Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αφου δε καταλαβαινετε με το καλο... το θρεντ κλειδωνεται. Οποιος γραψει μαλακια σε αλλο θρεντ μπαναρετε για παντα. Θα δουμε ποτε θα ξανανοιξει.
χρονια πολλα σε ολους γκρινιαρηδες και μη
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=45007.0;attach=538343;image[/img[/URL]]
[/quote]
Είσαι Θεός αγόρι μου! Ο καλύτερος εδώ μέσα!
Έλα πες μας πως το κάνεις, δώσε μας τα φώτα σου!
γεια φιλεΕίσαι Θεός αγόρι μου! Ο καλύτερος εδώ μέσα!
Έλα πες μας πως το κάνεις, δώσε μας τα φώτα σου!
ασχημαντρα,αν εισαι κι αντρας δηλ,πολλοι γραφουν πολλα,που λενε οτι ειαι πισωκινητος,αλλα..ας πουμε,,,Δεν νομιζω οτι ειχες το θαρρος να βαλεις τη δικη σου φωτογραφια Αυτος παντος Τουρκος πρεπει να'ναι αν και υπαρχουν και Ελληνες ετσι μαυριδεροι Ουκρανια γκομενα ενας τετοιος μπορει να βρει Ρωσσια ΑΔΥΝΑΤΟΝ καταρχην θα τον κοιτανε ολοι με ενα βλεμα μεταξυ μισους και λυπησης .Τελος παντων με το φτωχομπινε Πιρφορο .Σχετικα με το αλλο ζωο τον κομαντο που ειπε οτι εδειξε σε Ρωσσους τα βιντεακια μου και γελαγανε
στα παπαρια μας αν εισαι και χοτντογκ....αυτα ανακοινώνοντε στα κλειστα Thread που ειναι για τους Ходоки Αντμινιστρατορ και Μοντερατορ.
Εκει εχω γραψει σχετικα με Μολδαβια και Οδησσο
forum.amurworld.com/index.php?showtopic=60452&st=0
forum.amurworld.com/index.php?showtopic=8060&st=20 Στο δε Thread της Οδησσου αν διαβασετε ενας απο τους Μοντεράτορ ο Ded ειναι απο την ΠΜΡ και εγραψε κ'αυτος αν εγραφα καμια θα με διεψευδε και θα ρεζιλευομουν.Απλος ειναι ολα οπως τα λεω
Σχετικα με οτι γραφω και αυτος και ολοι συμφωνισανε και στη συναντιση που ειχαμε για να με εγκρινουνε για τον τιτλο Ходок Ειχαμε μια συζητιση σχετικα με αυτα τα μερη και συμφωνισανε με οτι γραφω.Υποψην οτι ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!Ειχαμε μια συζητιση σχετικα με αυτα τα μερη και συμφωνισανε με οτι γραφω.Τωρα πως εδω γραφουνε δεν μπορω να ξερω.Αυτα για να μην ακουω απο ασχετους Φουκαραδες Πιρφορους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ και μπαινουνε εδω και γραφουνε ασχετα πραγματα με την πραγματικοτητα και :jerkin
Σχετικα με την ΠΜΡ ειχα γραψει περσι που ειχα παει forum.amurworld.com/index.php?showtopic=86932
Εδω τα γραφω ολα.Ελπιζω να τα σβισουν το συντομοτερο γιατι απλουστατα δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα ολα αυτα που λες.Απορω γιατι γραφετε εδω αφου δεν θα πατε ποτέ γιατι ειστε αφραγκοι φουκαραδες Πιρφοροι Απο την αγαμια γραψατε σε ολα τα Thread Ειστε πολυ κακομοιρηδες τελικαΔεν νομιζω οτι ειχες το θαρρος να βαλεις τη δικη σου φωτογραφια Αυτος παντος Τουρκος πρεπει να'ναι αν και υπαρχουν και Ελληνες ετσι μαυριδεροι Ουκρανια γκομενα ενας τετοιος μπορει να βρει Ρωσσια ΑΔΥΝΑΤΟΝ καταρχην θα τον κοιτανε ολοι με ενα βλεμα μεταξυ μισους και λυπησης .Τελος παντων με το φτωχομπινε Πιρφορο .Σχετικα με το αλλο ζωο τον κομαντο που ειπε οτι εδειξε σε Ρωσσους τα βιντεακια μου και γελαγανε στον υπνο του θα το ειδε το ζωο αυτο .Εδω στο amurspb με κανανε Ходок η κατηγορια Ходоки ειναι μελη του σα'ι'τ που οσα εχουνε πει ειναι 1000% εγκειρα!Για να παρεις τον τιτλο εκτος οτι πρεπει να γραψεις αρκετες κριτικες που να ελεγχτουνε οτι ειναι σωστες πρεπει να συναντιθεις με καποιους Μοντερατορ και Αντμινιστρατορ του σα'ι'τ και να σε εγκρινουν εγω συναντηθηκα και με εγκριναν.Οποιος εχει αυτον το τιτλο (τους υπολογιζω το πολυ 100 απ'ολο το σα'ι'τ με παρα πολλα μελη) μπορει να πηγαινει στις γιορτες που κανουνε οι Αντμινιστρατορ του σα'ι'τ.....
Φωτο δικια σου δεν τολμισες να ξαναβαλεις Αν και πιθανοτατα να μην ηταν δικη σου φωτο αυτη που εβαλες αλλα η φωτο ενος Τουρκου κατεβασμενου απο το ιντερνετ.Η Διαφορα μας ειναι οτι εγω βαζω φωτο απο γκομενες πραγματικες που ειναι μαζι μου ή αν ειναι χωρις εμενα στο αμαξι μου στο σπιτι μου.Ενω εσυ βαζεις φωτο που κατεβασες απο το ιντερνετ Απορω γιατι τους ανεχεσε?ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ μονο με 'μενα ασχολουντε τα ζωαγιατι να μας μπαναρουν?για να γραφεις αρλουμπες ανενοχλητος μες στην απολυτη αγαμια σου?
δεν εχεις τι να πεις κακασχημε μουτζουρη και τρολλαρεις τον εαυτο σου,μαζεψου,εισαι ενα χαλι σκατοψυχος κι ασχετος απο ουκρανια,,κπανα τη σε πηρανε ΟΛΟΙ χαμπαρι,ασχολησου με το χοτ-ντογκ και το χεσιμο,ΚΑΡΑΦΛΙΤΗ ΠΙΘΗΚΑΚΟ,,,
υγ,παρε κι αλλη φωτο να ξανασκασεις απο το κακο σου,,,,
ζητησα απο την ετσι "μια φωτο σου σεξυ,για να τον παιξει ενας αγαμητος πιθηκκακος"
, μου την εστειλε εξω απο το gym που δουλευει,,,για παρτη σου ρε φουκαρα Ζηκο,,,ας βλεπεις κ κατι τοσες ωρες μες στο μπου που εισαι,,,,
και μουνι καλο ετσι?οχι 1.55 που βαζεις εσυ καμμια ψοφια τελειωμενη που και που,, ;)
Απορω γιατι τους ανεχεσε?ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ μονο με 'μενα ασχολουντε τα ζωαΓραφτε κατι σχετικο με το θεμα. Οποιος θελει να γραψει για τον δημητρακη υπαρχει σχετικο θρεντ " πορνομεταναστης" . Γιατι δε τα γραφετε εκει?
Γραφτε κατι σχετικο με το θεμα. Οποιος θελει να γραψει για τον δημητρακη υπαρχει σχετικο θρεντ " πορνομεταναστης" . Γιατι δε τα γραφετε εκει?
οσο δεν εβριζε ο δημ29 δεν γραφαμε εναντιον τουΓραφτε κατι σχετικο με το θεμα. Οποιος θελει να γραψει για τον δημητρακη υπαρχει σχετικο θρεντ " πορνομεταναστης" . Γιατι δε τα γραφετε εκει?
Φίλε πάλι foul είσαι!!! Μοιάζεις σαν να ανακάλυψες την Αμερική με μια Ουκρανίδα που πήρες!Αν είχες πάει Κίεβο θα καταλάβαινες πως το γκομενάκι αυτό είναι όπως όλα τα άλλα!Ελπίζω,αν και δεν γουστάρω τον τρόπο γραφής σου, να μην σου κάνει τη ζωή δύσκολη απο εκεί πάνω και να σου το παίζει ωραία!Γιατί βλέπω την έχεις ψιλοκαψουρευτεί έτσι όπως την παρουσιάζεις!γιατι να μας μπαναρουν?για να γραφεις αρλουμπες ανενοχλητος μες στην απολυτη αγαμια σου?
δεν εχεις τι να πεις κακασχημε μουτζουρη και τρολλαρεις τον εαυτο σου,μαζεψου,εισαι ενα χαλι σκατοψυχος κι ασχετος απο ουκρανια,,κπανα τη σε πηρανε ΟΛΟΙ χαμπαρι,ασχολησου με το χοτ-ντογκ και το χεσιμο,ΚΑΡΑΦΛΙΤΗ ΠΙΘΗΚΑΚΟ,,,
υγ,παρε κι αλλη φωτο να ξανασκασεις απο το κακο σου,,,,
ζητησα απο την ετσι "μια φωτο σου σεξυ,για να τον παιξει ενας αγαμητος πιθηκκακος"
, μου την εστειλε εξω απο το gym που δουλευει,,,για παρτη σου ρε φουκαρα Ζηκο,,,ας βλεπεις κ κατι τοσες ωρες μες στο μπου που εισαι,,,,
και μουνι καλο ετσι?οχι 1.55 που βαζεις εσυ καμμια ψοφια τελειωμενη που και που,, ;)
καμμια μακακια ακομα?εχεις?Φωτο δικια σου δεν τολμισες να ξαναβαλεις Αν και πιθανοτατα να μην ηταν δικη σου φωτο αυτη που εβαλες αλλα η φωτο ενος Τουρκου
οσο δεν εβριζε ο δημ29 δεν γραφαμε εναντιον του
τωρα που βριζει κι εχει σκασει απο την αγαμια και το κακο του ,του απανταμε,,δηλ τι να γινει?να μας βριζει ο καραφλο-πιηθκοφατσας να λεει αρες μαρες κουκουναρς κ να μη λεμε κιχ,,αυτο θες?δεν το καταλαβα,,
και τι προσφερει οδημ29 εδω εκτος απο ανοησιες κι ασχετες αναρτησεις?αφου ουκρανια 3 μερες πηγε στην καριερα του,και εκεινες εφαγε κατι πιτες γυρο,κι αυτο ηταν ολο..
απο κει κ περα ?τι εχει να πει,,για την μογγολα την γρια την 1.55?στην αγ πετρουπολη?τι μας νοιαζει εμας?
και βασικα
να μην γραφει μαλ..ες και δεν ξαναναφερετε κανεις στο μαυρο του το χαλι,,,
αλλιως κατι δεν παει καλα,με τις παρατηρησεις σου,,,
η λογικη αυτα λεει,,
διαφωνεις?
φιλε γκλοκ .δεν το παιζω γαμιας,κι ουτε ειμαιΦίλε πάλι foul είσαι!!! Μοιάζεις σαν να ανακάλυψες την Αμερική με μια Ουκρανίδα που πήρες!Αν είχες πάει Κίεβο θα καταλάβαινες πως το γκομενάκι αυτό είναι όπως όλα τα άλλα!Ελπίζω,αν και δεν γουστάρω τον τρόπο γραφής σου, να μην σου κάνει τη ζωή δύσκολη απο εκεί πάνω και να σου το παίζει ωραία!Γιατί βλέπω την έχεις ψιλοκαψουρευτεί έτσι όπως την παρουσιάζεις!
Το ζητούμενό μας εδώ πέρα απο την ποιότητα είναι και η ποσότητα !Ο ρεντ/ μίδαs έλεγε πως καλοκαίρι Οδησσό σε 3 εβδομάδες έπαιρνε 15 γκόμενες τέτοιου επιπέδου ....
Ierapostolus δεν σε είχα για τέτοιο λιγούρι!Αν γουστάρετε φωτογραφίες με promoters σερβιτόρες μπαργούμαν αγκαλιά ,έχω καμια 100αρια χωρίς να το θέλω και αν το κυνηγούσα άλλες δεν ξέρω πόσες ....
δεν μας τα λες καλα φιλεΚαι εσυ τι το παιζεις εδω μεσα? Τοποτηρητης η θα κανεις υποδειξεις. Τηρησε εσυ τους κανονες και γραφε επι του θεματος και ασε τα αλλα στους αλλους. Δεν ειναι δικη σου δουλεια
δεν μας τα λες καλα φιλε
τι δουλεια μου να κανω?να με λεει ο δημ29 τουρκο και οτι ειμαι για λυπηση,και εγω να γραφω για τα βουνα της ουκρανιας?
δεν ειμαι τοποτηρητης,αλλα εμενα ο τελειωμενς δεν θα με βριζει αναπαντητα
αν δεν με προκαλει τον εχω γραμενο στα @@ μου,ας βρασει στο ζουμι του