Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε αυτο το travelgirls ειναι πετυχημενο σαιτ,ο τυπος που το εκανε κονομισε γιατι οι πυρφοροι παγκοσμιως ειναι ατελειωτοι.. :headbang: ειναι συνδρομιτικο για τους ανδρες με 20e το μηνα!!!!!.το κονσεπτ ειναι γιατι θελουν ταξιδια τσαμπε.
πολλες παντως που μπαινουν ειναι εσκορτς ή καποιες τελειωμενες με πολυ φωτοσοπ σε ολες τις φωτο...εχει πολλες απατεωνισσες ουτε το 10% δεν ειναι αληθινες.....πολλες τα παιρνουν απο το ιδιο το σαιτ..δεν το συνιστω..ειμαι της αποψης θες ουκρανιδα πηγαινε βρες την στο κιεβο ή στο λβιβ ,θες ρωσιδα στην μοσχα κλπ κλπ θες παρεα σε ταξιδι θα βρεις οπου και να πας..γιατι να πληρωνεις εισητηρια σε μια αγνωστη..μακρια για μενα!!
Αυτο θα εγραφα κ'εγω αλλα με προλαβες :)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εδώ είναι το θέμα, δεν μου ζήτησε καμια λεφτά μέχρι τώρα ..
εν θυμαμαι  καλα,,καπου ειχα διαβασει η συνδρομη ζητανε η κατι τετοια,κ καλα για να γινει το κοντακτ... :grin: :grin:
σκαμ σου λεω ασυζητητι,,τι ναρθει η αλλη χωρις να σε ξερει να την γαμας  :fuck1: για να δει τον παρθενωνα? :grin: :grin: :grin:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.129
Πόντοι
7.815
όχι ρε παιδιά, εγώ μιλάω αυτές τις 4-5 φορές το χρόνο που βγαίνω έξω, μπορεί να τύχει να γνωρίσεις κάποια από την χώρα που θα ταξιδέψεις ή από γείτονα χώρα σε αυτή που ταξιδεύεις κ να περάσεις καλά ..

Το προηγούμενο ΣΚ που ήμουν εξωτερικό, εγω γνώρισα κάποια από γειτονική πόλη, που ήρθε στην .."πρωτέυουσα" που θα ταξίδευα κ περάσαμε ένα ΟΚ Σαββατοκύριακό παρέα .. (φαγητό, ποτό, κλπ, τα οποία έξοδα στην πλειονότητά τους, ήταν ούτως ή αλλιώς καλυμένα από την δουλειά μου ..)

Δεν είχε καμία απαίτηση από μένα .. Και μάλιστα ήταν καλοστεκούμενο μιλφ, με καλή θέση σε δουλειά κ όλο τα "σχετικό πακέτο" άνεσης.

Απλά υπάρχει κόσμος που θέλει κάτι διαφοερτικό (κυρίως από τις πρώην ανατολικές χώρες) με διακριτικότητα κ χωρίς παρεταίρω δεσμεύσεις ..

Απλά η απορία μου, είναι για το "πέσιμο" που δέχτηκα απο τις Ουκρανές (χωρίς να δηλώσω ότι θα ταξιδέψω για Ουκρανία), γιατί κάτι δεν μου .. "κάθεται" σωστά ..

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
όχι ρε παιδιά, εγώ μιλάω αυτές τις 4-5 φορές το χρόνο που βγαίνω έξω, μπορεί να τύχει να γνωρίσεις κάποια από την χώρα που θα ταξιδέψεις ή από γείτονα χώρα, κ να περάσεις καλά ..

Το προηγούμενο ΣΚ που ήμουν εξωτερικό, εγω γνώρισα κάποια από γειτονική πόλη, που ήρθε στην .."πρωτέυουσα" που ταξίδεψα κ περάσαμε ένα ΟΚ Σαββατοκύριακό παρέα .. (φαγητό, ποτό, κλπ)

Δεν είχε καμία απαίτηση από μένα .. Και μάλιστα ήταν καλοστεκούμενο μιλφ, με καλή θέση σε δουλειά κ όλα τα σχετικά, απλά υπάρχει κόσμος που θέλει κάτι διαφοερτικό (κυρίως από τις πρώην ανατολικές χώρες) με διακριτικότητα κ χωρίς δεσμεύσεις ..

Απλά η απορία μου, είναι για το πέσιμο που δέχτηκα απο τις Ουκρανές, γιατί κάτι δεν μου .. "κάθεται" σωστά ..
στειλε εισητηρια λοιπον.... :grin:
amerikanotsoιαδες ελβετοψυχοι ρουφιανοι ματατζηδες κλπ που λεει ο πανουσης ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑ ΣΑς  :helpplea: :dancing: :dancing:
αβαντι πομολο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα συναγωνιστές :)

Δεν ξέρω αν έχει ασχοληθεί ή γνωρίζει κανείς την ιστοσελίδα travelgirl.com, αν κάποιος όμως ξέρει κάτι ή υποπτεύεται κάτι, θα ήθελα την βοήθειά του/σας..

Μπήκα πολύ πρόσφατα από συσταση φίλου μια κ θα πηγαινα σε Βαλκανική πρωτεύουσα πολύ πρόσφατα ..(εγώ ζω μόνιμα Αθήνα, απλά 4-5 φορές το χρόνο ταξιδέυω για δουλειά στο εξωτερικό).

Γενικώς το concept είναι ότι δηλώνεις το ταξίδι που πας κ γνωρίζεις (κοπέλες) travelmates ..

Εδώ κ 4-5 μέρες, άσχετο που επέστρεψα από το ταξίδι μου, δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από Ουκρανές (κυρίως - κ έπειτα από Ρωσσίδες κ άλλες Βαλκανιες φυλές ..)

Το θέμα μου λοιπόν κ εκεί είναι που θέλω τα φώτα σας, είναι ότι ενώ οι ΟΥΚΡΑΝΕΣ μου δίνουν αριθμό κινητού, οι περισσότερες μου λένε ότι δεν έχουν viber /skype / whatsApp, κλπ, κλπ !!!!!!!!!!!!!!!!! Κάνα 2 από αυτές, το αιτιολόγησαν ότι δεν έχουν γραμμή ίντερνετ στο σπίτι (!!!!!!)

Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι μου στέλνουν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μνμ στο inbox, σε ΑΨΟΓΑ Αγγλικά, γραμμένα λες κ είναι από συγγραφέα, αλλά να μιλήσεις μαζί τους στο τηλ., τα Αγγλικά τους είναι απλά μέτρια, χωρίς όλη αυτήν .."σαλτσοειδή" γραφή τους ..

Επίσης οι Φωτογραφίες που μου στέλνουν στο ε-μαιλ, ειναι όλες προιόν επγγελματικής φωτογράφισης (μακιγιάζ, στήσιμο, τοπίο, φωτισμός ακόμη κ προιόν fotoshop (οι περισσότερες ...)

Κάτι που με υποψιάζει, είναι ότι ολα τους τα e-mail είναι σε gmail.com (που νομίζω ή αν έχω καταλάβει καλά) το gmail.com είναι λίγο σπάνιο σε Ουκρανία ..
Και όλα έχουν την ίδια σχεδόν μορφή στην σύνταξη του account, σαν να βγαίνουν από ένα κοινό αλγόριθμο : iramaza7717 / lapuli44kal / berri4477

Επίσης τα μαιλ έρχονται παντα σχεδόν την ίδια ώρα .. 10-12 το πρωί .. Ποτέ απόγευμα ..

Ενδεχομένως να υπάρχει γραφείο πίσω από όλα αυτά, ΟΚ δεν με χαλάει αν έχει την μορφή υποστήριξης, το θέμα είναι ότι κάτι δεν μου κολλάει κ για αυτό ζητώ την βοήθειά σας, αν φυσικά γνωρίζει κάποιος κάτι ..

Όλες θέλουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη (αυτή είναι η λογική κ το concpet του travelgirls.com) ή ακόμη κ στην Ελλάδα, το θέμα είναι πριν γίνει αυτό, υπάρχει μούφα ή κάτι άλλο ?

Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας κ τις όποιες συμβουλές σας ..!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σου εστειλα πμ τισ απαντησεισ διαβασε τισ,εστειλα και το σκαυπ μου.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μασ κοροιδευουν εδω και 2 μερεσ απο 20  πηγε 18,6 γριβνα,καθε μερα το ριχνουν παλι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν και τα θρέντ του Ανατολικού Μπλόκ είναι συγκοινωνούντα δοχεία και πάνω κάτω όλοι είμαστε οι ίδιοι το λέω κι εδώ---->

" Αγαπητοί συναγωνιστές 

Όπως ήδη έχω πει στα Μέσα Ιανουαρίου θα βρίσκομαι Πολωνία! Θα είμαι 14-18 Ιανουαρίου Πόζναν με έναν φίλο! Ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να έρθει και να βγαίνουμε όλοι μαζί! Ηλικία δεν μας νοιάζει!Μόνο ενέργεια για έξοδο το βράδι και cool παρέα!
Μετα τις 20-21 θα μείνω μόνος και χωρίς εισιτήριο επιστροφής! Γενικώς δεν είμαι "μοναχικός καβαλάρης" και για να πάει καλύτερα το κυνήγι πιστεύω πως όσο περισσότεροι είναι οι κυνηγοί τόσο πιο δύσκολα θα μπορέσει το θύραμα να ξεφύγει...
Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ για να οργανώσουμε το πρόγραμα και τη διαμονή απο νωρίς! Αν κάποιος μένει στις δίπλα χώρες μπορώ να έρθω σε όποια Πολωνική πόλη μπορεί! Ήδη μιλάμε με Fidel! Dr Love σου έστειλα πμ ..ηλικιακά έχουμε έναν χρόνο διαφορά και σχεδόν ήδια γούστα..
Καλό θα ήταν να πάμε σε λιγότερο γνωστές πόλεις.. Περιμένω"

Αν κάτσει και κανένα Λβιβ δεν θα έλεγα όχι!!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Πρεπει να ανεβω παλι κιεβ να φορτωσω τιποτε νεο...εχω κ τα παλια γνωριμα αλλα θελω φρεςκο αιμα για  :knockinb: γιατι εδω με τις ελλεινιδες μαυρες γιορτες  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  :think: :think: :think: :think: :think: :think: πως διαολο με εμφυλιο αντεχει το νομισμα?
Καταρχην αυτη ειναι η τιμη της κεντρικης τραπεζας που δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη τιμη.
  Το Γκριβνα αντεχει γιατι οπως εχω γραψει η κεντρικη τραπεζα της Ουκρανιας δεν στελνει γκριβνια στις τραπεζες αντι για μισθους δινουν ενα ποσό εναντι και ο κοσμος δεν εχει Γκριβνια για να εχει τη δυνατοτητα να αγωρασει συναλλαγμα και ετσι καπως διατηρουνε την τιμη του νομισματος.
  Ενα αλλο  :2funny: που σκεφτηκανε για οικονομια στη θερμανση ειναι να κλεισουν τα σχολεια για χειμερινες διακοπες για 2 μηνες αντι για 13-15 μερες  :2funny:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πηγα βολτα με το ξαδελφακι μου το βραδι λευκωσια,τησ πουτανασ ειναι,παντου καφε,μπαρακια ολα τινκα,εστιατορια,πολυ οραια.ειδα πολλεσ πανεμορφεσ κοπελιτσεσ μονες 2-3 παρεα.πρεπει να επενδυσω κυπρο.απλα θελω ενα καλο παρτενερ,στα εστιατορια αν ειχα παρεα θα επαιρνα τισ κοπελιτσες κουβεντα η οπως βολταρουν δυο πανω κατω χωρισ πλανα ανετα μπορω να τισ καλεσω για φαγητο οπως κανω και ουκρανια.κυριακη οδυσσο,9-10 το βραδι κεντρο θα εχει 20 ατομα στο μακτοναλτσ,νομιζω χειμωνα πρεπει να κανω αλλα ταξιδακια και κυπρο επενδηση.ξενερωσα με οδυσσο,ανετα περνω καλυτερα κυπρο.φιλοσ ισπανοσ πηγε λβοβ πριν 3 μηνεσ σε ομαδα,γυρισε διακοπεσ λευκωσια ειπε δεν αντεχει το κρυο και καμια συγκριση επιπεδου ζωησ με κυπρο,θελει να ερθει πισω αλλα 400 χιλ,δεν εχει εδω πλεον.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Οσο εσεις ασχολειστε με αερολογιες ο  Σχινο εχει τρελαθει στο ξεσκι............Οδυσσος τωρα.

τρεις τρεις τις κουβαλαει στο διαμερισμα.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• PB291157.JPG
    PB291157.JPG
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • PB2911741111.jpg
    PB2911741111.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 38

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εγο τα λεω για το Σινο αλλα ποιος ακουει

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εχει πολυ υλικο  οποιος εχει κοτσια ας παει........................

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :tits2: :fuck2: :fuck2:

Συνημμένα

• PB271109111.jpg
    PB271109111.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 35
  • PB291178111.jpg
    PB291178111.jpg
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 27

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές