρχει μούφα ή κάτι άλλο ?

Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας κ τις όποιες συμβουλές σας ..!!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ειναι μουφα ,,σκαμ 100-100 θα χασεις τα λεφτα σου

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.129
Πόντοι
7.815
εδώ είναι το θέμα, δεν μου ζήτησε καμια λεφτά μέχρι τώρα ..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Καλησπέρα συναγωνιστές :)

Δεν ξέρω αν έχει ασχοληθεί ή γνωρίζει κανείς την ιστοσελίδα travelgirl.com, αν κάποιος όμως ξέρει κάτι ή υποπτεύεται κάτι, θα ήθελα την βοήθειά του/σας..

Μπήκα πολύ πρόσφατα από συσταση φίλου μια κ θα πηγαινα σε Βαλκανική πρωτεύουσα πολύ πρόσφατα ..(εγώ ζω μόνιμα Αθήνα, απλά 4-5 φορές το χρόνο ταξιδέυω για δουλειά στο εξωτερικό).

Γενικώς το concept είναι ότι δηλώνεις το ταξίδι που πας κ γνωρίζεις (κοπέλες) travelmates ..

Εδώ κ 4-5 μέρες, άσχετο που επέστρεψα από το ταξίδι μου, δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από Ουκρανές (κυρίως - κ έπειτα από Ρωσσίδες κ άλλες Βαλκανιες φυλές ..)

Το θέμα μου λοιπόν κ εκεί είναι που θέλω τα φώτα σας, είναι ότι ενώ οι ΟΥΚΡΑΝΕΣ μου δίνουν αριθμό κινητού, οι περισσότερες μου λένε ότι δεν έχουν viber /skype / whatsApp, κλπ, κλπ !!!!!!!!!!!!!!!!! Κάνα 2 από αυτές, το αιτιολόγησαν ότι δεν έχουν γραμμή ίντερνετ στο σπίτι (!!!!!!)

Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι μου στέλνουν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μνμ στο inbox, σε ΑΨΟΓΑ Αγγλικά, γραμμένα λες κ είναι από συγγραφέα, αλλά να μιλήσεις μαζί τους στο τηλ., τα Αγγλικά τους είναι απλά μέτρια, χωρίς όλη αυτήν .."σαλτσοειδή" γραφή τους ..

Επίσης οι Φωτογραφίες που μου στέλνουν στο ε-μαιλ, ειναι όλες προιόν επγγελματικής φωτογράφισης (μακιγιάζ, στήσιμο, τοπίο, φωτισμός ακόμη κ προιόν fotoshop (οι περισσότερες ...)

Κάτι που με υποψιάζει, είναι ότι ολα τους τα e-mail είναι σε gmail.com (που νομίζω ή αν έχω καταλάβει καλά) το gmail.com είναι λίγο σπάνιο σε Ουκρανία ..
Και όλα έχουν την ίδια σχεδόν μορφή στην σύνταξη του account, σαν να βγαίνουν από ένα κοινό αλγόριθμο : iramaza7717 / lapuli44kal / berri4477

Επίσης τα μαιλ έρχονται παντα σχεδόν την ίδια ώρα .. 10-12 το πρωί .. Ποτέ απόγευμα ..

Ενδεχομένως να υπάρχει γραφείο πίσω από όλα αυτά, ΟΚ δεν με χαλάει αν έχει την μορφή υποστήριξης, το θέμα είναι ότι κάτι δεν μου κολλάει κ για αυτό ζητώ την βοήθειά σας, αν φυσικά γνωρίζει κάποιος κάτι ..

Όλες θέλουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη (αυτή είναι η λογική κ το concpet του travelgirls.com) ή ακόμη κ στην Ελλάδα, το θέμα είναι πριν γίνει αυτό, υπάρχει μούφα ή κάτι άλλο ?

Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας κ τις όποιες συμβουλές σας ..!!!

αληθεια ειναι τυπε  :grin: :grin:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
φιλε αυτο το travelgirls ειναι πετυχημενο σαιτ,ο τυπος που το εκανε κονομισε γιατι οι πυρφοροι παγκοσμιως ειναι ατελειωτοι.. :headbang: ειναι συνδρομιτικο για τους ανδρες με 20e το μηνα!!!!!.το κονσεπτ ειναι γιατι θελουν ταξιδια τσαμπε.
πολλες παντως που μπαινουν ειναι εσκορτς ή καποιες τελειωμενες με πολυ φωτοσοπ σε ολες τις φωτο...εχει πολλες απατεωνισσες ουτε το 10% δεν ειναι αληθινες.....πολλες τα παιρνουν απο το ιδιο το σαιτ..δεν το συνιστω..ειμαι της αποψης θες ουκρανιδα πηγαινε βρες την στο κιεβο ή στο λβιβ ,θες ρωσιδα στην μοσχα κλπ κλπ θες παρεα σε ταξιδι θα βρεις οπου και να πας..γιατι να πληρωνεις εισητηρια σε μια αγνωστη..μακρια για μενα!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom