Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αφου δε καταλαβαινετε με το καλο... το θρεντ κλειδωνεται. Οποιος γραψει μαλακια σε αλλο θρεντ μπαναρετε για παντα. Θα δουμε ποτε θα ξανανοιξει.

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
χρονια πολλα σε ολους γκρινιαρηδες και μη

Συνημμένα

• h87irJxj_ac.jpg
    h87irJxj_ac.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν νομιζω οτι ειχες το θαρρος να βαλεις τη δικη σου φωτογραφια :2funny:Αυτος παντος Τουρκος πρεπει να'ναι αν και υπαρχουν και Ελληνες ετσι μαυριδεροι :2funny:Ουκρανια γκομενα ενας τετοιος μπορει να βρει Ρωσσια ΑΔΥΝΑΤΟΝ καταρχην θα τον κοιτανε ολοι με ενα βλεμα μεταξυ μισους και λυπησης :2funny:.Τελος παντων με το φτωχομπινε Πιρφορο  :2funny:.Σχετικα με το αλλο ζωο τον  :jerking:κομαντο  :2funny:που ειπε οτι εδειξε σε Ρωσσους τα βιντεακια μου και γελαγανε  :jerking: στον υπνο του θα το ειδε το ζωο αυτο :2funny:.Εδω στο amurspb με κανανε Ходок η κατηγορια Ходоки ειναι μελη του σα'ι'τ που οσα εχουνε πει ειναι 1000% εγκειρα!Για να παρεις τον τιτλο εκτος οτι πρεπει να γραψεις αρκετες κριτικες που να ελεγχτουνε οτι ειναι σωστες πρεπει να συναντιθεις με καποιους Μοντερατορ και Αντμινιστρατορ του σα'ι'τ και να σε εγκρινουν εγω συναντηθηκα και με εγκριναν.Οποιος εχει αυτον το τιτλο (τους υπολογιζω το πολυ 100 απ'ολο το σα'ι'τ με παρα πολλα μελη) μπορει να πηγαινει στις γιορτες που κανουνε οι Αντμινιστρατορ του σα'ι'τ.....

Συνημμένα

• tourkog1.jpg
    tourkog1.jpg
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 36
  • IMG_1056a.jpg
    IMG_1056a.jpg
    326,3 KB · Εμφανίσεις: 49
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
χρονια πολλα σε ολους γκρινιαρηδες και μη

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=45007.0;attach=538343;image[/img[/URL]]

[/quote]

Είσαι Θεός αγόρι μου! Ο καλύτερος εδώ μέσα!
Έλα πες μας πως το κάνεις, δώσε μας τα φώτα σου!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....αυτα ανακοινώνοντε στα κλειστα Thread που ειναι για τους Ходоки Αντμινιστρατορ και Μοντερατορ.
   Εκει εχω γραψει σχετικα με Μολδαβια και Οδησσο
    forum.amurworld.com/index.php?showtopic=60452&st=0
    forum.amurworld.com/index.php?showtopic=8060&st=20  Στο δε Thread της Οδησσου αν διαβασετε ενας απο τους Μοντεράτορ ο Ded ειναι απο την ΠΜΡ και εγραψε κ'αυτος αν εγραφα καμια  :jerking: θα με διεψευδε και θα ρεζιλευομουν.Απλος ειναι ολα οπως τα λεω
   Σχετικα με οτι γραφω και αυτος και ολοι συμφωνισανε και στη συναντιση που ειχαμε για να με εγκρινουνε για τον τιτλο Ходок Ειχαμε μια συζητιση σχετικα με αυτα τα μερη και συμφωνισανε με οτι γραφω.Υποψην οτι ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!Ειχαμε μια συζητιση σχετικα με αυτα τα μερη και συμφωνισανε με οτι γραφω.Τωρα πως εδω γραφουνε  :jerking: δεν μπορω να ξερω.Αυτα για να μην ακουω  :jerking: απο ασχετους  Φουκαραδες Πιρφορους  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ και μπαινουνε εδω και γραφουνε ασχετα πραγματα με την πραγματικοτητα και :jerkin
  Σχετικα με την ΠΜΡ ειχα γραψει περσι που ειχα παει forum.amurworld.com/index.php?showtopic=86932

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι Θεός αγόρι μου! Ο καλύτερος εδώ μέσα!
Έλα πες μας πως το κάνεις, δώσε μας τα φώτα σου!
γεια φιλε
για να μην λεμε ψεματα κι βλακειες συνεχεις οπως ο κακασχημος δημ29,αυτος στην φωτογραφια με τις γκομενες,ειναι ενας ιγκορ,εχει μια εταιρεια απ οσο ξερω κ φερνει ρωσσους στην ελλαδα
την φωτο μου την εστειλε αυτος για χρονια πολλα και την εβαλα κι εγω
τωρα καποιο σοβαρο μελος του φορουμ μου εγραψε οτι η φωτο κυκλοφορι στο νετ,,δεν ξερω,εγω τον ρωτησα σε μειλ εαν ειναι οντως αυτος,και πειμενω απαντηση
παντως εχει φαση η φωτο αυτη και που ναξεραν ολες αυτες οτι γιναν θεμα στο μπου!!!

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομιζω οτι ειχες το θαρρος να βαλεις τη δικη σου φωτογραφια :2funny:Αυτος παντος Τουρκος πρεπει να'ναι αν και υπαρχουν και Ελληνες ετσι μαυριδεροι :2funny:Ουκρανια γκομενα ενας τετοιος μπορει να βρει Ρωσσια ΑΔΥΝΑΤΟΝ καταρχην θα τον κοιτανε ολοι με ενα βλεμα μεταξυ μισους και λυπησης :2funny:.Τελος παντων με το φτωχομπινε Πιρφορο  :2funny:.Σχετικα με το αλλο ζωο τον  :jerking:κομαντο  :2funny:που ειπε οτι εδειξε σε Ρωσσους τα βιντεακια μου και γελαγανε  
ασχημαντρα,αν εισαι κι αντρας δηλ,πολλοι γραφουν πολλα,που λενε οτι ειαι πισωκινητος,αλλα..ας πουμε,,,
το ηξερα οτι θα σκασεις και γι αυτο εβαλα τις φωτογραφιες με την γκομενα,,,,,στην αρχη ελεγες "η γκομενα ειναι μονη της που εισαι εσυ",
μετα που μας ειδες μαζι ,λες "δεν εισαι εσυ ειναι αλλος",,,και μαυριδερος
τα μαλλια που ειναι καστανα ρε βλακομετρο δεν τα βλεπεις?το οτι ειναι καλοκαιρι η φωτογραφια?κι εινι ο κοσμος ολος,μαυρισμενος?αλλα εσυ που να πας σε θαλασσα ετσι οπως εισαι,με τις τριχες και την φατσα ουρακοταγκου,,,
ποσο γελοιο υποκειμενο εισαι και κομπλεξικο,,αλλλα δικαιολογημενα,με τετοια χαλια εμφανισιακα που εχεις,,,μ αρεσει που ελεγες στον σχινοχαρα τι ειναι εκτρωμα!!!εδω δεν κοιταγεσαι λεμε,εκανες και κριτικη!!!
μετα λες "εισαι χαλιας στην φωτγραφια και θα με λυπουνταν στην ρωσσια",,,,εδω βεβαια γελανε κι οι πετρες
ρε τρισαθλιε εμφανισισακα και μαυροψυχε,που εχεις να γαμησει εκτος απο κατσικια κ γατες(τα δυστυχα) ουτε θυμασαι απο ποτε,
σου ειπα,μην κανεις κριτικες,γιατι εισαι
1.θεοχαζος
2.κακασχημος
3.κομπλεξικαρα του κερατα
τωρα αν γελανε η οχι οι ρωσσοι μαζι σου,δεν χρειαζετε πολυ φαντασια,,,οποιος σε δει γελαει,,αντρας η γυναικα, αυτο 101%
εισαι κατι σαν τον Ζηκο οπως μουχε πει μια γκομενα που σε ειδε!!!
μονο γελιο προκαλεις,τωρα το τι φανταζεσαι εσυ,εισαι και παλαβος εκτος των αλλων,,,,,
υγ.παρε παλι τα τεοια μου τωρα και βαλε καμμια γατα σε φωτο!!

Συνημμένα

• M2e-w51W5IU.jpg
    M2e-w51W5IU.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 25

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
....αυτα ανακοινώνοντε στα κλειστα Thread που ειναι για τους Ходоки Αντμινιστρατορ και Μοντερατορ.
   Εκει εχω γραψει σχετικα με Μολδαβια και Οδησσο
    forum.amurworld.com/index.php?showtopic=60452&st=0
    forum.amurworld.com/index.php?showtopic=8060&st=20  Στο δε Thread της Οδησσου αν διαβασετε ενας απο τους Μοντεράτορ ο Ded ειναι απο την ΠΜΡ και εγραψε κ'αυτος αν εγραφα καμια  :jerking: θα με διεψευδε και θα ρεζιλευομουν.Απλος ειναι ολα οπως τα λεω
   Σχετικα με οτι γραφω και αυτος και ολοι συμφωνισανε και στη συναντιση που ειχαμε για να με εγκρινουνε για τον τιτλο Ходок Ειχαμε μια συζητιση σχετικα με αυτα τα μερη και συμφωνισανε με οτι γραφω.Υποψην οτι ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!Ειχαμε μια συζητιση σχετικα με αυτα τα μερη και συμφωνισανε με οτι γραφω.Τωρα πως εδω γραφουνε  :jerking: δεν μπορω να ξερω.Αυτα για να μην ακουω  :jerking: απο ασχετους  Φουκαραδες Πιρφορους  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ και μπαινουνε εδω και γραφουνε ασχετα πραγματα με την πραγματικοτητα και :jerkin
  Σχετικα με την ΠΜΡ ειχα γραψει περσι που ειχα παει forum.amurworld.com/index.php?showtopic=86932

στα παπαρια μας αν εισαι και χοτντογκ

παλι ρε τρολαρις εδω ?
καραφλο-καραφλιδη?

σταματα το τρολ

σεβαλιε για πες τι σχεση εχι με τιν ουκρανια αν εινα χοτντογκ ο ΚΑΡΑΦΛΙΔΗΣ?
warnmute.gif

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν νομιζω οτι ειχες το θαρρος να βαλεις τη δικη σου φωτογραφια :2funny:Αυτος παντος Τουρκος πρεπει να'ναι αν και υπαρχουν και Ελληνες ετσι μαυριδεροι :2funny:Ουκρανια γκομενα ενας τετοιος μπορει να βρει Ρωσσια ΑΔΥΝΑΤΟΝ καταρχην θα τον κοιτανε ολοι με ενα βλεμα μεταξυ μισους και λυπησης :2funny:.Τελος παντων με το φτωχομπινε Πιρφορο  :2funny:.Σχετικα με το αλλο ζωο τον  :jerking:κομαντο  :2funny:που ειπε οτι εδειξε σε Ρωσσους τα βιντεακια μου και γελαγανε  :jerking: στον υπνο του θα το ειδε το ζωο αυτο :2funny:.Εδω στο amurspb με κανανε Ходок η κατηγορια Ходоки ειναι μελη του σα'ι'τ που οσα εχουνε πει ειναι 1000% εγκειρα!Για να παρεις τον τιτλο εκτος οτι πρεπει να γραψεις αρκετες κριτικες που να ελεγχτουνε οτι ειναι σωστες πρεπει να συναντιθεις με καποιους Μοντερατορ και Αντμινιστρατορ του σα'ι'τ και να σε εγκρινουν εγω συναντηθηκα και με εγκριναν.Οποιος εχει αυτον το τιτλο (τους υπολογιζω το πολυ 100 απ'ολο το σα'ι'τ με παρα πολλα μελη) μπορει να πηγαινει στις γιορτες που κανουνε οι Αντμινιστρατορ του σα'ι'τ.....
Εδω τα γραφω ολα.Ελπιζω να τα σβισουν το συντομοτερο γιατι απλουστατα δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα ολα αυτα που λες.Απορω γιατι γραφετε εδω αφου δεν θα πατε ποτέ γιατι ειστε αφραγκοι φουκαραδες Πιρφοροι  :2funny:Απο την αγαμια γραψατε σε ολα τα Thread  :jerking:Ειστε πολυ κακομοιρηδες τελικα  :2funny:

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
γιατι να μας μπαναρουν?για να γραφεις αρλουμπες ανενοχλητος μες στην απολυτη αγαμια σου?
δεν εχεις τι να πεις κακασχημε μουτζουρη και τρολλαρεις τον εαυτο σου,μαζεψου,εισαι ενα χαλι σκατοψυχος κι ασχετος απο ουκρανια,,κπανα τη σε πηρανε ΟΛΟΙ χαμπαρι,ασχολησου με το χοτ-ντογκ και το χεσιμο,ΚΑΡΑΦΛΙΤΗ ΠΙΘΗΚΑΚΟ,,,
υγ,παρε κι αλλη φωτο να ξανασκασεις απο το κακο σου,,,,
ζητησα απο την ετσι "μια φωτο σου  σεξυ,για να τον παιξει ενας αγαμητος πιθηκκακος"
, μου την εστειλε εξω απο το gym που δουλευει,,,για παρτη σου ρε φουκαρα Ζηκο,,,ας βλεπεις κ κατι τοσες ωρες μες στο μπου που εισαι,,,,
και μουνι καλο ετσι?οχι 1.55 που βαζεις εσυ καμμια ψοφια  τελειωμενη που και που,, ;)

Συνημμένα

• wwN6p8O1TuE.jpg
    wwN6p8O1TuE.jpg
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 39

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γραφτε κατι σχετικο με το θεμα. Οποιος θελει να γραψει για τον δημητρακη υπαρχει σχετικο θρεντ " πορνομεταναστης" . Γιατι δε τα γραφετε εκει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιατι να μας μπαναρουν?για να γραφεις αρλουμπες ανενοχλητος μες στην απολυτη αγαμια σου?
δεν εχεις τι να πεις κακασχημε μουτζουρη και τρολλαρεις τον εαυτο σου,μαζεψου,εισαι ενα χαλι σκατοψυχος κι ασχετος απο ουκρανια,,κπανα τη σε πηρανε ΟΛΟΙ χαμπαρι,ασχολησου με το χοτ-ντογκ και το χεσιμο,ΚΑΡΑΦΛΙΤΗ ΠΙΘΗΚΑΚΟ,,,
ζητησα απο την ετσι "μια φωτο σου  σεξυ,για να τον παιξει ενας αγαμητος πιθηκκακος"
, μου την εστειλε εξω απο το gym που δουλευει,,,για παρτη σου ρε φουκαρα Ζηκο,,,ας βλεπεις κ κατι τοσες ωρες μες στο μπου που εισαι,,,,
και μουνι καλο ετσι?οχι 1.55 που βαζεις εσυ καμμια ψοφια  τελειωμενη που και που,, ;)
Φωτο δικια σου δεν τολμισες να ξαναβαλεις :2funny:Αν και πιθανοτατα να μην ηταν δικη σου φωτο αυτη που εβαλες αλλα η φωτο ενος Τουρκου κατεβασμενου απο το ιντερνετ.Η Διαφορα μας ειναι οτι εγω βαζω φωτο απο γκομενες πραγματικες που ειναι μαζι μου ή αν ειναι χωρις εμενα στο αμαξι μου στο σπιτι μου.Ενω εσυ βαζεις φωτο που κατεβασες απο το ιντερνετ  :jerking:  :2funny:Απορω γιατι τους ανεχεσε?ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ μονο με 'μενα ασχολουντε τα ζωα :jerking:
Γραφτε κατι σχετικο με το θεμα. Οποιος θελει να γραψει για τον δημητρακη υπαρχει σχετικο θρεντ " πορνομεταναστης" . Γιατι δε τα γραφετε εκει?
Απορω γιατι τους ανεχεσε?ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ μονο με 'μενα ασχολουντε τα ζωα :jerking:

Επισκέπτης
Έχει ρετάρει άσχημα ο Μπλάσκος/toefl666. Τώρα εμφανίζεται σαν τριαντάρης, η επόμενη μετενσάρκωση θα είναι, φαντάζομαι, σε έφηβο...

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οσο δεν εβριζε ο δημ29 δεν γραφαμε εναντιον του
τωρα που βριζει κι εχει σκασει απο την αγαμια και το κακο του ,του απανταμε,,δηλ τι να γινει?να μας βριζει ο καραφλο-πιηθκοφατσας να λεει αρες μαρες κουκουναρς κ να μη λεμε κιχ,,αυτο θες?δεν το καταλαβα,,
και τι προσφερει οδημ29 εδω εκτος απο ανοησιες κι ασχετες αναρτησεις?αφου ουκρανια 3 μερες πηγε στην καριερα του,και εκεινες εφαγε κατι πιτες γυρο,κι αυτο ηταν ολο..
απο κει κ περα ?τι εχει να πει,,για την μογγολα την γρια την 1.55?στην αγ πετρουπολη?τι μας νοιαζει εμας?
και βασικα
να μην γραφει μαλ..ες και δεν ξαναναφερετε κανεις στο μαυρο του το χαλι,,,
αλλιως κατι δεν παει καλα,με τις παρατηρησεις σου,,,
η λογικη αυτα λεει,,
διαφωνεις? :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε πάλι foul είσαι!!! Μοιάζεις σαν να ανακάλυψες την Αμερική με μια Ουκρανίδα που πήρες!Αν είχες πάει Κίεβο θα καταλάβαινες πως το γκομενάκι αυτό είναι όπως όλα τα άλλα!Ελπίζω,αν και δεν γουστάρω τον τρόπο γραφής σου, να μην σου κάνει τη ζωή δύσκολη απο εκεί πάνω και να σου το παίζει ωραία!Γιατί βλέπω την έχεις ψιλοκαψουρευτεί έτσι όπως την παρουσιάζεις!
Το ζητούμενό μας εδώ πέρα απο την ποιότητα είναι και η ποσότητα !Ο ρεντ/ μίδαs έλεγε πως καλοκαίρι Οδησσό σε 3 εβδομάδες έπαιρνε 15 γκόμενες τέτοιου επιπέδου ....

Ierapostolus δεν σε είχα για τέτοιο λιγούρι!Αν γουστάρετε φωτογραφίες με promoters  σερβιτόρες μπαργούμαν αγκαλιά ,έχω καμια 100αρια χωρίς να το θέλω και αν το κυνηγούσα άλλες δεν ξέρω πόσες ....

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• irOH6yT8HTU.jpg
    irOH6yT8HTU.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 38

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οσο δεν εβριζε ο δημ29 δεν γραφαμε εναντιον του
τωρα που βριζει κι εχει σκασει απο την αγαμια και το κακο του ,του απανταμε,,δηλ τι να γινει?να μας βριζει ο καραφλο-πιηθκοφατσας να λεει αρες μαρες κουκουναρς κ να μη λεμε κιχ,,αυτο θες?δεν το καταλαβα,,
και τι προσφερει οδημ29 εδω εκτος απο ανοησιες κι ασχετες αναρτησεις?αφου ουκρανια 3 μερες πηγε στην καριερα του,και εκεινες εφαγε κατι πιτες γυρο,κι αυτο ηταν ολο..
απο κει κ περα ?τι εχει να πει,,για την μογγολα την γρια την 1.55?στην αγ πετρουπολη?τι μας νοιαζει εμας?
και βασικα
να μην γραφει μαλ..ες και δεν ξαναναφερετε κανεις στο μαυρο του το χαλι,,,
αλλιως κατι δεν παει καλα,με τις παρατηρησεις σου,,,
η λογικη αυτα λεει,,
διαφωνεις? :think:

Και εσυ τι το παιζεις εδω μεσα? Τοποτηρητης η θα κανεις υποδειξεις. Τηρησε εσυ τους κανονες και γραφε επι του θεματος και ασε τα αλλα στους αλλους. Δεν ειναι δικη σου δουλεια

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε πάλι foul είσαι!!! Μοιάζεις σαν να ανακάλυψες την Αμερική με μια Ουκρανίδα που πήρες!Αν είχες πάει Κίεβο θα καταλάβαινες πως το γκομενάκι αυτό είναι όπως όλα τα άλλα!Ελπίζω,αν και δεν γουστάρω τον τρόπο γραφής σου, να μην σου κάνει τη ζωή δύσκολη απο εκεί πάνω και να σου το παίζει ωραία!Γιατί βλέπω την έχεις ψιλοκαψουρευτεί έτσι όπως την παρουσιάζεις!
Το ζητούμενό μας εδώ πέρα απο την ποιότητα είναι και η ποσότητα !Ο ρεντ/ μίδαs έλεγε πως καλοκαίρι Οδησσό σε 3 εβδομάδες έπαιρνε 15 γκόμενες τέτοιου επιπέδου ....

Ierapostolus δεν σε είχα για τέτοιο λιγούρι!Αν γουστάρετε φωτογραφίες με promoters  σερβιτόρες μπαργούμαν αγκαλιά ,έχω καμια 100αρια χωρίς να το θέλω και αν το κυνηγούσα άλλες δεν ξέρω πόσες ....
φιλε γκλοκ .δεν το παιζω γαμιας,κι ουτε ειμαι
η αληθεια ειναι οχι οτι ειμαι καψουρης,πως να γινει αλλωστε αυτο μ εμια γκομενα που την βλεπω ανα εξαμηνο,,απλα οταν ειναι εδω γουσταρω,ειναι αυτο που λεμε αγγελος,στην φατσα ,αλλα διαολος στα υπολοιπα
σιγουρα οποιος εχει την τυχη να βρισκεται στην ουκρανια γαμαει τετοιες και πολλες,,,
εκτος του ουρατοταγκου βεβαια,οπως ειναι ξεκαθαρο,,,,
απλα εχω καποιες φωτο με την ιδια γκομενα,δεν ειπα οτι ειναι δεκα διαφορετικες,και τις ποσταρω απλα
κανε κι εσυ το ιδιο,οπως καταλαβα,τοχεις το αρχειο,,,
αλλιως τι να λεμε?αν εστηκε ο δημ29?
η να βλεπουμε την ιδια μογγολα σε 100 πλανα,,
υγ,η φοτο με τις προμοτερ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,τοχω γραψει κι αλλη φορα,μου την εστειλε καποιος ,ρωσο-ουκρανος,που φερενει τουριστες ελλαδα καθε χρονο,τον ξετω καπως λογω δουλειας,
με μειλ χρονια πολλα,κ νομιζω ειναι κι αυτος στην φωτο,κ την εβαλα σβηνοντας το προσωπο του,χωρις ναχει κ καπια ιδαιετερη σημασια αυτο
εινα προφανες δεν ειμαι εγω ,ο ιγκορ ειναι γυρω στα 50 κι η ξανθια ειναι η γκομενα του,,,οι αλλες ειναι προμοτερ σιγουρα

666toefl

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Και εσυ τι το παιζεις εδω μεσα? Τοποτηρητης η θα κανεις υποδειξεις. Τηρησε εσυ τους κανονες και γραφε επι του θεματος και ασε τα αλλα στους αλλους. Δεν ειναι δικη σου δουλεια
δεν μας τα λες καλα φιλε
τι δουλεια μου να κανω?να με λεει ο δημ29 τουρκο και οτι ειμαι για λυπηση,και εγω να γραφω για τα βουνα της ουκρανιας?
δεν ειμαι τοποτηρητης,αλλα εμενα ο τελειωμενς δεν θα με βριζει αναπαντητα
αν δεν με προκαλει τον εχω γραμενο στα @@ μου,ας βρασει στο ζουμι του
warnmute.gif

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν μας τα λες καλα φιλε
τι δουλεια μου να κανω?να με λεει ο δημ29 τουρκο και οτι ειμαι για λυπηση,και εγω να γραφω για τα βουνα της ουκρανιας?
δεν ειμαι τοποτηρητης,αλλα εμενα ο τελειωμενς δεν θα με βριζει αναπαντητα
αν δεν με προκαλει τον εχω γραμενο στα @@ μου,ας βρασει στο ζουμι του

υποδειξεις να μη κανεις. Δηλαδη επειδη δε μιλαμε εσυ εισαι ο μαγκας και εμεις οι μαλακες. Λοιπον δε προκειται να σε ξαναπροκαλεσει μια και φευγεις. Και αυτη τη φορα οριστικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom