lefteris38 θα ηταν χρησιμο να καταθεσεις τις εμπειριες σου με ασιατισες στο τοπικ με τις σχεσεις με αλλοδαπες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
lefteris38 θα ηταν χρησιμο να καταθεσεις τις εμπειριες σου με ασιατισες στο τοπικ με τις σχεσεις με αλλοδαπες
Δεν χρειαζεται αγαπητε.... Τα εχουν πει αλλοι πριν από μένα. Δεν χρειαζεται να τα επαναλαμβάνω και εγω. Παραθετω παρακατω σοφα λογια συναγωνιστη τα οποια με καλυπτουν απόλυτα.
Τα πραγματα ειναι απλα, απλα εσεις τα κανετε δυσκολα. εγω δεν ειμαι μπουρδελιαρης αλλα σχεσακιας. και μαρεσει. δεν μπορω να πλιρωσω για να πηδηξω. θελω συναισθημα. για αυτο προτιμω να κανω μια σχεση και να εχει λιγο συναισθημα, αφου παντα φροντιζω ''να δω'' την αλλη καλα και μετα να κανω σχεση. Αλλα επειδη ακριβως ειμαι σχεσακιας, εχω κανει περιπου 15 σχεσεις στα 34 μου χρονια. οι περισσοτερες απο 6 μηνο και πανω.Δεν ειμαι μονος ποτε, δεν μπορω να μην ειμαι με γυναικα. Λατρευω την γυναικα το κορμι της. Παω παρακατω. Εχω κανει σχεση με Ρωσσιδες, Ουκρανες, Γεωργιανες, Μια ομορφη Σριλανκεζα-υπαρχουν και κει ομορφες-, σκανδιναβες,Ελληνιδες και Βιετναμεζες. Τα πραγματα ειναι απλα λοιπον. Και εξηγουμαι. Αν θες απλα να την μεθας να την πηδας και να πηγαινει διακοπες καλοκαιρι στην χωρα της να στην πηδανε αλλοι επειδη θα μεθαει και να ερχεται σεπτεμβρη παρθενα σε σενα, τοτε οι ρωσσιδες και γενικα οι Πρωην Σοβιετικες χωρες ειναι οι καλυτερες.Επισης αν θες να σε κοιτανε και να σε θαυμαζουν ολοι οι φιλοι σου που εχεις διπλα σου μια μουναρα, αλλα αλκοολικια και με την πρωτη ευκαιρια να τονπαιρνει οταν μεθαει. Αν ομως θελεις να κανεις οικογενεια και να νιωθεις πασας στο χαρεμι σου με τις παντοφλες σου, τις πιπες σου, να πηδας κωλαρακι, να κανεις σεξ οπου και οποτε γουσταρεις, να σε κανει μπανιο,μασαζ να σε προσκυνα και να σε εχει σαν Βασιλια και τα παιδια σου να μεγαλωσουνε σωστα ενω εσυ θα εχεις και ενα ομορφο μωρο διπλα σου με στενο μουνακι και να σε λατρευει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και να ειναι παντα ερωτευμενη μαζι σου, τοτε η επιλογη ειναι μια και ακουει στο ονομα Βιετναμ ή Γενικα Ασιατισσες. Εγω μετα απο πολλη περιπλανηση, βρηκα αυτο που εψαχνα. και εχει πολυ καιρο που ειμαι μαζι της, και ακομα ειναι σαν τον πρωτο καιρο. Και το κυριοτερο? Ενω τις προηγουμενες μου σχεσεις τις απατουσα, αυτην ουτε καν το σκεφτομαι. Αφου οτι θελω το εχω στο λεπτο... Για αυτο λοιπον μην κανετε τα πραγματα δυσκολα. Αρκει να ειστε σοβαροι και να ξερετε οτι πληγωνονται ευκολα αν τις παραμελεις. Αλλα ειναι χρυσα πλασματα...
βεβαια να προσθεσω ότι αυτά με καλυπτουν αν προκειται για γαμισοδουλεια....
Εγω αν ξαναπαντρευομουν θα το πηγαινα προς Γερμανια μερια. Εχω απειρα παραδείγματα ότι είναι η σωστη επιλογή. Η Γερμανιδα μπορει να κανει ότι κανει μεχρι να παντρευτει, αλλα μετα είναι η τελεια συζηγος, η τελεια μανα, η τέλεια νοικοκυρα.
Η μανα μου είναι από χωριο με πολύ τουρισμο και πολλοι νεοι εχουν παντρευτει με αλλοδαπές. Οι μονες που στρέριωσαν ηταν οι Γερμανίδες. Κανα δυο που την έκαναν δεν εφταιγαν αυτές, αλλα οι ανδρες τους που δεν καταλαβαν ότι πλεον είναι παντρεμένοι και συνεχιζαν τα καμακια τους και τα μεθυσια τους.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.076
- Πόντοι
- 1.686
Odessa , ο δρόμος μπροστά από το Τσόρναγια Μόρε Χοτελ !
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Εγω αν ξαναπαντρευομουν θα το πηγαινα προς Γερμανια μερια. Εχω απειρα παραδείγματα ότι είναι η σωστη επιλογή. Η Γερμανιδα μπορει να κανει ότι κανει μεχρι να παντρευτει, αλλα μετα είναι η τελεια συζηγος, η τελεια μανα, η τέλεια νοικοκυρα.
Η μανα μου είναι από χωριο με πολύ τουρισμο και πολλοι νεοι εχουν παντρευτει με αλλοδαπές. Οι μονες που στρέριωσαν ηταν οι Γερμανίδες. Κανα δυο που την έκαναν δεν εφταιγαν αυτές, αλλα οι ανδρες τους που δεν καταλαβαν ότι πλεον είναι παντρεμένοι και συνεχιζαν τα καμακια τους και τα μεθυσια τους.
Το μόνο κακό με τη Γερμανίδα είναι πως για να σε γουστάρει και να την ρίξεις πρέπει να έχεις κάτι το παρακμιακό πάνω σου!Νορμάλ Ελληνας άντρας , νορμαλ Γερμανίδα δύσκολα βγάζει....
Αν Καβαλάς άλογο ή ρεμαλιάζεις στο ίδιο στέκι με κανένα στριφτό όλο το χρόνο κολλάει ανεπανόρθωτα ...
Αφού κολλήσει τότε αφήνεται ατιμέλητη και τρέχα γύρευε...
Με τις Ασιάτησες μια αποροία είχα πάντα και θα είναι πολύ μάγκας όποιος μου δώσει τεκμηριωμένη απάντηση γιατι με έχει απασχολήσει αρκετά ---->
Πως καταφέρνουν και κάνουν τον Δυτικό,Ευρωπαϊκών χαρακτηριστικών υποχείριό τους, τον χειραγωγούν και καταφέρνουν να τους κάνουν να χάνουν την γνώμη τους και να αποφασίζει η γυναίκα για όλα μέσα στο σπίτι;;;;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μακη δηλαδη ερχεσαι στα λογια μου που λεω ελεγα οτι το ειδεικα για καποιον που δε μιλαει τη γλωσσα ειναι δυσκολο στη Μολδαβια.Μιλαω για νορμαλ γκομενες και οχι γριες! Στη Μολδαβια θα εισαι με μια γκομενα!Και αν μαθει οτι πηγες με αλλη θα φας .Σχετικα με την Τα'ι'λανδη ολοι λενε οτι χαλασε και παρα πολλοι που πηγαιναν σταματισαν να πηγαινουν.ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Και στο λέω σαν καλός (πιστεύω) γνώστης και των δύο χωρών.
ΜΟΝΟ ΤΑΫ
Εξαρταται για τη μιλαμε.Αν ειναι ενας τελειωμενος 45+ ετων σιγουρα ειναι καλητερα να παει Τα'ι'λανδη εκει θα .Αν ομως ειναι καποιος εμφανησιμος και εχει καποια λεφτα και θελει νορμαλ γκομενες και μπορει γιατι να παει Τα'ι'λανδη στη βρωμια και στις μα'ι'μουδες?
Η Θεσσαλονικη για σεξοτουρισμο ειναι πηγε ο ο Ψωμιαδης και εκλεισε τα περισσοτερα μπουρδελα.Ετσι οπως το λες ειναι κατι πατσαβουρες στο Βαρδαρη και ζητανε 25 Ευρω.Ξερει ποσοι φιλοι μου απο Θεσσαλονικη ερχονται Αθηνα για να πανε Μεταξουργειο να ωραια μουνακια με 10 Ευρω?Αντι να παει κανεις Τα'ι'λανδη καλητερα να ερθει Αθηνα Σουβλακι με πιτα με 0,90 Ευρω και με 10 Ευρω που θα βρεις καλητερα?Δημητρη το short εκει με τελευταια επισκεψη τον αυγουστο σημενει το ελαχιστο 4-5 ωρες εκει ειναι η διαφορα με τις κακομαθημενες ανατολικες που ωαζουν χρονομετρο ολυμπιακων προδιαγραφων και αν χασεις το χρονο στο δευτερολεπτο μετα την ωρα αυτο μηδενιζει και πας για αλλο ενα 100ρικακι.....αλλωστε οταν λεμε 1200 εστω το μαξιμουμ για σορτ μιλαμε για 25 ευρω οσα δινει κανεις στο βαρδαρη για 15-20 λεπτα κοκορογαμιας σε καποια θεια ταττιανα 57 ετων και 73 κιλων
δεν υπαρχει συγκριση θεσσ/νικης με αθηνα σε αυτον τον τομε , ειναι διαφορα τραχανοπλαγιας με νεα ΥορκηΜακη δηλαδη ερχεσαι στα λογια μου που λεω ελεγα οτι το ειδεικα για καποιον που δε μιλαει τη γλωσσα ειναι δυσκολο στη Μολδαβια.Μιλαω για νορμαλ γκομενες και οχι γριες! Στη Μολδαβια θα εισαι με μια γκομενα!Και αν μαθει οτι πηγες με αλλη θα φας .Σχετικα με την Τα'ι'λανδη ολοι λενε οτι χαλασε και παρα πολλοι που πηγαιναν σταματισαν να πηγαινουν.
Εξαρταται για τη μιλαμε.Αν ειναι ενας τελειωμενος 45+ ετων σιγουρα ειναι καλητερα να παει Τα'ι'λανδη εκει θα .Αν ομως ειναι καποιος εμφανησιμος και εχει καποια λεφτα και θελει νορμαλ γκομενες και μπορει γιατι να παει Τα'ι'λανδη στη βρωμια και στις μα'ι'μουδες?
Η Θεσσαλονικη για σεξοτουρισμο ειναι πηγε ο ο Ψωμιαδης και εκλεισε τα περισσοτερα μπουρδελα.Ετσι οπως το λες ειναι κατι πατσαβουρες στο Βαρδαρη και ζητανε 25 Ευρω.Ξερει ποσοι φιλοι μου απο Θεσσαλονικη ερχονται Αθηνα για να πανε Μεταξουργειο να ωραια μουνακια με 10 Ευρω?Αντι να παει κανεις Τα'ι'λανδη καλητερα να ερθει Αθηνα Σουβλακι με πιτα με 0,90 Ευρω και με 10 Ευρω που θα βρεις καλητερα?
για ταυλανδη θα επαναλαβω οτι δεν το θεορω παραδεισο για καποιον να ζει εκει αλλα σαν απο κλειστικα σεξοπροορισμος σερβιρει αυτο που ζηταει και ο ποιο απαιτιτηκος πελατης με τον τροπο που πρεπει και γιαυτο ειναι στο νο1 σε ολους τους καταλογους σεξοπροορισμων εδω και απειρα χρονια
δεν καλυπτει αυτους που εχουν αποκλειστικα φυλετικα κριτηρια.....και εγω εχω , για παραδειγμα δεν μπορω να ανεχθω μαυρη , αν ηταν η αφρικη π.χ νο1 δεν θα πηγενα ποτε , τυχαινει ομως να μου αρεσουν οι ασιατισες οσο και οι λευκες
καταλαβες , δεν ειναι μονο το οτι ακομα και σημερα ειναι απο οικονομια τεραστια η διαφορα αλλα ειναι και το συνολο το πακετο των διακοπων που για καποιον που θα παει για ενα μηνα π.χ θα ειναι σαν να ειναι η πρωτη φορα
εγω θα παω τον μαρτιο αν δεν εχεις να κανεις τιποτα ελα παρεα να παρεις μια ιδεα αν εχεις πολυ καιρο να πας , για να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαω
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Υπαρχει περιπτωση να συνσντιθουμε εκει Δεν κανω πλακα .Αν βρω κανενα πακετο με 16.000-18.000 ρουβλια (για 8-12 μερες ειναι συνηθως) για Παταγια μπορει να παω φυσικα και θα παω με καποια γκομενα και ο δασκαλος ο Ιωσηφ το ιδιο εκανε επαιρνε μια γκομενα και πηγαινε Τα'ι'λανδη.Οι ντοπιες δεν μου αρεσαν καθολου.Εκτος του οτι η ψυλοτερη ειναι 1,55 (συνηθως αν ειναι πιο ψυλη ειναι τραβεστι) ειναι και υπαναπτικτες σαν ζωα! οι Ουκρανες μπροστα τους ειναι Α'ι'νστα'ι'ν .Αν πας Ουκρανια (μαζι με ανθρωπους που ξερουν εννοειται) μετα δεν θα θελεις μετα να ακουσεις για Τα'ι'λανδη!δεν υπαρχει συγκριση θεσσ/νικης με αθηνα σε αυτον τον τομε , ειναι διαφορα τραχανοπλαγιας με νεα Υορκη
για ταυλανδη θα επαναλαβω οτι δεν το θεορω παραδεισο για καποιον να ζει εκει αλλα σαν απο κλειστικα σεξοπροορισμος σερβιρει αυτο που ζηταει και ο ποιο απαιτιτηκος πελατης με τον τροπο που πρεπει και γιαυτο ειναι στο νο1 σε ολους τους καταλογους σεξοπροορισμων εδω και απειρα χρονια
δεν καλυπτει αυτους που εχουν αποκλειστικα φυλετικα κριτηρια.....και εγω εχω , για παραδειγμα δεν μπορω να ανεχθω μαυρη , αν ηταν η αφρικη π.χ νο1 δεν θα πηγενα ποτε , τυχαινει ομως να μου αρεσουν οι ασιατισες οσο και οι λευκες
καταλαβες , δεν ειναι μονο το οτι ακομα και σημερα ειναι απο οικονομια τεραστια η διαφορα αλλα ειναι και το συνολο το πακετο των διακοπων που για καποιον που θα παει για ενα μηνα π.χ θα ειναι σαν να ειναι η πρωτη φορα
εγω θα παω τον μαρτιο αν δεν εχεις να κανεις τιποτα ελα παρεα να παρεις μια ιδεα αν εχεις πολυ καιρο να πας , για να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαω
Φυσικα και εμενα μου αρεσουν οι σχιστομετες αλλα οχι τοσο οι μελαμψες.Εκει οι περισσοτερες ειναι μαυριδερες.Οι Κορεατισες μου αρεσουν πολυ ενω ειναι λευκες εχουν βεβαια μια μυξη απο Μαλαισια στα χαρακτηριστικα τους.Και εχει κ'εδω και δεν χρειαζεται γ'αυτο να παω Τα'ι'λανδη.Μια φορα το μηνα πηγαινω στο Βουδιστικο ναο και καμακωνω τετοιες εκει ειναι γεματο το κακο ειναι οτι με εχουνε μαθει
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Δημήτριε........ Εξαρταται για τη μιλαμε.Αν ειναι ενας τελειωμενος 45+ ετων σιγουρα ειναι καλητερα να παει Τα'ι'λανδη εκει θα .Αν ομως ειναι καποιος εμφανησιμος και εχει καποια λεφτα και θελει νορμαλ γκομενες και μπορει γιατι να παει Τα'ι'λανδη στη βρωμια και στις μα'ι'μουδες?
........
Με τη λέξη βρωμιά τι εννοείς; dirty?
Γιατι αν εννοεις αυτό, εισαι εκτός πραγματικότητος. Που την είδες την βρωμιά; Προς ενημέρωση σου η Ταυλάνδη (δρομοι/αεροδρόμια/ξενοδοχεία), είναι απείρως καθαρότερη από από την πόλη που μενεις εσύ.
......Φυσικα και εμενα μου αρεσουν οι σχιστομετες αλλα οχι τοσο οι μελαμψες.Εκει οι περισσοτερες ειναι μαυριδερες.Οι Κορεατισες μου αρεσουν πολυ ενω ειναι λευκες εχουν βεβαια μια μυξη απο Μαλαισια στα χαρακτηριστικα τους.Και εχει κ'εδω και δεν χρειαζεται γ'αυτο να παω Τα'ι'λανδη.Μια φορα το μηνα πηγαινω στο Βουδιστικο ναο και καμακωνω τετοιες εκει ειναι γεματο το κακο ειναι οτι με εχουνε μαθει
Εδώ θα μας τρελάνεις μου φαινεται.... Πιστεύω ότι οι Κορεατισες είναι οι ομορφότερες Ασιάτισες, όμως από που και ως που προκυπτει ότι "εχουν βεβαια μια μυξη απο Μαλαισια στα χαρακτηριστικα τους." ;
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Δρόμοι αεροδρόμια και ξενοδοχεία ήταν και στο ...Κάιρο που έμενα 2 μήνες πεντακάθαρα και σύγχρονα...Αλλά στη πόλη κοπάδια τραγιά και κάρα στο κέντρο και σκουπιδότοποι με κόσμο να ζει μέσα...Αλλά και στη Κινσάσα και το Ναιρόμπι τα ίδια συμβαίνει με τα τρία παραδείγματα που έφερες ως σημείο αναφοράς για τη καθαριότητα!Δημήτριε...
Με τη λέξη βρωμιά τι εννοείς; dirty?
Προς ενημέρωση σου η Ταυλάνδη (δρομοι/αεροδρόμια/ξενοδοχεία), είναι απείρως καθαρότερη από από την πόλη που μενεις εσύ.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Εχεις παει Αγια Πετρ; Το αεροδρόμιο ένα παράπηγμα είναι. Για να καταλάβεις ... είναι κατά τι χειρότερο από αυτό της Οδησσου. (Εκει τουλάχιστον φτιαχνουν τωρα υπερσυγχρονο αεροδρ. Μακαρι να το κανουν και στην Αγία Π)Δρόμοι αεροδρόμια και ξενοδοχεία ήταν και στο ...Κάιρο που έμενα 2 μήνες πεντακάθαρα και σύγχρονα...Αλλά στη πόλη κοπάδια τραγιά και κάρα στο κέντρο και σκουπιδότοποι με κόσμο να ζει μέσα...Αλλά και στη Κινσάσα και το Ναιρόμπι τα ίδια συμβαίνει με τα τρία παραδείγματα που έφερες ως σημείο αναφοράς για τη καθαριότητα!
Δρομοι; Μεσα στη Λασπη το χειμωνα και στη σκόνη το καλοκαίρι....
Ξενοδοχεία; Εχει και καλα, αλλα τα ποιο πολλα είναι Σοβιετικά καταλοιπα. Δεν συγκρινουντε βεβαια με αυτά της Ταυλάνδης....
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Εκπλήσομαι ....Την είχα σε πολύ εκτίμηση την Αγ Πετρούπολη ...Εχεις παει Αγια Πετρ; Το αεροδρόμιο ένα παράπηγμα είναι. Για να καταλάβεις ... είναι κατά τι χειρότερο από αυτό της Οδησσου. (Εκει τουλάχιστον φτιαχνουν τωρα υπερσυγχρονο αεροδρ. Μακαρι να το κανουν και στην Αγία Π)
Δρομοι; Μεσα στη Λασπη το χειμωνα και στη σκόνη το καλοκαίρι....
Ξενοδοχεία; Εχει και καλα, αλλα τα ποιο πολλα είναι Σοβιετικά καταλοιπα. Δεν συγκρινουντε βεβαια με αυτά της Ταυλάνδης....
Γιατι οι Ρώσοι που συναντάω απο εκει είναι πολύ χλιδορώσοι...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Μπραβο τους αν καταφερανε και φτιαξανε καλυτερο αεροδρομιο από αυτό του Άμστερνταμ η του Μοναχου, κλπ, αν και δεν το πιστευω. Εχω ακούσει (λέω εχω ακουσει) ότι μολις βγεις εξω υπαρχουν κραχτες παρανομοι ταξιτζιδες που σου την πεφτουν, όπως συμβαινει στο Κιεβο και στην Οδησσο για παράδειγμα. ΑΝ πραγματι συμβαινει αυτό, εγω το κατατασω αμέσως σε κατηγορια τριτοκοσμικη...Το Αεροδρομιο το φτιαξανε ανοιξε το Пулково 3 που ειναι λενε τεραστιο και υπερσυγχρρονο (δεν το εχω δει δεν ξερω)
Το Пулково 1 που ειναι για εσωτερικες πτησεις θα κλεισει για ανακατασκευη.Απο αεροδρομια πιο πολυ μου αρεσει το Σερεμετιεβο καλος το βγαζουνε καθε χρονο πρωτο αεροδρομιο της Ευρωπης σε ολα.
Τωρα για τους δρομους φυσικο ειναι να εχουνε λασπες αφου εχει χιονι παντος ειναι καθαρη πολη βρωμια και και σκουπιδια σαν την Αθηνα δεν εχει πουθενα.Για τα ξενοδοχεια εχει και πρωτοκλασατα οπως το Европа ή Невский Палас Βεβαια εκει θελεις πανω απο 400 Ευρω τη βραδυα! Δεν μπορω να ξερω που εχει καλητερα ξενοδοχεια γιατι δεν πηγαινω ποτέ σε ξενοδοχεια τα αποφευγω δεν νιωθω καθολου ανετα ειναι σα να σε κατασκοπευουνε .Προτιμαω να νοικιαζω διαμερισμα οπου παω και φτηνοτερα και καλητερα και πιο υσηχα.
Τωρα για τους Κορεατες οτι πρεπει να εχουνε καποια σχεση με τη Μαλαισια το ειχε πρωτοπει ενας θειος μου που ειχε παει πολλες φορες και τελικα βγηκε αληθινος!Με το DNA βρηκανε οτι καποια στιγμη μεταναστευσανε στην Κορεατικη χερσονησο απο τη νοτια ασια (Μαλαισιανης εθνικοτητας) και αναμυχτηκαν με τον εκει πληθυσμο.Αυτο το πιστευω γιατι ολες οι Κορεατισες που ξερω αν κατσουν στον ηλιο μαυριζουν πολυ γρηγορα και πολυ καλα.
Σχετικα με την Μπανγκονγκ οσοι εχουνε παει μιλησανε για πολυ βρωμια παντου ετσι λεγαν και για τη Μολδαβια ο Γιαντις και ο Ρεντ Λεγανε οτι το Κισινιωφ εχει χλιδη μουναρες διαφορες το πανευκολο και οταν πηγα εκει ειδα τα αντιθετα μια χαβουζα και οι γκομενες λιγο καλητερες απο Ελεηνιδες στην ομορφια,στο δε χαρακτηρα μπορει και χειροτερες απο Ελεηνιδες.
Τι μας λες ρε Δημητρακη που το Λενινγραντ είναι καθαροτερο από την Αθηνα.... Που το είδες αυτό γραμμένο; Αν δεν εχουνε τιποτα απεργία οι σκουπιδιαριδες, δεν υπαρχει μέτρο σύγκρισης....
Επισης που το βρηκες γραμμενο ότι είναι φυσικο αφου εχει χιονι να εχει και λάσπες. (Μιλαμε για πολύ λάσπη). Εχεις παει ποτε στο Τορόντο, στο Σικάγο, στο Ελσίνκι, στη Βιέννη; Εκει ο θεός "βρέχει" μαλλον μόνο χιόνι, ενω στο Λενινγκραντ το ριχνει ανακατωμένο με λασπη.
Μολις πιασει ανοιξη, θα ερθω από εκει, και τοτε τα ξαναλέμε από κοντά.....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ρε παιδια μπορειτε να σταματησετε τις μαλακιες επιτελους που δεν προσφερουν τιποτα;Δημητρακη και γλογκ δεν μπορειτε να τα λετε σε π.μ. χωρις να ενοχλειτε τους αλλους;Λευτερη μιας και φαινεσαι να γνωριζεις πραγματα,δωσε πληροφοριες στον λαο και μην ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τους αγαμητους.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σου φυγε η μαγκια σας ειχα για γελοια ατομα (εσενα,ιεραποστολο,σκυλοχαρα και ολους τους αλλους αναπηρους και προβληματικους του σα'ι'τ) αλλα οτι εισαι τοσο κότα δεν το πιστευα.Εκτος οτι κρυβεσαι και τρεμεις μη μαθουμε ποιος εισαι τωρα σου φυγ' η μαγκια ολο ευγενια μας εισαι .Ρε παιδια μπορειτε να σταματησετε τις μαλακιες επιτελους που δεν προσφερουν τιποτα;Δημητρακη και γλογκ δεν μπορειτε να τα λετε σε π.μ. χωρις να ενοχλειτε τους αλλους;Λευτερη μιας και φαινεσαι να γνωριζεις πραγματα,δωσε πληροφοριες στον λαο και μην ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τους αγαμητους.
Ο Λευτερης δε λεω καλα τα λεει αλλα εχει να ερθει στη Ρωσσια τουλαχιστον 5 χρονια.Και οταν ειχε ερθει ειχε κατσει 2 μερες.
Καλο ειναι αν κανεις δεν εχει προσωπικη αποψη να μην γραφει με το θεμα που δεν γνωριζει.Ετσι εγινε και με τη Μολδαβια γραφανε για χιδη και πλουτο και πηγα εκει και ειδα ενα μερος εντελως υπαναπτικτο με της γκομενες ενω ειναι ασχημες και χαζες (λιγο καλητερες απο της Ελεηνιδες) να εχουνε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους και να νομιζουν οτι καποιες ειναι.
Αν εχει καποιος αντιρρηση εδω ολα τα σχετικα οπως ειναι τα πραγματα και οχι φαντασιες του καθε ασχετου και
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ρε ψωλοβρόντη...Ρε παιδια μπορειτε να σταματησετε τις μαλακιες επιτελους που δεν προσφερουν τιποτα;Δημητρακη και γλογκ δεν μπορειτε να τα λετε σε π.μ. χωρις να ενοχλειτε τους αλλους;Λευτερη μιας και φαινεσαι να γνωριζεις πραγματα,δωσε πληροφοριες στον λαο και μην ερχεσαι σε αντιπαραθεση με τους αγαμητους.
Ποιός ενοχλήθηκε;;;;;; Και που είδες την αντιπαράθεση;;;;
Με τον lefteris και Stefan ανταλλαγή απόψεων γίνεται και συνεχώς γίνονται αναφορές για Ανατολική Ευρώπη και Ουκρανία!
Πιο άσχετο και προσβλητικό πόστ για το θρέντ στις τελευταίες σελίδες πλην του δικού σου και των κλώνων δεν υπάρχει...
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
lefteris38
Μέλος